Új privát üzeneted érkezett!

Napsugár,
nem szeretnék beleszólni az életetekbe, de nem könnyebb úgy meggyőzni a párodat, hogy csak ketten vagytok és nincs ott egy idegen? Miért gondolod hogy ha most úgy gondolja hogy nem szeretné megtartani, akkor egy idegen előtt belemegy mégis? Szerintem előtte kéne tisztáznotok mielőtt a csvsz-ba mentek.
Adtak ma időpontot?

Bascha, teljesen érthető amit érzel, én is átmentem ezeken!
Én most azon agyalok hogy érdemes-e belemenni még egy gyermek vállalásába, csak azért mert kislányt szeretnénk. Át kell magamban rendezni a dolgokat, hogy ha kiderül majd hogy esetleg fiú akkor is tiszta szívből tudjak örülni neki. Bár már úgy érzem örülnék bármilyen nemű babának, csak jöjjön össze lányos Jónáskor.

Én pont Meskete az ellentéted vagyok gyerekvállalás szempontjából, én minél hamarabb szeretnék "túllenni" a szüléseken, és az azt követő pár nehéz hónapon. Ha eltelne több év úgy érzem sokkal nehezebben rázódnék vissza a kisbabás korszakba. Most pedig úgyis benne vagyok, úgyhogy nekem jobb most. Kis korkülönbséget sem bántam meg soha, nálunk ez nagyon bevált.Külön figyelek rá hogy mindenkivel tudjak külön időt is tölteni és ne kapjanak kevesebbet azért mert vannak tesók...

Tina, merre vagy?

3+1
laura0606

Sziasztok Csajok!

De jó, hogy ilyen mozgalmas lett ez e topic :lol: Egyetlen baj van, hogy ennyi hozzászólást már nem olyan könnyű visszaolvasni :lol: :lol: :lol:

Először is gratulálok a szebbnél szebb Manókhoz! Képeken, vonalzókon....válogatott szép Fiúk :))))

Egy teljesen nem idevágó kérdés, de azt gondoltam, ennyi fiús anyukát egy rakáson máshol nehezen találnék.....
Téma: Bakugan
Legnagyobb fiam 5,5 éves. Az oviban bakugan-őrület van és most már neki is minden vágya egy Bakugan, annak ellenére, hogy magát a mesét nem nézi.... Nálunk eléggé kontroll alatt van a mesenézés...... Mi a véleményetek? A ti fiaitok játszanak ilyesmikkel? Nem ismerem, ezek jó játékok? Vagy agresszívak???? Szóval hozzon a húsvéti nyuszi vagy inkább ne...... Segítene a véleményetek, nem szeretnék a gyerekkel "kockafejű" lenni :lol: :lol:
panna09

Laura, ott ismerik egy abortusz lelki következményeit, és mivel nekem ezt valahogy nem akarja felfogni (vagy felfogja, de próbálja kizárni), legalább egy külső személy is "segít" felvilágosítani. Holnap reggel 1/2 9-re megyünk. Tegnap este annyira kiborultam már, hogy nem kaptam levegőt a sírástól. Sima idegességgel és a vele járó hányingerrel kezdődött, aztán jött valami pánikroham jellegű, végül a sírás iszonyat mennyiségben. Azóta ma már többször könnyeztem. :cry: :cry: :cry:
napsugár08

PANNA:AZ ÉN FIAM 7 ÉVES,ÉS NÁLUK IS ŐRÜLET VAN BAKUGAN ÜGYILEG...ÉN NEM NEVEZNÉM BÉKÉS JÁTÉKNAK A GOMBNYOMÁSRA KIPATTANÓ SZÖRNYIZÉT,AMIVEL VEREKEDNI LEHET.
ÉN MEGMONDTAM A FIAMNAK,HOGY FELEJTSE EL,HÜLYESÉGEKET NEM VESZEK.
EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

NAPSUGÁR:

BÁR ÉN TOTÁL AZ ELLEN VAGYOK,HOGY RÁERŐLTESS MÉG EGY GYEREKET APÁRA(MIVEL AZ ISMERETSÉGI KÖRÖMBEN LÁTTAM EMIATT CSALÁDOT SZÉTHULLANI,OTT A 3. GYEREKET NEM AKARTA AZ APUKA)
EZEN KÍVÜL MINT AHOGY KIFEJTETTEM,NEM ÉRZEM ÁT A KISLÁNY UTÁNI VÁGYATOKAT SEM....

DE NAGYON ROSSZ NÉZNI,HOGY ÍGY SZENVEDSZ ETTŐL A HELYZETTŐL.

ÚGYHOGY AKADT EGY ÖTLETEM:

TALÁN HA MEGMUTATNÁD NEKI A NÉMA SIKOLY CÍMŰ FILMET...AZ HATHATNA RÁ...DE TE MEG NE NÉZD!!!!!!!!

YOUTUBE-ON RÁKERESEL NEKI ÉS TÜNÉS A GÉPTŐL!!!!!

