Új privát üzeneted érkezett!

Kpn: szerencsére a köldökcsonkos dolog hamar lecseng,utána még ki lehet élvezni a pocakfürdőt! ;)

Engem meggyőztek itt a lányok,de van sima kádunk is,míg azt bevethetjük :)
Utána azt kirakom,mert nagy batár :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Küldöm én is a baba-világrahozókat: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Estrella: kertész-infó még nincs,majd ha megkapjuk az árajánlatot ;) :D
Vendég

Sziasztok!

Varjúék még nem válaszoltak, írtam a Ponyvaregényeseknek is.
Igen, ez a Kopaszi gáton lenne, negyon ajánlgatták mások, és a bemutatkozásuk is szimpi!

Kubu,
jól megijesztettél, azt hittem nem látunk benneket a bárányhimlő miatt!!! De szerencsére M stramm kölök!

Kpn,
no most már aztán tényleg ideje világrajönnie a kislurkónak! Küldök csalogatókat én is :arrow: :arrow: :arrow:

Kahlan,
szerintem is jobb, ha ilyen filmeket mindenki apával néz meg, mint ahogy ti is fogjátok hamarosan!!!

Evolet,
szerintem gondold át ezt mégegyszer!
Hiszen valóban sok anyagi lemondással és feszültséggel, szomorúsággal jár, de az út végén mindannyiunkra ott vár a csoda!!!
(mellesleg inszem v. lombik ilyen szempontból egyre megy, nem sokkal olcsóbb az inszem se, a drukk, a hormonok miatti hiszti, stb. meg ugyanúgy megvan...ezzel szemben a lombiknak azért jóval nagyobb a sikerességi mutatója!)

Eszter,
tényleg kigyúrt IR szakértő leszel hamarosan, aztán majd te is osztod a tanácsokat pocidban a babákkal mint Andikánk :wink:

Vicky,
Mieza híreket, köszi!

Kép
judit0713

Hahó!

Kubu: köszi a jókívánságokat. Már elküldtem neki, remélem értett is valamit belőle. Jó ideig keresgéltem a lapot, a mondókámat, a versikét és a zenét hozzá. Szerintem tökély lett.

Vicky: köszi Mieza hireket, remélem hétvégére haza mehetnek, biztos valami virus. Egyszer fiacskámat is beutalták megfigyelésre vakbélgyanuval. A B kh-ban nagyon rendesek. Minden évben adó '1% odamegy a sok-sok segítségért amit kaptunk a fiunk miatt. És a többi 1% is gyerek/lombik hasonló célra küldetik.

Evolet: 2x elolvastam, hogy mit is (nem) szeretnél.
Én azt mondom aludj még rá párat. Akik itt járnak/jártak rögös uton haladnak/haladtak. De ott van a végén a csoda, hinni kell és remélni - sikerülni fog, mert kell. Ha nem is tudom milyen ez, de a várakozást nagyon tudom, s még a végét se látom. Azt viszont tudom ma 23 éve, hogy anyává válni és életet adni a legcsodálatosabb dolog a világon. Hajrá!

Breki: mi van M dokkerral, minden rendben? Szül. felkészítő és KH milyennek találod?

Remélem a találkahely kialakul, még ha nem is tudok ott lenni, ami annyira bánt, hogy nem is tudjátok.

KPN. én meg azt hittem, hogy ma megszülsz, de tudod mit, a nap még nem ért véget. Kb én is este fél 9-kor döntöttem el, hogy irány eme világba, és még éjfél előtt meg is szemlélhettem, anyukám nagy-nagy örömére.

További szép estét kispatak
Vendég

Kispatak,
nagyon szívemből szóltál Evolethez!!!
Bizony kár hogy nem leszel ott velünk, node ahogy ezt már Lujziéknak is írtam, lesz itt még tali az ősszel tuti (lehet hogy az már tényleg nálunk???) ahol kárpótol majd az addig megszülető sok baba és persze az akkorra már gömbölyödő újabb pocakok :)

Kép
judit0713

Sziasztok lányok!

KPN: de izgalmas napok ezek! Hamarosan meglátod Őt! :D

Vicky: nagyon szép kislány Barbus!

Evolet: miért nem fűznek sok reményt a lombikhoz? Akkor tehát nem vállalnátok? Vagy még vártok egy eredményre?

Kopaszi gát!!! Nagyon jó hely, tőlünk mindössze 5 percre van, sokszor járunk oda. Van egy kis játszótér is.
De jó lesz nektek!!!

Kép
lujzici

Hahóóóó!!!

KPN:
Betechnokoloztad a gyereket? Bújjon már ki a kis huncut!!! :)
Drukkjaim minden nap mennek, talán ez a hidegfront besegít... :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok,

Evolet,
Ölelések, erős vagy hogy meghoztad ezt a döntést.

