Új privát üzeneted érkezett!

ÁÁÁÁÁÁÁÁ akkor ez most egy az egyben a tiéd kispatak. Miért üldöz ez a laptető engem? Mintha belém akarná beszélni a tesót.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter,
köszi az intézkedést, megírom Miezának is a végleges verziót. :-)

a vitához nagyon röviden: szerintem az a normális, hogy megpróbáljuk egymás "nyűgjeit" szem előtt tartva megszervezni a dolgot. és én személy szerint nagyon örülök, hogy végül sikerült!!!! :-D :-D szombatig remélem mindenki kiengedi a gőzt és örülni tudunk egymásnak!

Macccs,
jó hogy bekukkantottál. jöttök szombaton?
Bazsi csoda édes, gondoltam hogy neked biztos tetszeni fog a névválasztás. :wink: :lol:

Franci,
csak így csendben a nagy bejelentés? millió drukk.

Zsuzska,
hajrá, hogy mielőbb átkerülj te is a kismami táborba!!!

Borsó,
de jó hogy te is jóhírrel jöhettél! el tudsz jönni szombaton? vagy az még korai lenne?

Pannik,
jó hogy így állsz hozzá. ha te bízol, azt biztos a baba is megérzi!!!!

Andi, Oroszlán,
nekem még mindig olyan hihetetlen hogy ti lesztek a következők és nemsokára mi is sorra kerülünk!!!

kicsit rólunk:
tegnap voltunk a cukrosnéninél. a cukrom nem rosszabbodott, de nem is javult. az inzulin sajna marad továbbra is, úgy néz ki már végig.
ma pedig voltunk Sz. ügynöknél. az inzulin miatt ma már volt flowmetria, minden rendben volt szerencsére és a babánk paraméterei is tökéletesek. újra megyünk 2 hét múlva is, aztán pedig hetente... kicsit macerás, de a fő hogy biztonságos!
ma megkaptuk a szülésznő elérhetőségét is, vele jövő szerdán randizom.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

zsuzsó: A Balázs név nagyon szép, nekem a Bence az egyik kedvenc. Na abból sem kettő van mostanában, de ez nálam sem számítana annyira. Mondjuk a Barbara mindenkinek tetszik, meg mondják, hogy nincs belőle olyan sok. A cukorral meg már ne foglalkozz annyira, ilyenkor már nekem nem romlott és úgy tudom nem is szokott.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Franci: druk,drukk, drukkk, drukkkkk,druk,druk, drukk,drukkkk......
Kisborsó :gratula!
Zsuzska : szoritok hogy mielött más legyen a vonalzon!...

Jó pihit ! Üdv.Evo
evolet
Szolnok

Franci,
wooooooooooooooow, nagyon drukk.

Kisborsó,
örülök nektek !

húúúúúúú lányok,
vérzik a szívem ezért az egész kialakult helyzetért, nagyon bánt, rettentően megvisel hogy okozója voltam azáltal hogy leírtam problémát jelent elindulni, odamenni, stb. stb. nagyon sajnálom, elnézést kérek érte, nem gondoltam bele hogy ezzel megbánthatok bárkit is, figyelmetlen voltam, egyszerűen csak azt kellett volna mondanom hogy nem tudok menni.
mostanában sokat jöttem és amellett hogy próbáltam mindenkinek reagálni elmondtam a saját nyűgömet is nem idevaló dolgokkal terheltem mindenkit.
jó volt elmondani, remek kis csapat van itt, nagyon szeretem a társaságot, annak ellenére hogy a fórumnévnek nem megfelelő a mostani státuszom....
jó volt elmondani mert nekem nagyon sokat jelent a barátságotok, hogy mindig van egy kedves szavatok és biztatásotok...
amikor a 74xx számommal elkezdtem BMC-s pályafutásomat azt sem tudtam hogy ilyen fórum létezik, sőt nem is tudtam hogy fórumok léteznek, de valószínűleg nem helyesen, de azt érzem hogy idetartozom.....
mindenesetre mostantól a zúgolvasás lesz a jellemzőm, nem szeretnék senkit sem a saját nyűgömmel terhelni.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

természetesen azért arról nem fogok és nem akarok lemondani hogy esetenként egy-egy biztató szó erejéig ne írjak a fórumra....

kubuspace

Na Kubu meg ne merd tenni, hogy nem jössz és nem írsz, mert seggbe leszel rúúgva!!! Pont te vagy akinek mindenkihez kivétel nélkül van kedves szava!

Maccs
vörösmacska

Macs,
ez nem ér !!! potyognak a könnyeim..... és pont a vajas kalácsomra.

úgy szeretlek Benneteket

kubuspace

Sziasztok!

Megmondom őszintén a Pannik féle mai kirohanás után direkt nem írtam egyből, mert kb. olyan lett volna a hsz. mind stílusban, mind szövegezésben, hogy kb. örökre kitiltottak volna a babanetről :shock: Lehet most se lesz cizelláltabb, de megírom, aztán max. ha a végére úgy jön ki, kiutáltok.

Egyébként egész estig azon kattogtam, hogy írjak-e még egyáltalán, van-e helyem olyan társaságban ahol arra jó vagyok, hogy bárkinek aki idejön leírjam újra és újra segítségképpen a stimuk menetét, a dokikat, a várható dolgokat, tartsam kivétel nélkül mindenkiben a lelket sikertelenség, vagy ha a gyerekével bármi baj/tragédia történik esetén..... de ha velem van valami, ha nekem van bármi "nyűgöm" majd 35. hetes terhesként, akkor kb. dögöljek meg, mert itt ezt "nem illik" felhozni????????? Mert időnként előjön, hogy itt csak a meddőségről lehet beszélni? Mégis ki az úristen véste ezt itt kőbe???

Tőlem nem hallottatok soha olyat, hogy bármi fajta esztétikai elváltozás miatt - ami aztán tényleg köztudottan sértheti a próbálkozók lelkületét - sírt volna a szám, sőt megpróbáltam minden ilyen engem érintő változást kellő öniróniával kezelni.

