Új privát üzeneted érkezett!

Neeeeeem...... Nórikám még nem jelentkezett.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: De hát Ő mostanság az éjjeli sötétségben úszkál.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: ja,olvastam,bálnának álcázva,vagy mi :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de a Sejtjeinket tuti megnézem,mindjárt meglesem hánykor lesz,de végig fogom sírni,az tuti...
Sajnos felvenni nem tudom,pedig klassz lenne,ha meglenne...
Vendég

Mi annó letöltöttük valahonnan az egybefilm verzióját és úgy néztem meg, a dunatv ha jól tudom 5 részben (a tv-s változatát) adja le (???)
2011. Március 30. (Szerda) 22:41
2011. Március 31. (Csütörtök) 22:50
2011. Április 1. (Péntek) 22:30
2011. Április 2. (Szombat) 23:00
2011. Április 3. (Vasárnap) 22:15.....

Készülj, szívfacsaró.... ismerős helyszínek, helyzetek, érzések!! :shock: .... ha a kutyás filmet nem akartad megnézni terhesen, akkor lehet ezt sem kéne most, én nyáron (valamikor a mi lombikaink környékén) konkrétan végigzokogtam.... :cry: :cry: :cry:

andrea-1

Ezt írják a port.hu-n róla:
http://port.hu/article/6510

Ez meg a háttér:
http://www.infertility.hu/sejtjeink/keret.html

andrea-1

Huhh,gondolom....
Már a múltkori youtube-os vagy milyen videót is végigsírtam,amit egy már babás pár állított össze,akik szintén a BMC-ből indultak el...

Sok mindenen sírok,de állatok szenvedését vagy halálát nem bírnám látni,attól még inkább kikészülnék,mint a "simán megható" sztoriktól :)

hallottam a sejtjeinkes sztoriról,meg hogy utána elvált a szakállas pasi,akinek a fotója ott van Sz várójában....

de azért hajt a kíváncsiság :)

Tényleg,ez most kicsit OFF,de van tippetek olyan programra,amivel meg lehet szerkeszteni egy videót,hogy képek és mozgóképek is legyenek benne,és zenei aláfestés?
(mondjuk olyasmi,amilyet Miezáék csináltak,csak kisfilm is kerülne bele)
Vendég

Pannik!
na mi van?
vikus82

Csövi!

Ann:
Kimazsoláztam a HCG-és értékeimet neked, rosszul emlékeztem, mert az első pozitív BMC-s tesztnél már 735 volt.
Íme:
2010. 05. 04. HCG: 735
06-án 648
07-én 658
10-én 748 - ekkor tanár úr is megvizsgált és
megkaptam az első MTX injekciót...
12-én 2. MTX
14-én 3. MTX
16-án 4. MTX
18-án 573 + 5. MTX
20-án 300 körüli
25-én 124
2010. 06. 01-én 32
15-én 2 alatti.
Sz végig nagyon körültekintő és kimondhatatlanul rendes, megértő volt, pedig bénáztam is az egyik vv-nél, de nem szedett érte darabokra.
Kissé hosszadalmas volt a kezelés, utána 3 hónapig kellett pihenni, hogy biztosan kiürüljön a szer belőlem. A legrosszab az volt, hogy 3 hónapig spontánba is TILOS volt, pont emiatt. De túléltük, itt vagyunk, ragyogunk!!!
Neked annyira alacsonyak az értékeid hozzám képest, talán nem is kell majd MTX! Drukkolok nagggyon-nagggyon!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Huh!

Próbálom utolérni magam,nehezen megy ám!

Pannik: ha ilyen van, ahogy irták nem tanakodás, hanem SOS kórház! Remélem semmi komoly??!!

Estrella: sajnálom, ha rosszul járnál, nem erre készültél. Nincs valami megoldás?

Ann: én annyira szorítok neked, most mi az ábra, igazán nem értem.

KPN: igazán szorítok! Huh hamarosan Iza következik??????