Kpn,
Ez már nem ér :-)

Béku,
Grat isminek, remek névválasztás.

Eszter,
Köszönjük Borsó híreket.

Judit,
Ne tudd meg én is úgy megijedtem már le akartam mondani a hétvégi vivicittát, a sulit :-), meg a jövő heti talit, de így okés a dolog.
Marci olyan mint a szülei nem bírja a meleget, valószínűleg a bölcsiben vastagon öltöztették fel amikor kimentek az udvarra.

Fantasztikus volt a mai séta, turababakocsimmal futottam motoron robogó fiam után és kb. 543210x kiabáltam hogy Marci állj meg légy szíves. Biztos remek látványt nyújtottam :-)

Most jött M és egy nagy ikeás hálós tároló építőt kiborított a konyha közepén, na itt a pillanat hogy csak átlépek rajta, legalább holnap nem kell előszedni ha játszani akar vele :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Judit: köszönöm a kedves szavakat! Hát igen, pedig ugy szerettem volna látni a sok-sok pocakos mamit, miből lesznek a csodák. De azt hiszem, már csak a végeredményt látom, hm de hát addig még sok idő! Talán addig szaporodik a pocakosok tábora, talán Ann, Sajt, Eszter, Zsu és még sok-sok ember, aki várja a csodát. Lesz csoda, és Evolet a végén te is kapsz egy sírós, maszatos kis csomagot, hogy embert nevelj belőle - miközben anyává válsz. Ezt nem tudom elmondani milyen érzés, de a gyerekem születésnapján mindig visszagondolok annak a napnak az eseményeire, amely máig a csoda, pedig oly régen volt. Akkor nem vártam rá annyit, mint most, és várok meddig, talán még a jó Isten se tudja, de ahogy a barátnőm írta, lehet még sokáig -én is igy gondolom. De ez nem tarthat örökkön örökké.

üdv kispatak
Vendég

Juhé: Sajti is előkerült, gyere csajszi mesélj!!!
Vendég

sziasztok!

no, votlam dietetikus csoportos szaktanácsadáson...sok okos dolgot hallottam.

Pl. nekünk IReseknek pl az uzsonnaidőben pl nemcsak gyorsat hanem lassút is kell együnk. Eddig ezt sehol sem olvastam,és a dietetikus külön kiemelte...pfff eddig meg örültem, hogy délután akkor kism édesség, kis gyümi...

Aztán ilyen okos dolgok mint:
-minél inkább finomítunk, annál jobban növeljük a gi indexet...úgyhogy igyekezzünk nem sokat pürésíteni pl.
1 dkg pékáru 5 CH-t tartalmaz...ezzel könnyű számolni
1dkg nyers rizs: 8CH
főttként pedig 15 dkg

1 csapott ek liszt(bármilyen) 8CH
1 ek. müzli, natúr: 6CH
1 ek. levestészta: 8CH

a Cerbona szeletet, amire rá van írva, hogy hozzáadott cukrot nem tartalmaz nem nagyon ajánlja...sajnos...:-(

1 tenyérnyi rántott hús 15-16 CH
liszt+tojás+korpa a húsra: 8CH
Vendég

Köszönöm a sorokat , nem akartalak vele terhelni benneteket .
Bocsi a káoszos irásért de még ez egy darabig biztosan igy lesz de megprobálok mindent sorba leirni. Kispatak-nak igaza van abban hogy aludnom kell rá !
Mostani állás:
28-óta mensim van, van 1 cisztám ami ma derült ki hüvelyi UH , amire Orgametril-t kaptam.
Magas az FSH-m és kevés a tüszöm? vagy a petesejtem?
ezért nem sok esélyt lát a dotor Úr arra hogy bármi is biztosan lesz , nem garantálja. A korom de főleg a biologiai korom miatt.
Azt ,hogy én ezt nem fogom végig tudni csinálni főleg ha nem lesz eredménye . Haza felé jutottam erre és keservesen de ugy érzem ez a helyes számomra inkább mint hogy rá menjen a házasságom .
Az elején irtam,hogy nekem már van 1 közel 16 éves fiam. Csak a drágámnak nincs gyermeke. Mióta orvosokat járjuk ez ügyben azota keményen romlott a szexuális viszonyunk .
Mivel még ott rögtön nem kellett döntenem semmiről így van 1 vérvételem amit a bmc csinál ill. amiböl 1 kém csővet vinnem kell a máv korházhoz. TSH és AMH.
+ mammográfia és ujabb UH a cisztárol.
Nem volt könnyü és ha elitéltek azért mert meghátrálok nem gond az sem ha megértetek akkor azt is megköszönöm mint azt is hogy eddig itt lehetem eben a szupi csapatban. Vannak reményeim még de azt inkább csodáknak nevezném ......
Judit és Andi ők korombeliek talán kissé jobban megértenek ......

