Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Kép

Kata Kép
Már tegnap akartam írni, csak valahogy kimaradt, hogy Nándinak is van ekcémája. Sajnos. Először nyár végén jelentkezett, akkor azt hittük, hogy a melegtől. Eleinte csak a hajlatokban a lábán, karján, a füle mögött, de most már kijön az arcán is. Megmutattam egy bőrgyógyász dokinéninek, aki gyerekekkel foglalkozik. Adott rá kétféle kencét, és javasolta, hogy így a tél beálltával fürdessük fürdőolajos vízben minden második napon. Bejön Kép Ha érdekel, akkor megtudom adni az elérhetőségét, mert Pesten dolgozik, vagyis magánrendel, mert még gyesen van, egyébként a Heim Pálban dolgozik.

Mariann Kép
Cuki Nádja a kócos hajával, és ahogy "elmélkedik" Kép
Beszéltem a barátnőmmel, eljönne szívesen Kép Én egy fincsi rizssalátát vinnék, ha nincs ellenvetésetek.....

Ed Kép
Tegnap mi is majdnem így néztünk ki, jól összekente Nándi is az arcát, délután meg folyton a tányérba akart nyúlni, odaadtam miután megette, és hát természetesen teljes ruhacsere lett a vége Kép

Timi Kép
Ha nagy rumlit csinál Szörny, hagyd a takarítást, csinálja meg Ő! Éppen elég Neked Bencét ellátni, nehogy még utána is pakolj!

Mely Kép
Jókat nevettem a történeteken Kép Nándi is szokott jó nagyokat böfizni kocsis módjára Kép Én meg pirulok Kép

Teszek egy tegnap esti fürcsis képet Kép

Kép
Puszi Mindenkinek
Pumukliék
pumukli

Pumi,

hajjaj, ha ez ilyen egyszerű volna.. tartok tőle akkor sose lenne rend és tisztaság, előbb utóbb vagy belefulladnánk vagy nem bírnám tovább és nekiállnék úgyis.
Édes Nándi, látszik hogy szeret pancsizni. Jártok úszni ?

Milyen az a rizssali ?

Más gyereke is előszeretettel turkál a szájában evés közben vagy csak az enyém ilyen kis malac ?Folyton betúr a szájába amikor még bennvan a hami, és aztán maszatolja a kezéröl mindenhová. Még rám is ha sikerül.

Na megyek gyorsan, mert nagy a hangzavar.

Puszi

Timi
kismaszat

Sziasztok Lányok!

Már jó rég nem jártam erre. Azóta elég sok minden történt velünk. Nem tudom, hogy emlékeztek-e még ránk.
Bálint nov. 8-án volt 8 hónapos. Igazi kis örökmozgó.
Tegnap voltunk mérésen. 9890 gr. 74 cm. A doktornéné szerint olyan nagy mint egy 1 éves baba.
Már elég kis ügyes már, olyan gyorsan mászik mint a villám, mindenhol feláll, és már néha sikerül leülnie, olyan édi amikor hajlitgatja a lábait. Kép
Igyekszem visszaolvasni, már amennyit tudok mert elég nagy adag van még hátra.

Addig is egy kép:

Legyen szép napotok! Még jövök,

Edina

nedinabp

Sziasztok!

Edina
Kép Szia!Kép Valóban jó régen hallottunk felőletek! Bálint milyen nagyfiú lett, valóban olyan akár egy 1 éves baba. gyere gyakrabban, ha tudsz a beszámolókkalKép

Orsi
Félreértettél. Kép A potyautast természetesen nem szó szerint értettem, hanem amolyan átvitt értelemben. Ugyanis mi 2-en indultunk el nyaralni és mivel Peti az első napokban fogant, amit persze azonnal nem tudtunk, tehát = 1 valaki "potyázott". Na, mind1. Éljenek a nyaralások, a pihenés és a babákKép

Pumi
A lábszárán jöttek először Nándinak a foltok? Száraz piros pörsenés-szerű? mennyi idővel utána jelentkeztek az arcocskáján? Azért kérdem, mert Petinek a lábszárán volt 1 folt, ami elmúlt, de eléggé száraz a bőre, kenem gyógyszertári krémmel. Máténak viszont rögtön az arcocskáján jelentkezett a folt. Mindenesetre figyelem Petikét. Nektek elmúlt már? Fürdetni csak patikai trutyival szabad, ugye? Utánaolvastam, sajna a csecsemőkori ekcéma igen gyakori, de a babák 2-3 éves korukra kinövik. Remélem igy lesz.
Édes a pancsoló Nándi. Hason szeret fürdeni?

Barbi
Te milyen okos vagy! Nem is szabad az utolsó pillanatra hagyni a vásárlást, mikor már mindenki kapkod és az üzletek fele ki van fosztva. A jövő hét zsúfolt lesz, de utána hétközben nyakamba veszem a várost Petivel és elintézzük. Nagyjából már kitaláltuk, ki mit kap, csak be kell szerezni. Anyós ügyében meg beszélni kell párom nővérével, ne vegyen valami vackot külön, hanem vegyünk 1ütt valami olyat, aminek örül is anyóspajti. Igaz, minden évben megbeszéltük, de Ő minden évben külön vett valami sz@rt, testápoló, arckrém ilyesmit, ami elég unalmas. Főleg, mert anyós egy biokuktát szeretne. Gyanitom, idén sem kap, lesz helyette testápoló, tüsfürdő, brrrr!Kép "Nagy " ötlet karácsonyra.

Timi
Megnyugodhatsz, nem csak bence a malacKép peti kedvenc szórakozása - mikor már telik a pocak -, hogy a kajával teli szájába belekotor, a "termést" rácsapkodja az asztalkára, majd az egészet szétcsuszatolja a könyökével. Továbbá, a kiskanálról véletlenül lecsöppenő ételtpöttyöket villámgyorsasággal "szöszözi" szét. Sosem tudok oly gyors lenni a törlővel, hogy megelőzzem.

