Új privát üzeneted érkezett!

Estrella: Tüneményes a kisbaba!!! És tényleg, ez a haj!!!! :) Valami skanidnáv beütés van a háttérben??? :wink: :wink: :wink: :wink:

Gyerekek: köszönöm a szobadícséretet, lassan már készlesz teljesen :wink:
Ma megint vettünk pár dolgot a gyereknek...de a lista még azért mindig tart, úgyérzem soha nem ürül már ki???.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andikám,
de jó hogy még itt vagy, írtam privit. :-)

Juditkám,
te említettél egy körmailt, de én nem kaptam. :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csajok,
többen többször kérdeztétek korábban a gyerkőcünk nevét.
hát nem kapkodtuk el, de úgy néz ki talán eldöntöttük :) és a Balázs lesz a nyerő név nálunk.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi,
na mesélj mit vettetek :-)

Zsuzsó,
Balázs tecc.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu,
kössz. :-)
bevallom eleinte nem értettem miért mondják a már anyuka barátnőim és az imádott házidokkerem, hogy pihenjek és aludjak amíg lehet. de amikor meglátom az éjszakai hozzászólásaidat, mindig az jut eszembe, hogy ezt talán nem is viccnek szánják. :-)
Lizának mára postázok egy tucat álommanót, hogy összehozzatok egy jó kis délutáni szundit még mielőtt Marcus hazajön a bölcsiből. :wink: :D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsókám: A Balázs név nekem is az egyik favorit volt sokáig... csak picit sok van belőle mostanság....de ettől függetlenül nem zárnám ki, hogy ha fiúnk lenne majd egyszer, akkor így hívjuk :wink: :wink:

Kubukám: hát elkezdtük végre a cicomán kívül a praktikumot is beszerezni ami ezen a gyerek-kellék listán van :lol: :lol: :lol: ... Mint pl. kisolló, kefe, orrszívó, mellszívó üvegéhez új cumi, ákcijós törlőkendők stb.stb.stb.... szóval ilyesmi dolgokat... meg főleg az árakban tájékozódtunk... és dobáltuk a hátasokat :) ...de még utánajárkálásos lesz a dolog, mert próbáljuk úgy beszerezni hogy mi hol olcsóbb ott venni egy-egy adagot :wink: :wink:
Úgyhogy most listázgatok :wink:

Estrella: kérdezted a projektoros forgót. Igen.. ott is van a képen :) Mondjuk törném le a kezét aki ilyet megtervez, hogy kismackók lepkének álcázva :) mert ugye milyen képzavar ez már???... még szerencse hogy a kisgyerek ezen nem gondolkodik mélyebben el :lol: :lol: :lol:
Mondjuk Miezáéknál meg öngyilkos állatok vannak a körforgón, jót nevettem, mikor levezette, hogy Albert pszichomókus lesz vagy mi, mert ezek az állatkák ezért és ezért lettek öngyilokok.. (ami dolgok a fejük felett voltak amiatt) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Sziasztok,

Csajok, ne haragudjatok, egy kicsit elvesztettem a fonalat, nem értem most miért kell jelentkezni ismét a talira? gondoljátok, hogy valaki meggondolta magát azóta???? nem értem az egész variálást, a variálást gyűlölöm a legjobban, már kedvem sincs írni, bocsánat ne haragudjatok legfőképp a fővariálóktól elnézést, de már megint az van, hogy akik a bmc-be járnak és küzdenek készülnek próbálkoznak, azok hátra vannak szorítva ők mindenhez alkalmazkodnak és várják türelmesen amig a kismamák és a gyerekes anyukák kényükre kedvükre kinyávogják magukat a helyszínnel kapcsolatos gondok, bánatok és gyerekkel kapcsolatos óriás giga mega gondok miatt és még néha ki is oktatják a többieket, hogy kihagyják a számításból a gyerekeket. Hát nézem olvasom egy ideje és most jött el a pillanat, hogy megmondjam a véleményemet: Nem szép dolog csak ezt tudom mondani. Gondoljatok ilyenkor egy kicsit vissza, hogy az X-edik sikertelen lombik, inszem után milyen kellemes lett volna ilyen gyerekkel kapcsolatos gondokról olvasgatni amikor más vágyad nincs a világon csak, hogy ilyen gondjaid legyenek. Még egyszer bocsánat senkit nem akarok megbántani egy magánvéleményt írtam le ami kiforrot bennem az elmult napok bejegyzései után.