mindenkinek csodálatos pocaklakot és terhességet könnyü szülést és eleven egészséges babucit kívánok.
puszi
evolet
Szolnok

Kahlan:
Érdekes amit mondott az okítós, csak az a fura, hogy nekem is külön tartott előadást egy dietetikus a kórházban, amikor IR-es lettem hivatalosan. Ő pedig kerek perec elmondta, hogy tízóraira kell 10 g lassút és 10 g gyorsat enni, uzsonnára pedig 20 gyorsat. Kaptam róla nyomtatott tájékoztatót is és eddig még mindenkinek így mondták.
Nem ellenkezem veled, csak furcsállom amit hallottál... :roll: Netán új szelek fújnak IR-ügyben?

Csajok köszi a hiányolást, imádlak titeket!!! :)
Velünk semmi extra.

Albert, Kisborsó-baba miatt majd frászt kaptam - örülök, hogy jobban vannak.

Evolet:
Kemény döntés, de a TIÉD - minden tiszteletem érte.
Én nem bírnám megtenni, túlontúl zavarna a tudat, hogy mi lett volna ha..? Gyere ha van kedved bármikor dumcsizni (könnyen jártatom a szám, én mostanság alig jövök :oops: ) és kívánom, hogy spontán foganjon meg a gyönyörű és egészséges gyereketek! :)

Ann:
Sokat gondoltam rád is, holnap végre péntek és várom a "jó" híreket!

Kubu:
Szuperanyu! Látom nálatok is zajlik az élet minden téren...
Legalább Marci bearanyozza (micsoda videjók!!! :lol: ), no meg Liza-baba is a mindennapjaitokat!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

evolet: Orgametrilt én is minden stimu után kaptam a cisztáimra, amik vissza maradtak. Kitakarított szépen. A vv-t szerintem azért még várd meg. Én a helyedben adnék egy esélyt a dolognak, ha a vv-ből esetleg azt látja a doki, hogy van esélye. Aztán ha úgy fogod fel, hogy ha lesz örülünk, ha nem akkor semmi nem változik, akkor talán nem mentek rá. Én örültem annak idején, hogy a dokim nem nyomatta a terminált együttlétet, nekem nem ment volna úgy. Legalábbis nem szívesen. De nem kellett. Igaz, hogy így meg pár óra különbséggel szexeltünk, a másik ott sem volt és nekem nem is volt jó. Még jó, hogy a közös orgazmus nem feltétele a gyereknemzésnek. :lol: Kitartás.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti, én is furcsálltam...de ezt mondta. IReseknek mindig kell valami lassú, ezt is hozzátette...
(Mondjuk nem gondolom, hogy azon a 3 korpovit kekszen fog múlni a dolog, de ha ezt mondta, ám legyen.

Evolet: átérzem teljesen a fájdalmad...de lehet hogy az idő majd meghozza a jó döntést, akármi lesz is.
Vendég

Evolet:
Teljesen megértem a döntésed és ráadásul neked már megadatott az anyaság.
Párod is egyetértett veled, neki nem hiányozna a közös csöppség?

Pá Drágáim!
sajt@

Kahlan:
:lol: Korpoviton tényleg nem múlik! :) Lehet, IR-diétánál is már több részre szakadtak a dietetikusok? Többféle irányzat lesz? Mint a harcművészetekben? :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Evolet: Aludjatok rá néhányat.... és a döntést együtt hozzátok meg - szerintem... :wink: Lehet pár nap múlva már máshogy látod a dolgokat.... (ciszta sokaknak van ám!!!!)

Sajnálom, hogy az orvosjárás már a házasságotokat "fenyegeti"... sajnos ez is benne van sokaknál a pakliaban, mi mindig azt szoktuk mondani, hogy egy ilyen "tortúra" amit a magunkfajta megél, vagy nagyon megerősít egy kapcsolatot, vagy teljesen tönkre is tehet akár sajna. Ha úgy látod hogy már tényleg fennáll a veszély, akkor persze hülyeség bármiáron erőltetni a dolgokat.... Beszéljétek át a pároddal jó részletesen a hogyantovábbot majd... :wink:

Amúgy meg csodák is történhetnek.....ahogy írod!!! :wink: :wink: :wink: Én őszintén kívánom, hogy teljesüljön az a csoda valahogy! :wink:

Viszont mivel engem külön említettél a társaságból, elmondom, hogy engem viszont hatlóval se lehetett volna eltántorítani, bármire hajlandó voltam és lettem volna még azért hogy babánk legyen .... de nekünk ugye egyikünknek se volt még gyerekünk és mindkettőnk életében ez volt egy ideje a fő vágy....
A férjem szerencsére 10.000 %-osan támogatott ebben az egészben, ha csüggedtem bármin, még Ő tartotta bennem (az itteni lányokkal együtt) a lelket.. mindig azt mondta, tudja, hogy nekünk ez sikerülni fog.... menjünk előre, tovább..... és hát úgy tűnik igaza lett :wink: ...

