Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szilvi,73 cm a Bendi,megmérték hivatalosan is.19 cm-t nőtt,4,5 kg-t hízott.Ha a féltesóját nézzük,akkor lehet akár 195 cm is.Azért remélem,nem olyan sovány lesz.
Csabával egész jól kijövünk,amikor éppen nem veszünk össze valamin.
A fotón Benivel és Edinával a Te Katád van?

Rita,nagyon szép a konyhád,meg a fürdőd is.Nekem az egyik kedvenc helyem a fürdőszoba,imádok ott lenni.Hajvágás:Bendinek is eltettem a kis levágott haját.

Vettem játszószőnyeget a Bubinak,tökjó,így végre valami hason is leköti.Nem szeretett hason lenni,mert semmi érdekeset nem talált úgy.
Most meg etetőszéket veszünk,de azt Csabával vetetem,elég volt a szőnyeget kiköhögni most.

Vörösödik Bubi haja. KépKépKép

Puszi mindenkinek!

Kinga
nyinike

Szia Orsi,
én itt vagyok,de számomra is hihetetlen,hogy senki sincs itt napok ótaKép
Pedig nálunk is zajlik ám az életKép
Már rég nem fordult elő,de tegnap Maya végig aludta az éjszakát,viszont Maxikám éjjfélig sírdogált.Valószínüleg a fogacskája,de az idő is lehetett.Kép

Nálunk leesett az első hóKép

Szóval halihó,téli álomból felébredni!!!!KépKépKép

Puszi,nanda
nanda

KingaKép
Nem semmi méretekkel rendelkezik BendikédKép
A papa ilyen magas?
Ott milyen idő van?Volt nálatok is vihar?
Kivel van a Manó ha suliba vagy?

pusz,
Nanda
nanda

Sziasztok!

Szöszi
Akkor sem evett, de..
(Köszi mindenkinek a tippeket,) ...jelentem örömmel, a gyermek megint eszik. Igaz, most aludni felejtett el. Persze, napok óta. Úgy látszik, mégsem tökéletes a mi csemeténk Kép

Nanda
Nálunk is havazott! Igaz, még szánkózni nem tudtuk vinni Lizit Kép

Rita
Félig szakmai szemmel is nagyon szép a lakás bemutatott része(i)

És ha nem bánjátok, kicsit ittragadnék nálatok. Ugyan nem pályázom az eltűntek helyére, de mostanság tényleg kevesebben vannak itt. Én szívesen csatlakoznék!

P.
pitypang

Nanda,itt is nagy a hó,illetve az volt még reggel.Bendicsek tátott szájjal,tág szemekkel leste,meg tapogatta a hógolyót.
Meggyógyultatok?
Benőnek is viszkethet az ínye,annyira imádja,ha kicsit megdörzsölgetem.
Bendi apucija 191 cm,én 175 vagyok,Csaba fia pedig nagyjából egy fejjel magasabb Csabánál.Az öcsém is 192 cm,úgyhogy muszáj neki magasnak lenni,mert különben gáz van KépKépKép Na,nem mintha esély lenne rá,csak meglepő lenne.
Vihar:akkora szél volt,hogy visszafújt a kandallóba,meg is riadtam a szén-monoxid miatt.
Bendi Anyával van,ha suliban vagyok,nagyon szeretik egymást.Ha dolga van Anyának,viszi magával.
Nem voltam errefelé,így nem tudom:Mayával megoldódtak az alvásgondok?Férjed vs VV-Tommyboy hogy alakul?

Puszi,Kinga

Puszi a többieknek is,hol vagytok???
nyinike

Szia Pitypang!

Bendi sem nagyon alszik,örökmozgó,de ez van.Attól még normális ám!
A Te babád mekkorka?

Pussz,Kinga
nyinike

Nanda
Legalább Te itt vagy!Kép Örülök neki!!!Kép
Nem tudom a többiek hová tűntek?Kép

Kinga
Szép méretek!Kép
Milyen játszószőnyeget vettetek? Esetleg egy fotó róla?Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Szia Pitypang!Kép
Üdv itt, gyere gyakran!Kép

Orsi

avocado

sziasztok!

Én sem értem itt a nagy csendet... Kép

Mi jól vagyunk. Edina sokat igyekszik forogni Kép, és kevesebbet aludni Kép, de az étvágya még mindig jó!
Zsófi nagyon lassan gyógyul, ahogy az anyja is. Bár most talán ez a homeós bogyó valamit segített!

Orsi: jobban van KArcsi?

NAnda: én a Stodallal és a Homeovoxszal harcolok az állapotom ellen.
MAya mit kapott? Maya éjszakája Kép
Edina szeme stagnál...
szuri: mi nem mondtuk meg neki előre! MEntünk, méreckedés, majd kapta. Mire eszmélt, már meg is volt. Ő a popsijába kapta. MAjd a dokinéni elmesélte neki a nagy szipogás mellett, hogy mi is történt. MEgértette! Azóta sincs harag! Kép
MAjd vittük a játszóra, hogy sokat mocorogjon, mert akkor annyira nem merevedik le a gyerek, mert a szer jobban eloszlik. MAjd mikor hazaértünk kapott egy adag Nurofent, és még egyet este az alváshoz. Láza nem lett Kép A popsijába egy hétig volt egy kicsike csomó, de nem nagy. Borogatni nem hagyta!

Jerry: kitartást az ünnepléshez!

Kinga: itt is pusz! Hatalmas lett BEndi! Mivel eteted???
Csaba fia 2m felett van???

Pittypang: üdv köztünk. Jó hír, hogy már eszik Lizi! Kép
Mennyi napi szinten a kevés alvás???

Most búcsúzom!

Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Tényleg nagy itt a pangás! Mindenki átment a másik fórumba?

Pitypang: köszöntünk közöttünk.
A félig szakmai szem mit takar?

Jerry
jerry

Ez is szégyen, hogy 9-kor enyém az arany.
jerry

Szia Jerry!

Aranyos vagy hogy kerestél minket, jól esett. De látod, hogy nincs kinek írjunk. Én néha szoktam jönni.
Minden rendben, Anna jó kislány és pénteken lesz féléves. Forog minden itrányba és nagyon huncut vigyori kiscsaj. Sok mindent eszik már, csak néha úgy érzem, hogy leeszi a fejem is. Már lassan ücsörög egyedül, ha felültetjük. Előre már nem dől el , mert megtartja magát, de hátra annál nagyobbat tudna esni Kép

Ez most neked:
Anna új szokása:

Kép

Kinga!

Örülök, hogy olvastam Rólatok, remélem, hogy jól vagytok.

Nanda!

A gondjaid megoldódtak?
Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok
Jovok irni picit, remelem sikerul. Tegnap is elkezdtem, de aztan sajnos nem lett belole semmi.
Rita
gyogyoru konyhajaig sikerult visszaolvasnom, talan ma delutan tudok jonni meg egy kicsit, ha Lucas alszik.

Zsuzsa
tej ugyben sajnos rossz a helyzet, vagyis nincs tejemKép. Amult heten megjott, es attol kezdve a tejcsi mennyisege egyenlo lett a nullaval. Ugyhogy este meg gyamnyogunk kicsit a cicin, de kulonben anyatejpotlo NAN (ez van otthon is ugye)eszunk. Nincs vele semmi gond szereti tegnapelott ota 2 decit eszik. Az utcatok csodalatos, gondolom jo nagy zajjal vannak a melosok. Tud Edina aludni? Javulast Nektek.

Bellana
Latom Te is az el-eltunedezok koze tartozolKép.

Rita
Nagyon szep a kislanyod, a furdot meg a konyhad is. Hat nem hiaba vannak akik csak szepeket tudnak csinalniKép.