Judit: nagy szerencse kell az ilyen közltözéshez. Butorraktárra nem gondoltatok? Tudom nem egyszerű, de jobb a semminél!

Fórumtalira mi esélyes? Nagyon bánnám, ha nem tudnék menni.

Én megjöttem, holnap munka, hm kedvem nem sok hozzá.

A kertem a virágaim olyan szépek. A pihenés is jó volt, bár ez a wellnes részben csalódás.

Amugy igen, pár nap és bárányka-találkozó lesz, hiszen születésnapja közeleg.Nagy keservesen nyilatkozik, mint ahogy eddig is. Nagyon kiváncsi vagyok a hétvégére, bár jobb ha nincsenek elvárásaim, akkor nem ér nagy csalódás.

üdv kispatak
Vendég

Pannik: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
remélem minden okés!!!!!
Vendég

Sajti, de drága vagy! Nagyon köszi.
Az én értékem a tiédhez képest tényleg alacsony, ez ad egy kis optimizmust. Az Mtx-et már említette Sz, úgyhogy gondolom majd pénteken eldönti. Ja, és gondolom az is egy vagyon lenne.
Nagyon szomorú lennék ha olyan sok időt kéne kihagyni, mert tényleg nem tudom a nagy nyári melegben van-e értelme elkezdeni. Majd ha ott tartunk hogy erről már lesz alkalom beszélni Sz-szel, majd megkérdezem.
Amúgy semmi görcsölést nem érzek, csak nyom a hasam, a bal oldalamat érzem, de azt szoktam is mert ott volt a méh külső részén az endo, sajnos szokott fájdogálni. No nem nyavajgok tovább. Ki tudja, lehetne sokkal rosszabb is.
ann74

Pannik:-)

Jelezz nagyon izgulok :-)

Üdv!
Andi
kisborso

Pannik:
Ó, te jó ég! Ugye csak pici vérzés? Szerintem az idegességtől lehetett.
Azért menj be a kórházba, jobb, ha megnéz egy doki. Max. megnyugtat, hogy minden rendben. Sokaknál volt az elején pici vérzés, talán egy kis huncut hematóma, amit fekvéssel és asszem Rutascorbinnal ki lehet kezelni. Írj, amint tudsz, hogy mizu a pocakban!

Andrea:
Olvastam macsekodat, jó nagy kópé! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Lujzici:
Én nagyon szurkolok, sok csoda történt már, szerintem menni fog! :)

Vikus:
Hajrá inszem!!! :)

Ann:
Az MTX ingyé van, de neked ez úgysem fog kelleni!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Ajj lányok, úgy izgulok értetek!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Sajti!
köszi! :wink:
vikus82

Ingyen Mtx!! Ez komoly? Végre valami jóhír. Ki vagyok nyúlva mint a kutya. Dögfáradt. Meg olyan endós fájdalmaim vannak, úgy nyom és ég..

Vikus, hajrá pénteki inszem!!! :-)) Ja, nagggyon vagány a szőrös tatyód!

Valaki pénteken jön bmc-be? Ha így haladunk, lassan mindenkit megismerek egy egy vv-m alkalmával.

Pannik, írj, hogy mi a helyzet, nagyon sokat gondolok rád!!

Sajti, jó volt ma beszélni, még1szer köszi!!

Zsuzska, kitartás férjurad érkezéséig, addig még használd ki hogy facér vagy :-))) :wink:

Ma volt nagyon jó barátainknak a punkciója, lent voltam velük 1/210ig, elütöttük az időt. Milyen furi volt így végignézni hogy hozzák viszik a lányokat. És mindegyik lány olyan aranyos volt. Egyik még kómás állapotban odaszólt a barátnőmhöz, hogy Sok sikert. Hát könnyes volt a szemem és nagyokat kellett nyelnem. Barátainknak 3 psejt lett, nagyon várom, hogy írja holnap hogy mindhárom megtermékenyült.
ann74

Ann:
Bármikor hívhatsz, ha igényed van rája! :)
Barátodéknak azt kívánom, hogy termékenyüljön meg mind!!!

