Új privát üzeneted érkezett!

naaaaaaa...most zöldséges minden :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hello!

Limo mikor folyik a gyerek füle az úgy néz ki, hogy a váladék rá van száradva a gyerek fülére. Na most ezt jól megaszontam, de érted?. Kiderült ám, hogy nem fáj a füle vagyis nem úgy. Tegnap kitisztítottam tettem rá sapit alá meg begyömöszöltem a sót amit előtte zacskóba tettem és bedugtam BEnce zoknijába. (majd dobok képet)

Most már jól van a drága :D

NKlari hát a huncutkodásnak nincs ám akadálya, ilyen kis nátha az nem állítja meg őket :lol:

Jajj de jó nektek megint találkoztok :D

Melisch sokszor én is hulla vagyok mire ágyba kerülök, de napközben meg nem tudok aludni, max 30 perc és sokszor fáradtabb vagyok.

Na nem tudom mit akartam még..... :roll:

Mares jaja lassan ha nem is kórházat, de patikát simán nyithatok :wink: Gergő nagyon ügyes! Fogacskákhoz kitartást, remélem nem viseli meg túlságosan.

Bercinek gratulálok a hetedikhez :wink:

Gyedrek meg rendezkedik a hátam mögött......

királylány

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem, anyum itt volt tegnap, de Bence nagyon anyás volt. Hiába akarta anyu fogni, nem volt neki az sem jó, ha lát engem, tárta ki a karjait és nyúlt felém és addig sírt, amíg át nem vettem, ugyanezt délután is megcsinálta anyósommal is, majdnem Tomival is. :roll: Megfogtam, és úgy kapaszkodott belém, hogy nem bírtam lefejteni a kis kezeit magamról, nagyon anyás volt egész nap. :oops:

Már tegnap is fájt a fogam, mára bedagadt egy kicsit, látszik is, egyre jobban küzdök. :? De nekem a fogorvos a mumusom. :oops: Hiába szültem meg egy ekkora babát fájdalomcsillapító nélkül, de a fogorvosnál én elsírom magam, annyira félek a fájdalomtól. (tudom, nevetséges, de a rossz emlékek...) Muszáj lesz elmennem pedig... UGYE KAPHATOK ÉRZÉSTELENÍTŐT?? (ezen aggódom)

Woody! Örülök, hogy megérkeztetek! És hogy ilyen jól bírta Lili az utat! :wink:

Évi! Én is akarok napernyőt venni, ezek univerzálisak, egy karral lehet rögzíteni őket a babakocsi vázára. Szuper az új babakocsi! :) Háton hordozás: tudok egy egyszerűbb technikát, hogyan vegyétek fel a hátatokra! :wink: Ahogy nézem, én nem így szoktam csinálni, és úgy nem is lesz laza. :)
Ringató: nagyban függ a többi babától is, az biztos, hogyan érzitek magatokat... Itt nálunk azt mondják, nagyon jó a társaság. :wink: Akik babaklubba jártunk anyukák, ők járnak oda is, úgyhogy ismerős az jó sok lenne. :)

Melisch! A májnál annyira figyelj, hogy azt csak heti 1x szabad, a magas vastartalom miatt.

Lehet, hogy én vagyok csak hülye, de mi az a ceruzapróba? :oops: :oops:

Limo! Gratulálok a 7. foghoz, jól beindult Bercibó! :D Mi már 2 hete várjuk, hogy végre a 3. áttörjön (bal alsó 2-es) De kopp kopp, nem szenvedünk. Képek nagyon nagyon tetszenek!!! :wink:

Csillag! Tök jó a fogas! És a képek is szuperek Gergőről!

Tündi! Hétvégén kipróbáltuk az Attasé pudingot, áfonyalekvárral, nagyon fincsi lett, hamar elpusztította a család! 8) Tavaszi sapis Zoé nagyon édes! Apa biztosan nagyon örült nektek!

