Új privát üzeneted érkezett!

A laptetőt felajánlom arra, hogy ez az elb@szott helyzet ami itt kialakult tisztázódjék végre!!!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Vicky,
köszi, gyorsan fel is írtam a szülőszobás listára a cukormérőt, az tuti nem jutott volna eszembe! :oops: meg jövő héten megdumálom a szülésznővel is ezt a dolgot. remélem nem viszik el hosszú időre a babát, az nem esne jól. :-( jó hogy mondtad hogy készüljek rá!

Andikám,
a terhességi cukrosoknál az inzulinosokra ugyanaz a protkol vonatkozik, mint a "rendes" cukorbetegekre.
a "csak" diétásokra nem olyan szigorú az előírás. legalábbis a flowmetria tekintetében így van, ezért gondolom, hogy a szülőszobás eljárásnál is az inzulin lehet a vízválasztó.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsókám: értem... húh.. nekem a flowmetriára se mondott semmi extrát hogy előbb lenne, akkor gondolom ez se, de majd ha megyek Zolihoz azért csak rákérdek, de van abban ráció amit mondtok!! Köszi a megnyugtató sorokat!! Na erről beszélek: mi lenne nélkületek velem?? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Kíváncsi leszek a szülésznő mit fog mondani Neked?

andrea-1

Szép (bár szeles) napot mindenkinek!

KPN: kisbaba csodaszép!
Franci: nagyon-nagyon örültem a híreidnek. De jó!!!
Pannik: imádkozom érted.

Van egy pár szabad pillanatom, így gyorsan megírom, hogy sajnos ma megjött piri... nem lepett meg, erre számítottam, és nem is vagyok elkeseredve, mert úgy fogom fel, hogy igazából nem volt semmi baj, csak sajnos a tüszőim hamarabb megrepedtek spontán (amit egyébként ez a korai mensi is igazol).
Szóval nincs baj, egyszerűen pech-künk volt a részletekkel. Majd legközelebb (szeptemberben) hátha klappolnak az időpontok! :)

Egy tipp a kialakult helyzetről: talán érdemes lenne 1-2 alapelvet hozni a fórum céljával kapcsolatban, és akkor mindenki tudja kb. mihez tartani magát, és nem lesznek félreértések. Mert igazából abból alakult ki a vita, hogy különbözőképpen látjuk a fórumot (baráti társaság kontra "jelenleg azonos élethelyzetben vagyunk, segítsünk egymásnak").
Beszéljünk meg pár támpontot, az talán segíthet.

Az első ilyen alapelvet javasolhatom én? :)
Szerintem már most egyezzetek meg abban, hogy a fórumtalin nem fogtok erről a témáról vitatkozni, ne is hozza szóba senki.

Millió puszi mindenkinek, és nagyon jó találkozót nektek szombatra!

Lujzi

Kép
lujzici

Kpn,
gyönyörű, jaj istenem olyan jó látni Milost, öööö megjegyezném hogy Iza anyukája már előfoglalást tett Marcira :-) úgyhogy jelzem hogy nekem is van egy lánykám :-) aki szabad préda at the moment :-)

Eszter, Judit, Béka
millió köszönet a szervezésért :-)

tőszavak nem részletezve, takony, migrén, anyám rúgott mán még ma is egyet rajtam, M lejárt útlevél !, ma intézem neki személyit.

ööö IR vizsgálat, még mindig nem jutottam el, ciki de nem merek a dokim (se nő-, se házidoki) szeme elé kerülni, olyan dagadt vagyok, anno a nődokim felírta a cukrot, amit ki is váltottam, és most áprilisban lejár, az tényleg le tud járni vagy nyugodtan elfogyaszthatom majd amikor megyek kivizsgálásra ?

ja Mary elhúzhatna már, 1,5 hete szenvedek... tudom Zsuzsó ne is monddd elmehetnék orvoshoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Lujzi,
afene sajnálom, pedig úgy reménykedtem.
hihetetlen az optimizmusod, komolyan kalapom előtted.

kubuspace

Andi,
hát arra én is... szerdán találkozunk, kb egy óránk lesz első alkalommal beszélgetni.
kicsit izgulok, hogy szimpik legyünk egymásnak. :oops:

a flowmetriát már mondta volna Sz.doki, mert nekünk két hete volt esedékes először, azon meg ugye ti már vígan túl vagytok. :-) :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Lujzika: Sajnálom én is, hát akkor a 2-es számú tüszővel kapcsolatos reményeink nem jöttek most be :(
Mit lehet tudni a Veletek kapcsolatos hogyantovábbról?

