Béku
Hú, otthon van az Auchan újságom, és a neten már csak az új van fent, az 6.-tól érvényes, így ma, vagy holnap próbáljátok meg...
Mi Solymáron vettük, de elvileg mindenhol kéne lennie.
Judit
Még az jutott eszembe, hogy a vizesedésre állítólag jó a grapefruit is, én néha eszem, mintha segítene, de ha nem, akkor is egészséges
Kompressziós harisnyát egy barátnőm hordott, de nem tudom, most jön a meleg, még harisnyázni... /Én hastartót vettem most, hát az is emelgít azért/
Andi
Már csak 6 hét, de durva!!!
Az enyém mostanában 3 és 4 között kel, így annyira nem vicces, hogy én meg 5:50.kor és nincs délutáni alvás
Pannik
Hmmm, te nem nézted végig rendesen a Dunán az utolsó részt a Sejtjeinkből???
Én is sírtam a végén, de a meghatódottságtól...
Mi csak másfél, kát órát sétálgattunk tegnap a Pilisben, de valami idióta felgyújtotta visszafelé az utat, másfelé nem lehetett menni, így át a füstön úgy, hogy az út mindkét oldala égett, eléggé be voltam szarva.
Mire hazaértünk, már hívták a tűzoltókat, nálunk nem volt telefon.
Mától hivatalosan betegszabin vagyok
Házidokim persze megint ki volt akadva, hogy még dolgozom, de sebaj.
A cukrom neki sem tetszett és szerinte a diétán sem lehet szigorítani, mert így is kevés az a plusz 3-4 kiló, amit híztam.
Na majd csütörtökön mond rá valamit a nőgyógyász...
Ma meg megyek szülésfelkészítőre a Margitba, sajnos egyedül, mert reggel már így is késett miattam férj, nincs képe 3-kor lelépni, meg határidős munkájuk van...