Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ígértem helyzetjelentést az utcáról!
A mai állapot:

Kép

Kép

Majd jövök, ha a prüntyik engednek!

Zsuzsa
zerko

Rita!

Te csak azt gondolod!!!!! Egyszer csak ezen kapod magad. Én is igy jártam. NAygon szupi képeket csináltok ti is! De a fürdőszobáért meg csorog a nyálam Kép még jó hogy nem láttam az egészet.

Lili nagyon édes és nagyon huncut! Kép
Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Szia Mucska!
Csinaljak kepet a furdorol?
Kép
Pusz Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Sajnos most ekezetek nelkul kell irnom, mert szarakodik a nagy gepunk.Kép

Rita
Kep tunderi! Kép Koszi!

Zsuzsa
UtcatokKép
Jobban vagytok mar egy kicsit?

Kisdio
Sajnalom ezt az egesz mensi-tejcsi dolgot! Azert meg hatha megoldodik!

Kepzeljetek Gergo ma megint erdekeset csinalt! Hajnalban kelt 5-kor szopizni, ahogy szokott, aztan felebredt 1/4 8-kor. Parom kivitte, hogy en meg tudjak egy kicsit szunyokalni, majd 8-kor folkeltem, hogy szopizzunk. Lattam, hogy meg nem tunik nagyon ehesnek, ugyhogy tisztabateves, atoltozes is megvolt, majd 8.20-kor gondoltam csak megszoptatom. Evett kb.4 percig, azt sem tul intenziven es ennyi! Aztan fel 10-kor elaludt, kivancsi vagyok mikor kel es ehezik meg! Lehet, hogy kezd atallni a 4 oras szopcsikra?
Ja, es elfelejtettem irni tegnapelott, hogy este furdes elott a pelenkazon teljesen be volt indulva, jart keze, laba, aztan egyszer csak lerakta a ket sarkat es kinyomta a popsijat!!! Es megcsinalta jo parszor, teljesen odaig voltunk tole, Karcsi fel is vete videora!Kép Es a cumijat ha elkezd kiesni a szajabol, tomkodi vissza az oklevel! Kivenni meg mar egy csomoszor kivette!Kép

Na, megyek gyorsan krumpilt pucolni, amig alszik Mokuska!Kép

Puszi mindenkinek!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Anita: akkor nem is voltatok sógoréknál? Kép
Fogacska Kép Jó hamar kezdi ez a lány! ZSófi anno majdnem 11 hónapos volt!
Akkor csak a brummogás egyedi Kép Amúgy a pelenka tépőzárának nyitása is téma nálatok?

Kisdió: ha te ennyire termékeny vagy, nem vágtok bele a másodikba? Ezek szerint tényleg hormoncsata van benned!

Szöszi: bulizni? Ugyan! CSak valahova el, ahol csönd van, és nyugi! ÉS gondolom jól kibőgni magamat! Kép
A bor és a melegvíz elmaradt persze...
Mesék Kép Edina az Öreg néne őzikéjét csípi!
Előre gratula holnapra a 4 hónaphoz!

Andi: nagyon jó ez a kép Kép

Rita: ez a kép hajvágás előtt készült?

Orsi: milyen volt a brokkoli?
Ez a Gergő gyerek jól viselkedik. HAgyja aludni anyát Kép De a férjed is egy angyal, hogy kivitte, hogy te tudjál aludni! Most irigykedek...

Sok az eltűnt. Én már nem is sorolom. LAssan kihal a topik???

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Hogy kihalt most a topik. Pont most alussza Lili mar 2 oraja a delutani alvasat es nincs senki.

Zsuzsa: latom te is raersz egy kicsit irni. Kép Orulok neki! Kép Ez a kep ma keszult reggel. Szoval a hajvagas utan. Kép Talan meg igy is hosszu? Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Szia Rita!

Ha csak fecsegni van kedved gyere át amoda is.

Fürdőszoba: elég ha leírod, hogy mekkora, a többit a kád alapján hozzáképzelem!!!! Kép
De ha lefényképezed, akkor apa tönkremegy!

Zsuzsa!

Pusz!!!! És Kösz! Maradt még hajam, részeletesen a másikon!

Üdv mindenkinek!
A.

Andi
Kép
mucska

ZsuzsaKép !
Lazadj fel !!!Kép Anyukadek most nem tudnak segiteni? Este azert lazulj el egy kicsit, borral, kaddal, vagy ahogy neked jo, nem szakad le az eg, ha egyszer nem mosogatsz el, vagy ugy altalaban nem csinalsz semmit, csak pihizel! A tejcsinek is jot tenne, olvastam, hogy kevesebb van...
Egeszsegugyileg hogy vagy?

RitaKép
Ez aztan haj, nem mondom. Vagas utan raadasul... Bazsinak most kezdett pelyhezni, van mar vagy fel cm is...Kép
Kad: attol tartok, ha ulni fog ugyis a nagy kad lesz nyero...Erre hamarabb kellett volna ratalalni.

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Köszönöm, hogy szorítottatok. Hát egyenlőre semmi konkrétum. Kaptam antibikát, gyulladáscsökkentőt és vérzéscsillapítót. Gyulladásra gyanakodik a doki, de az érdekes az, hogy a hasam bal oldala fáj tompán nyomásra, a belső vizsgálatnál semmi sem. Ki tudja mi lehet ez? A következő ciklus után kell visszamennem kontrollra, addig be kell szednem az összes gyogyót, meg a vérzéscsillapítót a következő ciklusnál is.
A nyomkodás óta kisebb-nagyobb megszakításokkal fájdogál a hasam. Eddig azt hittem, hogy csak a front játszik be, mert hallottam ilyet, de úgy látszik nem.Kép

RitaKép
Tündéri LiliKép A kád nekem is nagyon tetszik, ha most vennénk, akkor bizti ilyet vennék a leányzónak.

Puszi:
Melinda
Bnm

Zsuzsa
Brokkolisali szuper volt!Kép Jo volt beszelni es koszi a tanacsot.Kép

Meli
Szurkolok, hogy rendben legyel!

Szoszi
Gyere gyakrabban!

Lanyok hianyoztok! Swen, Lino, Pano, Bori mostanaban olyan ritkan jottok!Kép

Puszi mindenkinek.Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Látom lebetegedett a fél társaság, így mindenkinek mielőbbi gyógyulást, babáknak, mamáknak egyaránt!

