Új privát üzeneted érkezett!

Babszi!
Eljött a mi időnk!!!! Most már mi jövünk! :lol: :lol:

Laptetőőőőőőő! Tartok meg magamnak egy darabot és persze megosztozom rajta veletek! :D

gigibp

sziasztok!

gigi!
nem is tudtam, h még mindig megvan a laptető-mítosz! :oops:
hogy telnek a napjaid? mivel foglalod el magad?

én egész éjjel nem aludtam, egyfolytában a babaszobán agyaltam álmomban, h jól nézzen ki. :D
tiszta lökött vagyok :lol:
már kinéztük a bútort is neki(k) :roll:

babszika

Kata!
Boldog szülinapot a férjednek! Remélem a holnap nagyon boldogan fog eltelni együtt!!!! :)

Babszi!
Most, hogy ilyen fos idő van sajnos a házba kellet száműzni magam. Amúgy a szokásos háziasszonyi teendőkön kívül, olvasgatok, kertészkedek, sétálok a barátnőmmel, elmegyek Anyukámékhoz ilyesmi. Semmi extra.
Nekem babakocsi fétisem van. Én azokat szoktam nézegetni. Imádom őket! Bárcsak már ott tartanánk, hogy az üzletekben válogtok/válogatunk!

gigibp

Na igen, a babakocsi az nálunk is befigyel néha.
de én annyira nem értek hozzájuk, h inkább nem is nézegetem már.
nem eccerűűűű dolog a babakocsi vétel, így majd akkor sokkolom magam, ha aktuális lesz :roll:

Ma én is úgy döntöttem, h folytatom a takarítást, ha már ilyen az idő.
Erre mit ad Isten, a porszívó nem működik :evil: :evil: :evil:
Hívtam a férjem, azt mondja, h nála még működött... szuper!
Majd ma apósra rásózom, nézze meg, hátha még menthető, mert nem akarok most porszívót venni, mert nincs "kedvem" :roll:

Egyébként meg sztem nyugodj meg, mert hamarosan kapkodhatod majd a fejed, h akkor mit is és hol is és egyáltaláááán.... :wink:

babszika

Úgy látszik itt a nagytakarítós időszak...

Gigi, köszke :wink: Élvezd minden percét minden napnak!!!!
Ez mindennél fontosabb!!!!
Ja, és Babszikanak igaza van (hamarosan kapkodhatod majd a fejed, h akkor mit is és hol is és egyáltaláááán...)

Babszi, hányszor álmodtam már énis hasonlókat...

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Meli, remélem bírni fogja a kislányod a kapott anyatejet.
Mi inkább tápszerezünk, én nem bízom a "kapható" összeöntögetett tejben. ( kolleganőm kisfia is kért az anyatejgyűjtőből, állandóan fosott a gyerek tőle.)
Ráadássul nálunk a kerületben ,a védőnők osztják ki a tejet és nem mindig van meg a kellő adag.

puszi a többieknek!
nani72

kalkata!
gondolom, h vagyunk egy páran, akik ebben a témában elmerülünk, de remélem, h mindannyiunk álomból valóságba kerül mielőbb :wink:

nani!
ez komoly?
hasmenés a bevizsgált tejtől??
szép bakker.
az ember már tényleg csak magában bízhat :shock:

babszika

sziasztok !

gyors bekukk

Meli, gratulálok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

most láttam a Duna Tv-n a Sejtjeink című sorozat egyik részét, hát, szívbemarkoló volt...

