Új privát üzeneted érkezett!

1349 oldaltól olvasok és ugye nem haragszotok hogy csak kubura szűrök :-)

Vicky,
drága vagy a 1349 oldali laptetűvel, utólag is köszönöm !
köszönöm a bizalmat hogy véleményemet kérdezted cipőügyileg :-)
meló: hát ez az, én hoztam egy döntést hogy szeptember 1, most így pikk-pakk nem megy az hogy április közepe, nem megy, 8 indok van ami gátló tényező.
"Én úgy tudom 3 éves koráig védettséget élvezel." - elméletileg igen, de ha megszűnik a pozim ? mert megtehetik.....
ezt nézd http://www.teszvesz.hu/ruhazat/babaruha ... 73463.html
kezdetben nálunk is volt gond a benti cipővel, ezért vettem olyat ami három csatos és nem tépőzáras!
hajrá teszelés !

Márkák (nekem-tetszési) sorrendben kb.:
Dr. Leo, Salus, Supy, Supi+, Szamos kid ezek supináltak
Falcon tessorino (első lépés cipő)

Pannik,
megválaszolom a privit rövidesen :-)
"Sajnálom vagy ne sajnáljam?" - látod ezt magam sem tudom :-)
"Te most dolgozol otthonról vagy gyesen vagy még" - gyeden vagyok, és nem dolgozom itthonról.
lassítót, nyugtatót köszönöm :-)

Lukácsné,
írok majd privit hogy mi lenne az elképzelésem (haha még ki kell találnom).
szabadtérrel egyetértek, főleg legkisebb ördögfiókámat figyelembe véve :-)

Franci,
remélem jobban vagy.
banyek beszéltünk pórázról, keresem de nem találom :-)
Teapának jobbulást.
ölelések Neked.
elhiheted hogy ma már én is befordultam, semmit nem csináltam, legszívesebben sírtam volna, no fordítás, no tanulás, semmi és ez a kis kujva bacik aludni csak röhög és ugrál az ágyban, hát vazze !

Zsuzsó,
május uaz a meló, valóban nagy dilemma volt, 1 hétig rágtam a körmöm itthon, haha hogy én mikor fogok pihenni ? nem tudom :-(
köszi Mieza infót.
pár nap szabi ? :-) na majd kérvényezem a főnökömnél :-)))))

Estrella,
"Gombóc Artúr marcipános megfelelője" - ööö én ezt nem értem :-)
"Kész, Te mindent tudsz a cipőkről, köszi" - szivi, az érdem barátosnőmé, aki nagyon kiművelt engem milliónyi szakirodalom elolvasása, ortidoki konzit követően :-)
zsebhomok, ez annyira jó, ne tudd meg azóta mindent ellenőrzök :-)

Andi,
van már ctg-s telószámod ? kell mobil ? :-)
ez az óraátállítás örök téma itt a babaneten.
"Látom kész vagy!" - totál :-)

Kisbeeka,
védettséget élvezek, most még..... meglátjuk, most szakirodalmat böngészek :-)

Ann,
HCG mondjon le.
hát képzeld el, ezek a barmok eldöntötték hogy a topánka/baross sarkán lévő egységet (többieknek infó: kisbolt, pék, cukrászda, zöldséges, gyros, söröző és egy borozó) lebontják, 32 éve létezik ez az intézmény. Indok kell a zöldterület, háááát vazze pont a híd lábánál, nem mindegy ? akkora szmog van mint atomállat, nem hiszem hogy ez a 200m2 hiányzik valaki életéből. szóval azt mondják hogy amikor narancsvidék van akkor mindig téma hogy fel kell számolni ezt a részt, és most meg is történik május 31-ig le kell bontani, kb. 5000 aláírással tiltakozott a nép eme döntés ellen, de figyelmen kívül hagyták. ja és sokan mondják hogy pár hónap és biztos valami új szolgáltató egység fog itt épülni......
azért durva nagyon, főleg hogy most 30 ember elveszíti az állását, és tényleg jó volt mert 24 órában a cukin, gyroson kívül minden nyitva volt.