Ja és annyi még, hogy a mi "házaséletünk" is látta kárát épp elégszer ennek a gyerek-projekt életformának (az időzített együttlétek elég lélekrombolóak, ha éveken át így (is) kell) ...de mi igyekeztünk azokat mindig kellő humorral kezelni... pedig megvallom őszintén az utóbbi időszak ebbéli élményei messze távol álltak attól, amihez fénykorunkban szokva voltunk.... :shock: De túléltük... és 6 hét múlva születik egy kisbabánk... ezért pedig megérte... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

andi: És hidd el, ez a helyzet a gyerek születése után sem fog változni. Mi beálltunk a havi 3-4 alkalomra. Bár lehet, hogy másnál másképp van ez.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: ÓHHHHHHHHHHHHHH TEEEEEEEEEEEE MÁZLISTAAAAAAAAAAAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amióta Iza befészkelte magát, én már csak szinte hírből ismerem az egyszemű kígyót .... :lol: :lol: :lol: :lol:

Hmmmmmmmm havi 3-4 alkalom de fincsi is lehet .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na de majd ha a szülés után letellik a 6 hét.... talán....??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Sziasztok!
Csak röviden leszek: - Csajok, csodaszépek a gyermekeitek és elevenek. És milyen gyönyörű szemeik vannak. Én csak ámultam egész nap a fotókon és a videókon.

Evolet, inkább hozzád fordulnák. Én is Sz-nél kezdtem és az első reakciója az FSH-t nézve ugyanaz volt mint nálad. A korom miatt és hogy kimerült a petefészkem. Igaza volt, de fájt. Az AMH ki fogja mutatni hogy mennyire merült ki a petefészked. Természetesen tied a döntés, csak röviden hadd meséljem el az én sztorimat. 44 éves vagyok, van két lányom (25 ill. 23 évesek), elváltam és a jelenlegi páromnak még nincs gyermeke (illetve még nem volt). Majdnem három évig kínlódtam. Voltam én mindenhol. Hitelt vettem fel hitelre és most akkora kakiban vagyok hogy csak na. De, kismama vagyok és itt mocorog a kisfiam a hasamban. Csodás érzés. Egyébként Zeke dokinak köszönhetem. Nem saját petém, kaptam, de itt van és az enyém. Az első beültetés sikerült. Én azt mondom tudd meg mit érzünk. A párom arcát látnod kellene... fantasztikus. A kisfiúnk növekszik és hétfőn már félidős leszek. Ismerek olyan nőket akik képtelenek lennének arra amit én tettem meg, ezt ők mondták el nekem. De ismerek olyan párokat is akik boldogan élnek baba nélkül. Nem egyszerű és nagyon sokba kerül. Én most azt mondom hogy megérte, de tavaly ilyenkor ne tudd meg milyen állapotban voltam. Féltem hogy még a csodás kapcsolatom is rámegy erre a rögeszmére. Mert már rögeszme volt amit én műveltem.
Ne haragudj amiért így ismeretlenül elmeséltem neked, de gondoltam hátha lesz egy támaszod hogy nem vagy egyedül és ahányan vagyunk annyi félék... és bármilyen döntést hozunk bátorság kell hozzá. Ölellek és együtt érzek veled.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sajti, igen!!!!!!! Holnap vv újra!! El sem hiszed mennyire várom már. Meg vagyok győződve, hogy a vérzéssel rendbe jött minden, bár nem értem ezt a 2. vérzést, ráadásul nekem 3 napig tart max a mensi, most meg még bőven van, pedig már kedd óta tart. Mind1 is, csak Sz azt mondja, hogy "Jó hírem van, 2 alá csökkent a hcg" Baromi abszurd, de ha ez így lesz holnap én leszek az egyike a legboldogabb embereknek.

Sztem az soha nem baj, ha lassút eszünk gyors helyett, nem??

Kubu, soha nem voltam a Kopaszi gáton, pedig azt hiszem itt van egy köpésre nekünk, és pont néztem a neten milyen szépen parkosítva van. Elképzeltelek Perzsébet utcáin babakocsival Marci után loholva és kiáltva folyamatosan neki hogy álljon meg. Nagggyon muris :)
ann74

Drága Csajok!