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Meli gratulalunk
lanyok van ket kerdesem hozzatok elso az,h. a fogigatlo szedese ideje alatt behivott a doki ultrahangra, ezt kell kulon fizetni vagy benne van a lombikban?
masodik a suprefactot egyutt kell szurnia merionallal, ti hogy csinaltatok este merional reggel supre vagy lehet azonos idoben persze kulon fecskendovel
szep hetveget
babaszeretet

vviki!
én is azt néztem.
de én már be is állítottam a tv-t, h vegye minden részét a műsornak.
Amúgy nekem megvan a Sejtjeink DVD - szeretjük.

babaszeretet!
sajnos ebben nem tudok segíteni. :roll:

babszika

Baba,

Nem kell fizetned szerintem, nekem sem kellett.
Én suprefactot és gonal f-et használtam. Nekem azt mondták lehet egymás után szúrni, de én az egyiket délelött a másikat este adtam magamnak. Szerintem ahogy neked a legjobb, a lényeg hogy minden nap ugyanabban az időben csináld.
jennko

Baba,
én is Gonalt és Suprefactot szúrtam, tök egy időben, esténként, szépen egymás után! :)

További szép hétvégét mindenkinek!

Talán ez a két nap hamar elmegy, mert a többi csak vánszorgott. Annyira várom már a 11-ét! Ja és olyat álmodtam, amilyen eddig csak egyetlen egyszer! Remélem megint bejön! :lol: :lol: :lol:

gigibp

sziasztok!

gigi!
miért csak 2 nap? :oops:

egyébként azt hiszem, h lassan nekem is megjön, mert tegnap már az élő fába is belekötöttem volna, ma meg már a vizet is visszatartja a szervezetem.
úgy örülnék már, ha végre megjönne - tiszta képzavar, h most ezt várom :)

babszika

köszönöm lányok 15ikén uh
soritok mindenkinek
baba
babaszeretet

sziasztok valakinek volt már olyan kezelése ami inszeminácioval volt lécci válaszoljatok brigi
brigi1988
Zádorfalva

Babszi,
a hétvégére értettem a két napot, mert a férjem is itthon van és legalább ez a kettő gyorsan elmegy. Aztán van még egy hét...
Bár eldöntöttem, hogy vasárnap csinálok majd egy tesztet reggel.
Ha nega, akkor hétfőn vv, de persze pozitív lesz! :lol:

gigibp

gigi!
jaaaa, már értem :oops: :lol:

brigi!
nekem volt inszem, bár nem a kaáliban :roll:

babszika

Baba: a fizetést sztem kérdezd meg, mert van most vmi új módi a Kaáliban, hogy ki kell fizetni az UH-kat! pl nekem azt mondták, hogy a saját finanszírozású fagyisnál is ki kell fizetni az UH-ot, ami 8eFt/db. Total kiakadtam tőle!

Gigi: Drukkolok nagyon, hogy jöjjön Nálatok a következő fórum baba!

Meli: nagyon - nagyon édes a babátok! És szép a vonalzód is!

Brigi, nekem is volt 4 inszemem (Kaáliban 2)...
roni34

ja nekem is van fétisem: az ikrek! 7végén festés volt nálunk és végre kifestették a tetőtérben a leendő gyerekszobákat is. Lett egy v.zöld és egy v.kék szobánk. A színeket én választottam, a párom csak állt az ajtóban és azt mondta a színekre, hogy ez baba kék és baba zöld :lol: már "csak" a lakók kellenének...
roni34

Roni,
hamarosan beköltöznek majd a lakók a babaszínű szobákba!
Ti most hol tartotok?

Amúgy erről az uh-s fizetésről én is hallottam. Elég durva, hogy darabonként 8000.

gigibp

Roni, :lol:

Gigi, azóta is egyfolytában ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kalkata

Gigi
Hogy vagy? Küldöm a pozitív energiát. Mikor csinálsz tesztet?
jennko

sziasztok!

jelentem, h nekem is fétissé fajult a bababútor.
már minden nap megnézem, h nem-e látok vhol vmi szép bútort.... :lol:

roni!
én még nem mertem festeni, egyenlőre nálunk hófehér a fal. én most azon agyalok, h talán fehéren kéne hagyjam és be kéne fessem mindenféle buta mintával.
én annyira nem rajongok a disney figurákért, sokkal inkább a vicces (ún. buta) figurák jönnek be.