Kispatak,
köszönöm a kedves szavakat.
hihi nem vagyok ám én olyan nagy cipőguru :-)
cipőhöz még annyit hogy való igaz, lehet turis a ruha meg használt meg minden, de a cipő az szent dolog, nekem most két salust kell vennem Marcinak öröm az élet, alaphangon 15 pénz a kettő, jaaaa és asszem Liza is kap rövidesen egy pinky salust :-)

Evolet,
jó hogy jöttél, rég voltál !

Judit,
kattog az agyam h mi szükség volt a titulusváltásra ? hajrá tanfolyás !
előre félek milyen lesz Liza nagyobbnak, cafkamafkahisztipisztiapanekemkellazakarkötő :-)

Woody,
szépek vagytok.
hál istennek hogy minden rendben Lilivel.
wow mindjárt indultok.
"A gyermeket meg elvitték a nagyszülők egy egész napra." - ez nem ér, jaa tényleg ha nagyon unokaelvonási tüneteik lennének én szívesen átküldöm Lizát a nagyszülőkhöz :-)))

Kpn ? :-)))

akik még kérték most küldöm a tegnapi sztorit :-)

köszönöm gyerkőceim dicsijét !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vikus,
ezermilliónyidrukkom !

kubuspace

kubu: Melóval kapcsolatban én is ettől féltem, de nálunk tettek a helyemre valakit, ilyenkor nem mondhatják, hogy megszünt az a pozíció. Szerintem nem éri meg nekik új embert betanítani, jobban megéri téged vissza venniük. A cipővel kapcsolatban meg nagy segítség vagy, csak tényleg kérdés nálam, hogy mit visel el magán a kis asszony.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
hát ez az ! nekem most van valaki a helyemen, akinek a helyére szintén jött valaki fix szerződéssel, szóval tiszta ügy is lehetne.....
hát nézd jelen állás szerint közel 9 hónapot kapok ha kirúgnak..... nem tudom mennyire húztam fel az agyukat tegnap, de ha szülők (és azok) akkor megértik....
cipőt fokozatosan napról napra többet legyen rajta és úgy lehet hogy könnyebben megszokja...

kubuspace

Vikus: lehet hogy azért görcsöltél közben, mert akkor volt tüszőrepedésed! Az aztán tökéletes időzítés lenne! :wink:
A ruhák meg az egész film stílusa miatt én kapásból a 90-es évekre tettem a Sejtjeinket... 2001? Tényleg??

Kép
lujzici

kubu: Tetszik ez a kis szandál. Csak most vettem két pár puha talpút és a pedipedet. Meg van még az itthoni. Nem tudom, hogy kellene-e még.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella,
ez a megoldás jól hangzik a melóhellyel!
Nekem 3 napos projektmenedzsment tréning lesz (ez az új titulus, eddig termelési manager voltam). Végén rendes vizsgabizonyítvány angol/magyar, össz. 170ezer lenne, így meg ingyé megcsinálom, aztán még egy végzettséggel több ami jól mutat az önéletrajzban, ha esetleg mégse kellenék nekik vissza januárban (vagy ők nekem).
Szegény párod, nem csoda hogy himestojásként vigyázna rád!

Kubu,
hát, bonyesz ez a meló ügy, de persze te látod/érzed mit bírsz, és így, nagyszülő nélkül nem igazán lehet még ugrálni a két pici mellett. Ha nem értik meg, akkor majd megtömik a zsebed szeptemberben, te meg találsz ügyesen valami mást :wink:

Woody,
szupi lesz az utazás, és hogy valaki 8 hónaposan már átrepüljön az óceánon :shock: irígy vagyok :oops:

Vicky,
Barbus hogy viseli ma a fogzást? Segített neki a gyogyó?

