Új privát üzeneted érkezett!

Szilcsike

Nagy gratula Tomi babához, és sok boldogságot nektekKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Nyuszi!

Például azért kezd el keservesen bőgni, mert nem akar öltözni, a legnagyobb hidegben a fejébe vette, hogy neki nem kell a vadi új csizma (előtte meg pont ezért hisztizett, hogy kell) neki csak a kiscipője jó. Este 9-kor Aladint akar nézni alvás helyett. Kapott kiscipőt, de az Aladint már nem nézhette. A sírásba viszont marhára bele tudja magát lovalni.

Szilcsike!

Gratulálok Tomi babához!!
pucúr

Nyuszi!

Ma meglesz az esemény, mindjárt megyek vele. Nem érzésteleníti, csak fertőtleníti. De nekem volt tizenakárhány évesen fülbelövésem és nem emlékszem rá, hogy fájt volna.
Ha valami sírás lesz, akkor kap szopinyugtatót rögtön.Kép

Manó!

A belövős fülbevaló után olyanra fogom kicseréli, amicegy pici karika, nem lógós, hanem ömbagába visszabújtatva záródik. Még az ő pici ujja sem fér bele.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Szilcsike,
Gratula Tomihoz! Szép nagy baba, és ráadásul még gyorsan is kibújt!

Bilizés: Solymi se (eleinte pisilt a WC-be, de újabban csak ritkán hajlandó).
Önálló öltözés: szó sincs róla - legfeljebb vetkőzik néha.
Evés: 13 hónapos kora óta egyedül eszik, de mostanában kezd leromlani a stílusa (t.i. időnként szétpacsálja a kaját, ilyesmi)
Beszéd: ezerrel... Kép)) Csomó versike, ének, mondóka, meglepően éleslátó megjegyzések...

Zita
parazita

Sziasztok. Tessék, napok óta nem jöttem és micsoda hír!!!

Szilcsike
Hatlamas gratula tomihoz és a villámvajúdáshoz is!!!!

Beszti
Dodit is többnyire fiúnak nézik, pedig aránylag hosszú hajjal és elég lányos arccal rendelkezik. De amúgy meg kit érdekel? Mire neki számítani fog, addigra már abban a korban lesz, hogy tuti nem keverik. Fülbevaló nálunk is csak a "lesz" listán van, én nem ellenzem, nekem is van összesen 5 db. De ráér, mivel ilyen kis gyereknél még könnyen eltalálnak akupunktúrás pontot, amit ugye nem szeretnék, másrészt akkor lesz, mikor ő akarja.

Nálunk is dec 3án lesz a céges Miki buli is, ráadásul fél5kor kezdődik, úgyhogy még jó, hogy eleve úgy beszéltem meg, hogy most nem tudunk menni a babanetesre. Így majd Dodiék utánam jönnek du kocsival, Mikizünk és utána együtt megyünk haza. Utána meg szombaton lesz a Matyimikulás!! Azt várom a legjobban, megint lent lesz a barlangban mindenféle játékos feladat kiséretében!! Kép

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Fülbevaló téma:

Mikor megszülettek a csemeték és hazahoztuk volna őket, akkor vesznek tőlük vért. Jött a nővérke szólni, hogy ha a kislányoknak szeretnénk fülbevalót, akkor most hozzuk, lehetőleg aranyat, mert ők lefertőtlenítik és ki is szúrják a fülüket együtt a vérvétellel.

Nem is gyulladt be a füle Dórinak. Pici köves fülbevalója van, nem az átdugós, hanem kapcsos, de soha nem volt vele semmi baj. Nagyon büszke rá, hogy van neki is!!KépKép
pucúr

Sziasztok!

Szilcsike
Szívből gratulálok Tomcsihoz! Nőjjön nagyra! KépKépKép

Kataa
meg van az Első része is (Bridget Jones naplója)

Fülbevaló
Pancsinak nincs, nem is hiányolja egyelőre. Majd ha akar akkor persze nem állok ellen a kívánságnak.

Manó
Dícséret a hős Emmának, hogy nem sírt! Azért ez nagy dolog sztem egy ilyen idős kislánytól.
Nem írtátok, hogy a barioltás meddig ad védettséget?!

Rit
Tudsz gödöllői tescos munkahely ügyben segíteni? Csak annyi infó kellene, hogy irodista munkahely van-e? Kinél és hogy lehetne jelentkezni? Vagy oda inkább ne menjek dolgozni? Lehet priviben is. Tudod, a hátszél sokat számít...
Köszönöm,

Üdv,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halihó

családi fotó:

Kép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hali!

Nálunk is van ilyen beteszem a mosogatóba a tányért. Iagz én sosem mondtam neki, vagy kértem rá, csak ezt látja tőlünk.
Azt vettem észre, már nem mostanában, hogy Dani imád főzőcskézni. Velem szokott kint lenni, amikor kotyvasztok, mindenbe bele akar tenni ő is egy- egy darabot, a tűzhelyet persze tudja, hogy tisztes távolból kell nézni, de neki is van egy kis konyhája, kis lábasai. és üres edénye nem lehet, mindig kell bele tenni valami igazit, (tésztát, haygmát, riszt, babot, répát stb.) a tv-s főzős műsorokat is tátott szájjal nézi, majd azt látom, hogy a konyhában hasonlókat csinál. lehet szakács lesz a fiam? Kép

Szilcsike
Nagy gratula a "kis" Tomihoz! KépKépSok tejcsit és boldogságot nektek!

