Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem sem parázod túl a dolgokat :wink: Én sem voltam merev Bencénél sem (és én sem csináltam egyiket sem ), de most....meg vagyok ám lepődve magamon. Így alakult. Ez egy ilyen gyerek. 8)

királylány

De durva, hogy nem látnak el egy orvosi rendelőben...

Dia neked hány kg most Bence??

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Első gyereknél is lazán vettem a dolgokat, de most így a másodiknál látom, hogy annyira nem is voltam az, most sokkal lazábban veszem... :lol: :lol:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok,

Klári,
azta, nem semmi amin átmentél! Jó, hogy nincs semmi komoly! Az viszont milyen már, hogy nem látnak :?: :!: :?: :!: Botikád nagyon szép kis babóca!

Tünde,
köszi, elolvastam a cikket és megnyugodtam. Van ugye Ilang aki úgy nyomta mint Zoé, ehhez képest Oli bébi nagyon ráér... De látta már Dévényes, UH, gyógytornász is, mindenki szerint rendben a kölök :) , csak hát anya ugye nem fér a bőrébe... :oops: :oops: Zoé 9 kió és 73 cm?? Kenterbe veri Olivért, Ő "csak" 8 kiló és 70 cm.

Évi,
akkor ezek szerint még Tomika se mászik még. Na jól van, úgy látszik a fiúk nem sietnek, bár Dia Áronja, Klári Botija, Limo Bercibója és még sorolhatnám már ott van Réka és Zoé szintjén. :) :) Nem baj, mi még egy darabig nyugiban lehetünk :wink: :wink: Évi írok privit.

Dia,
vasalni én is szeretek, csak mindig olyan sok van, hogy nincs lelkierőm nekiállni. Akkor te tegnap nagyon ügyes voltál, nekem megint van 2 gépnyi ruha, hajajaj. Ma direkt nem mostam, hogy ne legyen nagyobb a kupac. Melltartóbetét kupont előre is köszi, majd írok privit. ha legközelebb beszélsz Szilvással üdvözlöm őket!

Ircsi?

Első gyerek vs. második gyerek: én ebből a szempontból furi vagyok. Ilangnál nem paráztam sok dolgon, most meg van, hogy igen. Tök ciki, de annyi mindent elfelejtettem, meg ugye Ilangnál nem volt semmiben sem viszonyítási alapom, így nem is agyaltam annyit, mint most. Meg hát Ilang nagykönyv szerinti gyerek volt, úgy evett, aludt ahogy kell, a mozgásfejlődése példátlan volt. Hiába öregszem. Mondjuk nem vagyok paramami, azért az távol áll tőlem, mert már nem sterilizálok, sikatolok úgy mint korábban, de azért néha meg tudok lepődni magamon. :oops: :oops:

Megyek, itt van a sóginőm, vigyáz a gyerekekre én meg elmegyek bevásárolni, hogy megfőzhessek holnap a hétvégére.

Pussz

Ui: csajok taliról képek?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Itt vagyok ám, csak írni nincs időm :) Most sem sok...

Tivának előbújt az első fogacskájának piciny kis sarkocskája alul jobbra :). Azóta a nyelve kilóg és furcsa arcokat vág. Nagyon édes :)
Kúszik ügyesen és néha négykézlábra áll, de még nem mászik. Nem is erőltetem, majd tudja Ő, hogy mikor mihez elég erős. Már felfedezte az egész szobát, a tükör a kedvence. Jókat mosolyog magára :)
Az evés még mindig dráma, 4-5 kanál a csúcs és ennyi. A 6. kanálnál a következő ábrázat fogad :
Kép
Ott aztán befelé semmi :D Majd egyszer csak megéhezik.
Sokat csavargunk a gyönyörű időben, barátokkal bandázgatunk, minden hepi :)

Olvastam a talis vitát, valóban tragikomédia :) Szerintem nincsen szükség személyeskedésre, nem tettem én sem.
Butaság lenne szervezni, rossz lesz a hangulata. De sebaj, legalább jobban megismertük egymást :wink:

Évi! Az elöl hordozás már nem is ajánlott ekkorka csemetéknél és a kengurunak keskeny a láb közötti része. Fiúknak nem ajánlják, szerintem Te is sejted miért. Egyszer mostanában tettem előre én is Tivát (10kg min.) vért izzadtam mire hazaértem, kb. 10-15 perc volt. Elég nagy butaság volt részemről.

Sucer! Tivadar is rövid időn belül kezdett kúszni forgásból, egyik napról a másikra. Szerintem semmi ok az aggodalomra .

Vannak kuponjaim nekem is, ha kell valakinek küldje a címét. Nincsen időm leírni mi van benne, a baba bónuszosról beszélek természetesen.
szilvi35

Maradványok:

- Berci cumisüveg
- Berci felső :)

majd a többit is átnézem :)

KÖSZIKE H JÖTTETEK!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Még talált tárgyak:

- fehér pelenka
- színes csörgő :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Köszi a vendéglátást! Nagyon jó volt ismét Nálatok! Apa fellélegzett amikor leléptünk? gondolom Neki ez így sok volt egy kicsit! :wink: :lol: bár remekül viselte!
asszem a pelus a mienk! a csörgőt nem tudom... úgy rémlik, hogy 3 játékot vittünk, és csak kettőt hoztunk, de ha fejen állok akkor se tudom, hogy mi volt az a 3...

Kép
gtunde75

Szép napot mindenkinek!

Csillag
Jól nézel ki a báli ruhában :lol: :wink:

Woody
Jó utat! Vigyázzatok magatokra :wink:

Bévi???????

Klári
Video :lol: :lol: :lol: :lol:
Jobbulást!

Szerintem, minden gyerek annyit eszik, amennyire szüksége van. Talán még nem anorexiásak, ha rendszeresen kínálva vannak, akkor esznek... és azt is jelzik, ha éhesek...
Ha nem éhes, szomjas, úgyse lehet többet beléjük tölteni... :wink:

Szilvi
Tiva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mares,fényképezőgép..???? :? :? mondd hogy megvan..

