Új privát üzeneted érkezett!

kubu: Hát én sajna kocsicipőnek drágállom, mivel Barbus már nem nagyon ül kocsiban. De homokozni egyébként sem akartam ráadni. Nem törtél le, azért is kérdeztem. Bár itthon is a puha talpúban van és az sem tartja a bokáját. Ilyenben pedig már volt odalent is ősszel. Nem értem én ezt, az egyik ezt mondja, a másik azt. Van egy másik szandálunk, azt kaptuk és Supi-s ha jól emlékszem. Ezt mintha említetted volna. A melóval meg csak nem lesz gond, döntést kellett hoznod és most nem ők voltak az elsők. Ennyi. Szerintem nem volt elvárható tőled, Liza még akkor is elég kicsi lesz, amikor vissza mész. Inkább legyenek hálásak neked. Én úgy tudom 3 éves koráig védettséget élvezel.

pannik: Hát az én blogom nyilvános, én úgy voltam vele, hogy úgyis csak az olvassa pont az enyémet, akinek én megadom a címet. Mondjuk legutóbb megnéztem a statisztikát és még Amerikából is volt megfigyelés, úgyhogy lehet hogy mégsem így van. Valahol be lehet állítani azokat az email címeket, amikkel lehet böngészni és ezeket te adod meg. Holnap megpróbálom megnézni hol tudnád ezt beállítani. Ja, és nekem is blogger van. Itt van olyan lehetőség, hogy lemented az egészet és viszed máshová, talán a tiédnél id van ilyen.

kispatak: Nekünk most kölcsön cipőink vannak, de nem úgy tűnik, hogy annyit lett volna a gyerek lábán. Most már úgy néz ki, mint amit a kutya szájából húztak ki, Barbus leharcolta rendesen. Szóval van ilyen cipőnk is meg olyan is. Csak tényleg azt nem értem, hogy azt mondják a mezítláb a legegészségesebb, akkor az miért nem jó, ha olyan a cipő, mintha nem is lenne rajta. Ezeknek a puha talpúaknak ez lenne a lényege. Megint egy kérdés, amiben nincs egyetértés.

andi: Az én gyerekem jele a hiszti lenne, már ha lehetne ábrázolni. De annyira csak lehet, mint a páleszt. Mondjuk lenne hímezve egy üveg a gyerek dolgaiba. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Hoppá!!! megint egy laptetőőőő!!!!
Mindenkié!!!Akinek szüksége van rá,csippentsen belőle!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

kubu
ne már???? nem várhatják el tőled hogy egy 9 hónapos mellett visszamenj teljes állásba vagy még részbe sem ....
írhatsz nekem is ha van időd.
takaróról álmodtál valamit?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

nagya
nem vagy könnyű helyzetben az biztos, és mindenkinek megvan a véleménye, de nem vagyunk a te helyedben, ill Eszterünk már megírta az övét.
mi a férjemmel megbeszéltük a lombikkor hogy mindegy mennyi marad meg megtartjuk mert kaptuk őket és fogadjuk és bárhogy is nézzük akkor is csúnya ezt így leírni de"meggyilkolnám" őket és én nem dönthetek hogy ez vagy az ne legyen nekem, ha enyémek akkor mindennek rendben kell lenni, ha meg nem lesz rendben úgy kell lennie és nem lesznek mi lett volna ha..... kezdetű mondatok.
biztos nem lesz könnyű segítség nélkül, de én nekem sem volt meg Kubunak sem segítsége a férjünkön kívül igaz nem egyszerre voltak hanem egymás után kicsik de hidd el bele fogtok jönni legyen 2 vagy 3 babáról szó.... te most légy nyugodt és ne aggódj.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vicky: én nem vagyok orvos, de van ludtalpam, fáj a derekam, beteg a gerincem. Kérdezd meg orvos/védőnő/leginkább ortopédorvos véleményét. Egy biztos, évtizedeken át a Siesta vagy hasonló cipőket ajánlották gyerekeknek, és kérges szandált. Az ára akkor robbant 23 éve, mikor fiam épp járni tanult. Be is vásároltunk jó előre még fillérekért. Utána meg Szlovákiából vettünk meg innen-onnan. És hamar kinövi és borzasztó drága. De egyik kikoptatja/kitapossa már nem jó másik ember lábára a lábgombáról már ne is beszéljünk. Tudom ezek nem jó hirek, de cipó sajnos nagy költség. Kabát, nadrág szoknya, pullóver lehet turi, ez nem (legalábbis szerintem)