Dia! Betegséget sajnálom! Most már tényleg, betegség mondjon le, s kerüljön el messzire titeket!!! Gyógypuszik Áronnak! Ceruzás sztori: :lol: :lol: :lol: :lol: Elképzeltem :wink:

Mares! Forgáshoz gratula! Először Bence is így csinálta, ne aggódj! :) Fogacskák: hajrá, hajrá! Utólag is boldog félévet a Törpédnek, jó nagyot nőtt! Szereti a hasát -> pasi, hogy lehetne másképp? :wink: Én Törpém is imádja a pocakját. (csak a zöldségeket nem hajlandó megenni alma nélkül...)
Cicik: ne aggódj, hiába szoptatok, az enyémek is lassan visszakicsinyednek... Pedig úgy élveztem én is, Apa is a 80B-s korszakot, de evvan... Már megszoktam, hogy kicsinykék (75B körüli), Apának meg így is tetszik, ez a lényeg. :wink:

Nklári! Köszi, hogy hiányoltál! Avatart én se tudok feltölteni, segítséget szívesen fogadok. :oops: Anyák napja: szuper! Édes lehetett Boti! :) Én biztos sírni fogok akkor, már ettől is könnyeztem. :roll:

Sucer! Képek nagyon jók, főleg a nyelvöltögetős! :)

Ircsi! Nagyon jók a képek! :lol: És bízz a csodában, nagyon sok olyat hallottam, hogy lombik után spontán sikerült! Mi drukkolunk! :wink:

Napsi! Barátnődnek gratulálok, nektek meg hajrá kistesó! :wink: Jaj, most eszembe jutott a sok sok élmény a várakozásról, szülésről, de jó is volt...!!! :roll: :roll:

Tina merre vagy? Mizújs, hogy vagy?

Bocsánat, akinek nem írtam, megyek, nagyon fáj a fogam, Bence is ébredezik.

Kép

Kép
barbcsi

Na itt egy kép az összefirkált kisfiúról:

Kép

És egy másik a sapkás történetről:

Kép

királylány

Woody még neked akartam, örülök, hogy rendben megérkeztetek és Lili milyen jól bírta az utat. Ilyen kis csöppségnek senki sem tud ellenállni :wink:

HA átkülditek a képet akkor szívesen lekicsinyítem nektek.

Barbcsi jobbulást! Fogadat sajnálom hát én is inkább nőgyógyászhoz járkálok, mint fogorvoshoz :?

Ceruzás sztory:

http://lustanyu.blog.nlcafe.hu/index.ph ... jid=145892

királylány

Szép napot!

Zoé is nagy huncut :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Évi
Apa a kendővel :lol: :lol: :lol: :lol:
Próbálkoztam én is kendőzni, de nem igazán volt kényelmes, a kenguru szerintem, egyszerűbb :wink:

Dia
Gyógypuszik a betegednek!
Fülfájós festőművész :lol: :wink:

Woody
Érezzétek jól magatokat ott a messziségben! :lol: :wink:

Mares, Barbcsi
Nálunk kizárt a spontán baba :cry:

Klári
Ha nem boldogulsz az avatar képpel, küld el emilben, megcsinálom...
Chloe is haspók :lol: :wink:

Csillag
Viszont, ha benne vagytok a tanulmányban, akkor kellenek a szükséges vizsgálatok is!!!!!
Nem tudom, hogy beveszik-e akkor is Gergőt, ha a gastroscopiába nem egyeztek bele...

Barbcsi
Miért ne kaphatnál fogászaton érzéstelenítőt? Se a terhesség, se a szoptatás nem akadálya!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Köszi a lehetőséget ;)

Ircsi
Édes a lányzód! ;)
Örülök az érzéstelenítős storynak, én is ezért nem akartam elmenni fogdokihoz.
Gondoltam, ha a fejfájásomra nem igen lehet csak úgy bekapkodni a tabikat, akkor ez is olyan szitu.

Barbcsi
Én se vágtam a ceruzást :)

Dia!
Jók a képek! -tényleg nem hatja meg a gyereket a nátha :)

Elmentem a rossmanba, hogy vegyek bébikaját, popsitörlőt, meg Kinder nyuszicsokit, ebből csak egyet sikerült megvalósítanom, a többi csak itthon jutott eszembe, hogy elmaradt... :?
Na majd holnap :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Köszi hogy itt voltatok,szupi volt.
Voltunk sétálni,az új járgánnyal,hintázni is.

Csillag,szívesen megyek hozzátok.Itt se túl nagy a hely.

Clarika,fejfájásra is bevehetsz gyógyszert...és a fogdokinál sincs gond. Még antibiotikum is mehet,megváltogatva.

Melisch,joghurtrecept,köszi.

Ircsi,gratula Chloenak!

Dia,képek nagyon jók!! Örülök h.jobban van.