Tegnap voltunk mérésen. Peti 8290 gr, jóllakva. Nagyon elégedett vagyok!!!!Kép A védőnéni meg is dicsért. Most igy 1 hónap = 400 gr gyarapodás. A hosszát megint bénán mérte, 69 cm-t, ami ugye lehetetlen, mert a múltkor volt 71 cm, szerintem most kb. 73-74 lehet. 80-as ruhácskákat vettem Neki, a 74-eseknek kezd rövidülni az ujjaKép A súlygyarapodást a derekam kezdi érezni, főleg, mióta a kiságy a legalsó állásban van. Majd leszakad, mikor este behelyezem a félig alvó PetitKép

Ma reggeli képek:
(telefonáltunk)

Kép

Puszi,
Szilvus
szilvus

Sziasztok!
Tudom, hogy február még nem tavasz, de nincs véletlenül köztetek februári babóca? Kép
betty77

sziasztok!

Betty van, Kincső febr. 26.

Ma reggel Após egy ősrégi könyvvel a kezében sétált be a szobába és felolvasta a köv feladatot (lehet, hogy ismeritek):

Egy révésznek farkast, kecskét, és egy fej káposztát kell a folyón átszállítani. Csónakja azonban oly kicsiny, hogy mindent egyszerre nem viheti. Természetesen arra is kell vigyáznia, hogy sem a farkas és a kecske, sem a kecske és a káposzta ne maradjanak nála nélkül együtt a parton. Hogyan történjék az átvitel?

Mosogatás közben sikerült megfejteni, mert a megoldást elfelejtettem.
Nos?

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

egy variáció a sorrendre:
Kecske oda
vissza üresen
Farkas oda
Vissza Kecskével
Káposzta oda
vissza üres
Kecske oda

Ez egy kicsit komplikáltabb. Nekem sikerült, úgyhogy az a 98%, amit a végén írtak, kicsit túlzás.

Ebben a rejtvényben nincsen semmilyen trükk, csak tiszta logika, úgyhogy ne add fel!!!

1. Öt ház van mindegyik különböző színű.
2. Mindegyik házban más nemzetiségű ember lakik.
3. Mindegyik ház lakója egy bizonyos italt iszik, egy bizonyos cigaretta-márkát részesít előnyben, és egy bizonyos fajtájú háziállatot tart. 4. Az öt személy közül egyik sem issza ugyanazt az italt, egysem szívja ugyanazt a márkájú cigarettát, és egyik sem tart ugyanolyan háziállatot mint a másik négy.

Kérdés: Kinek van hala?

Állítások:

A brit a piros házban lakik.
A svéd kutyát tart.
A dán teát iszik.
A zöld ház a fehér háztól balra áll.
A zöld ház tulajdonosa kávét iszik.
Az, aki Pall Mall-t szív, madarat tart.
A középső házban lakó tejet iszik.
A sárga ház tulajdonosa Dunhillt szív.
A norvég az első házban lakik.
Aki Marlboro-t szív, amellett lakik az, aki macskát tart.
Aki lovat tart, az a Dunhill cigit szívó mellett lakik.
A Winfield-et szívó sört iszik szívesen.
A norvég a kék ház mellett lakik.
A német Rothmanns-t szív.
A Marlboro-t szívó egyik szomszédja vizet iszik.

Állítólag Einstein írta ezt a rejtvényt az elmúlt évszázadban. Ő azt állította, hogy az emberiség 98%-a képtelen ezt a rejtvényt megoldani. Jó szórakozást a próbálkozáshoz!

Mariann
tmarianna

Mariann, majd megnézem.
Én is a Te megoldásodat találtam ki.
Szerintem fogok még ilyen kis feladványokat feltenni, nem árt két gagyogás között egy kicsit gondolkodni.

Üdv

Edina
Kép
Kép
ed26

Szia Ed!
Az albumotok alapján elég sokat utaztok, Kincső ezt hogy viseli? Lili február 16-án született, és újabban nem akar megmaradni az autósülésben Kép
Szeretnék segítésget kérni, bili ügyben. A héten reggelente "játszunk" egy kicsit a bilin, és már 2x belepisilt. Tegnap azt mondták, hogy ez túl korai még, mi erről a véleményetek? Köszi
betty77

Betty, én még nem próbálkozok a bilivel, szerintem januárban fogjuk elkezdeni. De ki tudja???
Az utazást jól bírta, szeret csavarogni. Most egy kicsit bajban vagyunk, mert már nem lehet sátrazni. Az autóban most már nyügi, mert nem szeret feküdni a hordozóban.

Viszont készülődni kell, mert most is megyünk.

Üdv
Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Szia Betti!

Bár nem engem kérdeztél, de szerintem még nagyon-nagyon korai a biliztetés. Én helyedben legkorábban jövő nyáron kezdenék próbálkozni. Ideális szerintem olyan 18-24 hóanpos kor körül kezdeni.
Ennyi idős babának nem sok fogalma van a bélműködésérőlKép
Egy link a témában:
http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=312

Mariann
tmarianna

Szia Betty!
Az én Matyusom is februári (26.-a). Szerintem még nagyon korai a bilivel foglalkozni. Anno tanultuk pszichológiából, hogy bele pisil ugyan, de még nem fogja fel hogy azt ő produkálta! Addig amíg az ösztön a száját tartja "megszállás" alatt addig teljesen fölösleges ezzel foglalkozni. A következő testtájék a végbél záróizmai lesznek amit az ösztön "megszáll" No és ekkor kell elkezdeni a bilit. Ez olyan 1,5-2 éves kor körül van. Ez t mondja a tudomány, és szerintem igazuk van.
De neked kell eldöntened. Egyébként ébredés után autómatikusan pisilnek, mint a felnőttek!

Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Szia Mariann!
Köszi a linket, nagyon érdekes volt Kép
Megnéztem a profilodat, a naplóba is belekukkantottam, nagyon jó Kép Hova jártok úszásra?
betty77

Szia Ági!
Köszi neked is a hozzászólást Kép Inkább szeretek a "sorstársaktól" segítséget és véleménytkérni, mint a könyvekből. Sajnos a védőnőnktől nem sok segítséget kapok, ezért is kerestem hasonló korú gyerekes anyukákat. Mivel eddig 3:0 az "állás", ezért azt hiszem, hogy szüneteltetjük a bilizést.
betty77

Szia Betty!

A naplóban lévő képek Ausztriában készültek, még szeptemberben. Most már 2 hónapja nem voltunk úszni (először Nádja volt beteg, aztán én, aztán oltás, azóta meg lusta vagyok), de előtte 2 helyen voltunk. AZ egyik Óbudán van, Vizipók Egyesület. Kismama magazin hátuljában megtalálod a telefonszámot.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Megpróbálok feltenni egy képet a kis eszkimómról. Aztán visszaolvasok, majd írok.

puszi

ErikaKép
pera

Sziasztok!