Szilvi,igen,jobban megismertük egymást,mindegy,mi akik eddig is heti szinten össze tudtuk hozni a talit,megoldjuk eztán is :)

Sucer,Berci se kúszik,mászik! A fiúk egyhelyben vannak :)

Ircsi...?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ja Tomi ma egész üvegnyit evett uzsira és még szopizott...na,elválasztódás :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

nklari: piros csík :shock: :shock: :shock: Remélem hamarosan elmúlik. Videó aranyos. A képeken meg tünemény Boti.

Évi: Tomi tündéri jó étvágyú baba... Kúszással még ráér Tomi bőven, mehet még eleget ;)

Bévi: :?: :?: :?: Hívtalak, remélem láttad, de nem akartalak később zavarni... :?

Dia: laza mami 8) 8) 8)

Csillag: báli ruha pazar... 69 kg? Nem semmi, nekem ez az álomsúly, most a nyolcvanas alján kullogok...

Mares: Korinna sem eszi meg az előírt tápi mennyiséget, de ezzel nincs is semmi baj szerintem.

Tünde: tankocska :lol: :lol: :lol: Zoé igazi kis energiabomba. Kajatéren én lazulok, bár nálunk inkább az a kérdés, hogy mit eszik meg a gyerek :?

szamoca: én meg pont fordítva vagyok, falun nőttem fel, ahol a tenyeres-talpas menyecskék 8) vasgyúró babákat neveltek, azt gondoltam hogy majd nekem is lesz egy kis Michelin babám... De nem lett, most kb. 7 kilós a kisasszony, pontosat este mérlegelünk.
Mikor először hazavittem vidékre a lányomat lenyuszizták, hogy milyen kis nyeszlett. De mindig azt mondom: majd ha az első szál gyulai kolbász a kezébe kerül, ki sem akarja majd engedni azt onnan :) Tegnap pl. csorgott a nyála a pizzáért, egy jó 3x3 cm-es darabot megevett a tésztájából nagy vígan

Tegnap voltunk szemészeten, átmosták Korinna könnycsatornáját, de nem volt elzáródás. A kötőhártya gyulák okát nem tudják megmondani, csak annyit, hogy pechszéria volt.
A beavatkozás fél perc volt és közel sem volt annyira tragikus, mivel a doktor néni előre mindent részletesen elmagyarázott (miután apuka lesápadt a hírre) sőt még a célszerszámokat is megmutatta. Korinna fél percig sírt, utána csak panaszosan hüppögött még egy fél percig, hazafelé meg már jókat kacarászott és villámgyorsan elaludt.
Aki olvassa esetleg: benne vagyunk az áprilisi Kismama magazinban a szüléstörténeteknél...
bettinyo

Bettinyó,apróbetűst már várom.
80-as alja?én is ott vagyok asszem ha jól értelmezem :)

Remélem Bévi nem haragszik meg,írtunk neki sms-t,válaszolt,1csíkos a tesztje!

Látnotok kellett volna,Mares csinált mini pizzákat
:arrow: :arrow: a csemeték cuppotak,csámcsogtak,kinézték a szánkból :lol:

evilany

Sziasztok,
voltunk vedononel, Botikam 9.20 kg !!! :shock: :shock: Centit itt nem mernek, en 68-nak mertem itthon. Szoval kis pehelysulyu o is. :lol: :lol: Pedig egyfolytaban mozgasba van...
Azt mondja, hogy ugy probaljam "leszoktatni" az ejszakai kajalarol, hogy fokozatosan higitsam a tapszert, mig vegul vizet adjak neki, azert meg ugyse fog felkelni.
Csikom mar halvanyodik, szedem a bogyokat. :( Hat ja, fura egy rendszer van itt. Mikor Boti szuletett, asszem nem irtam meg, mert kesobb csatlakoztam hozzatok, reggel 8kor elfolyt a magzatvizem, bementunk a korhazba, megvizsgaltak, majd hazakuldtek es azt mondtak hogy menjunk vissza amikor mar 5 percesek a fajasok... :shock: :shock:

Barbcsi, Limo, Melisch jol vagytok?

Most akkor nem lesz tali??? :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"][ írta:lombikbabaimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1301592102.3521.jpg[/img]

aztaaaaaaaaaaaaaaaaa! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Ircsi :wink:

Jesszus,van egy ismerősöm,2 héttel idősebb a babája :arrow: most nézem iwiwet,új kép.gyanúsan nagy a poci :arrow: képfelirat:kislányommal és ikrekkel a pocakban :shock: :shock: :shock: húúúúú....

evilany

Jó reggelt
Igaz a mondás utolsókból lesznek az elsők :)

evilany

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Úristen, ilyen korán... uram elkezdett 7kor tüsszögni ( vagy 8at) az ágyban, majd kiment, és mint egy elefánt kezdte fújni az orrát ( azt is vagy 7szer... ) szóval ennyit arról, hogy pihenek, mert Ő este buliba megy és Gergő rám marad....

Tündi: hát igen, ahogy én mindenhol ott hagyok valamit, kivéve a gyereket, úgy van ezzel más is! :) Jaja, ennyi gyereket egyszerre nem sokat lát!! HÁt igen, ilyen lehet az élet 3as-4es ikrekkel!!! :shock:

Ircsi: ne aggódj, megvan! Szerintem uram szombaton , ha megy a kislányáért, akkor ráveszem, hogy vigye el felétek! Olyan 9 és 10 között lenne ez, de majd pontosítok, esetleg megadom neki a telószámodat!

Ircsi: az igen! nem kis növekedés!

CSibuc: hmmm :) akkor megveszem :) Jaj, én is megkaptam, hogy Gergő milyen kis pálcika, mondjuk az is volt! :) de később úgy behozzák magukat, hogy csak na!

Lányok, köszike, hogy itt voltatok! Talált tárgyakat csütörtökön viszem Évihez! VAn egy nagy üccsi meg 2-3 , na már ezt sem tudom, sütike, szóval azt is szállítom majd! utolsó kép is becsatolódott... mail-ben elküldve

itt van pár ízelítőnek:

Kép --->huncutok

Kép -->talijáték! Kép --> pár másodperc múlva már NEM GErgőnél volt! :)

Kép --> Rékus is beindult!