Pécsiek,leltár:
-Berci előkéje,kanala szatyorban
-a Barbis tányérkák

Viszem majd :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Barbcsi ma nekem ezt a hátra reptetést mutatták,
http://www.youtube.com/watch?v=u3BFvehgky0
fel is tettem,hát Tomi nagyon nem értékelte..pfff...de jövő hónapban kihozok egy csatos hordozót.

Lebuktam,épp a cipőm rángattam le:

Kép

hinta:
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Nagyon nem bírtam a fájdalmat, úgyhogy voltunk fogorvosnál. Kedves volt nagyon, szinte nem is éreztem. Ki kellett húzni. Mondtam a szopit, és azt mondta, hogy 2-3 óra, mire elmúlik a hatása, de a vérben 6 órát is bent van, addig ne szoptassak... Ez tényleg gond, nem lehetne előbb szopizni? Csak mert az este 11-re esik, Bence máshogy nem alszik el, bár hál' Isten mikor hazajöttünk, ivott egy kis vizet is, meg megevett egy Hipp-es barackot, de este alvásnál mindenképp szopi kell, de olyan későig nem fogja kibírni. Évi! Te voltál fogorvosnál, ha jól emlékszem, hány órával utána szoptathattál? Ircsi! Mit gondolsz, mikor szabad?

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi,én még ilyet nem hallottam.... :roll: :roll: :roll: kb rögtön utána szoptattam...ne aggódj ezen...fel se merült ilyen kritérium
Mondjuk sztem amúgy is lokálisan hat...

evilany

Sziasztok!

Köszi a talit :D :oops:
Minden baba hatalmas nagy lett!:shock:
Évi-miénk még kisebb-jóval :D

Ircsi-ezt kérdezem meg holnap...épp meséltem a csajoknak hogy amióta a vizsgálat volt...Gergő nem igen bukott-hányt...erre meghazudtólt :oops:
Itthon már 2szer jött ki belőle a kaja :(
áááááááááááááj-nem jó ez így...kíváncsi leszek mit mond holnap a doktornő!

Mares-Limo...képeket én is kérek szépen! :D
.........és köszönjük a fotózást! :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ja, és Panadolt vehetek be, ha fájna még azért egy kicsit? :roll: :oops: Végig remegtem, aztán azzal bíztattam magam, hogy ennyire gyáva nem lehetek, hát szülésnél százszor jobban helytálltam. :roll: Még egy kérdés: emelni szabad vagy inkább ne? Ha nem, meddig?

Dia! Képek :lol: :lol: :lol: :lol: A ceruzásat köszi! :D Hát én is előbb megyek nődokihoz, mint fogorvoshoz... :? Képet nagyon megköszönném, majd küldök, most nem keresek.

Ircsi! Nekem meg a kendő tűnik egyszerűbbnek, már nagyon gyorsan megy. :wink: Nagyon édes Chloé, ahogyan feláll! Azért ő is a "még a szeme sem áll jól" kategória! :lol: :wink:
Érzéstelenítőt köszi, ezen nagyon aggódtam. :oops:

Clárika! Most már Diának hála vágom én is! :D Én is ezért nem mertem fogorvoshoz menni... :(
Vásárlás: nekem listával kell mennem, különben a felét elfelejtem :D :lol: :oops:

Évi! Holnap megnézem a videót, csak most elég fáradt vagyok. :( Nagyon aranyos Tomi a képeken! :wink: Főleg a babakocsis tetszik! :D

Na megyek, lassan fürdetés, ennem is kéne valamit, remélem gyorsan megy az altatás majd. :roll:

Későbbre jó éjt, szép álmokat!

Kép

Kép
barbcsi

Évi! Köszi a gyors választ! :wink: Mondjuk szerintem is lokálisan hat, a 6 óránál kicsit kikerekedett a szemem... :shock: Akkor fürdés után megszoptatom. :wink: Amikor szülés után varrt össze a doki, akkor is kaptam ugye érzéstelenítőt, és utána fél órával már szopizott Bence... :roll:

No tényleg megyek, nagyon éhes vagyok.