Magam is alkalmazkodom mindenhez, helyszín, időpont mindegy és ahogy Zsuzska, Ann, Sajti írták az a fontos, hogy találkozhassak veletek a többi tényleg abszolúte nem érdekel.

Kicsit feszült vagyok ma megyünk a bmc-be K-hoz és bár érzem, hogy minden rendben azért vannak gondolatok meg ismét volt álom is, szóval kicsit izgatottan....

Zsuzska ha még olvasod fél 10-kor indulok a bmc-be majd rádcsörgök ha ott vagyok.
pannik
Budapest

Kahlan
2 hét diéta után szerintem még nem lesz gond, én a 16. hetit is elég jól bírtam még, pedig akkor már kb fél éve diétáztam, de ez a mostani... /Valószínüleg tényleg el is kezdtek romlani az értékek, vagy nem tudom, de jobb előtte rákérdezni.../

Vicky
A vizesedésnek nem tudom, van-e köze a hízáshoz, én 4 kilónál tartok és a 20. héttől vizesedem sajna :( Meg most azt mondták, 6 hetes kontrollig kell mindenképpen diéta, akkor lesz még terheléses... Pedig én már mondtam otthon, hogy ha megszületett a pici, hozzanak nekem egy doboz Raffaellot és benyomom egy ültő helyemben :)
Ezt a diétát a doki mondta neked?
Mert ugyanezt kaptam a mensmentisben, a kórházban meg mást mondtak... :(
A kórházban nem nagyon beszéltek arról, hogy mikor milyen felszívódású legyen, max annyit, hogy reggelre ne legyen tej, meg gyümölcs, de végülis kipróbálhatjuk és mérhetjük magunknak, hogy változik tőle a vércukorszint...
Nem csoda, hogy kisimult baba, császáros...

Zsuzsó
Én sem láttam még ilyen kis szöszi újszülöttet, ezért is gondoltam, hogy felteszem, nagyon édes...
A Balázs szép név, bátyámat is úgy hívják! :)

Kubu
Jaj, de jó, akkor szoktathatom magam a gondolathoz...
Egyelőre még nem vagyok képes másét feltakarítani...

Andi
Apuka holland, de full barna, hát ezek szerint a génekben csak van valami...
Ja, a kórházból küldte az unokatesóm a képet (ő él Svájcban, tőle fogom kapni a ruhákat), hogy nem tudja, átjön-e a kép, mert gyenge a kórházban a net.
Hahaha, nálunk a fürdő a folyosón van a Margitban, nem hogy net...
Az a kelengyelista k*rva hosszú :(
Én már az eleje óta vásárolok, de sosem lesz vége...
Bőröndöt mikor kell összekészíteni?
Barátnőm ezt a helyet ajánlotta:
http://www.babadiszkont.hu/
A Lehel térnél van, még én sem voltam, de pl a 10-es tetra pelus 2290 Ft, az elég jó...
Az én kismackóm a forgón meg egy felhőn lóg, az sem életszerű :)

Na mindjárt jön az „utódom”, onnantól megint nincs netezés :(
Ja, és kolléganőm ma sem jön be a változatosság kedvéért, őt is helyettesíthetem, ha nem lenne elég a betanítás, fasza...

Kép Kép
estrella22

Pannik: remélem csodaszép látvány kárpótol ma a zavaró álmokért!!! :)

ott lesz az az apró szívecske,ott fog zakatolni :) :)
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan...

Pannik drukk mára és várunk a jó hírekkel :D

Álmok... tegnap a kolléganőm úgy jött be, hogy azt álmodta, hogy született egy kisfiunk és egy kislányunk :) Ikrek, időre, komplikáció mentesen, egészségesen :) Csak annyit tudtam rá mondani, hogy úgy legyen! :)
Várom már, hogy bármilyen létszámmal, bármilyen variációs lehetőségekkel valóra váljon végre :)

Most értem be nemrég, eddig dokinál voltunk, de visszaolvastam, csak írni nincs most több lehetőségem... úgy utálom, hogy ennyire el vagyok havazva....
Majd a blogba bemásolom a mailjeim közül, amit otthon megírtam, ...az talán informatívabb, mint amennyit itt bent hagynak magánügyben netezni!

