Új privát üzeneted érkezett!

Pfranciska,
Sorry a macsek nevéért,de apukám ránézett és azt mondta Franciska,édes kis csillagom most is kerge.Ő most volt 2 éves,de egyre hülyébb,majd lenyugszik.
A kajálás egyből nem igen jön létre,mert amint reggel megyek pisilni,már öklendezem is,jön egy kis sav utána gyorsan irányba veszem a konyhát.
Sex:amióta voltak a kis barna pöttyeim apáca életet élek,jövő héten megyek orvoshoz,remélem megnyugtat és akkor vissza állhatunk a dologra.Bár én amióta tudom,hogy van a pocaklakó nem igen kívánom a sexet.

Én az első alkalommal kaptam egy csomó beutalót vérvételekre,vagy 4 kémcsővel vettek le.Néztek:toxoplazmát,hepatitist,vérképet,vércsoportot meg egy csomó mást.Tőlem senki nem kérdezte akarom-e vagy hogy mikor én azt hittem ez mind kötelező,és kötött.Már akkor megkaptam az AFP-re a beutalót,és azt mondta a védőnő,hogy a cukorvizsgálat a 24. héten van.

TimurrKép
Vendég

Ági
Sajnos ilyen hordozós babakocsit már nem tudunk venni, mert a babakocsi része már megvan. A Bababörzén vettünk egy klassz kis világoskék kockás Pierre Cardin-tKép Úgyhogy marad a külön hordozó. Most nézegettem egy Brendon babaáruházas katalógust(tudom, ez elég drága hely), hát voltak benne jópofák, hordozó+autósülés egyben olyan 40-50oooFt-ért. Elég húzós áruk van. De majd még szétnézünk kisebb üzletekben is, hátha ott olcsóbb. De végszükség esetén innen is meg tudjuk rendelni, mert mint már írtam, unokatesóm révén protekcióval elég akciós áron tudunk Brendonos cuccokhoz jutniKép

Babus

Kép
babus2005

Babus,

Hat az tenyleg eleg huzos! Gyors kalkulalas utan latom, hogy mi ennyit fizettunk anno az egesz kocsi+hordozo/gyerekulesert. Hat akkor azt kell megnezni, hogy melyik olcsobb, ha kulon veszed, vagy ha egy olyat ami ketto az egyben.

Agi

Kép
Kép
agi

Siasztok,
én láttam Chicco bébihordozót,ami autósülés is egyben 22.000 Ft és nagyon jól néz ki, én az Indrában láttam, nem tudom hol van még ilyen áruház.

Timurr
Vendég

Timurr
Indra?? Van ilyen áruház? De ez hol van?

Babus

Kép
babus2005

Babus
Hát itt Kaposváron van kettő is ,beírtam egy keresőbe és csak Kaposvárt találta meg.Lehet máshol nincs ,szerintem menjetek el kisebb boltokba körülnézni.Egyébként van itt is minden Brendon cuccok is,Kaposvár nektek gondolom messze van.

timurr
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan végigolvastam a tegnapi termést, de most csak néhány dologra reagálnék.

Borbolya
A terheléses vércukrot nekem kimondottan úgy mondta a doki, hogy betöltött 26 hét után.

Timi (és a többiek)
Házasélet nálunk sem úgy alakul, ahogy szeretném. Az igazság az, hogy én mostanában jobban kívánom, mint azelőtt (az első időkben, mikor még hányingerem volt, akkor nem lelkesedtem érte, most viszont nagyon).
Ez jó lenne, ha apa is így lenne vele. Kérdeztem már, hogy esetleg félti a babát, vagy ilyesmi, de állítólag nem. Egyszerűen csak a munkahelyi gondok és fáradtság miatt halasztódik a dolog mindig hétvégére (bár egy kis beszélgetés hatására ezen a héten már volt kettő Kép), remélem változni fog a dolog pozitív irányba.

Nyetus
Neked is jó nagy a pocid, Dini pedig szörnyen aranyos!

A múltkor írta valaki, hogy egy napig hasmenése volt. Na, vele szívesen cserélnék! Én pont az ellenkezőjétől szenvedek, ha valakinek van valami jó tippje, szívesen veszem.

Most megyünk vásárolni, esetleg kaja, mozi. Majd meglátjuk, hogy bírom.

Zsana (23+6)
zsana75

Zsana
Ezen a Brumi-Maci boltos honlapon nekem semmi sincs. Megnyitja, ott a bolt címe, telefonszáma és ennyi. Üres oldal. Most én bénáznék?!

