Új privát üzeneted érkezett!

Pannik,
többségében igen, a szerdák az övék :-)

na kivételesen nem most kelek, hanem most fekszem le, nehéz napom lesz ma, és kemény.....

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

zárszónak

Kép

kubuspace

Sziasztok! Jóreggelt!

Pannik: Este korán elaludtam, de most az első gondolatom Te/Ti voltatok. Hála ég jóhíreket látok, nagyon örülök!! Jó, hogy pont a dokid volt és hogy a bébivel is minden rendben, tényleg!!! :) Vigyázz Magatokra!!!
Pihenést/ágynyugalmat nem rendeltek el???

Kubukám: remélem azért nem lesz "annyira" nehéz a mai napod!!!!
Tüneményesek a gyerekek, hihetetlen, hogy a "kis-égedelem" már hogy ül és játszik!!! :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Azért kíváncsi leszek, hogy a Babanetnél mikor veszik észre, hogy hétvégén óraátállítás volt...... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

sziasztok,

én is bealudtam este...

Pannik,
de jó hogy minden oké. :-) annak idején így is úgy jártam, hogy amikor bementünk az ügyeletre, épp a saját dokim volt bent és nagyon megnyugtató volt.
pihenj sokat!!!!

Kubu,
édesek a gyerkőcök. :-)

Eszter,
drukk péntekre és továbbra is kitartást ehhez a nehéz időszakhoz. ölellek!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Pannik!
nagyon örülök,h minden rendben van!!!!

Kubu!
Édesek!!!! :D
vikus82

Csajok (főleg Zsuzsó, Oroszlán, Estrella.....) illetve Akik már esetleg szültek a JÁnosban és meglenne....

Egész véletlenül sikerült valamelyikteknek lementeni/kinyomtatni a szülésznő lélegzős rajzolt fájlját???? Azt írja ki a link, hogy 10-nél többen megnézték már, ezért nem nyitható meg.... :shock: Nóri is keresné....

andrea-1

Andikám,
átküldtem a rajtot gmailre.
Nóri címét nem tudom.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Pannik, nagyon örülök hogy minden rendben van. rendesen leizzadtam reggel mikor olvastam mi is történt.

Kubu, nagyon aranyosak a gyerekek.

Tali, apa sajnos kilőtte magát, nem lehet kismamák közelébe 3 hétig. Van valami kiütés (vagy hasonló) rajta, nem fertőző de terhes nővel ne talizzon. (na ezt én se értem), de ezt mondták neki.
Így sajna Marost csak vonattal tudjuk megközelíteni, én oda nem megyek egyedül autóval. Még az uszi is néha messze van nekem.
Vicky, sajnos nem tudunk kivinni benneteket. Nagyon sajnálom.
Én még gondolkodom hogy kimenjek e. Ha apa nem javul, biztos nem megyek.

Megyek vissza melózni. Puszi mindenkinek
franci

Vicky
Mondjuk ezek nem játszótérre menős cipők, de be tudják koszolni magukat, azt elhiszem :)
Sajnálom a nyuszit, okosak voltatok, hogy rögtön ketőt vettetek belőle...

Pannik
Huh, nagy megkönnyebbülés, hogy minden rendben!!!
Ez volt az első találkozás a dokival? Mekkora mázli, hogy pont ő volt ügyeletes!
Szegénykém, nagyon szörnyű lehetett!

Andi
Jól van, nem parázok.
Barátnőm cukros volt és nem lett óriásbabája, ha meg az lesz, az lesz, csak legyen egészséges!
Horkolást sajnálom!!! /Nálunk csak akkor van szerencsére, ha előtte pálinkázás volt, de apu elviselhetetlenül horkolt, hallgattam pár évig…/
Nekem megvan a légzős cucc, gyorsan lementettem, dobsz piriviben email cuccot?
Okos dolog így feltenni, hogy 10 ember nézheti meg, még jó, hogy gyors voltam...
De most nézem, Zsuzsó megelőzött...

Kpn
Kitartás!!!
És még férjed is kidőlt, remek, jobbulást neki!
Kinek üzensz majd, ha action van?