eszter82
Budapest

Eszter: úgy legyen!!! :D :D :D

Én voltam reggel dokinál,azt mondta,nem vészes a pocak,de azért felírt napi 1500 mg magnéziumot,hogy ezt szedjem nyugodtan,de ne féljek,most zárt méhszájnál nem lesznek méhösszehúzódások,így nem kell tartanom vetéléstől... :shock: :shock: :shock:

Eléggé meglepett,mert nem is jutott eszembe ilyesmi :lol: :lol: :lol:

Szóval nincs para,ha szedem a magnéziumot,csökkennek a tünetek :)
Pofátlan módon szerváltam beutalót toxóra,mert BMC óta (1 éve) nem nézték,és azóta itt van a kinti macska,nem tudom,behozta-e, jobb a békesség ;)

2 héten belül terheléses vv, ami nálunk nem cukros lötyis,hanem vinnem kell egy zsemlét,és 2 dl tejet,és amint az lecsusszant,utána 1 órával veszik le a 2. adag vért.

Mázlista vagyok :D És így kevesebb szúrással megúszom,hogy ezzel együtt vetetem le a toxóhoz is a vért.

Következő időpontot a dokihoz épp a házassági évfordulónkra kaptam :)
Vendég

Sziasztok ! én nem kaptam semilyen üzit!

Iza szoba szupi! nagyon tetszik!
evolet
Szolnok

kukk,
Liza éppen alszik, én tanulok, fordítással totál végeztem, most van 4 esszém 4 témakörben illetve szakdoli könyvlista összeállítás, nem fogok unatkozni már megint.
deee megdumáltam apát hogy amíg ő berongyol Lizivel a Szabó Ervin könyvtárba én egy összeírt lista alapján fakopáncsba bemennék lurkóknak 1-2 ügyességi dolgot megvenni.

a talit illetően tényleg elnézést kérek mindenkitől nem volt szándékomban variálni, nyavalyogni, aki ismer tudja milyen vagyok. csak ismerve adottságainkat, jelenlegi standby üzemmódban működő képességeimet írtam azt hogy nálunk probléma lehetett volna a helyszínből.
na de majd a gyerkőcök eldöntik hogy tudok e menni vagy sem.
amennyiben igen akkor úgy néz ki ha nem túl korán ér véget a tali, akkor fél 6 magasságában a párom is tud csatlakozni hozzánk (persze nem fontos és nem is biztos hogy kell).
ha jön akkor Estrella, Vnbeni és Mieza készüljetek mert szeretne Veletek pár percet beszélni :-)

kubuspace

Sziasztok ! A talira én is mennék és valoszinüleg ildivel és egyedül ,ha kell bébicsősz viszem a nagyfiam és apát is de akkor nem férünk be az autóba +3 -an . Ádám imádja a kicsiket pesztrálni.
Bocsi tegnap soká végeztem azért nem irtam . Sziasztok
evolet
Szolnok

Kubu: hát ismételten nem unatkozol :D :D :D

Klassz lenne,ha apa is csatlakozna!! :)

Nem tudom,meddig leszünk,de biztos azért elleszünk egy darabig :)
Bár most végül azt se tudom,mi a helyszín... Dzsungel,ugye? :D
Most ugyan nem futok túl gyorsan,de helyszínen szívesen vállalok én is bébiszitterkedést :D
Vendég

Sziasztok!!!!

Most már jó lenne,ha valaki megmondaná,hogy hol is lesz a fórumtali!?
Pannikkal teljesen egyet értek,köszönjük meg,hogy Judit és Breki legnagyobb jó indulattal és odaadással megszervezték a talit,mert mind tudjuk 30 főnek és gyerekekkel nem igazán egyszerű megtalálni a megfelelő helyet.
Mostanig azt hittem,hogy a teázó marad,de ahogy olvasom már megváltozott a helyszín????
Ez csak az Én véleményem,aki nem igy gondolka ne olvassa végig,de szerintem beszélgetésre és gyerekek rohangálására legalkalmasabb a teázó,mert nem biztos,hogy egy puccos étteremben egyszerübb lenne a gyerekeket kordában tartani.
De mint eddig is mondtam,még nem vagyok kismami és még gyerekeim sincsenek,igy hát alkalmazkodok és ahova mondjátok oda megyek,csak már jó lenne tudni,hogy merre hány méter!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: elvileg Eszter lefoglalta a Dzsungelt ennyi főre,talán az lesz a helyszín...? :)

Az jó hely,ahogy írtam Andinak is,isteni a profitteroljuk,ha valaki hajlandó arra a napra felfüggeszteni a diétát,de bármit rendeltek,ha szeretnétek persze,az tuti tökéletes lesz! :)
Vendég

Béku!