Székrekedés ügyben nincs ötletem, nekem ilyen gondom szerencsére sose volt, még az Elevit és a vastabletta se tudott változtatni rajta. Sőt, naponta 2-szer, 3-szor is vanKép

Timurr
Feltétlenül szétnézünk majd kisebb boltokban is, csak keveset ismerek Pesten. A Brendonon és Megatoys-on kívül a Lehel úti babadiszkontot, a Kenguru Gold-os üzleteket és a Brumi Maci Bababoltot ajánlották eddig.

Most készül Kristóf szobácskájában a falKép Az alapból világoskék tapétára most tesszük fel a macis tapétacsíkot, fentre pedig a holdacskás, csillagocskás, sötétben világító tapétacsíkotKép Olyan jól néz kiKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Örömmel jelentem, végigaludtam az éjszakát! Kép Végre nem görcsölt végig a hasam, és reggelre az étvágyam is visszatért, meg az életkedvem is! Kép

Timka, Ági, a háziorvos tényleg kicsit hülye volt, én sem értem, miért kellett ennyire rámijesztenie, de nagyon haragudni nem tudok rá, amúgy egy tök kedves ember. Max ezek után fenntartással kezelem, amit mond. Ági, ha feküdtem, akkor volt a legrosszabb, de a lényeg, hogy múlóban van!

Köszi mindenkinek a terheléses vércukorvizsgálattal kapcsolatos infókat, most picit megnyugodtam, hogy nem késtem le semmirôl. Kép Most egy hülye kérdésem lesz: ha dec 27-én kell mennem, azaz pont a nagy kajálások után (rokonoknál leszünk sokat, ha visszautasítom, sértôdés van Kép), az nem fog változtatni az értéken? Sokan meséltétek, hogy milyen módszerek vannak: cukros lötty, zsemle-tej, zsemle-narancslé. Hát most egy újat is felvehetünk a listára: két Sport-szelet. Kép Azért az se kutya éhgyomorra... Ráadásul nekem sem 2x fogják levenni a vért, csak a csokizás után 1x. Pedig én is azt hittem, hogy kell valamilyen viszonyítási alap...

Nyetus, neked is milyen szép nagy pocid van! Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Borbolya

Örülök, hogy már jobban vagyKépKépKép

2 sportszelet? Ez tök jóKép
Ezek szerint ha én is a közös kórházunkbaKép megyek terheléses vércukorra, akkor nekem is ilyen mázlim lett volnaKép De én inkább megcsináltattam itt helyben, a védőnő beutalójával. Így sajna maradt a limonádéKép

Babus

Kép
babus2005

Babus,

Ez magánrendelô, de ki tudja, tán a kórházban is ez szokás. Kép A Brumi-Maci boltos honlap nekem sem jött be, csak annyi, amennyi neked: cím stb. Nem te bénázol... Kép A szobafalatok nagyon jól nézhet ki... nem teszel fel róla képet, ha elkészült? Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Borbolya

Bár kis probléma azért akadt. Az eredeti tapétát még 2 éve tettük fel(talán éreztük, hogy világoskék fog majd egyszer kelleniKép), viszont erre ráragasztani a tapétacsíkot, már elég körülményes. De azért a macis csík sikeredett, egy extra erős ragasztóval. Viszont a világítós csíkocska elég vastag, dombornyomásos, és sehogy se akart ráragadni a tapétára. Most ahhoz az ötlethez folyamodtunk, hogy egy kétoldalas öntapadós csíkot ragasztottunk fel a falra és erre rá a tapétacsíkot. Eddig úgy néz ki, jó lesz. De már nem is merek semmit se mondani. Majd hamarosan kiderül.
Feltétlenül készítek róla képet és majd felteszemKép

Babus

Kép
babus2005

Borbolya
Ez a 'tudom melyik doki' magánrendelője. De ott helyben csinálnak meg minden labort, meg ilyeneket?
Én azt hittem ott csak a doki rendel, odaadja a beutalókat, aztán ugyanúgy a kórházban csinálják meg őket.

Babus

Kép
babus2005

Esik nálunk a hó!!!!!
Hurrá!!!!!

Babus

Kép
babus2005

Babus,

Helyben veszik le a vért, a vizeletet is ott kellett leadnom, és gondolom beküldik a kórházba, de részemrôl plusz szaladgálás nincs szerencsére!

Itt is esik!!! Kép Na arra a falra most már egyre kíváncsibb vagyok... Kép Képzeld, mi is költözünk, és mi is fogunk gyerekszobát festeni, max 1-2 hónapon belül!! Úúúúúgy várom! Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Borbolya
Ez tök jó, hogy mindent egy helyen megcsinálnakKép Ezt nem is tudtam.