Igen most terhes vagyok, és vannak ezzel kapcsolatosan nehézségeim (látom valamelyikünk törölte is magát, akit ez mint olvashattuk teljesen hidegen hagyott.. majdhogynem pont lesz@rta... nemtudom pontosan melyik fórumtárs volt az, de köszi az empátiát.. van egy lelkületed az biztos!!!).... Hát tudja meg a kedves hölgy (is) , hogy nekem se a legyek hordták össze ezt a gyereket!..... Az életemnek erre az időszakára rettenetes sokat vártam és vagyok hajlandó csak csak azért szégyelleni magam, és Kubukámmal ellenben mélységes bocsánatáért esedezni bárkinek is.... mert most bizonyos dolgok jelenleg már problémát okoznak fizikálisan, és emiatt bármi kérésem megjegyzésem felmerült a találkozót illetően. Ahogy nemleszek hajlandó majd a gyerekem miatt felmerülő - másnak nyűgként, nyavajgásként aposztrofált helyzetek miatt se úgy érezni magam.

Ezt a helyet azért szeretem/szerettem legalábbis eddig, mert mint már többször is megbeszéltük, TÖBB EGY MEDDŐSÉGIS FÓRUMNÁL... egy baráti társaság lett itt az évek alatt, Akik privátilag is segítik számtalan dologban egymást, nem csak a bmc-re korlátozódik le az a baromi nagy összetartás. Legalábbis eddig ez így volt, de homályosítsatok fel, ha időközben ez változott volna.

És én igenis bántónak tartom, a ma reggeli témaindító hozzászólást és magamra vettem.
Ahogy azt is, hogy akkoriban, míg én voltam a "várakozó" a kismamák kismamaságát ugyanúgy "megéltük" mi többiek, a szobákkal, a kocsikkal a minden velejáróval.... 1 zokszó nélkül, akkor mikor én vagyok ebbe a helyzetbe, bármi miatt is meg legyek énekelve. Számomra most ez az állapot amiben vagyok, ez a legfontosabb, és ha arra jóvagyok hogy segítsek - amit megjegyzek teljesen szívből és önzetlenül csináltam mindig is, hisz én Izát biztos vagyok, hogy többek között az itteni lányok segítségének köszönhetem, így természetes hogy a következőknek én is segítsek!!!! - akkor legyek arra is jó, hogy a magam dolgát is megoszthassam azokkal akiket a barátaimnak godnolok.... Ne legyen már ennyire egyoldalú ez az egész hely, mert akkor tényleg b@szhatjuk ezt az egészet!!!

Ahogy látom eléggé változóak a vélemények a témában, mindenesetre Aki úgy gondolja, hogy húzzak innen örökre elfogadom, de ha a többség szeretne, akkor maradok.... DE!!! Úgy ahogy eddig. Mert ez vagyok én... A magam jelenlegi élethelyzetével és majd ami ezután jön azzal együtt! Ahogy más is, és ahogy én legalábbis mindig mást is elfogadtam így!!!

Ma amúgy arra jutottam, hogy a történtek után nem megyek el a találkozóra, mert olyan ember közelébe nem akarok menni, aki engem és másokat, akikeket kedvelek/szeretek ilyen szinten megbánt. S főleg teszi ezt úgy, hogy pár hónapja befogadja egy csapat, támogatja, aztán egyszer csak így belemar több emberbe. Persze sokan mondtátok hogy ne foglalkozzak ezzel, a társaság miatt menjek. Nem tudom, majd meglátom. Nem kéretni szeretném magam, de kiverte ez a mai nap a biztosítékot elég rendesen.

Nagyjából ennyi a véleményem a kialakult helyzettel kapcsolatban.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Viszont még lefekvés előtt a fórum egyik csodálatos CSODÁJÁT, Ő-babaságát, Ő-tökéletességét szívem legújabb elrablóját bemutatnám Nektek..... Ő MILOS baba!!! :)
Nórikámmal együtt jól vannak, remek kis team-et alkotnak... Nóri mindenkit puszil!!!:)

Kép
Kép
Kép

andrea-1

Andikám júúj. Abban biztos lehetsz, hogy itt mindenki nagyon szeret téged is és Izát is. :-) Abban is biztos lehetsz, hogy mindenki nagyon várja Izát is, mint a többi fórumbabát. Hisz ez a végcél! Gondolom a hozzászólásod nagy részét nekem intézted. :-( Senki nem mondta, hogy ne jöjjenek babások. Sőt! Én az arányokról beszéltem, de mi erről már tárgyaltunk. Ha bármi van veletek, mindenki egyként drukkol nektek is, és ez ezután sem lesz másként. Mindenki kíváncsi hol tartotok, mi van veletek. Te/Ti ennek a fórumnak 1ik legmeghatározóbb tagja vagy, úgyhogy neked se jusson eszedbe semmi butaság, mert te is fenékbe leszel libbentve. Tessék csak elmenni a talira, Rajóval együtt!
Őbabasága gyönyörű.
Na lépek, nem is tudom mit ugatok bele a dolgokba, mikor mostanában már alig tudlak követni benneteket. Sokszor csak olvasni van időm. De nagyon drukkolok azért.
Talira nem megyünk.

Maccs
vörösmacska

sziasztok
ma nem tudtam jönni mert ezer dolgom volt, a reggeli hozzászólásokat elolvastam és hát Andikám mélységesen ugyanez volt a véleményem, ill. nekem már kicsit hamarabb is volt "rossz" érzésem , hogy már bocsánat a megfogalmazásért, de le sem szarják hogy velem/velünk mi van.
volt olyan hogy ha csak ilyenkor is de zugolvastam és ha kellett segítettem akár priviben is és a kutya meg nem kérdezte hetekig hogy te hülye hogy vagy???? Petinek el sem mondtam annyira szarul esett és ő meg mindig buzerált hogy mindig csak a fórum meg a babanet...... szóval reggel bennem is a volt hogy megírom hogy akkor én itt és most köszönöm de ennyi volt, bár én nem nyavalyogtam hogy nem tudok két gyerekkel elmenni, de nekem is kész logisztika az élet mióta megszületett Hanna is.
Vickynek pedig igaza van hogy megírja hogy nem csak fenékig tejfel---- rózsaszín köd az élet a babával, hanem igen is vannak napok mikor nem alszol csak napi 2-3 órát hogy hogy bírjuk ki??? gőzöm nincs előző héten mikor ez a szeles szar idő volt én sem aludtam többet mert a gyerekeket is megzavarta 2óránként keltem fel , mire elaludtam már újból keltem.
szóval bennem is elég szar érzések vannak de nem fogom visszamondani a találkozót mert jó közösség van és eddig még mindegyiken jól éreztem magam, és senkinek nem szerzem meg azt az örömet hogy a másik aki annyira várja hogy lássa a gyerekeimet ne kapja meg.... Andikám ez neked is szól , tessék eljönni, mert Hanna sokat nőtt :)

macsi
jó lett volna veletek is találkozni, miért nem jössztök????

franci
drukkolok nektek is

borsó
szuper hogy minden rendben veletek.

mindenkinek drukk továbbra is..... és csak pozitívan csajok :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andi
köszi a képet nagyon édes Milos baba... gratula Nóri

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Iszonyúan sajnálom, hogy ez történt velünk itt...olyan kár...