Judit
Hú, remélem tudtatok ügyeskedni a lakásügynél! 2 héten belül költözés, az durva!!!
Viszont óriási szerencse hogy ilyen hamar el tudjátok adni a régit.
Basszus, jövő péntektől még nem tudom kiiratni magam…
Lehet megpróbálom leboltolni a céggel, hogy papíron kiiratom magam, de bemegyek dolgozni.

Lujzici
Remélem nem lesz semmi gond és csak rosszul érzed…

Ann
Sajnálom, hogy nem lehet ilyenkor még uh-on semmit látni, szörnyű lehet ez a bizonytalanság :(
Holnapra mennek továbbra is a drukkok ezerrel!!!
Lekéstem tegnap a Sejtjeinről, megint nincs otthon net, így csak ma olvastam...
3 napja váltottunk szolgáltatót, a 3 napból egyszer volt net.

Kubu
Még mindig zabálnivalók :)

Kép Kép
estrella22

Franci
lehet, hogy én is vonatozni fogok...
Sajnálom, hogy kidőlt a férjed :(

Kép Kép
estrella22

Lányok!

Ha sok autó megy a tali helyre és van valakinél hely, én is szívesen csatlakoznék.
Viszont, ha autó hiány van, akkor megyek én is kocsival és akkor még hozzám is beférnek többen! :)
Majd egyeztessük, hogy hogyan lesz - ha kérhetem! Ha jól összeszervezzük, gazdaságosabb és környezetbarátabb lesz :)

most melóznom kell nagyon!

puszi

eszter82
Budapest

Még a cipőtémához:
találtam aranyos kis puhatalpú cipőket én is, nem tudom, milyenek...
http://relaxbabatextil.hu/spl/802395/Tw ... alpu_cipok

Kép Kép
estrella22

Estrella,

ezek jók, nekünk is volt ilyen, de teszen sokkal olcsóbban meg lehet venni.
http://www.teszvesz.hu/listings/index.p ... %FA+cip%F5

kubuspace

Pannik,
:D :D :D kimondhatatlanul örülök nektek!!!!!

Eszterem,
jó látni téged :)
Holnapra drukkok :arrow: :arrow: :arrow:

Estrella,
a Sejtjeinket a Duna Autonómia is vetíti, és ott ma lesz a kezdő rész este 8-tól, tehát nem maradtál le! Én is csak ma kezdem majd!
Meló ügyben az én főnim is most töri a fejét, hogy hogyan tudnánk megoldani azoknak a napoknak a honorálását, amiken még esetleg bejövök táppénz mellett hogy lezárjam a projektjeimet.

Kubu,
azok a rosszcsont pofik :lol: :lol: :lol:

Lányok,
hát nemtom mi lesz tali ügyben, mert egyelőre az biztos, hogy anyuék nem tudnak azonnal beköltözni a megvásárolt lakásukba.
Szerencsére megértették hogy mindenkinek kényelmetlen lenne nálunk most, így albérletkeresés megy ezerrel a hétvégén.
Ezért most még kérnék drukkokat, lécciiii!!!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Tegnap kiderült, hogy az eddigi kettes iker terhességem hármas, mivel az egyik petezsákban egypetéjű ikrek vannak.

A hármas terhesség kockázata miatt redukciót javasolnak, úgyhogy nem vagyok egyszerű helyzetben, mivel az is kockázatos. Egyenlőre még várunk, mivel a külön álló embrió kicsit kisebb, mint a többik, ezért elképzelhető, hogy magától felszívódik. Ráadásul a választott orvosom haja égnek állt, amikor meghallotta, hogy hármas, mivel a legtöbb orvos max. sima ikreket vállal. Még jó, hogy van internet, ezért gyorsan találtam olyat, akinek ez nem meglepetés és adott esetben a redukcióban is járatos.

Szép napot mindenkinek!
nagya1
Balassagyarmat

Nagya: húúú,ez nagyon nehéz lehet!
Fogalmam sincs,mi a legjobb ilyenkor,talán tényleg az idő fogja megoldani.... :?