Elkészült a tapéta. És sikerült, odaragadt tökéletesenKép
Majd délután lefotózom, csak az lesz a bajos, hogy rávegyem apucit, hogy 1 kép kedvéért tegye be a fényképezőgép memóriakártyáját a kártyaolvasóba. De majd valahogy megpuhítomKép

Nálunk már elállt a hóesésKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok,
Köszi a pocim dícséretét.Hát elég nagy az biztos.
Hordozó-mózes témához:egyetértek Ágival,mi is rengeteget használtuk szinte az első naptól a hordozót és nekünk is csatlakoztatható a kocsi vázára,így beraktuk a kocsiba és mikor kiszálltunk akkor a vázhoz csatlakoztatva lehetett sétálni.Szerintem is praktikus egy ilyen kocsi,aki még nem vett én az ilyen típusúakat ajánlom.A miénkhez mélykocsi rész is csatlakoztatható.Ebben ami tulajdonképpen egy mózeskosár hoztuk haza a kórházból Dinit és ezt szintén belehettett csatolni a kocsiba,hogy ne mozduljon el fékezéskor.Neonato Combinato tris ez a kocsi de tudom,hogy a preg pregonak is van ilyenje.Ha jól tudom most 80ezer körül van de a Budaörsi gyárban már féláron is lehet venni.Szerintem megéri az árát mert ha külön külön veszel meg mindent akkor jóval húzósabb.
A www.matti.hu-n asszem meg lehet nézni.
Zsana,én is hasonló problémával küzdök reméljük vki ad vmi jó tipppet.Sokat iszom meg minden de szedem a vasat és engem ez iszonyúan megfog.
Na megyek,jó hétvégét.
sziasztok
nyetus 25+6
nyetus76

Sziasztok!

Először is: irígykedem!!!!!!!!!!! Itt nem esik a hó. Kép Pedig már a kisfiam is úgy várja...

Én jövő héten megyek terheléses cukorvizsgálatra, dupla vérvétellel, glükóz löttyel. Vagyis én is a kellemetlenebb formájában veszek részt. Előre utálom!

Mi a második gyerekszobát előrelátóan (vagy fiú vagy lány lesz a másodk gyerek) zöldre festettük és állatos csíkot tettünk fel. A szekrény is zöld és a sötétítő függöny is. Minden világos árnyalatú, hogy csajszinak is jó legyen. Kép De kisfiú lesz, így is jó. Kép

Borbolya! Kép
Valóban nem a legjobb ötlet a karácsonyi "zaba" utáni terheléses cukorvizsgálat, talán 26-án már vigyázhatnál egy kicsit a sütivel. Kép

Babus! Kép
A legtöbb hordozó egyben kocsiülés is. Vagyis én még olyat nem láttam, amit autóba ne lehetett volna betenni. A Megatoysban van egy fajta (ezt a Kismama hátuljáról írom): Brevi Smart, tök jó, 0-13 kg-ig bírja (ez kb 1 éves korig felel meg), az ára: 16,990 Ft. Nagyon jó a kialakítása, és hordozó is, ülés is.
Mi amikor a Csabi kicsi volt, ilyet használtunk, aztán vettünk egy ülést 9-18 kg-ig. A hordozó most megint jó lesz majd a Picinek. De ismerőseim közül van aki azt csinálja (ha nem akar már több gyereket), hogy a kinőtt hordozót vagy ülést eladja, amikor az újat veszi, így valamennyi pénz visszajön. Kép
Amit most írok, az saját véleményem, én magam ragaszkodom hozzá, de senkire nem akarom ráerőltetni. Én nem értek egyet azzal, hogy a babákat az autóban mózeskosárban szállítják, ugyanis az semmilyen védelmet nem ad a Picúrnak egy esetleges ütközés esetén. A hordozó (ülés) viszont remekül rögzíthető, és igenis megvédi a gyereket, akár háttal, vagy később szembe ül a menetiránnyal. Szóval én ezért nem vennék mózeskosarat.

Beatrix
beatrix28

Bocs, most olvasom Nyetustól, hogy némelyik mózeskosár rögzíthető. Így tisztelet a kivételnek!!!!! Kép
beatrix28

Csajok!

Székrekedéshez: valahol olvastam, hogy az Elevit és a legtöbb vaskészítmény igen erős ilyen hatással bír, viszont van olyan vas is, ami nem okoz székrekedést, de lehet, hogy a homeopátiában lenne megoldás erre is. Az egyik szomszédasszonyom gyógyszerész és egyben foglalkozik homeopátiás szerekkel is, megkérdezem Tőle, tud-e ajánlani valamit. Amint megtudom, megírom.

Jó hétvégét mindenkinek!!!