Kisdió: próbáljatok ki másik tápszert, olyan sokféle van, valamelyik csak jobban fog ízleni. Tudom, hogy az anyatej a legjobb, de inkább kapjon tápszert, minthogy éhezzen!

Rólunk: Törpi úgy döntött, hogy bosszút áll a zsiráfon, így amikor utoljára ráugrott megpróbálta átharapni a torkát. Kicsit megviselt lett a szőre
Megyek, jön az esti trappolás.

Jerry
jerry

Sziasztok!

Lino-Szilvi:most 7175 gramm a Bendi,október 19-én pedig 6140 volt.Négy hónap alatt majdnem 4,5 kg-t hízott,erre mondták,hogy sok.Pedig centire sokkal többet nőtt,54 helyett már 69 cm,asszem.Egyáltalán nem néz ki kövérnek,3 hurks van a lábán,a karján egy se Kép
Még nem tudok képet felrakni,de elhatároztam,hogy veszek egy digitális fényképezőt,és akkor...
Még 2 év a suli.
Hallom,Katád is csücsülget fel,meg forog.zsuzsa mondta,hogy Kata ilyen ügyi,mert elújságoltam a Bendit.

Zsuzsa,mailt megkaptam,válaszolok...

Anitabori,Csak az rossz,hogy itthon kell hagynom Bubit,míg suliban vagyok.Hova utaztok?

Kisdió,ne szomorkodj!Majd én is szorítok a tejcitekért.Aztán,ha nem,megszokja ám a tápit!

Nekem még mindig nem jött meg!!!Pedig már vagy 1,5-2 hónapja felesben tápozunk.

Bendi imádja,ha énekelek,de mindenki más ki van akadva ezen,mert iszonyú sz@r hangom van.Ki érti a bébiket.

Puszi mindenkinek,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Orsi: Gergő olyan iramban hízik, hogy lassan nem fogod bírni cipelni Kép Zara árak: amit írtam annál már csak drágább cuccok voltak. A felnőtt ruhákat már meg se néztem ezek után. Popsikinyomás Kép Könnyen lehet, hogy áttér a négyóránkénti kajálásra, de azért ne nagyon dőlj be neki Kép (mert aztán képesek nagyon hamar visszaállni a sűrűbb kajára)

Bori: fog Kép Remélem sikerül bogyót kapnod valahol!

Jerry: zsiráfbosszú Kép

Nanda: jobbulást nektek!!! Panadol szirupról fogalmam sincsen.

Andi: etetőszék Kép Anna Kép A mienk két gyerek után már elég gázosan néz ki, de azért remélem Kata majd elfogadja benne a kaját Kép

Zsuzsa: utcátok Kép Lányok hogy vannak? És Te? Tessék pihenni néha! Edina mutatványai Kép Tejed nagyon fogy? Hányszor szopizik még Edina? Miket eszik?

Ildi, Soraya: behavazódtatok? Kép

MACI: hogy zajlott a műtét????????

Kisdió: mi a helyzet tej fronton? Hormonjaid Kép Mit lehet ezzel kezdeni?

Rita: Lili kép Kép

Kinga: még két év? Ó te szegény Kép Szerintem tök jó a súlya Bendinek! És nagyon sokat nőtt hosszban! Kata ma feladta megfontolt haladását és gurult egy jó nagyot a nappaliban Kép Köszi a dicséretet a nevében is Kép Bendi apukájával a helyzet változatlan?

Bnm: remélem lassan (inkább gyorsan) rendbe jössz!

Zita: tessék jönni és írni nekünk! Kép

Szöszi: ma lenyírtuk a menyed felemás haját, és így van egy édes kuglifejű lányunk Kép

Jó éjt mindenkinek:
Szilvi
lino

Kukk!

Maci: várjuk a műtét eredményét!

Lino: még napi 3 nagy szopira futja. Az min napi 700 g. Amúgy gyümi és zöldség. Husi még nem! ÉS tápi sem.
Már csak ZSófi és én vagyunk nem jól.

Most jó éjt, folyt holnap!

ZSuzsa
zerko

Jó reggelt?Kép
Hát igen,úgy látszik én már nappal nem tudok gép elé ülniKép
A helyzet változatlan,Mayának kötőhártya gyull.van,Maxikám fülig taknyos,csak orrcseppből 3 félét kap.Apa az ágyból is alig kel ki,felér a 2 gyerekkel,szóval "4" gyerekhez ugrálok,éjjel nappalKépMaxika most hamizott,azért tudok most egy kicsit idejönniKépMondanom sem kell,én sem állok a helyzet magaslatán,a torkom iszonyatos,az orrom bedugulvaKép

Na de elég,megyek alszom valamennyit,mert szerintem pillanatokon belül kel a következő elesett családtagKép

Bocsi,hogy nem tudok válaszolni mindenkinek,ígérem bepótolom.Kép

puszi,Nanda
nanda

Sziasztok!

Mucska: milyen masik oldalra lehet menni? Chat-re gondolsz? Azert megmutatom a furdoszobankat, buszke vagyok ra, hiszen minden az en tervem. Az egesz hazat belsoepiteszettel es lakberendezessel egyutt en terveztem. A konyham a legnagyobb buszkessegem. Kép
Kép Ime a furdo (ez a felso szinten van):
Kép
A csempe a kedvencem. A bambuszmintat utanozza.
Kép
Kép

Nanda: nagyon szomoru amit irtal. Kép Mindenkeppen gyogyuljatok meg! Kuldom a sok gyogyito sugarakat, hatha segitenek. Kép

Szoszi: Igen, igazad van. Bar nalunk olyan nagy a kad, hogy varunk vele addig, amig nem csatornaznak. Elvileg jovore megcsinaljak. Mult heten irtuk ala a szerzodest. Kép

Melinda: hat ez erdekes. Az UH-nak ki kell mutatnia, hogy mi lehet ott belul. Nem volt olyan vizsgalat?

Kinga: Beninek gyonyoru a sulya es hossza. Kép

Eltuntek jelentkezzetek.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Jó reggelt lányok!

Nanda!
Szegénykém, jól kijutott most neked! Mindenkinek mielőbbi gyógyulást, neked meg kitartást!