JOBB ÖTLETEM NEKEM SINCS

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Majga, aranyos vagy, de ezen már túl vagyunk. Elküldtem neki mail-ben. Nem nézte végig, talán el sem kezdte, de én igen. Igazából mindkét esetben rámehet a kapcsolatunk. Ha ráerőltetem akkor is, de ha rávesz az abortuszra, akkor is. Próbál vigasztalni, de nem nagyon megy neki. Igazából védem magammal szemben, mert valahol igaza van, de amit nekem kell átélnem, az ezerszer rosszabb, bármilyen anyagi nehézségnél. Ezt ő viszont soha nem fogja tudni belátni, mert férfi. Még nem szült. :? Valahol olvastam, hogy két tábor van. Azok, akik a baba fogantatásától hiszik, hogy egy élet van a pocakban, és vannak azok, akik a születéstől számítják az életet. Én inkább az elsőhöz tartozom. Az a pici magzat (ugyan fejlődnie és nőnie kell még) egy élet. Dobog a szíve, fejlődnek a szervei, az agya...

Ma meg kiderült a közvetlen ajtószomszédomról, hogy okt. végén szül. Érdekes lenne végignézni, hogy nő a pocakja, ha nekem meg... :(

Panna, Krisztián kapott az egyik rokon kisfiútól egy ilyen bakugan golyót, azóta imádja, de fogalma nincs, hogy mire jó, mert nem ismeri a mesét. Egyszer nézett bele több perce, de akkor szerencsére semmilyen durva verekedős jelenet nem volt benne, amiről rájöhetett volna a titkok nyitjára. Az övé egy sima szétpattanó golyó, amiben nincs semmi. Bár kb. 20 fiú van körülötte az oviban, szóval csak idők kérdése, hogy rájöjjön. Ez már csak így van. Igaza van Majgának, ha ellenzed te is ezeket a durva játékokat, üzenj a Nyuszinak, hogy ilyet ne hozzon. :wink: Bár pár év múlva eljön majd az az időszak, hogy ciki lesz neki, ha mindenkinek van olyan éppen aktuális slágerjátéka, csak neki nincs. :roll: Ettől én is félek.

napsugár

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

Napsugár, nagyon drukkolok holnap 8.30-tól! Remélem minden pozitív lesz!

3+1
laura0606

Napsugár,
nagyon szorítok Neked holnap!!!
Olyan nehéz szitu, nem tudom én hogyan viselném a helyedben :roll:
Egy pici életet elvenni, igen nagyon szörnyű......de ha apa képtelen elfogadni (és akkor a szeretetről és imádatról még nem is beszéltem!) az új kis jövevényt az egész házasság, család, az otthoni jó hangulat ....szóval minden rámehet..... Csak a hozzászólásaidból próbálom összerakni mi is lehet nálatok, de ez a férji ellenállás elég erőteljesnek tűnik..... ha rossz lesz otthon a hangulat a már megszületett gyermekeid is megsínylik, arról nem is beszélve, hogy arról miket lehet hallani/olvasni, hogy milyen is úgy felnőni, hogy "soha nem akart az apám/anyám". Félre ne értsd, nem az abortusz mellett kampányolok! Isten őrizz! DE! Szerintem csak úgy lenne értelme bevállalni ezt a babát, ha tényleg akarjátok és boldogságot jelent. Minden áron, úgy hogy közben a meglévő életed és a többiekét akár le is rombolhatja.......nem biztos, hogy ez lenne a jó döntés! Mellesleg a 4 gyereket Apa segítsége, szeretete és támogatása nélkül egyáltalán, hogy lehetne bírni!
Nem csodálom, hogy kivagy.......De gáz helyzet!!!! Azt hiszem annak szorítok, hogy meg tudd vagy tudjátok győzni Apát - én ebben látom az egyetlen megoldást - hogy azt a babát tudjátok boldogan, együtt várni!
Tényleg, arra is fel vagy készülve, hogy talán ő is fiú????? :roll:
Nagyon fogok rád gondolni, HAJRÁ holnap! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fogsz majd mesélni!!!!!

Köszi a bakuganos véleményeket :)
panna09

Napsugár, egész nap gondoltam rád! Sikerült meggyőzni? Nagyon drukkolok hogy úgy válasszatok, hogy mindenkinek jó legyen.

3+1
laura0606

Napsugár, remélem nálatok már nincsenek viharfelhők!!!.....:-)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Angie, ha erre jársz: nézd itt s arról a jó kis könyvről írnak:
http://bezzeganya.postr.hu/tanulj-meg-a-gyerek-nyelven-beszelni

Remélem helyrejöttek nálatok a dolgok hiszti fronton!
laura0606

Sziasztok!

Hoztam én is képet... amíg Levi nem volt itt - nagyizott és uncsitesózott, addig szerkesztettem néhányat - lassan hozzák haza...
...bár állandóan változik valami a lakásban... már nem sok idő kell és minden a helyére kerül...

30. hét
Kép
Levi
Kép
Nappali
Kép
Manószoba
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Napsugár?

Rólunk:
Apa holnap befekszik a kórházba... Levivel kettesben leszünk 2 hétig (kivéve a hétvégét)...

Húsvétkor keresztelő... a keresztlányunknak... /eddig református volt, de mivel elváltak - az apja volt ref., így katólikus lesz ő is, mint a sógornőm, anyósom... / :roll:

Holnap UH és két vérvétel vár rám, ha Manót elvittem a bölcsibe...

A hátam egyre jobban fáj... nem bírok sokáig állni, ülni... ez már tényleg terhesség....
Fura, hogy 2007-ben meg sem kottyant, most pedig... érzem...

Remélem jól vagytok...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia, szépek vagytok! Jézusom már a 30. hétben vagy? Az majdnem a finis! Kitartás a férjed nélküli hetekre. Miért megy kórházba?

Napsugár, jól vagytok? Gyere közénk, akárhogy is döntöttetek!