Beatrix (26+2)
beatrix28

Köszi mindenkinek a hordozós hozzászólásokatKép
Azt hiszem meggyőztetek, mózeskosár-ötlet elvetve, hordozót fogunk venniKép

Babus

Kép
babus2005

Hallott már esetleg valaki közületek gátizom-erôsítô készülékrôl? (Nem tudom, van-e ebbôl többféle, én ezt találtam: http://www.epinoinfo.hu/) Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Jó-e, rossz-e, van-e értelme, ilyesmire gondolok...

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Sziasztok!

Szerintem a mozeskosar - megha rogzitheto is -, autoban nem biztonsagos, mert a baba nincs bekotve benne. Tehat a kosar marad, de a gyerek kiszall belole. Itt nalunk a rendor buntet, ha nincs rendes ules, ill. a korhazbol haza sem engendnek nelkule.

Szekrekedes: nekem eletemben nem volt, egeszen mostanaig. Igaz, meg a terhesseg elott elkezdtem a szenhidratokat visszafogni a kajambol es mar akkor is jelentkezett, de a terhesseg alatt egyere nott. Mar attol feltem kipaszirozom ezt a gyereket magambol egy-egy alkalommal, es ezert elkezdtem aszalt szilvat enni. Eleinte tobbet, kb. 15-20 szemet, most mar csak napi 5-10 szemet. Tok jol bevalt es rendezodott tole minden. Szerintem erdemes kiprobalni.

Borbolya,
Orulok, hogy jobban vagy! Jo, hogy hasznalt a gyogyszer, viszont az nem volt jo, hogy fekve megrosszabb volt a hasfajas. A lenyeg az, hogy javul!

Azt tudja valaki, hogy mandula eves karos lehet-e? Mert en elegge rakattantam az utobbi idoben. Kb. 10 szemet elragcsalok miden nap. En meg nem hallottam rola, hogy terhesseg alatt nem lehetne enni. Azt tudom, sok benne a kaloria, de 10 szem nem olyan rengeteg.

Agi

Kép
Kép
agi

<!--attachment: 25_3_napos_terhesen-129860.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*10.8**25%26%2343%3b3+napos+terhesen%2eAIS --><center><pre>
Kép
25+3 napos terhesen.AIS (10.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép

KépKép
búzaszem

Sajnos béna vagyok Babus.
A kép mérete túl nagy, de nem tudom hogy kell lekicsinyiteni. Igy nem látni semmit.

Kép

KépKép
búzaszem

Búzaszem

Mármint a kiterjesztése nagy vagy maga a képméret nagy?
Bár én mindkettőt a Photoshop-ban szoktam lekicsinyíteni. Ha a kiterjesztése nagy, akkor kisebbre veszed a kép felbontását, ha pedig maga a kép nagy, akkor ott a Képméretek címszó alatt tudod átméretezni kisebbre.
Ja, és úgy tudom, hogy csak gif-ben vagy jpeg-ben elmentve jó.
Nem tudom segítettem-e, többet én se értek hozzá. Ezeket apuci betanította nekem és azóta így csinálom.

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok,

Zsuzsa,

Te voltál a Bélavár utcai nőcinél, aki a kismamaruhákat készíti? Milyen árban vannak a nadrágok?

Köszi

Angéla
angéla

Bocsi mindenkitől, aki nem tudta használni az általam bemásolt linket, én voltam a béna. Kép
Látom, Zsuzsának több esze van, mint nekem, legalább így mindenki meg tudja nézni. Kép

Mi ugye elsősorban babakocsi miatt mentünk, abból elég jó választék volt, csa olyan nincs, amit mi szerettünk volna.
Sebaj, vettünk két hosszúujjú bodyt, Prince Oliver márkájú (én ezeket imádom).
Szerintem nagyon aranyos ruhák vannak. Alaposabban csak bodyt néztünk, Kenguru Gold és Prince Oliver van többségben, szerintem mind a kettő jó minőségű, az árak sem vészesek, 900-1200 körül.
Tudom, pl. a Tescoban olcsóbban is lehet kapni bodyt, de egy-két drágábbat megengedhetünk magunknak.

Irigykedem kicsit a babaszobák miatt, megpróbálok legalább valami babasarkot összehozni én is.

Borbolya
SportszeletKép Eddig te vezetsz, kíváncsi vagyok mit találnak még ki. Kép
A karácsonyt szerintem belekalkulálják. Ha így is jó lesz, akkor tuti jó, ha nem, akkor van mire fogni.

Nem hallottam még erről a gátizom-erôsítô készülékrôl, de érdekelnének a tapasztalatok engem is, csakúgy mint az intimtornával kapcsolatban.
Nézegettem az intimtornás honlapot, de szerintem túl kevés az infó. Van valakinek tapasztalata?