Mucska!
Klassz az etetőszéketek, nekünk is hasonló van, még Petinek vettük. És Anna nagyon szépen tud már ülni benne! Menüajánlat mára? De valami egyszerűt mondj, amit én is meg tudok csinálni!

Kisdió!
Szóval bekavarnak a hormonok? És nem tanácsoltak semmit, hogy mit tehetnél a szopi érdekében?

Melinda!
Hát akkor sokkal okosabb nem lettél! Remélem ez a sok gyógyszer megteszi hatását és minden bajod elmúlik!

Orsi!
Popsiemelgetős Gergőnek boldog névnapot. Bár nem tudom hány Gergő nap van egy évben, de ma is van.

Linda, Anikó!
A ti Gergőiteknek is boldog névnapot, ha ma tartjátok!

Szöszi!
Bazsónak boldog hófordulót! Jesszusom már 4 hónapos? Pedig csak most született!

Jerry!
Szegény zsiráf! Bár azért ezek a fog nélküli harapások talán nem olyan veszélyesek!

Ildikó!
Most dícsértelek meg, hogy milyen rendszeresen jössz, erre rögtön eltüntél Soraya Krisztával együtt.

Zsuzsa!
Remélem ma már jobban leszel és a kedved is jobb lesz! Zsófinak is jobbulást!

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Rita!

Nagyon szép a fürdőszobátok! A mienk sajnos elég kicsi, úgyhogy nem lehet ilyen klasszul berendezni.

Panó
panó

Nézétek meg Beni milyen kis nőcsábász, egyik kezével Kata keze után nyúlkál, a másik meg Edina szoknyája alatt van, pedig még csak fele akkora, mint a lányok!

Kép

Panó
panó

Rita!

Ezt muszáj megírnom, álomszép a fürdőszobátok!! KépKépKép Gratula a tervezéshez, na meg a kivitelezéshez is, látom, ti is szeretitek a fát!! Kép

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Csak gyorsan beugrok,nem tudom,írt-e tegnap Hajnimaci.Nekem küldött egy SMS-t,hogy már haza is mentek,és azon kívül hogy kicsit nyűgös Benőke,úgy néz ki,hogy rendben van.Ha ide is írt,akkor bocs,de nem volt időm olvasni Titeket.Kép
Ma mindenképpen próbálok jönni,de a lakást valamilyen szinten rendbe kéna tennem.Nagyon sok pusziiiii!!!!

Anikó
vakili

SziaSZTOK!

Akkor vágjunk bele! Kép

Nanda: Kitartást a betegekhez! És vigyázz magadra, nehogy te is belebonyolódj egy betegségbe! Nem volt elég a gyógyítórakéta? Egy atom-gyógyítórakéta-támadást indítsak felétek?Kép

Rita: Lilitől nem kérhetek kölcsön egy kis hajat? Kép Kis eleven csitri!Kép

Zsuzsa: Jobban van már Zsófi?

Orsi: sarokból fenék-kitolásKép Ákos ezt a szuperkádban produkálja esténként. Szárazon csak a biciklizés megy ezerrel. Vegyél ilyen kádat, és meglásd, hamar rájön, hogy a vízben is lehet popsit emelgetni! Kép

Szöszi: ezek a férfiak javíthatatlanok! Kihúzza a zoknis fiókot, és miért nem tudja teljesen visszatolni??? Minden reggel én tolom vissza. De legalább inenn tudom, hogy vett fel tiszta zonkit!Kép

Lino: nagggyon ügyi vagy karácsonyi ajándékvásárlás terén! Én is összeírtam már múlt héten, hogy kinek mit gondolok, de még azért kiküldöm kémeimet, hogy puhatolózzanak a családtagoknál. Így a vásárlás kb. kéát hét múlva lesz.

Zsuzsa: amikor olvastam Edina új mutatványairól, azon nevettem magamban, hogy az ember lánya minek nem tud örülni legalább úgy, mintha a gyerkőc diplomát kapott volna: nyálfújás, tépőzár kinyitása, ujjrágás!Kép Én is teljesen elolvadok, amikor Ákos megfogja pinduri kezével a Dadoo rúdjátKép

Építkezés: nézd a jó oldalát: már van útpadkátok, járdaszegélyetek!Kép

Amikor hazajöttünk a dokitól, Apa egyből kérdezte, hogy mi volt. Mondom, hogy egy nagy petesejt várakozik ismét a kifutópályán, egyből azt vágta rá: "Na, jöhet Anna?" Kép
Sajna ezekkel a fránya hormonokkal nem sok mindent lehet kezdeni. Ha ilyen ütemű marad, akkor nincs, ami megtartja a tejtermelést.

Melinda: nem hangzik túl jól ez az egész. De kitartás!

Jerry: szegény zsiráfKép Bár jobb, hogy Törpi gyűrte le, minthogy a zsiráf ugrott volna Törpi nyakánakKép

Köszönöm a szűnni nem akaró szurkolást tejcsi ügyben Mindnekinek! Tegnap délutánra megint kifogytam. Este viszont arra gondoltam, hogy elég lesz Ákosnak két cici. Hát nem! Szegény olyan keservesen sírt, hogy gyorsan be kellett keverni egy tápiadagot. Szegény, azért vette a lapot: megint rácuppant, a 3. kortynál megállt, rámnézett, de most nem görbült sírásra a szája, gondokodott erősen, aztán egy nagyot szusszant és elkezdett enni. Én meg a könnyeimmel küszködtem.

Pont tegnapelőtt írtam Chellonak, hogy én leépítettem a védőnőnket, olyan meg aztán végképp nincs, hogy megbezsélt időpont nélkül jöjjön. Erre nem beállított tegnap hívatlanul?!
Azt hittem beleharapok! A hajam égnek áll, a lehető legtopisabb melegítő rajtam (WC-takarítás előtt), még reggelről lebukott, enyhén savanyú szagú póló.
Végül is rendes volt, mert jött érdeklődni, hogy mi újság a tejjel, mert ugye múlt hét hétfőn oltáskor mondtam a problémát.
Ő azt mondta, hogy ha tápszerrel most már lesz napi kiegészítés, akkor 5 hónaposan elkezdhetek neki adni s.répát, és sütőtököt. Ha csak anyatejes maradna, akkor 6 hó után.

Panó: arcüreggyulladásKép neked is jobbulást!

