Új privát üzeneted érkezett!

Nórikám: ezt akkor Nektek!!! :wink: :arrow:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Lányok,nem tudnánk most ezt a találkozót Pesten megejteni,akár Ikeában,vagy máshol (rengeteg játszóház vagy cukrászda van),hogy Andiék se maradjanak ki?

Utána szerintem sok idő telik majd el egy újabbig,hisz Andi után már Judit és Estrella is babáznak,remélem nemsokkal rá már mi is ;) ,szóval őszig tuti semmi... :?

Ha marad az ápr. 16.,akkor is próbálok eljönni valahogy,mert nem szeretnék olyan sokat várni az okt. 23-hoz képest :D
Vendég

Akkor talán lehetne ötletelni pesti helyszínen 16-ra :roll:
Nekem a Westend tetőkert ugrott be elsőre...ott ha jól emlékszem van játszótér, de mégsem az a kimondott gyerekes családoknak való játszóház, lehet enni-inni, állítólag nagyon kulturált baba-mama szobájuk van etetéshez, pelenkázáshoz, stb...

Kép
judit0713

Juditkám: én ezt a westendest ilyen felállásban (játszótér) nem ismerem, de hátha Valaki tud bővebbet.... :wink:
Szerintem mondjuk szerencsésebb valami olyan semleges helyre menni, ami nem konkrét játszóház (mégiscsak fórumtaliról van szó, ahol beszélgetnénk pl.)... de a gyerekek is jól ellehetnek.
Egy hátulütője viszont van a szabadtéri helynek, ha rossz idővan, akkor szívás.... :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Nagyon jó a többi Albert videó is,nézzétek meg azokat is ;)
Annyira széééép!! :D
Vendég

Andi: azt a felsőt is hádáztam,hogy legyen,ami összeér rajtam,és már akkor eszembe jutott,hogy épp jó lesz Espiro-hoz ;)

Aztán ma,mikor megérkezett a kicsi kocsi,be is öltöztem :D :D :D
Sőőőőt,ami nem annyira látszik,a naciban is ugyanolyan színűek a csíkok :D

Egy tisztítás ráfér a kocsira,de azért még lefotóztuk,ha már ennyire vártuk :D :D :D Anyumnak is tetszett nagyon :) No meg a kinti cicánknak... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akit még érdekel:
https://picasaweb.google.com/1049496973 ... directlink
Vendég

Zsuzska
Gratulálok, ezek szerint megvan a ház!!!
Igaza lesz a férjednek, most jönnek a babák!

Béku
Nagyon csinos vagy!!!
És jó a kocsi is :)

Zsuzsó
Milyen lesz a kiságy?
Vizesedés: nekem konkrétan eltűnt a bokacsontom…
Majd lassítok kb egy hónap múlva, még bírom…

Andi
A zellert imádom, köszi a tippet!

Judit
A fenyőágy lett végül?
A cuccok nagyon jók!
Nekem jobb lenne a 16.-a, a 30.-a nem biztos, hogy OK, persze nem kell hozzám igazítani.

kpn
Na, akkor így bízzak én is abban, hogy a kissrác kibújik 2 nappal korábban :)
Kitartás!!!

Kép Kép
estrella22

IR-es lányok, Auchanban lehet kapni Stevia növényt 300 Ft-ért!!!

Kép Kép
estrella22

Estrella: komolyan??? Nekem is kell olyan! (anyumnak szeretnék :) )

köszi! :)
Vendég

Estrella, ez milyen növény?
Vendég

Sziasztok!

Megnéztem én is a filmet. Andi, még egyszer nagyon szépen köszönöm a linket. Borzasztóan a hatása alá kerültem, amúgy is nagyon érzékeny vagyok. De majd helyre rázódom, remélem.
Kispatak, nagyon szépen köszönjük a linket, Albert csodaszép kiskrapek. És milyen kis cuki hangja van. Sajnálom hogy nem volt túl szerencsés a találkozó, de én a helyedben bizakodnék a májusi névnapos látogatásban. Tudod, nagyon hiszel a Titokban, akkor tessék vizualizálni és átérezni.
Béku, bocsika de én is muszáj volt megnézzelek. A babakocsi nagyon szép és még milyen szép lesz ha ki lesz bélelve egy csodaszép Majával. Nagyon csini kismami vagy és nekem olyan érzésem van mintha találkoztunk volna a BMC-ben. Nem biztos, de valahogy nekem ismerősnek tűntél.
Estrella, egy rövid kérdés: - mi az a Stevia növény, illetve jó hogy egy növény, de mire jó? Vagy nézzek én utána inkább? Ha válaszolnál, köszönöm szépen. Csak mert én is ismerek IR-est és ha tudnám mire jó segíthetnénk rajta is.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé: Köszi! :)
elképzelhető,az elmúlt 1 évben elég sűrűn voltunk BMC-ben,de december óta nem jártam arra :)

