Sziasztok!
Kicsit késve, de ideértem.
Mentségemre szóljon, hogy teregettem, vasaltam, mosogattam.
Dia! Köszi a tippet, vettünk is olyan Luuf Baby balzsamot, amit írtál, használt!
A kiságyat hogyan emeltétek meg? Egy pokrócot tettél a matrac alá fejrésznél? Egyébként ez is megoldódott: Bence hason aludt, már annyira fáradt volt, hogy ahhoz sem volt kedve, hogy hason kinyomja magát álmában, egész éjjel így aludt. Pizza recept nagyon jó!
Jó hosszú Áron.
És igen, nem kell aggódni, hogy fogyott, egyrészt sokat is beteg mostanában, másrészt már annyit mozog, hogy gyorsan lemozogja magáról a gr-okat.
Tündi! Sajnos senki nem jutott el vásárolni, holnap mennek, így a puding holnapra halasztva. (tegnap az aldiba beugrottunk, de ott nem találtam kedvemre valót hozzá) Remélem finom lesz, már készülök rá!
Ircsi! A Nasivin orrcseppet kapta 3x1-et, az orrába, lefekvés előttre időzítettük az utolsót. Hason feküdni nem szeret, mert kinyomja magát, ahogy feljebb is írtam, de magától meg a fáradtságtól mégis hasra feküdt és tudott aludni.
Jó az új autósülés!
Sucer! Igen, ez egy nagyon jó terápia! Tegnap jól kibeszéltem magamból! Komolyan megkönnyebbültem. Jobbulást a gyerkőcöknek! És tényleg ne aggódj, egyszer majd rákap a szilárd kajákra is!
Most Bence a betegség miatt nem igazán elfogadni mást szopin kívül. (eszik-eszik, de a 6. kanál után sír, száj ebcsuk, fej elfordít, anya kezéből kilök)
Bence sem mászik, csak úgy kúszik, mint a katonák, de azt villámsebességgel!
És pörög-forog, néha feltérdel (főleg a kádban), de ott fel is áll Apa kezei között) és ugye ma délelőtt felállt a kiságyban!
Hát én meg tavaly májusban voltam utoljára fodrásznál.
Mares! Ennyi kosz tényleg kell a Törpéinknek!
MOzgás miatt ne aggódj, tessék itt egy cikk, hogy megnyugodj:
http://www.kismamatitkok.hu/website/index.php/Cikkek/A-baba-fejl%C5%91dese/mozgasfejlodes-fejlesztes.html
Csillag! Jól áll Fanni ruhája! Bár én mondhatnám egy ruhára, hogy mellben szűk!
És jók a képek Gergőről!
Bence is majd' kiugrik a kezemből, a hordozóban megfordul és kikúszik belőle, a pelenkázóról, pihenőszékből is szeretne leugrani, nincs egy perc nyugta sem, nem unatkozom mellette, ezért sem tudok jönni, ha ébren van, mert mindig valami csínytevésen töri a fejét. Mi lesz velem később?
Woody! Jó utat nektek, vigyázzatok magatokra! Tessék onnan is jelentkezni! És Lili nagyon szép a nyári rucikban! Nekünk még nincs is nyári ruhánk, hajjajj...
Anyudnak utólag is boldog születésnapot! És a kutyusodnak is!
Bévi! Örülök, hogy negatív lett a teszt.
Minden oké amúgy?
Nklári! Hát én néha visszasírom, van, hogy semmit nem tudok csinálni, míg el nem alszik, pedig régen meg ezt a korszakot vártam.
De igen, minden kornak megvan a maga szépsége!
Nagyon ügyesen mászik Boti! Bence még csak úgy kúszik, mint a katonák
és négykézlábra állva hintázik/rázza a popsiját, közben nagyokat nevet. De ha elkezd mászni, a második mozdulat után előredől és nem próbálkozik újra. Én is levideózom majd, látva könnyebb, mint leírva elképzelni.
És mit mondtak, mitől lett a piros csík a mellednél? Én is megijedtem volna!
Évi! Háton hordozás: Azért ha elakadsz valahol, akkor csak szólj és segítek szívesen!
Szamóca! Köszönjük jobban, mindjárt írom, és végre én is tudtam kicsit pihenni.
Nem semmi súlyban vannak a fiúk! Hát igen, érzékenyek a törpék arra, ha valami nem úgy történik, ahogy szokott. Fontos nekik, mert biztonságérzetet ad.
Más ötletem nekem sincs a lázhoz, hányáshoz, csak az, hogy vidd kórházba, nehogy kiszáradjon! És sok sok gyógypuszi Máténak!
Aki nem szeret vasalni, vasalnivalót küldheti, engem kikapcsol, szeretem nagyon! Mindig lecsapok a vasalnivalóra.
Képeken gyönyörűek a babák, élőben is szívesen látnám őket!