Evolet: írhatnék okosságokat,de a többiek mindent megírtak már,ami az én szívemből is jött volna!
Az én FSH értékem brutál magas volt,mentem is AMH-ra én is,és annak se lett túl fényes az eredménye: (28 évesen) kimerülő petefészkekkel rendelkezni elég gáz....-gondoltam én.
De a vizsgálatot nem a siránkozás kedvéért csináltatta Sz,csupán hogy megtudja,milyen adagokat használhat az esetemben,mert ez 100%-ra megmutatta neki,ahogy fogalmazott.
Így is lett,Maja a pocakban már 22 hetes!! Nagy adag szurikat kaptam,de ez volt az álmom,hogy anya lehessek,és ha ez kellett hozzá,örültem,és hálát adtam minden egyes szuriért és orvos-látogatásért!
Sok mindent feladtam már életemben,ha nehézségek jöttek,de ahogy anyum is mindig mondta,ez az a dolog egy nő életében,ahol MAXIMÁLISAN optimistának kell lenni!!!!! SOHA nem adtam volna fel!!
Talán nem épp a legjobb ember írja ezt,hisz nekem már 2. próbálkozásra sikerült a baba,de az eredményre Sz is mondta, no meg Hilda,hogy mennyien cserélnének velem,hogy súlyos endometriózis és kimerülő petefészkek mellett megadatott ez a CSODA!!
Azt hiszem itt bármelyik lánynak sikerül is a baba,azt csodának tekinthetjük,hisz azzal a bélyeggel indultunk,hogy meddő....
De ilyenkor rá kell nézni arra a táblázatra,amit időnként felraknak a lányok,hogy hány baba született már ezektől a "meddő" nőktől!!!!!!
Nekem mindig erőt adott ránézni,hisz ezek nem közhelyek,vagy bátorítások,ez maga a valóság! Igenis sikerül mindenkinek,csak esélyt kell adni rá!
(Erről eszembe jut,hogy mindenki egy lottó 5-ösért imádkozik,de azért egy szelvényt nem töltene ki hozzá...
)