Szóval, Betti, szerintem is nagyon-nagyon korai még a bilizés. Még nem érettek rá az ilyen korú kisbabák. Lehet, hogy véletlenül produkál a bilibe, de tutira nem tudatosan. Csak ártasz azzal, ha korán próbálod ráerőltetni azt, amire még nem ért meg. 2-3 év körül majd maguktól (vagy egy kis rávezetéssel) fogják kérni a bilit.

Ági, kár, hogy olyan messze lakunk egymástól. Szívesen megismerkednék Matyus unokatestvéreivel. Ez tényleg hihetetlen. Üdv nekik! Különben hogy vannak? Levinek a tegnap kibújt a második fogacska, ma már sokkal nyugodtabb és még alszik is. csak nehogy elkiabáljam. Kíváncsi leszek az éjszakára.

Lányok, köszi a felajánlott Libero-figurát, de Szilvustól megkapom és csak egy hiányzik a könyvhöz.
Egyébként tavaly is volt a Pampersnek ugyanilyen akciója és hetekbe került mire kiküldték a játékot. Írtam is a Dono-nak, de semmi reakció nem jött. Azért bízom benne, hogy Karácsonyig kiküldik. sajnos telefonszámot nem tudok, felhívnám őket.

Még valami, nem értek a tápszerekhez, de nekem van egy 300 ft-os kedvezmény-kuponom a Beba2-hőz. A Tescóban, ill. Rossmannban lehet beváltani. Szívesen odaadom, ha kell valakinek.

Szóval tali csütörtökön?
Erika, Ti mentek? Ha igen, el tudnátok vinni bennünket is? Mert akkor anyóspajtást is be kell szervezzem és nem hagynám az utólsó pillanatra, mert még a végén valami nagyon "fontos" programot szervez be magának.

Rita, azért nincs nagy baj, ugye? Viszek a talira egy Kolpingos szüretelős képet. Ritus van rajta, meg a férjem Levivel.

Pumi, jaja, muffinlázban égek. Még nem tudom, mi lesz a talival de ha nem jelent gondot, örülnék a recepteknek.

Humi, egy nagyon-nagyon pofátlan kérés. Ha lesz rá időd, elküldenéd nekem a talin készült Levi-fotókat. Én egyszerűen képtelen vagyok lementeni a gépre. Tényleg ráér, csak szeretném, ha meglennének. Főleg, hogy Levike első bulija. Köszi.

puszi

Erika
pera

Sziazstok!

Szilvus
Hát, igen, nincs túl jó sora a kocsinak, de már ezt is egyre többször tudja rendesen ellökni... Akárcsak a lasztit...

Orsi
Foggalmam sincs ezt hogy hozta össze, csak mentem megnézni, hogy betakarjam-e, és ez a látvány fogadott... Egyébként Petyát is csak hasra lehet letenni, aztán fészkelődik... Én is a terhesség során tanultam meg nem hason elaludni Kép

Maszat
Petya nem a szájában nyúlkál, hanem a tányérban... Kép

Betty
Szerintem, csináld úgy, ahogy jónak látod. Egy kis bíztatás, én is ki fogom próbálni, hogy Petya szeretné-e (ő még csak 7,5 hós).
Szakemberek szerint ez még korai... De bátyám is 6 hós korától bilizett 1 évesen szoba tiszta volt és nincs semmi frusztrációja etéren, mert nem volt kényszerítve!!!
Szóval, ha nem kényszeríted rá a bilire, és ha ő nem akarja, akkor hagyod, akkor nyugodtan próbáld ki. Én is ezt fogom tenni. Attól függetlenül, hogy a szakemberek nem ajánlják... Ugyanis olyan hallhatóan produkál, hogy az már wc-re való Kép

Olyan iszonyatos orkán van, mindíg azt figyelem, mikor tépi le a tetőt...

Zsu
bzsuzska

Sziasztok!

Ed, a kecskésre ua a variációm, mint Mariannak. A házas nagyon jó, egy egyszerű rajzzal meg lehet oldani, nekem sikerült mikor először kaptam meg a rejtvényt, úgyhogy nem lövöm le a poéntKép Kellenek ezek, már egy ideje edzem magam hasonló iq-tesztekkel, muszáj, el ne lustuljakKép A neten van rengeteg, érdemes rákeresni.

Era
Jó a kép és külön dicséret a fotósnak a szép pillanatértKép Jó hideg van, kinnt voltatok? Itt az imént jég esett, brr!!!

Betty
A február az nálunk már tavaszKép Megnéztem az albumodat, Lili nagyon szép leányzó.
Tényleg már bilizteted? Ha picit vársz kaka is kerül bele, ui. reggeli után azonnal pisilnek és kakilnak a babák. Kép Én később kezdem el majd bilire szoktatni (1 éves kora után), s nem rögtön a bilirecsücsüléssel, hanem előbb jelzést kérve tőle, hogy produktum van. Na utána jöhet majd az örömködés a bilibeKép Kábé 1,5 évesen, vagy később. De persze nem egyformák a babák és a szokások semKép

Jajjajj, megyek tanulni, annyi leckét kaptunkKép

Szilvus
szilvus

Sziasztok!

Kicsit nem volt idom netezni es maris hogy lemaradtam. Kép

Szilvus!
Igen, gyerkoceink nagyon hasonlitanak a nappali alvasban. Bianka az ejszakakat alt. atalussza, de van, hogy 1-2x felkel. Tegnapelott este pl. 5x nyoszorgott, felallt az agyaban, 1x szopi, a tobbi alkalommal visszafektettem es aludt tovabb. Nem tudom, mi lehetett akkor este, mert ilyet meg nem csinalt eddig. Tegnap este is csak 1x kelt fel. Talan tul hangosak voltunk, mikor hazajottunk.
A kovet felmosaskor en Domestossal szoktam fertotleniteni ugy 2 naponta.

Rita!
Nagyon tetszik az ismerkedos sztori.

Edina!
Picurnak sokat adok paradicsomfozit es semmi baja. Ma is epp ez volt az ebed pipihusival. En passzirozni szoktam, nekem ez az egyszerubb.
Sajnos focis kep nincs, mert az videon lett csak megorokitve. Bar csak ossze kene kotni a gepet a videoval, akkor tudnek kepet is felrakni rola, de az kicsit melos lenne.

