Hali!
Ma elég hulla vagyok, Danikám uis éjjel 2-től fél 6-ig óránként kelt. Banánt akart enni, mondta, hogy csörög kint a telefon (elképzelhető, hogy éppen merülőben volt, mert reggelre kikapcsolt, bár én nem hallottam semmit belőle), majd feljött hozzánk, fészkelődött, majd vigyem le. aludt kicsit, aztán uez, egészen fél hatig. én meg majdnem elalszom, még jó, hogy 1kor húzok haza. biztosan a hidegfront miatt volt ilyen, akkor szokott ilyen kukacka lenni.
ja és éjjel 2 pizsinacit is összepisilt, pelenkán keresztül. valszeg féloldalasan feküdthetett és kilógotta a miniszerszám, úgyhogy peluscsere és nacicsere. szerencsére az ágy nem lett pisis, nem is értem, hogyan.
bugyizás úgy halad napközben, hogy néha az eleje becsurran, de szól, hogy "jujj, lön, pisi, gyorsan bilit", uez a kakival, az már pelusban is, "jujj, gyorsan, lön, kaki, kopog"
a ligetben és alvásokhoz persze pelus van.
Szilcsike
Ügyi vagy, tényleg gyors volt!!!
Lányok
Láttátok tegnap a szülőszobát? Nekem nagyon tetszett az ikerszülés, olyan kis édik voltak a picikék.
Manó
A fémallergiám akkor jött elő, amikor fősulis voltam Dunaújvárosban. Ott van a Vasmű, és ontja a kénes, fémes bűzt, télen a hó teteje fekete pernye volt. Sikerült olyan szerencsételnül felépíteni a várost anno, hogy a Vasmű már megvolt és a várost szélirányba építették fel, így az szél mindent ráfúj.
Úgy vettem észre, hgóogy a hátamon elkezdett viszketni egy kis pötty, ami egyre nagyobb lett. aztán a karóra fémlapjától lettek pici hólyagok a csuklómon, mega farmer szegecseitől, és a patent gomboktól. Ha közvetlenül érintkezett a bőrrel akkor jött ki, ha nem hordtam elmúlt. Flucinar jó rá, de ma már kerülöm a fémes dolgokat. Pl. ezért nem is használhatok sosem spirált, a rézszál miatt.
Egyébként a króm, kobalt, nikkel-re vagyok allergiás. arany, ezüstnél, platinánál nincs ilyen gond. monsjuk em vagyok egy nagy ékszeres. persze alkalmakkor azért felveszek 1-1 bizsu nyakláncot, ami feldobja a ruhát, aminek másnap egy kis vakarózás az ára
Anno a bőrgyógyász azt mondta, hogy telítődött fémmel a szervezet és azért van az allergiás reakció.
Rzsuzsa
Nem is tudtam, hogy Bringa is babát vár. Gratula neki!
Magdi
Hát nálunk Dani épp az ellenkezője. Rengeteget iszik, sosem kell kínálni, jön és hozza az ásványvizes üveget. néha úgy vedel, mint aki a sivatagból érkezett
mondjuk én is sokat iszom, napi 2 liter simán lemegy.
Nálunk a kádban nics ivászat.
g