üdv kispatak
Vendég

Kukurikúúúú!
Jóreggelt mindenkinek! Én már bent nyomulok 8)

Nagya,
hááát, nem irigyellek a helyzetért, de tudom hogy jól fogtok dönteni!
Én emlékszem, az első lombikomnál annyira paráztam attól hogy három embrikét kaptam vissza, hogy nem is indult el egy sem...szerintem mind úgy érezték hogy pont őt nem várom...de azt is sejtem, hogy ha véletlenül mégis mind a három maradni akart volna, a korom ellenére valószínűleg vállalom :oops:

Kubu,
privit én is kérek, nagyon kivi vagyok a pontos szitura!
Nekem ugyanis épp most változtatták márc. 15-tel a munkakörömet, persze tegnapelőtt adta ide a papírt a főnök :roll:
De mivel nem módosítottak semmit a juttatásokon és egyebeken, "csak" a titulus változott, alávéstem....most meg még próbálok kibulizni belőlük egy jó kis tanfolyamot magamnak, ami az új (projekt manager) munkakörhöz passzol :lol:

Zsuzska,
én is kaptam fogigátlót amikor az első inszem előtt túlstimuláltak (7 tüszi lett) és amikorra vissza kellett mennem minden rendben volt, indulhatott a banzáj :wink:

Kép
judit0713

kispatak: Hát pl. ezt sem értem, hogy évekig a siesta volt a csúcs, most meg azt mondják inkább ne. Mert hogy a belső emelő nem jó. Pedig én is azt mondtam, hogy a sieasta. Most vettem ezeket a puha talpúakat és őszre meg majd veszek neki valami jó kis cipőt. 8000ft körül vannak most a kis cipők.

Barbusnak alul jönnek a kisőrlők, szóval most értem miért van szenvedés. Tegnap kapott panadol babyt meg chamomillát és most végig aludta az éjszakát.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Nagya, ez nehéz döntés.
Nem tudom mit csinálnék, mivel amennyire értem a dolgot, az egy petéjű ikreknél fordul elő az a dolog ami Eszternél is volt sajnos. De mégis az egyedülit redukálnák. Hát ez nehéz...

Pannik, nagyon örülök, hogy minden ok! :D
Én amikor egy kicsit is barnáztam utro mellett, délután már a dokimnál voltam.
De szerencsére minden ok volt, hiszen most is itt játszik a szőnyegen. :D

Béku, szépek a rucik. :lol:

Vicky, látom nagyon szeretnél jó cipőt Barbusnak.
Megyek még hétfőn dévény tornára, ott megkérdezem neked a konduktor csajokat, mit mondanak. Azért ők nagyon értenek dologhoz. De azt hallottam, amikor egy anyukának mondták, hogy mezítláb és puha cipőt támogatják az elején, majd a Supi-t.
Pontosan azért megkérdezem neked, hogy ne mondjak hülyeséget...

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

woody: Nagyon köszönöm. Azt is megkérdeznéd, hogy mikortól kellene a supi és hogy a bölcsibe bentinek jó-e a puhatalpú.
vicky79
Budapest III. kerület

Tegnap este megnéztem Sejtjeink 1. és 2. részét.
Sikerült éjfélkor egy jót is bőgnöm. Nekem még ez is sok volt. Pedig csak láttam mi is történik, nem kellett mindent átélnem. Teljesen felzaklatott az egész.
Kegyetlen nekem még mindig ez.
Mikor a csajt megszúrta az apukája, és fájt neki az nekem is fájt. Lehet egy kicsit túl sok bennem az átérző képesség.
Ha a férjem belemenne az örökbefogadásba, tuti nem mennék többet meddősédibe.
Tavaly átélt jó pár sikertelenség is megviselt, ezek a kezelések után lehet teljesen padlóra kerülnék.
És akkor még Czeizel beszélt arról hogy ott vannak a vetélések. Abból nekem kettő sok is volt.
Eszter írta: „mindenkire csak annyit tesz az élet, amennyit még éppen elbír!!!”
Én több rosszat már nem bírok el!!!!
Biztos kikészít apa betegsége is. Mindene fáj neki (még ott is, a doki mondta is neki hogy ez is lehet, igaz nekem csak este mondta el).