Jójcakkát! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Pannik,
nekem is volt az elején valami vérzés/barnázás, a 7. és 8. héten is, mindkétszer berongyoltam a Jánosba, tök rendesek voltak!
Magne B6-ot és teljes ágynyugalmat javasoltak, aztán S kiderítette hogy egy hematóma csinálta a gubancot, de szép apránként távozott/felszívódott.
Gyere hogy mi van veled, nagyon-nagyon várlak!!!

Kispatak,
talira eddig a 16. a befutó, de még péntekig nem zárom le, hátha még van jelentkező, meg esetleg valakinek változik az időpont.
A helyszín meg most miattunk kérdőjeles, de az napokon belül eldől, tehát szerintem pénteken azt is meg tudom mondani.

Vikus,
péntekre már előre is ezer drukk!!!

Lujzi,
neked meg holnapra óóóóriási kalappal :arrow: :arrow: :arrow:

Sejtjeink:
most néztem, hogy a Duna Autonómián is játsszák, egy nap késéssel, de sokkal emberbarátibb időben, így mi akkor fogunk a tv előtt csücsülni apával!

Kép
judit0713

Pannikról azóta semmi hírünk? :shock: :shock:
remélem nincs gond és megnyugtató lesz a kórházi látogatás eredménye!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó!

Izgulok Panniért, ha tud valaki valamit irjon!

Judit: hát báránykatali nem szól az ügyletbe, mert az most lesz napokon belül. Az én utazásom viszont annál inkább. Borzasztóan sajnálnám ha nem láthatnálak titeket. De a sürú programjaim miatt már nem tudom mikorra tenni ezt az utat - persze más dátum másnak nem jó, pedig az a ápr. 30 olyan jó lenne (hm nekem). Na talán majd legközelebb

üdv kispatak
Vendég

Judit!
köszi!

Ann!
lehet pénteken össze futunk!imádom a táskám egy vendégemtől kaptam! :D

Nagyon izgulok Pannikért!!!remélem minden rendben
vikus82

andi: Remélem nem fog a vám kekeckedni, most a hordozókat megfogták, de nem kellett olyan sokat ráfizetni. Még így is ugyanannyiért tudta adni a csaj, aki rendelte. Talán nem szúrják ki, a hordozósból is még csak ezt az egyet fogták ott. Pedig ajándékként jött, alig tudott számlát szerezni kóreából. Az ebay-jel az a bajom, hogy nem tudom ideér-e. Nem bízom a postánkban. Így jó, ha más rendeli én meg már csak tőle veszem át.

pannik: Remélem nem lesz gond. Annyira izgulok értetek.

kisbeeka: Én a képeket windowsossal csinálnám, de azt hallottam, hogy nagyon lassú.

kispatak: Báránykádnak azért küldök egy puszit arra a buta fejére. Mennyi is lesz most?

Képzeljétek, elhagytuk Barbus imádott nyusziját. :( Szerintem engem jobban bánt, mint őt, mert mindig annyira vigyáztam rá. Most kitépte a hordozó vállpántja alól a lábát és eldobta. Én meg azt hittem, hogy a hátamnál van. Még szerencse, hogy két egyforma volt, de így most kell vennünk még egyet kimenősnek. Még jó hogy a cunda-ban van belőle utánpótlás. Majd sírva fakadok, ha bele gondolok hogy az én Barbus illatú nyuszimat valami kutya hurcolássza a szájában. Bízom benne, hogy még megtaláljuk holnap, vagy egy kisgyerek ölelgeti otthon ahogy az én cicám is tette.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: sajnálom azt a nyuszit,de hátha meglesz holnap!!!
Vendég

Drága Pannik, olyan jó lenne ha jelentkeznél!
ann74

Jajjaj Panni gyere már ..... úgy izgulok addig tuti nem alszom el

Üdv!
Andi
kisborso

Hahó!