Zsuzsa
A mi kiságyunk is hasonló, de mi örököltük, így az árához nem tudok hozzászólni. Szerintem praktikus, mert a pelenkázó alá egy csomó dolgot lehet pakolni. Nekünk nem kókusz matrac van hozzá, csak sima. Tudom, most nagy divat a kókusz, biztos nem rossz, de szerintem nem feltétlen szükséges. Bár megengedhetnénk magunknak, de asszem nem fogunk venni.

Ez a varrónős dolog engem is érdekel. Tudom, volt már szó róla, de lusta vagyok visszakeresni.
Vannak készen ruhák, amit fel lehet próbálni, vagy csak varratni lehet? Hol is van pontosan? Van nyitvatartási idő, vagy be kell jelentkezni előre?

És amit reggel elfelejtettem: szerintem aki a házasélet ártalmai miatt aggódik, gondoljon bele, hogy nem árthat többet, mint egy matatós vizsgálat a dokinál (legalábbis szerintem).
zsana75

Székrekedésre próbáljátok meg a napi három evökanál búzakorpát (pl. joghurtba, kefirbe keverve)! Kép

F.
franyo

Zsuzsa
Nekem tetszik az ágy. A mi kiságyunk is hasonló lesz, ha egyszer végre megérkezik. Annyi a különbség, hogy a miénknek a pelenkázórész alatt nem nyitott, hanem fiókos. Méretei is hasonlók és ugyanígy átalakítható. Az is ugyanennyibe kerül, 499ooFt.

Babus

Kép
babus2005

Zsana, Borbolya

Én jártam intim tornára a Kriston Andihoz, és csak jót tudok róla mondani. Aki megengedheti magának, annak csak javasolni tudom egy ilyen tanfolyam elvégzését (10 vagy 12 ezer Ft, már nem emlékszem). Lehet hétközben is (ekkor több héten keresztül tart) vagy egy hétvége (2 nap délelőtt).
Nagyon sokat mesél és persze közben megtanultuk azokat a gyakorlatokat, amivel lehet erősíteni a végbélnyilást, hüvelyt és a húgycsövet. Hétről-hétre volt gyakorlatsor, amit reggel-este kellett gyakorolni. A tanfolyam végén mindenki megkapta a kis feladatsorát, azt lehet csinálni szülésig. Szülés után rögtön el lehet kezdeni dolgoztatni az izmokat, erre is megvan a technika, hogy hogyan, mikor-mit kell gyakorolni.
Állítólag a szülés utáni 6. héten végzett vizsgálatnál az orvosnak majd leesik az álla, hogy milyen jól helyrejött az ember ott lent!

Mikor voltam a VI. kerületi szülésfelkészítőn szintén volt egy intim tornás előadás, amit a Kriszton Andi egyik tréner tanítványa tartott. Ott a védőnő belekötött, hogy állítólag az utolsó hónapban már nem lehet tanulni vagy gyakorolni (ez nem volt világos) csak ha az orvos ad róla igazolást, hogy végezhetsz ilyesmit, mert alhasi vérbőséget okoz, ami vetélést idézhet elő. Szegény csaj, csak lesett és ráhagyta. Mikor rákérdeztem nála, hogy ez igaz, azt mondta, nyugodtan lehet csinálni.

Viszont a gátba beheélyezhető gátizomerősítők a Kriston Andi szerint nagyon-nagyon nem javasoltak! Én biztos nem raknék semmit be a hüvelyembe meg a végbelembe, márpedig úgy rémlik, hogy ezeket be kell helyezni, és úgy kell összeszorítgatni valahogy.

Ha valamit érdekel: www.intimtorna.hu

Nagyon sokan tartanak már ilyesmit, a módszer kidolgozója Kriston Andi volt, így mindenképpen őt javasolnám vagy a tanítványait.

Timka
timka

Nyetus
Megnéztem a Neonato-t, tényleg jónak néz ki, de baromi drága. Úgy láttam, 100 000 körül van az ára, inkább kicsit több. Ez a budaörsi gyár, amit említettél, hol van pontosan? Interneten meg lehet találni?
Egyébként a maxi-cosi is hasonló (sajnos árban is), de ha jól értettem, azt lehet mózeskosár nélkül is venni. Ha valaki ismeri, megírhatná a tapasztalatait.