Szöszi: kuglifejű lánykád!Kép

Menyünk holnap fog megszületni. Tegnap még kaptak 2 nap haladékot, holnap burkot repesztenek, ha ma sem akar kibújni a Pöttöm Panna.
De egyébként nincs ellenemre se Lili, se Noncsi, se Edina, Anna, Eszter, Dorka, Alina, Timi RékaKép Mert hát szegény pasik! Úgyis a nő választ!Kép

Ákos eddig csak emelgette a Dadoot, tegnap kétszer le is lökte az ágyrólKép Én meg infartus kaptam. Mert csak a zajra ugrottam be a szobábaKép

Na, elég belőlem ennyi.

Szép napot mindenkinek!

Kisdió

Kép
kisdió

Sziasztok!

Most delelotti szunya van, igy van idom. Kép

Pano: Nagyon jo a kep. Igaz kis huncut Beni. Kép

Kriszta, Pano: Koszi a dicseretet. Kép Buszke vagyok ra, foleg mert en terveztem. Hat meg a konyhara! Kép

Kisdio: a levagott hajat mar kidobtam. Kép De azert emlekbe tettem el. Kép Majd legkozelebb. Tenyleg pofatlan a vedono, hogy csak ugy beallit, de azert adott jo tanacsot. Minden rendben lesz, es meg igy is nagyon jo, hogy Akos tudott szopizni 4 honapig!
Lili is nagyon emeli a popsijat hetek ota. Szinte hidat csinal. De ennek van veszelye is ha nem figyelsz ra. Konnyen le tud esni barhonnan. A kadban, meg bele tud fordulni. Kép De azert elvezi nagyon!

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Rita!

Szégyeld magad és még fel is tetted!!!!!!! Kép
Gyönyörűűűűűűű!!!!!!

Nem a chat- re gondoltam, hanem az Anyaságnál a humormanóknál "beszélgetünk" páran. De ott csak ilyen kis átlagos fecsegés megy.
HA van kedved gyere oda is nyugodtan.

Panó!

MA paprikás krupli maradék volt, mert beszereztük a karácsonyi ajándékokat. Holnap göngyölt hús lesz.

Linó!

Én örültem volna ha lett volna valamilyen etetőszék, vagy valaki megdobott volna, mert a pénztárnál azért hátast dobtam Kép Köszi!
Pusz szép napot mindenkinek!
A.

Andi
Kép
mucska

Rita,Gyönyörű a fürdöszobátok,Képérdekelne hol vettétek a csempétKép

Lino,Zara-kint Ausztriában vásároltunk a Mayának téli ruhákat,köztük 1 szuper síanorákot 29E-ért.Megpróbálok majd képet feltenni.Hihetetlen,hogy itthon még mindig a "gyorsanmegakarokgazdagodniezértadjunkmindentjódrágán" dolog érvényesül,főleg a gyerekruháknál,mert a hülye szülő úgyis megvesziKép

Mucska,jobban vagy?
Anna nagyon szépen ül márKép

Bori,milyen volt sopron?Voltatok a Sonnentherme-be?FogacskaKép
Pelus-még éjszakára kell,sokszor nem ébred fel,arra hogy pisilnie kell,de van ,hogy ő mondja,hogy ne rakjak fel nekiKép

Panó,Rita,Berni,köszönöm a gyógyító mindenféléket,már nagyon ránkfér.És mindenkinek aki még küldöttKép

Zsuzsa,nagyon szép lesz az utcátokKépHogy vagytok?Zsófi ment ma oviba?

Linda,mi újság veletek?Boldog névnapot Gergő babánakKép

Orsi,Gergőnek boldog névnapotKép
Nagyon édes lehet ahogy a popóját emelgeti,Maxi a kádban szokta ezt csinálni.Kép

Maci,Hogy van a Manó?

Jön a Szélviharlányom,úgyhogy mennem kell...Kép
puszi,Nanda

Most 2 hétig nem mehetünk oviba,mert 29-én szurit kap,és a doki néni nem engedi,nehogy bekapjon még egy vírust.KépMár írom a napi programokat,mert ha nem megyünk sehová megőrül,és én isKépCsak nehogy máshonnan szedjen össze valamitKép
nanda

SziasztokKép

Sajna nem tudok jonni,mert Karcsi lebetegedett, ugyhogy most Gergo mellett Ot kell apolgatnom. Raadasul Gergo nap kozben nem nagyon akar aludni, szoval semmi felesleges idom nincs.Kép

Mindenkinek koszi Gergo neveben is a nevnapi koszonteseket!Kép

Lindaval beszeltem, az O picurkaja Gergely, szoval ok nem ma unneplik.

Pano
1 Gergo nap van csak, az ma.Kép Koszi a koszontest!Kép
KepKép

Rita
Ez a furdoszoba!!! Alomszep!Kép Rendesen irigykedek! Nekunk meg nincs furdoszobabutor sajna.Kép

Nanda
Szegenykem, jo nehez lehet Neked! Kuldom a gyogypuszikat mindenkinek, Neked meg kitartast!!!

Lino
Szerintem mar elerte a 7,5 kilot, ma este lemerem, elvegre holnap 3 honapos!
Kaja: en sem mertem azert ezt nagyon elhinni es a 3 ora a biztos. A 4 csak ugy osszejon neha, de a tuti az a 3 ora.Kép

Kulonben nekunk most jol osszejottek a dolgok, ma 13 hetes Gergo, ma van az elso nevnapja es holnap lesz 3 honapos!Kép
Es holnap kapjuk a szurit is.Kép Remelem rendben lesz!

Most mennem kell, de sok puszi mindenkinek!

Orsi

avocado

Sziasztok!

Mar javaban tart a delutani szunya. Kép

Mindenkinek koszonom a dicseretet. majd holnap ezert is megmutatom nektek a konyhankat. Kép Arra vagyok a legbuszkebb.

