Kinga:
Készülj fel a bmc-s várakozásokra.... illetve ha a bmc-s napirendet majd valamennyire be tudod lőni, akkor lehet kalkulálni:
Általában úgy van, hogy hétfő-péntek az sokszor teltház.... illetve még a szerda is.... Én több esetben tapasztaltam, hogy a kedd-csütörtök kicsit lazább.. Nem mindig!!! De többször előfordult...
Aztán a napi menet az úgy van, hogy a dokiknak 8-kor van egy napi megbeszélésük, tehát ha nagyon hamar mész oda már 7 körül, amikor még nincsenek nyitva... beállsz a sorba és szerencséd van, hogy az első beengedtettekkel bejutsz, akkor előfordulhat, hogy a 8-as megbeszélés előtt már behív a dokid és mehetsz is.. Nem jellemző, de ilyen is van
Aztán elkezdődnek a reggeli lombikos beavatkozások általában fél 9-től vannak... akkor a dokik a műtőben vannak, egymást váltva.. ha végeznek, akkor kezdődnek a vizsgálókban a napi vizsgálatok.... Úgy 11-1/2 12 körül megint elmennek a dokik az inszemes beavatkozásokra... akkor megint hosszasabb várakozás szokott a jellemző lenni.... Tehát aki később megy, mittom én olyan 10 körül v. később, az előfordulhat hogy csak 1/2 12 után kerül sorra valamikor...
Nem biztos, hogy így lesz mert ez sokmindentől függ, pl. hányan vagyunk aznap...de lényeg, hogy nagyjából minden nap így zajlik... ezzel számolni kell.
Én úgy csináltam mindig, hogy már a sorálláskor, vagy a váróban szóbaelegyedtem valamelyik sorstársunkkal és úgy gyorsabban ment az idő, nembeszélve arról, hogy nagyon sok gyakorlati infót is ott tudtam meg, a már előrébb járó lányoktól.. a dokik leterheltek, nem mindig jut idő mindent részletesen elmondaniuk... ja és ide erre a fórumra is egy ilyen leszólítgatós dumálás után kerültem
Zolinál nagyon jó kezekben leszel!!
Én Nála fogok szülni valamikor 7-8 hét (??) múlva
Nem egy szószátyár fajta, úgyhogy kérdezni KELL, de ha kérdezel akkor válaszol mindig!! Érdemes a kérdéseid (amire esetleg itt tőlünk nem kapsz választ) előre összeírni, mert ott hajlamos az ember a nagy rohanásban elfelejteni....
Üdv itt és sok sikert, mielőbbi pocakosodást Neked!!!