Tina, jól vagytok?
laura0606

Sziasztok!

Kia!!! Nagyon szépek vagytok! A ház is tök jó lett! És tényleg mindjárt szülsz!!!! Van már neve a kiscsajnak? Mint ezidáig elég régóta egyetlen lányos mami körünkben olyan kiváncsi vagyok, hogy lelkiekben jelent-e neked mást most ez a terhesség? Érzel-e különbséget a rákészülésben? Vagy egyenlőre baba-baba, szóval ugyanazok az érzések, mint Levinél?

Napsugár! Gyere, légyszi!!!! Annyira várunk!!!!

Többiek? Hogy vagytok? Többi pocakosunk? Ezzel a jó idővel biztos mindenki odakinnt van, nem ér rá gépezni!

Bascha! Szerintem teljesen soha nem tud feloldódni a kislány utáni vágyunk. Hol jobban, hol kevésbé, de elő fog jönni. Viszont abszolut lehet a pozitív oldal felé terelni a gondolatokat és örülni a saját helyzetünknek is. POnt nemrég volt egy reggeli műsorban, hogy mit jelent a szülőknek a fiú és a lány gyerek. A Hadas Kriszta, aki egy éve szült kisfiút pont azt mondta, hogy ő nem is gondolta volna, hogy egy fiú gyerek ennyivel több pluszt fog jelenteni neki mind testiekben, mind lelkiekben, mint a lány. Persze imádja a lányát, de a kisfiába egyszerűen szerelmes, felülírhatatlan. Na, szóval ezt én is érzem, háromszorosan is és nagyon örülök, hogy megtapasztalhattam ezt az érzést, és így látatlanban is tudom, hogy a kislány iránt ez másként lett volna. Persze ott biztosan más érzelmi többletek jelentkeztek volna, főként nagyobb korában, mint anya-lánya kapcsolat és ilyenek, de az tény, hogy a környezetemben is sokkal több lányos anyuka nem jön ki a gyerekével, mint fiús, több a konfliktus, már kicsi koruktól.
Én amúgy most egy kicsit elfáradtam. Így le is nyugodtam újabb baba ügyben. Tényleg kell pár év, hogy dönteni tudjak. De a tudat mindenképpen jólesik, hogy, ha akarom, vagyis rajtam áll, de megpróbálhatom még, mert beleférhetek az időbe.

Na, megyek, lassan ébred Marci!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Köszönöm!

Napsugár
...tényleg gyere...

Laura
A férjem 2 hétig pihen... kellenek a papírok, hogy el tudjon menni nyugdíjba :oops: ...vagyis a drága jó munkahelyünkről el... :roll:

Meskete
Név még most sincs...

Épp ma gondoltam rá, hogy megnézem az általam kiválasztott neveket is számmisztikával.. /Levivel is végignéztem/
...és hétvégén tényleg odaadom Apának - ha itthon lesz, hogy gondolkozzon el rajtuk...

Lelkiek.... rákészülés...
Izgulok, hogy milyen lesz egy lány... A fiúkról már mindent tudok :lol: :oops:
A névválasztás is nehezebb, mint anno...
Nagyon fura, hogy már rózsaszín ruhát is mosok :roll:
Ha itt lesz tuti másabb... most még nem fogom fel...

Ma megvolt a vérvétel... és a kötelező UH is.
Ott kitalálták, hogy a nagylány a korához képest kicsi :roll:
32 hetes és 1600-1700 g körül van /Levi 33 hetesen volt 1700 g./ :roll: és, hogy a veséi nagyobbak 4-5 cm-esek... (sajnos erre nem találtam semmi adatot - még a neten sem..)
Így két hét múlva ismét kórház és controll UH.
Megfordult (pár napja beszéltük meg, hogy legyen ügyes és forduljon vissza :lol: ), ismét fejvégű - remélem már így is marad :P
BPD:81mm, AC: 254mm.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem voltam, de mostanában sokat járkálunk ide-oda, papírokat intézünk, stb...
Voltam már 2X a család védelmi szolgálatnál, ahol megkaptam a kérőlapot, voltam már laborban, már csak az EKG és az altatóorvos hiányzik, ahová 19-én megyek. Ja, és a műtét időpont miatt még vissza kell mennem a nőgyógyászhoz. Igazából már apa is egyre jobban akarja, már neki is rossz érzései vannak. Ezt az első csvsz-es beszélgetés után mondta. Már úgy kérdezi, hogy biztosan nem bírnád ki? Szóval valahol érzi, hogy ez a baba megmarad, de sajna még most sem mondott rá áment.
Sokszor vagyok ideges és feszült. Szegény gyerekekkel kiabálok meg türelmetlenkedem állandóan, ami miatt rettentő bűntudatom van. Kaptam már sírógörcsöt, amikor alig kaptam levegőt, szóval borzalmas időszakom van. Annyi nő van körülöttem, akik szerint ez nem nagy durranás (az abortusz) és nekik már volt, de nekem ő még mindig egy pici emberi lény. Sokak szerint mennem kéne, de én tuti nem bírom ki!!!

Amúgy híztam már fél kilót, rosszulléteim szinte egyáltalán nincsenek, szóval ebből a tekintetből rendben van minden. Az emésztésemre panaszkodom sokat. Állandóan úgy nézek ki, mint egy 5 hónapos terhes, és csak 2 naponta tudok wc-zni. :oops: Ez elég kellemetlen. Puffadok, mint egy lufi.