Kubukám: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A Marcussal kapcsolatos előfoglalásom továbbra is fennáll természetesen, hisz Ő a nagyszerelem...... csak elvakított ez a tegnapi új meglátni és megszeretni szerelem érzés egy pillanatra :lol: :lol: :lol: Még jó, hogy a nászasszony így figyel!!!! :)
Hát igen, Nórikám Milosa milyen jól is járna a házias kis pinki-kuktával!!!... Kész.. átmentünk kerítőnőkbe!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A cukor nem hiszem hogy lejárna, de ha igen, akkor recept nélkül is lehet kapni, én vittem magammal a 2-vel ezelőtti terhelésesre, 200 pénz volt a patikában, nem tétel... :wink:
De a vérzés miatt a dokit tán nem kéne elkummantani!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Zsuzsó: Én negyed 5-kor szültem délután. Fél órát volt kb. Barbus velünk a tisztogatása és a fércelésem után. Én csak fél 7-kor kerültem át a gyerekágyra, ő hamarabb. A nővérkék mondták, hogy szóljak, amikor megpróbálok felkelni. Jó is volt, mert harmadszorra sikerült csak, annyira szédültem. Barbust fél 11-kor! láttam legközelebb. Első éjszakára bent kellett hagyni, másnap reggel fél 6-kor kaptam meg szopizni. És sajnos nekem utána is sokat kellett nélkülöznöm a sárgasága miatt, de legalább ki tudtam pihenni magam. Ez a máv kórház és normál szülés, de szerintem máshol is ez a menet. Azt nem tudom, hogyha reggel szül az ember, akkor mikortól lehet vele a baba.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsó: Azért általában dícsérik a Jánosos szülésznőket. Szóval biztosan szimpatikusak lesztek egymásnak.... Esetleg Nórit majd kérdezd meg ha jönne majd erre, hátha pont a Te szülésznőd volt az egyik ügyeletes, akinek a kezén futott... és akkor már az is lehet valami támpont... Ne igzulj, rendben lesztek!!! :wink:

andrea-1

ó, Lujzi, a fenébe az időzítés gondokat!
csodálom az optimizmusod, hajrá-hajrá szeptember!!!!

Kubu,
valaki fenékbe akart téged rúgni ma már a lelépés gondolata miatt, de én esküszöm fenékbe is rúglak az orvosi mizéria miatt!!!!
tessék kérni időpontot a dokikhoz, aztán időpontot egyeztetni Apával hogy kimenőt kapj!!! annyi mindent intézel a gyerekek mellett! legyen ez a doki dolog is fontos!!!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubu: de aranyos vagy, hogy izgultál értem, köszi!

Andikám: nem, sajnos ketteske sem bírta sokkal tovább ezek szerint...a nagy löket LH-ban kipurcant, szó szerint... :)
Ami a jövőt illeti, mi most pár hét múlva lelépünk, úgy augusztus közepén jövünk haza végleg.
Vagyis Izácska születését én valószínűleg már az óceán túlpartjáról izgulom majd végig.

Kell majd döntenünk egy dologban, amiben megoszlik a dokik véleménye:
legyen-e laparoszkópia a további inszemek, később akár lombikok előtt. Egyes orvosok erősen azt hangsúlyozzák, hogy ismeretlen eredetű meddőség esetén kötelező lenne a laparoszkópia, mert mindent meg kell tenni a hiba felderítése érdekében, addig nem is szabadna kezdeni hormonkezeléseket.
A többi doki (Sz is) pedig azon a véleményen van, hogy nem sürgős, ha nagy gond lenne, átjárható sem lennék.

Na, mindenesetre az előző két "inszem"-ből nem sokkal lettünk okosabbak, mert az egyikből ugyebár terminált lett, a másikat pedig kb egy nappal lekéstük. :)
Szóval még az is lehet, hogy működne nálunk.

Na, szóval ezt kéne végre eldöntenünk...

Kép
lujzici

Lujzi!
sajnálom nagyon :(
Viszont szuper, hogy előre néztek :D Bár a korábbi levelezéseinkből gondoltam, hogy csakis így álltok majd a dologhoz :)
Remélem, hogy végre Ti is célba értek!

Andikám!
Milos baba egy csodagyönyörűség :) köszi a képet!

KPN!
előjegyeznéd a majdani kislányunkat Milos táncrendjébe? :D
Gratulálok mégegyszer! :)

eszter82
Budapest

Lányok!