Anniko
Ugye Te kerdezte? Soraya-Krisztaval Fenniorszagban elunk. Kriszta Lohjaban, mi Helsinkiben. Szoktunk minitalikat is osszehozniKép.

Kinga
Szia, kitartas a tanulashoz es minden mashoz
puszi

Pano
Ez a szoruslap jo poen voltKép Latod jovok en, csak nem mindig ugy sikerul ahogy szeretnem. Bar tegnap Lucas 4 orat aludt a teraszon. Ilyen meg sosem volt. Mindig rohangaltam nezni, hogy szuszog -e.

Maci
Szegeny kis Benoke, biztos nezhez volt Neked. A legyeg, hogy tul vagytok rajta, es ezutan mar csak jobb lesz.

Nanda
Ti is gyorsan gyogyuljatok meg. Ezek a ferfiak mindenhol egyformakKép.

Lino
Szerezhetek egy kis protekciot a MikibacsinalKépNocis ruhaKép.
Figyelj, akkor a Lucas ruhai ugye pasisak?
Annyira behavazodtunk, (kellett Neked az ordog a falra festeni) hogy tegnap este apaval tobb mint feloraig lapatoltuk a hava. laura viszont annyira elvezi, igazabol az elso tel amikor tenyleg megerti mi ez a feherseg. Delutan keszulnak korcsolyazni. Laurank ez lesz az elso alkalomKép
Majd teszek fel kepet a homennyisegrol Kulonben gyonyoru napos idovan es -8 fok.

Swen
Botond felult? Jo eros fiu. Mi van veled mostanaban, olyan keveset irsz.?

Kapzeljetek, hogy Lucas ataludta az ejszakat, szopizott 11-kor utana megitta a tejcsijet 175 ml, hasikajara tettem az agyaban (Kriszta tanacsara mar igy altatom egy hete) es reggel 8-ig aludtKép. Horrrrrrraaaaaaaaa.

Most megyek, felhivom a hugomat, tegnap jottek ki a korhazbol, es kislanya szuletett a ket fiu utanKép

Bori meddig telel?

Puszika mindenkinek
Ildiko
salla

Szio
Lino
ennyire lettunk havasak, a kepek 10 perce keszultek
puszi Ildiko
Kép
salla

Kép
salla

Sziasztok,

Kinga,
A mi Lizink júl 22-én született, már 6,5 kg és 68 cm. Áfordul, meg már térdel-kúszik is.

Zerko
24 óra alatt 11 óra szunya szerintem kevéske egy 4 hónapos bébinek. Mi pedig ennyit tudunk Kép
Jobbulást a beteg családtagoknak.

Jerry
Jártam ám rangos lakber-suliba is, most szeretném be is fejezni.

Andi
Anna nagyon kis tündér! És milyen vagány, hogy a nyelvét így nyújtogatja a világra Kép

Üdv mindenkinek
P.
pitypang

Sziasztok!

Anita,
vezetni már nagyjából tudok, már az elindulás is megyeget. Sőt már odáig jutottam, hogy még valaki volt ott gyakorolni, és nagyon zavart, hogy csak 20-al megy...
Hol vannak a beígért képek???Kép Holnap lesztek 5 hónaposak!!Kép Nagy gratula hozzá!!Kép

Jerry,
veletek mi újság?? Ugye kapunk azért képet???

Ildi,
így képen elég szép a hó.. Gondolom a gyerekek nagyon élvezikKép

Nanda,
gyógyulj meg hamar!!Kép Utólag is gratula a 4 hóhoz!!Kép

Kinga,
Bendinek is olyan szép haja lesz, mint a tied???Kép
Gratula a 4 hóhoz!!Kép

Rita,
nagyon szép a házatokKép

Pitypang,
üdv ittKép képet nem tudsz feltenni Liziről??

Panó,
én is veszem a Logikoktél majdnem az első számtólKép

Hajni
nalika

Sziasztok,

Ildikó,gyönyörű havas nálatok mindenKépMaya már alig várja,hogy itt is legyenKép

Pitypang,Üdv itt,gyere gyakran,a kislányod Alíz,vagy Liza?Vagy...?Hol szültél?Kép
Képet,légysziKép

Zsuzsa,Maya a karjába kapja,majd súlyzózunk utánaKép

Alvás,Maxi nálunk is összekavart mindent,eddig este 8-tól aludt 4-ig,majd 9-ig,majd de.12-14-ig,és 16-tól 1 órát.Most meg este 11ig,éjfélig sírdogál,majd 7-kor kel,és napközben alszik 3 órát három részletben.Nem értem mi lehet,talán a foga?

Orsi,nálunk is problémás ez a járóka dolog,sehol nem marad meg hosszabb ideig csak ha cipelem mindenhová.Így viszont nem tudok megcsinálni egy csomó dolgotKépMost 3 óra ide-oda rakosgatás ,játék
,és cici után is sír,ezért letettem a kiságyába.Most ÜVÖLTKép
Azt hiszem kezd okosodniKép

Mucska,
Az alvásra gondolsz? Maya most jól alszikKép,bár még mindig beteg szegény,már azt hittem elmúlt a kötöhártya gyull.-a,ma reggel megint úgy ébredt,hogy össze volt ragadva a szemeKépNem tudom mit csináljak már szegénnyel.Minden szart beadtam neki,valahogy nem akar elmúlni.Kép

Hajni,
Vezetsz?Hol tanulsz?KépPont a múltkor majdnem belém jött egy tanuló,szerintem az oktató elaludtKépNem adta meg a jobbkezet.Kép

Most már tényleg ébresztő,ekkora hó nem
esett,hogy mindenkit behavazott volnaKép

puszi,Nanda
nanda

Lányok, mi ez a pangás?

Pitypang, ide költöztetek már?

üdv.
chello
chello

Hello lányok,

Közkívánatra (Hajni, Nanda)kép Elizáról:
Kép

Nanda,
Nálunk eddig sem volt semmiféle rendszer, ezek után sincs. Azaz 2 naponta más-más rendszert alakít ki. Pl most az volt, hogy aludt 11-6-ig, utána reggel még 1 óra szendergés, majd némi szunya 1-2-ig, és délután is volt egy órácska. Kíváncsian várom, hogy este mi lesz elalvás-ügyben.
És én mindezt természetesen a fogára fogom Kép

Chello,
Jövő hét a kitűzött időpont. Már nagyon várjuk ám! És találtam már szuper homeos-dokinénit a környéken!

Üdv, most rohanok, mert egy kicsit nyikorog a bébi.
pitypang

Sziasztok
Kepzeljetek 1/2 10, es az osszes pici gyerekem alszikKép a nagyok meg a Gyuruk Urat nezik a tv-ben. En mar lattam, igy gondoltam jovok a Rita konyhajatol visszaolvasniKép... es sikerult!

Rita
Hogy sikerult a mama latogatas? Lili biztos csodat muveltKép. A konyhad is nagyon szep!

Hajni
Igazad van Laura es Salla ma tobb orat volt kint, sot taxi-szanko vallalkozast nyitottak. Amikor meglattak 1-1 szomszedot hazik szallitottak oket. Olyan jokat rohogtem ahogy az 55 eves nagyon komoly szomszed urunkat belekenyszeritettek a kekszankonkbaKép.

Nanda
Mondd meg Mayanak, hogy mar kuldtunk neki havat es hamarosan megerkezikKép. Jobbulast neki, remelem hamarosan rendbe jon a szeme.

Bori
A kabelek azok nem, a sejhajunk viszont mar neha lefagy. En is akarok kadat!!! Itt miert nincs a hazakban kad??? Ez nem igazsag!!! No.... mondd meg az igazat apa orul, hogy mentelKép?

