SziaSZTOK!
Akkor vágjunk bele!
Nanda: Kitartást a betegekhez! És vigyázz magadra, nehogy te is belebonyolódj egy betegségbe! Nem volt elég a gyógyítórakéta? Egy atom-gyógyítórakéta-támadást indítsak felétek?
Rita: Lilitől nem kérhetek kölcsön egy kis hajat?
Kis eleven csitri!
Zsuzsa: Jobban van már Zsófi?
Orsi: sarokból fenék-kitolás
Ákos ezt a szuperkádban produkálja esténként. Szárazon csak a biciklizés megy ezerrel. Vegyél ilyen kádat, és meglásd, hamar rájön, hogy a vízben is lehet popsit emelgetni!
Szöszi: ezek a férfiak javíthatatlanok! Kihúzza a zoknis fiókot, és miért nem tudja teljesen visszatolni??? Minden reggel én tolom vissza. De legalább inenn tudom, hogy vett fel tiszta zonkit!
Lino: nagggyon ügyi vagy karácsonyi ajándékvásárlás terén! Én is összeírtam már múlt héten, hogy kinek mit gondolok, de még azért kiküldöm kémeimet, hogy puhatolózzanak a családtagoknál. Így a vásárlás kb. kéát hét múlva lesz.
Zsuzsa: amikor olvastam Edina új mutatványairól, azon nevettem magamban, hogy az ember lánya minek nem tud örülni legalább úgy, mintha a gyerkőc diplomát kapott volna: nyálfújás, tépőzár kinyitása, ujjrágás!
Én is teljesen elolvadok, amikor Ákos megfogja pinduri kezével a Dadoo rúdját
Építkezés: nézd a jó oldalát: már van útpadkátok, járdaszegélyetek!
Amikor hazajöttünk a dokitól, Apa egyből kérdezte, hogy mi volt. Mondom, hogy egy nagy petesejt várakozik ismét a kifutópályán, egyből azt vágta rá: "Na, jöhet Anna?"
Sajna ezekkel a fránya hormonokkal nem sok mindent lehet kezdeni. Ha ilyen ütemű marad, akkor nincs, ami megtartja a tejtermelést.
Melinda: nem hangzik túl jól ez az egész. De kitartás!
Jerry: szegény zsiráf
Bár jobb, hogy Törpi gyűrte le, minthogy a zsiráf ugrott volna Törpi nyakának
Köszönöm a szűnni nem akaró szurkolást tejcsi ügyben Mindnekinek! Tegnap délutánra megint kifogytam. Este viszont arra gondoltam, hogy elég lesz Ákosnak két cici. Hát nem! Szegény olyan keservesen sírt, hogy gyorsan be kellett keverni egy tápiadagot. Szegény, azért vette a lapot: megint rácuppant, a 3. kortynál megállt, rámnézett, de most nem görbült sírásra a szája, gondokodott erősen, aztán egy nagyot szusszant és elkezdett enni. Én meg a könnyeimmel küszködtem.
Pont tegnapelőtt írtam Chellonak, hogy én leépítettem a védőnőnket, olyan meg aztán végképp nincs, hogy megbezsélt időpont nélkül jöjjön. Erre nem beállított tegnap hívatlanul?!
Azt hittem beleharapok! A hajam égnek áll, a lehető legtopisabb melegítő rajtam (WC-takarítás előtt), még reggelről lebukott, enyhén savanyú szagú póló.
Végül is rendes volt, mert jött érdeklődni, hogy mi újság a tejjel, mert ugye múlt hét hétfőn oltáskor mondtam a problémát.
Ő azt mondta, hogy ha tápszerrel most már lesz napi kiegészítés, akkor 5 hónaposan elkezdhetek neki adni s.répát, és sütőtököt. Ha csak anyatejes maradna, akkor 6 hó után.
Panó: arcüreggyulladás
neked is jobbulást!
Szöszi: kuglifejű lánykád!
Menyünk holnap fog megszületni. Tegnap még kaptak 2 nap haladékot, holnap burkot repesztenek, ha ma sem akar kibújni a Pöttöm Panna.
De egyébként nincs ellenemre se Lili, se Noncsi, se Edina, Anna, Eszter, Dorka, Alina, Timi Réka
Mert hát szegény pasik! Úgyis a nő választ!
Ákos eddig csak emelgette a Dadoot, tegnap kétszer le is lökte az ágyról
Én meg infartus kaptam. Mert csak a zajra ugrottam be a szobába
Na, elég belőlem ennyi.
Szép napot mindenkinek!
Kisdió