Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsókám,
gyönyörű kicsifiatok van :D
Betegállomány: betegszabadság+táppénz együtt.
Ebből betegszabadság évi 15 munkanap (fizetett ünnepre is ez jár), a munkáltató fizeti, az átlagkereset 70%-a. Utána táppénz jár, ezt az állam fizeti, eddig a napi átlagkereset 60%-a, de maximum 10400 ft/nap volt. Ezt csökkentik most napi 5200 Ft-ra. Mivel ez minden napra jár, így a maximum havi 150ezer Ft lesz.
Eddig arról beszéltek, hogy keresőképtelennek kell lenni ápr. 30. előtt hogy az új szabályzás ne érintsen, de most azt hallottam, hogy táppénzen kell már lenni addigra!
Tehát akinek még van idénről betegszabija (nekem még 9 nap van mert már hatot voltam betegen) azt előtte ki kell venni! Így én ápr. 18-tól nem dolgozom :)

Kép
judit0713

Képzeljétek, Brumi is jelentkezett zugból, bár neki Maros nem jó, de Lukácsnéval együtt már 19-en vagyunk 16-ra!!!

Lukácsné,
irtó ügyi vagy! Mondjuk fogalmam sincs, mikor van ilyenekre időd, pláne, hogy a gyerkőcök száma is csak növekszik nálatok!
Hanna már óriási nagylány, hihetetlen!

Macs,
boldogságos féléves szülinapot Balunak!!!
Fórumtali?

Kép
judit0713

Ann,
hát fogalmam sincs hogy megy ez, de nagyon drukkolok, hogy mire kontrollra mész minden oké legyen ott bent, ha már így alakult...

Kép
judit0713

Szép reggelt mindenkinek

Gratulációkat köszönjük szépen mindenkinek :D :D

Kubu köszi a választ itt is, még egy kérdés ment, ráér ez is nem kell sietni.

Macs, Baluci 6 hónapjához gratula, képeken csuda aranyos. Macs, lehet egy kérdésem? Írtad, hogy Titeket is 12 hetesen engedett el K, megkérdezhetem, hogy mikor hívtad fel a választott szülészt? És a védőnőt? Na ez már kettő kérdés :D

Vonalzó csak átmeneti, nem volt időm keresni csak gyorsba készült, mert már akartam látni a tényleges napokat meg a hátralévő időt. A babánk téli baba lesz ezért lett téli kép egyelőre.

Vikus, nem baj az ha óvatosban haladtok, csak a végeredmény számít, nagyon drukkolok Nektek.
Lujzi Nektek is.

Zsuzska, a foglaló dolog jó ötlet, így már lesz valami biztos pont és nem kell aggódni hogy elviszi valaki. De mit tökölnek ennyit a papírokkal? Nincs ott valami svindli? Remélem nincs csak lusták.

Zsuzsi, kisfiad ásítása és mosolya, ááááááááááá, kész vagyok tőle, hihetetlen hogy ilyenek lehet látni az UH, ezt nem tudom megszokni mindig csodálkozok rajta.

Ann, holnap mész ugye? Addig már ne aggódjál, minden rendben lesz. De ez a teszt nagyon érdekes… miért lehet ez így, hogy erősebb lett a csík, és ha mégis növekedésnek indult a baba? Vagy ez hülyeség??? én lehet, hogy mennék ma egy kontroll vv-re a helyedben akkor minden kiderülne és nem kell várni holnapig.

Lukácsné nagyon szépeket készítesz, igazi remekművek, látszik a háttérben az eszköz a varrógép, milyen jó is aki ezt tudja használni. És Hanna gyönyörűséges
pannik
Budapest

Köszi Judit nagyon, én is reménykedek, hogy minden rendben lesz.
Csan nagyon fura ez a vérzés. Még mindig ugyanaz, pisi után rendes erős piros vér, aztán semmi. Elég ijesztő.
Na ma is csináltam egy tesztet, kiváncsi voltam a reggeli állapotra, természetesen dettó, újra 2 csíkos, de inkább erősebb picit, de gondolom mert reggeli. pedig a pénteki nagyob vérzés utána mostmár eltelt néhány nap. Este feszülgetett a hasam...ennyi. Tudom erre nem tud senki semmi okosat mondani, mostmár csak a mai napot a mai éjszakát kell kibírnom és az ottani várakozást. De nem mondom hogy hűdenagyon nyugodt vagyok...
ann74