Kép -->"Mit csinálhat most Tomika?"-- gondolja magában Berci

Kép ---> kéz a kézben :)

Kép --> talijáték Tominak is bejött!

Kép --> Egy, megérett a meggy , kettő ... ZOÉÉÉÉÉ :)

Kép ---> a lányok RSG-n vannak, Clárika a talaj! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Klari olvasó üzemben nyomom :oops: :oops: Petra nem enged írni, na meg a jó idő miatt sokat vagyunk szabadon.

Boti fenomenális a videón, nagyon aranyosan mászik. Kedvenc játékok :lol: :lol: :lol: igazi fiús választás. Petra is szereti az 1 kisautóját :wink:

Annyi mindent szeretnék mindig írni de egyszerűen nem jutok ide.

Mares cumi: megtalálja később magától is. Pl Petrának á van fogva nappal tudnád hányszor csámcsogja. Beteszi szív párat kiköpi és folytatja a játszást, jobban elvan így magába. Ma éjjel bementem éppen becsukott szemmel nyúlt utána betette a szájába. Pár perc múlva megint benéztem a kiságyba, cumi kiköpve ő meg elfordította a fejét és aludt tovább. Tehát ki tudja éjjel hányszor keresi :shock:

Ircsi Chloe a szopipárnában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lolmi is kinőttük, már szopizni sem használom, de jó célra használom, ha egyedül ül a hátához teszem, ne a földre essen hanem rá.

Évi anyukád.... :cry: hát küldjed szüleimhez adnak pár leckét neki. Most értek haza 3 hét után, apukám meg a szobába Petra képéhez beszélt :shock: :shock: :shock: már alig várták lássák skypon. Persze a kompba tettem és nem sokat látták, mert mindig csak elszökött a kamera elöl. Tornához kitartást!!!!!!! Tomika mit csinál? Kis cukorfalat!

Bévi teszte, nem lesz gond. Liliről adós vagy uj képekkel :wink:

Tünde Zoé videói, hú azt hiszem soha nem jön el az idő mikor Petra is így közlekedik.
Etetés igen egyet értek azzal ahogy csinálod. Én is 11 fele és 4-5 fele adtam neki egyebet de már kb 2 hete bevezettem a főzeléket (nem igazán mozgott a mérleg manapság - azt olvastam valahol akkor kell újabb evést bevezetni ha megáll a súlya) Én is lassan kevesebb pépet akarok neki adni, pont mert kalóriabomba és ő is kis vasgyúró, na de míg anyatejjel tudom csinálni addig adom neki.
Tej, igen én is azt olvastam napi 500 ml kéne igyanak a picik 1 éves korukig.

Nekünk bevált az édesburgonya. Amióta azt vettem Petra szépen megeszi ami főzök neki (burgonya, sárga- fehérrépa + husi) Ha valahol még nem fogadja el a baba esetleg próbáljátok ki. Kicsit drágán vettem bioboltban de nekik még kevés kell egy burgonya 3-4 adagra elég. Nagyon jó édes és sokkal könnyebben emészthető mint a hagyományos burgonya.

Szilvi ismerős a nem tetszési pofika. Nálunk sirás is van hozzá, de kb 3 napig duzzog és utána már alig győzőm kanalazni neki. Nagyon édes és már milyen nagy fiad van????

Kis huncut, első kanállal mindig megízleli, megáll és tartja a szájába érezze az ízeket na és akkor dönti el, hogy ízlik-e vagy nem. Hát az a pillanat, nem tudjátok, hogy lesem az arckifejezését :lol: :lol: :lol:

Na és már megeszi a banánt is. Szerdán vettem és délután szándékosan előtte ettem egyet. Jött lássa mit csinálok (komppal úgy jár utánam mint egy kiskutya) Nézte mit eszek, majd adtam neki elkezdte nyalni és kicsit harapdálni :lol: engedtem egy kicsit, majd összetörtem neki és a tegnap adtam neki egy picit megint: megette.

Limó hogy van Bercibó fogacska ügyben, kint van neki mind a 6???

Woddy jó szórakozást!

Sucer Petra sem mászik, kúszik maga körül de négykézlábra nem áll, csak néha de nem indul el. Lehet nem is fog csak később, mivel kompozik és imádott mindig is lábon lenni. Ismerőseim azt mondják ez nem rossz. Anya szerint én is 9 hónaposan felálltam és leindultam, majd utána kúsztam.

Dia Áron meggyógyult? Jó pókerezést mára :wink:

Clárika Réka Dm-be kis topmodell. Nekem nem jutott eszembe kosárba ültetni. Megtartják már magukat?

Barbcsi Bence jobban van már?

Napsi hazajött apa, hogy nem írsz manapság olyan gyakran?

Bettinyó apró betűshöz én is gratulálok, csak így tovább. Szemorvos: remélem ezentúl nem lesz több probléma a szemével.

Bocsi ha valaki kimaradt, de mennem kell reklamál Petrám.

Képzeljétek egész nap mesél: 3 napja ba-ba-ba, mamama, gang gang gang van. Annyit beszél. Van egy rossz minőségű videóm, majd felteszem.

Kép
Kép
melisch

Mares biztosan nekem akarod elküldeni a gépet nem Ircsinek :lol: :lol: :lol: hosszú út lenne,rendes a férjed na de azért ne használjuk ezt ki :lol: :lol: :lol:
(amúgy csajok,milyen rendes télleg :arrow: :arrow: :arrow: így hercegnőm úgy édesem!! :shock: :shock: :P )

Képeket köszi

Nekem eddig nem volt annyi eszem h.Tomi köré tegyek párnákat h.a földre essen
:? én támogattam :roll: :roll: most ott ül párnákkal,elővettem a szopipárnát én is Melisch, egyszer már borult de vigyorgott.

ma jön a védőnő.