Fülbevaló
Nekem 10 éves koromban lövették ki, azt kértem szülinapomra. A hugom is kapott, mert kierőszakolta, és annyira hangos volt a pisztoly, hogy az egész áruház, ahol akkor csinálták, tőle viszhangzott, annyira bömbölt.
Nekem azóta összesen 5 lyuk van a 2 fülemben. persze ma már csak 2 lyukat használok.

Nyuszi
A fülcimpát letörlik fertőtlenítővel és kicsit lidokainnal lefújják. maga a szúrás nem fáj, pár pillanat az egész, inkább a pisztoly kattanása hangos, utána meg sajgó érzés a fülcimpának. forgatni kell benne a fülbevalót, nehogy a váladékozástól (nem vérzik) beleragadjon, na meg a lyuk ne forrjon össze.
A belövős fülbevaló lehet arany vagy ezüst is, amitől nincs fémérzékenység. nekem is va fémallergiám, így semmilyen bizsut nem horhatok, csak max 1 nap pár órát, mert ha több, akkor azonnal kihólyagosodik a bőr, ahol hozzáért a fém.

Judy
Nagyon jó a kép! Kép Férfikoszorúban ülsz, nem semmi Kép

Manó
Emma egy hősnő! Kép Én is mindig nézem, amikor beadják a szurit, én már csak ilyen mazochista vagyok Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Mar megvagyok a takaritassal, mosassal ugyhogy johet a megerdemelet pihiKép
A Mikkamakka uj neve Belvarosi Jatszohaz,szinte minden jatek uj,Alex meginta babakonyhat es a csuzsdat,ugralot elvezte a legjobbanKép

Halacska
Mi is oscillot szedunk heti egy fiola.Es echinaceat napi 5 golyocska,vizben feloldva.Plusz a cebin.En mar a bolcsi kezdes elott 6 hettel kezdtem neki adni.Ha nem lett volna bolcsis nem adnek neki,mert minek,bar sokat vagyunk hazon kivul ,es voltunki s tavaly telen is(Jatszohazak,baba-mama klub)megsem volt betegKép
Mindenkitol mast hallok barioltasilagKépA mi drnenink szerint 4-5 ev es nem elsz beteg egyaltalan.Viszonta noverem egyik fia megis az lett,bar kb 10 potty volt csak rajta 1 hetig,nem is kellett tobb het karanten csak 2.
PAncsi nagyon ugyi a ki magyarazatavalKépIlyenkor elvezik a valakinel ok a nagyobbakKép
En is fronterzekeny vagyok es tegnap is fajt a fejemKép
Csics
Nagyon hasonlitanak tenyleg a fiukKépSulyban sincs sok kulonbseg koztukKép

Gumicukor
Hogy erted azt hogy nem valt be az echinacea?

Pucur
Aha igy maretem a pizsitKépHat tipikus esetea bolcsinek hogy otthon maskepp viselkednek.En probalok kozetkezetes maradni,akkor is ha sir.PErsze nem mindeig de nagy dolgokban,plamikor ker megegy turorudit de mar evett egyetKép

Aja
Nekunk nemvolt semmi mellekhatasa.
Baratnom volt aki felhivott hogym egkerdezze miert nincs kint tablaKépGondolom majd megy korulnezni is Kép
Mikibuli
Dec3.4-7 kozott a Recsei Centerben a Jegkorszak Jatszohazban.Ha jonni akartok szoljatok mega heten ,mert az ajandekbabaok amr megvannak(1230/fo)de amugyos egyek vissza meg egyert ugyhogy vehetek nektek is.Szolj hogy milyen allatot szeretnelKép

Lista a kedevedertKép
Nyuszi+Emike(vakond)+Danny+Apa
Ilke +Lili(maci)+Balint+Apa
Mano +Emma(tehenke)
Beszti +Beni(tehenke)+Natan(vakond)+Hanna +Apa
Judy +Gergo(maci)+Gellert+Apa
Gumicukor+Dani(kisvakond)+Apa
Magdi+Nori(Maci)
Szilcsike +Szilvike(tehenke)+Tomi+Apa
Conti +Betti(cica)
Banyoci+Gyurci(tigris)+Apa
Kataa +Alex(tehenke)
Szilvi+Timi (cica)
Sasha+Gabi(kutya)
Dec8+Hanna(zebra)+Apa
Forti+Levi(cica)
Pszi+Balazs (vakond)
Halacska+Anna(cica)
Pemeske+Greta(cica)
Panda+Adam(kutya)+Noemi(cica)+Apa
Parazita+Solymi(vakond)+Apa
Pucur+Dori (maci)
Agi+Petra(vakond)+Oliver+Apa

Panda
Ha mar arra jartok a Brumimaci a Mester utcaban nagyon jo bababoltes nem is tul dragaKép

Mano
Emma tenyelg egy kis hosKépHonnan derult ki ez a femallergia?mar nem emlekszemKép

Banyoci
Mi ujsi??Kismano???

Delutan ajandek beszerzo korutra indulink,mert a az csaladnak most lesz a nev es szulinpja,ugyhogy penztarcakimelo lesz Kép

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Judy
Nagyon tuti a kepKépGellert milyen ugyin tartja a fejetKépTe is csini vagy mint 2 gyerekes anyukaKép

Gumicukor
Igazad lehet mert Alex is rendet rakosgat magatol es mindent a helyere tesz viszza,sosem utasitottam hanem latta tolunk.Ha egy morzsat lat mar viszi a kukabaKépO is nagy edeny guru,engem utanoz es kavargat ezerrelKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
Szilcsike! Kép Gratulálok a gyors szüléshez és a kicsi fiúhoz!