23 év - oh be régen voltam én ennyi. Mennyire buta, a legnagyobb baj, hogy ő nem tudja, és amikor majd megtudja, nagyon késő lesz - mert az "élet a legjobb iskola, csak kicsit drága a tanulópénz"

Nyuszit sajnálom!

Pannik: jöhetnél!

üdv kispatak
Vendég

Hát én sem ma voltam 23. Mennyi minden előttem volt még akkor, mintha ezer éve lett volna. Sajnos holnap csak délután tudunk menni nyuszikeresésre, mert délelőtt jön a villanyszerelő. De legalább lesz új biztosítéktáblánk. Már épp ideje.
vicky79
Budapest III. kerület

Pannik:
Még csak most olvasom,hogy mi történt,nagyon -nagyon szorítok!!!!Nyugi,minden rendben lesz!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Pannik,
nagyon várlak !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Pannik, most olvastam,h mi történt :? Remélem minden OK lesz és Én is nagyon várlak,h hogy vagy!

Ann, veled még a Hoxán leveleztem :) sajnálom,h így alakult és nagyon drukkolok,h ha már így alakult, akkor mihamarabb túl legyél rajta :roll:

Avarka, Eszter holnap mentek Tűű doktorhoz ugye? Kíváncsi vagyok mit mond majd ;)

Drukk mindenkinek!

Bari

bari6

megjöttünk a jános kórházból
pannik
Budapest

Pannik,
mi van ?????

kubuspace

Sziasztok!

Ann!
Végtelenül sajnálom ami történik...ha tudok segíteni, írj! Ölellek!!!

Pannik!
Megőrülök, ha nem jelentkezel!
Alig várom, hogy gyere és megnyugtató híreket hozz!!!!!!!!!!!

Bari!
pénteken megyünk Avarkával :D

Lányok!
Köszönöm Mindenkinek a kedves szavakat, ránk gondolást, sms-eket, és MINDENT! Sokat jelent nekünk, és sok erőt ad!
Drágák vagytok, hogy segítetek tartani magunkat!
KÖSZÖNÖM HOGY VAGYTOK ÉS HOGY ILYEN FANTASZTIKUS EZ A CSAPAT!!!!!

puszi

eszter82
Budapest

Drága Eszter,

egész nap a gondolataimban voltatok, annyiszor elkezdtem írni, de nem állt össze egésszé, mint ahogy most sem, ne haragudj.
a legnagyobb szeretettel és tisztelettel ölellek !

kubuspace

Kubu!
PUSZI :D

Pannik!
Örülök, hogy már otthon vagytok!
De ugye minden rendben????????
Megnézték a Picúrt?

eszter82
Budapest

na, re most meg meghalt a netem
szóval gyorsan leírom, hogy megnyugodjatok, minden rendben van aztán írom a részleteket máris
pannik
Budapest

Pannik,
huh nagy kő esik most le.

kubuspace

Pannik: jajj de jó,már úgy aggódtam....!!! :)
Vendég

De jó!!!! :D
A részleteket kíváncsian várom, de végre ott van a LÉNYEG!!! Rendben vagytok :D hurrrrááááááááááá :D

eszter82
Budapest

A Duna TV-n Czeizellel beszélgetnek a Sejtjeink előtt....
ha valakit érdekel...
Vendég

látom szét izgultátok magatokat akárcsak mi, jaj lányok annnyira de annnyira megható ez az aggódás meg kedvesség meg szeretet ami itt van, hogy én nem jutok ettől néha szóhoz, anyira jól esik köszönöm köszönöm szépen mindenkinek az aggódást.