Ma meg csak tetőzött az egész.
„Elizabeth Banks egy évtizednyi próbálkozás után lemondott a terhességről, viszont az anyaságról nem kellett, mert más kihordta helyette kisfiát”. Ez nagyon szép.
A cikk végén: „Sarah Jessica Parker viszont nem akart még egyszer várandós lenni, ezért fogadott fel mást ikrei kihordására.” Nem volt rá ideje. Ennyi erővel akár játékbabákat is vehetett volna boltba. Azt csak beteszi a polcra, és nincs vele gondja.

Jól kipüfögtem magam. Most már megyek dolgozni.
franci

Francika: Szerintem nem szabad így nézni a dolgokat. Hidd el nekünk is (Rajóval) kegyetlen volt ebbe az egészbe belemenni, (ráadásul nekem még fóbiám is van a tűtől, vérvételektől...amit itt kikerülni se lehet.... na gondolhatod!!.... :shock: :shock: ) de csak a cél lebegett az ember szeme előtt és ezért nagyon sok mindenre képes ...
Persze a kudarcokkor én is halni akartam kb. de mindig összekaptam magam, mert mindennél fontosabb volt számunkra hogy babánk legyen, és hát rossz gondolatokkal én se akartam volna magunkhoz jönni.. úgyhogy muszáj volt valahogy kizárni őket. Javaslom tedd Te is ezt!!Meríts erőt a családodból!!!! :wink:
Az évek alatt nekünk is nagyon sok kudarcunk volt, mint itt sokaknak, és ráadásul én még terhes se lettem soha, na gondolhatod ott volt az a bizonytalanság, hogy egyáltalán képes vagyok-e rá? A cigánynak mért sikerül, nekem meg mért nem? És sorolhatnám..... De nem szabadott sokáig ezekkel foglalkozni, mert az ember tényleg belehülyül/belehülyült volna és a Lipóton kötött volna ki... Törölni kell az ilyen gondolatokat, mert csak megmérgeznek, elbizonytalanítanak!!!!

Ne foglalkozz SJP-rel... ő egy szupersztár, megteheti, ahogy más celeb is mindenféle sztárallűrökkel.... mi egyszerű pórok meg nem...ezt el kell fogadni!!
Ahogy azt is teljes megnyugvással kell megélni, és elfogadni, hogy nekünk ez jutott, nagy valószínűséggel csak így lesz babánk a bmc-s segítséggel!!! Mert előbb-utóbb Mindenkinek lesz!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andikám, köszönöm a bíztató szavakat. Nagyon jól eset. Tudom magamról hogy nem adnám fel, csak néha padlón van az ember lánya. És olyankor úgy érzi soha se tud felállni arról a szutykos padlóról.
Én is utálom a tűket. Látni se bírom… Hogy fogom magam megszúrni????
Amúgy egész éjszaka a szurikról és a BMC-ről álmodtam.

Na sikerült megint bőgnöm, de legalább kijött ami tegnap bennem maradt. Remélem idebent nem néznek hülyének.
franci

Vicky, ok rákérdezek! :wink:

Franci, nehéz, de erős csajszi vagy! (mint mindenki aki ott áll a sorban reggel a BMC kapujában)
Ha ott leszel és szúrni kell majd, csak az lesz a szemed előtt, hogy meg tudom csinálni, mivel a végén ott a 2 csíkos teszt, petezsák és szívhang!
Figyeld meg, várni fogod, hogy mikor lehet menni uh-re. Én nagyon vártam már, és tudni akartam, hogy mit ért a szúri! És mindig úgy jöttem el, hogy tök jó, már csak x nap és inszem! Persze ha nem sikerült, akkor kivoltam, de jól kisírtam magam és utána ismét vártam a szúrikat és az uh-t.

És egy kis kedvcsináló (Lilinek elővettem a nyári ruhákat és ezt találtam). :wink:
Kép
Kép
Kép

woody

Nagya,
jóég, micsoda újabb erőpróba. :shock:
drukkolok hogy sikerüljön "jó" döntést hoznotok. :arrow: :arrow:

Breki,
szépek a ruhácskák. a babakocsi megérkezett már?
küldök képeket a privát címedre.

Juditkám,
drukk a lakáshoz! remélem megoldódik az albérlet is.
jó hajnalban kelsz ahogy látom! :roll:

Vicky, Woody,
nagy dilemma ez a cipő dolog, kíváncsi leszek végülis milyen cipőt mondanak a szakemberek.