Sucer,megkaptuk köszi köszi köszi!!

evilany

Évi: kislányér Magyarürögi úton a DAru dülőbe megy... gondoltam arra is mehet... nem hiszem h baja lenne ettől.... jaja, szokott szépeket mondani.. meg minden, de azért este amikor bementem a SPAR-ba és már hideg volt Ő kint tologatta Gergőt mert elaludt, én bementem 2 dologért, és mivel volt ott ismerős leálltam dumálni, és kb 15 perc múlva értem ki , meg arra hogy Gergő üvölt Ő meg sík ideg és oszt hogy mi a ....-át csináltam bent ennyi időt és pont jókor mert gyerek üvölt... na ilyenkor nem a kedves-aranyos férj oldalát mutatja.... :oops: hozzánk is ma jön védő-néni

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

BENCE FELÁLLT A KISÁGYBAN!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :D :D

Most az előbb történt. :)

11 felé jövök, addigra alszik, bocsi, akkor visszaolvasok, de most sír, mennem kell, egyedül vagyok.

Kép

Kép
barbcsi

Jó reggelt!
Hamarosan érkezem és visszaolvasok.
Csak anyós jön és elviszi Lilit, mivel pakolni szeretnék. :wink:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Juhééé, gyermek leadva! :lol:

Dia, Bence milyen magas! :D (és vékony is)
Tuti, jó pasi lesz belőle, dögleni fognak majd a csajok érte. :lol:
Jó pókerezést! És remélem nyertek majd sok-sok pénzt! :wink:

Klári, eszméletlen, hogy angliában ilyen az ellátás. :evil:
Örülök, hogy már minden ok!
Szép nagy Boti is! :wink:

Ircsi, szupi ez a szopipárnás kép.

Csibuc, szoktam kapni barátoktól, majd elolvasom. :wink:
Sajnálom a könnycsatorna mosást. Nálunk még utána is volt sírás, de cicit előkaptam és akkor kezdett megnyugodni.

Nálunk a legújabb dolog, hogy fenekét felemeli és előre-hátra ringatózik. A keze még nincs nyújtva. Ezt milyen mozdulatnak hívják? anyukám (nemzőnek hívja) :shock:

Régen raktam fel képeket, előszedtem a nővéremtől kapott nyári ruhákat és ezt találtam.
Kép
Kép
Kép
Kép

woody

Pécsi, tali ismét szuper lehetett! :lol:
Ha már itt vagyunk, találtam Pesten egy szuper helyet, ha valaki még szeretne egy nagyobb összejövetelt. Persze nem kényszer, csak ha mindenki úgy gondolja. Bérlés 5000FT/óra (ha jön 15 család, 3 órára 1e fejenként) http://www.babapiheno.hu/01_retek/index ... lerhetoseg
(kert, szobák, játékok minden van :wink: ) Ha játszótér is kell (nagyobb), akkor kb.2 perc a Millenáris. (ott van a csúcs játszó). Ja és apukáknak lehet a Mamutban vásárolni ha unatkoznak (kb.1perc).

woody

Jó reggelt! :)

Mares
Köszi a lehetőséget! :)

Melisch
Igen, tartja magát.
Már a babakocsiba is állandóan ül, sőt az babahordozóba is mindig felül :arrow: ezt megmutatta tegnap Évinek is :)
Mászik, gondol egyet leül, feláll.... na és persze pakol...

Ma jönnek nővéremék, s itt maradnak hétvégére, mert elszállt a kazánjuk, így nincs meleg vizük, s nem egyszerű az alkatrész hozzá.
Párja elutazik a hétvégére, én is egyedül vagyok ugye, így legalább jó kis mozgalmas hétvége lesz :)
Tuti szétszedi a két gyerek a lakást :lol:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika,de jó,lesz társaságod.Jó nektek hogy jó testvérek vagytok.

Mares,hát mindenkinek vannak rossz percei :)
alapvetően azért rendes pasi(nak tűnik)
Azért írtam mert Ircsinek címezted a fgéppel kapcsolatos hsz-t hogy elküldöd a férjeddel :) gondoltam ne menjen már szegény Heidelbergig :) holnap de.itthon leszünk amúgy!Add meg a számom,persze,és köszi!!

Na,Tomi alszik,védőnő sehol.

Ja megkérdeztem az ismerősöm,szeptemberre várja az ikreket,a kislánya akkor lesz 14 hós.Hát,én befonnám a szemöldököm is. De persze kívülállóként más,ha a helyében lennék biztos felülkerekedne a boldogság az aggodalmakon.(bár,hogy lehet ellátni egy 14 hóst,aki örökmozgó és teljes figyelmet igényel és 2 picurt..?sztem,egyedül sehogy)

Woody,Lili nagyon fotogén :) sokat változott ő is!

evilany

Lányok, szorítsatok nekünk, viszem Mátét dokihoz. Tegnap elkezdett hányni, lázas, náthás. Elvittük ügyeletre, ahol azt mondták, hogy ha még hány, vagy lázasabb lesz vigyük be a kórházba, mert közel van a kiszáradáshoz. Adott is beutalót a gyerekosztályra. Este már nem volt gond, ivott is, így nem vittük be, ma viszont reggel evett, és azóta megint rosszul van, hány. Most alszik, de amint ébred viszem.
Itatom, kap orrcseppet, lázcsillapítót. Mit csináljak még??

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Jajj szegény :(( vidd el mielőbb,legfeljebb kap kis infúziót..

evilany

Ígértem videót így mesélt nekem egyik este, fürdés előtt kicsit már álmosan http://www.youtube.com/watch?v=AxzY1t5rqvk

Itt meg éppen gyümölcsös tejpépet "kóstolunk" a 3. kanálnál ez volt a reakció http://www.youtube.com/watch?v=-VxfpOFipcs

Évi mindig tanulunk valamit, nekem pl nem jutott eszembe a kosárba ültetnem Petrát az üzletben

Szamoca kórházba vele, gyógypuszi!!!!!!

talis képek ISTENIEK!!!

Mares minden pasinak van rossz pillanata, az enyém is fújtatott volna. Te írtad, hogy párod nem akar 2. babát, még nem vagy soha nem akar?

Kép
Kép
melisch

Látva a csajok nyári szerkóját lassan belátom Petra kis vasgyúró, még nincs 8kg de ő olyan kis michelin Lilinek milyen szép hosszú egyenes combja van :shock: :shock:

Na megyek dolgomra

Kép
Kép
melisch

Melisch: mesemondó brigád! :)

ÉVi: igen?? :shock: hát... kicsit kész voltam akkor tegnap ha nekem ez fel sem tűnt h kinek üzenek :) Pedig én ma ismét ikrekkel álmodtam, de msot azt, hogy az egyik munkatársam felesége, akinek már van egy fiúk ( ez nem álom), ikrekkel terhes! Tiszta zizi vagyok! Mert most bennem van, a jaj, de jó lenne tesó dolog :) talán azért...