szóval megírtam nektek kb 4-kor hogy vérzek becsuktam a laptopot és hazaindultam, hazaértünk a vérzés még megvolt de már enyhült, és lassan átcsapott barnás és sűrűbb állagba, amikor írtam hogy vérzek piros vér volt és egészen sok, vagyis hát a semmihez képes értitek hát megijedtem nagyon.
szóval lefeküdtem pihenni férjem vacsit készített megvacsiztunk és bekakpcsoltuk a gépet. Elolvastam amit Andi írt, hogy azonnal kórház meg aztán mindannyian ezt írtátok, hát azonnal telefont ragadtam hívtam a jánost de már öltöztem is közben, a jános szülészetén azt mondták menjünk be most, és megvizsgálnak UH lesz. Elindultunk, izgulás ezerrel, minden átfutott az agyamon, a legjobbtól a legrosszabbik váltakoztak a gondolatok, de kapaszkodtunk amennyire tudtunk a gondolatba, hogy minden rendben van, főleg a férjem volt higgadt, Ő végig mondta, hogy nincs baj a baba jól van.
Beértünk és a nővérkénél kérdeztem, hogy nincs-e bent Molnár doki az orvosom, aki még ugyan nem tudja h várandós vagyok mert csak jövő héten volt tervben hogy hívom, de hát ha ott van akkor Ő kell. És lássatok csodát, Molnár doki volt ma az ügyeletes. na ettől kicsit megnyugodtam és rövid idő alatt jött is és mondta, hogy nyugi ha látunk petezsákot akkor minden ok, mindent megnézünk. UH alatt mutatta a petezsákot meg a szikhólyagot, hogy szép szabályos és nincs vér körülötte és már az UH óvszerén sem volt semmi sem, így megnyugtatott, hogy jó hogy jöttünk és mondtuk a jó hírt, nagyon örül most már higgadjun le mert itt van a baba és én minden támogatást megkapok (progi szuri Crinon) amit csak lehet, ahogy Ő fogalmazott úszok a progeszteronban, így mást nem tud tanácsolni minthogy menjünk haza és ahogy K-val megbeszéltük minden úgy legyen.
Közben még megbeszéltük, hogy mikor menjek hozzá, a 11-héten keressem meg őt mert az akkori vizsgálat sorozatot már Ő akarja csinálni és azt Ő a 11-ik héten írja fel.
Egy-két jó poén még volt, pl bevertem a fejemet az ágyba amire le kell feküdni az UH-hoz, de rendesen, erre a koppanás után megszólal nehogy beverje a fejét :D :D :D hát köszi bakker jókor szól

Szóval minden OK velünk, nem kell aggódni, még egyszer köszi mindent
pannik
Budapest

Igen, hála Istennek jó hírek vannak. Megnyugodtunk.

Nézzük a sejtjeinket, elszorul a torkom folyamatosan... de nagyon érdekes, olyan dolgokat tudunk meg amiket eddig csak egyikünk látott, pl altatás leszívás hogy zajlik meg a laborban mi hogy néz ki
pannik
Budapest

Pannik,
huh remek hírek, és igen szerda van, úgyhogy ilyenkor M az ügyeletes :-)

kubuspace

és anno én is így mentem be egy szerda este vérzés után...... pedig már be voltam jelentkezve az első magántalira :-) ezentúl végig problémamentes babavárást !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2011.04.01 16:07-kor.

kubuspace

Kubu, köszi
minden szerdán Ő az ügyeletes? jó tudni
pannik
Budapest

Pannik: örülök,hogy minden rendben!!! :)

Most újabb beszélgetés,közben volt a film 1. része,de nagyon érdekes az interjú is :)
Mondjuk ha csak olyanok nézik meg,akik nem élik meg ezt,nekik megmutattam volna a szurizós részeket is a történetből... :shock:
Vendég

Pannik:
Annyira örülök,hogy minden rendben van!!!!!

Én is megnéztem a Sejtjeink c. filmet,nagyon megható!!!!
Sajnos ezeket mind mi is átéljük!!!! :( :( :(

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Laptetőt felajánlóm Ann-ak és természetesen Panniknak,hogy megnyugodjon és minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?