Kép
judit0713

Kubu, nem hallottam erről a dologról, nem nagyon szoktam ott megállni, mert az a zöldséges brutál drága, és tök nagy szmog van, így emiatt nem ásárlok ott, ráadásul nem bírom a c eladókat, nem szeretem ha rágózva, kelletlenül adnak bármit is. Viszont a kis boltot azt bírtam, ott lehet kapni perzsébeten egyedül tönköly kalácsot, és az nagyon finom.
Amúgy értem amit mondassz, és kíváncsi is vagyok hogy azon a pirinyó területen milyen zöldterületet akarnak létrehozni, vagy csak vkinek kell az a terület. Amúgy erzsébet majdnem az egyik olyan kerület úgy tudom ahol piros maradt a pmester nem? én papíron még 16kerületi vagyok, úgyhogy én oda nyomtam. Amúgy tudnék perzsébeten jónéhány olyan helyet amit nyugodtan le lehetne dózerolni és jobb levegőnk lenne...úgyhogy
Azt tudom hogy már 100 éve ígérgetik hogy rendbe teszik a dunapartot, mert brutál szemetes, pedig marha szép és hangulatos lenne. Állítólag majd még fürdeni is lehet benne. Hát talán 20012-re gondoltak, nemtom.

Vikus, tényleg extraultrabrutál volt a mai bmc-s sorbanállás. Mindig 8 körül megyek vv-re mert akkor nem igazán kell sorbanállni, de ma 8-tól 9-ig csak sorban álltam. Ez is hungarikus lehet basszus, hogy ezt nem lehet megszervezni. Odaértem 8ra, és mi lett volna ha 8kor leveszik a vért, és a vv után keresik elő a kartonomat? Akkor már lehet nem ülnék itt bennt a melóhelyemen, mert nyertem volna 1 órát. Na nem dühöngök.. asszem hétfőn 7körülre odamegyek, ki tudja még hány hétik fognak 2 naponta csapolni. Mondta barátainknak, hogy lehet az eredményhirdetést is végigizgulom velük.

Csajok, van valaki aki matekból tök jó? Egy aránypár végett amiben százalék is van. Írok egy jelentést, és annyira béne vagyok, hogy ezt nem tudom kiszámolni, Halál gáz, de ez van. Ha vki ügyes ilyenben írjon már egy privit, és felveszem vele priviben a kapcsolatot. Köszi!!!
ann74

Kubu, majd este olvasom a melós témát, és majd válaszolok.
ann74

Sejtjeink:
ha jól tudom, eredetileg 97-ben kezdték forgatni, hiszen 2,5 évig készült, plusz az utómunkák, így lett 2001-es a megjelenés dátuma.
Azért ha belegondolunk, durva, hogy 1992-től van bmc, 5 év alatt, a film kezdetéig, még a kétezres sorszámig se jutottak el, utána meg kb. 14 év alatt már a 13-mal (vagy azóta már 14-el) kezdődő sorszámok vannak kiadva :shock: :shock: :shock:

Kép
judit0713

judit: Nap közben nincs gond a fogzással, csak éjszaka veszi észre, hogy zavarja. Remélem ma éjszaka is jól fog aludni.
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok, megoldottam a matekfeladványt!!!!!!! juhéjj KÉsz a jelentés!!
ann74

Ann,
akkor most már talán haza is mehetnél???
Jó kis maratoni napod sikeredett ma :roll:

Kép
judit0713

Kubu!
köszi!

Lujzici!
már este,meg reggel is fájt a hasam arra ébredtem!remélem jól betalált Sz! :wink:

Judit!
Én is '96-97re saccoltam!

Kubu!
köszönöm!

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Laptetűűűűűűűűűű
felajánlom Ann-nek,Lujzicinek meg még akinek kell és magamnak egy csipetet,h sikerüljön!
vikus82

Sziasztok!