Az eskuvoi fotonkkal ados vagyok meg:

Kép Kép

Na, es meg 1 a ruhamrol kibontva:
Kép

Mariann!
Nagyon szep vagy a kepen!

Tali!
Nekunk egyenlore ugy nez ki, hogy barmelyik nap jo. Jo lesz megint a "gyumolcskenyer"?

Zsuzska!
Petya is erdekes poziciot vett fel alvashoz. ...hat, ha neki igy kenyelmes?! Kép Irigylem a gyerekeket, hogy milyen poziciokban es zajban tudnak aludni.

Erika!
Levirol nagyon jo az eszkimos kep. Olyan szep! Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Megint en. Itt van egy furdos kep is:

Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Nagyon szépek ezek a babák!! Imádom nézni öket, képzeljétek még a férjem is!

Esküvö, jokat nevettem némelyik sztorin! A képek is nagyon jok!

Timi! Orsinak még szerencsére nem jutott eszébe hogy kaja közben a szájába nyuljon.

Edina! jo nagyra nöttetek, Orsit ti is lehagytátokKép ugye most már sürübben jössz?

Karácsonyra már mi is szinte mindent megvettünk.

Ma megkaptuk a Libero ágynemüt, még lepedö is van hozzá. Nagyon szép csak büdös, remélem 1 mosás elég lesz.

Betty! Orsi jan. végi. Én sem biliztetnék még.

Itt a mi fotónk, kollegám csinálta, nem volt pénz fotósra ahogy drága ruhára sem. De azért szép volt.Kép

Kép
Kép

Kép
Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

újabb nyügi nap. A gyerekem nem akar enni, egész nap csak teát vedelne. Már kezdek kétségbe esni (védőnéni meg persze ilyenkor nincs)normális ez hogy egész nap csak inni akar ? Tegnap egész nap csak 2 banánt evett. Ma is a banán kellett, a főzelék nem, most este evett pár kanál tejpépet, de szopizni már nem akart. Nem jellemző Bencére, ezért aggódom.

Teszek fel pár képet múlt hétvégéről:

Kép
Kép
Kép
Kép

Ezek Bence névadós képei. Nekünk ilyen is volt. A keresztelővel egyenlőre még Szilvushoz hasonló gondjaink vannak.

Puszi

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Sly, szóval megvan a bűnös! Igen, jöhet a gyümölcskenyér! Nemsemmi a ruhád, kislánykoromban én is ilyet szerettem volna. De most valahogy már nem illett a képbe.

Szilvus, már akartam írni, hogy gyerekkoromban imádtam a kukákat és a kukásautókat. Jó volt nézni, ahogy a kukások felrakták a kukákat a kocsira és az autó ahogy benyelte a szemetet.
Most hiába nézek ki az ablakon, nem látom a kukásautót.

Timi, van még névadó ünnepség?

Karmen, járt már nálatok a Mikulás? Jó nektek!

Pumi, jól látom, hogy nagykádban fürdik Nándi? Élvezi? Talán nekünk is ki kéna próbálni.

Kincső fürdés nélkül beájult. Ez van, ha alig alszik napközben. Apa megint haverozik, nem tudom, mikor jön haza. Sajna mi nem mehettünk, mert közölték vele, hogy gyerekkel ne. Hát szarul esett, nem mondom. Amúgy sem mentünk volna.

Megnézem, mi van vele.

Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Nálunk zajlik az élet. Sajnos vannak rossz híreink is. Krizsó pisijében megint találtak baktériumot; ez okozhatja a folyamatos hőemelkedését.Kép Bár most nem olyan komoly a helyzet, mint eddig volt, de azért jó lenne már végre végleg kigyógyítani Kópékát. Claire, lenne ezügyben egy pár kérdésem. Küldök mailt.

Talira megyünk. Arra gondoltam, hogy nem édeset, hanem sósat sütök, legyen az is. Ezért mi sajtos rúddal bővítjük majd a terülj-terülj asztalkát.

Móki,
Nem pont 5-én, hanem egy nappal korábban dec.4-én volt az esküvőnk, mert az esett hétvégére. Neked 5-én van a szülinapod?
Végülis tudsz jönni a talira? Nem értettem Rita sorait; ezek szerint vele mész, nem jösz velünk ahogy megbeszéltük?

Timi,
Voltam Auchanben és megvettem nektek a felfújható, csörgő hengert. Talira viszem. Bencének gratula a névadó ünnepséghez. Nagyon csinos volt. Hogy viselte? Hol volt? Hogy intéztétek? Jó lenne nekünk is valami hasonló, mert a keresztelővel egyenlőre nekünk is hozzátok hasonló gondjaink vannak.

Minden esküvői kép nagyon szép. Sly, Mariann, Szerintem ti különösen gyönyörűek voltatok, de mindenkiről sugárzik a boldogság a fényképeken.

Előző tali képei:
Sly,
Nem tudom elküldeni neked a képeket, mert visszajön a mail azzal, hogy túl kicsi hozzá a postaládád méretlimitje. Nincs másik email címed?
Era,
Levi, nagyon édi eszkimóka.Kép Talis képeket elküldtem.
Kéri még valaki?

Edina,
Bálint hatalmas baba és nagyon szép; ráadásul ahogy írod nagyon ügyes is. Kép

Mariann,
Babahami ügyben számíthatsz ránk, alkotunk nálatok valami finomat a törpöknek. Ugye Szilvus?Kép Várom a mailt.

Kristóf közlekedni egyenlőre csak hátrafelé tud,Kép felnyomja a popsiját, majd a kezével hátratolja magát. Aztán jön a bömbi, mert nem közelebb, hanem egyre messzebb kerül az elérni kívánt játéktól.Kép Itt egy kép a tolató Kópéról:
Kép

Puszi,
Humi
humi

Sziasztok!

Gyors bekukk, mert álmi vagyok:

Humi, Rita, köszönöm az autós felajánlást, de mi nem megyünkKép sajna.

Zsu, én kértem anno a Chamomilla homeobogyit, de nem megyek a talira, így tárgytalan - ha megvetted, rakd el, mert még úgyis talizunk, és fognak nyoma sincs, csak a nyálnakKép

Edina, de jó, hogy visszajöttél!