Utálom ezt az érzést és IMÁDLAK benneteket ezért!
A kételyekért amit felhoztatok bennem .
Ránéztem mit kaptam a neten és az nem csak a cisztákra való azt hiszem féllépés az ivf felé.
A röhely az hogy itt olvastam az AMH-ROL és mikor az itthoni dokinak mondtam hogy kéne azt mondta mi az és ne a nettel foglalkozzak.
Nem egyedül döntöttem igy közös döntés de azt mondta mivel az oroszlán rész az enyém az Ámen én mondom mikor elvett 2009-ben (2008-ban jöttünk össze) tudta ,hogy nem csitri (bocsi fiatalság!) vagyok és ilyen gond is lehet.
Várok azt a vv. mindenképpen igérem alszokrá még sokat.

vasikáé a szitu pepitában és segítettél nem hamarkodok el igérem semilyen döntést!
judit, kubu, vicky , sajt@, kispatak és a többiek MEGRIKATATOK szeretlek benneteket érte! köszönöm
evolet
Szolnok

Vasika olyan szépen írtál Evoletnek...
ann74

Evolet!

Nagyon átérzem a problémádat! Nekem lassan 17 éves a kislányom, páromnak nincs gyermeke.
AMH értékem szinte 0, de az FSH-m 10 alatt van/volt. Két sikertelen stimuláció után, Konc tanár úr csak a donorpetesejtben látja a megoldást. Húgomtól kaptam, kettőt pociba egy fagyioviban van. Sajnos a két kis nyolcsejtesünk nem maradt velünk.
Párom 41 éves lesz, én 37. Ő könnyebben lemond róla én nem vagyok egy feladós fajta :lol:
Tudom, hogy még van esélyem és nem adom fel!
A szex.. nos ne keseredj el, nem ti vagytok az egyetlen pár, ahol ez szépen lassan feledésbe merül a sok megoldandó probléma mellett!

A remény hal meg utoljára... :wink:

Kép
avarka

egyetértek Ann-al és köszönöm Avarka!
Néha olyan nehéz beszélni ezekről de "jó" hogy nem vagyok egyedüli ezzekkel !
Kissé másként látom most már a világot mint ezelött jó pár órával!
köszönöm jó éjt mindenkinek holnap délután jövök de még nem fix döntéssel.
Nem gyözöm ismételni magam
DRÁGÁK VAGYTOK ÉS JÓ HOGY VAGYTOK!
evolet
Szolnok

evolet: Sosem lehet tudni, csoda mindig van. Még az is lehet, hogy spontán babás leszel. Ki tudja? Jó éjt, jó pihenést.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Evolet: annyira örülök, hogy nem adtad fel végleg. Bocsika, nem tudtam, hogy már van gyermeked, azt sem hogy mi a szitu.

Nagyon örülök, hogy Vasika ill. Avarka is jelentkezett. Nem akartam Vasika story-ját előhozni, de rögtön ő jutott eszembe, és ime lám-lám! Hm igy telik az idő, már félidő!???? Képet kérünk Vasikám gyorsan!

Evolet: kérlek még egy párat aludj rá, de ha a kapcsolat az ára, akkor inkább az maradjon. És spontán még bármi lehet, ha egy pici esély is lehet rá!

Mára lelép, várjuk a hireket Borsóról, Alrbertről és drukk mindenkinek!

Andi: már csak 6 hét, nem mondod komolyan??????????????????

üdv kispatak
Vendég

Mieza hírek - most kaptam
dokik még nem mondtak semmit, kivizsgálások mennek.
kiütései vannak Albertnek és durva hasmenése lett, de jól érzi magát.

IR diéta
azt mondta a mostani dokim, hogy lassút lehet bármikor. uzsi az egyetlen időpont amikor lehet úgy enni hogy csak gyorsat.
tejet nem ajánlja, mert nagyon gyorsan felszívódik. helyette kefír vagy joghurt.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok Jóreggelt! :wink:

Ann, mára a legjobbakat kívánom!!!!!! :wink: Ahogy természetesen Miezáéknak is, hogy mielőbb rendben otthon lehessenek!! :)

És természetesen Nórikámnak is.... talán ez a "csodálatos" idő beindítja a folyamatokat.... :?: :?: :?: :?: :?:

Amúgy szép napot kívánok Mindenkinek..... :wink:

andrea-1

Nóri,
kívánom, hogy ez az időjárás segítsen előcsalogatni végre a Kisfiatokat!!!!

Ann,
mai bmc-hez drukkolok. :arrow:

Evolet,
nagyon nehéz helyzetben kell döntened, én még megvárnám a vizsgálatokat és csak azután döntenék végleg.

Sajtikánk :-) :-) :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok Lányok!

Őszintén mondom, hogy minden elismerésem a Tiétek! Ahogy egymás mellett álltok, támogattok és segítetek mindenkit, miközben maximális megértéssel fordultok egymás felé – kevés ilyet látni manapság! Nagyon nehéz élethelyzet a mienk, tényleg nincs is két egyforma történet, és sokszor a régi "barátoktól" nem kapunk annyi figyelmet, erőt, mint itt tőletek - akár ismeretlenül is!