Kubu,
mikor ad választ a munkáltató? vagy most nemet mondtál aztán majd szeptemberben ha mennél kiderül hogy reagálnak?
nehéz döntés, de hosszú távon szerintem ez volt a jó választás.

Kispatak,
boldog szülinapozást, drukk hogy jól sikerüljön a randitok!

Franci,
mindenkinél vannak ilyen sírós napok, én is tudnék mesélni... a lényeg hogy nem feladni, hanem menni tovább és tudd hogy az itteni csapatra mindig számíthatsz!

Ann,
hogy vagy?

Pamnnik,
minden oké?

Zsuzska,
tanácsot nem tudok adni, de drukkolok hogy rendben legyen minden ezzel a barnázással együtt is.

Andikám,
írok privit gmailre.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok,
van pár nap elmaradásom, megpróbálok éjszaka válaszolni, most képtelen vagyok, Lizát ki tudnám lógatni a járókából. 5-kor kel azóta aludt 10 percet, hááááát nem részletezem mit gondolok most.

Woody,
minek jártok dévényre ? mi a baj ?

Vicky,
nekünk falcon első lépés volt az első cipő, utána kezdtünk el salust használni, volt ilyen puhatalpú cipőnk is, de nem nonstop, sőt. azt tudom hogy salussal jót teszek, nem olcsó, de teszen én mindig jó pár ezerrel olcsóbban fogtam ki, sőt egészségp-ra is lehet vásárolni.
azt tudom hogy siestat az életben nem adnék a gyerekre.
kemény dió, főleg hogy nem is olcsó, de hidd el a későbbiekben meghálálja magát.
bentre egyébként is szandált vettem, úgyhogy még az sincs hogy szorította volna.
alapszabály: kövön, kemény talajon cipő, fű, homok mezítláb :-) ha a lakásban mindenhol szőnyeg van akkor is mehet mezítláb.....

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Francikám: Most hogy újraolvastam, remélem nem érezted túl kioktatónak a soraimat....de ha épp csüggedünk valamiért, akkor a Többiek szoktak igenis kirángatni minket a gödör aljáról!!! Úgyhogy én ezt most bevállaltam :wink: :wink: :wink: :wink: Nemhogy a szutykos padlóról, de a magunk fajta a jó mély szarkupac aljáról is (bocs!!!) feláll és megy tovább!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

És csak azt tudom mondani, mint Woody, hogy úgy vagyunk ezzel az egésszel, hogy alig vártuk, hogy szúrhassunk (még én is így voltam vele, bár nekem Rajó szúrt), hogy jöjjön aminek jönnie kell - beleértve a bládis uhu-t is!! :lol: :lol: :lol: meg minden nyalánkságát a meddőségi kezelésnek - mindegy, bármi, csak érjen az a tüsző és legyen a beavatkozás! :wink:

Sírni, dühöngeni persze néha kell, úgyhogy maximálisan megértelek, de ha kijött aminek ki kellett....onnantól csak előre!! Fogunk mi még együtt könnyeket... Na de milyen könnyeket???.... Hát örömkönnyeket!!!! hullatni a poziteszted, petezsákod, szívhangod, az első mocorgásod, 4duhusképeid és szüléstörténeted miatt!!!! Én most ezeket vetítem nagy vonalakban előre... jó???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Woody: Tüneményes ez a nyári szett Lilin!!!!! És ahogy vigyorog, hát el vagyok olvadva teljesen!! :) Meg tudnám csócsálni a kis husát.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Zsuzsó: kocsiért vasárnap megyünk el :)
majd arról,és a többi cuccról is rakok fel képeket,ezek most csak a legutóbbi Hádásak,ill. 1-2 kedvenc minta :D

megnézem a privátot ;)
Vendég

Woody: Lili tüneményes ebben a nyári szerkóban!! :D :D :D
Az utolsó képen meg mint valami fotómodell :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Woody,
de édes képek!!!! :-) :-)
mikor is indultok a nagy kalandra? április vége?