Aniko
szekenykem, Neked jol kijutott, ez az uvoltes tema ismeros. Nalunk is ez megy akarhanyszor elindulnk, mar mindenhogy probaltam, de sehogy sem sikerul harmunkat egyszerre feloltoztetnem. A legjobb viszont az amikor mar mind kesz vagyunk es Lauranak eszebe jut, hogy pisilnia kell. ImadomKép. Bencenek puszi, remelem gyorsan meggyogyul.

puszika
Ildiko
salla

Ildikó
Jaj de jó, hogy jöttél! Már mindenkinek úgy tudok örülni itt!Kép
Nem tudom a többiek hova tűntek, de nagyon rossz, hogy ez a jó kis topik így leállt.Kép Remélem helyrerázódunk újra!!!
Képek: szuper lehet ez a szép hó! A havat én is nagyon szeretem, ha közben szép az idő, süt a nap, stb. Akkor még a hideg sem zavar annyira. Csak rossz idő ne lenne a világon!Kép

Nanda
Hál istennek legalább Te hűségesen jössz!Kép
Gergő is állandóan változik, egyre kevesebbet alszik nap közben, de betudom a dolgot annak, hogy egyre érdeklődőbb a világ iránt. Azt várom már, hogy az éjszakákat mikor húzza jobban el, mert most 9-től alszik valameddig, ami 1 és 3 közé esik, de tök változó. És attól függően, hogy 1, 2 vagy 3-kor volt az ébredés kel 5-kor, vagy 6-kor. Jó lenne, ha aludna 3-4-ig és aztán 8-ig, ezt nagyon csípném!Kép De türelemmel várok, egyszer csak eljön ez is.Kép

Chello
Gyereeeeee! Ne tűnjön már el mindenki csak azért, mert a többiek eltűntek!Kép

Remélem holnap új hét és mindenki ismét megtalálja a számítógépét!

Puszika mindenkinek!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok lanyok!

Enyem az arany? Kép Koszonom a sok gratulaciot a konyha ugyben. Sokat tortem rajta a fejem, hogy, hogyan nezzen ki es mi hol legyen, de megerte.

Jerry: ha jol olvastam szuletesnapod volt. Ha igen Isten Eletssen sokaig!

Pitypang: Udv nalunk. Kép Koszi a dicseretet. Kép Eliza gyonyoru. Kép

Mucska: Anna nagyon edes. Kép

Ildiko: Nagyon szep helyen laktok. Kép Es szepek a gyerkocok is. Kép

Nekunk nagyon jol sikerult a hetvegenk. Anyosom is jobban van. Ahogy meglatta a Lilit, minden baja elmult. Kép Lili jol viselte az utazast, csak a vege fele kezdett mar el nyugoskodni, de vegul is ez ertheto. Hosszu volt az ut. Hetvegen ujabb mutatvannyal lepett meg minket a kislanyunk. Hason fekve a ket labat a hasa ala huzta es teljesen felnyomta az also testet. Most mar csak arra kell rajonnie, hogy ha egyidoben a ket kezevel is felnyomja magat, akkor mar negykezlab maszhat is. Kép Az agyat mar letettuk also allasba, nehogy meglepetes erjen minket. Kép
Ejszakak tovabbra is jok. Este fel kilenctol alvas es most kelt fel. Most jatszadozik az agyaban. Videken felkelt hajnalban, de jogosan, mert anyosomek nagyon befutottek es olyan meleg szaraz volt a levego, hogy meg en is 3x keltem inni. Kép
Jovo heten lehet, hogy elkezdem adni az almat Lilinek. Nagyon elvezettel nezi mindig. Nagyon szepen tud poharbol inni. Amikor a bal kezemben tartom es a jobbal iszom a vizemet, akkor o a ket kezet nyujtja a poharert, atfogja es a szajahoz emeli. Gondolom engem utanoz. Mikor bekapja a poharat, arra var, hogy valami tortenjen. En megdontottem a poharat egy csepp a szajaba kerult es o elvezettel cuppogot rajta, majd nyujtotta ujbol a kezeit a pohar fele. Kép Nagyon edes. Kép
Videken kivert egyet a kezembol, ami darabokra tort. Kép Eppen vettem fel a salatastanyert, es Lili akkorat csapott a tanyerra, hogy az kirepult a kezembol. Kép

Eltuntek jelentkezzetek! Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre.

Ildi: szia!!!!! Kép De jó, hogy ennyit írtál! A képek szuperek, lányaim rögtön reklamálták is a havat Kép Itt egyelőre csak rohadt hideg van, az a kis hó ami esett, már el is olvadt (én spec nem bánom, mert a téli gumijaim még váratnak magukra). Éjszaka átalvása Kép Mikor jöttök haza? Igen, Lucasnak meg pasis ruhái vannak Kép Hogy sikerült a korcsolyázás? Taxi-szánkó Kép

Pitypang: üdv itt! Nagyon szép Lizi Kép Ha jól értem Gazdagréten sikerült homeós dokit találnod. A mienk is ott van, és szuper jó!

Orsi: látom te tartod itt a frontot Kép Gergőnek utólag is boldog névnapot! Karcsi meggyógyult? Oltás Kép Méretek Kép

Anikó: Gregődnek boldog névnapot utólag! Bencus meggyógyult? Sok pussz Kép

Bori: boldog hófordulót nektek! Kép

Rita: hétvégi túra Kép

Kisdió: mi van veletek? Tejcsi ügy? Ákos megeszi a pótlást már? Kismenyetek megszületett ? Kép

Jerry: utólag is nagyon boldog névnapot neked!!! Nyűgös esték javulnak? Milyen volt a vendégjárás?

Kinga: Bendi egy óriás!!! Kép Most olvasom, hogy nálatok mindenki ilyen nagy. Kata 66-67 cm. Benivel és Edinával Kata van a képen Kép Bendiről tudsz képet felrakni? Játszószőnyeg Kép Vörös haj Kép

Maci: örülök, hogy túl vagytok a műtéten! Hogy vagytok?

Andi: Anna nyelvnyújtogatós képe Kép Mi is bajban lennénk, ha mindent most kéne újonnan megvenni, amilyen árak vannak.

Zsuzsa: Zsófi meggyógyult? Edina nem betegedett le? És Te? Utcátok azért halad? Forgás Kép Kap Edina a héten oltást?

Nanda: jó hogy ennyit írsz megint Kép Maya szeme Kép Szegény Kép Remélem 29 előtt azért meggyógyul! Táncház: a Fonóba szoktunk menni.

Pussz:
Szilvi
Kép

Kép
lino

sziasztok!

NAgyon rövid leszek: Edina is beteg. Este popsiban 38,6-ja volt, tiszta nátha, köhög,...
Várjuk a dokit.

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Én nem tűntem ám el, csak pénteken dógozóban voltam, és du. elutaztunk apósékhoz hétvégére.

Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szomorú vagyok, hogy ez a topic így meghalt! Kép Kép Kép Kép Kép
Ez egyértelműen a szakadás óta van, és ez még szomorúbb!
Mi lesz így velünk? Nem emlékeztek, milyen jó kis topic volt ez? És a találkozó? Nem is fogunk találkozni most decemberben?

Orsi: te kiérdemled a "Leghűségesebb Topicos" címet! Kép Bizonyos szinten te tartod életben ezt a topicot. És Gergő igazi haspók! Kép

Nanda: hogy vagytok már?

Zsuzsa: gyorsan gyógyuljatok! Mit mondott a doki?