Woody: jaj, milyen cukker ezekben a rucikban! Megzabaaaaa! Esetleg hintázásnak hívni? :lol:

Clárika: az igen, akkor gondolom csatatér lesz, de sztem a 2 gyerek jól kifárasztja majd magát! TEgnap még aludt Rékus?

Gergő 10:12kor ébredt, jött a védőnő 10:30 körül, majd mindenfélét nézett h mit tud Gergő, majd elment mert már éhes volt a drágám, 11:13kor ette a tápit, és 12:30kor már kész volt, sírás, adtam neki inni, tea után nagy böfi és jött is ki tea meg nyál, majd betettem az ágyába háton fekve hogy addig játszhat amíg kiteregetek... mert nem akart aludni a kezembe... ahogy szedem ki a ruhákat, hallom, hogy "énekel"-.....(altatja magát) , majd ének vége, és nagy csend! Arra mentem be , hogy háton alszik, mint a tök!!! Szétrakott lábakkal, párnák felé be! Pedig ágyon mindig hason alszik!!! :shock:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Kicsit késve, de ideértem. :oops: Mentségemre szóljon, hogy teregettem, vasaltam, mosogattam. :)

Dia! Köszi a tippet, vettünk is olyan Luuf Baby balzsamot, amit írtál, használt! :wink: A kiságyat hogyan emeltétek meg? Egy pokrócot tettél a matrac alá fejrésznél? Egyébként ez is megoldódott: Bence hason aludt, már annyira fáradt volt, hogy ahhoz sem volt kedve, hogy hason kinyomja magát álmában, egész éjjel így aludt. Pizza recept nagyon jó! :D
Jó hosszú Áron. 8) És igen, nem kell aggódni, hogy fogyott, egyrészt sokat is beteg mostanában, másrészt már annyit mozog, hogy gyorsan lemozogja magáról a gr-okat. :D

Tündi! Sajnos senki nem jutott el vásárolni, holnap mennek, így a puding holnapra halasztva. (tegnap az aldiba beugrottunk, de ott nem találtam kedvemre valót hozzá) Remélem finom lesz, már készülök rá! :D

Ircsi! A Nasivin orrcseppet kapta 3x1-et, az orrába, lefekvés előttre időzítettük az utolsót. Hason feküdni nem szeret, mert kinyomja magát, ahogy feljebb is írtam, de magától meg a fáradtságtól mégis hasra feküdt és tudott aludni. :) Jó az új autósülés!

Sucer! Igen, ez egy nagyon jó terápia! Tegnap jól kibeszéltem magamból! Komolyan megkönnyebbültem. Jobbulást a gyerkőcöknek! És tényleg ne aggódj, egyszer majd rákap a szilárd kajákra is! :wink: Most Bence a betegség miatt nem igazán elfogadni mást szopin kívül. (eszik-eszik, de a 6. kanál után sír, száj ebcsuk, fej elfordít, anya kezéből kilök)
Bence sem mászik, csak úgy kúszik, mint a katonák, de azt villámsebességgel! 8) És pörög-forog, néha feltérdel (főleg a kádban), de ott fel is áll Apa kezei között) és ugye ma délelőtt felállt a kiságyban!
Hát én meg tavaly májusban voltam utoljára fodrásznál. :oops:

Mares! Ennyi kosz tényleg kell a Törpéinknek! :)
MOzgás miatt ne aggódj, tessék itt egy cikk, hogy megnyugodj: http://www.kismamatitkok.hu/website/index.php/Cikkek/A-baba-fejl%C5%91dese/mozgasfejlodes-fejlesztes.html

Csillag! Jól áll Fanni ruhája! Bár én mondhatnám egy ruhára, hogy mellben szűk! :oops: :roll: És jók a képek Gergőről! :) Bence is majd' kiugrik a kezemből, a hordozóban megfordul és kikúszik belőle, a pelenkázóról, pihenőszékből is szeretne leugrani, nincs egy perc nyugta sem, nem unatkozom mellette, ezért sem tudok jönni, ha ébren van, mert mindig valami csínytevésen töri a fejét. Mi lesz velem később? :roll: :lol:

Woody! Jó utat nektek, vigyázzatok magatokra! Tessék onnan is jelentkezni! És Lili nagyon szép a nyári rucikban! Nekünk még nincs is nyári ruhánk, hajjajj... :roll: Anyudnak utólag is boldog születésnapot! És a kutyusodnak is! :)

Bévi! Örülök, hogy negatív lett a teszt. :) Minden oké amúgy?

Nklári! Hát én néha visszasírom, van, hogy semmit nem tudok csinálni, míg el nem alszik, pedig régen meg ezt a korszakot vártam. :oops: :D De igen, minden kornak megvan a maga szépsége! :) Nagyon ügyesen mászik Boti! Bence még csak úgy kúszik, mint a katonák :lol: és négykézlábra állva hintázik/rázza a popsiját, közben nagyokat nevet. De ha elkezd mászni, a második mozdulat után előredől és nem próbálkozik újra. Én is levideózom majd, látva könnyebb, mint leírva elképzelni. :)
És mit mondtak, mitől lett a piros csík a mellednél? Én is megijedtem volna!

Évi! Háton hordozás: Azért ha elakadsz valahol, akkor csak szólj és segítek szívesen! :wink:

Szamóca! Köszönjük jobban, mindjárt írom, és végre én is tudtam kicsit pihenni. :) Nem semmi súlyban vannak a fiúk! Hát igen, érzékenyek a törpék arra, ha valami nem úgy történik, ahogy szokott. Fontos nekik, mert biztonságérzetet ad.
Más ötletem nekem sincs a lázhoz, hányáshoz, csak az, hogy vidd kórházba, nehogy kiszáradjon! És sok sok gyógypuszi Máténak!