Én nem érzem még magam annyira a társaság részének ahhoz, hogy mindenki írásához hozzá szóljak, de itt szurkolok a gép előtt mindegyikőtökért!

Mostanság nem is tudok olyan gyakran jönni, egy határidős munka miatt nagy a hajtás nálunk, de már elterveztem, hogy az inszem napján csak pihizek (még ha ez orvosilag nem is igazán indokolt), és utána is kímélni fogom magam.

A babák mind édesek! Örökmozgók és rosszcsontok, meg van mindenkinek a minta, ki milyet szeretne 8) :)
thimmy
Gárdony

ANN EGY VAGONNAL MÁRA :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: drukk, hogy ne legyen már hcg növekedés sőt ne legyen hcg egyáltalán!!!

később jövök
pannik
Budapest

Sziasztok!

Jövőhéten letelik a 6 hét a sikertelen lombik kihirdetésének napjától!
Érdekes mert K csak annyit mondott 6 hét múlva jelentkezzek, semmi marytől számított hanyadik nap vagy ilyesmi!

Van 3 fagyibaba akiket vissza tudnánk kapni.
A fagyis beültit is megcsinálják OEP finanszírozottan? Ha igen akkor ott több ciklust ki kell várni, mint a fizetősnél?

Légyszi aki végigjárta már ezt segítsen! Köszi!

Egyébhént 18.-án megyek 12 órára! :D :D :D :D

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Ann!
szoritok mára!!!!!!

Mia!
jaj de rég hallottam felöled!

Evolet!
én is szedtem Orgametrilt,jó gyógyszer!
sajnálom,h igy áll a helyzet Nálatok,de remélem jön a tavasz és minden jóra fordul és happy end lesz a vége!!!
vikus82

Mia: ahhoz hogy a fagyislombikot tb támogatottan csinálhatsd, annak feltétele, hogy a petesejt leszívásától az újabb, a fagyis beültetésig 3 hónapnak (3 ciklusnak) el kell tellnie.
Fizetősre hamarabb is mehetsz.

De hadd kérdezzem meg, biztos, hogy fagyisra 1 támogatott lehetőséget beáldoztok?? :shock: Félre ne érts, nem szeretnék beleszólni, csak erről több alkalommal értekeztünk itt... azért kérdezem :wink:

andrea-1

Na visszavolvasva, előbb csak gyorsan Ann-nak akartam írni most már több időm van

Evolet Drága, ez nagyon nehéz dolog, én értem ezt amit írtál, hogy most így érzitek meg a házasságotok meg a bizonytalanság meg minden. Vannak ilyen pillanatakot amikor egészen nekikeseredeik az ember. Mondjuk én a szívem mélyén mindig is tudtam, hogy bármit mondd is a szám hírtelen felindulásból feladni soha nem fogom amig van támogatás, amig van pénzünk amig a doki azt mondja, hogy elég nem lehet többet próbálkozni, addig megyünk. És ezt is közösen döntöttük el, engem is maximálisan támogatott a fárjem, sokan leírták Neked, hogy a házasélet spontaneitását sajnos sokszor megöli ez a nyüglődés, legyen az inszem, vagy lombik mindegy. De MEGÉRI. Ez az egész csak addig fáj, amig el nem hangzik a bűvös mondat, ami azt hiszem így hangzik: Gratulálok, Ön terhes. Én csak a gratulálokra emlékszem belőle de hidd el minden kiradírozódott és ismét végig csinálnám, azt a sok-sok évet azt a sok sok szenvedést azt a sok-sok sírást, ami nem öl meg az megerősít szokták mondani, hát van benne valami.

Jól teszed, ha alszol még rá és a vv-ig vártok mert ez egy komoly döntés és nem szabad elhamarkodni. Sőt változtatni is lehet rajta, most így érzed és megértelek, engem is sokszor sokkolt amit hallottam K-nál, és a villamos megállóba úgy sírtam mint a záporeső és hüppögtem a telefonban a férjemnek, hogy nem bírom tovább, nem tudom tovább csinálni megszakad a szívem ha még egyszer azt hallom, hogy sajnálom.... ez most nem sikerült. De mire hazaértem vagy másnap reggelre, vagy egy esti beszélgetés után már világosan láttam, hogy menni kell tovább. Evolet é bíztatlak a sok csodasztori ismeretében, hogy ne add fel. Ölellek.
pannik
Budapest

Sziasztok!

Mia,
a fagyis támogatásos úgy van, ahogy Andi írta, 3 hónap kell a stimustól számítva.
Fizetősre bármikor mehetsz. És ha hozzáteszed, hogy egy stimura is kifizetnél min. egy százast, akkor érdemes mérlegelni, hogy a fagyit fizeted-e és hagysz-e még esélyt stimus támogatottra (mondjuk kistesónak).
Mi anno így csináltuk, így "csak" két támogatottat használtunk fel, hátha visszamegyünk még kistesóért akkor jól jön a maradék tb támogatás.