A redukció gondolata durva... :shock:

És közben csoda is,hogy hárman vannak!!!
Vendég

Sziasztok,

Azta, Nagya, ez egy nagyon lélekgyilkos helyzet. Ilyen döntést meghozni... nagyon kemény. Nem tudom mi a jó megoldás, első pillanatban minden idegszálam tiltakozik a meggyilkolás ellen de ha a másik kettő baba érdekében történik (juj még akkor sem tudnám ezt ennyi küzdelem után megtenni).

Adja Isten, hogy elrendezze a természet és ketten maradjanak.

De több esetet is ismerek akik nem vállalták a redukciót és megszülettek a hármas ikrek, persze ehhez az is hozzá tartozik, hogy ezt a kockázatot vállalni az is egy borzasztó nehéz dolog lehet. Hát nem irigyellek megmondom őszintén. Az jó hogy találtatok szakembert, aki járatos, talán Ő tud segíteni a döntés meghozatalában azzal, hogy felvázolja a legpontosabban az eshetőségeket.
pannik
Budapest

Ágikám, ugyanazt tudom mondani, mint amit már tegnap is a telóba...... én sem irigyellek a helyzet, a döntéshozatal miatt!! :shock: :shock: :shock:
Tudtatok az éjjel aludni? Vagy kattogtak a fejetekben a kerekek??? :wink: :wink: :wink:
Remélem a legjobb döntést hozzátok meg, dokid fejét azért megnéztem volna...!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nos, akkor a csipet-csapat miatt voltak az erős rosszulléteid már jó korán... :roll: :roll: :roll: :roll:

Juditkám: Drukkjaim mennek!! :)

andrea-1

Ja igen, magamról nagyon jól érzem magam, vérzés nincs semmi Hála a JÓ Istennek :D

Molnár doki nem javasolja az ágy nyugalmat, azt mondta emelni semmit nem szabad, fizikai munkát ne csináljak, irodai munka mehet, az nem ártalmas és a pici mozgás kényelmes séta az még használ is napközben és reggel meg este, és nem kell emiatt otthon ágyban maradni. Ennek örülök, számomra ez abszolút az ideális megoldás, emelgetést eddig sem nagyon csináltam, mondjuk tegnap egy széket felemeltem és elég nehéz volt pedig nem látszott rajta, na ilyeneket is mostantól megtiltok magamnak. Férjem még a mappát is elvette tőlem tegnap, hogy mostantól semmit nem cipelhetek (ezzel a mappás dologgal csak viccelt :) )

A tegnapi sejtjeink, hát én annyira drukkoltam Nekik, Istenem, azoknak drukkoltam nagyon akiknek nem sikerült, a szivem megszakadt értük. A lánynak ugye nem tudták normál úton felhelyezni az embriókat, hát egyszer én is majdnem így jártam, nekem pontszerű a méhszájam és hátrahajló a méhem és ezért minden alkalommal megszenvedtem, és ugye a méhnyak ráadásul egy ilyen összevissza mozgó valami nem egyenes cső. Na egyik alkalommal kb 10 perc próbálkozás, után egyszerűen feladták, nem sikerült méhszájat nyitni és bejutni, én már teljesen készen voltam az ájulás szélén álltam, mondanom sem kell iszonyatosan fájt ez az idegtépő próbálkozás és a másik odal, hogy mi lesz ha nem sikerül nyitni, hát horror volt. És akkor Erika a főműtősnő és K kitalálták, hogy valami másik módszerrel másik eszközzel próbálkoznak. És sikerrel jártak. Na akkor kerültem bele a műtősök füzetébe, mint speciális eset. Szóval annyira átéltem szegénykém helyzetét még ilyen szempontból is.
pannik
Budapest

Pannik: nekem is hátrahajló a méhnyak,emiatt én is paráztam,de Sz pillanatok alatt felrakta a katétert :)

Másodjára is,de akkor valahogy kicsusszant,és a visszahelyezés volt picit kényelmetlen,no akkor először be tudtam határolni,hol is érzem a méhemet,picit megbökött a katéter. :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is nagyon drukkoltam nekik,jó volt nézni a filmet,picit összeszorult a szívem,de párom édes volt,közben 1-2 alkalommal emlékeztetett, hogy SIKERÜLT,úgyhogy ne stresszeljek a filmen,de annyira átéreztem :)
zsepi még nem kellett,de tényleg mélyre hatoló.... :)
Vendég

Sziasztok!