Aki nem szeret vasalni, vasalnivalót küldheti, engem kikapcsol, szeretem nagyon! Mindig lecsapok a vasalnivalóra. :oops: :D

Képeken gyönyörűek a babák, élőben is szívesen látnám őket! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

BArbcsi: gratula a felálláshoz! Cikket meg nagyon köszönöm!

Melisch: okok: 1. már öreg maga szerint ( 42.ben van), 2. már van 1 12 éves lánya, 3. most nem olyan a meló ( konkrétan most nincs, szerződése lejárt).... röviden ennyi... illetve a 4. de ez csak én szerintem, hogy imádja Gergőt, él-hal érte, de ha Gergő sír, nem tud mit kezdeni vele, látom, hogy ideges lesz.. meg GErgő sírósabb meg nyügisebb szerintem az átlagnál, sokat kell csakis vele lenni... és ezt lehet, hogy a kora miatt már nem úgy bírja... nem azt mondom, hogy idegesíti olyankor, de múltkor is egy kis kiabálásos este után feltette a kérdést => " kell ez nekünk mégegyszer???? :shock: " Pedig nagyon várta hogy legyen Gergő , tényleg! CSak lehet, hogy jobbbb babát várt! :oops: :( :cry:

Szamoca: dokihoz!!!! remélem h hamar rendbe jön, majd gyere, hogy mi volt!

na így dőlt ki a kis-Főnököm:

Kép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

:( Meg tudták csinálni nővéremék kazánját ...
Majd holnap megyünk anyumhoz, ott bandázunk.
(legalább nem itthon szedik szét a pecót :D )

Melisch
Nagyon beszédes a lánykád :)
Lehet azt hondta:
Anya, kész van már a víz? Sokára megyünk fürdeni?
Már nagyon álmos vagyok :D

...és világosan a tudomásodra adta, hogy neki az a tejpép ugyan nem kell :D Édesek!!!!! :)

Sajnálom, hogy ilyen sokan betegeskednek! Jobbulást nekik!

Barbcsi
Ügyes a kis uraság ;)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Dia! Pókerparty, küldheti az sms-eket. :D :D Szilvásékat én is üdvözlöm!

Kuponokat majd én is teszek fel, ami nem kell, csak Tominál van. (egyedül nem tudok menni vásárolni, nincs jogsim, így nála vannak :) )

Clárika! Hát Rékát is meg tudnám dögönyözni, az biztos! :)

Én is "laza" vagyok, én csak a szilárd kajákat vezetem, de én sem olajozom Bence bőrét, még testápolót sem látott soha, csak a fürdővízbe tett fürdető, mégis olyan kis finom puha bababőre van :wink:, én sem sterilizálok, mellszívót is csak forró vízben öblítem el, ha használom, meg Bence tányérját, kanalait, de mondjuk öltöztetésben sem öltöztetem túl, mindig a nagyszülők jobban idegeskednek, hogy "jaj szegény gyerek megfázik" stb., pedig az "amiben én jól érzem magam plusz egy réteg" módon öltöztetem, hiába nem értik meg, de ő nem az a fázós baba, eddig mindig azért sírt, mert melege volt, fázásért még sosem. :oops: Én is ugyanazt a mosószert használom a ruháihoz, és azon sem parázom, hogy jaj nehogy beverje a fejét a búgócsigába, jaj nehogy a fogához üsse (anyósom állandóan aggódik, hiába mondom neki, hogy nem lesz semmi baja tőle...) stb. Persze van olyan is biztos, amiben nagyon merev vagyok. :D De a hozzátápinál mentségemre szóljon, azért is félek, vagyok óvatos, mert nagyon sok az allergiás a családban, húgom pl. az almára, répára is allergiás, pedig az a legkevésbé allergénebb.

Bence ma reggel pucéran, éhgyomorra 8550 g és 71 cm volt 1 hónapja, pontos adatokat 2 hét múlva tudok, akkor megyünk védőnőhöz.

Szilvi! Gratula Tiva első fogához! :wink: Bence is tükörimádó, pontosabban a benne lévő baba kelti fel nagyon a figyelmét. :) De édes a képen! :lol: Bence is kb. így reagál néha. :D

Betti! Örülök, hogy nem sírt Korinna, remélem most már nem lesz baj a szemével! (itt Veszprémben szokás csak, hogy 1 éves korig nem csinálnak semmit, aztán mossák át, de altatásban, doktornő mondta) Apróbetűs dejóóó! Veszek is egyet, úgyis terveztem. :wink:

Nklári! Köszi, jól vagyunk! Anyáám, hazaküldtek? :shock: Nálunk lecs_szték azt, aki nem ment be elfolyt magzatvízzel 12 órán belül. :? Úgy látom, az egészségügy nem csak nálunk is c@r...

Tali én nagyon nagyon örülnék, ha lenne!!! :roll: :roll:

Ircsi! Hűű, mekkorát nőtt Katus! És holnap már 9 hónapos! :shock: Hogy telik az idő, mintha most születtek volna... :roll:

Évi!Aztaaa :shock: :shock: Néha még Bencével is nehezen bírok, ha emellé most ikreim lennének, hűűű.... :roll: :oops:

Talis képek szuperek megint! :)

Melisch!Jók a videók Petráról! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Na és akkor rólunk is. :) Bence köszöni szépen, meggyógyult a doktornő szerint, tegnap voltunk kontrollon. Igaz, néha még köhög egy kicsit és szörcsög, de ez legyen a legnagyobb problémánk. :) Továbbra is napi 2-3 kakija van, így a probiotikumot (Pro+kid) szedni kell még 1 hétig, addigra rendeződni kell a székletének is. Most picit aggódom, mert apósom lebetegedett, tiszta nátha és csúnyán köhög, nem is jön Bence közelébe, remélem nem kapja el.