Szilvi: ez a lány csuda szépen ül! Kép

Ildikó: éjszaka átalvása Kép

Tejcsi: a helyzet változatlan. Lehet, hogy ez már így állt be. Reggeltől az első két szopi megy még csak egy ciciből, aztán egyszer két cici, majd tápszar kiegészítés. Most a negyedik tápszert adjuk neki, a Milumillt; talán ez bejön neki, de nem mindig. Sajna még mindig van olyan étkezés, ami után éhes marad, mert egyszerűen nem kell neki a tápszer. A következő alkalommal meg elfogadja. Hétvége óta nem is teszem már sűrűn cicire, mert ha majd 3 hétig nem jött meg a tejem, akkor ezután se fog. A fülemen folyik már ki az a sok tejserkentő lötty: lactoherb, Milusan, homeobogyesz, gyógyteák.
Az orvos unokatesóm most küld egy receptet, amivel egy csak vényre kapható tejserkentőt fogok majd kiváltani. Még ezt kipróbálom, aztán nem erőltetem tovább a dolgot.

Hétvége: jó volt, mert anyóspajtás egy rokonnál van betegápolás végett, így csak apóssal voltunk. Milyen jó kis nyugi volt a hétvégénk!Kép Após főzöcskézett, mi molyoltunk, sétáltunk (már ha a szél nem fújt le bennünket a járdáról). Szóval nem pofázott senki...

Ákos: Nyúl a tárgyakért; de nagyon szelektív a fiú, mert csak és kizárólag a saját játékai után nyúlKép Már régóta tud felsikítani, de hétvégén egyfolytában sikongatott és kacagottKép A papát teljesen elbűvölte. Ha szólt Ákoshoz, azonnal válaszolt neki.
Most elég nyűgös. Ezek a téli frontok? Vagy fog? Vagy csak úgy? Még belefér, mert hétvégén rendes gyerek voltKép

Megszületett csütörtök hajnalban a kismenyem! Anna Izabell, 3560g, 56 cm. Sűrű fekete hajú, édes pici lány. Voltam bent náluk a kórházban. Jajjj, de picike! Nem tudom ezeket a hosszméréseket, de tuti, hogy sokkal picurabb ez a Pöttöm Panna, mint Ákos volt. Az anyuka azt mondta, hogy most máshogy látom, mert Ákos már milyen nagy, de nem, Ákos nagyobb volt.
Szopizni egyáltalán nem akart, szombaton már kapott tápszert. Tegnap haza mentek, tejcsi beindult, de a kislány makacs szopit illetően. Remélem majd változik ez.

Tegnap megnéztük Chelloval a Bridget Jonest. Hát én csalódtam, mert nem volt nagy szám, köze nem volt a könyhöz, és a könyv egyszerűen fantasztikus. Minden esetre teletömtük magunkat pattogatott kukoricával, és szusszantunk legalább egyet!Kép

Csak azért írok ám ilyen sokat, hogy legyen mit olvasni ebben a szűkösebb időkbenKép

Most nem sorolok fel senkit, de Mindeki, aki eddig ide írt, az jöjjön újra!!!! Kép

Kisdió

Kép
kisdió

És Rita: jó, hogy jöttélKép

Kép
kisdió

Kisdió!

Egyetértünk, hogy jó kis topik volt.

De mi pont azért váltunk le nyomásra, hogy a többiek tudjanak írni, nem mi akartuk igazából.Arról nem tehetünk, hogy a régieknek nincs idejük ide írni.
Sajnálom, és remélem,hogy lassan mindenki elő fog kerülni.

Szép napot! Andi

Andi
Kép
mucska

Haliho,

egy ujabb eltünt jelentkezik. Andriska minden probalkozasom ellenére probal leszokni a délelötti alvasrol... Most jatszik, addig visszaolvastam, megprobalok irni is...

Zsuzsa,
ez kaka hir!!! Most szükséged lesz az erödre, tarts ki!! Es Edina betegsége gondolom most a Te kedvednek sem kedvezett. A fenébe!! Gyogyulast mihamarabb.

Nanda,
nagyon aranyos vagy, hogy kérdezted, köszi, jol vagyunk, Andriska meggyogyult. Nagyon kell ra vigyaznom, elég hideg a haz, jol fel kell öltöztetnem itthon is.
Ti viszont latom, nem vagytok jolKép Olvastam, hogy mindenki beteg voltKép Nagyon ügyi voltal, hogy igy kitartottal!!!
Remélem hamarosan összejön egy jo kis osztrak ut egy egészséges csaladdal!

Bnm,
ezek nem tul jo hirek, gyogyulast kivanok Neked!

Rita,
én is megcsodaltam mindent! Bar én a vilagosabb butorok hive vagyok, tényleg szép minden, büszke lehetsz a tervezöreKép No meg Lilire is az alvokaja miatt!
Andriska is mostanaban kezdte el emelgetni a popsijat hason, ö ugyan még nem forog, de van egy olyan szokasa, hogy haton közlekedik. A nappaliban én a földre szoktam tenni (jatszoszönyegre) és mar veszélyben van a cserepesvirag meg az asztalteritö...
Nalunk a fürdés mar a nagy kadban folyik az Apukajaval. (a mi fürdönkbe nem fér el sajna a kiskad, a szobaban pedig lehetetlen fürdetni, akkora pancsit rendez Bucifant).
Milyen volt anyoséknal? Remélem jobban lett Lilike latvanyatol!

Kinga,
nem lehet könnyü igy gyerköc mellett tanulni! Bendi milyen sokat nött!!!
Ugy szeretnék képet rola, még alig lattunk vmit!Kép

Maci,
mikor veszik ki a kapcsokat? Örülök, hogy jol sikerült a mütét, kicsi Bencust nagyon sokszor puszilom!

Kisdio,
szoval beindultak a hormonok! Es tényleg szeretnétek mar kistesot?
Remélem izleni fog Akosnak az uj ennivalo!

Orsi,
jobban van mar Karcsi?
7450 g sem semmi!

Aniko,
füüü, ezek a reggelek!Kép Nem lehet egyszerü!
Nem is tudom, hogy birnam...

Pitypang,
üdv közöttünk! Eliza nagyon aranyos kislany!

Mucska,
szoval Anna-nagylany mar etetöszékben ücsörög! Mar itt tartunk! Nem semmi! Nagyon kedves ezen a hasalos képen!
Amiota az apukajarol is lattam képeket, mar nem tudom, kire is hasonlit, pedig az elején meg voltam gyözödve, hogy tiszta anyja..

Ildiko,
Olyan jo, hogy raktal fel képet, mindig olyan jo kedvem lesz tölük! Kép Gyönyörü ez a havas taj!
A tejcsidet sajnalomKép Viszont megjöttKép
Es hogy Lucas ilyen szépen alszik!!! Hason? Es most kezdte? Komolyan mondom kiprobalom...
Akkor ez a holapatolas Nektek komoly téli munka lehet. Nyaron füvet vagni, télen havat lapatolni...Kép

Nalika,
sok sikert a vezetni-tanulashoz!!Kép
Amiota itt élek Svajcban egy métert sem vezettem, szerintem teljesen elfelejtettem...

Lino-Szilvi!
Katat megzabbantom!Kép

Bori (boldog hofordulot), Swen, Szöszi, Zita, Pano, Linda
Nagy puszi Nektek!

Chello, Vali, Jerry, Soraya-Kriszta Nektek is!!!

Rolunk:
a kisfiam egyre gyakrabban eszik, az éjszakak is elég förtelmesek, 3-szor eszik minimum. Szerinem mar egyre kevesebb a tejem, kellene mar a hozzatapi ennek a nagyfiunak. Szerintem még a novembert kihuzom, de december elején elkezdem adni a zöldségeket, nem hiszem, hogy megvarom a 11-ét.