Pannik, első sorban neked gratulálnék mert tegnap újra átéltem az én vérzésemet. Tudom milyen szar lehetett. Nagyon örülök hogy minden rendben van veletek. Csak így tovább, de az idegeskedést lehetőleg kerüld. Főleg az olyan társaságot ami kiváltja belőled.
Nagya, csodálatos és egyben félelmetes dolog történt veled. Én a te helyedben a redukció mellett döntenék, persze fájó szívvel és nagyon sok könnyel. De gondolnod kell mindegyikre és ez nem gyilkosság. Nem irigyellek mert természetesen neked kell dönteni és borzalmas lehet. De nagyon vigyázz, milyen orvost választasz. Tényleg azt az időt amit még várakozással töltesz szerintem kereséssel töltsd mert vannak nagyon jó orvosok akikben bízni lehet. Nagy ölelést küldök és jó döntést kívánok.
Ezt csak azért írom le mert ismerek olyat aki négyből négyet vállalt és most egy gyermekkel kínlódnak és borzasztó látni. Tönkre mennek idegileg az már tuti, nem beszélve szegény gyermekről. Ti is láttátok őt a naplóban nem egyszer. Az apával egy cégnél dolgozunk. Többet nem írnák erről mert nem rémisztgetni jöttem hanem átérzem a döntés nehézségét és ...... tudatni hogy nagyon szorítok minden rendben legyen.
Ann, rád holnap gondolok, minden rendben legyen és problémamentes.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Pannik: nagyon örülök,hogy nem lettél az ágyhoz szegezve :)

Én a siker érdekében megtettem ezt is önként,dalolva,pedig azelőtt a szabadnapjaimon olyan gyorsan közlekedtem,hogy alig lehetett észrevenni :lol: :lol: :lol: :lol:

No,ma a kéményseprő nem bírta megvárni,míg a kismama a szobából eljut a bejárati ajtóig,onnan a kerten át a kapuhoz,hogy beengedje....

Csengetett,majd odébbállt,és bedobta a 2. értesítő c. papírt.. :shock:
párom a múltkori papíron levő számon egyeztetett,hogy csörögjenek rá,ha már közel van ide a kéményseprő,akkor átjön,és intézi a dolgot,nehogy valami ál-seprőt engedjek be... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kérlek ne vessetek meg érte,de én nem tudnám megtenni a redukciót... azaz nem tudnám megengedni...

Ismerem a helyzetet,értem az érveket is,és tisztelem mások véleményét,de én akkor is így döntenék.
képtelen lennék rá :(
Vendég

Zsuzsa, köszönöm szépen, eszembe is jutott tegnap, hogy minek nekem ellenség ha ilyen barátaim vannak :shock: ez nagyon jó lecke volt, megtanultam és minden erőmmel azon leszek, hogy meg ne ismétlődjék.

Ann én is drukkolok holnapra

Nagya, rengeteg erőt kívánok ehhez a nehéz helyzethez, drukk, hogy a számotokra legjobb döntést hozzátok meg.
pannik
Budapest

Estrella,a rénszarvasos puhatalpú cipőtől elolvadtam :D annyira aranyos.