Ma az immunológián kaptam egy beutalót egy újabb nőgyógyászhoz, és most az új nőgyógyász küldött el egy újabb vizsgálatra... de a telefonban nem annyira értettem meg pontosan a vizsgálatot...
szerintetek nekünk, terhességre készülőknek ilyenkor B vagy D vitamin meghatározást kérhet a doki???

eszter82
Budapest

Eszter: Inkább D-t. Állítólag a D vitamin hiány akadályozhatja a teherbe esést.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Vicky!
Mivel a doki éppen szülést vezet le, így egy kollégájával beszéltem, és ő azt mondta, hogy mindkettő nagyon fontos lehet... :D
Úgyhogy inkább csináltassam meg mindkettőt, mert sok következtetést le lehet vonni ezekből :D
Csak magán labor már megint és nem mindegy 3000 forint plusz/mínusz! :?
De így kénytelen leszek mindkettőt megnézetni, mert Czeizel a B vitaminomra volt nagyon rápörögve :)

eszter82
Budapest

Eszter,
házidoki biztos nem adhat rá beutalót a szakorvos ajánlása alapján?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó Lányok!

Mi lett ma este, sehol senki????

Nagyon érdekes látni a sok vonalzót, csak igy látni mennyire is telik az idő!

Hamarosan annyi-annyi babácska születik, hogy hajajj, és ennek én nagyon örülök! És ugyanennyi család is születik, és belőletek pedig anyuka válik. Ne lepődjetek meg, ha a kórházban anyukának fognak szólítani, mert én nem tudtam kihez szólnak, mire rájöttem, hogy hoppá - hát én vagyok az.
A világ legszebb feladata vár rátok s ehhez nagyon sok erőt, kitartást és jó egészséget kivánok!

Aki pedig vágyakozik, várakozik ne adja fel, mert a siker előbb-utóbb (reméljük előbb) jönni fog - s hm én sem adom fel a magam harcát! Addig pedig itt vagyunk egymásnak, s rám mindenki számíthat, s még egyszer nagyon bánom, hogy ez a tali most kiesik számomra, de remélem lesz folytatás ősszel???

Nekem übergiga sz-r napom volt. Ma du. eldőlt egy darabon autóval fogok járni, elég volt a sz-r BKV-ból - legalább ezen tudok változtatni, s gyakorlás is kell. A többi még várat magára, de azt is igyekszem megoldani a nyár folyamán. Már csak a bárányka kérdés marad - de az sajna nem rajtam áll.

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

NIncs valaki aki a 3. kerületből jön a talira? Lenne egy kérésem, ha valaki mozog a 3. kerületben...

Mi: a keddi vizelet üledéke negatív lettttttt!!! most nagyon kell a drukk, hogy holnap du ha telefonálok a tenyésztés ügyében, az is negatív legyen. mert ha nem, be kell feküdnünk 7 vagy 10 napra :(((

Szóval, nagy-nagy drukkokat kérek!!

Kép
mieza

Sziasztok!!!!

Most gyorsan az elején tisztázni szeretném,hogy nem szeretném ha bárki elmenne!!!!Így van jól az egész ahogy van.Viszont ezzel kapcsolatban lenne egy ici-pici véleményem.
Végig olvastam a mai termést,azt hiszem nem igazán kell ezt kommentálni,ez magáért beszél.Sajnos egy kis félreértés miatt kettészakadt a fórum,de az mindenki figyelmét elkerülte,hogy ez az egész banzáj a 1368-1969 oldalon kezdődött.Nem akarom Pannikot védeni,de akkor Én is azt gondoltam,hogy végre sikerült Juditnak ( munkahely és költözés mellett) és Brekinek megoldani a helyszín problémát ami a nagyobb részének bejött és egy ilyen dologért minden össze dőlt. Az időponttal kapcsolatban is a többség döntött és akinek nem volt jó az így járt és elfogadta,hogy most ebből a körből kimarad vagy megpróbálta megoldani,hogy Ő is ott legyen.Nekem az a véleményem,hogy a tegnapi hozzászólás ami kiváltotta az egész harcot az is erre próbált rámutatni,az egy dolog,hogy egy picit durvára sikeredett.A mai kommenteket meg szomorúan olvastam,hogy mindenki megpróbálta kihangsúlyozni,hogy a kismamák/anyukák mennyire elvannak nyomva,ami véleményem szerint nem igaz,de senkinek nem jutott eszében,hogy mi van Panikkal (habár tudom soknak nem a szíve csücske) vagy akár Kisborsóval, vagy akár Ann-ak csökken-e a HCG-je......Azt hiszem amig marjuk egymást addig ezzel is kellene foglalkozni (ma ez valahogy kiimaradt) és akkor nem lenne probléma!!!! Itt azt hiszem mindenki egyenjogú,legalább is mostanig azt hittem és nem az a fő kérdés,hogy ki és mikor csatlakozott a társasághoz!!!
Bocsika,csak ez most kikívánkozott belőlem!!!!

Ettől függetlenül Nagyon szeretnék találkozni veletek,ha még a hozzászólásom olvasása után Ti is így gondoljátok!!!