Kia, ne aggódj, szerintem minden rendben lesz! Ha olyan nagy gond lenne, azt biztos mondták volna. Persze ilyenkor minden anya agyon idegeskedi magát, de végül majd úgy is jó lesz minden! :wink:

napsugár

napsugár08

De jó hogy jöttél Napsugár!
És mit mondtak a csvsz-nél? Miről van szó ilyenkor? Miért kellett kétszer menni?
Anyukád tud segíteni ha megtartjátok? Úgy érzed nem megy rá a kapcsolatotok? Nagyon drukkolok!
Muszáj időpontot kérni, nem lehet előtte esetleg átbeszélni hátha megkímélhetnéd magad egy csomó fölösleges mászkálástól....
Megy a sok drukk és a pozitív energia!

Mi 22-én újra Jónásozunk.
laura0606

Napsugár :(
+++++++++++++++++++++++++++++
DRUKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!

Laura
DRUKK Neked is +++++++++++++
(22.ére)

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Laura, A csvsz-nél az első beszélgetés mindig a magzat védelméről szól, a második konkrétan az abortuszról. Ott is elpityeregtem magam az első alkalommal. Még beszélni is nehéz róla. Viszont most a megyeivédőnő is elmondta, amit a saját védőnénim, hogy ha valaki ennyire nem akarja, mint én, csak is egy következő baba hozhat egy kis lelki megnyugvást. Van is egy ilyen, hogy poszt-abortusz szindróma, vagyis abortusz utáni depresszió.
Érzelmek viharában
Meglepő, de a betegség egyik gyakori tünete egy újabb gyermek utáni heves vágy, még akkor is, ha az előző abortuszt kiváltó szituáció mit sem javult. Az első stádiumban jellemző az apátia, a teljes érdektelenség: az abortuszon átesett nő nem tud örülni, de a szomorúság érzését sem éli meg úgy, mint régebben. Az egészségügyi intézményektől, orvosoktól páni félelem fogja el, nem viseli el, ha valaki hozzáér, és undorodik a "kórházi szagtól" is.
A legkritikusabb pillanatok gyakran azok, amikor kisbabákkal vagy terhes nőkkel kerül kapcsolatba: ilyenkor szomorúságot, haragot, szégyent érez, emellett gyakoriak az alvási és az étkezési zavarok, valamint a párkapcsolati problémák. Meglévő gyermekeit túlzottan, betegesen félti, vagy éppen képtelen bármit is érezni irántuk.
Másképp éli meg azonban a fájdalmat az, akit környezete vagy az adott szituáció kényszerített a gyermek elhajtására: a nők többsége ebben a helyzetben inkább dühös, agresszív és vádló a többiekkel szemben. Gyakran megszakítja a kapcsolatot az abortált gyermek apjával, az orvossal, de akár a családjával is.
Némely esetben ennél is aggasztóbb tünetek léphetnek fel. A beteg úgy érezheti, hogy meg nem született gyermeke beszél hozzá, rémálmok gyötrik, esetleg újra átéli az abortuszt, de sajnos az öngyilkossági gondolatok sem ritkák ebben az állapotban. Szomorú, de statisztikai adatok igazolják, hogy az öngyilkosságot elkövető nők nagy része élete során átesett magzatelhajtáson. A szindróma gyakran klinikai depresszióvá alakul, és ebből kigyógyulni már nagyon nehéz.

Ezektől én nagyon félek...
Te hogyhogy ennyire hiszel a Jónás naptárban? Ismersz tapasztalt nőket, akiknek bejött? Mesélj erről légyszi, mert nekem nincs meg az a füzetecske, ami leírja, hogy ez miről is szól. Van a neten róla, de nekem ez kevés. Most már csak utólag tudok gondolkodni, de mégis érdekel.

Esthajnalcsillagnak kiderült, hogy igazat mondott a gendermaker teszt, és kislánya lesz! :lol: Mivel a másik nőnek, akit megkérdeztem rosszat mutatott, így az ediggi eredmény: 2-ből 1. Ez nem túlzottan jó arány. BÁR több kikérdezhető alany lenne! :roll:

napsugár

napsugár08

Laura, A csvsz-nél az első beszélgetés mindig a magzat védelméről szól, a második konkrétan az abortuszról. Ott is elpityeregtem magam az első alkalommal. Még beszélni is nehéz róla. Viszont most a megyeivédőnő is elmondta, amit a saját védőnénim, hogy ha valaki ennyire nem akarja, mint én, csak is egy következő baba hozhat egy kis lelki megnyugvást. Van is egy ilyen, hogy poszt-abortusz szindróma, vagyis abortusz utáni depresszió.
Érzelmek viharában
Meglepő, de a betegség egyik gyakori tünete egy újabb gyermek utáni heves vágy, még akkor is, ha az előző abortuszt kiváltó szituáció mit sem javult. Az első stádiumban jellemző az apátia, a teljes érdektelenség: az abortuszon átesett nő nem tud örülni, de a szomorúság érzését sem éli meg úgy, mint régebben. Az egészségügyi intézményektől, orvosoktól páni félelem fogja el, nem viseli el, ha valaki hozzáér, és undorodik a "kórházi szagtól" is.
A legkritikusabb pillanatok gyakran azok, amikor kisbabákkal vagy terhes nőkkel kerül kapcsolatba: ilyenkor szomorúságot, haragot, szégyent érez, emellett gyakoriak az alvási és az étkezési zavarok, valamint a párkapcsolati problémák. Meglévő gyermekeit túlzottan, betegesen félti, vagy éppen képtelen bármit is érezni irántuk.
Másképp éli meg azonban a fájdalmat az, akit környezete vagy az adott szituáció kényszerített a gyermek elhajtására: a nők többsége ebben a helyzetben inkább dühös, agresszív és vádló a többiekkel szemben. Gyakran megszakítja a kapcsolatot az abortált gyermek apjával, az orvossal, de akár a családjával is.
Némely esetben ennél is aggasztóbb tünetek léphetnek fel. A beteg úgy érezheti, hogy meg nem született gyermeke beszél hozzá, rémálmok gyötrik, esetleg újra átéli az abortuszt, de sajnos az öngyilkossági gondolatok sem ritkák ebben az állapotban. Szomorú, de statisztikai adatok igazolják, hogy az öngyilkosságot elkövető nők nagy része élete során átesett magzatelhajtáson. A szindróma gyakran klinikai depresszióvá alakul, és ebből kigyógyulni már nagyon nehéz.