A képeket nyugodtan megnézheti bárki,csak ide nem raknám fel bizonyos okokból :D

Zsuzsi: a Stevia vagy Sztívia vagy akárhogy nevezzék is,édesítésre alkalmas,cukorbetegek is fogyaszthatják.
Mindenféle alakban készítenek belőle édesítőszert,de simán a levelét is lehet használni. :)

itt meg tudjátok nézni:
http://stevia.uw.hu/termekismerteto.html
Vendég

sziasztok,

fórumtali helyszínnek esetleg nem jöhet szóba a millenáris park?
www.millenaris.hu
azt hiszem van játszótér és egy kis tavacska, gyerekek futkározhatnak és rossz idő esetén - ha minden kötél szakad - behúzódhatunk a mamutba.

Judit,
a köszi a sok szervezkedést és gratula az albérlethez!

Breki,
neked meg gratula a babakocsihoz! :-)

Nóri,
millió drukk nektek!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Béku, köszi! :)
Vendég

Nekünk nem lesz jó a 30-a, mert az uncsitesónak akkor lesz a szülinapja. Nem tudom oda megyünk-e, de ha a kocsi eladó lesz, akkor szerintem elmegyünk megnézni. Ha meg nem megyünk, akkor meg úgy adatom be Barbusnak az oltást, hogy kb. akkorra várható, hogy belázasodik tőle. Sajnálom csajok. A westend nekünk jó lehet, bár én még a fenti baba-mama szobában nem jártam, de azt hallottam, hogy jó. A millenáris sincs messze, bár ma bombariadó volt ott. Meg lehet hogy Barbus a tóban állna meg, ahogy én ismerem. :D De tőlem mehet.

Vizesedés: szerencsére nekem nem volt. A vérnyomásom is tökéletes volt végig. Mondjuk marhára örültem volna, ha még ezzel is baj van.

béku: Szépek vagytok. Milyen régen is volt október. Ez a babakocsi nagyon szuper, már mondta is apa, hogy a szememet levettem róla, nem veszünk több babakocsit. :)

kpn: Ti is jól összetapadtatok.

judit: Nagyon vagányak a rucik.

mieza: Albert nagyon kis cuki. Látom nálatok is apáé a fürdetés. Olyan jó őket így látni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: :lol: :lol: :lol: :lol: húúú,de szigorú apa :D :D

Zsuzsó: köszi :)
ez is amolyan mérföldkő,örülök neki nagyon :D
még nézegetem picit,mielőtt elraknánk nyárig :)
Vendég

Hahó Lányok!

Hát látom folyton változik a fórumtali dátum. Na majd csak kialakul, bár nekem tényleg csak a 30-i hétvége lenne jó.

reménykedem a névnapozásban, bár nem igy kellett volna tudatni velünk.

Breki. tüneményes kismami! Pont ilyen kocsi van a házban!

Igy van , Mieza tündéri de Albert is!

És jönnek a babák sorban, én várom!!

üdv kispatak
Vendég

Kisbéka, én sem voltam december óta. 11-én volt a beülti és 21-én az eredményhirdetés, azóta csak a Z magánrendelőjében jártunk. De előtte voltunk mi is sokat. December jó hónap volt mert nem volt akkora tumultus mint általában szokott lenni. Érdekes, mert a várakozás attól még ugyanolyan hosszú volt.