Ann, miért nem mész ma? nem tudsz a munkából lelépni? ez nagyon kétesélyes nem, akár még babás is lehetsz.
pannik
Budapest

Pannik, a crinone-t szombat óra nem használom. Pénteken volt du. egy közepesen erős vérzésem, szombatra lanyhult, de de. még akkor is volt gyenge, és utána maradt ez a pisilés utáni téma. A hcg-m ugye emelkedett, de 4 nap alatt emelkedett a duplájára és nem 2 nap alatt, ami sajnos nem jelent jót. Azt mondta Sz ha vérzek hagyjam abba a crinone-t mert ha esetleg mk. akkor azt ne támogassuk. Meg gondolom még olyan lehet hogy valami szövet termeli tovább a hcg-t annak ellenére hogy elhalt az embrió. Mk-n kívül ez lehet a másik gond. Vagy baromi lassan ürül a hcg-m.
Nem megyek ma el melóhelyről, mert így is nagyon le vagyok maradva, még egy nagy katalógust el kell készítenem péntekre, sapban átírni péntekre az új árakat, és az összes új terméket beálltani, nem beszélve a napikról. De igazából azért is megyek, mert SZ tegnap azt mondta Irénkének hogy ezekkel a tünetekkel holnap menjek, az jó lesz. A tesztet nem mondtam, mert akkor még nem csináltam, de amúgy sem foglalkoznak sztem ők nagyon tesztekkel. Holnapig még van 1 teljes nap, hcg nézésnél biztos jó ha azért eltelik min. 4 nap hogy láthassák mi a helyzet.
ann74

Pannik én nem látom a vonalzód, csak egy szöveget a helyén :(
ann74

Én látom Pannik vonalzóját :)

Ann: drukk,hogy magától ürüljön!!!!! A vérzés ilyen szempontból jó hír... :?

Én meg túl vagyok a milliomodik védőnős mustrán is,11 perccel később már kint voltam az utcán,nem igazán húzom az időt,ha nem muszáj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Húsvét utáni nap ismét vár szeretettel...
Vendég

Ann,
őszintén, bennem is felmerült, hogy csak nem mégis???
De holnapra úgyis kiderül minden, addig meg lehet hogy nem baj ha a munkábn pörögsz, legalább nem ezen agyalsz egyfolytában!

Kép
judit0713

Pannik, Ha jól emlékszem, 9 hetesen voltam K ügynöknél, akkor megbeszéltük, hogy mikor enged el, de végül a 12. heti UH-t már a saját dokim csinálta, mert Tanár úr ismeri őt, UH-os szaktekintély így nyugodt szívvel elengedett. Utána hívtam is a dokimat, hogy készüljön, mert jövök. 9. hét után mehettem a védőnőhöz is.

Zsuzsi kisfiad nagyon szép, jó képek készültek! :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Látom szép számmal gyűlünk a találkozóra! :) Jó lesz Titeket megint látni! :wink:

Macsi: ugye eljöttök ????? :wink: :wink: :wink:

Henikém: én is boldog születésnapot kívánok Neked!!! :lol: :lol: :lol:

Ann: kíváncsi leszek Zoli mit mond a hcg-re... kiürülés: asszem Sajtinak volt, hogy lassabban ürült, ha jól emlékszem? Lényeg, hogy ha már ürülnie kell, akkor magától menjen, ne kelljen semmi rásegítés..... bár olyan jó lenne, ha holnap valami nagy csodát hallanál, hogy később indult be a babó, de rendben van v. ilyesmi...!!!!! :wink:

Pannik: én se látok vonalzót Nálad, csak a linket beírva... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Lukácsné: Hú de ügyes vagy!!!! Gyönyörű dolgokat alkottál!!! Ahogy nézem őket, egyre jobban foglalkoztat a gondolat, hogy kéne vetessek Rajóval egy klassz varrógépet???? Én régen nagyon sokat varrtam tini koromban, volt/van egy Singerünk, klasszik modell, lábpedálos, de minden hétvégére a diszkóbamenős ruháimat magam csináltam :) Csóróság volt, barátnőmmel bementünk a butikokba a körúton, levettük a szabásmintát a próbafülkében, és szombat estére megvolt az új menet, abban hülyítettük a csávókat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, engem meg ma reggel a postás ébresztett!!!!!!!!! :) Egy nagyon kedves általános iskolai osztálytársnőm kint él az USÁ-ban. Tudja, hogy milyen háttérrel lett nekünk Iza, nagyon drukkolt is végig és örül, erre most küldött pár tüneményes kis rucit!!! :) Nekik is tavaly született meg az első kislányuk..... és most, hogy nekünk is lesz babánk, a kedvenc bababoltjában nem bírt ellenállni pár dolognak és ránk gondolt.... :) Teljesen odavagyok meg vissza :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: klassz lehetett egy csomagocskát kapni :D

ugye kapunk képecskét?? :D
Vendég

Amúgy jól emlékszel,egy éve Sajtinak ürült olyan lassan a HCG...
szegénykémet össze-vissza szurkálták miatta :?

Nekem "mázlim" volt,hogy szépen magától rendeződött,nem kellett beavatkozni sehogy. :?
Vendég

Sziasztok!

Látom itt egy jól összeszokott kis társaság van... :)
Én jövőhéten megyek az első vizsgálatra a BMC-be, tudtok némi infóval szolgálni? Sokan vannak? Készüljünk fel az egész napos várakozásra? Nektek milyen tapasztalataitok vannak? És még valami ami nagyon fontos itt szokás adni hálapénzt a vizsgálatoknál? Kérlek írjatok! Pánikolok :D
kinganonym
Biatorbágy

Szia Kinga,

üdv itt közöttünk. Ne pánikolj :D készüljetek a várakozásra, változó de azért jobb ha 2 órát belekalkuláltok és ha előbb végeztek akkor öröm és bodottág :D Hála pénz, hát ez jó kérdés, én a vizsgálatoknál nem adtam csak a beavatkozások után, van aki akkor sem, ez a saját álláspontom, most az utsó beültetés előtt a biológusnak is adtam meg a dokinak is, neki csak utólag. Mi a helyzet Veled mi az előéleted babaügyben? ha van kedved írjál róla.

Naház, ez a vonalzó jó kérdés, akkor most mi van? van aki látja van aki nem. megcsinálom ismét, hátha valamit elbarmonltam a bemásolásnál. Köszi h írtátok.

Ann, nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen holnap Nálad.

Macs köszi a választ, akkor egyelőre nyugton maradok és várok türelmesen.

Andi szupi lehet ilyen csomagocskát kapni kedves ismerősöktől.
pannik
Budapest

Kinganonym,
üdv itt köztünk!
No para, nem lesz vészes az első találkozás!
Vizsgálat lesz, vagy még csak konzultáció?
Hááát, egész napot talán nem kell várni, de egy felet biztosan...általában ha reggel 8 körül érsz oda, akkor 11-ig nem szabadulsz....szóval szendvics, innivaló, ha egyedül mész könyv sem árt!
Hálapénz? Hát vizsgálatoknál tuti nem, megmondom őszintén, mi csak a siker után adtunk, de asszem ezzel a legtobben így vannak.
Amúgy meg minden doki nagyon rendes, és nem a pénzedért foglalkoznak veled lelkiismeretesen!
Szóval jó helyen jársz, remélem hamarosan a babások táborát szaporítod te is!!!

Kép
judit0713

:) Szia Judit,

köszi a választ!
Ez most vizsgálat lesz. Nőgyógyádzati, sperma, vérvétel... van egy cisztán és lehet, h endometriózis. Remélem nem de majd meglátjuk. Te mióta jársz a BMC-be, és kihez? Én Dr. Szűcs Zoltánhoz.
kinganonym
Biatorbágy

És most??? most látjátok a vonalzót?