Ezektől én nagyon félek...
Te hogyhogy ennyire hiszel a Jónás naptárban? Ismersz tapasztalt nőket, akiknek bejött? Mesélj erről légyszi, mert nekem nincs meg az a füzetecske, ami leírja, hogy ez miről is szól. Van a neten róla, de nekem ez kevés. Most már csak utólag tudok gondolkodni, de mégis érdekel.

Esthajnalcsillagnak kiderült, hogy igazat mondott a gendermaker teszt, és kislánya lesz! :lol: Mivel a másik nőnek, akit megkérdeztem rosszat mutatott, így az ediggi eredmény: 2-ből 1. Ez nem túlzottan jó arány. BÁR több kikérdezhető alany lenne! :roll:

napsugár

napsugár08

Sziasztok!

Levi11 vagyok, csak nem tudom a másik jelszavamat és a barátnőm mail címére megy az új jelszó,(ő elutazott) mert én hjuval regisztráltam még 7 éve a saját mail címemre. Ezért nem jelentkeztem nem tudtam belépni, előkerestem a régi fórumokon hogy mi volt a felhaszálónevem és kértem új jelszót rá. Kicsit bonyolult vagyok.

Kia! Nagyon édes a babád, már nemsokára megszületik. Nekem Levinél mondták a 34.ik héten hogy veseszűkülete van, de ne foglalkozzunk vele, persze én is rögtön megijedtem, de születésre teljesen rendben volt. Ne izgulj, biztos minden renben lesz.

Napsugár nagyon drukkolok nektek , és maximálisan megértelek. A másik lánynak mit mondott a teszt és milye lesz? Kínai naptárt nézted? Tudom hogy hülyeség, de én azt is bevetettem. Hány éves voltál mikor fogant? Valahol olvastam, hogy fiúknál szokott tévedni, ha lányt mond általában az is.
Én még megvárom a vérvételt, még sajnos nem szóltak vissza. Már 10 hetesek vagyunk, és még mindig erős hányingerem van, főleg az esték rosszak Hányás megállt, kivéve reggeli fogmosás, az szörnyű.
Már jobban lehetnék, mennék dolgozni.

Többiek? Mindenki jól van?

Judit/Levi11
hju

Levi, a kínai szerint: Krisztián lány, Máté lány, Dávid fiú, most lányt jelez. Szerintem ez nem egy jó találati arány. :wink:
A vérvételre nagyon kíváncsi vagyok!!!
A másik lánynak a 16. héten jelzett lányt és fia lesz. Esthajnalcsillag viszont a gendermaker után megcsinálta az intelligender tesztet is, ami fiút jelzett neki. Szóval a gendermaker mondott igazat. :roll:

napsugár
napsugár08

sziasztok,olvasgatlak tieteket,mert nekem is van két fiam és most várjuk a 3.babánkat.12 hetes terhes vagyok.A tesztekkel kapcsolatban irnék Nektek.A 10.héten megcsináltam az intelligender tesztet ami kisfiút jelzett a 11.héten pedig a gendermakert,ami pedig kislányt mutatott.Most akkor lehet tippelni,hogy melyik teszt a jobb.sajnos én még nem tudom.:)ja és csak egy baba van a pocakomban :D
dodomami
Budapest XVII. kerület

Napsugár
A depresszió... még olvasni is szörnyű... :cry:

Judit /Levi11/
Köszönöm!

Jobbulást Neked... már nincs sok... és nem lesz hányinger!!

Dodomami
Szia!
...és DRUKK Neked! +++
4D lesz? ..vagy majd kb 1 hónap múlva kiderül?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

ma voltam 12.heti UH-on de nem látták sajnos és nem is tippelt a doki,a következő a 16.héten lesz,de lehet elmegyek hamarabb,már olyan kiváncsi vagyok. :)
dodomami
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Azt hiszem a tesztet kihagyom, ennek semmi értelme.
Dodomami, te tettél valamit annak érdekében hogy kislány legyen a harmadik vagy véletlenre biztátok?
Azt hiszem a 13-ik héten elmegyek 4 d-re, hátha látszik valami. Én már annyira szeretném tudni, annyira úgy érzem hogy kislány, de félek a csalódástól.
Hihetetlen hogy mennyien szeretnének 2 fiú után kislányt, héten három ilyen szülővel beszéltem az oviban.