Mieza hírek,
remélem nem baj hogy megírom. :-)
voltak a 6hetes dokilátogatáson, minden ok.
Albert egy tündér, nappal ugyan nem sokat alszik, de az éjszakák nyugisak. a hidegfrontot Albert nem jól bírja :-( ilyenkor nyűgi, de ezt leszámítva jól vannak és már elérték az 5 kilót. :-)

csajok,
most én is kérek lakás ügyben egy kis drukkot Judittal megosztva :-) holnap megyünk tárgyalni egy házról, talán sikerül megállapodni.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kubu: Hát ezt a lakáson belüli cipőt nem tudom. Barbus kint is állandóan le akarja venni, be t a puhatalpú nem annyira érdekli. Nem tudom hogy ragasztanám rá a szandált. Ami van, azt még csak rápróbáltam, de furcsálta. Alig tudott benne járni. A bakancsában odakint már egész jól jár. Hát kíváncsi leszek mit mond Woodynak a dévényes, a falkonos és az elephantenes cipők nekem is tetszenek.

woody: Lánykád gyönyörű. Nekünk még alig van nyári cuccunk. Majd teszelek, most kertész farmert sasolok.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsó: akkor drukkolok nagyon a házhoz!!! ;) :D :D :D
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Zsuzska
Úgy tűnik, megtaláltuk a legjobb megoldást, hétfőtől betegszabin vagyok...
Remélem rendeződik benned minden!

Kispatak
Mi „papíralapú” kajajegyet kapunk szerencsére, nem tudok róla, hogy ez változna...

Franci
Én is sírtam a Sejtjeinken, szerintem mindenki, aki oda valaha betette a lábát...
Ne add fel már az elején, most nem szabad örökbefogadásról gondolkodni! Bánnád, ha meg sem próbálod...
A sztárokkal meg nem kell foglalkozni, bár szomorú, hogy nekik lehet gyerekük ilyen felfogással, nagyon nem igazságos a sors!!!

Nehéz döntésekről: velem valami film kapcsán megint közölte férj, hogy ha a kórházban neki döntést kell hozni, hogy kit mentsenek, az csakis én leszek.... /Mondjuk ezt már mondta nyáron is, mikor a barátnőm szülése kapcsán ugyanezt ők átélték sajnos.../
De kicsit rossz ezt hallani.

Kép Kép
estrella22

Estrella: ez iszonyú nehéz lehet egy férjnek,de mégiscsak férfi,és neki most Te vagy a legfontosabb,így megértem az álláspontját...
Benned már ott vannak az ösztönök,benne az majd később tudatosul,így iszonyú veszteségként élné meg,ha Téged elveszítene...

Gondolom az van a fejében (pároméban is),hogy Veled később lehet még közös baba.....
Persze csak tippelek,de erre tudok gondolni...

Barátnődéknél mi volt?
Vendég

Estrella,
öööööö az orvosok is alapból ezt mondják, első az anyuka....

kubuspace

Párom is ezen az állásponton van...
Vendég

Köszönöm nagyon aranyosak vagytok! Nem is tudom mi lenne velem nélkületek.

Woody, nekem jobban tetszet mikor az Óbudai sziget bejárónál álltam két órát és vártam hogy csöpögjek egy kékszemű pasin. :lol:
A kicsi lányodtól elolvadok. Egy ilyen csupa mosoly rózsaszín kiscsaj nekünk is jó lenne. De akár kék kispasi is lehet. És akkor engem 3 pasi imádna. :roll:

Andikám, dehogy vagy kioktató. Különben is bírom a szövegedet.
Amit nagy vonalakban előre terveztél, tényleg nagyon síros dolog. Gergő szívhangjánál is pityeregtem. Szerintem ha legközelebb ilyet hallok majd, egy hétig fognak ázni az egerek.

Zsuzsó, köszi. Biztos lesz még néhány síros napom.
Mieza híreket köszönjük. Milyen nagyra nőt a fiúcska.
Lakáshoz drukkolok. Hol milyen mennyi???

Kubu, vedd már ki Lizából az elemet. :lol: Nem semmi a kiscsaj. Én már a hajamat tépném.

Estrella, természetes hogy párodnak te vagy a legfontosabb. A hormonok csak benned vannak, benne nincs „anyahormon”.

