Haliho,
egy ujabb eltünt jelentkezik. Andriska minden probalkozasom ellenére probal leszokni a délelötti alvasrol... Most jatszik, addig visszaolvastam, megprobalok irni is...
Zsuzsa,
ez kaka hir!!! Most szükséged lesz az erödre, tarts ki!! Es Edina betegsége gondolom most a Te kedvednek sem kedvezett. A fenébe!! Gyogyulast mihamarabb.
Nanda,
nagyon aranyos vagy, hogy kérdezted, köszi, jol vagyunk, Andriska meggyogyult. Nagyon kell ra vigyaznom, elég hideg a haz, jol fel kell öltöztetnem itthon is.
Ti viszont latom, nem vagytok jol
Olvastam, hogy mindenki beteg volt
Nagyon ügyi voltal, hogy igy kitartottal!!!
Remélem hamarosan összejön egy jo kis osztrak ut egy egészséges csaladdal!
Bnm,
ezek nem tul jo hirek, gyogyulast kivanok Neked!
Rita,
én is megcsodaltam mindent! Bar én a vilagosabb butorok hive vagyok, tényleg szép minden, büszke lehetsz a tervezöre
No meg Lilire is az alvokaja miatt!
Andriska is mostanaban kezdte el emelgetni a popsijat hason, ö ugyan még nem forog, de van egy olyan szokasa, hogy haton közlekedik. A nappaliban én a földre szoktam tenni (jatszoszönyegre) és mar veszélyben van a cserepesvirag meg az asztalteritö...
Nalunk a fürdés mar a nagy kadban folyik az Apukajaval. (a mi fürdönkbe nem fér el sajna a kiskad, a szobaban pedig lehetetlen fürdetni, akkora pancsit rendez Bucifant).
Milyen volt anyoséknal? Remélem jobban lett Lilike latvanyatol!
Kinga,
nem lehet könnyü igy gyerköc mellett tanulni! Bendi milyen sokat nött!!!
Ugy szeretnék képet rola, még alig lattunk vmit!
Maci,
mikor veszik ki a kapcsokat? Örülök, hogy jol sikerült a mütét, kicsi Bencust nagyon sokszor puszilom!
Kisdio,
szoval beindultak a hormonok! Es tényleg szeretnétek mar kistesot?
Remélem izleni fog Akosnak az uj ennivalo!
Orsi,
jobban van mar Karcsi?
7450 g sem semmi!
Aniko,
füüü, ezek a reggelek!
Nem lehet egyszerü!
Nem is tudom, hogy birnam...
Pitypang,
üdv közöttünk! Eliza nagyon aranyos kislany!
Mucska,
szoval Anna-nagylany mar etetöszékben ücsörög! Mar itt tartunk! Nem semmi! Nagyon kedves ezen a hasalos képen!
Amiota az apukajarol is lattam képeket, mar nem tudom, kire is hasonlit, pedig az elején meg voltam gyözödve, hogy tiszta anyja..
Ildiko,
Olyan jo, hogy raktal fel képet, mindig olyan jo kedvem lesz tölük!
Gyönyörü ez a havas taj!
A tejcsidet sajnalom
Viszont megjött
Es hogy Lucas ilyen szépen alszik!!! Hason? Es most kezdte? Komolyan mondom kiprobalom...
Akkor ez a holapatolas Nektek komoly téli munka lehet. Nyaron füvet vagni, télen havat lapatolni...
Nalika,
sok sikert a vezetni-tanulashoz!!
Amiota itt élek Svajcban egy métert sem vezettem, szerintem teljesen elfelejtettem...
Lino-Szilvi!
Katat megzabbantom!
Bori (boldog hofordulot), Swen, Szöszi, Zita, Pano, Linda
Nagy puszi Nektek!
Chello, Vali, Jerry, Soraya-Kriszta Nektek is!!!
Rolunk:
a kisfiam egyre gyakrabban eszik, az éjszakak is elég förtelmesek, 3-szor eszik minimum. Szerinem mar egyre kevesebb a tejem, kellene mar a hozzatapi ennek a nagyfiunak. Szerintem még a novembert kihuzom, de december elején elkezdem adni a zöldségeket, nem hiszem, hogy megvarom a 11-ét.
Ugy néz ki, hogy december közepén hazautazunk ismét, kb 2 hétre. Jo lenne, ha a hozzatapi mar valamennyire menne otthon is.
Egyébként Andriska olyan édes vidam baba, egyes szavakon akkorakat tud kacagni, hogy meg kell zabbantani, pl fürcsi, pancsi, puki, Kaka Frici (a szomszédék macskajat neveztük el igy) stb...
Ime a vidam Bucifant az uj H&M-es szerkojaban (ha tudni akarjatok ez egy pilota-ruha
):
Sok puszi Mindenkinek,
Süncsi
Ui: közben elaludt, huhhhh