Nanda: A becsi uton van egy csempebolt a shell kut mellett. Nem emlekszem a nevere. Annak ellenere, hogy minden csempenket a hazba ott vettuk. Kép Mikor elmentunk nezni, pont ott volt ez a csempe korlatolt mennyisegben, mert egy fiatal par megrendelte a sajat furdojukbe, de aztan megse kellett nekik. Igy valamivel olcsobban megvehettuk mi. Kép
Ovi. Kép

Mucska: Amint lesz idom, megyek hozzatok "beszelgetni". Kép

Zsuzsa: el is felejtettem megirni, hogy ez a sok zaj es kosz karpotol majd benneteket egy szep utcaert. Kép

Megyek vasalni.
Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Túlestünk a műtéten, szegény Benőkém órákig sírt utánna álmában. A cicin megnyugodott szerencsére. Egyébként már este ki is engedtek és éjszaka csak hőemelkedése volt, de azért én 2 óránként keltem mérni, hogy van-e láza. Minden oké volt.

Ne tudjátok meg. hogy 3 mekkora kapocs van a kis kukijánál. Ma megláttam, mert át kellett kötni. azt hittem, hogy elájulok! Szegénykém. Ráadásul pénteken szedik ki.

Köszönöm a drukkokat. biztosan az is segített!!!

Puszi mindenkinek!
Megyek, mert nagyon nyöszörög Benőkém és most nem igazán lehet hagyni sírni, na persze nem is akarom.

Maci
maci2

Sziasztok!

Gyorsan megpróbálok írni,nem tudom meddig jutok.
Először is köszönöm a névnapi jókívánságokat Gergő nevében.Kép

Orsi:Boldog névnapot kívánok én is Mókuskának! Kép
Karcsinak meg jobbulást! Kép

Magunkról röviden:Bencusnak ismét kötőhártyagyulladása van.Kép
A mai éjszakánk tragédia volt,másfél óránként felébredt,ha felvettem,abban a pillanatban elaludt a vállamon,még hangosan horkolt is,de csak akkor,ha fel is álltam.Ahogy közelítettem vele a vízszintes felé,már ordított is.Kép Ezt csinálta kb.30-40 percig,majd egy óra múlva kezdte elölről.Kép Reggel azt se tudtam,hol vagyok,amikor kelni kellett.Kép
Kata minden reggel üvölt az oviban,csimpaszkodik a nyakamba,Bence meg kint a folyosón üvölt beöltözve.Kicsit húzósak így a reggelek.
Na,nem panaszkodok tovább.Kép

Nanda:együttalvás Kép Én is imádom,meg a párom is. Ha lehetne,mind az öten együtt aludnánk.Engem sem érdekel a mások véleménye ebben az ügyben.
Jobbulást az egész családnak,neked meg sok erőt az ápolásukhoz! Kép
Nem a Brendon zár be,nálunk Újpesten is van OBI. Kép
Panadol szirup:én is azt adtam Bencusnak,mert a kúpot azonnal kikakálja!
Kata már a 6 éves oltást kapta,nem 3 évest,és biztos nem gond ,hogy egy kicsit később kapja Maya.
Kitartás a következő 2 hétre!Milyen programokat találtál ki? Kép

Linda:aranyos vagy,hogy hívtál!Kép Lakás még egyben van?

Orsi:tejcsárda:néha én is úgy érzem,hogy csak arra kellek Bencének.Kép Nem látom,hogy nagyon örülne,amikor meglát csak úgy.De lehet,hoyg csak én vagyok hülye,érzékeny.
Börze Kép Így legalább nem sajnálom,hogy nem jutottam el. Kép
Nagyon szép a kocsitok.Kép És a hugicád gyönyörű menyasszony volt.De a kispasi a kezében se semmi!!! Kép
Popsiemelgetés nálunk is van.Hogy ügyesednek,igaz? Kép
A kádat mi is a Megatoysban vettük,de van a Brendonban is.Én nagyon szeretem.Nekem mind a három gyereknek ilyen volt.Kép

Zsuzsa:Bence szeme megint beteg.Kép Tejcsid.Kép Nagyon küzdesz vele?
Edina mutatványai Kép
Zsófi köhög még?
Utcátok szép. Kép

Chello:látom patikát nyithattok lassan.Kép Vetélytárs Kép Nanana!!!!

Swen:Botond felülés Kép
Nem volt most lefejt tejcsi,mert tőlünk 10 percre volt a börze,és hamar hazajöttem. Kép
Vettem egy cuki Umbro melegítőt,farmergatyót,kalapot,vadiúj Kenguru bodyt 300-ért,rugit meg 6-800-ért.Kép

Mucska:Anna-Gino kép Kép Nagyo édesek!!! Tök szép az etetőszéketek.Titok,hogy mennyi volt az ára?

Bocsi,de mennem kell,pedig még nem értem a jegyzetek végére,talán majd holnap.Vagy valamikor. Kép

Lino:aranyos vagy,hoyg hívtál!!! Kép

Puszi:Anikó
vakili

Maci!

Jobbulást a kisfiadnak!

Anikó!

23000 potom apró pénzért vesztegették. Meg is őszültem Kép
Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok,

Anikó,
szegény BencusKép és szegény TeKép Tényleg húzós lehet a reggeled...
Kata mindig nehezen maradt ott az oviban?

Nanda,
Sonnentherme: igazi Vízi Paradicsom a gyerekes családoknakKép ne hagyjátok ki!!!
( ma nagyon elkeseredtem, mert tegnap este letöröltem az ottani felvételek első 15 percét, pont azt a részt, ahol Dorka "először" került vízbeKép Anyósomnak akartam megmutatni, és tátott szájjal néztem a képernyőt, nem akartam elhinni, mit tettemKépKépKép)
Azt az útvonalas emilt, amit mindenkinek elküldtél, nekem is átnyomnád? puszi
És legyen tiéd az örökös arany, csak ALUDJ MÁRKép

Rita,
egyszerűen fantasztikus a fürdőtök!!! Teljesen megértem, hogy büszke vagy ráKép Én nagyon várom a konyhás képeket is (szeretek így "belátni" az életetekbeKép)

Zsuzsa,
hogy bírtad a mai napot? Volt valami segítség mára? Anyukád hogy van? Arca rendben már?

Maci,
de jó, hogy túlvagytok rajtaKép Gondolom, milyen érzés lehet látni a sebecskétKép
Gyógyuljon meg a kisfiad hamarKép

Jerry,
a kis vadállatKép szegény zsiráfKép
Egy fotó?! narancsfejedről...?

Melinda,
én is azt akartam kérdezni, volt-e uh is?
Remélem, nagyon hamar rendbejösszKép

Orsi,
Karcsinak jobbulástKép
Gergődnek sok boldogságot mára és holnapra is.