Köszönöm a székrekedés elleni tanácsokat, sorban kipróbálom őket. Kép
zsana75

Timka
Ezt értem, de mi az a plusz, amiért érdemes elmenni egy ilyen tanfolyamra? Mert ugye van a könyv is, amit szintén Kriston Andrea írt, gondolom, ott le vannak írva a gyakorlatok. Vagy tévedek?
Igazából nincs sok időm, hogy oda járkáljak, a gyakorlatot meg úgyis önállóan kell végezni. A könyv is megvan neked?
zsana75

Zsuzsa
Nem tudod felhívni a dokidat (vagy ha őt nem, akkor a kórházat)?
Gondolom úgyis csak akkor vizsgálnak meg, ha az nem okozhat további problémát.
Mindenesetre jó jel, hogy nem fáj a pocid, de szerintem nem érdemes három hétig idegeskedni.
zsana75

Zsana,a honlapukon ott a cím.Én ugyan nem voltam ott de hallottam,hogy ott olcsóbban is lehet venni.Mi sem használtuk a mózest kocsiban csak egyetlen egyszer a kórházból haza.Bocs ha félreérthető voltam.HordozóKép
sziasztok
nyetus76

Zsuzsa
Szerintem se várj 3 hétig. Az rengeteg idő.

Babus+Kristóf, aki ma megkezdte a 29.pocakban töltendő hetétKép

Kép
babus2005

Zsuzsa,
szerintem is a legjobb (és legmegnyugtatóbb), ha felhívod a dokid. Mondhat olyasmit, amire te nem is gondoltál, akár okot, hogy mitôl van, akár gyógymódot, hogy mit tehetsz, hogy megelôzd.

Búzaszem,
szerintem elsôsorban a formátumával van baj annak a képnek, amit megpróbáltál felrakni. Az ais-t ugyan nem ismerem, de ahogy Babus is írta, inkább jpg-t vagy gif-et kéne +próbálni. A kép méretét meg vagy valamilyen progiban tudod lekicsinyíteni, de ha ilyened nincs, esetleg küldd el nekem e-mailben és szívesen leveszem a méretét neked, hogy utána fel tudd rakni.

Timka, a Kriston Andiról már én is sok jót hallottam. De köszi, hogy mondtad, lehet hogy most már odáig is eljutok, hogy felkeressem. Kép A gátizomerôsítôrôl mondott konkrétat, hogy miért nem javasolja? Mondjuk az elsô félelmem a fertôzésveszély lenne, meg nekem sem túl szimpi, hogy bármit is behelyezzek, de ugyanakkor ha meg lehet elôzni egy gátrepedést vagy -metszést, akkor szeretnék mindent megtenni ezért...

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Sziasztok,
Zsuzsa szerintem hívd fel a dokidat,hogy mit mond rá,3 hét sok idő.

Valaki tudna valami természetes gyógymódot arra,hogy majd megszakadok úgy köhögök,tüsszögök meg minden,kész vagyok.Sajnálom szegény babócát,hogy ekkorákat ugrál a hasam.

De jó nektek ,hogy ilyen olcsó nacikat is tudtok venni,itt van kb. 2-3 bolt ,ahol minden nadrág és fölső 7500-10000 ft.

Ezt az aszaltszilvás dolgot kikéne próbálnom.

Timurr 16+1
Vendég

Zsana
NIncs meg a könyv, így nem tudom abban mi áll. HOgy mi az a plusz? - kinek mi. Nekem nagyon tetszett az a lelksedés ahogy elmagyarázott dolgokat, az egész nőből olyan pozitív életérzés sugárzik ki, hogy már ezért megérte ott lenni személyesen, és nem csak egy könyvet elolvasni.

Borbolya
Az Andi azt mesélte, hogy nem szabad úgy nekiindulni egy szülésnek, hogy "én gátmetszés nélkül fogok szülni!" - mert lehet, hogy a baba érdekei azt kívánják majd meg.
De a gyakorlatok gátmetszés esetén is alkamazhatóak szülés után. És a tudatos ellazítás nagyon sokat segít szülés közben.
HOgy miért nem javasolt kütyüket behelyezni a hüvelybe? Kitágítja az izmokat. Ő például a tampont se javasolja menszesz idejére.

Dokimnak én is mondtam, hogy ha egy mód van rá, jó lenne elkerülni a gátmetszést. Azt mondta az első szülésnél nem nagyon tudom elkerülni, és tudom róla hogy gátmetszés-párti. Ez a hozzáállása nem nagyon tetszik. Amúgy azt mondta a vágás sokkal jobb mint a repedés, amiben persze igaza van.
Én inkább arra készülök (és az intim torna erre nagyon jó), hogy ha esetleg lesz gátmetszés, utána tudjam majd tornáztatni ott lent az izmokat, hogy minél hamarabb a régi legyek.

Zsuzsa
Szerintem is hívd fel a dokidat holnap. Anyukádnak pedig mondd meg, hogy ne ijjesztgessen. Persze jóindulatból mondják az anyukák a véleményüket, de akkor is!

Timur
Meg vagy fázva?
Én a homeopátiás szereket ajánlom. Nekem is volt egy kezdeti megfázásom pár hónapja és az elején elkezdtem szedni a bogyókat így már az elején megszabadultam tőle. Pedig ha engem elkap (nagy ritkán) akkor torokfájás - orrfolyás - tüsszögés - köhögés - berekedés - hang elmenés, ebben a sorrendben végigsöpör rajtam.
JObbulást!