Barack. jó hallani felőletek is!!!!!

Alszizok,

pusza,

Móki
móki

Sziasztok!
Megint visszaolvastam, és még a net is működik. Megint jó hosszú leszek, de nem én tehetek róla, hanem ti, hogy annyit írtok. Kép

Már tudok fejecskéket csinálni -- köszi, Léna!

Mi jól vagyunk, Tomika ma már(!) 9-kor elaludt, még bírja. Már több éjszaka köztünk aludt, mert mindig fölsír. Biztos a foga... Talán most kinyűjtózhatunk.

Minenki nagyon szép volt az esküvőjén, bocs hogy nem sorolom fel egyenként, de így 11 táján...
Én is fogok feltenni, de csak apunál van beszkennelve. Mindig elfelejtem. És a megismerkedések is érdekesek, szépek. Olyan jó ezekre emlékezni Kép

Szilvus!
Tomika még nem jutott ki az előszobába (ott+a konyhában van kő), de ha kimászik, naponta kell felmosnom (kutya is van). Én gondoltam egy kis Domestosra. Most speciális felmószerrel csinálom (valami profi cucc). De ez nem fertőtlenít.
A fürdős-berregős Peti nagyon aranyos. És már feláll a kádban? Tomika kb. egy hete ülve fürdik, bár néha ki akart mászni a konyhaasztalra.
Nekünk is azért kellett egy 40 km-re lévő faluban kereszteltetni Tomikát, mert ott nem volt semmi faxni. Pedig a szülők és a keresztszülők közül egyedül apa a római katolikus (ő is most tudta meg, hogy egyáltalán meg van keresztelve, a húgom (keresztanya) és én pogányok vagyunk, templomi esküvőnk nem volt, a keresztapa (a húgom élettársa) meg anglikán. És persze oktatáson sem voltunk. Szóval mindent lehet, tényleg csak a pap jóakaratán múlik a dolog.
Köszönjük a gratulációt! Tomika általában háton fekvésből oldalra fordul, és úgy ül föl. Fölállni meg úgy szeret legjobban, hogy a lábunkba kapaszkodik. De nálunk az önálló állás még nem nagyon megy (fognunk kell). Nagyon aranyos lehet az állásból leülés. Fürdéskor nálunk most a gumikacsa a sláger.
Én olvasgattam a homeopátiáról, ést azt olvastam, hogy akkor adjunk Chamomillát, ha nyugtalan, és láthatóan fájdalmai vannak. Persze nem akarok belekontárkodni, mert nem vagyok szakértő.
Gratula Tomikának a versenysúlyhoz. De nehogymár összemenjen Kép ! Kinek telefonált Peti? Kép

Pera!
Nekem a múlt héten volt egy csomó a mellemben. Amúgy is mennem kellett már a nőgyógyászhoz. Megnézte, azt mondta tejmirigy. Azóta elmúlt. Biztos nálad is az, de ha idegesít, inkább menj el dokihoz.
Nagyon jópofa a kis Vámpírlevi Kép És a kis eszkimó is. Hogy viseli a sapkát?

Móki!
Nagyon ügyes Andris! Tényleg az a szép mostanában, hogy minden napra jut valami újdonság.

Ed!
Nem kezdi kicsit korán Kincső a sörözést?! Kép
A paradicsomról összevissza írnak. A Kismama táblázat szerint pl. korán (7 hónapos kor körül lehet adni -- héja nélkül. Máshol azt olvastam hogy allergén, ezért csak 1 éves kor felett). Én még nem adtam, de szerintem ki lehet próbálni.
Kincső nagyon jól mutat (vacsi és fürdés közben is). Tomika inkább rám keni a kaját+az etetőszékre.

Léna!
Gratula az új fogacskákhoz!
Kösz, hogy leírtad a fejecske rajzolást. Mostmár telerakom vele az irományomat. Kép

Kata!
Jó, hogy Máté meggyógyult. Mi 1,5 hónapja minden rossz éjszakát (elég sok van Kép ) a fogkra fogunk.
Mely
Reméljük, Edina tudni fogja, hogy jól kell viselkednie Kép Én is tartottam tőle, hogy fogja bírni (amikor ott voltunk a papnál telerottyintotta a pelust, hatalmas bűz volt), de olyan volt, mint a kisangyal. Csak ült és nézelődött.

Zsú!
Petya nagyon aranyos! És olyan édesen alszik.

Mariann!
Mindenképp elmegyünk legalább az össznépi talira. De jó lenne addig is eljutni. Hátha...
A kis kócoska nagyon tetszik. Nagyon jó ez a kép.
ptünde

sziasztok! Ez a tolatás Eszternek is megy, már jó régóta, de tovább nem jutott, sőt, már forogni sem akar!Kép Ádám ellenben mint a csík , mászik, feláll, pakol, stb. Tegnap belemászott a hintázós autós üléebe térddel, és onnan pakolt a könyves polcon. Elég riasztó volt, én meg Esztert szoptattam, visítottam Apjuknak, és néztem, ki esik-e!
Csütörtök nálam is szervezés alatt, és el tudok vkiket vinni, még ülés is van a kocsiban, (sőt tegnap apjuk oly ügyes volt, hogy megcsináltata a műszakiját is!)
Nem ígérek semmit, de azt betartod!
Bilizés: irgalmatlan korai!
Claire
claire

Sziasztok!

Sly, karmen nagyon szépek voltatok!

Ed, Bence össze- vissza tolat a nappaliban. Csak nem látott valamit ma?Kép

Orsi, idegen helyen és ha rendesen aludt akkor bírja a strapát. Ma pl. amikor egyik feltétel se volt adott elég nehéz volt vele. Kép

Mariann, Nádja nagyon helyes a gondolkodós pozícióban!

Pumi, látszik mennyire szeret fürdözni Nándi, nagyon helyes!Kép

Timi, nekem akkor nyúlkál a szájában, ha annyira nem éhes. Tegnap este óta Bence se akar enni csak szopizni és azt is keveset. Én sem örülök neki mert az esti tejpéptől minha jobban aludna.

Edina, egész megnyugodtam azt hittem csak Bence ilyen kis husi. ő 9600 körül van, bár ő még nem olyan ügyes mint Bálint.