Kinga én is írtam neked Judit előtt, fent.
pannik
Budapest

kubu
felrakom majd a Hannáét csak a szélét be kellene szegnem még annyi hiányzik hogy készen legyen.
mekkora méretre gondoltál? színösszeállítás? egyforma mintából legyen az egész vagy különbözők legyenek???
irhatsz privit is.

amúgy elég hosszúak voltak az utóbbi éjszakáim meg a délutánok és esték néha férjem is segített benne, hogy meglegyek a gyerekekkel volt....
a neszeszer az megvan 1 este ha hagynak, a takaró az már hosszasabb meló az biztos, de kitalálni hogy jó legyen na az is idő.....

ann
remélem minden rendben lesz veled és nem lesz gond....

csajok ha már ilyen sokan vagyunk akkor mehetnénk vmi szabad térre is, ahol gyerekek is ellenének és nem kellene őket "pórázon" tartani ugye Kubu??? most 20 an meg gyerekek beülünk valahová az nem kis 'tömeg' lenne :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Jajj... szia! most látom, tényleg! :) Bocsi...

Szóval endó gyanúm van... egy hónapban kb. 20 napig vérzek, igaz csak barnázás... volt már 2 clostys hónapom, de semmi. Most talán laparoszkópia meg petevezetékátjárhatósági vár rám...
Veletek mi történt, hogy itt vagytok?
kinganonym
Biatorbágy

Sziasztok csajok!

Andi: ez nagyon kedves volt a barátnődtől! Hú, de szeretnék én csak fele ilyen figyelmes lenni, mint az ilyen emberek!

Kinga: ne félj, jó helyen leszel! A konzultáción majd el fogják mondani, milyen vizsgálatok kellenek első körben, és a következő pár hétben azokat kell lenyomni. Ezek közül az utolsó egy átjárhatósági vizsgálat. Ha ez megvan, még aznap újabb konzultáció, ahol elmondják, hogyan tovább!
Izgalmas hónapok következnek! :-)

Pannik: :D

Magunkról: voltam ma kontroll UH-on, és jó híreket hallottam: két tüsző is megérett, egyik a bal-, másik a jobboldalon.
Bal:18mm
Jobb: 20mm
Endom: 9mm
Ma tüszőrepi, csütörtök délelőtt inszem!

Kérdés: Szerintetek inszemig még a 18mm-es is megérhet? Mert azt hallottam, 20 körül reped. Van esélye? Vagy ha a tüszőrepit megkapom, onnantól reped a tüsző, ha megérett benne a pete, ha nem? Vagy hogy van ez? Csak kíváncsi vagyok...

Vikus: akkor neked vszleg pénteken lesz inszem?

Tali: én vszleg megint nem tudok menni...tudjátok, május elején megint elkezdünk utazgatni, Amerikával kezdjük, stb.. Ezért az összes áprilisi hétvégét már beterveztük látogatásokra (meg 2 konferencia), nem leszünk Budapesten most már hétvégeken.
Pedig szerettem volna menni...na nem baj, hátha a BMC-ben megint összejön egy olyan mini-tali, mint decemberben! :-)

Kép
lujzici

köszönöm a válaszokat! Majd biztosan írok még nektek, ha történik valami és több időm lesz, mert rátok is kíváncsi vagyok! :)
kinganonym
Biatorbágy

Sziasztok!

Tali hol??? Vagy még képlékeny? Bocsi, csak lehet nem mindent veszek észre.

Kubu, viszem a fiúkat. Azon a hétvégén tilos betegnek lenni. Ez parancs!!!!
Köszi! Normaflort nyomatom.
Ha van egy fölös pórázod elkérném, nekünk is jó lenne néha. Gondoltam a pillanat ragasztóra, de Gergő szerintem székkel a popóján rohangálna.

Lukácsné, nagyon ügyes vagy.
Hanna gyönyörű!

Maccs, Boldog Fél Évet Balunak! Nagyon helyes pasi!

Zsuzsi, nagyon szép a kisfiatok. Van már nevetek?

Pannik, tegnap este Gergő megcsodálta a vonalzódat. Nagyon tetszet neki.

Ann, nagyon reménykedem hogy minden rendben lesz. Vékony alkatú vagy? Mert akkor még nehezebben ürül a HCG. Sajna nekem is nehezen ürül. Én vetélés után 3 héttel, pozitívat pisiltem, 179 volt a HCG-m.

Andi, ruciról képet kérünk!!!!