Fülbevaló: Hasonlóképpen gondolkodom e téren, mint Rit.
Nekünk a legdurvább eset az volt, amikor Nóri rózsaszín ruhácskában, kis csattal a hajában feküdt a babakocsiban kb 8 hónapos volt. Néni föléhajol."- De szép vagy....Kisfiú, ugye??????"
Egyszer meg egy bácsi (Nóri kb 14-15 hós lehetett) közölte, hogy milyen fiús járása van ennek a gyereknek. Mondtam neki, hogy ez még inkább csak tipegés, erre mondta, hogy ő már csak tudja, 3 fia van. Kép Kép

Egy kicsit panaszkodok: Tegnap Nóri 37,9 fokos volt délben, estére 36,9 mértem, csak Nurofent adtam neki. Éjszaka felkeltem és tűzforró a gyerek!Kép Hidegfürdő, kúp. Reggel 39,5: doki jött: vírusos torokgyuszi, pisi laborba és most izgulhatunk, hogy ne találjanak semmit. Jaj csajok, drukkoljatok, nem akarok kórházba menni!!!! Tavaly ugyanezt végigjátszottuk, akkor tök feleslegesen mentünk be (szerencsére), most nagyon félek, hogy mi lesz!!!???

A legkisebb jól van, bár neki is szuttyog az orra, de se láz, se semmi. Azért holnap neki is kell dobnia egy pisit Kép Kész vagyok.

Na, kipanaszkodtam magam, mindenkinek legyen nagyon szép napja, sziasztok:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Elaludtak a babák, ezt az előbb akartam írni, de lemaradt:
Judy! nagyon jó ez a kép, szépek vagytok! Kép
Mi is csináltunk ilyen anyuka+gyerekek képeket, de hol az egyik mozgott be, hol a másik, hol mind a hárman, általában ami meg jó azon meg én vagyok tök béna. Szóval nekünk ilyen jó fotó még nem jött össze hármasban.

Sziasztok:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok
Szilcsike
NAGY-NAGY GRATULA TOMIBABÁHOZ sok-sok boldogságot és türelmet kivánok .

Parazita
kaja szétpacsálás petikénél is megy mostanába meg a bohockodás ilyenkor szoktam szolni hogy evés közben nem bohockodunk vagy ha nem kéri akor szoljon .

Juti
aranyosak a csemetéid különösen a nagyobik fiad .Kép

Gumicukor
petike is szereti a fözömüsorokat velem együt Kép .

Kataa
de petike 11kg imike csak 7,5 most Kép sulyban van azért különbség .

Pocur
én is megprobálok következetes lenni petikével és nálam hiába hisztizik nem nagyon hat meg apát igen mondjuk neki nem hisztizik .

Magdi
nyugi remélem minden rendben lesz vletek drukk ezerel.

puszi csics
csics

AjaKép
A fiam 1 éve megkapta (amikor 1 éves múlt)a meningitis elleni oltást. Semmi baja nem lett tőle. Mivel erdő mellett vagyunk adattam be neki kullancs elleni védőoltást is, ezt majd még 2x kell megismételni.

szerintem adasd be. Én sokkal nyugodtabb vagyok és nem kell aggódnom, hogy esetleg a bölcsiben-oviban valami ilyesmit elkap.

Még gondolkozom a hepatitis és bárányhimlő oltáson. Hát nem tudom.
Van valakinek tapasztalata?
Üdv,
MJ-Móni
mj__móni

Csak gyorsan:
Megvan a vizleteredmény:
SEMMI ROSSZAT NEM TALÁLTAK!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép
Kimondhatatlanul örülök!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép
Magdi

Magdi
mléna

SZiasztok!

Hazajöttünk. Kész a fülbelövés is. Nagyon aranyosan néz ki. Volt pici ordítás, de szerintem csak azért, mert a készülék elég hangosan csattant pont a füle mellett, kapott szopit. A fülbevaló egyébként arannyal futtatott orvosi acél (?, így hívják?, olyan, amilyet protéziseknél (nem fogKépKép) használnak), kis lila kővel. Gyorsan kész voltunk vele, a legtöbb időt az vette el hogy jó helyre kerüljön (előre bejelölte a hölgy).

Judy!

Nagyon szépek vagytok!KépKép

Magdi!

Éljen!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

beszti
nekem az orvosi acél fülbevalóktól is begyullad a fülem Kép viszont van előnye, hogy csak nemesfémet vehetnek nekem, mert ha nem, azt egyből kiszúrom, ha viszket a fülem tőle Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Magdi
Jobbulast a gyerekeknekKépSzuper hogy nem talaltak semmitKép

Csics
Akkr Imike alkatra is olyan mint Petike hogy nehezebben hizik.

Beszti
Kerunk fulbevalos kepetKép

Most jottunk meg a vasarlasbol,Alex visszafele villamosozott Marikaval,nem akart hazajonni kocsvial,hiaba neki ez is egy kalandKép

kataa

Kép
Kép
kataa

Juti,
Cukorkák vagytok a fiúkkal!

Magdi,
Örülök, hogy negatív lett a vizelet! Gyógyuljatok meg!

Aja,
Solyminak se lett semmi baja a meningitis-oltástól.

Csics,
Én is próbálom rendszabályozni, de nem mindig sikerül. Persze Solymi is olyankor csinálja ezt, amikor nem elég éhes...

Zita
parazita

Kataa,

Igen, a srácok szeretnek tömegközlekedni. Solymi állandóan metrózni akar. (Busszal meg villamossal meg trolival megyünk eleget, az már nem műsorszám.)

