Majga, aranyos vagy, de ezen már túl vagyunk. Elküldtem neki mail-ben. Nem nézte végig, talán el sem kezdte, de én igen. Igazából mindkét esetben rámehet a kapcsolatunk. Ha ráerőltetem akkor is, de ha rávesz az abortuszra, akkor is. Próbál vigasztalni, de nem nagyon megy neki. Igazából védem magammal szemben, mert valahol igaza van, de amit nekem kell átélnem, az ezerszer rosszabb, bármilyen anyagi nehézségnél. Ezt ő viszont soha nem fogja tudni belátni, mert férfi. Még nem szült.
Valahol olvastam, hogy két tábor van. Azok, akik a baba fogantatásától hiszik, hogy egy élet van a pocakban, és vannak azok, akik a születéstől számítják az életet. Én inkább az elsőhöz tartozom. Az a pici magzat (ugyan fejlődnie és nőnie kell még) egy élet. Dobog a szíve, fejlődnek a szervei, az agya...
Ma meg kiderült a közvetlen ajtószomszédomról, hogy okt. végén szül. Érdekes lenne végignézni, hogy nő a pocakja, ha nekem meg...
Panna, Krisztián kapott az egyik rokon kisfiútól egy ilyen bakugan golyót, azóta imádja, de fogalma nincs, hogy mire jó, mert nem ismeri a mesét. Egyszer nézett bele több perce, de akkor szerencsére semmilyen durva verekedős jelenet nem volt benne, amiről rájöhetett volna a titkok nyitjára. Az övé egy sima szétpattanó golyó, amiben nincs semmi. Bár kb. 20 fiú van körülötte az oviban, szóval csak idők kérdése, hogy rájöjjön. Ez már csak így van. Igaza van Majgának, ha ellenzed te is ezeket a durva játékokat, üzenj a Nyuszinak, hogy ilyet ne hozzon.
Bár pár év múlva eljön majd az az időszak, hogy ciki lesz neki, ha mindenkinek van olyan éppen aktuális slágerjátéka, csak neki nincs.
Ettől én is félek.
napsugár