Csajok, olvasom hogy mindenki nézi a Sejtjeink című filmet. Én nem bírok addig fent maradni. Ha esetleg tud valaki olyan oldalt ahol meg lehetne nézni.... Találtam egy oldalt ahol meg tudnám rendelni, ha nem tudtok olyan oldalt ahol meg lehet nézni akkor inkább megrendelem. Én is látni akarom. Hiszen annyi évig kínlódtunk mi is.... és annyira együtt érzek mindenkivel... szóval látni szeretném.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vikus.... Babaragacsokat küldöm :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Ann: ügyes vagy!! Hétvégén pihizz sokat!!! :wink:

Sejtjeink: hát igen a ruhák kb. időutazás....de ne tudjátok meg a melóhelyemen vannak akik a mai napig ilyen és hasonló dizájnban adják elő a történetet.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Sőt.... van akinél 30 éve kb. megállt az időszámítás.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Naggggggyon durva... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kubukám: megvan a ctgs szám, de központos, szóval ha van mobil is, akkor lehet bebiztosítanám azzal is magam!! :) Előre is köszi :)

Csajok, képzeljétek, pont ma 2 éve voltam első konzultáción a bmc-ben.... hát nem gondoltam volna, hogy ilyen rögös utunk lesz... de minden másodperce - beleértve a rosszakat is - azt mondom megérte!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Vikus: drukkolok nagyon!!! :)
Vendég

Andi: nekem 2 hét múlva lesz 1 éve :D :D :D
Vendég

Hahó!

Jelentem gyorsolvasást megcsináltam, jaj nagyon nehéz követni ám titeket.

Kubukám: köszi privit, ment a válasz, szóval a helyzet elég bonyolult.
Nagyon jól írod te is ezt a cipő témát, osztom a véleményt. Nagyon nem olcsó, soha sem volt az gyerekholmi. De ruha kinő ezerrel, cipő is, de abból sajna uj kell, néha havonta és néha nem is egy pár. Látom nálatok is a szandál járja bentre. Ez jó, mert kicsit azért kilóghat az ujjacska.

Woody: ez a hölgyemény tünemény! Szóval indul a nagy útra, hajajj. Na kiváncsi leszek mi és hogy lesz. Lassan nekem is készülni kell majd utitervekkel, az idő nagyon-nagyon rohan.

Estrella: jó megoldást találtál! Jó lenne ha nálunk is maradna a papír, mert persze az ebédszállítók mást nem fogadnak el - sajna.
Itt a kerti lakban max CBA van, irtó drága, utálom. Nekem marad a Penny, bár sok mindent elfogadnak ott is, ha megyünk ritkán haza.

Ez a film amiról irtok, láttam pár éve - nagyon megható.

Franci ugye te irtál az örökbe babáról. Nehéz ügy, de ismerettségi körömben talán pár hónapon belül megadatik az ilyetén "gyermekáldás" ha már másképp nem is lehet. Nagyon sokat kell várni rá, az már egyszer biztos.

Már csak 2-t kell aludni az utig. Megyek is, mert a mai fürdő jól lefárasztott. Amugy nekem a Szecska benti része nem tetszik. Meglátom milyen lesz kint, aztán ha nem jó, legközelebb Gellért ill. a tuti Szoboszló

Jut eszembe ismeri valaki a Gellért fürdőt? Most látom balga lélek, hogy sokkal olcsóbb, mint a másik. Legközelebb tuti oda, kidobtam most egy rakat pénzt feleslegesen és még nem is túl jó.

üdv kispatak
Vendég

Na ismét bőgtem egy jót a második részen :oops: :oops: :oops:
És ugyanezt gondoltam, amit Andi, hogy minden perce, fájdalma, kűzdelme megérte!!!

Vasi,
kár hogy csak most olvaslak, a Duna autonómián is adják, én ott nézem, mert ott 8-kor kezdődik...csak sajna ma már a második rész volt, max a 3-tól tudod nézni holnaptól :(

Kispatak,
Gellértben régebben jártam, nekem kicsinek tűnt az úszómedence, főleg a Szecska kintihez mérve :roll:
Mindjárt tali báránykával...drukk-drukk hogy végre kicsit visszataláljon hozzád :arrow: :arrow: :arrow:

Csajok,
csak nekem lesz estére mindig elefántbokám, vagy ez a többi kismaminál is így van???
Két napja minden délutánra/estére eltűnik a bokám a vizesedéstől :roll: Tipp ellene???

