Sziasztok!
Köszönöm a sok sok választ!
Ugyanaz a gond, mint Nkláriéknál is, hogy hiába adok játékot a kezébe, nem köti le 10 mp-nél tovább és már fordul is.
Mi is leköltöztünk a földre, dehát ez sem megoldás.
Tündi! Már én is megtanultam mászás közben öltöztetni
, de pelusozásnál ezt nem lehet.
Kész harc, olyan üvöltés van, hogy huuu...
Eséssel egyet értek,
csak a nagyszülők előtt nem merem, anyósom mindig ott van mellette, így olyankor én sem mozdulok el, no meg azért a flaszteren nem akarom, hogy koppanjon a feje, inkább a habtapin, paplanon, az mégis puhább... Ezért is, ha látom, hogy a flaszternél próbálkozik, akkor a közelében maradok, de nem a popsijában, akkor sem.
Évi! Igen, nekem is csak akkor jó, ha itthon van Tomi, vagy anyósom, de egyedül... Nincs 4 kezem...
Látom, Tomi is csibészkedik!
(etetőszék) Bence is mindenhol pörög, forog, legyen az etetőszék, babakocsi, vagy tricikli...
Bence is mindent kinéz a kezemből, számból... Múltkor belenyalt a milánóimba.
Cicifüggőség: ó, ne aggódj, Bence is ilyen! Mondjuk én igény szerint szoptatom. De jön hozzám, húzza le a pólóm, néha még azt is mondja, hogy ümma
, aztán ha éhes, akkor sokat eszik, ha meg csak szomjas, akkor ő is 2 perc alatt végez és megy is tovább. Ő sem iszik meg nagyon mást tejcin kívül, így én engedem neki, meg ha elesik, akkor is jön megnyugodni, szerintem ez természetes.
De érdekes, mert itthon szokta csinálni, max. még barátnőméknél, de a város közepén, boltban hála égnek ilyen még sosem jutott eszébe, úgyhogy nem gond szerintem!
Ircsi! Bencét sem lehet lefektetni, este a törölközés is lehetetlen. Kis rosszcsontok, ő is folyamatosan állni akar.
Túl kell élni, de ilyenkor olyan mérges tudok lenni, hogy ezt a 2 percet igazán kibírhatná, konkrétan mászok utána a popsikrémmel meg a pelussal...
És ha kakis a feneke, kész "öröm"...
Állva alvás:
Betti! Bence is tegnap 3x is elesett, de hamar el is felejtette. Tudom, hogy nem lehetek mindig a popsijában és az esésekből tanulja meg, hogy hogyan érkezzen biztonságosabban a földre, csak hát ilyenkor automatice felkapom és megpuszilgatom, ha sír, de fél perc múlva semmi gond általában.
Nklári! A somlóis eset jó lehetett.
Azért már Bence is egyre ügyesebben térdel le, ül le, csak hát van olyan, hogy vagánykodik, elengedi egy, majd két kézzel, azt amibe kapaszkodik és akkor van ám hatalmas kopp meg sírás...
Néha elég gyors vagyok és elkapom, ha épp észreveszem, de nem mindig sikerül.
azt meg nem szeretném hallgatni, hogy miért nem figyelek rá jobban... Ja, csak elég gyors és zsivány, és nekem is van ezer dolgom, és mindig nem lehetek ott mellette, mindentől nem védhetem meg! Nem akarom, hogy anyámasszonykatonája legyen!!!
Cipő: az az igazság, hogy próbáltunk a Deichmann-ban, de olyan nehéznek tűnt, a kocsicipőhöz képest, de utóbbiban nem tud lépegetni, a zoknit meg kevésnek gondolom a kertben.
Pelus: gondolkodtam rajta, hogy én is ilyet veszek neki, mint amilyet írtál, az egyszerűbb, gyorsabb.
Mares! Gergő babának jobbulást!!! Gyógypuszik mennek! Mi a baj még?
Zsivány ám Bence, kiejti a kezéből direkt a játékot pelusozás közben, hogy legyen oka átfordulni...
Limo! Bence is úgy hasba tud rúgni pelusozás közben, egyszer alig kaptam levegőt.
Clárika! Én is úgy öltöztetem Bencét, mint magamat, ő nem az a fázós baba, eddig csak azért sírt, mert melege volt, még sosem fázott. Ő is éjjel vagy pizsiben vagy rövid ujjú body-ban vagy csak rugiban alszik, de még így is néha tiszta víz, mikor veszem ki a kiságyból...
Ebben is a nagyszülők aggódósak túlságosan is... De én nem akarom túlöltöztetni, abból csak ordítás van, és különben is, egyszer volt csak beteg, úgyhogy annyira rosszul nem csinálhatom, úgy érzem. Cipős választ köszi, és milyent veszel neki meg hol?
Rólunk: tegnap triciklivel lementünk a dédiékhez (5 percre laknak), hát nagyon élvezte, egyik kézzel könyökölt, másikkal a kormányt fogta, még az sem zavarta, hogy a szemébe süt a nap, vigyorgott ezerrel.
Ma reggel mértük, 8920 g (1 hete még csak 8680 volt, 400 g-ot hízott 1 hónap alatt, most meg 240-et 1 hét alatt, pedig mozgásban is beindult
). Mondjuk tegnap lecsúszott neki 1 banán meg 2/3 üvegnyi barack s utána még szopizott is, jó nagy lett a pocakja.
Éjjel hazajött sógornőm Németo-ból, Bence reggel úgy örült neki! Tomi is itthon van ma, délután vásárolunk, sétálunk, jó meleg van.
Most alszik, utána megyünk, újra hason alszik (de nem egész éjjel), néha-néha négykézlábra áll, dobálja jobbra-balra a buksiját, de fel sem ébred, nagyon édes, tiszta apja.