Bocsi mindenkitől, aki nem tudta használni az általam bemásolt linket, én voltam a béna.
Látom, Zsuzsának több esze van, mint nekem, legalább így mindenki meg tudja nézni.
Mi ugye elsősorban babakocsi miatt mentünk, abból elég jó választék volt, csa olyan nincs, amit mi szerettünk volna.
Sebaj, vettünk két hosszúujjú bodyt, Prince Oliver márkájú (én ezeket imádom).
Szerintem nagyon aranyos ruhák vannak. Alaposabban csak bodyt néztünk, Kenguru Gold és Prince Oliver van többségben, szerintem mind a kettő jó minőségű, az árak sem vészesek, 900-1200 körül.
Tudom, pl. a Tescoban olcsóbban is lehet kapni bodyt, de egy-két drágábbat megengedhetünk magunknak.
Irigykedem kicsit a babaszobák miatt, megpróbálok legalább valami babasarkot összehozni én is.
Borbolya
Sportszelet
Eddig te vezetsz, kíváncsi vagyok mit találnak még ki.
A karácsonyt szerintem belekalkulálják. Ha így is jó lesz, akkor tuti jó, ha nem, akkor van mire fogni.
Nem hallottam még erről a gátizom-erôsítô készülékrôl, de érdekelnének a tapasztalatok engem is, csakúgy mint az intimtornával kapcsolatban.
Nézegettem az intimtornás honlapot, de szerintem túl kevés az infó. Van valakinek tapasztalata?
Zsuzsa
A mi kiságyunk is hasonló, de mi örököltük, így az árához nem tudok hozzászólni. Szerintem praktikus, mert a pelenkázó alá egy csomó dolgot lehet pakolni. Nekünk nem kókusz matrac van hozzá, csak sima. Tudom, most nagy divat a kókusz, biztos nem rossz, de szerintem nem feltétlen szükséges. Bár megengedhetnénk magunknak, de asszem nem fogunk venni.
Ez a varrónős dolog engem is érdekel. Tudom, volt már szó róla, de lusta vagyok visszakeresni.
Vannak készen ruhák, amit fel lehet próbálni, vagy csak varratni lehet? Hol is van pontosan? Van nyitvatartási idő, vagy be kell jelentkezni előre?
És amit reggel elfelejtettem: szerintem aki a házasélet ártalmai miatt aggódik, gondoljon bele, hogy nem árthat többet, mint egy matatós vizsgálat a dokinál (legalábbis szerintem).