Remélem ezzel most nem bántottam meg senkit!!!Téma részemről is lezárva!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska2007 2011.04.13 21:40-kor.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Mieza:
Drukkjaim mennek,hogy Albert baba eredménye rendben legyen és a kórházat sikerüljön elkerülni!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

hajnalt
überfosextraszartegnapután mára egy csudaszép napot kívánok nemcsak magamnak :-)

Zsuzska,
szerintem igenis mindenkinek eszébe jut Pannik is, és ugyanúgy várjuk az ő jelentkezését is két napja hogy elmondja mi van, az hogy nem 3 percenként íródik le hogy jelentkezz az nem azt jelenti hogy akár ne lenne gondolati szinten ott az emberben. hiszen olvashattad kedden is hogy bombarobbanás után is ugyanúgy ott álltunk mellette szorítottunk és próbáltunk segítséget, tanácsot adni.

részemről nincs probléma, egyáltalán, az picit meglepett hogy az általam leírtak bárkinek is nyavalygásként jöttek le, távol álljon tőlem, soha nem voltam egy nyavalygós típus, nem is kívánkozok az lenne, az élet túlságosan megkeményített ahhoz hogy nekem a nyavalygás megadasson..... (de vettem az adást és nem kell azt mondani hogy mit mártírkodom vagy húzom fel az orrom vagy persze hogy most ez a reakcióm :-) )

mindenesetre nagyon kívánom MINDENKINEK hogy mielőbb az elnyomott kismamik/anyukákák sorába tartozzon és tanulmányként szívesen ajánlom az én tegnapomat amit már úgy pár óra elteltével csak megsomolyogni tudok :twisted: :twisted:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2011.04.14 02:41-kor.

kubuspace

Mieza,
összes ujjam csuriban, nagyon szorítok Drága hogy gyönyörűséges Albert eredményei rendben legyenek !

kubuspace

Sziasztok:-)

sokat gondolkodtam irjak-e de fontosak vagytok nekem igy igen!!
(fekve irok bocs a hibákért)

volt kemény véleménynyilvánítás arra még keményebb válasz, de egyszer be kell fejezni. Mki elmondta a véleményét sérelmét... sztem lerágott csont. Most már foglalkozzunk azzal amiért TI megalkottátok ezt a fórumot :-)

Kismamik lassan szülnek :-) Küzdők gyorsan kismamik lesznek. :-)

Magamról: Megint vérezgetek ürül ez a vacak vérömleny. Aludni nem tdtam járt az agyam.

Puszi

Üdv!
Andi
kisborso

Borsó,
de jó, hogy már tudsz jönni :D :D :D
Hematóma szépen el fog tűnni, ekem is volt egy (valszeg a másik kisbabám beágyazódási helyén) de komolyan vettem S utasítását, feküdtem mint egy angyalka, és fel is szívódott!
Szóval pihizz, feküdj, most aztán tényleg szolgáltasd ki magad nyugodtan, hiszen ezt a kisbabátokért teszed!!!
Drukkok hogy ez után már komplikációmentes, nyugis terhességed legyen :arrow: :arrow: :arrow:

Mieza,
oda is megy egy jóóó nagy adag drukk, hogy minden rendben legyen vizeletmintával és elkerüljétek az újabb kórházasdit :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kubum,
legközelebb ha éjjel pislantani megyek, fel fogok nézni a fórumra, úgy látszik veled olyankor lehet itt összefutni :lol: :lol: :lol:

Lujzi,
csak előre nézni!!! Most legalább biztosra tudjátok az okot, és ez nagy szó ám! A köv. alkalommal pedig szerintem Sz is árgus szemekkel fogja figyelni hamarabb érő tüszikéidet :wink:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Kisborsó szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nálam ezerrel megy a munka és csak ma számoltam utána, hogy 35 napja nincs mary! :-(((
Hétfőn megyek K-hoz és úgy szerettem volna ha a nyuszival jöhettek volna vissza a fagyibabák, de hát ha így állok megint lehet csak az 50. nap látogat meg mary és csak megy az idő! Nem értem, hogy egy tök jól végigcsinált hormonkezelés, sajna sikertelen lombik, utána rendesen időben mary és most meg semmi! :evil: :evil: :evil:
Már semmi sem indít nálam spontán ciklust????????????????:shock:

Hozzászólva a vitatémához :-), nekem nagyon nagy segítség hogy a tapasztaltabb, több mindent megélt kismamik, anyukák válaszolnak a kétségbeesett kérdéseimre, NAGYON KÖSZI még egyszer!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Jóreggelt!

Mia, próbáltad a különféle "népi gyógyászati trükköket" mensimeghozónak?? :shock: Mint pl. forróvizes fürdő, néhány kupica röviditallal kombinálva.... :shock: ...vagy az aviva torna vérzésmeghozóját??? :roll:

Kisborsó: Hallgass Juditra és pihenj-feküdj amennyit bírsz!!! Drukkolok, mind drukkolunk, hogy minden rendben legyen Veletek!!!! :wink:

Mieza: Ajj szegénykém, nagyon szorítok értetek, hogy jóhírt kapjatok végre és megnyugodhass!!

andrea-1

Mieza: Mennek a drukkok Albert tenyésztéséhez.