Autó - tali - lejutás: nálunk kettő utas van eddig regisztrálva a hátsó ülésekre :D ha valaki még esetleg szeretne, harmadiknak be tudjuk vállalni, ha a hátul utazó kettő vigéc (Sajti, Zsuzska) nem bánja :D :D :D

Hozzákedtem az irataim beszerzésébe, van időpontom az okmány irodába jövő héten kedden, utána lehet a tb-t inézni ha a lakcímkártya meglesz. A jogsit remélem hamar kipostázzák meg a személyit it. Most már valahogy sietnék vele, hogy meglegyenek, ha már nem küldte vissza senki sem.
pannik
Budapest

Kisbéka, a kéményseprő szerencsét hoz azt tarják, ma jó napodnak kell lenni, még ha nem is értél ki :D
pannik
Budapest

franci: Nem gond, legfeljebb megyünk mi is vonattal. Még beszélünk.

estrella: Reménykedem benne, hogy azért ha már rendesen jár Barbus, akkor rá fogom tudni adni odalentre is. Úgy gondoltam, hogy majd játszik a másikban és mikor jövünk haza, akkor átadom ezt. Mikor a hátamra veszem abban a koszos szerkóban, hát én is úgy nézek ki, mint a disznó. Tegnap két maréknyi homokot öntöttem ki a pulóvere zsebéből. Láttam én, hogy a kis haverkával huncutkodnak valamit, de nem néztem meg a zsebeit. Itthon meg mikor tettem volna el a szobája tiszta homok lett. Egyébként már csak az előszobában a kövön vetkőztetem és seprek is fel utána. Apa azt mondta már kezdhetnénk építkezni, amennyit már haza hozott. Ilyen puhatalpút hord most Barbus, de mi ezt is kintről rendeltük és 2300-ra jött ki így egy pár. Csak nem tudom rendel-e még a csaj.

pannik: Örülök, hogy minden rendben, próbáld nem felidegesíteni magad semmin. Minden rendben lesz most már.

kubu: Szerinted akkor megfelel a pediped azoknak a követelményeknek, amiket leírtál? Félek, nehogy gond legyen ezekkel a gyönyörű lábacskákkal.

nagya: Hármas ikerek: nagyon nehéz. Tigriske után azt mondtam volna, amit Eszternek is mondtunk, hogy hajrá. Sajnos Eszterkénk után már nem tudom ezt mondani. Én a helyetekben tényleg várnék, hogy mi lesz a picivel. És ha mind a három megmarad, na akkor jön az igazi agyalás. Talán Eszter többet tud neked segíteni, hátha van amit most már ő másképp tenne pl. több pihenés, méhszájzárás. Nem tudom, csak agyalok. Ő volt benne ebben és Tigriske, biztosan jól utána néztek akkor a dolgoknak. Drukkolok mindenesetre, jó nehéz dolgod van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.03.31 10:46-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Pannik: a legszarabb a jóbarátokban csalódni, ill. akit annak hittél .... MI tavaly nyáron a 3 legjobbnak, legigazabbnak hitt barátunkban csalódtunk de akkorát, hogy azóta még a kapcsolat is megszakadt velük! :(
Azóta nincsenek is "olyan közeli" barátaink, ami most picit fura bő 10 év után, de szokjuk az ívet... és hát kárpótolt a sors minket ősz elején.... Mostmár más a fontossági sorrend.... A sors márcsak ilyen...ccer elvesz, eccer ad... Rajó mindig azt mondja, hogy ne legyenek túl magas elvárásaim és akkor nem érhet nagy csalódás... asszem igaza van valahol... :roll: :roll:

Én nem tudom redukció ügyben hogy döntenék, ha velem történne meg ez a szitu, de hajlok talán én is a létszámcsökkentés felé.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

andrea-1

Pannik: köszi,ez jó hír :)
Párom átjött,és visszahívta a szomszédból,úgyhogy járt is itt végül ;) :D :D :D
Vendég

Andi: mi is így vagyunk a barátokkal,anno azt hittük,hogy voltak olyanok,aztán a számunkra legfontosabb napon hagytak minket cserben,az esküvőnkön....