Milos baba csodaszép! A neve is különleges!
Vendég

Sziasztok!!

Mi történik itt???? :oops: :cry: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock:

Kubukám!!
Oda megyek menten és úúúgy elverem a fenekedet,hogy csak na.. :D Te aki kivétel nélkül ír és hosszászól Mindenkihez, a két kis Hurrikánod mellett..le akalappal előtted. :lol: :lol: Pusszantalak.

Andikám!!
Szúúszááá...ez most Neked nem hiányzik,és igen eltudom képzelni,hogy ez már bizony "terhesség".Elhúzlak ám Én mindjárt valahová. :lol: Tesség maradni a seggeden. :D És jönni a talira szombaton,mert Én bizony szeretnélek látni. :wink:

Voltam Ir-en ,de még nem kaptam meg az eredményt.Ma már tudok jönni és reagálok az eddigiekre,de munka van.

Lukácsné írok pü.
csucsu99
Budapest

Kpn,
gyönyörű a gyermek, szerintem tiszta anyja!!!
és ez a hajkorona!!!!
gratula még1X és sok tejecskét nektek!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

eltűnt és eltűnni esetleg tervező csajok,

arra azért lécci-lécci gondoljatok, hogy ha eltűnnétek mit veszítenétek el! szerintem összességében egy nagyon jó csapatot!!! persze vannak néha hullámvölgyek. mindenkiben dolgoznak a hormonok is vagy szimplán csak leír olyat, amiről nem gondolja hogy bántó. emberek vagyunk, ilyen néha becsúszik.

de hogy a mostani feszkó miatt ne lássuk egymást, ez nemcsak nektek, de nekünk többieknek is nagy veszteség lenne.

jó lenne még szülés előtt találkozni veletek úgyhogy jöjjön csak szépen mindenki!!! :!: :!: :!: :!:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Milos gyönyörű.

Kubu, Lukacsne: Én nagyon szeretlek titelet olvasni, mert az általatok leírt élethelyzetek is befolyásolják bennem, hogy mennyire küzdjek majd tesóért.

Most nem tudom beilleszteni az én régi hozzászólásomat, amit a babások gondjaival kapcsolatban írtam, de én is nagyon megbántottam akkor másokat. És mindenkinek a dolgaira kíváncsiak vagyunk, de én még mindig tartom magam ahhoz, hogy azért a baba nélküliek lelkét is figyelembe kell vennünk, mert értük vagyunk még itt. Egyébként rájöttem mi a gond. Amikor babás lesz az ember (legalábbis én) teljesen elfelejti azt a rengeteg kínlódást, ami idáig juttatott. Mert ott a baba a pocakban/kézben és nálam ugyanúgy kiesett az a 3 év, mint a szülési fájdalom. Tényleg vissza kell olvasnom ahhoz, hogy az akkori érzéseim vissza jöjjenek. És kívánom az itteni babátlanoknak, hogy ők is felejtsék el ezeket az éveket és babázzanak sokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Ja, és szeretnék min. azokkal találkozni, akikkel októberben is. Macsot és Kispatakot nagyon sajnálom, hogy nem láthatom. Remélem Barbust is tudom vinni magammal, nem köhög, csak taknyolunk.
vicky79
Budapest III. kerület

No akkor szépséges, vidám reggelt mindenkinek!!!
Remélem a szél elfújta a tegnapi hangulatot, és marad a jól megszokott, családias hangulat fórumunkon!

A talira pedig mindenki szeretettel várunk!!!

Eszterkém,
neked még egyszer háládatos köszönetem, hogy segítségünkre siettél a szervezésben mikor már majdnem bedőltünk!!!
Hiába, ilyen egy jó csapat :wink:

Borsó,
nagyon jó, hogy hazamehettek babácskáddal a pociban :D :D :D

Franciiiiii,
hát nagyon örülök neked csajszikám!!!
És persze millió drukkot is küldök, hogy továbbra is szépen alakuljon ez a terhesség :arrow: :arrow: :arrow:

Nóri,
csudaszép kisfiatok van!!!
Óóóó, ilyenkor már alig várom hogy én is kezemben tarthassam a miénket :oops: :oops: :oops:

Zsuzska,
kezdéhez induló drukkok :arrow: :arrow: :arrow:

Zsuzsó,
nem lesz itt már semmi gond, szépen besorakozunk Andi és Oroszlán mögé Estrellával együtt :wink:

Andi, Kubu, és bárki más, aki tegnap célozva érezte magát,
nehogy elmenjetek máááár!!!
A legjobb házasságban is vannak összezörrenések, nemhogy egy harmincas létszámú fórumon!
Komolyan mondom, sokkal többet kaptam itt mindenkitől az elmúlt egy év alatt, mint a legjobb barátnőmtől, akit 15 éve ismerek!
És ez azért van, mert mi mindannyian ugyanozon megyünk keresztül, azonosak a problémáink, nyavalyáink, még ha időben nem is egyszerre történnek velünk a dolgok!
De biztos vagyok benne, hogy mindenki aki idejár, végigéli majd az összes stációt, a várakozástól, reménykedéstől kezdve a kismamaság boldogságán és nyűgjein keresztül az anyaság felemelő, de sokszor fárasztó napjaiig!!!

Kép
judit0713

Hahó!

Drága Vicky. köszi a laptetőt, nagyon rámfér, mert ordítok a fájdalomtól. A hiányolás is megható, tudom, hogy szerettek és azt mondom, mindenki döntését természetesen tisztába kell tartani, de ugymond "butaságok" miatt kéretik nem elmenni.