Én egyébként nem érzem úgy, hogy mellőzve lennék köztetek. Nagyon jól esik, hogy mindig kérdezitek Barbusom hogy van. Hát ma reggel nincs teljesen rendben. Átvittem a mi ágyunkba reggel, gondoltam addig még pihen, amíg az apjának kelni nem kell. Hát nagyon megijedtem azon ami történt. Pont mesélem apának hogy Kubuék hogy jártak. Erre...elég ha annyit írok, hogy a lányom haja kimosva, az ágyneműnk és a matracunk szárad, a gyerek ruhái beáztatva és már megy a mosógép az ágynemű huzatunkkal. Sosem történt még ilyen. És persze mindezt háton fekve szerette volna, szóval fuldoklott közben. Alig tudtam felültetni. Pedig nem is köhögött már napok óta. Azt hiszem sajnos egyedül megyek a talira, mert nem merem megkockáztatni, hogy mégis valami vírus legyen. De én megyek, legalább kicsit gyerektelen lehetek végre.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát Vickyhez hasonlóan nekem is jól esik ha bárki kérdez azzal kapcsolatban épp mi hogy van velem/velünk ... és remélem Iza is a szemetek előtt fog majd felcseperedni, úgy mint Barbus és a többi kis gézengúz!! :wink: ...... Viszont ez az eset számomra - és ahogy másoktól is hallottam nem csak nekem - néhány ember "igazi" arcát megmutatta, amire álmomban nem gondoltam volna .... mindegy, van az a mondás, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten... hát majd max. az lesz .... :shock:

Vicky, hú én nagyon megijedtem volna, ill. biztos megijednék ha ilyen törénik majd. Ilyenkor nem kell dokinak megmutatni??? Vagy az a szokás hogy várni és figyelni? Tele lennék aggódással az tuti..... :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Lujzici
Sajnálom Maryt :(
Szeptemberben tuti minden rendben lesz, ha jól értem, akkor költöztök haza, bár nem tudom a részleteket, de akkor biztos nyugodtabb lesz a háttér.

Kubu
Anyád mit művelt már megint? :(
Remélem a mai napod jobb lesz!

Mieza
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy negatív legyen a tenyésztés!!!

Kisborso
Nekem nem volt vérömlenyem, de akkor ha most vérzel, az nem rossz jel, csak ürül a hematóma, nem???
Pihenj rengeteget, rendben leszel!!!

Vicky
Barbust sajnálom, úgy látszik, ez a tegnapi nap senkinek nem volt jó :(
Én azt sem tudnám, hirtelen mit kell csinálni...

Én szenvedek az utódommal, napközben nem is tudok netezni.
Eddig szívesen jöttem be dolgozni, de így most szenvedés. Nem baj, már csak 2 hét...

Kép Kép
estrella22

Bocsi csajok, de borzasztóan gyerekesek vagytok.... Én pl tudom hol a helyem és tényleg csak a sikereket lesem és ha tudok hát belepofázok.....
Most egyenlőre csak azért vagyok elkeseredve mert egyik társatoknak volt egy nagyon rossz napja és kicsit keményen fogalmazott. Szerintem a tegnapelőtti reakciótok volt a helyes mert senki nem nagyon reagált. Viszont tegnap Andi megindította a lavinát, ne haragudj, de tényleg nem volt erre semmi szükség.
Én is nehezen tudom olvasni ezt a fórumot mert tele van csupa olyan témával ami nem ide való. Én egy másik fórumon vagyok aktív, és minden nap írok, de leginkább a fb-on chat-elünk. Ott hoztunk létre egy csoportot és azt zárttá tettük, senki sem szólhat bele a mi kommentjeinkbe, fotójainkhoz. Megoszthatunk minden gondolatunkat. Nekem azért tetszett anno ez a fórum mert tényleg három részből áll és mindegyikbe bele-bele kóstolgattam, de lényegében csak ez volt az én helyem hiszen küzdő voltam. És mindenki segített és szorított. Voltak magán sztorik is, de a kismamák és az anyukák csak segíteni jöttek. Ez így volt helyes. Gondolom nem véletlen lett három topik, sőt nemrég belekukkantottam egy negyedikbe is, valaki nagyon leleményes volt és hogy könnyebb legyen kikeresni bármilyen linket létrehoztak egy linkes topikot. Itt ha valamit vissza akar bárki keresni napokat-heteket vehet igénybe. Ezért írtam én az elején hogy nem mindenki lóg egész nap a gépen, nem biztos hogy erre ráér. És ha netán végre elkezdi olvasni az egy napi termést, hát legyen ideje mert majd fél napot vesz igénybe a két-három oldalnyi sztorizás.
Félreértés ne essék mert én mindenkit nagyon szeretek, hiszen ahogy már írtátok is mindenki küzdött, küzd és küzdeni fog. Tehát összetarozunk, csak ez kicsit sok egy helyen.