Az esküvő nehezen lehet esküvő (lagzi) a zenekar,és a fotós nélkül...
(előző este a sminkest is kirúgtam)
Vendég

andi: A nem gyerekes barátok úgyis lekopnak majd, viszont lesznek olyan sétatársak, akik pontosan megértik, hogy pl. miért is elemzed ki a gyereked születése után 1 évvel a szülést. :D Mi most itt tartunk, mindenki mostanra rakosgatja össze, hogy mi hogy is lehetett. Sosem gondoltam volna, hogy ez ekkora élmény. Remélem az itteniek közül mindenki megtapasztalja egyszer.
vicky79
Budapest III. kerület

Nálunk a 3 jónak hitt barát közül az egyik pont a férjem esküvői tanúja volt.... :shock: Mindegy... gondolom amúgy mind a 3-an tudják közös ismeretségből azt, hogy babánk lesz....de még csak 1 sort se kaptunk tőlük.... pedig tudják az előzményeinket pontos részletességgel.... De asszem, ez aztán már tényleg nem minket minősít.... :shock:

andrea-1

Kedves Lányok!

Így ismeretlenül szeretném a segítségeteket kérni.
Röviden annyit rólam/rólunk, hogy tavaly október óta járunk a bmc-be. Férjemnél minden rendben van, nekem "csak" IR-em van. A hivatalos kezelőorvosom, aki a kartonomon rajta van, S., viszont Sz. az akinél elkezdtük ebben a hónapban a stimulációt. Terminált együttlét-es projekt után sajnos negatívat teszteltem, ma vagyok a ciklusom 3. napján. Mindenképpen szeretném ha kihagyás nélkül mennénk neki a következő hónapnak. Utoljára amikor a tüszőrepit kiírták, S. helyettesítette Sz-t, aki csak annyit mondott, teszteljek 14 nap múlva. Felhívtam nagy sokára a recepciót, de Sz. foglalt volt, a recepciós azt mondta, ki szoktak hagyni egy hónapot, de nem mindenki tartja be. Előtte azt mondta, hogy szerinte menjek nyugodtan holnap.
Ti, akik jobban ismeritek őt, mit tanácsoltok: menjek fel holnap, és akkor kisebb az esély, hogy azt mondja, hagyjuk ki ezt a hónapot, vagy ő inkább az aki nem hagy ki időt 2 stimu között?
Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket?
abigel1975
Isaszeg

kisbeeka: Ez szörnyű. Készülsz életed egyik legfontosabb napjára és így kitolnak veled! Én egyre kevésbé vágyom nagy esküvőre, pedig szerettem volna. Most inkább azt mondom legyen ruhám (gyerekem ellenére szűzies fehér vagy olyasmi :D ), fotó, szép szertartás, vacsora és nászút gyerek nélkül. A többi hacacáréra már nem annyira vágyom. Majd bepótolom Barbusnál. :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

abigél: Üdv köztünk. Minden képen menj be holnap, én azt javaslom. Nálam mindig maradt vissza ciszta a stimu után és ezt kezelni kell. Nekem is IR-em van pcos-sel együtt. Az új szabály egyébként én úgy tudom, hogy kötelezővé tette a két stimu közötti kihagyást, de nem vagyok benne biztos ezek után. Amikor még én jártam, akkor nem volt kötelező, de nekem így mindig volt egy fogigátlós hónapom két inszem között. Kíváncsian várom a fejleményeket és mennek a drukkok a következő stimuhoz és remélhetőleg az inszemhez.
vicky79
Budapest III. kerület

Abigel: Én a helyedben mennék holnap... sőt már ma mentem volna...... Inszemek között szokás az 1 hónap kihagyás, valami szabályozás miatt, de nálam volt hogy 2 inszem között volt a terminált, így folyamatosan mehettem ... SZ. az én dokim is, meg lehet Vele beszélni a dolgokat, segítőkész pasi!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Vicky: nekünk "egyszerű" esküvőnk volt,csak a tanúk,pár barát,és a család,ami azt jelentette,hogy párom nagy családja,nekem inkább szűkebb...

Így jött ki 50 főre a vendégség,templomink nem volt,ez is Szegeden......
szóval nekem ezért csak páran jöttek...

A durva abban,hogy NEM JÖTTEK EL,az volt,hogy egyrészt Ők szerettek volna játszani a lagzin,így nem volt B terv,hisz ők a "barátok",és ez a nászajándék.....