Zita
parazita

Sziasztok
Köszönjük szépen a gratulációkat Kép
Tomibaba gyönyörű, mondanom sem kell Kép elfogult vagyok nagyon Kép
Én picikének találom, és hozzá képest a nagylányt meg olyan nagynak KépKép, de dokinéni ma volt kint nálunk, és azt mondta, hogy akkora mint egy kéthónapos. Már szopizik nagyokat, nagyon ügyesen csinálta már a legelső pillanattól kezdve.

A villámvajúdásról pedig: éjfélkor még semmi fájás, aztán hirtelen 5 percesek lettek. Fél egykor indultunk kórházba, útközben már 2 percesek voltak, mire beértünk, már 1 percesek. 4 ujjnyi volt a méhszáj, mire beértünk, úgyhogy az előkészítés után már tolófájások jöttek. Mire bejutottam a szülőágyra már nyomhattam is. Gátvédelem miatt (ami mégsem jött össze, mert neki is nagy volt a feje) 5 fájás alatt megszületett. Ez 13 perc volt összesen. Hatalmas élmény volt, ezt a szülést tényleg végigéltem, nem végigszenvedtem. A dokinénim nagyon sokat segített nekem lelkileg és fizikailag is.

Tegnap haza is jöttünk, kiscsaj nagyon rosszul fogadta a kórházasdit. MOstmár szerencsére ő is jól van lelkileg, imádja az öcsikéjét. Én kicsit fáradt vagyok, előtte éjszaka sem aludtam semmit szinte, utána éjszaka szültünk , úgyhogy van mit bepótolnom alvás terén. De azért próbálok pihengetni Kép

Visszaolvasni nincs most időm, de pótolok igérem, és gyúrúnk a mikibulira, hogy mehessünk mindannyian Kép

Szilcsike
szilcsike

Forti
Nálunk is köhögős takony van (most apával), nekünk is nagy gond hogy bölcsibe akar menni. A "barátnőm Dorka"-hoz, de annyi mindent kell vele csinálni hogy hozzuk a bölcsi szintet.
Hanna is ezeket a mondókákat tudja Kép

Kataa
Elküldtem a matricákat (legalábbis remélem, mert atitkárnőm küldte el kedden, de mióta megjöttem ő beteg Kép)

Pucúr
Mi is cebionuzunk Kép

Szilcsike
Gratulálok. Már itthon is vagytok?! Aztán küldjél fotót!!!
Azért jó lehetett a villámvajúdás

Zita
Hanna is imádja a buszt, anyámal szoktak körözni vele Kép Neki ez egy fél napos program.

dec8
dec8

Sziasztok!

Agyhártyagyulladás oltés nálunk semmi mellékhatással nem járt. A barihimlő oltást tegnap kapta meg, egyenlőre semmi, de majd beszámolok, 2-3 hét a lappangási ideje a barinak, úgyhoyg addig gondolom jelentkezhet tünet. Bár állítólag nem sűrűn van ilyen.

Szilcsike!

Ez szuper hogy ilyen gyorsan ment.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Szilcsike, gratula mégegyszerKép

Nem megy az alvás a bölcsiben. Igaz, 2. próbálkozás volt, de nem alszik el, csak fekszik az ágyban. Itthon sem, viszont ma már 8 előtt le tudtam rakni. Holnap már fél 2 után kell érte mennem, remélem fog aludni.

Judy, nagyon szépek vagytokKép

Ilke, mi újsi?

Fülbevaló: Barbinak benőtt a füle, pedig ki volt lyukasztva, Bettinek nem furattam ki, majd eldönti nagykorában!

Magdi, Dec8, jobbulást a babóknak!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Conti!

A 2. próbálkozás az még semmi, fog az menni. Emma az első héten egyáltalán nem aludt ott. Sőt, le se tette a fejét. Aztán 1 hét után bekeményítettünk, 2 óra hosszát hisztizett, végül fáradtságában elaludt a gondozónő ölében (muszáj volt mert a következő héttől dolgoztam). Másnap elsőnek akudt el, és utána soha többé nem volt gond az elalvása, de csak rövid ideig aludt, max 1 órát. Most pedig ott tartunk hogy ő ébred fel utolsónakKép Hiába, ő itthon is délután olyna 2,5 órát alszik, mert éjjel alszik kevesebbet, csak kb 1/2 10-től 7-ig. Most már bent is bír sokat aludni, megszokta. Pedig ma is kint aludtak az udvaron, brrr..Kép

Manó

KépKép
manó

Gumicukor!

és ez a fémallergia jelent valami gondot egyébként? vagy csak annyit hogynem tudsz bizsut hordani? Egyáltalán milyen fémeket bírsz? Nálunk most jöttünk rá hogy Emma fémallergiás, állandóan szétkaparta a hátát hogy viszekt, vidzket, csupa seb volta tarkójánál d emár kb nyár óta. Én már mindneből kivágtam a cimkét, azt hittem az birizgája, de csak vakarta. Aztán a férjemnek jutott ezsébe hogynem e a patent, merta z anyukája huga fémallergiás. Anyukámmal bevarrtuk az össze hosszú ujju bodyja patantját védő anyaggl, és azóta nem viszket. Persze az összes body patnetos, még a rövid ujjúakat nem varrtuk be mert varrógép nélkül nagyon lassan halad.

Manó

KépKép
manó

Persze nem a tarkójánél, hanem ahol a body patent vanKép

M.

KépKép
manó

Sziasztok!

