Baromi sok a melóm, de látom, továbbra is feszült itt a légkör, így fél pillanat erejéig beugrottam...
Kedves Zsuzska!
Csak jelezni szeretném, hogy nem felejtettük el Pannikot, legalábbis én naponta "csekkolom", hogy hogy vannak, hiszen jópár emberrel tartja a kapcsolatot a fórumon kívül is. És a pü-s információ áradatból állíthatom, hogy a "vita" ellenére is, mindenki gondol rá, drukkol neki, és képben van
Csak azért nem írogatok ide én sem neki, mert nem jött a BMC-s látogatása óta, és gondoltam, akkor nem kérdezgetem naponta, hogy mi újság vele!
De -gondolom Te is beszélsz vele telefonon - ha lehet kérni, légy szíves biztosítsd róla, hogy vele vagyunk és drukkolunk neki nagyon, hogy jó eredményeket kapjanak a Babáról és minden a legnagyobb rendben legyen velük!
Én is nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit mond neki K ügynök!!!!
Kisborsó sincs elfelejtve, ezt is biztosan állíthatom, és Nagya várandósságára is nagyon kíváncsi vagyok! remélem minden rendben velük... és biztosíthatlak róla, hogy másokat is érdekel!!!
Kedves Vasikáé!
Andi védelmében csak annyit, hogy a lavinát lehetséges, hogy sokkal inkább én indítottam el
, a nem mindenki szerint nyugodt hangvételű hozzászólásommal... (pedig úgy írtam...higgadtan, tisztelettudóan - azt gondolom!)
Úgyhogy ezt a terhet nem raknám át Andi nyakába, hiszen ha én nem írok kisregényt, akkor nem lendülünk be ennyire...azt hiszem...
és az indulatok sem szabadulnak el.
De ne aggassunk már mindenki nyakába különböző - esetenként - kohol vádakat!