Pannik, nekem semmi bajom veled és nagyon kíváncsi vagyok mit mond a tanár úr, lécci majd ha másképp nem is de egy privit írj nekem. Előre is köszönöm.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Baromi sok a melóm, de látom, továbbra is feszült itt a légkör, így fél pillanat erejéig beugrottam...

Kedves Zsuzska!
Csak jelezni szeretném, hogy nem felejtettük el Pannikot, legalábbis én naponta "csekkolom", hogy hogy vannak, hiszen jópár emberrel tartja a kapcsolatot a fórumon kívül is. És a pü-s információ áradatból állíthatom, hogy a "vita" ellenére is, mindenki gondol rá, drukkol neki, és képben van :D
Csak azért nem írogatok ide én sem neki, mert nem jött a BMC-s látogatása óta, és gondoltam, akkor nem kérdezgetem naponta, hogy mi újság vele!
De -gondolom Te is beszélsz vele telefonon - ha lehet kérni, légy szíves biztosítsd róla, hogy vele vagyunk és drukkolunk neki nagyon, hogy jó eredményeket kapjanak a Babáról és minden a legnagyobb rendben legyen velük!
Én is nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit mond neki K ügynök!!!! :D
Kisborsó sincs elfelejtve, ezt is biztosan állíthatom, és Nagya várandósságára is nagyon kíváncsi vagyok! remélem minden rendben velük... és biztosíthatlak róla, hogy másokat is érdekel!!! :)

Kedves Vasikáé!
Andi védelmében csak annyit, hogy a lavinát lehetséges, hogy sokkal inkább én indítottam el :roll: :oops: :roll: , a nem mindenki szerint nyugodt hangvételű hozzászólásommal... (pedig úgy írtam...higgadtan, tisztelettudóan - azt gondolom!)
Úgyhogy ezt a terhet nem raknám át Andi nyakába, hiszen ha én nem írok kisregényt, akkor nem lendülünk be ennyire...azt hiszem... :roll: :oops: és az indulatok sem szabadulnak el.
De ne aggassunk már mindenki nyakába különböző - esetenként - kohol vádakat!

eszter82
Budapest

Zsuzsó!
Nincs időm kiiratni dokikkal, mert két különböző szakrendelésen lehetne kiiratni, és ahhoz háziorvosi beutaló is kéne, és a vizsgálat maga kb 1-1,5 hét.
Így ma magán laborban megcsináltattam, ahogy Lac hormonjait is amiket Tűű doki kért (egy vagyonért :shock: :evil: :shock: :evil: :shock: :evil: ). Éppen addigra lesz készen, mire mennem kell a nőgyógyhoz :? Remélem ezúttal nem lesz gond a reagenssel!!!!! :D

Vicky!
Szegény Barbus!!! :( :( :(
Jobban van?
Azóta "csinált" még extra mosnivalót?
Jobbulást Neki!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Andikám!
Iza is a szemünk láttára fog felnőni :D
Kis Drágaság :D :D :D

Mieza!
Milliónyi drukkjaim az eredményekhez és hogy ne kelljen Kórázba mennetek!!!!!!!!!!!:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kisborsó!
Továbbra is pihi!!!! :D
Tőlünk meg DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

eszter82
Budapest

Sziasztok Lányok!

Először is: Nórinak hatalmas gratula Miloshoz, a gyönyörű hajasbabához!!!! :D

Sajnos nemrég olvastam, h. lesz tali és más programunk van, de érezzétek nagyon jól magatokat!!!

Látom újfent felütötte fejét a "babás-nem babás fórum ez?!" kérdés, de hát szerintem ez időről időre téma lesz úgyis...
Lassan én is arra az állaspontra jutok, h. kár volt hanyagolnom benneteket, de sajna egyszerűen nincs időm olvasni és emiatt nem tudom követni az eseményeket, ergo nem tudok reagálni, csak szinte magunkról írni, amit meg nem szeretnék :oops:

Pannik, drukkolok neked is nagyon!

Mieza, akkor emiatt nem írtál... jajj, nagyon szorítok, h. Albert tenyésztése rendben legyen!!!

Eszter, rákukkantottam a blogodra... hát... kitartás!!! Meglesz az eredménye, az biztos!!! Nagyon szorítok, tudod!!! :)

Szóval ezentúl is teszek néha képet Zorkáról és próbálom figyelni a történéseket, ahogy edig is: több-kevesebb sikerrel!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Viki, Barbusnak mihamarabbi gyógyulást!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi!