Andi igen is kiváncsiak vagyunk Iza hercegnőre, mint ahogy hatalmas gratula KPN Milos hercegéhez. Annyira vártuk Albertet és izgulunk érte,nehogy komoly baja legyen, mint ahogy szorítunk Macsnak is, és vele sirattuk Kittikét! Most hála az égnek sok terhes mami van, Vasika is, aki olyan régen várja már a csodát, mert az már tényleg csoda ami vele történik!!! és persze mindenkivel, Kubu te meg csoda vagy az n-diken, ahol n tart a végtelenbe!

Szóval kedves fórumozók, itt egy csapat van, méghozzá sokan már jó pár éve, magam is beleszámítva. Tessék kicsit szétnézni, igen is a babások és anyuka jelöltek a fő szempontok, a többiek én/ti szinte bárhová elmehetünk ha tudunk, és akarunk. Én akarnék, csak most nem tudok, és a szívem szakad meg érte!!!! De ahogy leírtam, gyerekkel már nagyon nem egyszerű semmi, ezt csak az tudja, aki benne van/volt. De én azt kivánom, hogy mielőbb mindenki megismerje ezeket az édes gondokat, amelyek néha fizikai és lelki fájdalommal, és nehézséggel is járnak. (Én meg még egyet tudok kis gyerek kis gond, nagy meg még sokkal sokkal nagyobb)

Én együtt sírunk és nevetünk, és bárkinek bármi problémája/öröme akad, kéretik megosztani. Nem fog segítség nélkül maradni, az már szent, és ez a társaság ezért tökéletes!

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!
Macsikám, a tegnapi hsz nagyrésze nem Neked szólt. Egy része viszont igen – bár az én csalódottságomat nem ez váltotta ki!!!!! - én ugyanis úgy gondoltam eddig erről a fórumról, mint ahogy írtam is, hogy ez nem CSAK kifejezetten egy meddőségis fórum, abból már kinőtte már akkor is magát, mikor én idejöttem még 2009-ben. És ez azóta úgy gondoltam csak erősödött... Egy baráti társaság lettünk. Ezért is maradtam itt szeptember után is és ragaszkodtam/ragaszkodnék Hozzátok!!!!!!! Hisz nem vagyok olyan „hülye”, hogy terhesként, életem legboldogabb időszakában folyton csak a meddőséggel – ami valljuk be egy kurvaszar (ha egy nő életében nem a legszarabb) állapot - akarnék foglalkozni, mikor végre elmondhatom magamról, hogy a többéves félelmem alaptalan már és úgy alakult, hogy mégse vagyok meddő! Nincs az a bolond a világon, aki így tenne szerintem.

Viszont ha ez a hely nem csak kifejezetten meddőségis fórum, akkor nem tudok egyetérteni azzal a véleményeddel, hogy: „a kismamáknak, anyukáknak drukkolni és segíteni kellene jönni, néha röviden helyzetjelenteni, egy-egy képriport, mert ez egy küzdős topik. Sok mostanában a babaágy, bababútor, babakocsi és egyéb babás témák kivesézése a legapróbb részletekig, ami nem idevaló szerintem.”

Mint mindenki tudja, tavaly volt egy kisebbfajta babyboom (aminek hála a magasságosnak én is a részese lehettem, ugyanúgy mint annó a Ti „csapatotok” is ilyen volt, vagy az előtte nyáron egyidőben szülő csajoké) és természetes HOGY HA NEM CSAK MEDDŐSÉGRŐL beszélünk hanem másról is, akkor a megnövekedett kismamák számával egyenes arányban a mi életünket átszövő dolgok is felmerüljenek folyamatosan, hisz a mi életünkben most ezek lettek az első számú prioritással bíró témák, ekörül forgunk. Ahogy az anyukák, akik már azok életében meg a gyerekes dolgok szép de sokszor „megterhelő” helyzetei...... És ha baráti társaságról beszélünk (amiben a tegnapiak után nekem most kicsit megingott az érzésem, hogy jól értelmeztem-e ezeket a dolgokat????? Hisz ha barátság, akkor az oda-vissza megy az én értelmezésem szerint, nem csak egyirányba....) akkor én úgy gondolom, hogy ne csak „kihasználva” legyünk, a jó az öreg a háznál alapon, hanem ugyanúgy megértve és a magunk dolgában támogatva, mint azok akik majd ezután fognak csak a terhességgel, gyerekneveléssel kapcsolatos dolgokkal szembesülni.

Azt írtad hogy itt mindenki szeret és érdekli mi van velem .... Hát ezt tegnap nem így tapasztaltam.... bár most csak a saját nevemben nyilatkoznék, de úgy gondolom nem csak én lettem tegnap megbántva azzal, hogy tegnap olyan dolgok hangzottak el itt ezen a fórumon, hogy :
Amit Pannik írt:
„....de már megint az van, hogy akik a bmc-be járnak és küzdenek készülnek próbálkoznak, azok hátra vannak szorítva ők mindenhez alkalmazkodnak és várják türelmesen amig a kismamák és a gyerekes anyukák kényükre kedvükre kinyávogják magukat a helyszínnel kapcsolatos gondok, bánatok és gyerekkel kapcsolatos óriás giga mega gondok miatt és még néha ki is oktatják a többieket, hogy kihagyják a számításból a gyerekeket.”..... Ezeket a sorokat én kikérem magamnak!!!!!

Illetve amit a magát tegnap kitörölt Névtelen magát minősítően „gyönyörűen” megfogalmazott, úgy hogy gyakorlatilag elküldött innen a fórumról másik topicba.... azok után hogy soha nem bántottam, csak segítettem mindkettőjüket:
Pannik hozzászólása teljesen rendben volt! Ez a topic elvileg CSAK a küzdőkről szól(t) ! A "babát várunk" és a "babás" topic lejjebb van! Engem még egyáltalán nem foglalkoztat, hogy milyen lesz nagy hassal közlekedni, milyen lesz gyerekkel együtt elindulni valahova! Még nem tartok ott, majd, ha odaérek, akkor majd elgondolkozok rajta! De még nem ezen kell gondolkoznom, aggódnom, először el kell jutnom odáig! És ezért is "nem vettem figyelembe a gyerek tényezőt" ! BOCS! És ettől a "majd megtudod" kezdetű mondatoktól a hajam égnek áll! (igen, szeretném megtudni! )”.....”... Csak amikor jövök ide, ilyenekről megy oldalakon keresztül a beszélgetés, hogy kinek milyen nehéz felülni, meg cipőt húzni, meg gyerekkel elindulni... ELHISZEM! De ez nem idevaló és kész!

