Sziasztok!!!!!!!! Távirati stílusban egyenlőre
Köszönöm, hogy ilyen sokan gondoltatok rám és drukkoltatok, mindent biztosan nem tudok vissza -és elolvasni, mert látom volt itt egy kisebb palotaforradalom
Azt sem igazán értem, hogy most ki hol társalog? Darabokra szakadtunk? Valaki majd homályosítson fel!!!
Azt láttam, hogy Andi feltette a kórházban lőtt képeket, aki a továbbiakra kíváncsi, az FB-on még 5 darabot talál (priviben szívesen felfedem magam). Szülésről később, szerintem komoly menet volt, S. tökéletes választás, profi volt, mosolygós, figyelmes, közvetlen és ami a legfontosabb, megcsináltuk, pedig a terhesség vége felé és a szülés alatt is szerintem többször császárgyanús volt az ügy... Nekem pedig az volt az egyik kérésem (nem volt sok
), hogy amig nincs senki végveszélyben, dolgoznék az ügyön, nem szeretnék cipzárt a hasamra. Továbbiakat később, de természetesen próbálok addig is esetleg felmerülő szüléssel és Jánossal kapcsolatos kérdésekre válaszolni.
A találka miatt meg bánatos vagyok, de talán a következőn már mi is ott lehetünk, képeket én is kérek, legalább megnézlek magamnak titeket!
UH képek helyesek, Maját már megdícsértem az anyjának, druszám Nóri is cuki
Megyek, lassan felébresztem a kiságyában alvó csodát. Szerelmes vagyok és elfogulatlan