Mucska,
nagyon ügyesen ül AnnácskaKép Kész hölgyeményKép
a mai "maradék" is finom lehetett nálatokKép

Vali,
KépKépKépKépKép gyere ha tudszKép

Chello,
jól vagytok? megvan a kívánt hízás Noncsinál?

Kisdió,
most, hogy így alakultak a dolgaitok a tejcsivel, azt hiszem, azt szeretném már olvasni tőled, hogy Ákoska elégedetten elfogyasztotta a tápit üvegbőlKép és utána még vigasztalódott egy jót a cicidenKép
(ja, asszem, azon is kell kezdeni először, ugye?)

Nalika,
merre jársz mostanában? Kész a gépemKép apu ma hozta elKép

Finn lányok,
na, mi van már odaát?! Lefagytak a kábelek?Kép

Ma nagyon különös baba-fürdetésünk volt. Danival beültünk a kádba, apa odatette a kád mellé Dorkát hordozóstól, aztán csak levetkőztette, és betette közénkKép Még szopizott is a kádban, bár először meglepődött a "samponos" cicimenKép Nagggyon édes voltKép

Most el, mindenkit puszilokKép
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Anita,
nagyon édes lehetett a fürdésetekKép Jó, hogy kész a gépetekKép Apa mondta, hogy szívesen megkérdezi mi van a gépetekkel, csak a lap sorszáma kell, de akkor megoldódott.Kép Mikor is kapom azt a képet??Kép Azért remélem hamar túlteszed magad a törlésenKép Pedig én is olyan kíváncsi lettem volna...
Egyébként tanulom a KresztKép Hétfőn kezdődikKép

Anikó,
küldök egy kis nyugalmat nekedKép

Puszi,
Hajni
nalika

Nalika,
sziaKép
Maradt azért még fürdős kép, csak hát nem az elejétőlKép
KreszKép Ügyes légyKép
Vezetni tudsz már, próbáltad már?

most már megyek apához, holnap találkozunk
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

SziasztokKép

Anikó
Jaj, ne haragudj, hogy ilyen figyelmetlen voltam és nem gratuláltam Gergődnek névnapja alkalmából!Kép Szánom-bánom, remélem így utólag is elfogadod! Sok puszit küldök Neki!!!Kép
Bencus, KataKép Szegénykém, Te tényleg nem nagyon tudod kipihenni magad!Kép Remélem egyszer csak vége lesz ezeknek és alszol egy jót! Puszika!Kép

Bori
FürdésKép Aranyosak lehettetek így együtt a kádban!Kép Apa már nem fért be?Kép Én is nagyon várom már a közös pancsikat a kádunkban!Kép Remélem Gergő nagy pancsizós lesz!Kép

Maci
Szegény picurkád!!Kép És szegény Te, el tudom képzelni, milyen rossz volt végigcsinálni az egészet!Kép Kívánom, hogy hamar legyetek jobban és felejtsétek el a műtétet!

Mucska
Van novemberi Kismama újságod? Ott nézd meg az etetőszékek árait és akkor már nem is fogod drágálni!Kép

Na, húzok a víz alá, aztán az ágyba, mert így Apa-segítség nélkül rendesen elfáradtam a nap végére! Most tudom csak meg, hogy el vagyok kényeztetve a párommal, hogy mikor hazajön mentesít egy kicsit. Most, hogy beteg szegény, meg sem meri fogni a gyereket, alig megy a közelébe, csak messziről beszélget Vele.Kép És mivel maszk van rajta Gergő csak nézi nagy komolyan.KépKép Karcsi néha leveszi a maszkot, hogy Gergő tudja Ő van alatta, akkor Gergő mosolyog, de azt is olyan kis visszafogottan.Kép Remélem hamar meggyógyul szegénykém, elég ramaty állapotban van.Kép Ráadásul külön is alszik, olyan furcsa, hogy nincs ott mellettem éjszaka, mikor felkelek szoptatni.Kép

Na, sok puszi mindenkinek, remélem azért holnap is tudok jönni egy kicsit, ha máskor nem este.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Lili meg alszik. Kép

Anita: furdes harmasban. Kép Kuldok majd kepet a konyharol is. Kép Legjobban ugy latnal be az eletunkbe, ha eljonnel hozzank. Kép

Orsi: elobb-utobb lesz butorotok is. Kép Nekunk is sokaig nem volt, hiszen nem tudtuk gyorsan eldonteni milyet akarunk, na es az anyagiak is. Kép
Papa nemsokara meggyogyul. Kép Tudom milyen nehez most. Az en ferjem is napokig nagy ivben kerulte Lilit amikor beteg volt. Kép

Maci: gratulalok, hogy sikerult a mutet. Minden rendben lesz es meg fogtok gyogyulni. Kép

Gergok: hihetetlen, de en sose vagyok jo a naptari nevekben. Igy utolag is boldog nevnapot kivanok nektek es kerjetek meg a mamitokat, hogy adjanak egy nagy puszit a homlokotokra az en nevemben. Kép

Lili most mar egesz jol alszik. Kép Bar tudom, hogy lesznek meg nehez napok, de most kulonosen orulok, hogy mindenki kipihent. De arra rajottem, ha nem alszik jol, nyugos, ha nyugos, nem tud jol aludni. Szoval ez egy ordogi kor. Ezert mindent megragadok, hogy aludjon. Szinte ezert "kenyszeritem" az alvasra delelott es delutan. Amiota ez megy, azota hala istennek jol alszik. Kép
Hetvegen le kell mennunk videkre Turkevere. Ott laknak a ferjem szulei. Anyosom nagyon beteg. Kép Persze nem fertozo. Es talan Lili latvanya felviditja, felgyorsitja a gyogyulast. Tegnap ahogy mondtuk, hogy lemegyunk holnap mar jobban is volt. Kép Hat majd meglatjuk. Aposom szerint, aki orvos, rossz allapotban van a felesege. Kép Rosszak a vesei, ha leall a mukodesuk baj van. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Ime itt a konyha amit szinten en terveztem. Most reggel csinaltam a kepeket. Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Rita
A konyhád is álomszép!Kép A sütőnk egyforma!Kép
Lili alvásaKép
Gergő nevében köszi a köszöntést, megkapta a puszit.Kép

Nem tudom, hogy tudok-e ma jönni, mert nem tudom mi lesz az oltáson.Kép Nagyon reménykedem, hogy Gergő ne lázasodjon be!