Timka
timka

Timka
milyen bogyókat szedtél?Úgy néz ki megfáztam a munkahelyemen egyik nap 25 fok van másnap 19-20.
Köszi
Timurr
Vendég

Timur
Amikor először tapasztaltam, hogy nagyon fáj a torkom, felhívtam egy homeopátiás orvost (nála járt hasonló problémával a barátnőm is), hogy mikor tudna fogadni. Mondta neki hogy kismama vagyok és még aznap délutánra adott időpontot. Amúgy nagyon nehéz időpontot kapni tőle, mert nagyon sokan járnak hozzá.Azt mondta addigis, amíg találkozzunk kezdjem el szedni az Echinaceát, abból is a B3-ast, de ha nincs B-s, jó a C-s is és minél kisebb számú legyen. (3 - 4 vagy 5). Én CH 5-öst kaptam a gyógyszertárban. Első órában negyed óránként kellett egy bogyót bevenni. Utána óránként egy bogyó. Ez a bogyó az immunrendszert erősítésítette.
Bogyókat nem szabad lenyelni, el kell szopogatni.
Tárolására nagyon kell figyelni, minden féle elekrtonikus berendezésektől (mobiltól is) távol kell tartani. Nem szabad bogyó szedés ideje alatt mentolosat enni, mentolos fogkrémet használni, kólát inni.
Mikor délután találkoztunk feltett pár kérdést, megnézte a torkom, és felírta a Phytolacca nevű bogyót. Ebből is CH 5-öst kaptam.
Ebből 2 bogyót kellett bevennem. Ez a torokfákjás ellen volt. Tényleg éreztem, hogy amikor bevettem egy ideig sokkal jobb volt és nem fájt. Kétóránként lehetett belőle szedni.
Hát ilyesmivel kúráltam ki magam, de egyszer-kétszer volt egy pici hőemelkedésem, és ittam Coldrexet. Azt mondta a dokim, abból nyugodtan ihatok, nem lesz semmi bajom tőle. Attól nagyobb bajom lehet, ha belázasodok.
Ha gondolod megadom a homeopátiás nő telefonszámát. MOndjuk az Isten háta mögött lakik, kocsival alig találtam meg, de hátha telefonon is segít.

Timka
timka

Timka
Rendes vagy,én szerintem itt a közelünkben (Kaposvár) nincs ilyen homeopátiás orvos,gyógyszertár.Eszek mindenféle gyümit,zöldséget ha súlyosbodik a helyzet akkor esetleg veszek én is Coldrexet.
Egyébként most nem olyan rossz,csak ha elkezdek köhögni,nem bírom abba hagyni.

Timurr
Vendég

Timurr,
Mi is hasonlókkal küzdünk és Dininek is homeós bogyót adok.oscilococcillum(ha jól írom)de majdnem minden gyógyszertárban kapható,mint immunerősítő.Jó köhögésre,lázra stb.Adagolás le van írva,mi most reggel este 1-1 csővel veszünk be,amúgy ha csak megelőzésre kell később csak heti 1 cső bogyó.Én is most próbálom először,remélem beválik.Ezt az Echinaceát is hallottam már de még kezdő vagyok homeopátia terén.
Jobbulást!
nyetus76

Sziasztok!

Teljesen olvasó üzemmódba kerültem, írni már szinte sosincs se erőm, se időm. De ezt most találtam egy másik topikban:

"Sziasztok lányok!

Én lennék Babus apuka. Gondolhatjátok, ha már nekem kell írni, az semmi jót nem jelenthet. Hát van benne valami. Ugyanis történt ma egy kis baleset. Babus bőszült kutyasétáltatás közben nem nézett kellően a lába elé és elesett, ráadásul pont úgy, hogy még védeni sem tudta a pociját, ezért egyenesen oda vágódott. Rögtön mentünk a kórházba, megviszgálták, ultrahang, stb. Megállapították, hogy minden teljesen rendben, de bent kell maradnia néhány napig. Megkért rá, hogy addig én tartsam a frontot, ti pedig nagyon drukkoljatok neki, hogy minden rendben legyen. Írjatok sokat, este majd kinyomtatom neki és beviszem, ettől biztos megnyugszik a lelke, mert most ezt nem mondhatom el. Drukkotokat előre is köszönjük!!!

Babus+Kristóf+Apuci Kép"

Mindenki nagyon vigyázzon magára ebben a csúszós időben. Nekem Anno Zsanival sikerült egyszer tédre esnem, hát az se volt kellemes.