Köszi a válaszokat mindenkinek!Máténak is beadattam az oltást,de másnap olyan furi lett.Totál nyűgös volt és volt kis hőemelkedése is.Lehet az időtől is ugyan,de kicsit aggódom.

Szilcsike
Csatlakozom a gratulákhoz és sok boldogságot a "picihez" Kép

Judy
Apa büszke lehet a családjára!!

Rendrakás
Máté mást se csinál most a játszóházban,mint porszívózik (elemes)!A legjobb az volt,amikor elhúzta a kiskonyhát (potyogtak a mini edények) és mögötte is kiporszívozott.Rend a lelke mindennek.....!Kacérkodtam a gondolattal,de aztán bevallottam,hogy nem otthon látta ezt a gyerek Ajától Kép

Kataa
Barátnő nemtom mikor volt felénk,ha jól emlékszem kedden tettem ki a bejárati ajtóra "Here is the party" plakátot,meg az ablakban is színes lufis függők vannak felragasztva.Estére sosem engedjük le a rolókat,hogy belássanak az utcáról is,ha valaki bizonytalan lenne.Ma még tettem ki nyitvatartást és a csengőre "játszóház" feliratot is.
A szendvics-ember lehet hogy pont akkor kávézott.... Kép
A dec.3 szerintem OK nekünk is!Hogy van a fizetés?A lista kimerítő volt,köszi,Máténak is kutyust kérek szépen,ha még nem késő!

Nemtom mi van ma,de hulla vagyok.Apa kimenős,megyek horkolni.

Aja
aja

Szilcsike!

Jo egeszseget es sok boldogsagot az egesz csaladnak!Kép

-Afonya
afonya

Sziasztok!

Még egy baba! Kép De jó Kép, gratulálok Bringának!

Agyhártyagyuszi: Nórit beoltattam, Márkot is be fogom, de csak 1 éves kora után, mert akkor csak 1 szuri van. Nálunk sem volt semmi mellékhatás, szerintem érdemes.
A bari elleni védőoltást nem mondta nekünk a dokinénink, majd megkérdezem. Biztos azt is érdemes beadatni, nekünk az ismeretségi körben nyáron elkapta egy kisfiú, nagyon szenvedett szegény.

Visszatéreve a pisire: Állítólag az az egyetlen gond, hogy nem iszik eleget a Nóri (pozitív lett az aceton érték). Megmondom őszintén ez mindig is gond volt, egyszerűen nem iszik Kép. Ha megkínálom, akkor 1 korty után rohan is tovább. Már mindennel kísérleteztem, próbálgatom, hogy mi az amit szeret. Most, hogy beteg cumisüvegbe csináltam neki teát, de nem akarok ebből rendszert csinálni, hiszen ügyesen egyedül iszik pohárból. Nálatok hogy megy ez? Az még idetartozik, hogy az apa sem egy nagy "ivó", képes egész nap nem inni. Kép

Na, reklamálnak a dedek, sziasztok:
Magdi

Magdi
mléna

MlénaKép
Hát nem tudom, mert az én fiam egy kis torpevízmű. Állandóan iszik, már meg is kérdeztem a dokit, hogy nincs e valami baja a gyereknek, hogy ennyit iszik. A dokinéni mondta, hogy az a mennyiség amit iszik az még nem kóros. Én pl. szinte csak vizzel és tejjel itatom, nem szeretem a lónyálakat, cukros teákat. Reggel kap egy kis juice-t aztán onnantól főként vizet meg tejcsit.

Azt tudom javasolni, hogy kitartás, és próbálkozz, ahogy eddig is sokszor inni adni neki. Sőt azt is játszhatjátok, hogy mama iszik, papa iszik, baba is iszik és ha iszik akkor hatalmas tapsod adni neki és megsimogatni és megdicsérni, hogy milyen ügyes kislány.

Aztán este a fürdőkádban amikor még nem szappanos próbálj meg ivósat játszani vele, adj neki poharat, aztán zuhannyrózsával játszatok miközben a szájázoz veszi (a gyerekek imádnak pacsálni) és akkor igy is lemegy 1-2 korty.

Aztán ha szereti a leveseket adjál neki naponta 2-3 alkalommal.
Hát több 5letem nincs.

BesztiKép
Gratula a fülbelövéshez. Aztán majd tegyél fel képet a fülbevalós csöppségről Kép

Üdv,
MJ-Móni
mj__móni

Sziasztok

Zita
Hiaba a ferjem is mozdonyvezeto akart lenniKépAlexnak is a vonat akedvence.Soxor csak ugy felulunk Egomban a vadiuj Siemensre es megyun ket megallot es vissza.Azt a boldogsagotKép

Szilcsike
Udv megint otthonKépUGyi vagy hogy mar irni is volt energiadKép

Dec8
Majd szolok ha megjottKép

Conti
Nalunk mega mai napig is van hogy nem alszik csak fekszik egy orat csendbenKépPersze ilyenkor aztan(mint tegnap is)alszik mar fel 8tol reggel 8-igKép

Mano
Es Emma alszik 2.5 orata bolcsiben is?