PusziKép

Orsi

avocado

Szia Orsi!

Megy a drukk ezerrel az oltasra.
A sutot, keramialapot es a mosogatogepet mind a Fagor-tol vettuk annak idejen, mert ismerek ott egy sracot, aki 30%-al olcsobban adta egyenesen a raktarbol. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Rita
Nekünk is sok minden Fagor-os és mi is akciósan vettük, pont akkor volt egy csomó minden akcióban, amikor mi mentünk, mázlink volt. Én nagyon szeretem őket! A mosógépünk is olyan, meg a mosogatógép is.

Köszi a drukkot!Kép

Mindjárt indulunk az oltásra, csak előtte elújságolom, hogy Gergőt lemértem szopcsi előtt, 7450 gramm! Aztán szopcsi után is lemértem kíváncsiságból és most 200-at evett egy ciciből, azt hittem nem jól látok, de tényleg annyit mutatott a mérleg!Kép Kis haspók! Még jó, hogy győzöm!Kép

Puszi mindenkinek, olyan kihalt most a topik, tessék jönni!!!

Orsi

avocado

Szia Cvali!

Gyönyörű babáid vannak. GRATULÁLO(UN)K!!!
Nagyon nehéz volt megtalálnom téged, kérlek hívjál fel!!!

FAdél
fadél

sziasztok!

MEgosztom veletek a mai tapasztalatomat! A budaörsi Auchanban a 6 összecsomagolt Nivea popsitörlő 2000 forint volt!!!

Amúgy lassan, nagyon lassan javulgatunk!
Edina egyre többet forog! De még csak hasra! ÉS állandóan keresztbe fekszik az ágyában!

Zita Rékájának gratula az 5 hónaphoz! Kép

És boldog névnapot Linda Bivaly Bibbyjének is! Kép

Orsi: hogy sikerült a szuri? Nekünk pont egy hét múlva lesz aktuális... Boldog hónaposságot, és névnapot!
200g, az szép! Ezért van ekkora súlya!
Jobbulást KArcsinak!

Rita: megesz a penész!
Amúgy egyenlőre csak a bosszankodás van az utca miatt! De bízom benne, hogy utána tényleg szép lesz!

Bori: fürdés Kép Nálunk Apa fürdik ZSófival...más kalandokkal Kép
Amúgy Kinga mesélte, hogy úszni jár BEndivel, és ha Bendinek éppen olyanja van, akkor a végén megtámadja a vízben a cicit! Kép
Köszi, javulgatunk. MA vásároltunk végre 2 hét után... Üres volt az éléskamra!
Aha, anyuék nagyon igyekszenek. Köszi, meggyógyult már Anyu, és az új szemüvege is bevált neki.

Nanda: még nem jár oviba ZSófi! MAjd talán a jövő héten!
Szuri: jogos! Mi már hála túl vagyunk rajta! Kitartás! Javult a helyzet nálatok?
Előre is Gratula MAxi 4 hónapjához!

Mucska: az etetőszék még csak hagyján! MAjd a köv. méret babaülés! AMi jó, az 40-50 Eft!

Kisdió: mi van a mecseddel? Kép
Védőnő: már nekem sem telefonál előtte, mert állambácsi nem fizeti nekik! Jön néha. Eddig 1X volt a születés utáni kötelezőn kívül. Ez elmegy. ÉS tudom, ha jön, az hétfő de van!
Megeszi már Ákos a tápszert?

Anikó: és mit kap a szemére? Ti is a Heim Pálba készültök??? Kép
TEjcsi: ez hosszú, majd leírom mailben...
Aha, köhög még ZSófi. ÉS nagyon rondán náthás Kép
Jobb volt most az éjszaka?

MAci: huhh! NAgyon szurkoltam nektek! A kapocs szépen gyógyul majd. NEkem is az volt a vakbél után, és csak egy vonal maradt! Fel a fejjel, túl vagytok rajta!

Panó: nőcsábász! MEggyógyultatok???

Jerry: nekünk is van egy zsiráfunk! Edina a minap a teljes fejét bekapta! Ez a lány kannibál!

Na, lassan én leszek Anita vetélytársa! Kép

Mindenkinek puszi! Az eltűnteknek is! Linda, VAli,...

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Íme egy eltűnt.

Zsuzsa! Köszi Réka nevében a jó kívánságokat.

Orsi! Szép nagy Gergő. Szurkolok, hogy a szuri utóhatásait ugyanúgy megússzátok, mint a múltkor.

Rita! Gyönyörű a fürdőszobátok és a konyhátok is. Szabad egy kicsit irigynek lennem?! Kép

Anikó! Remélem, gyorsan meggyógyul Bencus szeme. És helyreáll valamiféle rend, hogy te is tudj legalább egyet szuszanni, vagy legalábbis ne egy erőltetett menet legyen minden napod.

Maci! Sokat gondoltam rátok a műtét napján. Örülök, hogy túl vagytok rajta, és hogy rendben mentek a dolgok.

Nanda! Milyen programokat sikerült összeírni. Nem lehet egyszerű feladat lekötni Mayát. Féltékenység?

Kisdió! Sajnálom, hogy szórakoznak veled a hormonjaid.

Linó, Anita! Köszi a hiányolást.

Panó! Nem semmi pasas Beni. Egyszerre két csajszival. Sőt ha jól emlékszem az én Rékám kezét is fogdosta.

Elnézést mindenkitől, akit név szerint nem említettem, de mennem kell. Inkább elküldöm, mert ki tudja mikor jutok megint ide.

Szép estét mindenkinek!

Zita
pzita

SziasztokKép

Zsuzsa
Köszi az érdeklődést oltás ügyben.Kép Azóta már biztos olvastad a másik topikban, de azért leírom itt is.

Gergő tündér volt, csak akkor sírt, amikor megkapta a szurit, pedig már nagyon álmos volt! Aztán gyorsan felkaptam és fél perc alatt megnyugodott és onnantól kezdve tök jól elvolt!Kép Itthon mértem a lázát, szerencsére eddig semmi, a combikája sem dagadt, vagy keményedett be, remélem ezt is megússzuk, mint az előzőt! Mondjuk Anyukám szerint mi sem voltunk érzékenyek a Hugommal egyik oltásra sem.