De jó hogy jelentkeztél! :D

Várjuk a szépséges fotókat Zorkáról :D
...Aztaaaaa! már mindjárt fél éves :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: pedig szinte tegnap volt, hogy a vasaddal kórházba jártál... tényleg röpül az idő!!!!!

eszter82
Budapest

andi: Délután leviszem Barbust a dokihoz, addig figyelgetem és itatom. Azóta sincs semmi, bár tegnap ment a hasa is, úgyhogy leviszem, nézzen rá. Lehet hogy csak holnap délelőtt lesz belőle, attól függ hogy alakul az idő. Meg a tv-nk is elromlott, várom a szakikat. Szerencsére Barbus most alszik, kis nyugi van.

estrella: Nagyon én sem tudtam, hogy mit kell csinálni, csak fordítottam a hasára, hogy kifelé jöjjön belőle, ne vissza. Most az egész gyerek banán illatú (ilyen tápot kapott).

vasikáé: Nekünk is van hasonló korú gyerekekkel zárt fórumunk, innen mentünk át az anyatanyára (már nem is tudom miért, valaki jevesolta). Ott tényleg mindenki ugyanakkor járt ugyanabban a cipőben. Ide meg csak kontárkodni jövök. :D Egyébként amíg dolgoztam, addig nekem is csak annyi időm volt, hogy este átfussam a dolgokat, valószínűleg szeptembertől megint erre a sorsra jutnak a fórumaim. Sajnálni fogom.

pannik: Nem szerettelek volna tényleg megbántani, várlak nagyon a hírekkel és nagyon drukkolok a picinek, hogy veletek maradjon.

eszter: Valamivel jobban van Barbus, extra mosnivaló csak abból lett, hogy segített nekem kipakolni a mosógépet (amíg nem figyeltem) és feltörölte a tiszta ruhákkal a padlót. :)

navi: Köszi, alakulunk. Akartam neked írni, hogy van egy nagyon szép liliputi csatos a mamamin. Mintás, de az egy színű árában van. Legfeljebb kukkold meg, hátha pont ilyet vennél.

Kicsit leültem a géphez. Elromlott a set-top-box-unk, várom a szakit hátha ma jön. Barbusnak jó kedve van, rosszalkodik. És itatom jó sokat, még szerencse, hogy tegnap nagyon megkívántam a siós őszibarack lét és így neki is van. Imádja, nyakalja befelé. Persze vizezem neki egy kicsit, nehogy túl tömény legyen. Vettem ruha csomagot a tesz-veszen és tök jó cuccok voltak benne. Most is az adidas-os melegítőjében aludt el. Mindjárt hozok pár fotót, ha nem bánjátok.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter, köszike :D
Zorka fotók is érkeznek, de ahhoz újakat kell feltennem a gépre :wink:

Viki, köszike! Megnéztem, de nem találom az a topicot, ahol árulják :oops: Segítenél? :?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na itt egy pár fotó (tudom, hogy a ruhácskához nem illik a melegítő, de csak rápróbáltam):

Kép Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Bocsi csajok ez nem meddőségis téma lesz, de itt a leggyorsabb válaszolnom:

navi: Az egyik csaj stoppolta a barátnőjének, de ha nem kérik és téged érdekelne, akkor szólj és megvesszük. Beálltam a sorba érdeklődés szintjén. Ez nem kötelez semmire, ha kiáll az első, akkor a tiéd lehet. Ha nem tetszik, akkor írj és kiállok.

http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=22073
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok!

Az elmúlt napok eseményei nem tudom, hogy mennyire befolyásolták a hétvégi találkozóval kapcsolatos döntést!

Csak szeretném tisztázni, hogy a helyszín 25-30 főre foglalva van. Amennyiben (ne adj'Isten) nagyon megcsappanna a létszám, abban az esetben úgy lenne korrekt, ha odaszólnánk a helyszínre, hogy kevesebb főre kérjük a foglalást!

Ha valaki meggondolta magát és nagyon elzárkózna a talitól, akkor kérem jelezze! De leginkább jöjjön MINDENKI!!!!!!!!! :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!!!!

Ma azt véltem felfedezni,hogy Én vagyok a célpont,de tegnap arra próbáltam célozni,hogy vannak ennél nagyobb problémák is az életben és sajnos mindannyiunk életében mind,hogy itt a nagy semmin vitatkozni és csak egy pár problémát említettem,de kaptam azért hideget,meleget…… Úgy,hogy levontam a tanulságot,befogom a pofámat és kussolok!!!!!