Dzsungel????
Szerintem azt tegnap kiejtették a potenciális lehetőségek közül...vagy legalábbis nem csaptak le rá a csajok...
De ha a többség arra szavaz, akkor természetesen visszaszólok, hogy foglalják le nekünk.

A válaszokból arra következtettem, hogy a teázó maradt...vagy nem? :roll: :roll: :oops: :oops: :roll: :roll: :oops: :oops:

Húúú, tényleg jó lenne valamit véglegesíteni, mert kezdem elveszteni a fonalat a teázó, Dzsungel és Lukácsnéék között...ja, és akkor az Ikeát ill. a Mekit nem is említettem! :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

A Vakvarjú miért szavazódott le?...már elfelejtettem :(
Csak arra emlékszem, hogy azért sokan lelkesedtetek! :oops:

eszter82
Budapest

Eszter: nem tudom...
fogalmam sincs. A Dzsungelben se lesz nehezebb hajkurászni a gyerekeket,mint máshol,és ha nincs fogyasztás megszabva,és nem kényelmetlen,ráadásul mehetünk ennyien,szerintem jó lenne.

Belváros,úgyhogy elég könnyen megközelíthető.

Lukácsné felajánlása kevesebb létszámra szólt,de ha oda mennénk,nagyon szívesen segítek nála előkészülni,vagy bármiben,mert közel van!

A teázót a nagyobb pocakosok miatt kilőjük,mert nem lenne kényelmes párnán ülni,úgyhogy az már tuti nem.

A Dzsungel ellen szólt valami?

Bocsi,de az infó-áradatban elvesztem valahol... :roll: :roll: :roll:
Vendég

Eszter:
Ezzel pontosan Én is igy vagyok,már teljesen elvesztettem a fonalat!!! Nekem a Dzsungel is megfelel csak már legyen végleges.
Van egy olyan érzésem,hogy addig variálunk,hogy mind két helyről lemaradunk. Egyébként nekem az első helyen teázó áll,második a Dzsungel!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Béku!
Nem foglaltam le a Dzsungelt, csak kérdőjelesen jeleztem, hogy szerda reggelig visszaszólok, ha igen!
Csak mert én önként nem döntök ilyesmiben. De itt nem volt túl nagy lelkesedés, így nem léptem vele tovább!
Kellett volna? :roll: :oops: :roll:
Többeknek "csak" annyira jött be a hely, hogy a párjával romantikázni menjen majd oda, gyerekmentes órákra :lol: :lol: :lol: de fórumtali címszóval szerintem kiesett...

eszter82
Budapest

vakvarjú azért szavazódott le, mert nem jeleztek vissza Judit emailjére

kubuspace

Csak gyorsan jövök a nem egészen jó hírekkel, vagy nem is tudom milyen hírek ezek.

A színhangunk megvan 140-es, de az embirónk nem növekszik K szerint megfelelő ütemben, a korához képest kicsike csak 4 mm és már 12-nek kellene lennie. K semmi jóval nem bíztatott, azt mondta az ilyen esetekben kromoszó rendellenesség miatt, vagy fejlődési rendellenesség miatt nem növekszik az embrió ami azt jelenti, hogy készüljünk fel rá, hogy el is halhat. 10 nap múlva kell visszamenni és addig kiderül, hogy mi lesz. Nagyon el vagyok keseredve, a szívem megszakad. A férjem bízik, hogy minden rendben de K annyira lemondó volt, hogy én most nem is tudom mit gonoljak egyszerűen meg vagyok rémülve és döbbenve és azt sem tudom mit gondoljak. Mi lesz velünk???? Estrella, Zsuzska úgy emlékszik nálad volt hasonló, kérlek szépen akár privátban is ha megtennéd, hogy visszanézed a papírjaidat és elmondod nekem, hogy hogy alakultak a dolgaitok azt nagyon megköszönném, jól jönne most egy pozitív példa, hogy csak lassabban növekszik lusta vagy mit tudom én mi lehet, jaj Istenem de nagyon kiábrándító a helyzetünk. Próbálok bízni, próbálom összeszedni magam, hiszek benne, hogy rendben lesz vele minden de azért ez egyszerűen nem is tudom hát borzasztó volt hallani. ESTRELLA nagyon várom a válaszodat.
pannik
Budapest