Szilvus, köszi igyekeztem. Kép Bencét is folyton elmérik vagy csak összemennek a fiúk?Kép
Milyen ügyesen áll Petibaba!Kép

Tünde, már tegnap akartam írni, hogy gratula az ügyes Tomikának!Kép

Erika, a kis eszkimód olyan mint egy címlapfotó!

Humi, Krizsó nagyon édi! Bence is tolat, de őt nem zavarja.Kép

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Claire,
Kristóf sem forog. Egyszer-egyszer megfordul a kiságyában amikor senki nám látja csak a végeredményt, de ennyi. Majdcsak beindulnak ők is Eszterrel.Kép
Hiába írok neked mailt, mindig visszajön, azzal, hogy megtelt a postaládád.Kép Szólsz ha küldhetem?

Bilizés szerintem is nagyon korai, ilyenkor még többet árt, mint használ.
Puszi,
Humi
humi

Sziasztok!

***TALI***
Most már összegyűjtöm ki mit hoz, de csak emlékezetből. Úgyhogy aki nem találja magát, lécci írja be.
Humi - sajtos rúd
Sly - gyümölcskenyér
Pumukli - rizssaláta
Katca - francia sali vagy kuglóf
Szilvus - sós muffin
Ed - tejberizs? (jól emlékszem?)

HumiKép
Mail most már tényleg ment.
Sajnálom, hogy a fránya baktériumok nem tűnnek már el végre.
Bömbi ismerős, Nádja is szokott, mikor Kristófhoz hasonlóan hátrál, pedig előre menne. Én meg röhögökKép A gonosz anyaKép

PumukliKép
Jól megnőtt már Nándi, nagyon kíváncsi vagyok már rá.

SzilvusKép
Grat Petike súlyához. Védőnők tuti nem tudnak hosszt mérni, miénk sem. Holnap nálunk is méreckedés lesz, ugyanis 7 hónaposak leszünk. Apa még mindig nem vitte vissza a mérleget, pedig már hónapok óta nem használjuk, csak 1x egy hónapban.
Ha nem vagyok indiszkrét, kit hívott Peti?
Nekem nem sikerült rajzzal, abban elvesztem. Én táblázatot csináltam.

Nálunk gyerekkoromban csak egy Ifa volt a kukásautó, illetve kukák sem voltak. Csak zsákban rakta mindenki ki a szemetet. Lehet, hogy ezért nem akartam kukás lenni.
Ovis koromban gyertyakészítő szerettem volna lenni. Láttam róla a tv-ben valami ismeretterjesztő filmet, és nagyon megtetszett. Iskolás koromban tanár szerettem volna lenni, de mire befejeztem az általánost annyira kiábrándultam a tanárokból, hogy úgy döntöttem, ilyen kollégák nekem nem kellenek. Az azért kár, hogy ugyan szeretek dolgozni, és szerettem amit csináltam, de igazi hivatást nem sikerült találni.

EdKép
Feladványok jöhetnek, tényleg jó néha egy kis agytorna. Majd én is keresek még.

EraKép
Nagyon jó a kép Leviről, kis eszkimókaKép. Mintha valami magazinból lenne. Te fotóztad?
Nagylányról is kaphatnánk alkalomadtán egy képet?

BettyKép
Én is megnéztem az albumot. Nagyon helyes a kislányod.

SlyKép
Nagyon profik a képek, persze jó modellről könnyű jó fotót csinálni. Gyönyörű volt a ruhád és a csokor is.
Látom Bianka is élvezi a nagy kádat. Azt hiszem itt az ideje, hogy mi is kipróbáljuk.
Aha, szóval te követted el a gyümölcskenyeret. Én próbáltam akkor kinyomozni, ki hozta, de te úgy látszik kimaradtál a kérdezősködésből. Nagyon finom volt ám! Receptet kérném szépem.

KarmenKép
Nagyon jól áll Orsinak a mikisapka. Én is vettem, Nádjának meg magamnak is. Ruha szerencsére nem attól lesz szép, ha drága. A fotós sem fontos feltétlen, a miénket pl fotós csinálta, de szerintem nem állt a helyzet magaslatán. Szóval szépek vagytok a képeken!

TimiKép
Névadót még most is az anyakönyvvezető tart? Emlékszem anno, még kisiskolás koromban jártunk névadókra énekelni meg verset mondani.KépKép

MókiKép
Kár, hogy nem tudsz jönni. De biztos jó lesz a hosszú hétvége is! Sőt!

TündeKép
Esküvői képeket várom, nem elfelejteni!

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Gyorsan írok, mert ha csak olvasok, nem bírok pótolni!

Szilvus, micsoda súly!!!!!!! Végre megvan, hová tűnik a gigamennyiségű kajaKép Védőnéni egy időre nyugodtan alhatKép

Mariann, Nagyon klassz a a kép a gondolkodó Nádjáról! Köszi még egyszer a linket. Az nem jött le teljesen - nekemKép - , hogy most együtt él e az apával, vagy sem.
Én is emlékszem, hogy anno jártunk névadókra énekelni meg verset mondani. Kép

Pumukli, nagyott nőtt Nándi, de az arca annyira karakeres, ezer közül felismerhetőKép. Arra viszont nem tudok rájönni, kire hasonlít.

Era, a címlapfotós Levi sztár!!!!! Csatlakoznék Mariannhoz: a nagylányról is kaphatnánk egy képet?

Humi, dec.6-án születtemKép Tudod, aznap reggel találják meg a gyerekek a csizmiben a sok-sok-SOK édességetKép A bátyám egy kishúgot találtKép

Timi, nagyon elegáns a fiatalúr! Volt vers, meg mindenféle, vagy csak a hivatalos szöveg?

Betty, nagyon helyes a gyerkőcöd van, végignéztem az albumot. Azt hiszem, a bilizéstől elment a kedved, az hozzászólásokat olvasvaKép

Sly, hm, a másik címlapfotó Levi mellettKép
Látom, Bia nagyon élvezi a nagy kád nyújtotta teret.

Karmen, de jó, mi is ilyet szeretnénk Andrisnak, ma veszünk, és készülnek a képek!!! Orsi a mikilány!Kép Esküvő: hát senki meg nem mondaná, hogy nem profi fotós készítette a képeket, és nagyon csinosak vagytok!!!!

Pusza, jó hétvégét!!!