Andi:
A mai hozzászólásodat egy picit úgy éreztem,hogy nekem céloztad a tegnapi hozzászólásomért,vettem az adást és eddig sem nyilvánítottam nagyon ki a véleményem és ezután sem teszem,de ez a mostani kivétel volt és ezer bocs,ha bárkit is megbántottam ezzel.
Más semmi nem zavar,csak az,hogy nem elég,hogy valaki a várva várt csodáról rossz hírt kap és ez nem elég fájdalom, még egyet mindannyian belerúgunk. De az is lehet,hogy csak én vagyok túl érzékeny. Az egy dolog,hogy Ő robbantotta bombát,de ez az egész perpatvar rossz időzítés volt. Abban nagyon is igazad van és Én is egyetértek,hogy most ezzel mindenki megmutatta az igazi arcát!!! És ez most mindenkire vonatkozik,akár jó akár rossz értelembe!!!!! Nem állt szándékomban ezzel megbántani,ezer bocs ha úgy jött le!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok lányok!
Hát szomorúan látom,h mi van itt,de legalább mi ne marakadjunk mindenkinek megvan a maga baja!
Nagy ölelés mindenki mindenkinek virtuálisan!

Mia!
tesztet csináltl?

Vicky!
BArbus annyira szép!!!!!

Pannik!
nagyon szoritok,h minden rendben legyen!!!

Csajok!
holnap lépek a 30.napba...mary még sehol,cici fájás nagyon minimális tegnap óta,viszont amit múltkor éreztem,h rengeteg váladék(vizes) volt és akkor 26.napon megjött,de msot tök száraz vagyok mint a szahara!lehet a 3x3 utro tartja vissza maryt?de akkor váladék hol van?
szerintetek teszteljek holnap?(hétfőn kellene)
szúrkálások vannak hol egyik oldalon hol másik oldalon :shock:
vikus82

kb. a 10. hsz-t törlöm ki, írnék, de nem tudok, tehetetlenség, düh, szomorúság, nem értem, kapjuk itt a hideget-meleget.... miközben tényleg mindig mindenki minden körülmények között :-) segítséget és biztatást kapott és volt olyan hogy szó nélkül lelépett és sorolhatnék milliónyi példát.

tudom Kubu fogd már be

de fáj, rettenetesen, a fórum hangulatért külön érdemes volt idejönni, persze nem csak gyerekes, cipőfelhúzós témák voltak, mások is, azokat is le lehetett szépen reagálni...

jóvanna befogom

mindenesetre szinte az egész napom a szeretett kismaminkon kattog aki már a célegyenesben van és és most léleksimiket küldök neki

és utáljatok mert tudom most megint tüzet szítok és biztos dedós ahogy viselkedek

de ..................

kubuspace

Vikus,
háááát talán tesztelnék, azért drukkolok :D

kubuspace

Hát nem tudom, hogy miért nem lehet már végre túl lépni a dolgokon. Beszéljétek meg priviben. Bocsi csajok, de meguntam. Vagy nem olvasok.

És ezt most vehetitek fenyegetésnek! :)

Barbusra a doki megint nem mondott semmit. Diéta, sok folyadél, probiotikum. Hát köszi, ezt már tudtam. A set-top-boxot kicserélte a szaki, közben Barbus lezúgott a szekrénysorról és vérzett a szája. Eddig ennyi a mai napunk. De nem nyígok, csak életképek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.04.14 17:28-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Barbusnak jobbulást, nálunk is agymenés van, de nem részletezem, kitartás :-)

kubuspace

Kubu:
Látom már megint félreérthető volt amit írtam (vagy lehet üldözési mániám van),de Én soha-soha nem írtam,hogy nem kaptam bíztatást és segítséget,sőt mindig is azt mondtam,hogy rengeteget segített itt mindenki amit mindig meg is köszöntem.
Lehet,hogy csak az Én figyelmemet kerülte el,de arra nem emlékszem,hogy bárki is azt mondta volna,hogy a kismamák,tapasztalt anyukák nem segítettek Nekünk kismama jelölteknek és itt nincs helyetek és csak addig voltatok jók amíg segítség kellett,habár már két napja ezt olvasom,pedig ez nem így van!!!!Most csak magam nevében beszélek,de engem a babás ,gyerekes,pocakos dolgok soha nem zavartak. Sőt, aki nyilatkozott ezzel kapcsolatban,Mindenki azt mondta,hogy igen is szükség van rátok,amit Én is írtam,hogy ez így van jól ahogy van,így kerek a világ!!!!! Csak egy dolgot nem értek,hogy még mindig miért ezen kattogunk?????????

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vikus:
Én egy tesztet ellőnék!!!Bíztató a helyzet!!!!

Vicky:
Barbusnak jobbulást!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Köszi Csajok,kéne tesztelni...bevagyok tojva..... :shock:
vikus82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X