Kép
judit0713

Jó estét!
Itt aztán volt forgalom délután.

Kubu, én már rég felmondtam. Volt hogy közöltem szabit kérek. Néha szívesen elmennék egy pár napra kikapcsolódni. Pedig nekem csak egy van…
Apára ráfér a jobbulás, nagyon ramatyul van.
Behalok Lizán hogy nem alszik. Nagyon hasonlít rád.
Munkahely: a család fontosabb.

Judit, már kezdek kimászni. Délután beszélgettem az egyik szomszédommal hogy hova is járok. Jó volt róla beszélni.
Kistesó! Ez olyan jó!

Estrella, nem csoda hogy így vélekedik akkor a férjed.
Ügyesen elintézted a melóhelyet.

Pannik, a napsütésben jó is leülni egy kicsit. A pihenés meg rámfér.

Woody, jó is hogy van ruci, ne is vegyél.
Olyan izgi hogy mindjárt utaztok.

Vikus, pihenjél. Drukkolok nagyon.
Tényleg nagyon retrók a ruhák a sejtjeinkben. Azok a válltömések, és még tű is van benne.

Ann, matekból anno jó voltam. De a szigorlatom nem ezt bizonyítja.
20012-re szerintem a 4-es metro is kész lesz.

Judit, én már 14-es vagyok a BMC-ben.

Kispatak, a férjem hallani se akar örökbefogadásról. Az nem az ő gyereke. Én viszont minden gyereket szeretek.

Béku, mikorra is lesz meg a babakocsi. Valamit olvastam, de kirepült a lényeg.

Andi, boldog bmc-s évfordulót.

Szegény Gergő próbál elaludni, de köhög állandóan. Apa szerintem már alszik a másik ágyon.
Én megnézem a 3.részt is ma. Csak hogy meglegyen a mai bőgésszám.
franci

Judit, lábadat tedd fel egy fénymásoló papír dobozra a munkahelyeden. A lényeg hogy ne lógjon sokat a lábad.
franci

kubu
privi válasz ment

judit
csak a pihentetés a gyógymód, nekem annó volt lábtaróm melóhelyen míg dolgoztam de így is sokszor fájt mire végeztem, nem szabad lógnia....

ann
remélem hogy javulni fog az értéked

franci
sok erőt neked is.

mindenkinek drukk Andikám nincs még hír, ez a baba is bentragadt mint Hanna????

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vikus, nagyon drukkolok és milliónyi randisegítő gondolatot küldök aztán pihepuha nyálkahártya ágyacskát kívánok a megtermékenyült manóknak és kapaszkodás segítőket is teszek a csomagba Nektek

:wink:

Kubu, nem vagy semmi de legalább volt egy délutánod egy lélegzetvételnyi idő magadra meg mindenre amit csinálni akarsz

Andi, már nagyon kevés van hátra, egyre többet gondolok rád, milyen hamar itt lesz a pillanat amikor Iza baba végre a karjaidban lesz.

Lányok, a Crinon egy kicsit elszíneződve jön ki. Tisztasági fehér mint a hó, tehát vérzés és barnázás nincs, csak a Crinon színeződik el kicsit és csak ma tehát nem rendszeres. ugye ez nem baj? ugye ezzel nem kell kórházba menni? Fáradt vagyok és álomkóros kicsit.
pannik
Budapest

Hahó!

Judit: a vicc az a Szecskával, hogy a kinti részre én nem szeretnék menni, ha rossz az idő, most azért még akadnak hüvösebb napok. A fedett rész pedig olyan, mint ha lavórban csücsülnék. Igaz millió kicsi medence van, de mit lehet benne csinálni? Csücsülni? Huh ez nem az én müfajom. Ahogy látom a Gellértben a fedett nagy medencét, csak ámulok és irigykedek. Na majd legközelebb (fél áron!)
Lábdagadás: b-s ez nem jó. Sómentes diéta, felpócolás és dokinak megemlítés sos. Tudtommal toxémia gyanu is lehet. Magasvérnyomás????
Köszönöm a drukkokat, de én nem várok semmit, akkor nem fogok csalódni. Bármi eredmény már csak jó lenne, de ennyi év nagyon nagy idő - sajnos.