Napsugár! Van valami fejlemény apával?
hju

igen voltam pánszkynál,jónásoztunk több mint egy éven át,de semmi nem lett belőle,decemberben feladtuk,mert nagyon szerettünk volna 3.babát is,igy eljutottunk arra a pontra ahol már mindegy hogy kislány vagy kisfiú,csak legyen és persze egészséges.és nagyon örültünk,hogy összejött.és a legérdekesebb,hogy fiú nevünk van,de lány még nincs. :wink:
ja és a kinai nekünk sem stimmel,abban egyáltalán nem hiszek.
dodomami
Budapest XVII. kerület

hju,Te most hány hetes vagy?Neked se mondtak semmit a 12.heti UH-on?
dodomami
Budapest XVII. kerület

Szia Dodomamai!

Én még csak a 10.ik héten járok, majd május 2-án megyek Uh-ra, akkor már 13 hetesek leszünk, hátha látszik valami.
Nem is tudod, hogy peteéréshez képest mikori lehet? Nagyon izgi.
Azért lányneven is gondolkozzatok, hátha.....

Judit
hju

Szia Judit,

hát igazándiból egy éven át minden hónapban néztem a peteérést teszttel,mert nekem teljesen pontosan 28-29.naponként szokott megjönni,igy kb a 14.napra esett a peteérés.előtte voltunk együtt egy vagy két nappal,de semmi.A két fiúnk természetesen elsőre összejött,minden csalafintaság nélkül. :lol: egy év után feladtuk,mert belefáradtunk,hogy ennyire figyeljük a dolgokat.és rábiztuk a sorsra.nekem szeptemberben vissza kellett volna mennem dolgozni,igy csak nyárig adtam időt,ha összejön,akkor örülünk neki nagyon,ha nem akkor már nem lesz harmadik baba.januárban még néztem a peteérést,rendben volt is a 14.napon,de férjem éppen vidéken volt és csak rá egy hétre voltunk együtt.tehát jan 5-én volt az utolsó menstruációm első napja,de mi jan.22-én és febr.4-én voltunk együtt a férjemmel.előtte is,de akkor tuti,hogy korán volt.közben nem.tehát fogalmam sincs,hogy hogyan jöhetett egyáltalán össze.az orvosom,csak annyit mondott,hogy valószinű volt még egy peteérésem.úgyhogy ez vmi csoda nekünk.ezért gondolom úgy,hogy akár fiú,akár lány,ez a baba nagyon szeretne velünk lenni és ennek nagyon örülök és ezért is vagyok nagyon kiváncsi,hogy ki lehet ez a nagy gyöztes baba,akinek a lehetetlen is sikerült. :wink:
nagyon drukkolok Neked,hogy kislányod legyen +++,szerintem a következő uh-on biztosan látszani fog.nagyon kiváncsi vagyok,ird ám meg.neked is 2 fiad van?a mi közvetlen környezetünkban 10 család van ahol 2 vagy 3 fiú van és nagyon szeretnének egy kislányt.
jó éjt!
Judit
dodomami
Budapest XVII. kerület

DRUKK Nektek!

Judit - tényleg egy nagyon élni akaró baba lakik a pocakodban, aki egy kis csoda :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Napsugár, mizu mizu mizu?
Judit, én is egyre több fiús anyukával találkozom akik lány után vágynak... férjem is azt vallja, hogy ha egy baba nagyon szeretne jönni, akkor jön. :)
laura0606

Sziasztok Lányok!

Üdv a legújabb topicosoknak!

De nagy a csönd errefelé!!!! Remélem mindenki jól van!

Napsugár!!!! Úgy izgulunk értetek! Mik a fejlemények?

Kia! Én is hallottam már több ismerősömtől vesetágulatot magzati korban és tényleg simán kinövik ezt a babák, úgyhogy nyugi, nincs semmi baj!

Velünk semmi különös, fiúk jól vannak. Marci fogzik, rosszul alszik éjjelente, kb óránként fennt van. A többiek várják a tavaszi szünetet. Most nagyon hosszú időt hagytak a téli szünet után, így a szokásosnál jobban ki vannak fáradva a kölykök.

Én meg álmodtam a múlt héten, hogy terhes vagyok, de már nagy terhes, mocorgott a baba a hasamban és persze FIÚ volt ő is. Úgyhogy lányok nekem még próbálkozni sem érdemes, belém van kódolva a fiú!!! :D

De mindenkinek nagyon drukkolok, olyan kiváncsi vagyok, úgyhogy gyertek lányok beszámolni kinél hogy alakulnak a dolgok!
Ez érdekes, hogy tavaly, mikor Laura, Panna és én voltunk egyszerre pocakosok, egyikünknél sem jött össze kislány, így egyrakáson. Talán most Kia kislányával beléptünk a lányos időszakba, és sorra jönnek majd a csajok!

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Hajrá kislányok!
..és Hajrá fogacskák! (Meskete)

Pakolgatás közben találtam egy kínai fogamzásnaptárat.. ami régebben az egyik Kismama újságban volt...
Nekünk mindkét alkalommal bejött...

http://www.bebilap.hu/terhesseg/knaptar.htm

Levi nagyon jól érezte magát az oviban, nem akart hazajönni... ma nyílt nap volt...
..még most is alszik...

Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

KÍNAI NAPTÁR:

EDDIG AKÁRHOL NÉZTEM,LÁNYT MONDD...DE EZEK A FOTÓK FIÚT IGAZOLNAK,VAGY MEGESZEM A KALAPOM!

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Sziasztok!