Ugy néz ki, hogy december közepén hazautazunk ismét, kb 2 hétre. Jo lenne, ha a hozzatapi mar valamennyire menne otthon is.

Egyébként Andriska olyan édes vidam baba, egyes szavakon akkorakat tud kacagni, hogy meg kell zabbantani, pl fürcsi, pancsi, puki, Kaka Frici (a szomszédék macskajat neveztük el igy) stb...Kép

Ime a vidam Bucifant az uj H&M-es szerkojaban (ha tudni akarjatok ez egy pilota-ruhaKép):

Kép Kép

Sok puszi Mindenkinek,
Süncsi

Ui: közben elaludt, huhhhh
süncsi

Szia Kisdio,

én benne vagyok egy taliban, ha december közepe és januar 3 között van. Mondjuk ebben az idöszakban mindenki nagyon elfoglalt, ugyhogy tényleg nem fontos hozzam alkalmazkodni!!

A tejcsid szerintem jo igy, még tudsz szoptatnik, Akos mar nem picibaba és eröltetni szerintem sem érdemes a dolgot.

A mozi miatt sargulok, Andriska mar olyan gyakran eszik, hogy sehova nem tudok kimozdulni, na én emiatt mar varom egy kicsit a hozzatapit.

Puszi
Süncsi
süncsi

Rita,

most lattam, hogy anyos jobban van. Örülök.

Tényleg megyek
Sün
süncsi

Szia Süncsi!

Drága poci társam!

Nagyon szép fiú Andriska. Remélem, hogy gyorsan megoldódnak az éjszakai etetések.
Hozzátápi: valószinűleg szüksége lenne már rá, de nem tudhatod mikor csinálsz neki jót, hisz írtad, hogy nálatok gond az allergia. Bár szerintem egy kis alma, vagy répa még nem fog gondot akozni.
Majd kérek maszatos képet, ha elkezditek Ok? Kép Meg, hogy hogy áll olyankor a hajad, mert az enyém égnek! Kép
Annán nem lehet eldönteni kire hasonlit. Olyan vegyes. Akivel van éppen arra. Bár szegénykémneka szemöldöke tiszta apja, össze is van nőve. Még jó, hogy a kozmetikus barátnőm, mert lesz mit szedetni ha felnő!

Linó!

Ti is szépek vagytok. Ti már egyszer kiizzadtátok az árakat, még jó, hogy nem háromszor kell beruháznod. Nálunk valszeg nem lesz kistesó Kép, ,igy valaki nagyon jól fog velünk járni.

Zsuzsa!

Jobbulást!
Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Lili most alszik, igy van idom. Kép

Szilvi: Nagyon jok a kepek. Kép Gyonyoruen ul a kiscsaj.

Zsuzsa: Laz. Kép Edinanak jobbulast. Minel elobb legyetek tul rajta.

Kisdio: Szerintem nem halt meg ez a topik, csak mindenkinek egyertelmuen kevesebb az ideje a baba mellett. Gondolom mondanom se kell, de ahogy nonek, egyre jobban lekotik minden idonket. Hiszen egyre erdeklodobbek, nyitottabbak minden irant.
En benne vagyok egy ujboli talalkozoban. Kép
Azert orulok, hogy rendezodnek nalatok a dolgok. Meg ha nincs is tobb tejed, de a baba kiegyensulyozottsaga a lenyeg. Gratula a kismennyhez. Kép Szep meretekkel szuletett. Termeszetes volt, vagy csaszar? Sokat vajudott? Remeljuk a kiscsaj akar majd szopizni. Kép

Suncsi: Miert hideg a hazatok? Nem tudtok futeni? Orulok, hogy Andriska jobban van. Lili is oriasi pancsit rendez furdeteskor. Tegnap is uszott a furdo a viztol. Kép Lili mar egyre tobbet forog hasarol hatara es hatarol hasara. A popsiemelgetes behajlitott terdekkel is mar kedvenc mozgasa hasonfekve. Megint ujabb produkcioval orvendeztetett meg, hogy fekvo helyzetben, ha felemeli a felsotestet, nem csak a fejet, akkor azt egy kezzel meg tudja tartani, a masikkal pedig a magasban fuggo jatekokat probalja elkapni.
Amugy en is szeretem a vilagos butorokat, de nem a konyhaba. Szerintem oda az nem praktikus, ha nem akarjuk minden nap takaritani. En lusta vagyok takaritas szempontjabol. Kép
A vedono szerint ezek az ejszakai gyakori felkelesek nem azert vannak mert keves a tejed, tehat nem a mennyisege hanem a minosege mar nem eleg a babanak. Ezert kell neki mast is adni mar. Andriska nagy baba, nagyobb a tapanyagszukseglete is. Kép De ahogy irod a hozzataplalast, nagyon jo ugy szerintem. En is ugy tervezem. Almaval fogom kezdeni.
Andriska gyonyoru az uj pilota-ruhajaban. Kép
En is benne vagyok a taliban! Kép

Oltas: Megvettem az agyhartyagyulladas elleni szerumot. Hutom a hutoben. Kép Jovo heten kedden kapja meg Lili az 5 hos oltassal egyutt. Hihetetlen hogy telik az ido. Kép Lili penteken 5 honapos. Kép

Swen, Anita, Pano, Zita, Jerry, Aniko es a tobbi eltunt! Irjatok!

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Edina elég beteg... Tiszta "trutyi" a légcsöve!
Köhög, majd kibukja/hányja a váladékot...
Láza ma nem volt, de egy csomó gyógyszert kapott!
ZSófi sem oké még, ő is kapott párat!
De a dokinéni szerint az én torkom a legrondább Kép

Köszi a szurkolást...

ZSuzsa
zerko

Hello!

Meg egy eltunt jelentkezik, igaz, nem tudom mennyi idot hagy ra a fonok...

Mucska, Kisdio
En levelezek par emberrel, ugyanannyi idejuk van, mint volt, de a szakadasnal valami elromlott, megbantodtak es bar mindenki sajnalja a topikot, mar nem ugy all hozza, mar nem nagyon jon irni ide is...Kép

RitaKép
A furdoszobatok alomszep, nekem nagyon tetszik. Ugy, ahogy van elfogadnam.A konyhanal nekem mas a stilusom, inkabb a nagyasztalos, vilagosat szeretem, ahol osszeull a csalad. PErsze, ez meg elegans.
Lili olyan ugyes, annyi mindent tud.Az enyem sokkal lustabb.

MucskaKép
A nyelvnyujtogatas nalunk szombaton volt programon.Kép Anna nagyon edes.
Etetoszekben esztek mar? Meselj, kopott mar szembe a kajaval? Mert akkor magadrol is tegyel fel kepet olyankor!Kép

KisdioKép
Igy vagy ugy megoldodott a problema. Megnyugodtal picit? MoziKép Ez igen! Es szegeny apak addig tologattak szorgalmasan? Ok is egyutt?Kép Szoval, jo volt a hetvege...Es mondtad Anyosnak telefonban, hogy mennyire sajnalod, hogy nincs otthon?Kép
Puszi Akosnak es Chelloeknak is!

OrsiKép
En is megszavazom Neked azt a cimet!Kép Gergo meretei lehengerloek...Birod meg cipelni? Neked is nagyon jofej Apa jutott, hogy annyit segit!

IldikoKép
A hideg megjott ide is, a ho meg varat magara. Gyanitom, ebben iden is Ti fogtok nyerni.Kép Marmint homennyisegben...
Nem irod le meg 1X hogy folyik nalatok a tarsalgas a gyerekekkel az asztalnal? Emlekszem anno olyan jot derultem rajta, de mar elfelejtettem, csak tudom volt angol, finn, magyar...