Cipő: Gergőn mindig Siesta cipő volt, esetleg Falcon vagy Linea. Még is lúdtalpa van. Egyik doki ezt mondja a másik azt. Nem tudok okos lenni ez ügyben. :?
franci

sziasztok,
csak gyorsan, most értem be, most kezdek el melózni, sztem estig bőven.
hcg még mindig növekedett, de már lassabb az üteme
03.21. 14,7
03.25. 35
03.30. 117
04.01 135
Hát ez van. Hétfőn újra vv., igaz végül keddet írt rá, kérdezte hétfő vagy kedd, rávágtam legyen kedd mert kevesebben vannak, de főnököm miatt hétfőn kéne mennem, mert ő nem lesz, de gondolom ez most nem lesz probléma.
Azt mondta Sz, hogy ez jó, hogy lassul, és reméljük megáll és visszafordul. Mtx-ről szerencsére nem esett szó.
Ha szúrás. nyillalás irány Kh. Azt mondta igazából nem tudják ilyenkor hol lehet, ha méhen belül hallhatott el, akkor embriogenetikai oka lehet sokszor, hozzátette, hogy nem a mi genetikánkkal van a baj. Azt is mondta, hogy ő azért azt mondané, hogy az mindenképpen jó, hogy a megtapadt az embrió, mert ez azt jelenti hogy fogékony vagyok a terhességre.

Ma rengetegen voltak, 8-9ig álltam sorba csak a rcein és csak 9kor vették le a vért.
Ma taliztam Vikussal, mikor eljöttem még várakoztak a beavatkozásra.
Vnbenivel is, jól kitrécseltük magunkat gyorsan.

Pussz mindenkinek, majd csak este olvasok vissza, most belevágok a melóba.
ann74

Ann: drukkolok,hogy magától visszaforduljon...!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Ann, nagyon drukkolok, hogy magától rendeződjön a hcg-d.
franci

jelentem Liza egyedül áll az ágyban, asszem felmondok.

kubuspace

Ann: én is beállok a drukkercsapatba!!!
Hcg most ebben a formában monnyon le!!! :shock: :shock: :shock:

Kubukám: Látom kész vagy!!! :shock: :shock: :shock: Ajj szegénykém.... :wink:

andrea-1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anyának lenni széééééééép!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ann,
drukkolok továbbra is. :arrow: :arrow:

Kubukám,
ki kéne venned valamikor pár nap szabit! :wink:
tudom könnyű mondani...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ann,
jó lesz ez, jövő hétre szépen lecsökken a hcg!

Kubu,
8) nyugi, nyugi, hoz majd még egyest, intőt, békát, egeret...szóóóval mindig lesz valami :lol: :lol: :lol:

Estrella,
ezek szerint sikerült megegyezni a főnököddel valami jóban?
Nálam is jól alakulnak a dolgok, még egy tréningre is befizetnek ápr. végén :D

Zsuzsó,
hát én nagyon drukkolok, sőőt egy kicsit küldök is fénypostán az "ingatlanmágusság"omból, hátha segít :arrow: :arrow:

Franci,
látom a lányok már elkezdtek kihúzni a gödörből, így én csak csatlakoznék:
bármilyen nehéz is volt, újrakezdeném, az tuti!!!
Épp erről beszélgettünk apával tegnap a Sejtjeink után, hogy egyre erősebb bennünk az érzés, hogy visszamenjünk majd a fagyibabáinkért kistesónak. Mindketten azt gondoljuk, ez az út nagyon megerősített minket, mint párt, így hát már ezért is megérte...hátmég a pocakomban fickándozó Móciért!!!

Andikám,
ki is tudna rád haragudni, így szeretünk: ami a szíveden az a szádon (illetve az ujjad hegyén) :D

Lujzi, Vikus,
babaragacs szállítmányaim mennek :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Zsuzsó: köszi! :D :D :D
csoda klassz képek!
azok a mosolyok milyen édesek!!! A hajas témát sajnos nem vágom,mi hol van a bejelölten kívül,de vicces,hogy azt is látni UH-on :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ann: visszafordult a HCG, de jó! Akkor, ha logikusan gondolkodok, egyszer csak el kell fogynia, nem?

Woody: de gyönyörű ez a gyerek! :)

Na, felvettem a Sejtjeinket, tegnap visszanéztem az első részt. Azért kezdetben nem volt még ennyire "futószalag" a dolog, nem? Végül is érthető, elvégre egyre többen vagyunk.
Vagy a Tanár úrnál mindig, még most is ilyen sok időt töltenek a párok, kérdések, meg minden...?