Csajok, képzeljétek megkaptam az AXA-tól a magánnyugdíjpénztári reálhozamot : 1591 Ft-ot. Ezt 15 év után...... Én sírva fakadtam, de komolyan. Ha valaki járt még így írna véleményt? A lányom és volt barátja kb 4-5 éve dolgoznak, tehát azóta van magánnyugdíjuk, ők fejenként kapnak 20-on-néhány ezret. Vajon van értelme valahová mennem? Keressek meg egy ügyvédet vagy nem is tudom mit csináljak. Én annyira számítottam egy kis segítségre. Egy icuri-picurit most örülök is hogy kiléptem mert ezek szerint k_urva szar helyen voltam. Az önkéntest nem is folytatom náluk hanem átkérem magam máshová.
Bocsi a panaszkodásért, de hátha van köztetek valaki aki tud tanácsot adni. Előre is köszönöm.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé: hát sajnos a hozamos dolog attól is függ,milyen portfólióban voltál,azaz mennyire forgatták és fektették be a pénzedet...
Nem arra készült,hogy egyszercsak a kormány felszámolja,mert valamelyik portfólió hosszútávon hozott volna többet.....

Én nem tudom,nekem mennyi,gondolom semmi,nem is számítok rá... :?

Nagyon sajnálom a dolgot,komolyan! De attól tartok,nem sok mindent lehet tenni... :(

Mi dec. 22-én voltunk BMC-ben utoljára,már ott állt a Karácsonyfa :)
Nov-decemberben voltunk sokat,ill. előtte májustól augusztusig :)
Vendég

Stevia:
Béku már megírta, hogy természetes édesítőszer, elég kis pici a növény, de hátha sikerül túlélnie...
Ha nem, kiszárítom.
http://stevia.uw.hu/index.html

Kép Kép
estrella22

Estrella: mikortól van az Auchanban,és melyikben? :)
nincs újságom :?

Köszi! :D
Vendég

Vasika, hogyhogy már megkaptad??? Nem úgy volt, hogy csak ősz körül lesz a kifizetés? Egyébként én is ezen mérgelődök, hogy azt hittük hogy majd milyen jó kis pénzt kapunk, de aztán kiderült, hogy csak a 10%át, kb 30ezret. Akkor lehet, hogy még annyit se???
Vendég

Nórikám:
Eldaloltam :-D "Indulj az útra és vissza ne nézz......" :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andikám,
Iza nem hagy aludni???
Vagy csak annyira drukkolsz Nóriéknak, hogy azt kívánod neki, hogy hajnalok hajnalán induljon útra a kissrác??? :lol:

Kép
judit0713

Juditkám: Konkrétan 3 óta fenn vagyok... :shock: Mondjuk hülyeséget álmodtam azért...de utána nem bírtam visszaaludni aztán már a kisasszony is becsatlakozott a fennlétbe... :lol:
Sebaj, majd napközben pótlom... :wink:
Persze izgulok is nagyon Nórikámért, jó lenne ha indulna már az a banzáj.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Persze gondolom ebben már van egy jó adag empátia is, hiszen hamarosan te jársz majd hasonló cipőben, és mi énekelgetünk Iza babának :)
Hogy elszállt az idő, néha csak lesek, hogy már én is a 3. trimeszteresek táborát szaporítom :shock:
Napközbeni szundikálás...húú de régen nem csináltam! De majd két hét múlva...alig várom, hogy leteljen, és végre kicsit felszabaduljak!

Kép
judit0713

vasikáé: Sajnálom a reál hozamot. Nekem más portfólióm volt, én kapok vissza elég sokat. Bár én sem számítottam semmire, de így legalább az autóba batoldom. Kíváncsi leszek azért, hogy mikor fizetik ki.

béku: Már így is két babakocsim van és ráadásul mostanában a hordozómat használom. Mindig azt mondom, hogy most márpedig kocsizni fogok, de aztán mindig inkább felveszem a gyereket a hátamra. Kényelmesebb. De már mondtam neki, hogy a tesónál jó lenne inkább egy ilyen verda.
vicky79
Budapest III. kerület