MaciKép
Nos, hogy vagytok? Kapcsokat kivettek mar? Remelem jobban viseltetek, mint ahogy elsore kinezett!

NandaKép
Es Ti? Meggyogyult a csalad?

ZsuzsaKép
Szegeny fejed, jo sokaig betegeskedtek...Te hogy vagy? Segitseged van?

Rolunk: extra nyugos napokat elunk, nem tudom mi bajunk lehet, mar mindenre gondoltam.Talan fog? Mindenesetre mar nagyon regen mozdultam ki, foglalkoztam magammal, kezdenek latszani a jelei...Le a kalappal Kisdio, Chello, hogy ott tudjatok/meritek hagyni a gyereket.Nalunk sajnos kivitelezhetetlen...

Egyebkent Tieitek is orditanak oltoztetesnel?Mikor lesz mar tavasz, utalom az anorakot!!!!

Tobbieknek is puszi, DorkanakKép boldog hofordulot!!!

szoszi
szoszi

ZsuzsaKép
KOzben irtal...hat, nem rozsas a helyzet.Miket kell szedjenek?
Megfaztatok vagy ez vmi virusos, amit egymas kozt ping-pongoztok?

KingaKép
Az elobb kimaradt: nagyon szep hosszu babad lehet...Tudod, ket nap van a babaink kozott, nos, Balazs 10 cm-el kisebb, most 63...Kép vagy Kép ?
Remelem is, hogy KataKép szereti az alacsony pasikat...mar a menyasszonyunk is magasabb...Kép

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Zsuzsa: hat ez nem jo hir. Kép Mielobbi gyogyulast! Most mar tenyleg ratok ferne. Kép

Szoszi: Orulok, hogy irtal. A konyha etkezo reszet nem lattad. Kép Ott, ahonnan fenykepeztem, egy nagyon nagy 12-16 szemelyes asztal van. Kép Es nagyon vilagos. Kép Minden 2-ik hetvegen, osszeul a nagy csaladunk. Kép A nagy asztal kikotes volt nalunk. Kép
Balazs kisfiu, Lili meg kilany. Kép Allitolag a kislanyok sokal hamarabb es gyorsabban ernek mint a kisfiuk. Kép Ugyhogy semmirol se maradtal le es Balazska nagyon jol nez ki. Kép
Extra nyug: Lilivel is volt ilyen. Lehet a fogcsira vagy a front is. Sose fogod megtudni. Kép
At kell veszelni. Kép
Lili is mindig ordit oltoztetesnel. A babak utaljak. Kép Akarhanyszor viszem valahova vagy setalni, kenytelen vagyok ra tobb reteg ruhat adnmi, es ilyenkor elturni az uvolteset. Kép De vetkozesnel mar mosolyog ez a pimasz kislany. Kép

Nem ertem lanyok, milyen szakadasrol beszeltek, es miert sertodtetek meg? Valamirol lemaradtam? Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Rita!

Nem maradtál le semmiről szerintem.
Mi egy páran kicsit chatelős stilusban irtunk és ez sok embernek nem tetszett. Mi ezért csináltunk egy chat-es topikot, hogy ne zavarjuk a többséget itt. Mert azt kaptuk meg, hogy miattunk nem jön senki ide és ezt mi nem akartuk. Hogy most miért haragszanak az eredeti topikra, azt nem igazán értem, de talán Szöszi tudja a választ.

Puszi Neked és a konyhád is szép. Bizti jó lehet, ilyen szép helyen lakni. Gratulálok!
Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Bejelentkezem,megvagyunk.Viszonylag jól,bár Bence szeme még nem tuti.
Csak nagyjából átnéztem a topicot,és nagyon megdöbbentem.Hova tűnt mindenki??????
Azt már megszoktam,hogy én nemigen jutok ide,de a többiekkel mi van? Mucskáékról tudok.Most mindenki átment oda? Vagy lemaradtam valamiről?

remélem nem sértődik meg senki,de tényleg csak egy-két hozzászólást tudtam elolvasni.Kép

Süncsi:Én nagyon szívesen alkalmazkodnék Hozzátok,nagyon szeretnék Veletek megint találkozni.KépTündéri Andriska új szerkója. Kép
Az én Bencusom is háromszor eszik éjszaka.
A reggeleket elég rosszul viselem,sajnos úgy néz ki,hogy Katánál most alakul ki a féltékenység a baba miatt.Nagyon csúnyán pislog is,úgy sajnálom. Kép Pedig igyekszem odafigyelni Rá,de az biztos,hogy nagyon kevés az időm.

Ildikó:Nagyon szépek a gyerkőcök! A havas tájatok is,bár én személy szerint utálom a havat. Meg a telet is nagyon.Kép Mikor lesz már nyár????
Ez az öltöztetés horror.De ez még hagyján,csak reggel az oviban nagyon sokáig tart,amíg sikerül elszakadni Katától,és ott aztán jól be van fűtve.El is hiszem,hogy Bencének nagyon melege van beöltözve,így aztán sír szegényem. Kép Aztán,ahogy kilépünk a kapunk,elalszik újra. Kép

Zsuzsa:Most már Edina is?Kép Jobbulást Mindhármótoknak.Ha Te vagy a legbetegebb,nem Téged kéne valakinek ápolni? Lépj már rá apa tyúkszemére,hogy vegye észre magát! Kép
Mail ment.

Rita:nagyon szép a lakásotok.Ügyike vagy! Kép

Mucska:puszi Neked! Kép Anna baba nagyon édes a képeken.

Szöszi:Puszi Kép Én is utálom az anorákot.Kép

Kisdió,Chello:mozi Kép

Orsikám:Te vagy a legkitartóbb,olyan aranyos vagy.Kép Bár ezt eddig is tudtam.Nagyon sok puszi!
Karcsi már jól van?

Csajok,most csak ennyire futotta,de nagyon szeretném ,ha nem tűnne el mindenki!!!!Nekünk sajnos nincs vezetékes telcsink,a mobil meg elég húzós.Akkor marad a magánlevelezés? Csak sajna időm se nagyon van,úgyhogy félek,hogy akkor meg megbántódnátok,ha nem tudok hamar válaszolni.Kép

Bori,Lino,Panó,Zita,Linda,Soraya,Swen,Nalika,Vali,Maci és Többiek:Sok-sok puszi!!!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Nanda,
még nem vezetek a forgalomban, tehát én nem lehettemKép Csak eldugott helyen próbáltam ki, hogy legyen róla némi fogalmam. Jobban vagy már??

Pitypang,
szép a kislányodKép

Ildi,
taxi-szánkó vállalkozásKép KádKép én meghalnék nélküle.

Szilvi,
Kata képeiKép így ül már? van ám husi már a lábacskáinKép

Süncsi,
kösziKép a környéken sem tudnál néha gyakorolni? Nem a tej lehet kevés, hanem már nem laktatja őt úgy. Ha nem nagyon fáraszt, akkor még bírd ki 1-2 hétig az allergia miatt. Utána már jöhetnek a fincsi hammákKép Sok sikert hozzá!!Kép

Anikó,
Bencus szemeKép Kata féltékenységeKép Sétálni sem tudok most veled, mert tanulnom kellKép Hú, valami jót is írnom kell nekedKép 2-3 hét múlva már sétálhatunkKép Addig is sok-sok türelmet és kitartás kívánok neked. Remélem hamar túl lesztek ezen az időszakonKép

Puszi,
Hajni
nalika

Sziasztok,

Anikó,mail mentKép

HajniKépMelyik suliba tanulsz?Mit?