A tüszőrepesztő szuri csodát tesz a melleimmel... min. 1-2 méretet nő pár nappal utána. A férjem azt mondta, vesz belőle pár száz darabot! :D

Kép
lujzici

Lujzi: sajna nálam a babáig semmi nem volt ilyen hatással :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

most se túl látványos a változás,csak a cicifixet kellett mégis lecserélni,mert nem takart kellőképpen :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lujzici, még sajna nem fordult vissza. Csak már nem olyan iramban nőtt, ami alapból sem volt egy nagy iram..Abban reménykedem, végre a 7végén úgy dönt, hogy mostmár tényleg nincs rá szükség és elkotródik, hogy jobb napokban többszörösen megjelenjen.
A szuris cicinővekedéssel az én párom is meg volt elégedve anno. :oops: :)

Elfelejtettem megkérdezni Sz-t, szerintetek ilyenkor lehet szexelni??? Napok óta semmi vérzésem...lehet ezzel bármi bajt okozni? :oops:
ann74

akit esetleg érdekel:

ÁPRILIS 2-án az MensMentis KLUB VENDÉGE DR. TŰŰ LÁSZLÓ belgyógyász-endokrinológus szakorvos!

A klubtagok személyesen is feltehetik kérdéseiket szakemberünknek és választ kaphatnak a még megválaszolatlan, de annál izgalmasabb kérdéseikre.

Ha még nem jelentkezett be, Mészáros Krisztina klubvezetőnél ezt megteheti, a 06 30 951 7989 számon!

TÉMÁINK:

- Az inzulinrezisztencia az endokrinológus szemével

- Mit kell tudnunk betegként az inzulinrezisztenciáról?

- Hogyan kell megfelelően kezelni és gyógyítani ezt a betegséget?

- Kell-e gyógyszert szedni, kinek kell és meddig?

- Hogyan hat egymásra a gyógyszerszedés a diéta, és a mozgás?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Béku
Férjem előző barátnője meghalt rákban, végig mellette volt, szóval ő nagyon úgy van vele, hogy értem mindent és nem szeretné nyilván ezt mégegyszer átélni...
/Barátnőmet írtam nyáron, Sz. és Z. küzdött az életéért órákon át, de most nem sokkolnék senkit, szerencsére túlélte ő is, a pici is és még a méhét is megmentették, így nagyon hálás Sz.-nek. Persze a babáért is. Amúgy nem tudni, mi okozott gondot./

Kubu
Jaj, Liza nagyon kis ügyes :)

Ann
Drukkolok kivételesen a HCG csökkenésnek, sosem godoltam volna, hogy valaha ilyet írok neked...

Judit
Úgy lesz, hogy most papíron 3 hét betegszabi, ugye a 15 nap, amit még idén nem vettem ki, közben bejárok, májustól pedig már nem jövök be, de papíron még 3 hétig dolgozom.
Utána kiveszem a maradék 21 nap szabimat, és elvileg akkor 1 hét marad a szülésig a kiírt idő szerint, akkor már nem érint túlságosan az új táppénz törvény.
Ha előbb jön a picúr, ami jó lenne a doki szabija miatt, akkor meg „elteszik” a maradék szabimat. Jó lesz így.
Milyen tréningre mész?

Kép Kép
estrella22

Estrella: akkor így még inkább érthető!!
Szegény,borzalmas lehetett neki,minden tiszteletem az övé,hogy végig tudta csinálni mellette...

Hagyd is rá a témát,Veletek nem fog semmi rossz történni,erről biztosítsd Őt is,és nem kell majd választania!!! :)

Lesz egy gyönyörű babája,és egy szerető felesége :)
Vendég

Ann, én annak nagyon örülök, amit SZ mondott, hogy ez öröm az ürömben, hogy megtapadt mert fogékony vagy arra, hogy várandós légy, és ha ez embriogenetikai probléma volt, akkor a természet tette a dolgát és úgy van jól a dolog ahogy van. Drukk jövő hétre, hogy jól alakuljon most már ez a hcg őrület és lecsökkenjen magától szépen.

Zsuzsó, házvásárhoz drukkolok Nektek

Zsuzska, igen nagyon repül az idő, tényleg most volt, hogy ott ültünk és már a 6-ik hétbe léptem ma. Csak a szívhangos UH van még nagyon messze :) Viszont Neked már lassan itt van a nagy nap. Olyan kíváncsi vagyok már, hogy hol alakulnak a dolgaid és mikor lesz a beültetés???? Tuti, hogy a blaszto babák Nálad is megkapaszkodnak.