Kinga, én februárban voltam első konzin. 1,5 órát kellet várni. Én még bírtam, de a férjem már nehezen, és ő jobb volt mint a másik csaj férje.
Nőgyógyászati vizsgálatnál nem kellett várnom, szerencsém volt, ép hogy pisilni tudtam. De előtte időbe telt mire megkaptam a vérvételhez a papírokat. Akkor írják a beutalót.

Képzeljétek, Gergő tegnap beverte a fejét a medence szélébe. Ugrált mint egy félőrült. Utána viszont azért sírt mert azt hitte haza akarom vinni, és nem fog megtanulni úszni.

Megyek vissza melózni…..
franci

Kinga: én is Szűcs dokihoz jártam,nagyon ajánlom Őt,lelkiismeretes,és mi is neki köszönhetjük a babát :)

(Nekem is súlyos endometriózisom van)
Vendég

Kinga:
Készülj fel a bmc-s várakozásokra.... illetve ha a bmc-s napirendet majd valamennyire be tudod lőni, akkor lehet kalkulálni:
Általában úgy van, hogy hétfő-péntek az sokszor teltház.... illetve még a szerda is.... Én több esetben tapasztaltam, hogy a kedd-csütörtök kicsit lazább.. Nem mindig!!! De többször előfordult... :wink:
Aztán a napi menet az úgy van, hogy a dokiknak 8-kor van egy napi megbeszélésük, tehát ha nagyon hamar mész oda már 7 körül, amikor még nincsenek nyitva... beállsz a sorba és szerencséd van, hogy az első beengedtettekkel bejutsz, akkor előfordulhat, hogy a 8-as megbeszélés előtt már behív a dokid és mehetsz is.. Nem jellemző, de ilyen is van :)
Aztán elkezdődnek a reggeli lombikos beavatkozások általában fél 9-től vannak... akkor a dokik a műtőben vannak, egymást váltva.. ha végeznek, akkor kezdődnek a vizsgálókban a napi vizsgálatok.... Úgy 11-1/2 12 körül megint elmennek a dokik az inszemes beavatkozásokra... akkor megint hosszasabb várakozás szokott a jellemző lenni.... Tehát aki később megy, mittom én olyan 10 körül v. később, az előfordulhat hogy csak 1/2 12 után kerül sorra valamikor...
Nem biztos, hogy így lesz mert ez sokmindentől függ, pl. hányan vagyunk aznap...de lényeg, hogy nagyjából minden nap így zajlik... ezzel számolni kell.
Én úgy csináltam mindig, hogy már a sorálláskor, vagy a váróban szóbaelegyedtem valamelyik sorstársunkkal és úgy gyorsabban ment az idő, nembeszélve arról, hogy nagyon sok gyakorlati infót is ott tudtam meg, a már előrébb járó lányoktól.. a dokik leterheltek, nem mindig jut idő mindent részletesen elmondaniuk... ja és ide erre a fórumra is egy ilyen leszólítgatós dumálás után kerültem :wink: :wink: :wink: :wink:
Zolinál nagyon jó kezekben leszel!! :) Én Nála fogok szülni valamikor 7-8 hét (??) múlva :wink: :wink:
Nem egy szószátyár fajta, úgyhogy kérdezni KELL, de ha kérdezel akkor válaszol mindig!! Érdemes a kérdéseid (amire esetleg itt tőlünk nem kapsz választ) előre összeírni, mert ott hajlamos az ember a nagy rohanásban elfelejteni....
Üdv itt és sok sikert, mielőbbi pocakosodást Neked!!! :)

andrea-1

Óóóóó :) Ezek nagyon bíztató dolgok! :) örülök! :)
És gratula babócádhoz
kinganonym
Biatorbágy

Maccs: Balu olyan gyönyörű kisfiúcska lett!!! :D :D

én is nézegetem mindig a képeket,nekem az a kedvencem,ahol egymás mellett van a régi Balucis kép meg az újabb,és látszik,milyen szépen belenőtt abba a "ruciba" :)
Vendég