Kép

Kép
barbcsi

Nálunk nem lesz több zebrán kihajigált játék

Kép :roll: :lol:

evilany

jól csináljátok...már mi is megtettük...köztük amit ma visszakaptunk :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]B írta:evilanyarbcsi ma nekem ezt a hátra reptetést mutatták,
http://www.youtube.com/watch?v=u3BFvehgky0
fel is tettem,hát Tomi nagyon nem értékelte..pfff...de jövő hónapban kihozok egy csatos hordozót.

basszus-elfelejtettem elvinni a miénket-jáááááááj...nem szóltál :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

G-re küldtem egy mailt, 100%-os gyümölcsléről, szerintem megéri.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Jó reggelt!

Barbcsi
Helyi érzéstelenítő: egy foghuzáshoz kb. 4 ml 2%-os Lidocaint adnak be, amiben van egy kicsi adrenalin is. Adrenalin helyi érszükületet okoz, még kevesebb lidocain jut a keringésbe. Helyi hatása is kb. 1,5-2 órás hatása van.
Szükség esetén pedig az általánosan használt fájdalomcsillapítókat be lehet venni!!!! (algopyrin, paracetamol, ibuprofen)
Egy sima foghúzás után különösebb korlátozás nincs. Egy a fontos: a sebet is tisztán kell tartani... :wink:

Egyébként, szerintem, nagy butaság, hogy azt mondják, hogy terhes, szoptató ne szedjen semmilyen gyógyszert. Nem kell állandóan gyógyszert kapkodni, de... ha szükséges, akkor igenis be kell venni... Vagy azért mert anyák lettünk, már fakírrá kell válnunk?

Ha nagyon sarkítani akarok... tusfürdőt, testápolót, arckrémet lehet használni? Abból mi szívódik fel? :roll: :roll: :roll: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

jó reggelt

Csillag,majd legközelebb! Igazság szerint,meg akarom találni az ideális háti hordozót.Utánaolvasgattam,kengurut azért nem annyira ajánlják,mert nem biztosítja az ideális terpesz lábtartást és a gerincnek nem jó hogy abban lógnak a lábak. De nyilván rövid távokon(lefutok a boltba pl,vagy rövid séta)ez sem mérvadó.Én is kenguruzok is,csak a minek egy tök sima ezer éves kenguru.Gondolom a mai modernebbek jobbak,a hátamnak is.

Csúnya idő van :(

evilany

Jó reggelt

Ircsi, írtam neked pü-t,

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca
Jól vagytok?Máté meggyógyult?Miki meglátogatott már?

evilany

Halihóóó!

Tali és a tegnapi nap szuper volt....Évi! köszi, hogy jöhettünk!

Mares!....Köszi...köszi...köszi!! Megtaláltam a gép saját lemezét, felpakoltam az illesztőprogikat, most működik...viszont a net baromi lassú (nem ilyen volt) mi lehet az oka, lehet vele valamit kezdeni?
limo73

Csibészem

Kép

Pampers reklám :)

Kép

evilany

sziasztok!

Évi köszönjük a vendéglátást! jó volt újra együtt látni teljes létszámban a csapatot! :wink: :lol:

Clárika köszi a mailt, majd lehet áttérünk erre... a másik forrásból már úton van egy meggy... ha az elfogy, kipróbáljuk ezt is...

hülye egy idő van... :(

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Jó volt újra együtt-a nagy csapat :D
Lassan tényleg kinőjük a lakásokat...és még nem is járnak :D
Édesek voltak!!!!
Tünde...lehet akkor rendelni almát?

Limo-nem kicsi a lapitopi memója?
Nálunk a lapin azért lassú a net...csomó helyet elfoglal a hangkártya videókártya...stb

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]
írta:
csillagfeny1976
Jó volt újra együtt-a nagy csapat :D

remélem minél többször így leszünk

evilany

most már én is :) :oops: :wink: :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Az ikrek nagyon örültek egymásnak :)

evilany

igen....és hogy beszélgettek :) :P

Clárika-ti még használjátok a babafészket?vagy eladtad már,esetleg el fogod? :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]
írta:
csillagfeny1976Tünde...lehet akkor rendelni almát?

-

küldök egy mailt, ha nem kaptad meg Clárikától, ahonnan még olcsóbban lehet rendelni...

Kép
gtunde75

Évi: köszönjük h ott lehettünk :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Limo: megnézed nekem majd h most mennyi a szabad hely a c-n? de annyira sokat nem foglalhat el , szerintem a mostani win!de ennek örülök már, h felment simán és hogy ügyes voltál és már van is net! ( nálunk a c-n, 20-ból 11,5 foglalt... de van rajta adat is , jó, mondjuk nem sok!)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Limo, Évi, Csillag, Clárika, Tündi: képeket ahogy ideférek jobban az uram mellett a géphez küldöm!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt!