pannik: Én teljesen megértem amit írsz, de én pl. már többször mondtam, hogy nem érzem ide tartozónak magam és ha valakit zavar, ha Barbus dolgairól írok, akkor inkább nem teszem. Engem zavart még babátlanul, ha itt panaszkodtak az anyukák. VISZONT ha szeretnétek, hogy mi gyerekekkel ösztönzés képpen elmenjünk egy találkára, akkor meg kell értenetek, hogy ez már nem olyan egyszerű, mint nélkülük. Nem a variálás volt benne a cél. Csak gondolj bele, hogy ott ülünk a földön a teáinkkal és Barbus a maga módján odavág egyik-másik tapasztalatlan anyajelöltnek. Hát köszi, de az égési osztályt azért nem kockáztatnám meg, csak hogy találkozzunk. Remélem megérted. És akkor még tényleg nem beszéltem arról, hogy mi mindenbe tud kapaszkodni és ezzel esetleg elesni és eltörni az a valamit. Szóval nekünk erre is gondolni kell. És nekem sem volt más vágyam, csak hogy a gyerekemet kimossam végre a carból, de attól még nektek is tisztában kell lenni azzal, hogy amikor már napok óta nem aludtad ki magad, az akkor is car, ha imádod a gyereket. És erre engem nem készített fel annak idején senki. Én ezért is szoktam írni a negatívumokat, mert sokan azt hiszik, hogy ez egy rózsaszín felhő. Aztán meg majd úgy jártok, mint én, hogy nem tudjátok feldolgozni a változást. Szóval ne panaszkodásnak vedd, hanem inkább lelki felkészítésnek.

estrella: Ezt a diétát dokival egyeztettük. Diétáznom nekem is kellett volna szülés után, de én már akkor nem tartottam be. Terhelésem nekem később volt és jó lett.

eszter: A vakvarjú nem válaszolt vissza Juditnak. De most már én is elveszítettem a fonalat. Max. szombaton délben azért legyen fix.

Szombaton lehet hogy én csak egyedül megyek, ha Barbus továbbra is taknyol. Apa azt mondta vigyáz rá, én meg mehetek. Szerintem így lenne nekünk a legegyszerűbb és akkor mindegy a helyszín. De addig még alakulhat. Ja, és ha Barbussal megyek, akkor én nem érek rá túl sokáig, max fél 6.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.04.12 12:11-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Pannik: húú,nem ilyen hírre számítottam!!!

De én tudok Neked egy pozitív példát.
Van egy lány,aki szintén augusztusra van kiírva,a 3. babáját várja,és nála volt ugyanez,hogy nagyon pici volt a petezsák is,és én akkor magamban teljesen lemondtam róla,tudván,hogy hány hetes,aztán jött a csoda,és kiderült,hogy csak elszámoltak valamit,azért volt kisebb!!

Tudom,hogy lombiknál erre kisebb az esély,és arra is,hogy K tévedjen,de ő elment egy másik helyre picit később megnézetni,és ott fejlődött a babácska,csak elmérték/elszámolták a korát....
(én meg belül nagyon szégyelltem magam,azóta igazi csodának tartom!!!!!)

Már 20 hetes terhes a lány.
Kérlek ne add fel!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

pannik: Azért én drukkolok, hogy az legyen amit Kisbeeka ír. Ha van szívhang az jót jelent. Reménykedem benne, hogy minden jó lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

pannik: Az embrió volt 4 mm, vagy a petezsák? Csak mert az első uh-n nekem is 4 mm volt Barbus, a szívhangoson talán 7. Ahhoz képest nincs annyira lemaradva a picúr. A 12 körüli nekünk a petezsák volt.
vicky79
Budapest III. kerület

ó Pannik,
nagyon sajnálom, de még inkább nagggyon drukkolok hogy jóra forduljanak a dolgok!!!! :arrow: :arrow: :arrow:
erősödjön, növekedjen a babátok!!!!