Móki
móki

Sziasztok!
Köszönöm a kedves fogadtatást! Remélem most már gyakrabban fogok tudni jönni.
Nagyon szépet az esküvői képek! Mindenki nagyon szép volt. Én is rakok fel majd képet.

Orsi,
A mi esküvőnk is tavaly novemberben volt. Én egy kicsit tartottam attól, hogy már nem fogom bírni,mert akkoriban nagyon fájt a hátam. De aznap szinte semmi bajom nem volt, leszámitva az idegességet.

Ma igazán korán ébredtünk, Bálint 4:30-kor ébredt, megszoptattam, majd gondoltam visszaalszunk, persze ezt csak én gondoltam így. 5-kor Apa is felkellt, de már elment dolgozni. Azóta Bálint visszaaludt, én meg ilyenkor már nem tudok. De amint hallom már felébredt.

Humi,
Sajnálom, hogy még nem múlt el a baktérium. Jobbulást! Bálintnak is volt amikor megszületett. Szülés közben kaphatott valami fertőzést, és emiatt eléggé elhúzódott a sárgasága. Ő is antibiotikumot kapott 5 napig vénásan, majd 5 napig szájon át. (én is kaptam közben ugyan ezt)

Timi,
Bence nagyon csini volt a névadóján. Jól viselte?
Bálintnak a keresztelő már csak jövőre lesz,mert még nem tisztázódott a keresztapa. Sajnálom, mert én úgy gondoltam régebben, hogy majd pár hónapos korában lesz, de mire odáig jutunk szerintem már járni fog.

Barbi,
Ügyi vagy, hogy már megvannak az ajándékok!
Jó, hogy mondod a WEStEnd-et mert eddig pont a babaszoba nemléte miatt nem látogattam nagyon, na meg persze az Árkád közelebb van. Kép
Gondolom milyen jó lehetett Bencét cipelni, mert Bálint is mindig kikéreckedik a kocsiból egy picit. Kép

Tünde,
Gratulálok Tomikának a felüléshez! Nagyon ügyi!
Bálint eddig csak a kádban ült fel, de ott is úgy, hogy közben kapaszkodott a szélébe.

Karmen,
Orsi nagyon édi a sapiban. Kép
Irigykedve olvastam, hogy nem nagyon szokta magát összekenni evés közben. Kép
Szépek vagytok nagyon a képen! Szerintem a ruhákat az teszi széppé Aki viseli. Nálunk sem volt fotós. Vagyis volt, de ő csak barátoknak vállal esküvői fotózást mert amúgy más területen dolgozik. Így olcsó is volt, rengeteg fotót csinált (digitálisat) és szépek is lettek.

Szilvus,
Peti nagyon ügyi! Kép Bálint is szeret telefonálni Kép
Jól látom, hogy egyedül áll?

Móki,
Irigyellek a hosszú hétvége miatt. Mostanában mi olyan keveset vagyunk együtt Apával, korán megy, későn jön. Nehezen bírom.

Ed,
Édes a maszatos kép Kincsőről, Bálint szinte mindig így néz ki. Néha közelharcot kell vívnom vele evés közben Kép Jól látom, hogy már 4 fogatok van?

Moncsi,
Én is a Sote II-n szültem. Kép

Jó hosszú lettem,de így jár az aki ritkán jön! Kép
Most megyek mert Bálint hiányol. Kép Szép napot mindenkinek!

Edina

Kép
Kép

nedinabp

Sziasztok!

Humi!
A talis kepeket probald meg a napocska@evosoft.hu-ra kuldeni. Ide mennie kell. Szilvusnak sikerult. A masik cim valoban nem kepes fogadni a kepeket.
Meg1x koszi!
Jo lenne, ha Krizso vegre meggyogyulna. Jobbulast neki! Remelem hamar tul lesz rajta. Kép

Mariann!
Most nem tudom leiirni a receptet, de nem felejtem el. Esetleg meg valaki?

Moki!
Kar, hogy nem tudtok jonni. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Humi!

Krizsónak add át sok-sok gyúgy puszit! Biztosan használni fog, úgy mint a tiétek Matyinak! Kép

Timi!
Sajnálom, hogy nincs étvágya Bencének. Szerintem is meg kéne mutatnod a dokinak. Az első jele a betegségnek nálunk is (így utólag már tudom) az étvágytalanság volt. Persze nem tuti hogy nálatok is betegség lenne az oka, de ha sokáig fenn áll a dolog akkor annak oka van. Matyikába 2 hónapig tömni kellett a kaját (nem is nőtt a súlya 1 dkg se). Most viszont zabál! KépKépKép Tegnap is meg evett este 2 kis tányér krumplifőzeléket, azt amit magunknak főztem (habarással khm, khm) De úgy ízlett neki, s mikor elfogyott jött a hiszti. Semmi baja nem lett tőle. Kép
Szal szerintem ne hagyd hogy éhezzen, nem normális hosszú távon. (kicsit óvatosabb lettem, bocsi)

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok, reg nem irtam, nem tudom emlekeztek-e ram. Csenge szuletese ota, csak olvastalak, de irni soha nem maradt idom. Csenge szepen fejlodik, nemsokara 8 honapos lesz. A fo etele a szopizas, nem akar egyebet elfogadni. Naponta megkinalom fozelekkel, almaval, de csak morrog neki, 3-4 kanal a maximum amit megeszik.
Az alvassal van a legnagyobb gondunk, csak szopi kozben(este) alszik el, vagy a babakocsiban tologatva. Ot honapos kora ota pedig ejszaka egyre gyakrabban ebred fel, szopizunk, aztan visszaalszik. rendszerint 5-6-szor egy ejszaka, de van hogy tobbszor is. Irtatok valami homeo bogyorol, azt hol lehet beszerezni, a ferjem kereste Debrecenben de nem talalta meg?
Kitty, az utobbi idoben nem irtal, hova tuntel?
Szilvus, Peti baba nagyon ugyes, mar all, o Csengevel egy idos, de Csenge meg csak most probal maszni, de meg ez sem sikerul, csak a hatrafele tolatas, meg a henger-boga.

Ildiko+Csenge
kildiko

Edina! lehet csinálok egy evös képet megint, hogy elhiggyétek még a céklával sem keni össze magát a multkori kivétel volt.

Télapó sapit apa kapta és jó nagy méret, de Orsinak tetszik mert csilingel.

