Sziasztok!
Megmondom őszintén a Pannik féle mai kirohanás után direkt nem írtam egyből, mert kb. olyan lett volna a hsz. mind stílusban, mind szövegezésben, hogy kb. örökre kitiltottak volna a babanetről
Lehet most se lesz cizelláltabb, de megírom, aztán max. ha a végére úgy jön ki, kiutáltok.
Egyébként egész estig azon kattogtam, hogy írjak-e még egyáltalán, van-e helyem olyan társaságban ahol arra jó vagyok, hogy bárkinek aki idejön leírjam újra és újra segítségképpen a stimuk menetét, a dokikat, a várható dolgokat, tartsam kivétel nélkül mindenkiben a lelket sikertelenség, vagy ha a gyerekével bármi baj/tragédia történik esetén..... de ha velem van valami, ha nekem van bármi "nyűgöm" majd 35. hetes terhesként, akkor kb. dögöljek meg, mert itt ezt "nem illik" felhozni????????? Mert időnként előjön, hogy itt csak a meddőségről lehet beszélni? Mégis ki az úristen véste ezt itt kőbe???
Tőlem nem hallottatok soha olyat, hogy bármi fajta esztétikai elváltozás miatt - ami aztán tényleg köztudottan sértheti a próbálkozók lelkületét - sírt volna a szám, sőt megpróbáltam minden ilyen engem érintő változást kellő öniróniával kezelni.
Igen most terhes vagyok, és vannak ezzel kapcsolatosan nehézségeim (látom valamelyikünk törölte is magát, akit ez mint olvashattuk teljesen hidegen hagyott.. majdhogynem pont lesz@rta... nemtudom pontosan melyik fórumtárs volt az, de köszi az empátiát.. van egy lelkületed az biztos!!!).... Hát tudja meg a kedves hölgy (is) , hogy nekem se a legyek hordták össze ezt a gyereket!..... Az életemnek erre az időszakára rettenetes sokat vártam és vagyok hajlandó csak csak azért szégyelleni magam, és Kubukámmal ellenben mélységes bocsánatáért esedezni bárkinek is.... mert most bizonyos dolgok jelenleg már problémát okoznak fizikálisan, és emiatt bármi kérésem megjegyzésem felmerült a találkozót illetően. Ahogy nemleszek hajlandó majd a gyerekem miatt felmerülő - másnak nyűgként, nyavajgásként aposztrofált helyzetek miatt se úgy érezni magam.
Ezt a helyet azért szeretem/szerettem legalábbis eddig, mert mint már többször is megbeszéltük, TÖBB EGY MEDDŐSÉGIS FÓRUMNÁL... egy baráti társaság lett itt az évek alatt, Akik privátilag is segítik számtalan dologban egymást, nem csak a bmc-re korlátozódik le az a baromi nagy összetartás. Legalábbis eddig ez így volt, de homályosítsatok fel, ha időközben ez változott volna.
És én igenis bántónak tartom, a ma reggeli témaindító hozzászólást és magamra vettem.
Ahogy azt is, hogy akkoriban, míg én voltam a "várakozó" a kismamák kismamaságát ugyanúgy "megéltük" mi többiek, a szobákkal, a kocsikkal a minden velejáróval.... 1 zokszó nélkül, akkor mikor én vagyok ebbe a helyzetbe, bármi miatt is meg legyek énekelve. Számomra most ez az állapot amiben vagyok, ez a legfontosabb, és ha arra jóvagyok hogy segítsek - amit megjegyzek teljesen szívből és önzetlenül csináltam mindig is, hisz én Izát biztos vagyok, hogy többek között az itteni lányok segítségének köszönhetem, így természetes hogy a következőknek én is segítsek!!!! - akkor legyek arra is jó, hogy a magam dolgát is megoszthassam azokkal akiket a barátaimnak godnolok.... Ne legyen már ennyire egyoldalú ez az egész hely, mert akkor tényleg b@szhatjuk ezt az egészet!!!
Ahogy látom eléggé változóak a vélemények a témában, mindenesetre Aki úgy gondolja, hogy húzzak innen örökre elfogadom, de ha a többség szeretne, akkor maradok.... DE!!! Úgy ahogy eddig. Mert ez vagyok én... A magam jelenlegi élethelyzetével és majd ami ezután jön azzal együtt! Ahogy más is, és ahogy én legalábbis mindig mást is elfogadtam így!!!
Ma amúgy arra jutottam, hogy a történtek után nem megyek el a találkozóra, mert olyan ember közelébe nem akarok menni, aki engem és másokat, akikeket kedvelek/szeretek ilyen szinten megbánt. S főleg teszi ezt úgy, hogy pár hónapja befogadja egy csapat, támogatja, aztán egyszer csak így belemar több emberbe. Persze sokan mondtátok hogy ne foglalkozzak ezzel, a társaság miatt menjek. Nem tudom, majd meglátom. Nem kéretni szeretném magam, de kiverte ez a mai nap a biztosítékot elég rendesen.
Nagyjából ennyi a véleményem a kialakult helyzettel kapcsolatban.