MucskaKép
Nagyon hasonlít rád Anna.Tegyél már fel apáról is egy képet,mert így nem tudom összehasonlítani őketKép

Szöszi,
köszi,gyógyulgatunk,Maya nagyon nehezen akar kilábalni ebbőlKépÉn már arra is gondoltam,hogy esetleg pszichés?Az ovi miattKépSzeptember óta ,ha összeszámolom 3,majdnem 4 hetet járt csak ovibaKépÉn egész jól bíromKépMaxika is nyűgi,de szerintem a fogaKép

Zsuzsa,
nagyon sajnállak titeket,átérzem a helyzetedetKépSok erőt kívánok neked,én is nagyon megszenvedem ezeket a heteket,már Szöszinek írtam,hogy néha arra gondolok,hogy nem-e pszichés dolog-e a Mayánál ez a lebetegedésKépJa,vigyázzatok,állítólag Skarlát járvány vanKépKépKép

Süncsike,
Nem lehet semmi cipelgetni BucifántitKép,szép nagy baba.Egyet értek Ritával a hamival kapcs.-ban,lehet,hogy Andriskának már nem elég tápláló a tejcsi,és igényelné hogy mást is egyen.Szerintem ha almával,kezded,esetleg frissen facsart gyümi lével,vagy valami darával,amit anyatejjel hígitasz fel,lehet,hogy elfogadná.És nem kelne éjszaka.Nem kell elhagyni a cicit,csak esetleg az ebédet kiegészítheted valami mással isKép

most ennyit tudtam,holnap jövök,
puszi,Nanda
nanda

Sziasztok!

Szakadás: sokáig gondolkodtam rajta, hogy megírjam-e ezt nektek. Aztán azt gondoltam ez is hozzá tartozik a képhez. Tegnap pár nap óta először kapcsoltam be a gépet és benéztem a nyári topicba, meg a humormanókba is. Merthogy érdekelt hogy kivel mi van. Ott láttam Kika megjegyzését, hogy bezzeg ők külön mentek, és az úgynevezett mag (hogy kit ért ezalatt azt csak ő tudja) így is eltűnt, és a futottak még kategória (szintén ő tudja, hogy ez kiket takar), csak várhatja a hírmorzsákat. Kép Utána olvastam, hogy mindenki aki már oda ír, az mind egyet értett vele. Továbbra is úgy gondolom, hogy harminc akárhány ember közt óhatatlanul kialakulnak csoportok, akik szimpatikusabbak egymásnak, ez szerintem egy melóhelyen is így van, és ez így van jól. Azt hiszem viszont, hogy az embernek a vélt vagy valós sérelmeit meg kell tudnia oldania. Ez már így alakult, hogy Ti is külön írtok egymásnak, és én is másmódon tartok kapcsolatot, ha épp van egy kis időm. A topicot nagyon sajnálom, nekem nagyon sokat segített a pocakosodás alatt, a szülések idején és utána is. Szöszi azt hiszem úgy értette amit írt, hogy mivel ő is úgy érzi valami nagyon elromlott itt, ezért jó pár embernek már nincs is kedve ide írni, leírni ami velük történik, mert úgy gondolják/juk, hogy csak azokkal osztja meg az ember a legbensőbb magánügyeit, akikről úgy gondolja, hogy nem keresnek mögöttes tartalmat az írásaikban. Személy szerint mindig örültem/örülök, ha bárki ír magáról/magukról, mégha azt csak egy héten egyszer is tudja megtenni, és nem tekintem úgy, mintha futottak még kategóriába tartozna. Időnként fel is szoktam sorolni mindenkit, hogy merre vannak már. Végül levontam mindenféle konzekvenciát, és arra jutottam, hogy én se írok már mindennap, mert nem szeretem, ha olyan dolgokat magyaráznak bele az írásaimba, amiket nem is írtam/gondoltam. Azt meg végképp nehezen viselem, ha kibeszélnek a hátam mögött, és velem szemben meg nem vállalják a véleményüket.

Zsuzsa: nagyon gyors javulást nektek!!! Kép Remélem most majd egy jó ideig nem lesztek betegek!!!

Rita: köszi Kata dícséretét Kép Most komolyan, Te tényleg nem vetted észre, hogy a fél társaság eltűnt? Hiszen Mucska/Andi többször is leírta neked, hogy a humormanókba írogatnak.

Szöszi: nyugodtabb napokat nektek!

Kisdió: én benne vagyok egy karácsony környéki taliba Kép Örülök, hogy megoldódni látszik a tej/tápszer ügy, a lényeg, hogy Ákos jóllakjon Kép Gratulálok a kismenyetekhez! Kép Bridget Jones nem jó? Kép Pedig én is meg akartam nézni.

Süncsi: képek nagyon édesek Kép pilóta ruha Kép

Andi: hát igen, egyszer elég volt kifizetni, bár mostanra már elég sok minden elég gázos állapotba van, de azért Katát még kibírja.

Anikó: írok majd ma Kép És nem baj, ha csak napok múlva tudsz válaszolni Kép

Nalika: vezetés Kép Kata, ha egy párnán van a feje, már egyedül felül, meg mióta lejjebb kerül a kiságyba, a rácsokba belekapaszkodva felhúzza magát. Most már nem terszi le a kezét sem, csak ha megbillen az egyensúlya.

Pussz:
Szilvi
lino

Jó reggelt!

Hát igen Lino, én is a "futottak még" kategóriába tartozom.Kép Nem voltam rest, és kikerestem Kika megjegyzését:
" Attól, hogy nem írunk oda az nem jelenti azt, hogy nem olvassuk Kép és ezzel odaát is így vannak Kép. Az a lényeg, hoyg a "mag" tud egymásról és megbeszélik a napi gondokat a " futottak még" pedig várhatja a nyilvános commenteket Kép
Kika aki most epés volt Kép"

Na igen. Szerintem Kika megjegyzése nem epés kategóriába, hanem a bunkó kategórába tartozik.
Volt ez a jó kis topic, kialakult egy jó társaság. Voltak benne emberkék, akik többet szerettek írni, és ez nem is lett volna baj. Aztán jöttek újak, nyár végén, kora ősszel, akiknek rengeteg felesleges idejük van, és rengeteget is írtak. Amit sokan sérelmeztek, hiszen szerettek itt lenni a kevés kis idejükben, de nem tudták követni már a hsz-mennyiséget.
Igen a "mag" elment innen. Én pedig - a "futottak még" - sajnálom magam egy kicsit, mert egyedül maradok megint... ugyanis én csak májusban csatlakoztam, és augusztus közepe óta vagyok itt hellyel-közzel aktívan. Velem nem alakult ki barátság, "veled megbeszélem" kapcsolat.
Honnan fogok én tanácsot kérni? Kép És kinek fogok panaszkodni?Kép

Most nagyon-nagyon szomorú vagyok.Kép

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!

Kisdió

Kép
kisdió

húhhh!

Lino, úgy tűnik, nekem is éppen tegnap este borult ki a bili ezügyben. De régen foglalkoztat a dolog... (Volt fültanúja is a dolognak...)
Engem is annyira bánt! Kép
Magánlevelezésekkel sok dolog megoldható, meg telefonnal is, de az nem olyan, mint egy fórum! És most már azt sem tudom, valójában ki az, aki tényleg igényli a jelenlétem, és ki az aki "csak" udvarias.

Visszagondolok a találkozókra, az itt folyó életre, és folyik az amúgy is depis könnyem...
Már ez sem marad nekem... Kép Kép Kép Kérdem: akkor mi????