Franci, átérzem és megértem abszolút amit írtál. Olyan nagyon sokszor fogalmazódtak meg bennem is ezek a gondolatok (örökbefogadás nem csak a többi mikor padlón voltam) meg ahogy Andi is írta, sikeretelenség után mikor egy kicsit belehalt a lelkem és a testem tovább élt, úgy éreztem a testet is ki kellene kapcsolni és akkor megszűnne a fájdalom. De ez nem így van, menni kell tovább mert feladatot kaptunk, ez jutott nekünk, én jobb pillanataimban úgy gondoltam erre az egészre, hogy ez egy életkör, megszórva nehézséggel, amin át kell jutni és utána egy magasabb, egy jobb minőség következik, ott vár ránk a megérdemelt jutalom. Ne add fel, sírjál nyugodtan, de tudom, hogy lélekben azt érzed, hogy mész Te is tovább az úton csak most egy kicsit leültél erőt gyüjteni. De ha itt lesz az ideje felállsz és nekilódulsz újra.
pannik
Budapest

Egy kis vicces:
Szóval én ezen még mindig olyan jókat tudok röhögni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=lfH05tD9Qk0

andrea-1

Béku
Tudom, velünk minden rendben lesz :)

Kép Kép
estrella22

Hú Esterella, ez borzasztó lehetett a férjednek. még jó, hogy tovább tudott lépni és most ott vagytok neki ketten.

Vicky, majdnem elfelejtem, köszi szépen a blogra a választ. Hát megnézegettem itt is be lehet állítani e-mail címeket, már csak azt kell kipróbálni, hogy milyen státuszt kell adni nekik ahhoz, hogy a privát bejegyzéseket is láthasság. Átrakni már nem akarom, olyan kis szép hátteret sikerült találni és együtt választottuk a férjemmel, már nem akarom újra máshol megcsinálni. Jó lesz ez, végül is igazad van, akit nem érdekel nem ovassa. Csak én még a 12-ik hétig nem szeretném ha valaki megtalálná akinek mi még nem akartuk elmondani (pl munkahelyen) ezért gondoltam erre a privát bejegyzésre.
pannik
Budapest

Kubu, Lizának lassítószállítámányok mennek :D :D :D Neked meg nyugtató hullámok :arrow: :arrow: :arrow:
pannik
Budapest

Kubu, Liza a supergirl! :lol: :lol: :lol:
A születésnél történt komplikáció miatt vittem el Lilit. 3 hónapos korától járunk oda.
De szerencsére minden ok vele, ők azt mondják, hogy nagy szerencséje volt, megúszta a dolgot. :D

Vicky, én sem vettem neki semmit. (na de majd most ha elutazunk) Ezek nővéremék használt ruhái. Szerencsére már előre itt van minden 3 éves korig.

Zsuzsi, a nagy kalandra kedd reggel indulunk. :wink:
Most készültem el a pakolással (minden a börőndben) A gyermeket meg elvitték a nagyszülők egy egész napra. És most pihizek! :lol:

Köszi a dicséreteket, aranyosak vagytok!

woody

16.48 helyzetjelentés
most tusoltam (reggel akartam), 5 m3 ruhát elpakoltam, kicsi-nagy, már nem jó, kopott, vastag, vékony, nyaka szűk stb. stb.
most csend van, apa elvitte Lizacicát Marciért bölcsibe, meg mennek egy kört tescoban mert chuggington ákció van...
komolyan elmondani nem tudom milyen öröm hogy tisztán leülhetek, apa pucolt egy rakat almát és sajtot (reggelim) és azt majszolom....
és visszaolvasok gyorsan izibe

talán este elviszem ma reggel 5 óta ébren kisasszonyt dokkerhoz, piros az egyik szeme, nem vinném ha nem péntek lenne :-)

kubuspace

Sziasztok Lányok!

3ra értünk haza,na ezt most nagyon nehezen birtam főleg a várakozást.... :cry: :cry: :cry: :cry: már ott voltam haza megyek...
de aztán 1kor már bennt voltam és csinálta Sz,most fájt egy kicsit,enyhe menstruációs fájásaim voltak amig bennt volt a katéter,de azóta is szúr a hasam!most fekszem!!

Ann!
örülök,h már tisztulsz!ultrabrutál sokan voltak,ketten voltak a recin!

köszi a drukkokat!
vikus82

Csajok!
a Sejtjeink c. film megrázó,de ez hányban készült?azok a ruhák?nem létezik,h 2001!??!!
vikus82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?