Lujzika, a tüszőrepi után még nőnek - annak a hatására is - a tüszők!!.... Jó lesz ez, ne izgulj, ha meg valami miatt nem repedt még meg (ha csinálnak előtte uhu-t akkor azt látni, bár Zolira nem jellemző, az inszem előtti uhuzás....de nincs is szerintem jelentősége)... szóval ha nem is repedt volna meg, aza lényeg, hogy a hadsereg már bent megkezdi hadászati pozíció felvételét és ott lesznek a megfelelő pillanatban a megfelelő helyen!!! :wink:

És akkor a képek a kollekció legújabb darabjairól :)
Kép
Kép

andrea-1

Lujzi, jó hírekhez gratula, ez szuper. Hajrá csütörtök :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kinga, nekem is volt laparoszkópia, petevezetékeim nem voltak átjáhatóak, a hsg vizsgálaton derült ki amiről már írtak a lányok meg Te is, hogy lesz Neked is ilyen.

Jó helyen vagy, sok türelem és kitartás kell de meg lesz az eredménye. ha kérdésed van gyere bátran, itt egész kis szakértői csapat van már, minden kérdésben otthonosan mozog valaki.

Szűcs doki 2 beültetést csinált nekem helyettesítés miatt, nagyon ügyes keze van, ennyit tudok mondani róla, de itt sokan istenítik Őt, és az a lényeg, hogy bízzál benne.

Franci, Gergőt csókoltatom a vonalzó dicsi miatt, add átt kérlek Neki :D
pannik
Budapest

Andi: nagyon édes rucik!! :D :D :D :D

este hádáztam :oops: :oops: :oops: ,ott röhögtünk párommal csipi-leszedéskor,hogy le se tagadhatjuk,hogy lányunk lesz,csupa rózsaszín,lila,piros kis szerkók :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kellett nekem pár felső,amit még össze tudok gombolni vagy cipzározni,de ahogy elmentünk a bébirészleg mellett,nem győztük megállni,hogy ne vessünk rá egy pillantást,úgyhogy kis kord naci is bevándorolt a kosárba,meg cicás rugdalózó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

BÉku: cicás rugi nekünk is van :) Majd megmutatod? :wink:

andrea-1

Franci, nem vagyok vékony, inkább normál testalkatú vagyok, 174hez 64-66.
Nekem hétfőn 14,7 volt a hcg, pénteken 34, aznap kezdtem el vérezni. És ma reggel csináltam a 25ös tesztet ami csíkos volt. Tehát alapból nem volt egy óriás hcg még pénteken sem.
Komolyan mondom mindig vmi olyan történik amire nem számít az ember. Mert arra gondoltam, hogy vagy igen, vagy nem, de ez a szitu nem volt bennem.

Lujzici, az endó vastagságáról csak annyit, hogy amikor volt a beültim, kérdeztem S-t hogy jó-e a méhnyálk.h. vastagsága. Azt mondta, hogy igen szép. Aztán utána mondta az asszisztens nőnek, hogy mindenki ezt kérdezi ilyenkor, és hogy múltkor volt, hogy egy nő, akinek 9es volt beültikor a mnyh-ja és sikerült a lombikja. Na szóval erre varrjál gombot. Én attól lettem kicsit ki már mostanra, hogy minden tünet lehet akár jó, akár rossz is.

Lukácsné olyan ügyes vagy, hogy ilyen szépeket készítessz! Jó nagy türelmed van!!! Én nagyon régen makraméztam és imádtam.
ann74

Persze,küldök fotót a tegnapi akcióról :D :D :D

gyors menet volt,ahhoz képest sikerült jó párat beújítani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sikerült neten tornára is nacit szereznem,ennek nagyon örülök,mert farmerben csak nem állíthatok oda jógázni vagy kismama tornára (850 Ft-ért megkaptam egy ajándék felsővel együtt ;) ).

nem utolsósorban kertészkedni is épp jó :D

Tegnap szépen felgereblyéztem,míg Maja engedte,ma folytatom ;)
Vendég

Béku, ügyes voltál.... :wink: Úgy sajnálom, hogy nálam még mindig nem tud bejátszani a Háda és hasonló helyek az ottani szagok miatt ..... még mázli, hogy időnként anyukák mindenféle fórumokra feltesznek a netre picasawebes albumokat, mi csomó mindent onnan - nam meg Csucsukám lévén - szereztünk be ... jóáron.