Mint írtam, ha ez csak egy kifejezetten a bmc-re, a stimukra és a többi csak ott történő dologra korlátozódó hely lenne, már rég nem lennék itt, ahogy gondolom más se, aki már pozitívat tesztelt. De – és itt jön az én megbántottságom fő oka – eddig én abban a hitben voltam, hogy mi ennél SOKKAL többek vagyunk egymásnak, hát ezekkel a megfogalmazásokkal én nem tudok és nem is akarok azonosulni.

Úgyhogy most ismételten megkérdezem a társaságtól: Én látom rosszul a dolgokat és legyek felejtős, mert itt csak a küzdők lehetnek, nekik van csak helyük? VAgy úgy van ahogy gondolnám, esetleg a többség is így látja??? Szóljatok nyugodtan ha nem, de ne legyek... ne legyen senki képzavarban szeirntem....!!!!!!

Ja és még azt mindenképp el akartam mondani, hogy én nem csak a teherbeesésig kaptam rengeteg segítséget innenn, hanem azóta is, azoktól akik már megjárták azt az utat amin én haladok. Nem sorolok most fel midnent, mert így is hosszú a novellám, csak címszavakban: terhességi diabétesz, kelengye, mit hol szerezzek be, szülésfelkészítős anyagok megküldése, János-szülészet infók, szoptatási nehézségek.. a szülés utáni érzések!!! ... és hát a kis örökmozgók szüleitől rengeteg rálátás, hogy milyen nagy kaland vár is majd ránk Rajóval, ha beindul egyszer a mienk is. Ha ez csak egy meddőségi hely lenne, nem biztos hogy megkaptam volna ezeket is!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicky: Bár én nem vagyok még úgy „igazából” anyuka, de nem tudom elfeljteni, és szerintem nem is fogom soha elfelejteni azt a rengeteg kínlódást ami után most ott tartok, ahol. Nem hinném, hogy törölni fogja az agyam, lealábbis most így gondolom.
Napmintnap, mikor ide belépek, vagy a kezembe veszem a Meforálos dobozt, nekem bizony eszembejut!!!!!!!!! És ha tesót akarunk is vélhetően szükség lesz valamiféle löketre, meg utána is, hisz nem akarok öregségi diabéteszes lenni majd, szóval ettől a dolgotól nem hiszem hogy bármikor is szabadulni tudnék már..... És bárki visszakereshet a hsz-aimban, hogy ha idejön egy új lány, majdmindig szinte súlykolom Nekik az IR vizsgálat fontosságát, hogy akár privátban is, hogy ne szívjanak ezzel a szarral úgy mint annó én! Szóval szerintem nem biztos, hogy az, hogy a kismamák elfelejtenének mindent, lenne itt a gondok okozója!!

Franci: Halk örülés, és nagy drukk a HCG-hez!! Csodálatos időszak előtt állsz a maga szépségével és nehézségeivel!!!

andrea-1

Sziasztok!
Mi folyik itt?Senki ne foglalkozzon semmivel,ezek csak a hormonok!Mindenki maradjon a csapatban,hiszen még sokaknak szüksége van a bíztatásokra együtt érzésekre,megértésekre..... :roll: Én a három vetélésemet nélkületek nem tudtam volna végig csinálni,már a diliházban lennék.Persze itthon is volt támogatás,de egy pasitól az más.teljesen máshogy élik meg,mint mi nők.Nekem nagy-nagy szükségem van mindannyiotokra,még ha nem is tudok mindíg írni,de állandóan olvaslak benneteket!Soma mondja esténként.már megint Baba net!?
:wink: Szóval részemről a vélemény ennyi.Ja és szerintem annak kell elnézést kérni aki kirobbantotta az egészet,nem annak kell háttérbe szorulni aki Babás ,vagy babát vár, hiszen ne felejtsük, mindenkinek ez a célja.A fórumtali helyszínéül olyat úgy sem lehet találni ami mindenkinek 100%.,de az érdekeket közel lehet helyezni egymáshoz a társaság érdekében.Szerintem megéri!
Mi sajna nem megyünk,mert hétvégén hoki vb,és Somáék kísérik fel a válogatottat a jégre a nagy meccs előtt.Legközelebb igyekszem,nektek nagyon jó beszélgetést kívánok!
ritabmc

Nóri!Nagy gratuláció Milos babához,tündéri!!Ekkora hajat!? :roll:
ritabmc

Szép,napsütéses napot Mindenkinek!
Hát olvastam a tegnapi terméseteket!.....próbálom szépen kifejezni magamat:......én már pont ezért nem írok ide!Inkább átmentem zúgba!Persze ha olyan történés van akkor teljes szívemből gratulálok,vagy szorítok,izgulok!De az,hogy pl.:velünk mi van,rájöttem,hogy qvára nem érdekel senkit sem!Az én múltkori hsz-om sem értem a mai napig,hogy miért vágta ki a biztosítékot!?Miért ne írhatná le Mindenki az aktuális nyűgjét-gondját??!Szerintem ebben semmi rossz nincs!Pár hónapja még nekem is az volt a "nyűgöm" hogy miért nem sikerül a baba....most pedig az,hogy néha milyen qva nehéz megfordulni az ágyban!...most akkor erre megint berág Valaki és akkor 2-3 oldalon egymást fogjuk(fogjátok)"szídni"??!.....párom is és én is csak nevettünk ezen az újabbi eseten(mivel a múltkorin csak pityeregni tudtam)....mert nevetséges!!!..."Összezörrentek-aztán jönnek a bocsánatkérő hsz-ok-aztán hogy elmegyek,nem írok-utána a másik,hogy ne menj már téged annyira szeretünk,meg Te vagy itt az "Atyúristen"(kérdem itt megvan Mindenkinek a rangja,van fontossági sorrend??)
Ahelyett,hogy normális dolgokról társalognátok továbbra is!Ahol ennyien vannak ott mindig is lesz valamiben nemtetszés,nem egyetértés....csak ezt nem így kéne "tálalni"!
Bocsi Mindenkinek de ez az én véleményem volt!Továbbra is olvaslak Titeket,mert engem érdekel,hogy kivel mi történik!