Lányok, nem túl biztató a helyzet! :cry: Már időpontom is van a műtétre. :cry: :cry: :cry: Jövőhét kedd... Ezt most inkább nem részletezem. :(

Majga, igazi kukacos! :D Nem nagyon titkolta mije is van! :wink: :P Az én kínai naptáras "lányaimnak" is ilyen kukaca nőtt! :lol:

Van 47db lh tesztem (Wondfo-Vaterás). Nem kell valakinek? 65ft/db-ért vettem, de nem lesz rá szükségem, úgy néz ki soha többet. :?

napsugár
napsugár08

Sziasztok!

Itt vagyok én is csak kicsit összejöttek a dolgok, kicsit elütötte egy autó, szerencsére jól van, jövőhéten utolsó vizsgám, elegem van, de igérem jövőhéttől leszek.

Napsugár!

Nagyon sajnálom, mi történt? Én azért még drukkolok nektek , hátha megváltozik a véleménye. Te hogy vagy??????

Kia!

Nekem is bejött a kínai naptár, remélem most is bejön és kislány lesz.
Szép az ovitok kertje, jó nagy. Milyen jó lesz neki szeptemberben.

Majga!

Tényleg kukacos, mennyire jól látni, nagyon édes. Lesz negyedik?

Judit
hju

Sziasztok!

Majga
Tényleg kukacos :P
Szép képek!

Napsugár
Sajnálom :cry:

Judit / Hju
Elütötte egy autó?! JOBBULÁST!

A vizsgához DRUKK!!

Az ovi - tényleg hatalmas kert van... és rengeteg játék...
A bölcsi az ovihoz képest kicsi...

Átnéztük az egész gyereket tegnap a nődokival... mindenét...
A veséi 2,5-3 cm között vannak - a doki csodálkozott, hogy miért mérték a kórházban 4-5 cm-esnek...
Azt mondta, ha gond lenne, akkor magzatvíz sem lenne - az pedig pont annyi, amennyinek lenni kell... :D
Aki a kórházban csinálta az UH-ot egy nyugdíjas doki... /de akkor miért dolgozik még ott /
Már kb 2 kg-os, így nem is kicsi... 3,5 kg körül lesz a végén...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok lányok!!!
Ne haragudjatok rám,hogy nem jelentkeztem,csak nagyon magam alatt vagyok.Először is rossz lett az AFP-m,mert túl alacsony lett.Bár azt mondják ebből nem szokott gond lenni.Ráadásul elkaptam valami fertőzést is.Ennek tetejébe a doktor bácsi bejelentette,hogy ő is nunis úgy néz ki.Úgyhogy én sosem tudom meg milyen dolog szerelmesnek lenni a fiamba,mert ezt nem élhetem át.Annyira negatívan élem meg ,amitől persze lelkiismeret furdalásom van.(nem is kicsit).Ahogy mondtad meskete ez belénk van kódolva.Pedig peteérés napja volt,lúgos hüvelyöblitettem,fiú diétát tartottunk és a kínai horoszkóp is fiút jósolt.(hozzáteszem a lányoknál is)Próbálom összekapni magam lelkilieg aztán megigérem jövök hozzátok.
Napsugár.
Nagyon sok erőt kívánok,de még van remény.Nagyon nehéz helyzetben vagy.Sokat gondolok rád.
Üdv Linda
linda22

Linda :(
Jobbulást testileg és lelkileg is!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Mindenkinek kellemes húsvéti Ünnepeket Kivánok!!!!!!!!!!!

Judit
hju

Sziasztok!

Kép
Levi
Kép
2007-ben és 2011-ben a 33. héten
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Mi vas. anyóséknál ebédeltünk... hétfőn délben pedig "keresztelő" volt..

Kép

Levi nagyon sok ajándékot kapott, aminek nagyon örült...

Ma voltam UH-on...
Ismét azt mondták, hogy kicsi... 2000-2100 gr. (szerintem jó) - így még az ambulanciára is átküldtek.
Ott kifogtam egy kedves drnőt, aki azt mondta nincs itt semmi baj... (a dokim szerint sincs) de 35 hetesen már elkezdjük az NST-t és többször kell megnézni a nagylányt...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia, nagyon jók a képek! Ugyanolyan vagy mindkét képen 33 hetesen! :) Levinek volt keresztelője?

Mi lehet Napsugárral... ma sokat gondoltam rá.
Tina hogy vagytok?
Többiek?

Nálunk sok minden történt, végül a mostani jónás időpontot kihagytuk és a decemberi jónás időpontra lőttük be négyeskét.
laura0606

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak végig betegeskedtük a tavaszi szünetet, pedig nálunk ez már nem jellemző, főleg a nagyokra. Pillangóvírussal indított Boti, rászedett egy torokgyuszit, ami átment tüszős mandulába, ezt persze elkapta Csongi. Marci megúszta egyenlőre. De így az összes tervezett szünetes programnak lőttek, úgyhogy 1 napra lementünk a mamáékhoz és ennyi.

Én is nagyon sokat gondoltam Napsugárra! Vajon hogy van?

Kia! Tényleg pont úgy nézel ki, mint 4 éve!!!! A kislányod meg pont ideális méretekkel rendelkezik, szerintem. Miért is kéne mindenkinek 4 kilós babát szülnie! Csak ijesztgetik folyton a kismamákat!

Laura! A december még olyan messze van! Akkor addig egyáltalán nem is próbálkoztok?

Majga! Nagyon cuki a legkisebb fiad!!!!! Tényleg telibe mutogatja!!!!