Mieza hírek,
Albert korábbi vizeletvizsgálatának sajnos nem lett jó az eredménye :-( ma délután derül ki hogy vissza kell-e menniük még egy hétre a kórházba. reméljük nem!!!!
drukk innen is, hogy a mai eredmény már jó legyen!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: ezek sem jó hírek :( :(
Én is nagyon drukkolok Albert eredményeihez!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Húúú Pannik!

Nem éppen erre a hírre számítottam, DE nagyon bízom abban, hogy valami tévedés van, vagy majd belehúz a Picuri a növekedésbe mostantól!
A táblázatok szerint kb 8 napos növekedés lemaradással van a Picurkátok...
Remélhetőleg nem lesz igaza ez esetben K-nak, de azt mindenképpen úgy érzem, hogy meg kell említenem, hogy sajnos K szeme elég jó ezeknek a dolgoknak a kiszúrásában... (pl. Macs)
De szívből kívánom azt, hogy egy következő ultrahang kizárjon minden rosszat, és minden rendellenességet, és egészségesen fejlődjön tovább a Babácskátok!!!!

LÁNYOK!
A VAKVARJÚVAL - VAGYIS A TULAJJAL - SZINTE ÁLLANDÓ TELEFONKAPCSOLATBAN VAGYOK!!!! :)
LEHET HOGY MEG TUDJUK CSÍPNI A HELYET SZOMBATRA (rádumálom)...RAJTA VAGYOK AZ ÜGYÖN!
ÚGY ÉRZEM, HOGY AMENNYIBEN SZABAD A HELY ÉS NINCSENEK KÖTELEZŐ EXTRA FOGYASZTÁSI FELTÉTELEK, ABBAN AZ ESETBEN LE FOGOM FOGLALNI, HISZEN ANNYIAN RÁCUPPANTATOK ERRE AZ ÉTTEREMRE ÉS A JÁTSZÓ BIRODALMÁRA, HOGY KÁR LENNE ELSZALASZTANI! REMÉLEM HAMAROSAN A VÉGLEGES HÍREKKEL JÖHETEK :)

eszter82
Budapest

Eszter: szuper vagy!!! :D :D :D :D
Vendég

eszter: Hajrá Vakvarjúcska!

mieza: Remélem Alberttal minden rendben lesz. Lehet hogy csak beszennyeződött a minta, ilyen pici gyerekeknél nem olyan egyszerű ez a vizeletvétel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.04.12 12:36-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Pannik, most csak téged szeretnélek megnyugtatni. Nincs értelme idegeskedni, nekem elhiheted. Ha valami gond van, akkor van és tudom hogy nehéz, de neked most nyugodtnak kell maradnod. A lényeg amiért írok az, hogy kikerestem a 7 hetes papíromat. FHR: 140/min CRL: 8mm. De.... és most jön a lényeg, ezekkel az uh-okkal nagyon érdekes méreteket lehet ám mérni. Attól függ éppen milyen pozicióban látják. Tegnap nekem is furi méreteket mondtak és ahányszor mérte mindig más méretet mondott. Na, én Békura gondoltam egyből hogy ő ugyan panaszkodik amiért nem csinál a dokija uh-ot, de szerintem jobb is mert ezután lehet igazán parázni. Miért ilyen nagy a feje és miért olyan rövid a lába????? Szerintem majd 10 nap múlva többet tudsz meg, addig pihengess és próbálj lenyugodni. Ha jobban megnyugtatna és van rá egy kis pénzed.... elmehetnél egy szonográfushoz, akinek jobb gépe van, az megnyugtatna biztos. Még ne mondj le a kis drágaságodról.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé: szívemből szóltál!! :) Pannik,nem feladni!!!!

Így igaz,ahány mérés,annyi eredmény!
Nekem a genetikai UH-on mértek egész mást,mint 5 órával később a genetikai tanácsadáson.