Aja
Barinom egy Marcival es egy Adam babaval megy majdKép
Megirom a szamlaszamom oda tudsz utalni a kutyusertKép

Bringa
Gratula a babahozKép

Magda
Hat en sem vagyok nagy ivo,pedig tudom hogykene,(egyedul a terhesseg alatt ittam napi 2 litert a baba miattKép )
Alex iszik jol,bar mi mindig is vizet adtunk neki,tehat nincs szokva az edeshez.Ha nagyon meleg volt akkor adtam neki bele kicsi hazi malnaszorpot,amiben nincs cukorKépGyumilet is iszik de csak ketnaponta es azt is en csinalom neki uzsiraKépJa meg tejet reggel-esteKépEs o eszik levest is majd minden nap.
Szerintem kar visszaszoktatani a cumisuvegre,ivopohar nalunk megy utazaskor meg neha itthon ha rajon hogy szaladani akar a poharralKép

Huu,var a vasalnivalomKépKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Aja
Megirnam de nincs emilcimed a profilban.Kudjel nekem lecciKép

kataa

Kép
Kép
kataa

Szilcsike,
Hát ez tényleg gyorsan ment! Örülök, hogy ilyen jó élmény volt...

Bringának hatalmas gratula!

Magdi,
Próbálj neki lédúsabb gyümölcsöt, levest adni, vagy olyan kaját, amitől esetleg szomjasabb lesz. Nem tudom. A testvéreméknél ugyanez van a kislánnyal: nem iszik, de ráadásul még nem is eszik...

Zita
parazita

Sziasztok!

Kataa!

Hát állítólag mostanábanm soakt alszik bent, azt nem kérdeztem hogy pontosan hány órát. De tagnap is mondtk hogymár mindneki bent volt a szobában de ő még kint aludt, előző nap meg még az uzsonnával is késtek mert mindneki aludt és nem ébresztették fel őket.

Ma jó napja van, anyukám otthon van így csak 9-re ment bölcsibe.

Móni!

Emma a fürdőkádban vagy fél liter vizet beszlopizik szint emindne este. van egy fürdőjátéka ami olyna nagy pohár alakú és állíndóan iszik, engedi a zuhanyból a hideg vizet. Alig lehet leállítani, van amikro nagy pókhassal kel ki a kádból.

Manó

KépKép
manó

Bringa
Hatalmas gratula a babához Kép

Szilcsike
szilcsike

Szilcsike, BringaKép
Mindkettőtökne nagy gratula a babócákhoz.
MJ-Móni
mj__móni

Hali!

Ma elég hulla vagyok, Danikám uis éjjel 2-től fél 6-ig óránként kelt. Banánt akart enni, mondta, hogy csörög kint a telefon (elképzelhető, hogy éppen merülőben volt, mert reggelre kikapcsolt, bár én nem hallottam semmit belőle), majd feljött hozzánk, fészkelődött, majd vigyem le. aludt kicsit, aztán uez, egészen fél hatig. én meg majdnem elalszom, még jó, hogy 1kor húzok haza. biztosan a hidegfront miatt volt ilyen, akkor szokott ilyen kukacka lenni.
ja és éjjel 2 pizsinacit is összepisilt, pelenkán keresztül. valszeg féloldalasan feküdthetett és kilógotta a miniszerszám, úgyhogy peluscsere és nacicsere. szerencsére az ágy nem lett pisis, nem is értem, hogyan.
bugyizás úgy halad napközben, hogy néha az eleje becsurran, de szól, hogy "jujj, lön, pisi, gyorsan bilit", uez a kakival, az már pelusban is, "jujj, gyorsan, lön, kaki, kopog" Kép a ligetben és alvásokhoz persze pelus van.

Szilcsike
Ügyi vagy, tényleg gyors volt!!!

Lányok
Láttátok tegnap a szülőszobát? Nekem nagyon tetszett az ikerszülés, olyan kis édik voltak a picikék.

Manó
A fémallergiám akkor jött elő, amikor fősulis voltam Dunaújvárosban. Ott van a Vasmű, és ontja a kénes, fémes bűzt, télen a hó teteje fekete pernye volt. Sikerült olyan szerencsételnül felépíteni a várost anno, hogy a Vasmű már megvolt és a várost szélirányba építették fel, így az szél mindent ráfúj.
Úgy vettem észre, hgóogy a hátamon elkezdett viszketni egy kis pötty, ami egyre nagyobb lett. aztán a karóra fémlapjától lettek pici hólyagok a csuklómon, mega farmer szegecseitől, és a patent gomboktól. Ha közvetlenül érintkezett a bőrrel akkor jött ki, ha nem hordtam elmúlt. Flucinar jó rá, de ma már kerülöm a fémes dolgokat. Pl. ezért nem is használhatok sosem spirált, a rézszál miatt.
Egyébként a króm, kobalt, nikkel-re vagyok allergiás. arany, ezüstnél, platinánál nincs ilyen gond. monsjuk em vagyok egy nagy ékszeres. persze alkalmakkor azért felveszek 1-1 bizsu nyakláncot, ami feldobja a ruhát, aminek másnap egy kis vakarózás az ára Kép
Anno a bőrgyógyász azt mondta, hogy telítődött fémmel a szervezet és azért van az allergiás reakció.

Rzsuzsa
Nem is tudtam, hogy Bringa is babát vár. Gratula neki! Kép

Magdi
Hát nálunk Dani épp az ellenkezője. Rengeteget iszik, sosem kell kínálni, jön és hozza az ásványvizes üveget. néha úgy vedel, mint aki a sivatagból érkezett Kép mondjuk én is sokat iszom, napi 2 liter simán lemegy.

Nálunk a kádban nics ivászat.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa! Kép !!!!!! MAGDA !!!!!! Kép EZT LÉTSZÍ NE!!!!!!!!!!!!! Nagyon nem szeretem. Kép Köszi!!! KépMagda=Labda Brrrrrrrr!!!!