gigi!
már kevesebb mint 1 hét!!!!!!!!!!!!!!!!! csuriban mindenem

babszika

Köszi Csajok!
Annyira rendesek vagytok! :oops: :lol:
Hát szó, mi szó, nem bírok magammal. Az a szerencsém, hogy csak egy teszt van itthon, amit vasárnapra tartogatok. Ma egyáltalán nem volt semmi szúrás, fájás, de nem parázok ezen.
Dokimmal úgyis hétfői vv-t beszéltem meg, szóval, ha vasárnap nega is lesz, akkor se csüggedek! :lol:

Nálunk még gyerekszoba sincs! :D Ráérünk még arra! ;)

gigibp

Gigi, csak úgy röpül az idő.... :lol: :lol: :lol:

kalkata

Kata, sajnos nem! :) , de ezt te is tudod....
Örülök, hogy jól vagytok! :)

gigibp

Hisz már csak 4 nap!!!! :lol: :wink:

kalkata

Sziasztok!

Gigi:Lélekben én sem hagytalak el,majdnem minden nap bekukkantok,hogy mi van veled.Nagyon nagyon drukkolok,hogy a te pozitív teszteddel újra erőt meríthessek.

Puszi++++++++++++++
tusi81
Budapest XXII. kerület

Tusi!
A próféta szóljon belőled! :)

Jó lenne, ha megérkezne erre a fórumra is a babaeső!!!! :)

gigibp

na ja!
és ahogyan egy másik topikban megtanultam:

a zebrák csordában élnek, tehát egy zebra mindig hoz egy (vagy több) másikat is magával :wink: :wink:

Kép

gigi!
már alig van hátra!!!
jujj, nagyon szurkolok!!!!!!!!!!

babszika

Sziasztok Lányok!

Nagyon rég jártam már erre, én 2009-ben tartoztam ide aktívan.
Néha néha beleolvasok ki tart és ha nem baj talán csatlakoznék is.

Gigi nagyon izgi a teszt elötti időszak.
Sokat pihenj és igyál sokat! :wink:
Mennek a drukkok nagyon.

Babszika, és nem is tudod mennyire így van ahogy írtad!! :wink: :D

Kép

Kép
raniko

raniko!
hogyne tudnám!
így van ez a pcos-ban és a hőmérősben is, ugye? :wink:
gyere minél többet, mert fel kell pörgetni ezt a topikot is :lol:

nekem még mindig semmi.... :evil:
ma már mértem egy hőt, hátha okosabb leszek. hát, ha okosabb nem is lettem, de az tuti, h ma nem jön meg :lol:
amúgy 36,86-ot mértem :roll:

gigi!
már csak 3 :!: :!: :!: :!: :!: :!:

nálunk elég ramaty idő van, de kívánom, h mindenhol kisüssön a napocska!!!
Kép

babszika

Jajj Csajok!
Én már nem bíííírok magammal.
Tudom, hogy rohadt korán volt még, de ma reggel csináltam egy tesztet. Persze nega lett. Tudom- tudom, hogy nem kellett volna, de egyszerűen úgy érzem, hogy bedilizek!
Mondtam a gyerekeknek, hogy most aztán gyújtsák be a rakétákat, mert így nem leszünk jóban! :D

Raniko,
próbálok sokat inni, bár sokszor nem megy! Gondolom nem 2 literre gondoltál?! :) :oops:

gigibp

Sziasztok lányok!!

Babszika én is PCOS vagyok! :wink:
A hőd nem rossz elég magas! :wink:

Gigi nyugi én se bírtam volna ki!
Az hogy neg nem jelent semmit, de így legalább könnyebben bírod még vasárnapig! :wink:
Mennek nagyon a drukkok!!!!+++++++++++++++++++++
Hát igen nem 2 literre gondoltam, próbáld meg megduplázni! :wink: :roll:

Kép

Kép
raniko

Raniko: üdv ismét itt!
Ezek szerint Milánod Kaális baba...
Én is PCOS... (sajnos a 43.napon még semmi :cry: pedig már úgy fagyiznánk...