Franci: ne add fel, soha semmit.Remélem, nagyon sikerül a saját babuci. Örökbe baba: szerencse ezen nekem nem kellett gondolkodni, de nagyon közeli az, akinek sajna kell. Hát én se maradnék egyébként gyerek nélkül, hm bár ő gondoskodott róla, hogy jó messze legyen tőlünk, meg ne is tudjunk róla alig valamit.

üdv kispatak
Vendég

Pannik: a Crinone lehet nagyon világos narancsos színű is,de akár szürkés-feketés foltok is lehetnek benne,ez mind normális,ne ijedj meg! :)

Baj csak piros színű VÉR esetén van,akkor viszont azonnal kórház!

lányok,honnan lehet megrendelni a Sejtjeinket?
Emlékeim szerint BMC-ben is lehetett kapni,neten úgy látom elfogyott...
Tudja valaki,hol és mennyiért lehet még most is hozzájutni?

Köszi! :)

Franci: vasárnap hozzuk el ;)
Vendég

Csak egy gyors bekukk. Nem olvastam vissza, látom a Sejtjeink a téma. Ide a fórumba egyszer valaki még 1000 éve feltette a linket, ahol nézető és talán tölthető volt. Jó lenne tudni ki volt, akkor talán ki lehetne keresni a hsz-t.

Április egy is elmúlt, gyerek csak ül a fején. Naponta járok szerda óta ctg-re, legalább 7végén sem unatkozunk az én ksiszerelmemférjemmel...
Minimális rövidülés-nyílás van, egyébként semmi :roll:
kpn

Jó reggelt Mindenkinek!

Köszönöm Csajok a drukkokat!
remélem sikerül! :D
Ma déltől 3 utrot kell nyomnom,napi 3x3-at!
nyalhatom a méhpempős mézet?

Túrós ötlete van vkinek,mert én utálom és azért gondoltam eszem,vmi sós recept kellen édesen pláne utálom!pfúj!

Béku!
a BMC-ben lehet kapni a dvdt!meg ezen lehet kapni!

http://www.divido.hu/index.phtml?op=pro ... t_id=16598
vikus82

Vikus, a túróhoz a kőrözött az egyik sós recept amit én ismerek, ezen az oldalon beírod a keresőbe, hogy túró és számtalan receptet feldob, ha ismerted akkor sorry:
http://www.mindmegette.hu/

Kpn, nagyon drukkolok Nektek, hogy probléma mentes, könnnyű szülés legyen és mielőbb kibújjon a kismanó.

Kisbéka, köszi én is így gondoltam, hogy a Crinon elszíneződés miatt nem kell kórházba menni. Vérzés nincs, barnázás sincs, csak a Crinon játszik mindenféle színben, ma olyan sötét barnás feketés egész rémísztő de nem idegeskedek miatta.

Sejtjeink: annyira drukkoltam tegnap a Gyöngyiéknek, nagyon szimpatikusak, őrület, hogy pont úgy lett vége, hogy nem lehet tudni mi lesz. Sírtam ahogy beszélt a Gyöngyi meg a férje, a többiek története nem érintett meg annyira mint az övék na meg persze az is hihetetlen számomra, hogy ezt én 3 szor végig csináltam mármint a stimut meg a leszívást, a beültetést meg 6 szor. Olyan hihetetlen, Zoli szerint egy hős vagyok és olyan rossz látni hogy mi történik ott bent, borzasztó nézni a beavatkozásokat tudva, hogy ezeken én keresztül mentem. mert kint várni az ajtó előtt az is idegtépő de látni az meg szívfacsaró. Hát így telet a sejtjeink nézése nálunk.
pannik
Budapest