Annyira rossz lenne, ha ennek itt lenne vége. Kép

Én próbáltam néha irogatni odaát is, de nem éreztem, hogy szívesen látnak. Persze ez nem mindenkire vonatkozik, de ezt éreztem... És úgy döntöttem tegnap, azt abba is hagyom.

Most eldugulok kicsit, és halkan pityergek...
A mélem ismert, a telcsim is, aki gondolja megtalál addig is.

Kép

Mindenkinek jó babázást!

Zsuzsa
zerko

KisdioKép!

Nem tartozol a "futottak meg" kategoriaba !!! Csatlakozom az elottem szolokhoz, a "mag" nem vonult el , mert fontosak egymasnak, es ezen nem valtoztat az, hogy paran nem tudtak beilleszkedni. En is ugy vagyok vele, mint ZsuzsaKép, alig jutok el valahova, bizony sokat jelentett az itt eltoltott ido. Egyszeruen akik oszinten erdeklodnek, azok mashol irjak meg a gondjaikat, oromeiket, mert nem szeretnek ha ez lenne alapja masok humorkodasanak, epes megjegyzeseinek, stb.
Tessek, lehet felremagyarazni, amit irtam... "odaat", meg mindenutt, ugysem olvasom, eddig sem tettem. Es aztan lehet vele egyeterteni...mert milyen jopofa meg vagany a masik hata mogott elszorakozgatni azon, hogy belecsaptunk a leveses tanyerba! ugyanis, nem a regi topikra haragudtunk meg, de ez tegnap is ertheto volt szerintem.

szoszi, aki eddig nagyon naivan allt hozza a dolgokhoz
szoszi

Szoszi
Válasz ment a PÖTTÖMÖKben Kép

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Jézusom Lányok!

Dehogy fog ez itt megszűnni!!!! Ha már ennyien vagyunk,akinek hiányzik,kizárt dolog.Kép
Lino,Kisdió,Zsuzsa!
Lehet,hogy én már lassan a "futottak még" kategóriát sem érdemlem meg,de igenis szeretném,ha azt a pici időmet,ami van,itt tölthetném Veletek!!!!
Én nem jártam a másik topicban,de Kika hozzászólása enyhén szólva felháborít! Akinek nem tetszik a kialakult csapatunk,rendszerünk,az ne jöjjön ide!Ezek után biztos,hogy nem is fogok oda benézni.
Egyébként most beszéltem Nandával,és Neki is mondtam,hogy nem létezik,hogy ez a csapat szétessen.Szerintem most kell egy kis idő mindenkinek,de higgyétek el,hogy szépen visszajön a "mag" is.Kép

Karácsony környékén meg úgyis talizunk,az már itt van nemsoká!!!!És oda csak azt hívunk meg,akit akarunk.Bi-bi-bí.

Szóval gyertek vissza,légyszi-légyszíííí!

Orsikám:csak nem Te is ?Millió puszi Neked,és mentsük meg a topic becsületét,ne hagyjuk ,hogy igaza legyen a gonoszkodóknak!

Mindenkinek puszi:Anikó

Ma még próbálok jönni,és jajj Nektek,ha nem lesz mit olvasnom!!! Kép Kép Kép
vakili

Sziasztok!

Erdeklodve olvastam soraitokat. Megmondom oszinten, hogy nekem nem igazan tunt fel, hogy egy szakadas miatt vagyunk kevesebben, en inkabb arra gondoltam, hogy a sok betegseg es a babaval valo foglalkozas egyertelmuen kevesebb idot ad. A masik forum pedig azt jutatta eszembe, ha valaki csevegni szeretne, mert van ideje, oda megy. De ezt meg mindig nem szakadasnak vettem. es szerintem nincs is az, csak egyes embereket ez erzekenyebben erintett. En tovabbra is maradok itt, mert nagyon szeretem ezt a tarsasagot. Szuksegem van ra! Remelem mindenki igy gondolkodik mint en es osszetartunk. Engem a masik forum nem erdekel, mert sajnos nincs idom "folyamatosan" csevegni, de orulok, hogy masok megtehetik, es megertem, hogy nem ezen a forumon akarjak. Hiszen a cseveges tobb szaz akar csak egy szavas leveleket tartalmaz. Es kinek van ideje visszaolvasni?

Szilvi: Mint mar irtam fent, azt hittem azert tuntek el sokan most, mert nincs idejuk, vagy betegek. Ami nagyjabol igaz is. A humormanoba en is beneztem, amikor az Andi irta, de latva a csevego stilust nem tudtam bekapcsolodni, mert ahhoz, hogy ott jol erezzem magam, a nap minden orajaban be kell neznem, hogy ne maradjak le semmirol. De nekem sajnos ehhez nincs idom. A masik pedig a resztvevok. Nem igazan izgattak, hiszen szinte senkit se ismerek ott. Ti itt vagytok nekem, es en itt ismerek mindenkit jol.

Kisdio: Nem kell mult idoben beszelni errol a topikrol. Kép Szerintem meg mindig jo es meg mindig irunk bele. Kép

Engem meg nem erdekel sem a mag, sem a futottak kifejezes. Kép En tagja vagyok ennek a forumnak, mindegy milyen formaban es szeretek itt lenni. Kép

Zsuzsa: Ne bantson mar! Kép Es ne pityeregj. Kép El kell felejteni. En meg itt vagyok es sokan masok. Kép Gondolj azert rank is. Kép Mi lenne velem nelkuletek!!

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Nagyon régen írtam ide, az okokat nem részletezném. Maradjunk annyiban, hogy nem sokszor válaszoltak az írásaimra, bár azt is elismerem, hogy ha gondom volt, páran mindig reagáltak valamit.
Az hogy ki mennyit/mikor/hova ír, szerintem mindenkinek a magánügye, ez egy nyilvános fórum (gondolom én) és nem kell naponta x-szer bejelentkezni.
Rita! Amit írtál abban nagyon-nagyon sok igazság van! Van egy mondatod, ami sokmindent elárul számomra az egész problémáról: "A masik pedig a resztvevok. Nem igazan izgattak, hiszen szinte senkit se ismerek ott. ". Hát látod, pont ez az.
Biztos igazatok volt, hogy túl sokan jöttünk újak és nem lehetett minket megjegyezni. Hát nem jöttünk többet. Akkor most mi a gond? Szerintetek ki bántott meg kit? Ki volt "útban" ?
Azt gondoltátok zavarunk itt a sok hozzászólással, hát átmentünk egy másik topicba. De ez miért bántó nektek? Ezt egyszerűen nem értem.
Csak ennyit akartam hozzáfűzni, köszönöm ha elolvassátok.
Amatőr

Sziasztok!
Nem akarok semmit félremagyarázni, és eddig olvastalak benneteket, mert van egy pár ember akit nagyon megszerettem, és igenis érdekelt, hogy mi van velük. Mindenféle hátsó szándék nélkül!Kép Ezért nagyon bánt, hogy "nem szeretnék ha ez lenne az alapja mások humorkodásának, epés megjegyzéseinek stb." Kép Ilyenről szó nem volt! Ahogy Swen írta, tényleg így a legjobb mindenkinek, hogy mi különmentünk, ezen nem is sértődtem meg, mert nem volt miért. Mi nem azzal vagyunk elfoglalva, hogy benneteket kitárgyaljunk, illetve egy-két megjegyzésre reagáltunk, de nekem soha nem volt szokásom más emberek problémáin "humorkodni"!!! Nincs itt semmiféle gonoszkodás, és szerintem nem is kellene belemagyarázni!!!
Mi ott érezzük magunkat jól, ti pedig itt! És ezzel én pontot tettem a dolog végéreKép

Bea
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?