Csillag
Igen, használjuk, abban néz mesét :)
De nem is akarom eladni, mert nővéremnél jön a második :wink:

Clárika
Kép
clárika

Csillag,vasárnap börze,nézz körül hátha...

Mares,Limo,képeket várjuk :)

evilany

nem megyek börzére-azt a tumultust-úúúúúúúúúúúúútálom :( lökik egymást ezerrel-gyerekkel nem megyek ki :( de köszike ÉVI a tanácsot :)
majd körbenézek teszveszen vaterán még1szer

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Clarika gratulálok a nővéredéknek! Mikorra várható? :D

Barbcsi túl vagy rajta! Szerintem sem kell akkora ügyet csinálni egy érzéstewlenítőből, mint a doki mondta :wink: Sikerült hamar elaludnia Bencének?

Évi mondom én, hogy ez a Tomi gyerek egy huncut kópé :D Én is így szoktam rögzíteni a játékokat a babakocsira :wink:

Katus is nagyon aranyos. Hát ő sem az a sarokbanülő típus, de ez így is van jól :D

Áron olyannyira jól van, hogy tegnap este belázasodott és ma reggel is volt neki láza. Kapott lázcsillapítót, aludt, evett, láztalanul ébredt, anyukám most elvitte őt egy kicsit sétálni, én meg gyorsan kitakarítok. Kiváltottam az újabb antibiotikumot, ha ma még belázasodik akkor kénytelen leszek adni neki. Nem örülök, de ez van.

Évi itt a zumba után csurom vizes a padló. Már korlátozták a létszámot (max 18-20fő), de nem változott a helyzet. Igaz utána aerobikon nekünk is csúszott, pedig előtte feltöröltünk még szárazzal is.....

Na gyorsan takarítok aztán még bekukk.....

királylány

Sziasztok!

Évi! Mi is így tesszük fel a játékokat! Bár akkor nem alszik el, mert játszani akar, ha meg nem alszik el a babakocsiban, akkor egy idő nyűgös lesz, és ki akar jönni, ördögi kör... :?
Hordozós videó: nem igazán így, de majdnem így... Na ezt most jól megmondtam. :oops: Az elején ahogyan felvette, arra van egy fogás: megkeresed a kendő közepét, ráteríted a babára (ahogyan a videón is, én mondjuk elfektetem Bencét, utána felültetem így kendőstül), bal kezeddel a jobb karját fogod meg úgy, hogy a hüvelyujjad van felül, az látszik ki, a jobb kezeddel ugyanígy a bal karját fogod meg, fordulsz vele együtt, úgy teszed a hátadra. Ilyenkor Bence is sírdogál, de amikor már a hátamon van, hajolva ringatom egy kicsit, azon mindig vigyorog, addig megigazítgatom a kendőt, ugyanúgy a posija alá szépen. Arra figyelj, hogy mindig egyik kezeddel fogd a popsija alatt, amíg nem tartja biztosan a kendő. Bal vállamon szoktam kezdeni. Kívülről befelé haladva összeszedem, aztán hátul először a lába alatt, majd a lába felett viszem e kendőt, végül a lábam közé fogom. Ugyanezt megcsinálom a jobb vállamon is, szintén először lába fölött, aztán lába alatt viszem a kendőt. Ha ez is megvan, megizagítgatom, ahogy elől is szoktuk, aztán megkötöm a kendőt, az enyém hosszú, így egyszer még végig szoktam vinni a derekam körül és megint megkötöm. Kész is van. Levételnél kikötözöd, ahogyan megkötötted, felteszed a térded, és oda csúsztatod vissza a hátadról Tomit. Nem nehéz, csak gyakorlás kérdése. :wink: Nem tudom, így érthető-e, ha nem, akkor hétvégén felvesszük videóra és felteszem neked. :wink:

Pampers reklámos kép nagyon jó! :) Bence már rég megette volna a zacskót, az a kedvence. :lol:

Talis képekre nagyon kíváncsi vagyok! :)

Szamoca! Mi van veletek?

