Sziasztok!
Megint visszaolvastam, és még a net is működik. Megint jó hosszú leszek, de nem én tehetek róla, hanem ti, hogy annyit írtok.
Már tudok fejecskéket csinálni -- köszi, Léna!
Mi jól vagyunk, Tomika ma már(!) 9-kor elaludt, még bírja. Már több éjszaka köztünk aludt, mert mindig fölsír. Biztos a foga... Talán most kinyűjtózhatunk.
Minenki nagyon szép volt az esküvőjén, bocs hogy nem sorolom fel egyenként, de így 11 táján...
Én is fogok feltenni, de csak apunál van beszkennelve. Mindig elfelejtem. És a megismerkedések is érdekesek, szépek. Olyan jó ezekre emlékezni
Szilvus!
Tomika még nem jutott ki az előszobába (ott+a konyhában van kő), de ha kimászik, naponta kell felmosnom (kutya is van). Én gondoltam egy kis Domestosra. Most speciális felmószerrel csinálom (valami profi cucc). De ez nem fertőtlenít.
A fürdős-berregős Peti nagyon aranyos. És már feláll a kádban? Tomika kb. egy hete ülve fürdik, bár néha ki akart mászni a konyhaasztalra.
Nekünk is azért kellett egy 40 km-re lévő faluban kereszteltetni Tomikát, mert ott nem volt semmi faxni. Pedig a szülők és a keresztszülők közül egyedül apa a római katolikus (ő is most tudta meg, hogy egyáltalán meg van keresztelve, a húgom (keresztanya) és én pogányok vagyunk, templomi esküvőnk nem volt, a keresztapa (a húgom élettársa) meg anglikán. És persze oktatáson sem voltunk. Szóval mindent lehet, tényleg csak a pap jóakaratán múlik a dolog.
Köszönjük a gratulációt! Tomika általában háton fekvésből oldalra fordul, és úgy ül föl. Fölállni meg úgy szeret legjobban, hogy a lábunkba kapaszkodik. De nálunk az önálló állás még nem nagyon megy (fognunk kell). Nagyon aranyos lehet az állásból leülés. Fürdéskor nálunk most a gumikacsa a sláger.
Én olvasgattam a homeopátiáról, ést azt olvastam, hogy akkor adjunk Chamomillát, ha nyugtalan, és láthatóan fájdalmai vannak. Persze nem akarok belekontárkodni, mert nem vagyok szakértő.
Gratula Tomikának a versenysúlyhoz. De nehogymár összemenjen
! Kinek telefonált Peti?
Pera!
Nekem a múlt héten volt egy csomó a mellemben. Amúgy is mennem kellett már a nőgyógyászhoz. Megnézte, azt mondta tejmirigy. Azóta elmúlt. Biztos nálad is az, de ha idegesít, inkább menj el dokihoz.
Nagyon jópofa a kis Vámpírlevi
És a kis eszkimó is. Hogy viseli a sapkát?
Móki!
Nagyon ügyes Andris! Tényleg az a szép mostanában, hogy minden napra jut valami újdonság.
Ed!
Nem kezdi kicsit korán Kincső a sörözést?!
A paradicsomról összevissza írnak. A Kismama táblázat szerint pl. korán (7 hónapos kor körül lehet adni -- héja nélkül. Máshol azt olvastam hogy allergén, ezért csak 1 éves kor felett). Én még nem adtam, de szerintem ki lehet próbálni.
Kincső nagyon jól mutat (vacsi és fürdés közben is). Tomika inkább rám keni a kaját+az etetőszékre.
Léna!
Gratula az új fogacskákhoz!
Kösz, hogy leírtad a fejecske rajzolást. Mostmár telerakom vele az irományomat.
Kata!
Jó, hogy Máté meggyógyult. Mi 1,5 hónapja minden rossz éjszakát (elég sok van
) a fogkra fogunk.
Mely
Reméljük, Edina tudni fogja, hogy jól kell viselkednie
Én is tartottam tőle, hogy fogja bírni (amikor ott voltunk a papnál telerottyintotta a pelust, hatalmas bűz volt), de olyan volt, mint a kisangyal. Csak ült és nézelődött.
Zsú!
Petya nagyon aranyos! És olyan édesen alszik.
Mariann!
Mindenképp elmegyünk legalább az össznépi talira. De jó lenne addig is eljutni. Hátha...
A kis kócoska nagyon tetszik. Nagyon jó ez a kép.