Juditkám: Fú, ne is mondd..... A fennkukorékoláskor gondoltam bele, hogy ez a hét hipp-hopp elszalad, aztán már csak 6 hét van vissza....... :shock: :shock: :shock:
Gondolom már hogy várhatod az otthonlétet..... Neked meg majd énekeljük, hogy: ..... április 18-ról szóljon az ének..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky: Eszembe jutottál pénteken... Egy nő vitt a buszon egy kb. olyan forma idős gyereket "magára csatolva", mint Barbus. Igaz ennek a nőnek elől volt a gyerek.....
MOndjuk én kiakadtam rendesen a látottakon, ugyanis a gyerek cipője csupa sár-szutyok.. ettől ugye a nő is kb. mint a "gyesznyó"....de ez még csak hagyján.... még le is ült a duplaülésre... és a gyerek cipőjéből potyogtak ki a nagy sarak a szomszédos ülésre, meg gondolom a belsőre is ..... Anyuka persze észre se vette/v. nem akarta... Már ott tartottam, hogy rászólok, hogy nézz már szét magad körül hülye tyúk vazze..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hát ilyen esetben talán szerencsésebb ha babakocsiban van a gyerek...... :shock:

andrea-1

Vasi,
hát engem is megdöbbentettél ezzel a hírrel! :shock: :shock: :shock:
Mondjuk én végig államis voltam, de apának volt magán...ezek után kiváncsi vagyok mit kapunk (ő egonos)

Vicky,
a kistesóig még meggyőzöd apát! Max elteszveszeled a másik kettőt és veszel egy ilyen kombinációt, persze akkor már a gyereküléssel kiegészítettet :wink:

Andikám,
nekem anno olyan kengurum volt, amin volt a hátán egy hálós zseb. Abban vastag pótzokni, így amikor felvettem a kölköt, akkor cipő a zsebbe, zokni a lábra, majd amikor végre jönni akart saját lábon, akkor vissza az egész...háááát, nem volt egyszerű!

Kép
judit0713

Jajj csajok,
a nagy hétvégi herce-hurcában el is felejtettem megköszönni a vizesedéssel kapcs. infókat :oops: :oops: :oops:
Szóval most így utólag mindenkinek köszi!!!
A hétvégén kicsit többet pihiztettem, így egész jól nézett ki, de mától megint gigaterhelés, reggel hattól estig nem tudom feltenni sehova :?
Kompressziós harisnyát hordott valaki? Vélemény?

Kép
judit0713

Breki,
olyan csinimini kismami vagy, hihetetlen!!!
Kicsit irigykedem, mert én bizony gömbölyűbben adok elő :roll: , de apa mindig megnyugtat, hogy neki nagyon szép vagyok így :)

Kép
judit0713

Sziasztok!

Nórikám!
Még mindig semmi????
Minden pillanatban gyerek kiűzőket küldözgetek :)

Andikám!
Köszi a mailt :)
Ez a kép csúúúcsszuper :) Tiszta apja ez a Lányzó! :)
Tök jót mosolyogtam, hogy Izát is vittétek az állatkertbe...persze nyilván vittétek a pocidban, de hogy a képét is :)

Mieza!
Albert baba csúcsszuper aranyos!!!
Tegnap jártam a környéketeken, eszembe is jutott, hogy jól be kéne majd jelentkeznem egy látogatásra :)

Kispatak!
Örülök, hogy a találkozó megvolt, és kicsit együtt lehettetek.
Remélem, hogy a május is összejön!
Ne gondolj arra, hogy úgysem lesz belőle semmi! Tudod, Titok! Csak azt rögzítsd az agyadban, hogy igenis ott lesz névnapozni, és végre kicsit közelebb kerültök ismét egymáshoz :)
Drukkolok!

Oroszlán!
Nem voltatok 4D-n?
Szerintem már tuti vannak szuper képeid! :D
Teszel majd???
Ha már raktál, akkor nem tudom, hogy maradhattam le róla... :oops:
De mivel folyton vadászom mindenki fotóit, nem hiszem, hogy éppen a Tietek esett volna ki az emlékezetemből... :D

Tali!
Találjunk ki valami pesti dolgot, hogy Andiék is jöhessenek!
Tényleg kb ősszel lesz a következő lehetőség, és addig nem tudjuk nélkülözni egyik kismamit sem :)

puszi

eszter82
Budapest

Béku!

Nagyon gyönyörűséges pocis képeid vannak a FB-on :)
még még még :)

Tök szép a pocid már! Még hogy nem látszik elégé???? Dehogynem! Egyértelmű szépséges Majával bélelt kismamis :)

eszter82
Budapest

Sziasztok,

egészen zsúfoltra sikerült a hétvége és jó sokat írogattatok.

