Sziasztok!
Bocsi, hogy nem jöttem, anyum itt volt tegnap, de Bence nagyon anyás volt. Hiába akarta anyu fogni, nem volt neki az sem jó, ha lát engem, tárta ki a karjait és nyúlt felém és addig sírt, amíg át nem vettem, ugyanezt délután is megcsinálta anyósommal is, majdnem Tomival is.
Megfogtam, és úgy kapaszkodott belém, hogy nem bírtam lefejteni a kis kezeit magamról, nagyon anyás volt egész nap.
Már tegnap is fájt a fogam, mára bedagadt egy kicsit, látszik is, egyre jobban küzdök.
De nekem a fogorvos a mumusom.
Hiába szültem meg egy ekkora babát fájdalomcsillapító nélkül, de a fogorvosnál én elsírom magam, annyira félek a fájdalomtól. (tudom, nevetséges, de a rossz emlékek...) Muszáj lesz elmennem pedig... UGYE KAPHATOK ÉRZÉSTELENÍTŐT?? (ezen aggódom)
Woody! Örülök, hogy megérkeztetek! És hogy ilyen jól bírta Lili az utat!
Évi! Én is akarok napernyőt venni, ezek univerzálisak, egy karral lehet rögzíteni őket a babakocsi vázára. Szuper az új babakocsi!
Háton hordozás: tudok egy egyszerűbb technikát, hogyan vegyétek fel a hátatokra!
Ahogy nézem, én nem így szoktam csinálni, és úgy nem is lesz laza.
Ringató: nagyban függ a többi babától is, az biztos, hogyan érzitek magatokat... Itt nálunk azt mondják, nagyon jó a társaság.
Akik babaklubba jártunk anyukák, ők járnak oda is, úgyhogy ismerős az jó sok lenne.
Melisch! A májnál annyira figyelj, hogy azt csak heti 1x szabad, a magas vastartalom miatt.
Lehet, hogy én vagyok csak hülye, de mi az a ceruzapróba?
Limo! Gratulálok a 7. foghoz, jól beindult Bercibó!
Mi már 2 hete várjuk, hogy végre a 3. áttörjön (bal alsó 2-es) De kopp kopp, nem szenvedünk. Képek nagyon nagyon tetszenek!!!
Csillag! Tök jó a fogas! És a képek is szuperek Gergőről!
Tündi! Hétvégén kipróbáltuk az Attasé pudingot, áfonyalekvárral, nagyon fincsi lett, hamar elpusztította a család!
Tavaszi sapis Zoé nagyon édes! Apa biztosan nagyon örült nektek!
Dia! Betegséget sajnálom! Most már tényleg, betegség mondjon le, s kerüljön el messzire titeket!!! Gyógypuszik Áronnak! Ceruzás sztori:
Elképzeltem
Mares! Forgáshoz gratula! Először Bence is így csinálta, ne aggódj!
Fogacskák: hajrá, hajrá! Utólag is boldog félévet a Törpédnek, jó nagyot nőtt! Szereti a hasát -> pasi, hogy lehetne másképp?
Én Törpém is imádja a pocakját. (csak a zöldségeket nem hajlandó megenni alma nélkül...)
Cicik: ne aggódj, hiába szoptatok, az enyémek is lassan visszakicsinyednek... Pedig úgy élveztem én is, Apa is a 80B-s korszakot, de evvan... Már megszoktam, hogy kicsinykék (75B körüli), Apának meg így is tetszik, ez a lényeg.
Nklári! Köszi, hogy hiányoltál! Avatart én se tudok feltölteni, segítséget szívesen fogadok.
Anyák napja: szuper! Édes lehetett Boti!
Én biztos sírni fogok akkor, már ettől is könnyeztem.
Sucer! Képek nagyon jók, főleg a nyelvöltögetős!
Ircsi! Nagyon jók a képek!
És bízz a csodában, nagyon sok olyat hallottam, hogy lombik után spontán sikerült! Mi drukkolunk!
Napsi! Barátnődnek gratulálok, nektek meg hajrá kistesó!
Jaj, most eszembe jutott a sok sok élmény a várakozásról, szülésről, de jó is volt...!!!
Tina merre vagy? Mizújs, hogy vagy?
Bocsánat, akinek nem írtam, megyek, nagyon fáj a fogam, Bence is ébredezik.