Ircsi! Köszönöm a részletes választ! :wink: Én sem nagyon értettem a dokit, hogy 6 óráig miért ne, nem is vártuk meg... :roll:
Nem vagyok az a gyógyszert bekapkodós fajta, de este, mire kiment az érzéstelenítő hatása, nagyon fájt még a fogam helye, meg is van még kicsit dagadva az arcom, enni is nehezen ment, de aludni akartam, mert pihenni nekem is kell, főleg a kis örökmozgóm mellett :wink:, vettem be Panadolt. Mára már nincs gond. Teljesen egyet értek veled, nem kell fakírkodni emiatt még, és a tusfürdős példa is teljesen igaz, csak hát jó tudni, hogy mégis mit szabad, mi kerül át a legcsekélyebb mennyiségben a tejcsibe.
Kérdés: hogyan tartsam tisztán a sebet?

Itt szépen süt a nap, csak az a barom szél ne fújna, sokkal jobb lenne. Tegnap nálunk iszonyat meleg volt, ki is mentünk triciklizni a kertbe. 8)

Clárika! Nővérednek gratula a kistesóhoz! :) Mikorra várja, tudja már a nemét? :wink: G-t nézem én is, kíváncsi vagyok arra a gyümölcslére.

Dia! Én is furcsállottam, hogy ennyire sokat kéne várni... Fél 9kor fürdettünk, de utána még sógornőmmel webkameráztunk (kint van Németo-ba), Bence csak úgy vigyorgott neki, aztán elálmosodott és hál' Isten 10 perc alatt elaludt, szopizott rendesen. :) Áronnak rengeteg gyógypuszi, és most már tényleg huss betegség messze, messze!

Bence alszik fél 11 óta, lassan ébred, addig gyorsan csinálok ebédet. Később még benézek. :wink:

Nap híre: erőteljesen próbálkozik a mászással, 2 mozdulat után hasra esik, de nem adja fel, újra négykézlábra áll, és ügyesen gyakorol, közben nagyokat vigyorog, élvezi nagyon! :wink: Viszont most már tényleg bababiztossá kell tennem mindent, beindult a "nem szabad" tárgyakra... :D

Kép

Kép
barbcsi

Dia,tornaterem padló,huhh fúúúúj...
Itt is rengetegen vannak amúgy,ami elég gáz mert iszonyat meleg van tőlü(n)k és az oktatót is alig látni
Láz:nagyon sajnálom :(

Barbcsi,mászás,szupi,én ma láttam Tomitól először hogy ülve előretámaszkodik játékért,még nem indult el,de nagyon hezitált,hogy is tovább,aztán végül visszaült:)
azt hiszem ugyanezt a kötözést mutatták nekem tegnap,de a videot megköszönöm ha megteszed.

evilany

Sziasztok

Napsi, Dia odaértek a kuponok?

Itt minden ok, csak kicsit összejöttek a dolgok.
Máté 2 napja mászik, úgy igazian, most már egy pillanat alatt szobából ki, szobából be. Lépcsőnél van "kapu" de nagyon vigyázni kell, mert állandóan ott van. Kiságyba leteszem aludni, mire kiérek a szobából, már áll... aztán persze nyügi. Nagyon belendült most.

Barbcsi, nekem 1 fogamat húzták, egy algot vettem be rá (még Kristóffal voltam terhes) és sima fogkrémmel mostam a helyét( is).
Mászáshoz gratula.

Évi, pár nap és Tomi is mászik, Máté is eleinte csak próbálkozott, és pár nap után rájött hogyan is kell.

Talis képeket tegyetek ám :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbcsi
Arcodat jegelheted (valami rongyba betekersz pl. mirelit borsót és 20-30 percekre az arcodhoz tartod), naponta többször.
2-3 napig érdemes kerülni a tejet, tejterméket (sebre fehérjék kicsapódhatnak, jó táptalaj a baciknak).
Tisztántartás: puha fogkefével a húzás helyén is kell fogatmosni... csak a lukban levő véralvadékot ne mosd ki...

Évi
Tomi :lol: :lol: :lol: :lol:

Az teljesen igaz, hogy enyim gyerek nem az a megülök a fenekemen órákon keresztül típus... eleven, mozgékony, huncut :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, az a jó, ha eleven, örökmozgó. :lol:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Van vkinél valami változás,azokon kívül amiket beírtam?
tábla

evilany

Évi
Ülés: 2011 január

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Igen, az ülés februárban.

Clárika
Kép
clárika

Évi tábla: császárral született, anyatejes (bár már nem igen kell neki)
mászik: április 6.,
ül:2011 febr.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?