Ráadásul párom ex-munkatársa a srác,és mi már pár napja lent voltunk az előkészületek miatt,és akkor kaptak fizut,és a srác hozta volna párom után...

Nos,akinek volt esküvője (vagy akár baba ;) ),az tudja,hogy olyankor minden fillér számít,merthogy MI ketten fizettünk mindent,nem adott bele senki,de nem is vártuk el,mi akartuk így,hisz a mi hülyeségünk volt,hogy mindenképp MÁJUS legyen ama bizonyos hónap :)

Szóval pénzügyileg para volt,hogy a vidéki rokonság mennyi töményet fogyaszt majd egy étteremben hajnalig....

Sok baki volt még (más kaját hoztak ki,stb.),de nem részletezem.
Emiatt is jó lesz egy "ismétlés" a templomival,ami igencsak zártkörű lesz,nem adunk esélyt a bakiknak :)
Vendég

Vicky: Pedig milyen jót rophatna ez az egész banda a lagzitokon!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku: Na nálatok még szemetebbek voltak akkor ha a lagzitokat cseszték szét.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nekünk akkor még olyanok is a "segítségünkre" voltak, akiket nem is hittünk annyira jóbarátoknak.... :shock:

andrea-1

Visszaolvastam amit írtam, lehet egy kicsit zavaros lett. Sajna itt bent nem nagyon lehet netezni, stikában írogatok és ez az eredménye...
Szóval a 2. ciklusnapon vagyok, holnap szeretnék menni uh-ra, hogy kiderüljön mehet-e a stimuláció. Csak félek, hogy szünetet akar esetleg a doktor úr. Egyébként ez volt az első stimum, rendben volt vele minden. (már ha azt is rendbennek veszem, hogy nem sikerült) De jól viselte a szervezetem.
Ezért reménykedem, hogy hátha mehetünk tovább, inszemre.

Köszi mégegyszer!
abigel1975
Isaszeg

Fórimtali egybekötve Békus esküvővel?? :lol: :lol: :lol: :lol:
Na, alakul ez!!

Pannik, én is reggel azzal kezdtem a napot hogy kapcsoltam a gépet és boldog voltam, hogy rendben vagytok.

Barátainknak a tegnapi 3 petesejtből 2 volt érett és egy termékenyült meg. Szegény nagyon kivan. Mondták hogy azzal az eggyel még próbálkoznak, remélem az is sikerül, általában ha azt mondják próbálkoznak, sztem sikerülni szokott. Holnap mennek beültire.
ann74

Abigél, ha esetleg netalántán 1 hónap szünetet akar a doki, hallgass rá. És addig az 1 hónapig kapcsolódj ki, lazíts és persze utána is. 1 hónap nagyon hamar elszáll. Persze ha mehetsz rögtön, az tök jó, annak nagyon fogunk mi is örülni. Úgyhogy szerintem az egy hónap miatt semmiképpen ne aggódj!
ann74

Abigél: szerintem menj be mindenképp,csak nyerhetsz vele,ha azt mondják,máris indulhat a következő,de ha meg se próbálod,talán elszalasztod!

Andi: hát nem életem legszebb napja volt...
A fodrász nevetséges frizurát csinált,és a ruhámon is még éjfél előtt kiszakította a merevítő a ruhaanyagot,és elég fájdalmas volt a hónaljamnál az a szúrás....
Alig vártam,hogy átöltözhessek :shock:

A szertartás volt egyedül szép,tündéri volt az anyakönyvvezető :)

Akkor és ott egyedi volt,hogy nem tálcán,vagy párnácskán kaptuk a gyűrűket,hanem 1-1 szál vörös rózsa szálon :)

Ott persze kiderült,kire is számíthatunk,és az a családjaink...
Meg 2 barát,egyikük fotózott (saját örömére),másik videózott (ő profi),így lett pár képünk,és egy csodaszép videónk :)
azon persze nem tűnnek fel a bakik :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

köszönöm a gyors válaszotokat és a drukkokat. Jelentkezem majd, ha nem baj, hogy mi lett a fejlemény. :)
abigel1975
Isaszeg

