1349 oldaltól olvasok és ugye nem haragszotok hogy csak kubura szűrök
Vicky,
drága vagy a 1349 oldali laptetűvel, utólag is köszönöm !
köszönöm a bizalmat hogy véleményemet kérdezted cipőügyileg
meló: hát ez az, én hoztam egy döntést hogy szeptember 1, most így pikk-pakk nem megy az hogy április közepe, nem megy, 8 indok van ami gátló tényező.
"Én úgy tudom 3 éves koráig védettséget élvezel." - elméletileg igen, de ha megszűnik a pozim ? mert megtehetik.....
ezt nézd
http://www.teszvesz.hu/ruhazat/babaruha ... 73463.html
kezdetben nálunk is volt gond a benti cipővel, ezért vettem olyat ami három csatos és nem tépőzáras!
hajrá teszelés !
Márkák (nekem-tetszési) sorrendben kb.:
Dr. Leo, Salus, Supy, Supi+, Szamos kid ezek supináltak
Falcon tessorino (első lépés cipő)
Pannik,
megválaszolom a privit rövidesen
"Sajnálom vagy ne sajnáljam?" - látod ezt magam sem tudom
"Te most dolgozol otthonról vagy gyesen vagy még" - gyeden vagyok, és nem dolgozom itthonról.
lassítót, nyugtatót köszönöm
Lukácsné,
írok majd privit hogy mi lenne az elképzelésem (haha még ki kell találnom).
szabadtérrel egyetértek, főleg legkisebb ördögfiókámat figyelembe véve
Franci,
remélem jobban vagy.
banyek beszéltünk pórázról, keresem de nem találom
Teapának jobbulást.
ölelések Neked.
elhiheted hogy ma már én is befordultam, semmit nem csináltam, legszívesebben sírtam volna, no fordítás, no tanulás, semmi és ez a kis kujva bacik aludni csak röhög és ugrál az ágyban, hát vazze !
Zsuzsó,
május uaz a meló, valóban nagy dilemma volt, 1 hétig rágtam a körmöm itthon, haha hogy én mikor fogok pihenni ? nem tudom
köszi Mieza infót.
pár nap szabi ?
na majd kérvényezem a főnökömnél
))))
Estrella,
"Gombóc Artúr marcipános megfelelője" - ööö én ezt nem értem
"Kész, Te mindent tudsz a cipőkről, köszi" - szivi, az érdem barátosnőmé, aki nagyon kiművelt engem milliónyi szakirodalom elolvasása, ortidoki konzit követően
zsebhomok, ez annyira jó, ne tudd meg azóta mindent ellenőrzök
Andi,
van már ctg-s telószámod ? kell mobil ?
ez az óraátállítás örök téma itt a babaneten.
"Látom kész vagy!" - totál
Kisbeeka,
védettséget élvezek, most még..... meglátjuk, most szakirodalmat böngészek
Ann,
HCG mondjon le.
hát képzeld el, ezek a barmok eldöntötték hogy a topánka/baross sarkán lévő egységet (többieknek infó: kisbolt, pék, cukrászda, zöldséges, gyros, söröző és egy borozó) lebontják, 32 éve létezik ez az intézmény. Indok kell a zöldterület, háááát vazze pont a híd lábánál, nem mindegy ? akkora szmog van mint atomállat, nem hiszem hogy ez a 200m2 hiányzik valaki életéből. szóval azt mondják hogy amikor narancsvidék van akkor mindig téma hogy fel kell számolni ezt a részt, és most meg is történik május 31-ig le kell bontani, kb. 5000 aláírással tiltakozott a nép eme döntés ellen, de figyelmen kívül hagyták. ja és sokan mondják hogy pár hónap és biztos valami új szolgáltató egység fog itt épülni......
azért durva nagyon, főleg hogy most 30 ember elveszíti az állását, és tényleg jó volt mert 24 órában a cukin, gyroson kívül minden nyitva volt.
Kispatak,
köszönöm a kedves szavakat.
hihi nem vagyok ám én olyan nagy cipőguru
cipőhöz még annyit hogy való igaz, lehet turis a ruha meg használt meg minden, de a cipő az szent dolog, nekem most két salust kell vennem Marcinak öröm az élet, alaphangon 15 pénz a kettő, jaaaa és asszem Liza is kap rövidesen egy pinky salust
Evolet,
jó hogy jöttél, rég voltál !
Judit,
kattog az agyam h mi szükség volt a titulusváltásra ? hajrá tanfolyás !
előre félek milyen lesz Liza nagyobbnak, cafkamafkahisztipisztiapanekemkellazakarkötő
Woody,
szépek vagytok.
hál istennek hogy minden rendben Lilivel.
wow mindjárt indultok.
"A gyermeket meg elvitték a nagyszülők egy egész napra." - ez nem ér, jaa tényleg ha nagyon unokaelvonási tüneteik lennének én szívesen átküldöm Lizát a nagyszülőkhöz
))
Kpn ?
))
akik még kérték most küldöm a tegnapi sztorit
köszönöm gyerkőceim dicsijét !