Csajok,
Kopaszi gát kilőve, arra a szombarta már van rendezvényük :(
Vakvarjú még nem jelentkezett, ha lesz egy kis időm egyedül, hívom őket.
Esetleg még plusz ötlet???
Breki teázójáról is jókat olvastam babás anyuktól is...hm???

Kép
judit0713

Mia szia :) örülök, hogy jöttél, ahogy Andi is írja, a fagyiovisokat támogatottan csak akkor tudjátok beültetni ha vártok 3 hónapot.
Mi mindegyik fagyis beültinket kifizettük így bár 6 beültetésünk volt, de csak 3 támogatást használtunk el. A fagyis beültetés 100000 ft-ba kerül, erre nagy luxus elhasználni egy támogatást, mert ha ne adj isten elfogy a támogatása akkor egy long protokoll olyan 750000 Ft-ba kerül kb, plusz mínusz 150000 Ft. Érdemes meggondolni. És ráadásul ha kifizetitek akkor nem kell 3 hónapot várni, hanem most 6 hét után a köv természetes ciklusodban be is lehet ültetni őket és ha ne adj isten nem sikerül, akkor mehettek tovább a támogatott stimus balhéval mert megint nem kell várni. Gyakorlatilag nem számít bele a fizetett fagyis beülti. Én áldom SZ-t, hogy helyettesítésben ezt nekünk röviden levezette és nekünk bizony ez a tesónál is meg már most is nagyon jól jött, hogy így döntöttünk mert még van 2 támogatásunk. Nem mindegy.

Remélem jól vagy és munkahelyeden minden ok? Emlékszem aggódtál, hogy nehogy visszaminősítsenek a sok hiányzás miatt. Nem lett gond ebből?
pannik
Budapest

kicsit hülyén írtam, hol van még a tesó mikor az első babánk is 7 hetes még csak :D :D , szóval jól fog jönni a tesónál mert még van 2 támogatás. Ezt akartam írni, bocsánat
pannik
Budapest

Nagyon köszi lányok, hát ezt nagyon át kell gondolni!

Pannik köszi az érdeklődést, munkahelyemen (nem akarom elkiabálni), minden rendben. Úgy tűnik, hogy a kollégáim felfújták egy kicsit a dolgot! A főnököm inkább tehermentesíteni akar kicsit, neki nem rég született gyerkőce és elég humánus!
Remélem most nem kiabáltam el, de ha akarnának valamit, nem írom alá és irány a táppénz! :D :D :D :D

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Andi
Sajna a pénz nagy úr, igaz a 750 e. ft még nagyobb!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Szerintem is így jobban megéri ez a 100 e. ft., igazad van.

Egyébként a fagyisnál hogyan nézik a ciklust? Ott is meg van hogy mary 3. napjától nézik, meg hormont is kap az ember lánya?????

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: én is erre akartam utalni, amit Pannik írt.....
Sajnos sokaknál elmegy hopp akár 3 támogatott próbálkozás is, mire kiderül hogy mégse klappoltak a dolgok.... oké mondjuk hogy rendbeteszik a bajt, de utána már "csak" 2 lehetőség marad, ami ha azt nézzük akkor olyan kb. 60 egynehány % esély statisztikailag??....És ha nem szerencsés az ember és az is ki lenne lőve, akkor csengetheti a delikvens a 750-et/alkalom.... Ami kib....tt sok pénz.. :shock:
Nekünk 1 támogatottunk volt, a fagyist fizetősbe csináltuk a rákövetkező ciklusban...sajna nem sikerült.... de tesóra, ha mégis szükség lenne újabb lombikra van még 4 lehetőségünk. Engem ez azért megnyugtat.... :shock:

andrea-1

Fagyisnál az van, hogy a természetes cikllusodat nézik és ahhoz időzítik a beültetést. Mensi után kell menni, megnézi van-e visszamaradt ciszta, milyen a "kezdő" nyálkahártyád. Ha nagyon gyengusz lenne, akkor ad max. valami gyogyót rá, ami vastagít.... Kb. 2-3 alkalommal kell menni összesen... Nézi a peteérést, nyhártyát... ha elég nagy a tüsző, akkor ugyanúgy mint a sima lombik+inszemeknél kapsz tüszőrepesztőt a meghatározott időpontban és megmondja mikor, melyik nap lesz a beülti.
Beülti napján olvasztják fel a fagyisokat. Odamentek kb. 10 órára és a recepción megmondják sikeürlt-e (én előtte telefonáltam sűrű elnézések közepette a biológusnak, mert csak 1 fagyisunk volt, és ha nem olvadt volna fel, belehaltam volna ha ott tudom meg!!! :shock: ....szerencsére felébredt)....Szóval megérkezel, elmondják hogy felébredtek, kapsz egy papírt ott a recepción, amivel le kell menni a pénztárba (ha fizetős) becsengeted a 100 ropit, vissza a bmc-be és onnantól minden ugyanúgy történik mint a nem fagyis beületésnél. :wink:

andrea-1

Ja, ha nagyon nincs az embernek spontán ciklusa, akkor előfordulhat hogy kap valami kis turbót - pár injekciót - hogy beinduljon valamicskét a tüsző.... és lehessen mihez időzíteni majd a beültit... :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Nagyon köszi Andi!
Nálam az utolsó bejegyzésed lesz szerintem, mert nekem elég ritka a spontán peteérés!

8) 8) 8) 8) 8)

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Kispatak üzenetét hozom, mert bentről nem tud írni, a netet meg a kerti lakban hagyta:

Szóval Albert Kh-ban, remélem csak valami vírus és aztán mielőbb haza mehetnek. Nagyon várjuk a híreket és minden-minden jót kívánunk. Aki tud valamit irjon, és köszi az infot, aki írta.

Mia: igen pár hete volt ez itt téma, hogy fizetős vagy se. Szerintem eldöntitek, én biztos tudnám mit csináljak, és még várakozni se kell, s talán a szervezetednek is jobb a sok hormon nélkül, ami szintén nem ingyé van!

Evolet: remélem te is alszol még párat, aztán valami döntésre jutsz, kivánom a legjobbat "szüld meg" - ez se könnyű!

Thimmy: szerintem gyere csak nyugodtan, én nincs tabu téma de tabu emberek se. Mindenki csatlakozott valamikor, valamiért - és együtt vagyunk, sokan évek óta, s van akinek a siker most érik be, úgyhogy kitartás mindenkinek.

Ann: mi várható ma, nem tudom, de szorítok. Eldől csökkent-e a HCG? Csak már te is babás lennél!

Zsu81 és Vbeni: ritkán jártok itt, várunk valami hírekkel.

üdv kispatak
vicky79
Budapest III. kerület

ahoj,

über car éjszaka után 00.00-05.00 között 0 alvás, Lizahiszti a köbön, most hulla vagyok, a gond az hogy 2-kor már suliban kéne lennem.

kubuspace

Evolet: írhatnék okosságokat,de a többiek mindent megírtak már,ami az én szívemből is jött volna!

Az én FSH értékem brutál magas volt,mentem is AMH-ra én is,és annak se lett túl fényes az eredménye: (28 évesen) kimerülő petefészkekkel rendelkezni elég gáz....-gondoltam én.

De a vizsgálatot nem a siránkozás kedvéért csináltatta Sz,csupán hogy megtudja,milyen adagokat használhat az esetemben,mert ez 100%-ra megmutatta neki,ahogy fogalmazott.

Így is lett,Maja a pocakban már 22 hetes!! Nagy adag szurikat kaptam,de ez volt az álmom,hogy anya lehessek,és ha ez kellett hozzá,örültem,és hálát adtam minden egyes szuriért és orvos-látogatásért!

Sok mindent feladtam már életemben,ha nehézségek jöttek,de ahogy anyum is mindig mondta,ez az a dolog egy nő életében,ahol MAXIMÁLISAN optimistának kell lenni!!!!! SOHA nem adtam volna fel!!

Talán nem épp a legjobb ember írja ezt,hisz nekem már 2. próbálkozásra sikerült a baba,de az eredményre Sz is mondta, no meg Hilda,hogy mennyien cserélnének velem,hogy súlyos endometriózis és kimerülő petefészkek mellett megadatott ez a CSODA!!

Azt hiszem itt bármelyik lánynak sikerül is a baba,azt csodának tekinthetjük,hisz azzal a bélyeggel indultunk,hogy meddő....
De ilyenkor rá kell nézni arra a táblázatra,amit időnként felraknak a lányok,hogy hány baba született már ezektől a "meddő" nőktől!!!!!! :)

Nekem mindig erőt adott ránézni,hisz ezek nem közhelyek,vagy bátorítások,ez maga a valóság! Igenis sikerül mindenkinek,csak esélyt kell adni rá!

(Erről eszembe jut,hogy mindenki egy lottó 5-ösért imádkozik,de azért egy szelvényt nem töltene ki hozzá... ;) )
Vendég

Kubu: húú,akkor másra is nagyon rossz hatással volt ez a sz*r idő........
alig aludtam az éjjel,nappal meg a szomszéd építkezés miatt nem tudok,de majd ha elég fáradt leszek,talán a DM-ben bealszom,ahova indulok :D :D :D

hogy bírod emellett a sulit??? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Béku,
nagyon nehezen. :(

kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?