Humi! Orsi is hátrafele mászott elöbb, olvastam hogy ugy sokkal könnyebb, többnyire ezzel kezdik.
Jobbulást Krizsónak!!

Ildi! Én emlékszek, sokat gondoltam is Rátok, mi lehet veletek.
Homeot a fogzásra irtuk, Chamomilla Vulgaris 15CH. Nálunk sem volt a patikában de kértem rendeljék meg, a nagykerben szokott lenni, szerintem a férjed is kérje igy. Akár ki is fizetheti elöre akkor biztos megrendelik, kb. 380 Ft.
Csenge milyen hosszu, súlyú? Orsi is szopimániás, nem is hizik eleget. Most már sokat mozog és kellene több fözeléket ennie. Képek vannak Csengéről?

Timi! Nagyon csinosak voltatok a névadón!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Nos, a kíváncsiság nagy úr, regisztráltam magam egy internetes társkeresőbe. Hát, elég vicces a dolog. A kedvenc levelem:
TALLÁLKOZÚNK
Ugyebár eme egyszerű mondatban 4 db helyesírási hiba van. Nem gondoltam volna, hogy lehet egy egyszavas mondatba 4 hibát ejteni. Ha nem regisztrálok, sosem tudtam volna meg KépMindenesetre azt hiszem ez a fajta ismerkedés túl macerás, elég sok az idióta, nekem nincs hozzá türelmem, hogy levelezgessek, meg szelektáljak. Azt hiszem inkább néha kilesek az ablakon, hátha erre jár a herceg.Kép

IldikóKép
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél. Ha leválben feladom neked a bogyót, megkapod, vagy elveszik a vámon/postán?

Mariann
tmarianna

Sziasztok!
Most nem írok, mert nagyon késő van, csak néhány kép. Sikerült végre az esküvői fotót beszkennelni.
Íme:
Kép
Kép
ptünde

És Tomikáról is van néhány újabb.
Mostanában Tomika is ülve fürdik:
És itt látszik a 3 alsó fogacska is!:
Kép
ptünde

És játék a tatával:

Jó éjt!
Tünde+TomikaKép
ptünde

Humi! Bocs, kaptam egy iszonyatos méretű mailt, de már kipakoltam, jöhet a tied!
Mozgás: engem nem az aggaszt, hogy nem mászik, hanem, hogy nyáron megfordult, 4kázlábra állt, (előbb, mint Ádi), most meg szinte leállt! A doki néni nem lát okot aggodalomra, de mondta, hogy esetleg ösztönözzem egy kis takaróban görgetés, stb. én azért azt hiszem meg mutatom szakembernek!
Fürdés: Nálunk is nagy kádban fürdenek, kb 6 hetes koruk óta, nagyon szeretik, a fejüket támasztjuk, és tök jól lebegnek!
Keresztelés: még mindig nem értem, miért hajtjátok ezt a dolgot!? Ha te hívő, vallásos ember vagy, akkor értem . De ha nem, akkor a gyereket minek? Lehet, hogy tévedek?!
MÉg nem tudom, mit hozok a talira. Kaphatok időpontot, címet? Kell vinni vkit?
esküvői fotó, majd én is bescanneltetek apámmal egyet!
Üdv.
Claire
claire

Sziasztok!

Sajnos nincs időm visszaolvasni,de tettem fel új képeket Dominikról.Mondjuk ezek nem a legújabbak,mert azok még nincsenek előhivatva.
Akit esetleg érdekel megnézheti itt:

http://babanet.hu/album/main.php?album=3999

Orsi
orsi21

Sziasztok!

ClaireKép
Tali nálunk lesz, csütörtökön. Holnap összedobok egy mailt az címmel, az útvonallal stb.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Mariann, látom megint baglyosat játszottálKép
Sztem írj választ a tallálkozúnk-nak, lehet, hogy érdekes személyiségKép
Na, jó lehet, hogy jobban jársz az ablakkalKép
CSütörtökön tojáslepényt viszek.

Puszi, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap kiruccantam/tunk. A barátnőmnek a virágkötészet a hobbija, és pár ismerősét meghívta, hogy csináljunk adventi koszorút(én mohó voltam és ajtódíszt is rittyentettünk). iszonyú büszke vagyok a művekre, teszek is majd képet!Kép Andris álmossága miatt a fiúk leléptek, engem a barátnőm hozott pár órával később. Olyan jó volt!!!

Ildikó, de jó, hogy megint itt vagytok!

Mariann, elég lehangoló lehet a kínálat, de ki tudja, lehet, hogy szörfön érkezik a herceg a neten keresztülKép

Tünde, nagyon helyesek az esküvői képek! Tomika a mosolygós szívtipró nem pakolja ki a CD-ket az állvány aljáról?

Tegnap esett a hó - ugye mindenki rohant az ablakhoz, udvarra, stb., mint miKép

Szép napot! Megyek, játszok Mazsival, amíg apa szunyizik még egy kicsit.

Pusza,

Móki

Kép

Kép
móki

Móki! Nagyon szép ez a koszoru én is szeretnék egyet!!Kép

Már megint irigy vagyok tali miatt!! Meg sirok hogy ilyen messze lakok.

Tündi! Tomika nagyon ügyes, az arca is egyre szebb, olyan kislegényke már.

Mi még kiskádban füretjük de ez nagyméretü, kényelmesebb hogy kevesebb viz kell teleengedni és kisebb felületet kell kisurolni, anagyládat mi nem mossuk ki naponta. Igaz csak tusolunk benne.

Mariann! hát igen ilyen is van, de akadnak normálisak is.

Orsi nagyon szép a kisfiad!

Nekem megint szörnyü éjszakám volt, Orsi gyakran felébredt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok!

Egy gyors infó:
A körúton az oktogon és a nyugati között (teréz krt 27) van egy gyerekcipőbolt. Tegnap vettem Kincsőnek 2 pár bakancsont -19es (egyik bundás)- 7ezer forintért! Néhány modell le van árazva, 1-t fizet, 2-t kap akció van. Tennék fel képet, de valami gáz van, nem tudom letölteni fotókat a gépre.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Moki!
Gyonyoru lett az adventi koszoru es az ajtodisz is. Igazan egyedi. Ugyes vagy! Nekem is kene mar csinalnom egyet. Kép

Tunde!
Tomika nagyon aranyos a kadban. Kép

Humi!
Atjottek a kepek. Koszi! Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?