Ann, én annak nagyon örülök, amit SZ mondott, hogy ez öröm az ürömben, hogy megtapadt mert fogékony vagy arra, hogy várandós légy, és ha ez embriogenetikai probléma volt, akkor a természet tette a dolgát és úgy van jól a dolog ahogy van. Drukk jövő hétre, hogy jól alakuljon most már ez a hcg őrület és lecsökkenjen magától szépen.
Zsuzsó, házvásárhoz drukkolok Nektek
Zsuzska, igen nagyon repül az idő, tényleg most volt, hogy ott ültünk és már a 6-ik hétbe léptem ma. Csak a szívhangos UH van még nagyon messze
Viszont Neked már lassan itt van a nagy nap. Olyan kíváncsi vagyok már, hogy hol alakulnak a dolgaid és mikor lesz a beültetés???? Tuti, hogy a blaszto babák Nálad is megkapaszkodnak.
Franci, átérzem és megértem abszolút amit írtál. Olyan nagyon sokszor fogalmazódtak meg bennem is ezek a gondolatok (örökbefogadás nem csak a többi mikor padlón voltam) meg ahogy Andi is írta, sikeretelenség után mikor egy kicsit belehalt a lelkem és a testem tovább élt, úgy éreztem a testet is ki kellene kapcsolni és akkor megszűnne a fájdalom. De ez nem így van, menni kell tovább mert feladatot kaptunk, ez jutott nekünk, én jobb pillanataimban úgy gondoltam erre az egészre, hogy ez egy életkör, megszórva nehézséggel, amin át kell jutni és utána egy magasabb, egy jobb minőség következik, ott vár ránk a megérdemelt jutalom. Ne add fel, sírjál nyugodtan, de tudom, hogy lélekben azt érzed, hogy mész Te is tovább az úton csak most egy kicsit leültél erőt gyüjteni. De ha itt lesz az ideje felállsz és nekilódulsz újra.