Gigi: nyugi és csak pozitívan!
nekem sajnos megint nem akar megjönni, pedig már betáraztam minden gyógyszert, hogy 3.naptól induljon végre a mandula...

Ti néha nem érzitek azt, hogy túl nagy árat kell fizetni a babáért. Nekem mostanában sajnos sokszor vannak ilyen gondolataim. Néha már hagynám az egészet, mert olyan boldogok voltunk ketten, de amióta gyermeket szeretnénk (4éve) azóta sok minden megváltozott és sajnos nem minden jó irányba...
Meddig lehet így élni????
roni34

Roni,
értem mire gondolsz!!! Néha nekem is vannak rossz pillanataim, amikor arra gondolok, hogy minden olyan szép, olyan jó, miért kell nekünk ezt elszenvedni, miért nem adatott meg, hogy "csak úgy" jöjjön a baba.
Most stimu alatt az egyik szuri nagyon fájt. Elkezdtek potyogni a könnyeim, hogy miért kell ezt nekünk átélni, miért nem lehet sokkal egyszerűbben. Lehet, hogy ez az ára, mert mi ennyire boldogok vagyunk???
Igazságtalan az élet...
Fel a fejjel!!! Tavasz van, minden megújul, jönnek a babácskák, hidd el!!! :)
Másoknak csak úgy hipp-hopp összejön, nem is tudják sokan értékelni! Mi aztán beleadunk apait-anyait, de hiszem, hogy meglesz az eredménye!
És szerencsére itt vagyunk egymásnak mi a fórumos lányok! :D
Puszi és ölelés!!!

gigibp

Roni köszi!

Igen Milán is Kaális baba!
Nyugi természetes ez az érzés néha nekem is vannak, voltak ilyenek.
Szedsz valamit a PCO-d ra?

Kép

Kép
raniko

Sziasztok :D

Először is Gigi, nagyon szorítok(zugból olvasgatlak), hogy minden rendben legyen :wink:

Roni: nagyon nehéz dolog ez, és egyben olyan érdekes is. Mi 4 éve járunk ugye a kaáliba( 5,5éve szeretnénk babát), 9 sikertelen beültetés eddig a mérleg. Valahogy mi is megjártuk a poklok poklát, de inkább az elején. Nálunk miattam nem lehet természetes uton és sokszor volt az én "agyamba" napirendi ponton, hogy el kellene vállni, mert én nem tudom megadni a férjemnek amire vágyik....De Ő mindig azt mondta, nem érdekli akkor élünk boldogan, ketten, de az elején nem értettem ezt, el akartam lökni magamtól :cry:
Amikor valaki terhes lett (és ugye kb. 1-2 hónap alatt és kioktatott, hogy így meg ugy kéne csinálni) nagyon fájt, olyan nyomorultul éreztem magam, hogy miért velem történik... :oops:
De idővel túlléptem a valahogy a dolgokon.
Időközben megnyugodtam, már nem mindennap azon agyaltam, hogy lesz baba vagy sem, hanem minden más hülyeséggel tettem magamat, magunkat boldogá (olyan hülyeségre gondolj, szőkéről vörös lettem , vettem egy új felsőt....) és ezáltal , hogy alakult, a házasságunk is boldogabb, mint valaha.., talán ujra olyan mint amikor megismerkedtünk, teljes életet élünk.
Elfogadtam, ha nem lesz nem lesz, ez van, de ebbe nam hallhatok bele és ekkor jött az örökbefogadás :D :D (nálam soha semmilyen problémát nem okozott, a férjemnél igen- régen), és végülis a férjem mondta, hogy vágjunk bele,így szépen elindultunk egy uton. Valószínű még fogunk lombikozni, lesz ahogy lesz alapon :wink:
Ebből azt akartam kihozni, hogy nagyon bele lehet fáradni, de ha az ember ugy érzi, valami-valaki rámehet erre, akkor pihenni kell más dolgokban kell örömet keresni, mert ujra jön majd az az érzés, hogy menni kell tovább az úton :wink:

És végül két idézet, ami sok mindent elmond:
Ez úgy gondolom mindannyiunkra igaz.....