Pannik!
köszi
vikus82

Ja igen, ami nekem nagyon bejött, a túróba gyümölcsöt tettem almát, körtét, de lehet más is beletenni.
Meg édesanyám csinált sztrapacskát jó sok juhtúróval meg sima túrót is tett az enyémre.
Meg sütött túrós kalácsot, kevés cukorral sok túróval.
Meg avokádóval is ettem, kis borssal sóval meghintve.
De a végén én már csak simán magában nyomtam le, már annyira untam hogy nem viseltem el semmit benne mert azzal is több lett és tovább tartott megenni.
én minden második napon helyettesítettem tonhallal a túrót abban is nagyon sok a fehérje, és volt hogy avocadoval helyettesítettem abban még több a fehérje mint a túróban.
pannik
Budapest

Pannik!
összefutott a nyál a számban... :D :D
Hétfőn mész uhra ugye?
nagyon szoritok!
vikus82

Jaj, Vikus sajna nem most, hanem majd csak egy hét múlva kedden. 12-én. még olyan messze van. De már egy hét eltelt :D szóval megy az idő.
pannik
Budapest

Sziasztok!
Nekünk megvan a gépen a Sejtjeink.

Annyi, hogy beszart a dvd írónk, a pöndrájvomra meg nem fér rá a film....... úgyhogy most megpróbálja valami letöltős helyre (4shared) felnyomni Rajó a cuccot, ha megvan és sikerült, akkor a linket fogom tudni majd du-estefele küldeni Akinek kell.
Úgyhogy majd szólok, hogy sikerült-e és addig meg tessenek majd privit küldeni, hogy kinek mehet a link. Drukkoljatok, hogy sikerüljék :)

Csók... most indulunk az állatkertbe :) Estefele jövök.... :wink:

andrea-1

Sziasztok!

Tegnap minimum 8-szor kezdtem el írni Nektek, de a melóban folyton bejönnek, és olyankor nyomom az bezár gombot...így nem tudtam elküldeni egyszer sem...

Andikám! (Dr Tűűné :lol: )
A diagnózis tökéletes volt IR :D
Részletek a blogomban...itt nem untatnék vele mindenkit
:roll: :oops:

Gyors olvasásom eredményeképp:

Ann!
Az jó, ha már nem olyan ütemben nő! Remélem visszafordul végre és rendben lesz minden mostmár!!! Ürüljön ki, gyere helyre, erősödj meg, töltődjetek fel energiával, és pár hónap múlva jöhet a Picúr!!!! Drukkolok!

KPN!
Nagyon drukk! Izgi vagyok, hogy már minden pillanatban szülhettek :)

Pannik!
A Crinone elszineződés nem baj ebben a formában! Nyugi, pihenj! Puszi :)

Andikám!
Hamarosan küldök mailt a hülyébbnél hülyébb kérdéseimmel, csak ennem, kell, mert letelt a 3 órám... :roll: :roll: :roll:

Igyekszem jönni normálisan is délután, de újra kell olvasnom, mert elfelejtettem hogy miket akartam reagálni :?

puszi

eszter82
Budapest

Eszter: húúú,akkor most jó sok eredményetek megvan,és ahogy írod,én is így gondolom,hogy "örülni kell",hogy kiderült valami,ami ráadásul kezelhető,kordában tartható :)

Nem irigyellek érte,de legalább van valami kézzelfogható,ami talán a megoldás kulcsa lehet :D :D

Lacnak is kitartást a még hátralevőkhöz!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Köszi Béku! :D

Miatta jobban aggódom, mint magam miatt.
Ez alapból is így van, de neki a cukra sokkal jobban aggaszt, mint az enyém.
Mikor Tűű doki ránézett, felkiáltott, hogy "Úr Isten! Látták maguk azokat a kilengéseket???" És már mondta is, hogy amint megvannak a leletek, irány vissza!
Remélem rendben lesz majd ő is hamar :)

eszter82
Budapest

Eszter: Titeket ismerve,gyorsan ráncba szeded Őt is ;)
Majd kialakítjátok a diétát úgy,hogy ne járjon akkora lemondással számára sem,de mégis hatásos legyen!