Köszönöm az ötleteket, azt hiszem a leves lesz a megoldás. Nagyon szereti, napjában többször fogok neki adni.
Mi is főképp vizet iszunk, de most, hogy beteg és lázas muszály több folyadékot adni neki. Ezért próbálkoztam a teával, amit mézzel ízesítek, de sokkal többet nem iszik, inkább csak rágcsálja a cumit. Úgyhogy ezt abba is hagytam, tényleg nem lenne jó, ha visszaszokna a cumizásra.

Alszik mind a két baba, én meg elég sz×rul vagyok, nincs kedvem semmihez.
De muszály lesz nekiállni főzni, megyek is, lehet hogy jövök ma még Kép Ilyen időben, 2 beteg gyerkőccel úgyse tudok mást csinálni Kép
Magdi

Magdi
mléna

Magdi
Nem volt szandekos,bocsi elutottemKépUtana olvastam hogy nem javitottam,nekem is feltuntKép
Pihizzel csak,megerdemled,bezarva ket kis orokmozgoval nem lehet egyszeruKép

Gumicukor
En is lattam,a kisfiu nagyon picike volt de ediKép
Nem semmi, ikreket siman szulniKépMeg is erdemeltek mar,ennyi ev varakozas utanKép

Aja
Baratnom tegnap delelott volt nalatok es meg is beszeltuk hogy legkozlebba naluk leszunk is megyunk,talan mar a jovo szombatonKép

Delutan megyunk levagatni Alex hajat,kivancsi vagyok hogy birja-e majd a fodraszt,eddig mindig apa vagtaKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Jaj, elfelejtettem, hétvégén tettünk fel daniról újabb képeket : http://ocsidani.fw.hu majd teszek fel kiskopi képet is róla.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Nem tűntem el csak szombaton nyelvvizsgáztam és mikor volt egy kis időm akkor inkább tanultam. Az a baj, hogy csak 4 hét múlva lesz meg az eredmény de nagyon bizakodó vagyok. Most egy kis pihi van és utána majd januárba lesz az államvizsga.

A gyerekek jól vannak. Az Olivér most volt 8 hónapos, 8 foga van, mászik csücsül, és már állni is tud. Még ötször szopizik de mellette négyszer kap mást is. Olyan fura, hogy nyitja a száját a Petrával minden falattal meg kellett küzdeni. (sajnos még most is) Annyit eszik amig adok neki, nála még soha nem volt olyan, hogy elég neki. Kicsit bajba is vagyok, hogy akkor mennyit is adjak neki.

A Petrácska már minden beszél és 2 hónapja már nincs pelusa, éjjel sem. Nagyon jól elvannak együtt. Én nem is gondoltam volna, hogy ilyen hamar tudnak majd együtt játszani. Mondjuk a Petra kicsit visszafejlődött. Csinál olyanokat, hogy az Olivér bemászik az asztal alá és nyalogatja az asztal lábát és a Petra persze rögtön utánozza. De nagyon kedves vele már egyáltalán nem irigy odaadja neki a játékait. Az Olivér is mindig megy utána, együtt járnak WC-re. Az Olivér leül a WC elé és nézi a Petrát ő meg mondja neki, hogy: Ojika pisijek.

Nem tudom, hogy kivel mi van de szeretnék gratulálni azoknak akik közben megszültek. (Beszti, Ilke, Judy, Szilcsike, Zsuzsa) Sasha? Bocs ha valakit kihagytam.

Beszti
Tényleg milyen 3 gyerekkel, hogy boldogulsz? Engem nagyon foglalkoztat mostanában ez a kérdés.

Megpróbálok sűrűbben jönni.

Ági
petra2

Sziasztok
Kataa
hizásban igen de nem tehet rola egyrészt vashiányos másrészt ö is tehéntejfehérje allergiás igy nehéz hizni petike is azota hizott meg miota ehet tejterméket Kép.

Parazita
ma ebédre csak johurtot akart enni petike én meg közöltem vele elöbb ebéd aztán deszert evett de csak egyfalatot akart enni én nem hagytam közöltem vele hogy figyelem és nem tudja átvágni a fejemet és ha nem eszik levest akor mehet aludni megete a levest én meg oda atam a joghurtját megbeszétem vele hogy a deszert nem föétel hanem deszert az kap aki ebédel föételt is.Petike tudja ezt de néha elfelejti Kép a szabályt Kép.

Agyhártyagyuszi
petike bevan oltva öt még pénzért oltatam be semmi baja nem lett töle imike is bevan ellene oltva öt ingyen oltoták be csak a receptet kellet patikába vinem és ingyen megkaptam az oltoanyagot még nyáron valami pályázat vagy hasolo nyert a rendelö vagy a kerület igy ingyen beoltoták imikét .

Ági
ugyesek a gyerekeid gratula .

pusz csics
csics

Sziasztok!

Na milyen időnk van.....?!
Egész délelőtt az esőben mászkáltunk Mátéval,IMÁDJA.De ez a vihar azémá nem kéne Kép

Mléna
Ha még nem volt elég Kép
Nekünk szerencsére nincs gondunk ilyesmivel,de egyik barátnőmék szintén ezzel küzdöttek.Ő végül azt csinálta,hogy a lakás különböző pontjain hagyott gyerekpoharakat vízzel.Sokféle színes pohárka,ha arra járt a gyerek: "ÓÓÓÓÓÓ,nézd csak???A nyuszisból is kortyoljunk egyet!!"Így a lakótelepi lakásban összejött egy nap fél liter biztos.Remélem nem valami kastélyban laktok,fársztó lenne Kép

Bili
Tegnap este Máté fürdi előtt ment a biliért,bevitte a szobájába(?),és próbált ráülni.Segíteni nem lehetett neki,így aztán megint az egész mellé ment,de sebaj, a szándék megvolt!Nagyon örültem,mindössze 2x-3x mutathattam neki?!Az én okos nagy fiam Kép

Kataa
Tényleg nem írtam címet!Pótolom,de küldök mailt is.
Jaj de jó,ha tetszett!!!Délelőttönként én nem mindíg vagyok ott,de ha Máté felébredt,mindig tépünk át!Olyan 5óra magasságában.
Lesznek programjaink is,ha jön/jöttök majd megnézitek a kiírást!