"A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekről beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak - amíg a fejedben vannak, határtalannak tűnnek, de kimondva jelentéktelenné válnak. Ám azt hiszem, többről van itt szó. A legfontosabb dolgok túl közel lapulnak ahhoz a helyhez, ahol a lelked legféltettebb titkai vannak eltemetve, irányjelzőként vezetnek a kincshez, amit az ellenségeid oly szívesen lopnának el. S ha mégis megpróbálsz beszélni róluk, a hallgatóságtól csak furcsálló tekinteteket kapsz cserébe, egyáltalán nem értenek meg, nem értik, miért olyan fontos ez neked, hogy közben majdnem sírva fakadsz. És szerintem ez a legrosszabb. Amikor a titok nem miattad marad titok, hanem mert nincs, aki megértsen..."
Ez ugy gondolom mindannyiunkra igaz

És még egy amit soha nem szabad elfelejtenünk:

“Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég.”

Puszi Nektek :wink:
ancsi80

Ancsi,
nagyon szép ez az idézet és abszolút igaz ránk!
Elindítottátok már az örökbefogadási procedúrát?
Láttalak egy másik topikban, akkor mégsem váltotok??
Sok puszi neked is és kitartás, na meg persze mielőbbi babát kívánok nektek, így vagy úgy! :)

Én már kezdek bedilizni.
Nem vagyok egy sírós fajta, de szinte már mindenen sikerül könnyeket hullatnom.
Ha fáj a hasam az a baj, ha nem, akkor meg az.
Jöjjön már az a hétfő....

gigibp

Szia Gigi!

Igen elindítottok, sztem hamarosan lesz határozatunk :D :D

Szerintem válltunk, úgy érzem, több szem többet lát :wink:
Én nagyon szeretem az orvosom, megbízok benne és Ő is javasolta, hátha :oops:

Ma is teszteltél?

Sajnálom, hogy rossz állapotba vagy, de még okosat sem tudok írni, én is voltam mindig :(
Puszi
ancsi80

Ancsi nem semmi amit írtál!
Minden tiszteletem a tietek, hogy ennyi mindent kibírtatok.
Nagyon megterhelő az ilyen időszak.
Szupi, hogy lassan lehet határozatotok az örögbefogadásról!!!
Írnál erről még egy kicsit akár privibe is, engem nagyon érdekel az ilyen.

Gigi nyugi és szúúúúszááááááá.
Hétőre mennek a drukkok!!

Kép

Kép
raniko

Drága Gigi!
Nagyon, nagyon drukkolok, hajrá picik!:) :wink:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Hát Csajok, azt hiszem, hogy ez sem jött össze. 3 napja csinálom a jósteszteket, de nemhogy erősödnének a csíkok, hanem inkább halványodnak...
Én ezt nem értem. Annyira klappolt minden...
Nah majd holnap du. meglátjuk.
Azért köszi a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok!

gigibp

Sziasztok!

Raniko!
Igen, emlékszem rád évekkel ezelőttről egy másik topikból

gigi!
én azt mondom, h azért még ne add fel!!!!!!!!!!!!! nem szoktam hiú ábrándokat ébreszteni senkiben, olyankor inkább kussolok, de azért csöndben elmondom, h nekem sem volt pozi tesztem, mikor kismami voltam... mégis ott volt KicsiBabom!!!

Roni!
Nekem sem akar megjönni, és már majd szétvet az ideg, h most mi lesz már?!
Az érzéseidet megértem. Mi már 6. éve szeretnénk szülők lenni és hidd el, h nálunk is megvoltak a különböző fázisok.
Az elején még sűrűn gyakoroltunk, aztán már kicsit időre, aztán egyre többet időre, ahogy a doki fütyült, aztán jött a rákattanás időszaka, aztán ott tartottunk, h veszekedések garmada jellemezte a kapcsolatot, többször válás-közeli helyzetbe kerültünk, majd jött a depresszió mikor elvesztettük a babát, és most megint elindultunk lombikra, amikoris bízunk….
Nem könnyű – nagyon nem.
Egyszer biztosan eljut az ember oda, h eddig és nem tovább, de bízom benne, h csak a baba születése után