Szerencsére eddig jó méreteket mondtak,korának mind megfelelt :)
Vendég

Annyit gondoltam ma Rátok Pannik... én is biztosan rettenetes ideges lennék, iszonyat idegörlő ez az egész, és most megint várni és várni 10 napot és közben igyekezni nyugodtnak maradni...10 napot. Én is szeretnék hinni benne, hogy csak elmérték, vagy lassacskábban fejlődik az elején, vagy bármi.
És próbálok nem keresni miérteket, hogy miért kell ilyen szörnyű nehézségeken átmenned, átmennünk... mindenesetre drága Pannik, rengeteg erőt kívánok az elkövetkezendő 10 napos várakozáshoz és hitet és pozitív gondolatokat... és hogy 10 nap múlva azt mondja K, hogy minden a legnagyobb rendben.
ann74

LÁNYOK!!!!

SOS VÉLEMÉNYEK KELLENEK!
A VAKVARJÚ 100%, HOGY A MIÉNK, DE MILYEN PARAMÉTEREKKEL!!!!
SOS VÁLASZOKAT KÉREK.

1. GALÉRIA (CSAK MI LENNÉNK FENT EGY 30 FŐS U ALAKÚ ASZTALNÁL)
"KÖTELEZŐ" FOGYSZTÁS: 60EZER FORINT!!!
AZAZ 2000/FŐ KB.

2. LENT A HÁTSÓ HELYISÉG. EZ NEM A GYEREK SAROK MELLETT VAN, DE NEM MESSZE TŐLE.
EGY DB 20 FŐS ÉS EGY DB 10 FŐS ASZTALLAL MŰKÖDNE CSAK.
NINCS FOGYASZTÁSI MINIMUM!!!!

3. HA MEGCSAPPANNA A LÉTSZÁM, AKKOR 20 FŐIG LEHETNE A SÖRSAROKNAK NEVEZETT RÉSZT KÉRNI!
SZINTÉN NINCS FOGYASZTÁSI MINIMUM!!!

4. VAN A JÁTSZÓ SAROK MELLÉ EGY CSALÁDI ASZTALFOGLALÁS 10 FŐRE. HA ŐK ELKOTRÓDNAK 15:30-IG, AKKOR AZT A RÉSZT MEGKAPHATNÁNK MI, 3 DB 10 FŐS ASZTALLAL!!!! (DE ARRA, HOGY EZ ÖSSZEJÖJJÖN AZ ESÉLY KB 10%) SZINTÉN NINCS MINIMUM FOGYASZTÁS!!!!

VÁROM A VÁLASZOKAT!!!!!!!!
14:25-KOR HÍVNOM KELL A TULAJT!!!!!

eszter82
Budapest

LÁNYOK!!!!

SOS VÉLEMÉNYEK KELLENEK!
A VAKVARJÚ 100%, HOGY A MIÉNK, DE MILYEN PARAMÉTEREKKEL!!!!
SOS VÁLASZOKAT KÉREK.

1. GALÉRIA (CSAK MI LENNÉNK FENT EGY 30 FŐS U ALAKÚ ASZTALNÁL)
"KÖTELEZŐ" FOGYSZTÁS: 60EZER FORINT!!!
AZAZ 2000/FŐ KB.

2. LENT A HÁTSÓ HELYISÉG. EZ NEM A GYEREK SAROK MELLETT VAN, DE NEM MESSZE TŐLE.
EGY DB 20 FŐS ÉS EGY DB 10 FŐS ASZTALLAL MŰKÖDNE CSAK.
NINCS FOGYASZTÁSI MINIMUM!!!!

3. HA MEGCSAPPANNA A LÉTSZÁM, AKKOR 20 FŐIG LEHETNE A SÖRSAROKNAK NEVEZETT RÉSZT KÉRNI!
SZINTÉN NINCS FOGYASZTÁSI MINIMUM!!!

4. VAN A JÁTSZÓ SAROK MELLÉ EGY CSALÁDI ASZTALFOGLALÁS 10 FŐRE. HA ŐK ELKOTRÓDNAK 15:30-IG, AKKOR AZT A RÉSZT MEGKAPHATNÁNK MI, 3 DB 10 FŐS ASZTALLAL!!!! (DE ARRA, HOGY EZ ÖSSZEJÖJJÖN AZ ESÉLY KB 10%) SZINTÉN NINCS MINIMUM FOGYASZTÁS!!!!

VÁROM A VÁLASZOKAT!!!!!!!!

eszter82
Budapest

Eszter,
nagyon ügyi vagy!!!! Hálás köszönet az akciózásért!!!
Szerintem 2. verzió.