Na, ezeket itt fentebb már jó pár órája írtam, közben volt az 5-ös szopcsi és akkor kezdődött az oltás hatása!Kép Bedagadt szegénykém lába, gondolom fájt Neki, mert alig evett 10 percet és elkezdett sírni. Beborogattam, aztán doki néni tanácsára adtam kúpot, ami hatott is, de a nyűgi megmaradt, úgyhogy nem volt fürdés sem és fél órával hamarabb szopizott. Abban elaludt, már kezdtem örülni, de felébredt és sírt, szerintem a fáradtság miatt. Letettem, de nagyon nehezen aludt el szegényke.Kép Remélem nem lesz gáz az éjszaka! Karcsi is halál beteg, szegénykét nem is bírom ápolni, mert egyfolytában Gergőztem! Ráadásul most érzem mennyire el vagyok kényeztetve egy ilyen férjjel, hogy most nem tud segíteni, rendesen lefáradtam. Vacsizni is alig bírtam, szerencse hogy Anyukám jött és addig hurcolta Gergőt. Remélem holnapra jobban lesz a picurkám!

Most megyek, kicsit nézek ki a fejemből, aztán irány az ágy.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Zita
Most frissítettem és vettem észre, hogy írtál!
De jó, hogy tudtál jönni egy kicsit! Remélem jól vagytok, magatokról nem írtál semmit.Kép
Köszi a szurkolást, sajnos ezt már nem úsztuk meg.Kép De azért láza nincs és az is jó! Remélem nem is lesz!

Puszi Neked és gyere ha tudsz! Nagyon hiányoztok ám innen mind Lányok!!! GYERTEK SŰRŰBBEN!!!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Jerry, Istenke éltessen!

Kép

Zsuzsa
zerko

Halihó,mindenki kidőlt?
Én szedek itt egyedül Béres cseppet?Kép
Nálatok is tombol az ítéletidő?Kép
Itt azt hittem,hogy a házat is megforgatja,olyan szélvihar és jégeső volt.Kép

Jerry,Isten Éltessen SokáigKép

Mi is javulgatunk,Maya egész nap ugrál,szaladgál,szegény nem lehet most kimennie.Szerencsére?!Képitt van Véna az ő idegeit tépázzaKépMaxikám is jobban van,apa is. Már csak én nyalogatom a sebeimet.KépA torkom nagyon kivan,és úgy köhögök,mint egy kutyaKép

Anikó,
jobbulást Bencusnak,neked kitartástKép
Programok:Lesz Millenáris,Pozsonyi Pagony,Állatkerti játszó,elmegy apával Bécsbe.Csak betegség ne legyen.Kép

Anita,
képekKépazért rakjál fel párat,ha tudszKép
FürdésKépMaya apával...Kép,Maxika a Mayával,és velemKép
Mailt küldöm!

Süncsi,
hogy vagytok?Andriska meggyógyult már?

Linda,
Nagyon eltűntetekKép
Csak nincs valami baj?Kép

Panó,
hogy van az arcod?
Gyerekek?

Berni,
Hogy vagytok?Melyik tápi vált be nektek? Tejcsi?

Vali,
Nagyon édesek így egymás melletKép,Melyikük az erősebb jellem?Tejcsi?Nektek vn elég?

Orsi,
hogy van Karcsi?És a Gergőbaba a szuri után?Te tudsz már pihenni?

Hajnimaci,
Hogy van a Kispicur?Nem tudtam visszaolvasni,de milyen műtétje volt a kisfiadnak?

Zsuzsa,
Zsófi hogy viselte a 3 éves szurit?Már most aggódom a Maya miattKépEdina szeme?Te?

Zita,jó hogy előkerültélKép
Gyerekek?

Rita,a konyhátok is nagyon szépKép

Ildikó,Soraya,hol vagytok?

LinokaKép
Mintha régebben említetted volna,hogy jártok táncházba,hová?Ilyenkor is medencézik a párod?Télen mit csinálnak?

Bocsi,hogyha valakit kihagytam,később pótolomKép
Eltűntek hol vagytok?
Nanda
nanda

Szia Nanda!

De jó, hogy előkerültél!Kép
Köszi, Karcsi kicsit jobban van, de szegény elizolálva, eléggé börtönben érzi magát.Kép Csak enni jön ki, meg wc-re.Kép
Gergő is jobban van, éjszaka ugyanúgy aludt, szopizott, ahogy máskor, és láza sem lett, csak délelőttre egy kis hőemelkedése, de az is elmúlt.KépA combikája kicsit bekeményedett, úgyhogy azt borogatom. Csak most állandóan kézben lenne, vagy valakinek ott kell lenni a járókánál és beszélgetni Vele. Nem tudom jövő héttől, mikor nem lesz Anyukám mit fogok csinálni, így semmit nem fogok tudni itthon, se főzni, se mást.Kép Vagy majd a gyerek sír? Nem tudom, remélem elmúlik Nála! Jó lenne, ha már játszana a játékaival, de egyelőre mi jobban érdekeljük.Kép

Puszi Neked és jobbulást! KöhögésKép VénaKép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Köszönöm szépen a jókívánságokat!

Nagyon nyűgös estéink voltak, nem volt időm már olvasni sem, holnap vendégek jönnek, és vasárnapra is bejelentkezett egy barátnőm családostól (4 gyerekkel!), így a hétvégén tuti nem jutok ide.

Rita: gyönyörű a fürdőszobátok és a konyhátok is, csak ámulok! Bár már a gyerekszoba dekorációd is lenyűgözött!

Most el, még meg kell keresnem a fetás pogácsa receptet a vasárnapi turnusnak.

Jerry
jerry

SziasztokKép

Lányok! Mi ez a pangás itt???Kép Ne csináljátok, hogy ennyire meghal ez a jó kis topik!Kép
Vagy az a gond, hogy be-benéztek, de mivel csak én írogatok ide bőszen, senkinek nincs kedve így írni? Én nem vagyok elég érdekes, hogy válaszoljatok?Kép Ugye nem?

GYERTEK ÚJRA!!! LÉGYSZIIIIIIIIIIIIIIII!!!

Hiányoztok mind!!!!Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Nem hiszem el!!!Kép
Mindenki eltűnt?Kép

Most nagyon szomorú vagyok ám!KépKépKép

Orsi

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X