Tegnap emiatt itthon volt Tomi (doktornő miatt, ő vitt be), és volt az egyetemen állásbörze, fél sikerrel már járt, jippiii!!! :wink: :wink: Egy fehérvári céghez keresnek gépészmérnököket, az angol nyelvtudás nem elvárás, csak előny, pályakezdőket is szívesen várnak, ha sikerül, akkor beszervezik az ápr. 8-ai csoportba állásinterjúra, ha nem, akkor későbbi csoportba kerül. Elvileg többfordulós, de ismeri azokat a rajzprogramokat, amiket kell és jól elbeszélgetett a pasival. Kérdezte Tomit, hogy bejárna vagy albérletbe mennénk, mire mondta, hogy albérlet, a pasi meg mondta, hogy azt támogatják. Most reménykedünk, drukkokat nagyon szépen megköszönnénk!!! :roll: Volt még egy cég is, de az móri, pápai, kecskeméti, mezőlaki telephelyű, de azt is megpróbálja.

Aztán délután csavarogtunk egyet, olvastam az újságban, hogy Veszprémben, a Séd-völgyben az állatkert melletti parkot nagyon szépen felújították, és készült egy játszótér is Népmesék játszókert névvel, nagyon jó! Van kemence is, trambulin, meg sok sok gyerek picitől a nagyig apukákat is beleértve. :lol: Vittünk babakocsit, Bence nagyot aludt, mi beszélgettünk, romantikáztunk egy kicsit. :oops: :wink:

Jön a 3. fogunk, de érdekes módon nem a felső metszőfoga, hanem alul a bal alsó 2-es, ez így tényleg lehetséges? Már látszik az éle. :)

Képet is teszek mindjárt, de Bence felébredt, letettem a földre, de már a székem alatt rosszalkodik. :lol: 8)

Kép

Kép
barbcsi

Na megjöttünk, most szerencsére jobb a helyzet, kapott gyógyszert, aludt, evett is, és egyelőre benne maradt a kaja. Ha rosszabbodna, akkor viszont kórház. Kicsiőt sípol is, azt mondta a dokinéni, hogy kezdődő hörghurut, de ez jelenleg másodlagos, a hányást kell megszűntetni először.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Mares! Köszi, te Törpéd nagyon édesen alszik! :wink: Cikket meg szívesen és nyugi, semmi baj nincs Gergővel, beindul és majd le sem lehet állítani! :)

Clárika! Neked is köszönjük a dicséretet! :wink: Igaz, nem olyan kis Superman, mint amilyen Supergirl Rékus, de nekem ez nagy dolog volt és majd utolérjük őt is, még el is sírtam magam örömömben! :roll: :)

Képek, bocsi, hogy ennyi sok:

Triciklit kaptam :D
Kép

Anya, finom a telefonod
Kép

Sétáltunk volna... de elaludtam öltözés közben :)
Kép

Már megint csibészkedem :D
Kép

Itt voltunk tegnap
Kép

Anyával :)
Kép

Apával :)
Kép

És így aludtam :wink:
Kép

Most már tényleg megyek. Ha hazaér a Tomi, még visszanézek!

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok.
Minden baba gyönyörűséges...pécsi kicsi csajok hogy állnak,ugrálnak-hihetetlen :)
Tegnapi neurológia:
Doktornő szerint normális méretű a feje...de mérni kell minden hónapban rendese,mivel zárt a kutacs.
Nem annyira aggasztó-de gond...nappal nem forog...nem mászik...ezt este műveli csak az ágyában...négykézlábra áll...és hintázik (mintha vissza lenne maradva)előre löki magát és ennyi.Reggelre keresztbe kasul ébred és hanyadt fekvésben (ugye mi hason alszunk)
Stabilan ül-nyúl dolgokért,kézen fogva sétál,hol lábujjhegyen hol talpon...
Elviszem a korai fejlesztőbe hátha jobb lesz!
Rugóshinta,komp a menő...mivel hanyadt feküdni nem sokáig szeret,nincs el,nem forog...hason meg mindent öszehány napközben...
Ápr.4-e Gasztro...a reflux miatt....
Állítólag akkor szűnik majd ez a bukásos dolog meg ha függőleges lesz és nem vízszintes.(mármint többet áll,megy...stb)
Röviden ennyi.

Fanni meggyógyult...Geri még nem..köhög,takonykór ezerrel,fogzunk,nyűgösek vagyunk stb...

Kép Kép Kép Kép

és elkészült a falunk végre...nem olyan mint a régi,de megteszi :)
Gergő Új birodalma
Kép

a lakásban elszórva pedig a lepkék:

Kép Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Babák gyönyörűek! És már nem is annyira babák :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan gyorsan megnőnek! :oops: :cry: :wink:
Ügyesek valamennyien!

Évi
Ismerősödnek gratulálok! (és kicsit irigy vagyok :oops: )
Ha ott lennél, te is képes lennél megbírkózni ilyen feladattal :wink:

Szamóca
Jobbulást Máténak!

Barbcsi
Drukkolok, hogy Tominak összejöjjön valami normális munka!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Hűűű de elfáradtam. Takarítottam, de ragyog a lakás) Nagyobb volumenű dolog volt, de van még egy csomó dolgom (szekrényeket kellene pakolni)

PÓkerparty holnap este lesz :wink:

Barbcsi a kiságy lába alá a fejrészénél betettünk két lexikont. Így nem csak jobban kap levegőt a gyerek, de minden bizonnyal okosabb is lesz :mrgreen:
Gratulálok a felálláshoz!

Évi :shock: kicsire pici és mindjárt kettő...hát jól belecsaptak a lecsóba :lol:

Sucer kupont jövő héten tudom feladni (ma nem jutottam a postáig) :D

Ircsi hűűű így látni mennyire megnőtt Katus is :D

Szamca remélem minden rendben lesz és nem kerül vissza a gyermek a kórházba. MIelőbbi gyógyulást! Pussz a betegnek.

Csillag Gergő nagyon huncut, a fal nagyon tuti. Mondom én, hogy ügyes vagy!

Csibuc elmentem ma a Tescoba és szokásommal ellentétben ott helyben elolvastam a cikket :D Legszívesebben szétkürtöltem volna, hogy őket ismerem! :lol: 8)

Ööööööö......nem tudom mit akartam még....

Melisch nem felejtettem el a privit! Áron jól van, köszönöm. Petra tünemény :D

Talis képek nagyon aranyosak, Bencének végig kellett sorolnom ki-kicsoda :D

Nklari Boti, mint pehelysúly :D

Clarika :lol: sokkal jobb, ha a mamáék lakása van felfordítva.....azt én is jobban szeretem 8)

Majd még jövök.....

királylány

Kész bepakolva. :wink:
Gyermeket most kaptam vissza, most egyedül játszik.