Kép
judit0713

eszter: Nekem a 2-es a szimpatikus. Akkor nincs akkora zaj a gyerekektől, de mégis rálátunk és ők is látnak minket. Nagyon köszi.
vicky79
Budapest III. kerület

Ez a VI. kerületi ugye?
vicky79
Budapest III. kerület

2-es verzió. köszi E.
ann74

2.verzió. Szuper vagy Eszter.

Kép
carla1227

2-es verzió tökéletes ;)
Vendég

Na, a 2-es verzió jónak tűnik :D
de még várom a szavazatokat!!!!!! :D

cím:
Budapest, 1061 Paulay Ede u. 7.

Aki még nem voksolt, az sos tegye meg plíííííííííííííííz!!!!!!

eszter82
Budapest

Eszter
2.
privit nézem majd.

Pannik,
hívd fel Molnárt !szorítok

Mieza,
Albert babának is nagyon !!!

kubuspace

lekéstem az időpontot, de nekem is a 2. verzió a legszimpibb!!!
köszi Eszter az intézkedést!!!!

Albert mai eredménye nega lett, így nincs kórház!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

LICIT VÉGE!!!!!!

EREDMÉNYHiRDETÉS:

TALI:

DÁTUM: 2011. ÁPRILIS 16, SZOMBAT
IDŐPONT: 16:00- KB 18:00-19:00 ÓRÁIG :D AHOGY MAGUNKAT ISMEREM, BE NEM ÁLLÓ SZÁJÚ NÉPSÉG
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
HELYSZÍN: VAKVARJÚ ÉTTEREM
CÍM: BUDAPEST, 1061 PAULAY EDE U. 7.

MEGSZAVAZOTT KONSTRUKCIÓ: 2. VARIÁCIÓ (7:0 ARÁNYBAN :D )
LENT A HÁTSÓ HELYISÉG. EZ NEM A GYEREK SAROK MELLETT VAN, DE NEM MESSZE TŐLE. AJTÓRA MAXIMÁLIS RÁLÁTÁSSAL, AZAZ GYEREKEK NEM TUDNAK ÉSZREVÉTLENÜL KISLISSZOLNI. GYEREK JÁTSZÓ 80%-ÁRA RÁ LEHET LÁTNI AZ ASZTALOKTÓL, KB 20%-OT BETAKAR A KÉT HELY KÖZTI BERENDEZÉS.
EGY DB 20 FŐS ÉS EGY DB 10 FŐS ASZTALUNK LESZ!
NINCS FOGYASZTÁSI MINIMUM!
KÉRTEM, HOGY DOHÁNYZÁSNAK A SZIKRÁJÁT SEM SZERETNÉNK A KÖRNYEZETÜNKBEN...EZ MEGOLDHATÓ - MEGÍGÉRTÉK! IGYEKEZTEM MINDENKI IGÉNYEI SZERINT CSEKKOLNI A HELYSZÍNT - BÁR EZ ILYEN RAPID SZERVEZÉS ESETÉBEN NEHÉZ, DE REMÉLEM SIKERÜLT A LEGTÖBB BUKTATÓT KIKÜSZÖBÖLNI!!! KISMAMIKRA, GYERKŐCÖKRE, SZÜLŐKRE, AKCIÓZÓKRA, VÁRAKOZÓKRA, TESZTELŐKRE, APUKÁKRA, FÉRJEKRE KÜLÖNÖS TEKINTETTEL IGYEKEZTEM LENNI!

REMÉLEM MINDENKI MEGELÉGEDÉSÉRE SZOLGÁL A VÉGEREDMÉNY ÉS EGY SZUPER TALI LESZ BELŐLE A KEZDETI NEHÉZSÉGEK ELLENÉRE :D

eszter82
Budapest

Eszter: köszönjük a rapid szervezést!! :D :D :D

Nekem tökéletesen megfelel!! ;)

Most csak ezért néztem be ide,picit görcsölgetek,asszem ledőlök...
Itthon este állt a bál,úgyhogy annak az utórengései valószínűleg.... :?
Vendég

eszter: Szuper vagy, köszönjük. Remélem Barbus is meggyógyul addigra (vagy kijön végre a foga, ha amiatt folyik a nozi).

mieza: Örülök, hogy nem kell megint kórház. Remélem így találkozhatunk a hét végén.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?