Kép
Kép
missancsi

Andi: Inkább azt a keserű érzést felejti el az ember, amikor megint ott a kezében az egy csíkos teszt. És már babával nem emlékszem arra a tehetetlen dühre, amit én a babásokkal kapcsolatban éreztem. Talán a gyász fokozataihoz lehetne szerintem hasonlítani az itteni érzéseket. Pl. Mikor meghal valakid, akkor az neked rohadtul fáj és amikor valaki azt meri neked mondani, hogy az idő majd segít, akkor elküldöd a fenébe, de jobb esetben is hülyének nézed. Érted mire gondolok? Te még terhes vagy, szerintem még frissek a dolgok. Hidd el, mikor a gyerekeddel kapcsolatos dolgok fognak foglalkoztatni, akkor már nem igazán érsz rá a múlton rágódni. Mert már nem lesz fontos.
vicky79
Budapest III. kerület

:roll:

Maccs
vörösmacska

A pozitív tesztek és az utána következő zsákocska,szívhang,majd a 9 hónap és a fénykép adja számomra az erőt továbbra is.EZÉRT NEM ADTAM FEL EDDIG ÉS VÁROK TÜRELMESEN A TROMBOCITA KEZELÉSEMRE!Tudom hogy nekünk is sikerülni fog ,nem vagyok végérvényesen meddő és megadom a kisfiamnak a tesót,akire annyira vágyik!
Ezzel az erővel az se írjon akinek már van egy tündérkéje?Ez nincs így rendjén.Szerintem minden menjen tovább,mert egymásból igen is sok-sok erőt meríthetünk még! :wink:
Andi!Neked pedig soha sem felejtem el,mikor bejöttél leszívás után hozzám pedig én még akkor kezdő fórumozó voltam.Sok erőt adtál aznapra,és teszem ma már én is ugyanezeket a látogatásokat fórumozókkal,vagy ismerősökkel a folyosóról.Jó kis csapat ez,és lesz még sok idő múlva is. :!: :!:
ritabmc

Vicky: Bárcsak igazad lenne és tényleg tudna törlődni - MINDENKINÉL MAJD - ez a kálvária minden fájdalmával...!!!!!!!!! Ha tényleg így lenne, biztos könnyebb lenne, de nálam most még nagyon sokszor előjön......... és emiatt is vagyok azon, hogy akinek tudok, aki idejön az minél kevesebb plusz kört kelljen megfusson .... DE tényleg, Neked legyen igazad!!!!

Macsi: Nem TE bántottál meg!! :wink: Csak úgy látszik a hely értelmezésével nem teljesen azonosak talán a meglátásaink?
Ez viszont szerintem hamarosan kiderül és úgyis a többség akarata az ami érvényesül, én ezt tiszteletben fogom tartani ha csak próbálkozósnak akarná a többség a helyet.
Ha viszont nem, akkor tartanám magam ahhoz, amit az előzőekben vázoltam... És bízom benne, hogy a többség talán így látja.... és akkor viszont természetes, és ne is gondold Te se kérlek, hogy hogy bárkinek is nem őszintén szívből jött, hogy együttérzett Veletek is, ugyanúgy mint bárkivel akivel rossz dolog történt bármikor is. Hisz az én értelmezésemben ez is a barátság része... jóban is és rosszban is ... ahol támogatni, megérteni, enyhíteni, segíteni szokás normális helyeken.
Arányok: hát igen, ha folyton csak babáznék-babatémáznék és semmi más okból kifolyólag nem jönnék, akkor még jogosan is lehetne leordítani a hajam bárkinek is asszem....de esetemben szinte biztos vagyok benne, hogy ez nem így van! És ezt nem nagyképűségből mondom....

andrea-1

Sziasztok!
Tudjátok, nem szoktam, csak zugolni, de most nem bírom megállni.

Drága Andikám, Kubu! Ne menjetek Ti sehova innen, én is ezt mondom.
Az én véleményem is hasonló. Mindannyian ugyanonnan indulunk/tunk. Valamiért természetes úton nem lehet kisbabánk (tisztelet az örömteli kivételeknek). Mindannyian megszenvedünk/tünk ezzel a ténnyel; a sokéves próbálkozás, házi praktikák nem hozták a várva-várt eredményt. Önmagában is kemény dolog ezzel szembesülni. Aztán mindenki elindult a saját útján, hogy „felsőbb hatalmat”, vagyis orvos segítségét vegye igénybe. Ez is egy külön elhatározás, ami szintén nem könnyű. Aztán kinél hosszabb-kinél rövidebb idő alatt kiderül, hogy mi a hiba, és es elkezdődik a harc a láthatatlan ellenséggel egy csodáért, amire már sok éve vágyunk mindannyian. A vizsgálatokkal és beavatkozásokkal, önmagunk, a saját intimitásunk teljes félretételével tűzdelt út nagyon nehéz. Mindannyiunknak. Van akinek hamar jön a siker, van akinek többet kell csalódnia, és Főnix-ként emelkedni fel egy-egy sikertelen hónap után. Soha nem láttam ilyen erős embereket, mint itt a fórumon.
Én a terhességem előtt sosem néztem rossz szemmel akinek itt sikerült, aki felrakta a kisbabájáról a képet. Sőőőt. Nekem erőt adott, hogy igen, akkor nekem is sikerülni fog. Előbb vagy utóbb. Miért is zavart volna, hiszen (még egyszer hangsúlyozom) mindannyian rögös úton mentek/megyünk keresztül.
A tegnapi ominózus hsz ezeknek az utaknak a csodáit „degradálta le”, és én kérek elnézést az anyukáktól és kismamáktól.
Igen, ők a ti/mi csodáink és egy pillanatig sem szabad kellemetlenül érezni magunkat azért, mert sikerült. Aki ezt várja el…hát mit mondjak.
Ez egy nagyon jó csapat, ha az emberek mindenhol ennyi szeretetet, kitartást, bíztatást adnának egymásnak, nem lenne bajban a világ!
Szóval aki el akar menni, kérem ne tegye. Akiknek sikerült, szerintem sosem fogjuk elfelejteni, min mentünk keresztül, akinek még nem, annak adjon erőt ez a szeretet, és odafigyelés, amit jó néhány babás, terhes fórumtárs tanúsít.
Ne haragudjatok, hosszú voltam.

