látom szét izgultátok magatokat akárcsak mi, jaj lányok annnyira de annnyira megható ez az aggódás meg kedvesség meg szeretet ami itt van, hogy én nem jutok ettől néha szóhoz, anyira jól esik köszönöm köszönöm szépen mindenkinek az aggódást.
szóval megírtam nektek kb 4-kor hogy vérzek becsuktam a laptopot és hazaindultam, hazaértünk a vérzés még megvolt de már enyhült, és lassan átcsapott barnás és sűrűbb állagba, amikor írtam hogy vérzek piros vér volt és egészen sok, vagyis hát a semmihez képes értitek hát megijedtem nagyon.
szóval lefeküdtem pihenni férjem vacsit készített megvacsiztunk és bekakpcsoltuk a gépet. Elolvastam amit Andi írt, hogy azonnal kórház meg aztán mindannyian ezt írtátok, hát azonnal telefont ragadtam hívtam a jánost de már öltöztem is közben, a jános szülészetén azt mondták menjünk be most, és megvizsgálnak UH lesz. Elindultunk, izgulás ezerrel, minden átfutott az agyamon, a legjobbtól a legrosszabbik váltakoztak a gondolatok, de kapaszkodtunk amennyire tudtunk a gondolatba, hogy minden rendben van, főleg a férjem volt higgadt, Ő végig mondta, hogy nincs baj a baba jól van.
Beértünk és a nővérkénél kérdeztem, hogy nincs-e bent Molnár doki az orvosom, aki még ugyan nem tudja h várandós vagyok mert csak jövő héten volt tervben hogy hívom, de hát ha ott van akkor Ő kell. És lássatok csodát, Molnár doki volt ma az ügyeletes. na ettől kicsit megnyugodtam és rövid idő alatt jött is és mondta, hogy nyugi ha látunk petezsákot akkor minden ok, mindent megnézünk. UH alatt mutatta a petezsákot meg a szikhólyagot, hogy szép szabályos és nincs vér körülötte és már az UH óvszerén sem volt semmi sem, így megnyugtatott, hogy jó hogy jöttünk és mondtuk a jó hírt, nagyon örül most már higgadjun le mert itt van a baba és én minden támogatást megkapok (progi szuri Crinon) amit csak lehet, ahogy Ő fogalmazott úszok a progeszteronban, így mást nem tud tanácsolni minthogy menjünk haza és ahogy K-val megbeszéltük minden úgy legyen.
Közben még megbeszéltük, hogy mikor menjek hozzá, a 11-héten keressem meg őt mert az akkori vizsgálat sorozatot már Ő akarja csinálni és azt Ő a 11-ik héten írja fel.
Egy-két jó poén még volt, pl bevertem a fejemet az ágyba amire le kell feküdni az UH-hoz, de rendesen, erre a koppanás után megszólal nehogy beverje a fejét
hát köszi bakker jókor szól
Szóval minden OK velünk, nem kell aggódni, még egyszer köszi mindent