Linda! Örülök, hogy beugrottál! Azért én gratulálok a nunishoz!!! Hidd el, tényleg imádni fogod őt is.
Az érzéseidet teljesen megértjük, de ezt is hidd el, ha meglesz és a kezedben tartod majd a legkisebb lányodat, sokat fog oldódni ez az érzés, illetve átalakul majd. Egy idő után tudod majd pozitív oldalról szemlélni a helyzetet, csak az előnyeit fogod látni annak, hogy 3 lányod van!

Judit! Húúú, elütötte egy autó!!! Nem semmi! Örülök, hogy nem lett baj. Nálunk pont az ovi előtt borzasztó a helyzet. telibe egy beláthatatlan kanyarban van az ovi. Se zebra, se fekvőrendőr, semmi. Közvetlenül az út mellett kell kiszállni az autóból. Történt is már pár baleset emiatt, de állítólag pont a kanyar miatt nem lehet zebrát, vagy lámpát tenni. Utálom...

Többiek, remélem jól vagytok!!!!! Írjatok! Ez a szünet... Olyan csend lett errefelé megint!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Linda, megértem az érzéseidet, hidd el mi is átmentünk ezen Mesketével mi ketten biztosan, mikor a harmadik babánk neme is kiderült. De ne érezd magad rosszul miatta, ez egy folyamat, aminek a végén megbékélsz és rájössz majd hogy az a fontos hogy egészséges legyen! És jól írja Meskete, amint a kezedben tartod imádni fogod. Én szerelmes vagyok a harmadik fiúnkba, el sem cserélném egy lányra sem. Imádom, nagyon sok szeretetet ad és egy tünemény. Meglátod a harmadik lányoddal Te is így leszel!

Meskete sajnálom, hogy pont a szünetre betegedtek meg a fiúk. :(
Nálunk is átvonult egy csúnya lázas-orrfolyós betegség, de szerencsére húsvétra jól lett mindenki így nagyszülőzhettünk.

Nem, decemberig nem próbálkozunk élesben.
Addig körüljárom az összes lehetőséget ami adott itthon és ami nem...
Dokimat megkérdeztem van-e lehetőség peteérés-követésre ultrahanggal, hogy tudjam a pontos peteérésemet a gyerek nemének tervezése szempontjából. És erre azt válaszolta, hogy erre ne alapozzak, ha biztosra akarok menni... !!!
Úgy ledöbbentem, azt hittem ez orvosilag elfogadott tény, hogy így lehet tervezni , de elég rosszakat mondott róla.
Spermium-szelekcióról is kérdeztem, megyünk konzultációra ha megtudok vmit megírom.
laura0606

Köszönöm! :)

Laura
A keresztlányunknak volt ismét keresztelője... 2004-ban ref. lett , most pedig kat. :roll: - a válás után.. az apja ref., így átkeresztelkedett, hogy Anyóssal tudjon járni templomba és ő is kat. legyen... :roll: :?

Levinek és a csajosnak aug-ra tervezem... de majd kiderül, hogy mikor is lesz....
(Levi még kis pogány :P )

...akkor dec-ben lesz nagy DRUKK!!!! :wink:

Meskete
Remélem már jól vagytok...

Tegnap volt az új védőnő megnézni, hogy hol élünk...
Szerinte sincs semmi gond a csajossal..(kis vesetégulat, de azt kinövi - reméljük) :)
...de holnap azért még mennem kell hozzá...
Azt mondta most már pakoljak össze - kórházi csomag...
Már összeírtam, hogy mi kell még... de a jövő héten még venni kell ezt-azt...
Ma kimostam a baldachinokat is... :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám! :)
Hát kedden nem tudtam elmenni, mert nem tudtuk befizetni a csekket:roll:. Kicsit fel is lélegeztem, mert reméltem, hogy megúszom, egészen máig, amikor is a férjem kért nekem új időpontot. Hétfő, azaz 05.02.! :cry: Vasárnap már betöltöm a 11. hetet, szóval nem sok idő maradt. A férjem szerint ez a kisebbik rossz! :shock:

Kia, nagyon szép a pocakod! Már nagyon pici van hátra! :D Remélem ha eljön az idő beszámolsz rendesen mindenről, hogy mi történt veletek! :wink:

Laura, korkülönbség szempontjából még a december sem késő. Remélem tutira össze fog jönni! :D
Ez a spermium szelekció engedélyezett itt Magyarországon? :shock: Nagyon kíváncsi vagyok!

napsugár

napsugár08

Sziasztok!

Napsugár ez egy jel, hogy nem mentél, talán a másikról is lecsúszól, én nagyon drukkolok nektek!

Szelektálásról annyit, hogy egy barátnőm most volt kétszer is ilyenen,(sikeres is volt) és mind a kétszer elvetélt,sajnos . Van két egészséges kisfia, soha nem volt semmi gond. Állitólag a centrifugálásnál sérülhetnek, elég nagy erőkifejtéssel történik, és akkor nem marad meg, bár jobb most mint később egy beteg gyerek. Inkább a házipraktikák, és egy egészséges kisfiú,mint egy beteg kislány.
Vérvételről még nem kaptam hírt, jövőhéten megyek dolgozni, rákérdezek.
13-ik héten vagyok, de még a hányinger elkisér. Jó lenne ha megszűnne. Hétfőn megyek ultrahangra,drukkoljatok hátha látszik.
Kia! Hol fogsz szülni? Könnyű volt az előző?

Judit
hju

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?