Sziasztok!!!!!!!! Távirati stílusban egyenlőre
Köszönöm, hogy ilyen sokan gondoltatok rám és drukkoltatok, mindent biztosan nem tudok vissza -és elolvasni, mert látom volt itt egy kisebb palotaforradalom
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Azt sem igazán értem, hogy most ki hol társalog? Darabokra szakadtunk? Valaki majd homályosítson fel!!!
Azt láttam, hogy Andi feltette a kórházban lőtt képeket, aki a továbbiakra kíváncsi, az FB-on még 5 darabot talál (priviben szívesen felfedem magam). Szülésről később, szerintem komoly menet volt, S. tökéletes választás, profi volt, mosolygós, figyelmes, közvetlen és ami a legfontosabb, megcsináltuk, pedig a terhesség vége felé és a szülés alatt is szerintem többször császárgyanús volt az ügy... Nekem pedig az volt az egyik kérésem (nem volt sok
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
), hogy amig nincs senki végveszélyben, dolgoznék az ügyön, nem szeretnék cipzárt a hasamra. Továbbiakat később, de természetesen próbálok addig is esetleg felmerülő szüléssel és Jánossal kapcsolatos kérdésekre válaszolni.
A találka miatt meg bánatos vagyok, de talán a következőn már mi is ott lehetünk, képeket én is kérek, legalább megnézlek magamnak titeket!
UH képek helyesek, Maját már megdícsértem az anyjának, druszám Nóri is cuki
Megyek, lassan felébresztem a kiságyában alvó csodát. Szerelmes vagyok és elfogulatlan
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)