Melisch, Lili „csak” 7330g! Petra kis formás baba.
De cuki Petra ahogy beszél, nagyon szépen ül. :D Nekünk is ilyen tekink van.
Hát a tejpép nem ízlik az tuti….

Szamóca, jobbulást Máténak!

Barbcsi, milyen szép helyen voltatok! :D Nálunk is a távirányító a menő!
Drukkolok a munkához!

Mares, édes a kisfőnök. :D

Clárika, majd a bandázásról kérünk képet!

Csillag, szép lett Gergő szobája. :D
Igen a refluxnál nekem is ezeket mondták, én is nagyon reménykedem….

woody

Melisch,Petra nagyon édes.

Barbcsi,drukkolok Tominak!

Woody,jó utat,de izgi!!! Sok sok képet!!

Dia,talis képek :lol: :lol:

Vettünk Tominak egy asztalra tehetős etetőszéket(is,mamához,nyaralni) most úgy ettünk,hogy odaült velünk,és mókázgatott :) ette az asztal szélét,dobálta le a játékokat,visongott :)

Csajok,rossmannban 04.04-10-ig:
minden Kecskeméti HÚSOS menüre 20% kedvezmény
folyékony tejpépek 400 ft
Humana bébidesszertek 400 ft
Gabi 2 db tusfürdő 899 ft
Hipp gyümölcsök 219 ft

evilany

Sziasztok!

Én is előkerültem, itthon van Apa, így lett két gyerekem újra... ;) (HÁLA ISTENEK!!!)

Betti, a postás sztorin még most is mosolygok! Jó lehetett!!! :)

Mares, nálatok is jó lehetett. Én még ilyet nem kaptam Boriszkától,de ami késik, nem múlik... ;)

Évi, basszus, nem is értettem, hogy milyen másik nőre bízod Tomi körömvágását... Aztán ahogy tovább olvastam, rájöttem, hogy az az urad... :lol: Hát, meg is irigyeltem a "sörényét"!
A mamás ügyet meg nagyon sajnálom, de nyilván nem véletlen, hogy Tomi így reagál rá...

Ircsi, a tavasztündéres kép csuda aranyos! És a gyerekülés is nagyon szupernek néz ki.
Ja, és a "régen és most" képek... Azta, annyira rohan az idő!!!!!! :cry:

Clárika, százalékot kérnék a Libero cégtől... :lol: nagyon jó kis kép!
Én valamiről nagyon lemaradtam a férjeddel kapcsolatban. Merre jár? Akkor klubot nyithatunk Apa messze dolgozik elnevezéssel... :cry:

Csillag, a napszemcsis kép a fiacskádról nem semmi!!!!

Barbcsi, örülök, hogy Bence helyre jött végre! Kemény volt az utóbbi pár napotok, az biztos!

Dia, Áron hogy van?
A pizza biztos nagyon jó lett! Egyszer majd én is kipróbálom a recepted, köszi!

Szamoca, nagyon sajnálom Mátét!!! Drukkolok, hogy minél előbb elmúljon a hányás!
Tudom, hogy nem ez lesz mostanában a legfőbb feladatod, de ha ráérsz, én szívesen venném az Alverde és Weleda kuponjaidat, illetve a Babylove melltartóbetétes kupont.

Meg persze akinek van bármilyen Alverde és Weleda kuponja, azt nagyon megköszönném!
:oops:

Én is akartam már felrakni kuponokat, majd valamelyik nap meg is teszem!

Tudom, hogy vannak akiket kihagytam, ne haragudjatok, nem szándékos, csak szita az agyam...

Rólunk annyit, hogy Apa hétfőn hazajött, előtte 2O perccel Boriszka felállt a kiságyában!!!! :D
Tegnap este meg, míg én készítettem a vacsorát Boriszka apával játszott, úgy, hogy Apával szemben, az ölében térdelt és bújt oda hozzá, a kis nóziját az Apja orrához nyomkodta, vigyorgott és egyértelműen, látszott, hogy tudatosan azt mondta, hogy PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁPÁ...
Basszus, a kés kiesett a kezemből, az Apja meg büszkén magához szorította kisfiát és láttam, hogy (persze próbálta titkolni) pár könnycseppet morzsol el... Na persze én is elbőgtem magam... :lol:
Szerintem ezek azok az élmények, amiket soha nem felejt el az ember...
(Meg persze jó az amerikai konyhás nappali, így készül a kaja, de mégis együtt a család, és nem maradok ki a fontos eseményekből... :D )
Apa a jövőhét szombaton ismét megy egy hétre Brüsszelbe... Nagyon jól sikerült az előző hét, így muszáj menjen, mert "szétszedik".
Aminek persze örülök, mert így 99%, hogy legkésőbb nyár végén költözünk, de rossz is, mert most pár hónapig Apa egy-egy hétig nem lesz... Mindegy, csak kibírjuk valahogy! :wink:

Tudom, hogy vmit még akartam, de nem jutb eszembe. Mindegy.

Jó éjszakát! (Már itthon mindenki alszik, én meg még mindig fent kukorékolok.)

Kép
napsugar1123

Jó reggelt!

Úgy látom, velem van tele a fórum... :) Este én voltam az utolsó, reggel meg az első. Na, ilyen sem volt még! :wink:
A Férjem és az Apukám most visznek ki a telkünkre egy fuvar faanyagot, mert a kertbe építenek egy pagoda szerű "valamit"... :)
Én meg nem tudtam már visszaaludni. Kismanó még édesen alszik.
Várom Őket haza, mire visszaérnek, addigra Boriszkát is elkészítem és irány a nyaraló! Persze remélem, hogy jó idő lesz!

Dia, Áronnak NAGYON BOLDOG ELSŐ NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!! Puszilgasd meg a nevünkben!

Mindenkinek szép napot kívánok!

Kép
napsugar1123

Napsi, megkönnyeztem én is Boriszka apázását :)

Kép
xtina75

Áronnak
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X