Kép
carla1227

Missancsi: hát tudod, szerintem ez az egész történet, minden, csak nem olyan nevetséges, amin bármikor is nevetni tudnék.

andrea-1

Andikám, újra és újra célzol, hogy velünk voltatok a nehézségeinkben és tragédiánkban. :roll: Mint már annyiszor, még egyszer megköszönjük, hogy annyi erőt adtatok anno és igazán nagyon sokat segített, hogy annyian szurkoltatok nekünk. Drága őrangyalunk, Eszter naponta hozta a friss híreket rólunk, nektek. Nagyon vigyáztam, hogy ne rontsam a levegőt a bajaimmal, de mégis mindig mindenről tudtatok. :D Mindig potyogtak a könnyeim, ha olvastam a sok szurkoló üzenetet. :cry: Köszönjük! Köszönjük!
Én személy szerint azért is nem jövök gyakrabban, mert nem érzem, hogy napi szinten itt lenne már a helyem. Jöhetnék, hogy ma mit főztem Balunak, vagy holnap mi lesz a kaja, mert engem most ez foglalkoztat, de ezzel nem jövök. De itt vagyok, mert úgy érzem egyik lábbal ide tartozom, hisz innen indultam. És nem is értem miért szálltam vitába. :roll: Persze ha tudok, olvasok és drukkolok. Szóval ne értsetek félre, én nem mondtam, hogy nem kellenek ide kismamik vagy anyukák!!!! Arányok! Nekünk van egy jó kis babás topikunk, egykorú babákkal, ott egyforma gondokkal küzdünk.... bár mostanság oda sem írok :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vörösmacska 2011.04.13 08:58-kor.

Maccs
vörösmacska

Szép napot mindenkinek!

Én nagyon friss vagyok itt és nagyon nem szólhatnák bele semmibe.
Szeretlek benneteket és ha nem lennének itt a pocisak, babásak számomra gáz lenne mert a BMC-ben lévő sikeres képek alatt nincs ki rakva kinek hányadjára milyen lehetőséggel kudacrcal sikerült győzelmet aratnia! És számomra nagy erőt add az amit a tapasztaltabbak ezen a részen tuljutok elmondanak .

Nem neveznék nevén senkit de megkérnék minden babást, mamást, pocis legyen szives csináljon mindent ugy mint edddig!
Nekem tetszenek a kocsis, szobás, képek !
Másik jó lenne arcokat rakni a nevek mellé így talira ha jönnek megköszöném!!
Csodaszép nagy baba vagy Milos! KMP gratula!!

Üdv.Rita

(Ja amugy valami van a levegőben mert én a férjemmel, a barátnőm a párjával kapott össze )
evolet
Szolnok

kispatak jobbulást!!!
evolet
Szolnok

Macsi: mások vagyunk, van aki tud/akar jönni napi szinten, van aki nem... ezt mindenki Maga dönti el, és ezért aztán tényleg nem hiszem hogy bárki is szemrehányással lenne, tiszteletben tartjuk a másik döntését.... :wink:
Én próbáltam becsatlakozni a májusiba, de az nem mi voltunk, úgyhogy ittragadtam.
Baba mellett biztos ritkább leszek én is - valahol ez természetes - de most még vagyok és maradnék is!
Nem állt szándékomban célozni, megbántani semmivel, ha így jött le bocsánat. Annál én sokkal "közelebb" érezlek magamhoz, hogy ilyet tennék!!!!!!!!!!!

andrea-1

...én sem kacarászok!.....na ezért sincs már kedvem ideírni!Leír az ember vmit és a köv.hsz-ban már kivan forgatva!Pedig semmi rossz szándék nincs bennem!Nekem aztán tök mindegy hogy még 1 vagy 2 oldalon keresztül fog ez menni..de szívesebben olvasnék már kellemesebb hangvételű dolgokról is!
Ahelyett,hogy normálisan menne tovább a beszélgetés még mindig ezen lovagoltok!Ez a "vicc"! LÉGYSZI Mindenkinek!Mi lenne ha lezárnátok a témát??! :roll:

Kép
Kép
missancsi

Macs: Én teljesen megértelek és bár a fájdalmadat átérezni nem tudom, de örülök hogy Balázska mosolya erőt ad nektek. Szerintem a legnehezebb dolog, amin keresztül mentetek. És köszönöm a bizalmadat, hogy megosztottad velem a naplód címét, minden nap belenézek. Örülök, hogy pici fiad jókat eszik és szépen fejlődik. Imádom az állán a kis gödröcskét. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Hát nem úgy tűnt a hsz. alapján....
Amúgy szeirntem mindenkinek ugyanolyan joga van elmondani a véleményét, és ha majd aki írni akart és azt megtette akkor lesz a téma lezárva, nem akkor mikor valaki azt mondja. Ha nem tetszik, max. átgörgeti akit nem érdekel.

andrea-1

lezárva

Maccs
vörösmacska

Csak Nektek szerettem volna jót!...és hát nem is érzem itt magamat "valakinek"aki lezárja a témát!....és látod!?Ahelyett,hogy bárki legalább azt megkérdezné most is,hogy hello,ha már kicsit itt vagy mesélj, jól vagytok?Vagy bármi....nekem csak annyi van szegezve(kb. de én nem sértődök be!):hogy húzzá má majd mi eldöntjük mikor lesz ez itt lezárva!!! ......pedig amúgy ugyanaz lenne a nézetünk,mert engem most sem és amikor még csak kűzdöttünk sem zavart semmiféle hsz-ás!Mindennek és Mindenkinek,babáknak és kiságyaknak ugyanúgy örültem-örülök!!!

Kép
Kép
missancsi

...és köszönjük amúgy nagyon jól vagyunk,növögetünk!Dorka egyre többet rúgdal,mocorog,aminek minden egyes pillanatát élvezem!Hiszem, hogy Mindenkinek aki itt van és még nem babás...eljön ez is!És ilyet is fog érezni hamarosan!Apának azért szoktam mesélni,hogy ki hol tart....és hát ő is megjegyezte már:hogy "látod?!Előbb-utóbb Mindenkinek sikerül!"
Mostmár vissza bújok zúgba!Sziasztok!

Kép
Kép
missancsi

Missancsi: Örülök, hogy jól vagytok és hogy Dorka növöget. Azért majd néha adj életjelet magatokról akár itt, akár a babát várunk fórumban.
vicky79
Budapest III. kerület

Ancsi,
szuper, hogy jól vagytok. képed van Dorkáról? (akár priviben is.)

Breki,
el vagy tűnve. nem úgy volt, hogy tegnap kezditek a felkészítőt a Jánosban? ott sem láttunk.