Babus
Remélem minden rendben lesz és hamar hazajöhetsz és pár hét múlva tündéri Kristófoddal együtt lehetsz. Addig vigyázz rá nagyon, inkább odabent, mint kint.

Lányok holnap dobok egy táblát, ha ddig valakinek van friss adata, írja!

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok lányok!

Én lennék Babus apuka. Gondolhatjátok, ha már nekem kell írni, az semmi jót nem jelenthet. Hát van benne valami. Ugyanis történt ma egy kis baleset. Babus bőszült kutyasétáltatás közben nem nézett kellően a lába elé és elesett, ráadásul pont úgy, hogy még védeni sem tudta a pociját, ezért egyenesen oda vágódott. Rögtön mentünk a kórházba, megviszgálták, ultrahang, stb. Megállapították, hogy minden teljesen rendben, de bent kell maradnia néhány napig. Megkért rá, hogy addig én tartsam a frontot, ti pedig nagyon drukkoljatok neki, hogy minden rendben legyen. Írjatok sokat, este majd kinyomtatom neki és beviszem, ettől biztos megnyugszik a lelke, mert most ezt nem mondhatom el. Drukkotokat előre is köszönjük!!!

Babus+Kristóf+Apuci Kép

Kép
babus2005

Szia Babus Apuka!

Remélem minden rendben lesz. Kitartás és adj sok erőt Babusnak. Nagyon sokat gondolok Rátok, most a legfontosabb a pihenés.

Bízom benne, hogy minden jól alakul és felejtendő "élmény" marad ez a baleset. Nagyon vigyázzatok Magatokra!

Lányok, ez utóbbi mondat mindenkire vonatkozik!!!!

Beatrix
beatrix28

Babus!!!!
Nem szégyelled magad, hogy ártatlan kismamákat rémisztgetsz az eséseddel? Irgum-burgum! Kép Még felizgatjuk magunkat Kép
Remélem, azóta is minden rendben!!!
Nyugodj meg, ha egyszer az orvosok is azt mondták, hogy minden rendben, akkor ne parázz! A Kristófok er&#337;s fickók (az én legnagyobbom is drusza, csak tudom Kép ). Pihenj és nyugodj meg, mert most valószín&#369;leg az kell a legjobban nektek!
Várunk megint a neten, ha hazajöhetsz, addig is használd ki az id&#337;t a kórházban hasznosan. Ismerkedj a körülményekkel, a n&#337;vérekkel, orvosokkal, csecsem&#337;sökkel. Meg ha már biztosan jól vagy, akkor lopózz fel a szül&#337;szobához, hátha be is engednek kicsit körbekukucskálni. Legalább már nem mentek tök ismeretlen helyre. Próbáld meg a hasznos oldalát nézni ennek a francos esésnek!
Gondolunk Rátok!
Puszi, Dorka

Nadine!
Nálunk végleges a Bernát Kolos név, így a kérd&#337;jeleket és a Mihályt törölnéd? Köszönöm!
dorka

Babus!

Biztos vagyok benne, hogy minden rendben, ha ezt mondtak! Csak a biztonsag kedveert tartanak bennt. Azert vigyazz nagyon magadra, es a kutyasetaltatast nem tudna atvenni valaki erre az idore? (Mondtad, anyukad kozel lakik)
Persze ki massal tortenne ilyesmi mint aki amugy is folyton izgul mindenen! Kép
Varunk vissza, es irjal majd, hogy tudjuk minden ok!

Agi

Kép
Kép
agi

Babus

Nagyon szorítok neked,hogy ne legyen semmi baj,biztos nincs is ezek a kislurkók kivannak párnázva.Csak a biztonság kedvéért vagy bennt.
Nyugodj meg klassz kis fickó Kristóf.
Vigyázzatok magatokra/

TimurrKép
Vendég

Babus

A frászt hozta rám a párod, amikor írta, ha már neki kell írnia az semmi jót nem jelent.
Remélem majd 2 és fél hónap múlva ír megint, és szigorúan csak jó hírrel jelentkezhet, mert kismamikat nem szabad ijjesztgetni.
Drukkolunk, hogy minden rendben legyen veletek, és minél hamarabb visszatérj hozzánk.

Anno Anyukám velem is hasra esett 8 vagy 9 hónaposan a vonatsinek közt, semmi bajom nem lett, csak a sípcsontomon van pár apró pötty születésemtől kezdve.

Timur
Eygél sok-sok gyümölcsöt, készíts hagyma teát (mézzel tök finom) és ne mozdulj ki a lakásból, ha megteheted.

LÁnyok, vigyázzon mindenki nagyon magára és a kis pocaklakóra!

Timka, aki ma kezdte a 28. hetet
timka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?