Béku a kocsi gyönyörűséges, tényleg nagyon-nagyon szép és nagyon helyes kismami vagy meg együtt is aranyosak vagytok a babakocsis képen. Grat, hogy megvan végre.

Kpn, nagyon drukkolok, hogy jöjjön már a kismanó

Tali, nekem mindkettő időpont jó helyszín is mindegy ha pesten lesz akkro bárhová oda tudok menni.

Andi, köszi a linket itt is
Sejtjeink, tegnap megnéztem az utsó részt a Dunán, mindketten megsirattuk Gyöngyiéket, amikor közölték velük, hogy 5-ször sem sikerült és nem kell feladni hát majdnem megszakadt a szívem értük ugyanannyira szarul éreztem magam mint amikor nekünk nem sikerütl az 5-ik potyogott a könnyünk a férjem még reggel is elérzékenyült mert letöltöttük Andikám likjéről és a végébe belenézett, hogy lejött-e teljesen és pont az a rész mikor írják, hogy mi történt velük. Istenem, ez olyan borzasztó. Most egy darabig nem akarom látni ezt a filmet nagyon megviselt teljesen beleéltem magam annyira át éreztem a sorsukat.

Hétvégénk jó zsúfolt lett, szombat lánybúcsú, vasárnap kirándulás, jól elfáradtam igaz ezen kívül szinte folyamatosan pihentem de mégis még ma is fáradtabbnak érzem magam. Kiránduláson gyönyörű időnk volt és 5 kutya meg a gazdáik jöttek el. Gyerekek, iszonyat sok kullancs van, legalább 20 kullancsot szedtünk le kutyánként és rajtunk is volt néhány. Nagyon kell vigyázni, hála istennek senkibe nem mászott be bőr alá még a ruhán meg a szőrükön észrevettük időben. Állítólag EU előírások miatt nem írthatják a kullancsokat ezért van ilyen rengeteg, lassan a kertbe is be fognak jönni és nem lehet majd ott sem nyugodtan az ember, borzasztó.
pannik
Budapest

Béku
Hú, otthon van az Auchan újságom, és a neten már csak az új van fent, az 6.-tól érvényes, így ma, vagy holnap próbáljátok meg...
Mi Solymáron vettük, de elvileg mindenhol kéne lennie.

Judit
Még az jutott eszembe, hogy a vizesedésre állítólag jó a grapefruit is, én néha eszem, mintha segítene, de ha nem, akkor is egészséges :)
Kompressziós harisnyát egy barátnőm hordott, de nem tudom, most jön a meleg, még harisnyázni... /Én hastartót vettem most, hát az is emelgít azért/

Andi
Már csak 6 hét, de durva!!!
Az enyém mostanában 3 és 4 között kel, így annyira nem vicces, hogy én meg 5:50.kor és nincs délutáni alvás :(

Pannik
Hmmm, te nem nézted végig rendesen a Dunán az utolsó részt a Sejtjeinkből???
Én is sírtam a végén, de a meghatódottságtól...

Mi csak másfél, kát órát sétálgattunk tegnap a Pilisben, de valami idióta felgyújtotta visszafelé az utat, másfelé nem lehetett menni, így át a füstön úgy, hogy az út mindkét oldala égett, eléggé be voltam szarva.
Mire hazaértünk, már hívták a tűzoltókat, nálunk nem volt telefon.

Mától hivatalosan betegszabin vagyok :)
Házidokim persze megint ki volt akadva, hogy még dolgozom, de sebaj.
A cukrom neki sem tetszett és szerinte a diétán sem lehet szigorítani, mert így is kevés az a plusz 3-4 kiló, amit híztam.
Na majd csütörtökön mond rá valamit a nőgyógyász...
Ma meg megyek szülésfelkészítőre a Margitba, sajnos egyedül, mert reggel már így is késett miattam férj, nincs képe 3-kor lelépni, meg határidős munkájuk van...