Bringa
Gratulálok!Minden babahírre kiráz a hideg Kép

Aja
aja

Bringa!

Gratulalok az uj jovevenyhez!Kép

Agi

Kar hogy ilyen ritkan irsz, nagyon ugyes Petra hogy mar nincs pelus! Es Oliver mar 8 honapos, repul az ido.Kép

Magdi

A szines pohar szerintem is jo otlet. Vagy probald meg a szivoszalat, az is szokta oket erdekelni.Kép

Aja

Hajra bilizes MAte!Kép

Kepzeljetek Emike rakapott a puzzle-re, pedig azt hittem kicsi meg hozza. Van egy konyve, amiben van 5 oldal es minden egy-egy 6db-s kep es siman kirakja mindet, ugy is kirakta, hogy az osszes kepet osszekeverte.KépLegutobb meg a 15 darabos kepet is siman kirakta, olyan buszke vagyok ra!!!Kép
Sajna kicsi fiam is ekcemas, kaptunk ra kremet. Pedig mar remenykedtem, hogy o nem orokolte a parom kenyes boret.

Beszti

Gondolkodom rajta hogy Emike fulet kifurassam, csak felek, hogy az elsonel annyira megijed majd, hogy nem hagyja a masodikat... Kép ugy meg eleg furan nezne ki.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Conti!
Nálunk is sz volt mint Manóéknál alvás ügyben, úgyhogy ne izgulj. Nálunk Hanna kb. 1-2 hónapig utolsónak aludt el és elsőnek kelt,ma már ő is szépen durmol a többiekkel.

Manó
Az Achanban vannak műanyag patentos cuccok is (és eg csomü francia gyártmányban is pl. Le halle stb.).
Én is fém allergiás vagyok pl. farmerből a pólót mindig alá kell raknom v bevarrok a gomb alá anyagot. Persze ékszerből csak a szép tiszta aranyok (ez nem olyan vészes Kép)
De nekem elág ha az alsó ruhában nincs fém, ami nincs sokáig a bőrön az nem vészes. De pl. eleinte a fürdőruha, melltartó gond volt, de ma már azokból is vannak jók (műanyag stb.)

Magdi
Hanna is alig iszik, de nincs semmi baja belőle. Megjegyzem én is nagyon keveset iszom, de eddig csak amikor terhes voltam akkor szólt rám a doki, hogy igyak minimum 2 litert. Úgy éreztem béka nő a hasamba Kép

dec8
dec8

Szilvi
Szeretnék én is szívből gratulálni Tomihoz! Jó egészséget és sok tejcsit neki. Kép

Bringa
Neked is nagy gratula a második gyerkőchöz!

Fém allergia:
Én is fém allergiás vagyok, szintén csak a szép tiszta aranyat vagyok képes elviselni! Kép

Ja lányok voltam tegnap a Fóti Corában és van diavetítő 9900,- Ft-ért! Ha még érdekel valakit!

Immunerősítés:
Én most magammal együtt Levinek Béres cseppet kezdtem el adni, hátha nem leszünk annyit betegek. Ugyanis mióta ő ilyen sokat beteg, engem is megfertőz rendszeresen és mire én kigyógyulok belőle ő már megint beteg. Kép
Viszont itt a babaneten találtam egy immunerősítős topikot, igaz már kissé kihalt, de olvastam benne egy szerről csak nem tudom mi az.
Gumicukor te tudod mi ez?: FLS-s natur gél és hozzá KIDS multivitamin.
Ez is homis cucc?
Meg írtak ilyet is: Broncho-vaxom

Nekünk is pokoli éjszakánk volt tegnap, Levi is éjféltől kb. óránként ébredt, volt hogy sírdogált is, majd visszafeküdt és aludt tovább. Tény, hogy ha ma reggel mennem kellett volna dolgozni, valszeg meghalok a fáradtságtól. Remélem ma már jobb lesz!

Lányok a Ti gyerkőceiteknek kint van már az összes foguk? Levinek még mindíg nincs kint kettő és nem is úgy néz ki, hogy a napokban ki akarna bújni! A végén addigra lesz meg a húsz foga, mire elkezdi őket hullajtani, és kezdjük előről a fogzást! Kép Még jó hogy akkor már nem fog nyálzani!

No eldugulok, húzok aludni amíg lehet. Pusz
Forti

Kép
Kép
forti

Még valami!
Nem tudjátok hol lehet Shrek figurát kapni? Auchanban, Corában és a Gulliverben sajna nincs! Ha valaki látott valahol vagy vásárlás közben látna kérem vegye meg, a mikibulin kifizetném neki!
Köszi

Forti

Kép
Kép
forti

Forti

Eminek az also ketto hatso ragofog kint van, most bujik a felso ketto. Neha eleg nyugi is miatta.Kenegetem Dentinoxszal.
Megyunk dec 11-15ig ANgliaba, ha addig nem kapsz Shreket , szivesen veszek, ha talalok. Ird meg mennyit szansz ra, es megnezzuk.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?