Kahlan
2 hét diéta után szerintem még nem lesz gond, én a 16. hetit is elég jól bírtam még, pedig akkor már kb fél éve diétáztam, de ez a mostani... /Valószínüleg tényleg el is kezdtek romlani az értékek, vagy nem tudom, de jobb előtte rákérdezni.../
Vicky
A vizesedésnek nem tudom, van-e köze a hízáshoz, én 4 kilónál tartok és a 20. héttől vizesedem sajna
Meg most azt mondták, 6 hetes kontrollig kell mindenképpen diéta, akkor lesz még terheléses... Pedig én már mondtam otthon, hogy ha megszületett a pici, hozzanak nekem egy doboz Raffaellot és benyomom egy ültő helyemben
Ezt a diétát a doki mondta neked?
Mert ugyanezt kaptam a mensmentisben, a kórházban meg mást mondtak...
A kórházban nem nagyon beszéltek arról, hogy mikor milyen felszívódású legyen, max annyit, hogy reggelre ne legyen tej, meg gyümölcs, de végülis kipróbálhatjuk és mérhetjük magunknak, hogy változik tőle a vércukorszint...
Nem csoda, hogy kisimult baba, császáros...
Zsuzsó
Én sem láttam még ilyen kis szöszi újszülöttet, ezért is gondoltam, hogy felteszem, nagyon édes...
A Balázs szép név, bátyámat is úgy hívják!
Kubu
Jaj, de jó, akkor szoktathatom magam a gondolathoz...
Egyelőre még nem vagyok képes másét feltakarítani...
Andi
Apuka holland, de full barna, hát ezek szerint a génekben csak van valami...
Ja, a kórházból küldte az unokatesóm a képet (ő él Svájcban, tőle fogom kapni a ruhákat), hogy nem tudja, átjön-e a kép, mert gyenge a kórházban a net.
Hahaha, nálunk a fürdő a folyosón van a Margitban, nem hogy net...
Az a kelengyelista k*rva hosszú
Én már az eleje óta vásárolok, de sosem lesz vége...
Bőröndöt mikor kell összekészíteni?
Barátnőm ezt a helyet ajánlotta:
http://www.babadiszkont.hu/
A Lehel térnél van, még én sem voltam, de pl a 10-es tetra pelus 2290 Ft, az elég jó...
Az én kismackóm a forgón meg egy felhőn lóg, az sem életszerű
Na mindjárt jön az „utódom”, onnantól megint nincs netezés
Ja, és kolléganőm ma sem jön be a változatosság kedvéért, őt is helyettesíthetem, ha nem lenne elég a betanítás, fasza...