Megmondom őszintén,nem féltelek! ;) :D
Vendég

Eszter:
Elolvastam a blogodat,hát nagyon csodállak ezért a sok-sok energiáért ami benned van.Mindig mikor olvasom,elgondolkodok,hogy ezt ,hogy lehet kivitelezni meló mellett.Kalapom emelem előttetek!!!!!Kitartást továbra is!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Eszter, nagyon jól haladtok és tényleg jó hír ez az IR de az már kevésbé, hogy ez egy alattomos fajta. Nagyon drukkolok, hogy a kezelés mindkettőtöknél eredményt hozzon és úgy legyen ahogy írod a blogban.

Zsuzska, férjed megérkezett már?
pannik
Budapest

Pannik:
Tegnap délután megérkezett!!!!Szegénykém nagyon fáradt,otthon pár nap alatt rengetek dolgot elkellett intézzen,egész nap rohangált össze-vissza mint egy mérgezett egér!!!! :lol: :lol: Most meg itt van lemaradva a melóival,ma már dolgozik is!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Köszi Csajok!
Igyekszünk :)

Zsuzska!
De jó, hogy már itthon van megint a férjed! :)
Azért kicsit neki is pihennie kellene, nem?
Jó sűrű időszak van mögöttetek is!!!!!

eszter82
Budapest

Zsuzska, örülök hogy itthon van végre a párod, legalább ez már rendben van és nem aggódsz miatta. Vérzéssel mi újság? már csak 1 hét és beindulnak a dolgok nem? mikor mész legközelebb a 3-ik napon?
pannik
Budapest

Hahó!

Eszter: kicsit belelestem a blogba, nagyon szurkolok, még jobban mint eddig! Talán spontán is lehet majd, hajrá! Lásd KPN mindenórás, de Andinak sincs sok már hátra!

Zsuzska: hajrá itt van, örülök!!! És persze mindenkinek szurkolok.

Holnap indulunk az utunkra. Nem várok semmit, nem fog csalódás érni, de azért jó lesz 7 hónap után ujra találkozni. Persze nem rajtunk áll(t) soha, hogy ennyi idő teljen el.

üdv kispatak
Vendég

Kispatak:
Drukkolok,hogy a holnapi nagytalálkozás jól sikerüljön!!!!
Boldog szülinapot a Báránykádnak

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Pannik:
Az jó kérdés,hogy mikor megyek a BMC-be,de a harmadik napon kell menjek.Számításaim szerint még kb. 10 nap van még addig.Még az is lehet,hogy 12-én helyszinen fogok neked drukkolni.De jó is lenne!!!!! :lol: :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Eszter!
nagyon pörgeted dolgokat!és nagyon alakul a baba irányába! :D

Csajok!
megcsináltam körözöttnek a túrót fél kg,ezt egy nap kellene megennem?alig ettem,de mindjárt hányok!
ha a méhpempőt nyalom az nem elég?

Pannik!
Nekem is Gyöngyiék szimpatikusak,az a páros ahol ikrek lesznek lombikkal,Tőlük hideg rázást kapok!
vikus82

Vikus: a méhpempő a méhnyálkahártyára jó,a beavatkozás után a sok folyadék kell,és a rengeteg fehérje,ami nem feltétlenül túró,lehet akár hal,vagy avokádó,törökmogyoró,gomba,vagy más is :)

lehet juhtúróval töltött gombafejeket is gyártani,az is nagyon jó tud lenni. Ne mindig ugyanazt edd,nem csoda,ha besokallsz tőle :D :D :D

Nem tudom,jó-e most még valamire a méhpempő,de fehérje helyett tuti nem... :)
Vendég

Béku!
köszi!
csak az a gebasz,h utálom a túrót,juhtúrót,halat!tehát leszűkitve a kör! :? :?
és mennyit egyek mondjuk a túróból?
vikus82

Drágáim,
Megvan.... Aki kérte ment !! :) :wink:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?