Ha végképp hitetlen leszek és jól ki akarom sírni magam, akkor megnézem a kedvenc filmem: CAN
http://www.youtube.com/watch?v=GRHxHapwirw

ancsi!
Most látom, h valójában nagyon hasonlóan éltük/éljük meg ezt az egészet.
Igaz, nálunk nem igazán jön szóba az örökbefogadás, mert még nem merítettük ki a lombik lehetőségeket, de már beszéltünk róla, h az is megoldás lehet.

Jelentem, nálam sem akar megjönni.
Tegnap csináltam tesztet, és hát egy hangyafingnyi pozi. Persze, még fotózni sem tudom, de a zuram mikor megnézte, akkor közölte, h ez pozitív…. Ennek örömére elkezdtem hőt mérni és sztem hétfőn hívom a kaálit, h meddig várjak, mert ha pocakos vagyok, akkor sürgősen vizsgálat kell, egyrészt kizárni az újabb méhen kívülit, másrészt progipótlás 1000-rel, mert az sajna nekem nem túl jó.

Ma reggel 36,73-at mértem, ami se nem túl magas, se nem alacsony, de terhességemkor is hasonló hőt mértem.
Amúgy majd szétdurranak a cickóim és állnak egyfolytában.
Nem szeretek figyelni a „tünetekre”, ezért most sem akarok, így inkább terelem a gondolatokat (pl. tegnap óta hímzek egy húsvéti terítőt)… várom már, h történjen vmi, mert ez így idegörlő

babszika

Jujj Babszi ez tök jóóóó lenne, ha még egy csodababánk születne!
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy szépen erősödjön a második csík és minden rendben menjen még majd' 9 hónapig! :lol: :lol:

Még nem adtam fel teljesen, mert az első lombiknál is nega lett két teszt, majd rá egy hónapra kiderült, hogy még mindig 100 körüli a hcg-m. Aztán nem akkor már nem volt baba!

Holnap minden kiderül!

De jó hírt mondtál Babszi!!! Teljesen feldobódtam! :lol: :lol: :lol:

gigibp

Jó reggelt!

Gigi: a jós tesztnél, az ovu tesztre gondolsz? Simma hcg tesztet nem csináltál?
Nagyon szorítok :wink:
Egy kedves idézet neked:
"Sokszor tűnődtem: vajon meddig remél az ember? Most már tudom: az utolsó pillanatig. Ezért vagyunk különlegesek mi emberek… Lehet, hogy minél tovább remélünk annál fájdalmasabb, de…..de végsőkig kitartunk" :wink:
Puszillak

Babszi: drukkolok, hogy baba legyen a dologba :wink:

További szép napot
Puszi Nektek
ancsi80

Na kimaradt :oops:

Rani: hát igen, sok minden történt. :?
(szivesen válaszolok mindenre, amire kiváncsi vagy, dobj egy privit, ha ráérsz, hogy miről meséljek :wink: )

A kisfiad nagyon nagyon cuki olyan édes képeket szoktál felrakni :D
(ha már nem írhatok oda legalább kukkolom a tündéri babákat :oops: :oops: )
ancsi80

édeske vagy gigi, h magad mellett rám is jut egy kis drukk!!!!
köszi!

én érdekes módon, nem is idegeskedek rajta, h most akkor van-e baba.
már van aki azonnal dokit kiált, h mire várok, de én most úgy vagyok vele, h ha maradni akar (és egyáltalán bohóc van a fiókban), akkor fog.

sztetekmi lenne jobb?
ha uh-t, vagy ha vv-t kérnék?

babszika

ancsi!
van olyan hely, ahova nem írhatsz??!! :shock:

babszika

Hát tudod, én má nagyon régóta a babásba vágyom..., de oda még nem jött el az időm :oops:
ancsi80

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?