Ann: jó ötlet,de mire az összejön,addigra már mindenki hoz egy-egy karonülőt!!! ;) :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nembaj Béku: legalább meglesznek a kis koszorúslányok-fiúk is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd szépen beöltöztetjük őket, aztán parolázhatnak kedvükre :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Én megígérhetem, a B. család (vagyis mi) kb. az asztal tetején ropnánk... hangulat meglenne 1000-rel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

OKés,jól hangzik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Természetesen nem tudom befogni a számat mikor Nagya ilyet ír... :oops: :roll:

Hmmm....mi nagyon optimistán mentünk neki ugyanennek a helyzetnek, a 24. hétig problémamentesen.
Amivel jobb a helyzeted így első hallásra, mint a miénk volt, hogy a külön álló baba a legkisebb!!!! Ilyenkor csak ő jöhet számításba a redukció szempontjából!!!
Nekünk Ő (Zoé) volt a legnagyobb, így K ügynök azt mondta, hogy túl nagy a kockázata annak, hogy mindhárman elmennek, ha hozzányúlunk a külön álló Babához.
Én képtelen voltam arra gondolni is, hogy egyiküket elvegyék, így nekiindultunk a hármasiker terhességnek.
A vége nem éppen happy and lett :(
De azóta ismerünk sokakat, akiknek sikerült, és minden rendben van. Mondjuk nem ilyen leosztásúak voltak, hanem ott három egymástól független burokban voltak a babák! Ez nagyon fontos tényező a siker szempontjából! A közös burok még több veszélyt rejt!
Orvosilag a statisztikák rémesek ilyen esetekre.
Az egypetéjüek közt nagy a TTTS (iker transzfúziós szindróma) esélye, pláne lombiknál. Nálunk is ez indította be a folyamatot.

Nehéz döntés!
Bár zárójelben megjegyzem, hogy ha most ismét ugyanabba a helyzetbe kerülnék, most sem valószínű, hogy azt tudnám mondani, hogy szúrjuk szíven az egyik Picikénket, hogy a másik kettő élhessen. Lehet hogy felelőtlenül hangzik, de azt hiszem, megint megpróbálnánk 3 babával...
De ugyanakkor emlékszem, hogy szülés után mennyire hálás voltam a sorsnak, hogy megmaradt a méhem, amire egy ilyen koraszülés esetén alig volt esély! Orvosok tucatja mondta azt, hogy ha nem ismer ilyen régóta Lintner Tanár Úr, akkor most nincs méhem, és sosem lehet gyerekünk...
veszélyes, és sajnos a legeslegrosszabb esély az, hogy az embernek sem babája, sem méhe nem marad!
A legjobb a három boldog, egészséges baba :)

A 12. hétig csinálnak ilyen beavatkozást. Konc Tanár Úr is csinál redukciót, milliónyi beleegyező nyilatkozat kitöltését követően. Legeslegkésőbb a 14. hét elejéig meg kell csinálni, ha úgy alakul, mert utána már elég nagyok ehhez az eljáráshoz.

Ha tudok segíteni bármiben, kérdezz nyugodtan - akár priviben, akár itt!

Remélem jól döntötök, és az élet igazolja néhány hónap múlva, hogy helyesen cselekedtetek!

eszter82
Budapest

Eszter: annyira egyetértek...
sokan,még ha el is indulnak az ész érvek mentén,az utolsó pillanatban megtorpannak,és nem tudják megtenni,ilyen lennék én is....
Mindig vannak negatív példák,de ugyanúgy pozitívak is.

És sajnos a redukció se garantál tökéletes terhességet...

Rossz belegondolni,hogy ha engem egy babával ennyire kioktattak a genetikai tanácsadáson,akkor mivel szembesülhet az,akinek lombikkal még több baba sikerült?!

Iszonyú nyomás lehet!!!
Vendég

Ezt most Kpn-nek,és Nagya-nak üzenem,kinek mire ;)

Ja,és mivel elég szerencsésnek érzem magam,a kéményseprős szerencsémet felajánlanám Eszternek,és Ann-nek! :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?