Judit,
ti mikor kezditek a felkészítőt? csak info: a húsvét utáni kedden kezdődik megint az 1. előadástól.
anyukádék és a költözés????
jövő héttől már otthon vagy te is, ugye?!

Vicky,
a Bence is rajta volt a listánkon. :wink:
köszi a bíztatást a cukorral kapcsolatban, én is bízom benne hogy már nem nagyon fog romlani! ja és tök jó, hogy az inzulin miatt nem feltétlen császár lesz, erre tegnap direkt rákérdeztem!! :)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Gyors bekukk... /kubu után szabadon.../

Béku
A magnézium „csodaszer”, haskeményedésre is jó, meg lábgörcsre, csak az én lábam nem olvasta a betegtájékoztatót és nem tudja :)
Nekem nem csináltak toxo-t :(
Jó, hogy megúszod a cukros terhelésest, de hogyhogy már megcsinálják??? Később szokták...

Kubu
Na nehogymár mellőzd a beszámolóidat!!!
Fakopáncs nekem is nagy kedvencem mostanában...
Teapa szeretne velünk beszélni??? Hűha, most izgulok, mi van :)

Vicky
Örülök, hogy Barbus jobban van!!!

Eszter
Nagyon köszönjük a szervezést!!!
Én egy másik Vakvarjú éttermet ismertem, de ez is szuper lesz és legalább közelebb van :) ja, most nézem a honlapot, ugyanaz a cég, csak több étterme van...
Mi ketten, férjjel jövünk.
És köszi a kiállást a kismamik mellett :)

Franci
Juhu, nagyon nagyon örülök a jó hírnek és még jobban drukkolok, hogy minden rendben menjen!!! :)

Zsuzska
Nagyon jó hírek Tőled is, végre kezdhettek!!!

Zsuzsó
Sajnálom, hogy marad az inzulin :(
Mekkora most a baba?

Csucsu
Hol voltál IR-en? Mikorra lesz eredmény?

Andi
Jó Andis lett a véleményed, ezért szeretünk :)
Remélem találkozunk szombaton!
/Bocs, tegnap elrohantunk madarat etetni :)/

Macs
Azt ne felejtsd el, ha már arányokról van szó, hogy most hirtelen nagyon sok kismama lett egyidőben!!!

Andi szerintem jól leírta a konfliktus egyik okát, hogy most babyboom van, sokan vagyunk szépen, egymás után sorban...
Sajnálom, ha ez valakit zavar...
De én sem tudok pl már földön ülni, így ez valóban leszűkíti a lehetőségeket.
Én sem szeretnék nyavajogni, de ilyenkor tényleg mérlegelnie kell az embernek, el tud-e menni.
De a Vakvarjú tökéletes, én is levonom magamban, amit le kell és kész.

Kép Kép
estrella22

zsuzsi: Nem oka az inzulinozás a császárnak, csak szülés közben is majd sokat kell innod, vigyél magaddal pl. csokit, nekem azt engedte enni a szülésznőm (gondolom hogy infúzióban kelljen kapnom a cukrot) és a cukormérőd is legyen nálad. Ja és nem tudom nálatok hogy lesz, de ne lepődj meg, ha elviszik a babát (nem maradhat végig veletek), mert ilyenkor az ő cukra is borulhat. Nekem legalábbis ezzel magyarázták, hogy elvitték cukrot mérni és megfigyelés alatt tartották az első órákban, nehogy behipózzon szegény. De nálunk semmi ilyen jellegű gond nem volt, legfeljebb kérdezz rá a szülésznődnél, mert azért jó lett volna a szülőszobán már szoptatni. Kíváncsi is vagyok, hogy csak kifogás volt pl. műszakváltás előtt még el tudják vinni, vagy tényleg megfigyelték Barbust.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: szerinted ez a sima "diétázós" terhességi-diabéteszesnek kikiáltott babákra is vonatkozik? Ez az elvitel, megfigyelés? Mettel leállok addigra már bőven, szóval elméletileg nem hypózhatna a gyerek, de most hirtelen átfutott rajtam a kérdés.. :shock:

andrea-1

Andi: Nem hiszem, szerintem ez nálam is csak kifogás volt. Legalábbis én így érzem, mert még aenki máatól nem hallottam ilyet. De nálam kb.fél órát volt Barbus csak. És az biztos, hogy mérték a cukrát, mert rajta van a zárójelentésén.
vicky79
Budapest III. kerület

csucsu
ment privi

csajok
én gondolkoztam és arra jutottam hogy mivel ilyen jó csapat vagyunk,
mi lenne ha nyittatnák egy BMC csapata fórumot és átvándorolna oda aki közénk akar tartozni ott lehetne , kismami meg gyerekes meg még nem kismami és nem lenne gond hogy babakocsi, vagy bútor vagy épp gyereknevelés, etetés a téma minden ami felmerül bennünk és ott is tudjuk tartani a csapatszellemet tovább és mégis nem bántunk meg senkit sem azzal hogyha mi még épp nem járunk a BMC-be, bár megjegyzem hogy a kistesóért mi is majd BMC-be járunk....
mit szóltok hozzá???

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: Az ötlet nem rossz, nekem csak annyi bajom van vele, hogy ha ez a csapat elvándorol, akkor ki fog segíteni az ide jövőknek? Csak mert a pcos-es fórummal is ez történt. A régi tapasztalt motorosok elmentek babásba és az újakhoz csak nagyon kevesen járunk vissza. Pedig nekem annó nagyon sokat segítettek.
vicky79
Budapest III. kerület

Erika: Én is ugyanígy látom mint Vicky. 2 helyre nem igazán jár az ember, 2 hely történéseit elég nehéz nyomonkövetni ... szétforgácsolódnánk, ami azért kár lenne...... viszont lesz akinek szüksége lesz/van arra támogatásra, idézőjelben vett tudásra amit annó mi is megkaptunk!! Nem győzöm hangsúlyozni hogy nekem mit... és főleg KIT adott ez a társaság!!!!

Ezért is vetettem fel, hogy a többség hogy látja: a fórum konkrét elnevezése a mérvadó-e, vagy maga a szellemiség amit képviselünk... :wink:
Ha ez egyszersmindenkorra tisztázódna, és végre túllépnénk ezen a kardinális kérdésen, akkor szerintem nagyon már nem is lenne miről beszélni, hisz természetes medrében folyhatna tovább a régi békés fórumlét.. (már persze ha mindenki így látja). :wink:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?