Kép Kép
estrella22

Eszter: köszi :) :)

Az a furi,hogy ahogy elnézem a képeket,most látom rajta először a pocakot,eddig olyan "bohóckodásnak" tűnt,mintha a semmit fotóztuk volna,és mikor megláttam a képeket,akkor se összességében néztem,csak az járt a fejemben,hogy ott van a képen Maja... :D :D :D

Meséltem is neki a kocsiról,hogy milyen jó lesz neki benne :)

Pannik: köszönöm! Nagyon jó,hogy megvan ez is :)
A 3. trimeszterre nem hagynék már nagyobb beszerzéseket :D

Végre az időjárás is olyan,hogy kint lehessek többet (a szelet nem bírja a fülem... :? ),bár most iszonyú fejfájással ébredtem,talán megint valami front van? :shock:

Eszem valamit,hátha eltereli róla a figyelmemet,aztán folytatom az olvasást :)

Kpn: visszajelöltelek :)
remélem előcsalogatja a csodás idő a babácskát!
Majával is üzenek neki,hátha ;)
Vendég

Estrella: köszi,szóval akkor most aktuális :)
akkor szólok anyumnak,ő sűrűn Auchan-ozik,hogy ha úgyis megy... :roll:

nekem ide nincs közel egy se,de majd Ő :D
Vendég

No,kerestem egy "régebbi" újságot (még szerencse,hogy szelektíven gyűjtjük a hulladékot),és megtaláltam ama bizonyos akciós újságot,és márc. 25-től ápr. 14-ig tart a Stevia-s akcióóó!! :D :D :D

úgyhogy pár nap még van,hátha lesz belőle :)
Vendég

Eszterkém: Hát anyám, nem irigyellek, durvább diéta, mint a sima IR-es hogy még durumtészta se... na úgy tényleg ultrabrutál lesz.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Nagy drukkjaim hozzá és a kitartáshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
Kép: hát az öregasszony bizontsági játékos, úgyhogy úgy megy mindenhova, hogy a ridikülben ott a kisdosszié az összes lelettel,kiskönyvvel és pár fotóval természetesen.... :wink: :wink: :wink: Ha bármi történne, legalább az orvosi papírok mindig nálam vannak.... :wink:

Pannik: igen, nagyon erős hatású lelkileg a film, de mégis hepiendes a vége!!!! Ott is bejátszik a matisz... :wink:

Estrella: kompressziós harisnyát én nem ismerem sajna..... Hát 6,5 hét inkább...de az se sok már.... :wink: Bakker, Nóri után mi jövünk majd Oroszlánnal..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Pannik: mikor megnéztük a 4. részt,és megint úgy lett vége,hogy eredményhirdetésre mennek,nem bírtunk magunkkal,és Andi változatát még éjjel megnéztük...

1-kor feküdünk csak le emiatt :D De tudnom kellett,hogy sikerült-e mindenkinek...
Vendég

Sziasztok!

Béku!
annyira örültem,h Györgyiéknek is sikerült!!!!!kiváncsi lennék most mi van velük,a gyerekekkel?!
nem volt nagyon szimpatikus a Mike-Gabi páros nem részletezem,h mit gondoltam hova menjenek..... :x :x :x :x
vikus82

Estrella, megnéztük mi végig csak nem akartam leírni, hátha valaki még nem látta végig és én sem szeretem, ha előre elmondják a csattanót:D szóval ezért fogalmaztam így amig nem láttuk a végső képsorokat addig fájdalamasan sírtunk, utána meg örömünkben ahogy mondod.
pannik
Budapest

Vikus az melyik volt a Mike Gabi páros? az ikres akiknek két gyermekünk született és védőnő a csaj? vagy a kanadai páros?
pannik
Budapest

Hú csajok, én csak a linkes verziónkat láttam.... Elmondanátok pár mondatban, hogy ami abból kimaradt (ha jól tudom még 2 pár...) az Ő történetük mi volt???? :shock:

andrea-1

Pannik!
a kanadai páros...
vikus82

Mi itt, továbbra is együtt, szoros emberfogásban, hiába felszabadulás ma, meg blabla :lol: aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok, de egyenlőre éppenhogycsak nyílt a méhszáj, ő pedig boldog bent. Amig boldog, mi is azok vagyunk és hagyjuk :D

teszek fel mindjárt képet, hasast, meg babasarkast, ha lesz türelmem kisütni az átméretezést...
kpn

Kép
kpn

Kép
kpn

Kép Kép
kpn

Nórikám: Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk...... :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez a pocak a múltkor is ekkora volt már??? :)
Tök jó a kisember rezidenciája!! :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?