Ann: szerintem erre senki nem számítana alapból!! :shock: :shock: :shock:

Lukácsné: Juditéknál van szabad tér is, kert, terasz.... Sima szabadteres találkát önmagában elég rizikós lenne szerintem ebben a bolond április hónapban előre leszervezni, nem? :shock: :lol:
Nagyon tetszik az a takaró amin Hanna fekszik... pont az én színeim azok is :).... És hát Hanna is természetesen nagyon tetszik!!! :)

Lassan szedelőzködök, koradélután ZOlinál van jelenésem... remélem mindent rendben talál most is.... :lol: Kérdéseimet már összeírtam Neki... :lol: :lol: :lol: :lol:

Estrella, Oroszlán, Ti is jöttök ma ugye? Zsuzsókámmal már egyeztettünk hogy igen... MI ma szólóban leszünk ott. :wink:

andrea-1

Judit,
köszi a választ. akkor neked kicsit rövidült így a meló!!!

Macccs,
isten éltesse a féléves szülinapos Balázskát! :-) olyan helyes kisfiú! :-)

Ann,
én nem tudok sajnos okosat tanácsolni, de drukkjaim mennek holnapra!!!

Breki,
kérünk képet a ti szerzeményeitekről is!

Andikám,
szuper csini darabok! :wink:
este találkozunk! :-) olyan hihetetlen hogy már itt tartunk, nem?!
Nóri jön, nem tudod? gondolom már kihagyja. :roll:

Kinga,
üdv itt.
időből és türelemből sokra lesz szükséged. de a lényeg hogy az út végén ott a baba, az tuti. :-)
én is Sz. doktor rajongó vagyok :-) kb 3 héttel Andi után szülünk nála.

Lukácsné,
nagyon szépeket varrsz. te is tervezed a mintát vagy van valami könyved?

Kubu,
ez a május ugyanaz a melóhely vagy valami váltás jött közbe? mindenképp nagy dilemma lehet. mikor fogsz így végre pihenni kicsit??? :shock:

Vicky,
a cipős dolog engem is érdekelne. persze tudom hogy korai, de azért jobb körbejárni a témát időben.

köszönjük a babadicsiket. :-) :-) többen kérdeztétek a nevet, még nem sikerült dönteni, de azonnal megírom amint meglesz. nagyjából 10 név van még versenyben. :-)

még annyit akartam írni, hogy aki gondolkozik 3-4D UH-n a 30 hét körül, nekik én azt mondom, hogy érdemes menni!!! nálunk Apa akarta mindenképp és igaza volt! tegnap a képeken még a haját is megmutatták a kisfiúnknak :-D meg ahogy nyitogatta a szemét, száját! elvittünk két nagyszülőt is, hát azóta rózsaszín ködben jönnek-mennek! :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

zsuzsó
valamiben én van amit könyvből vettem mintát.
holnap kész lesz a Hanna takarója az 7-8 mintából van összeállítva, különböző színekkel, kiváncsi vagyok arról mi lesz a véleményetek majd.

eszter
mi van veletek?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Zsuzsó: nem tudod esetleg a videót feltölteni valahová?
én úúúúgy megnézném... :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll:
oks,rakok majd 1-2 képet ;) mondjuk 7végén a babakocsis mellé :D

Andi: köszi :)
fotózok is,csak még szerváltam pár tavasz-nyári göncöt is óccsóér'........ :D :D :D

Én inkább az ízektől undorodtam meg kissé.
pl: tojás... Pedig épp én kértem apát,hogy főzzünk,mert szeret(t)em a sima főtt tojást,de mikor elém rakta,már nem bírtam a szagát se :lol: :lol: :lol: Ja,és az érezhetően fűszerpaprikás dolgokkal is ez van (paprikás krumpli),ill. a fokhagyma...

remélem később újra szeretni fogom ezeket :lol: :lol: :lol: :lol: Viszont a cékla nagyon ízlett a minap,pedig én SOHA nem eszem "savanyúságot" kaja mellé :D :D :D
Vendég

Lukácsné: kíváncsian várom a takaró fotóját,azok nekem nagyon szoktak tetszeni :D
Vendég

Zsuzsókám:
Nóri már nem jön, végeztek a kurzussal :).... Tegnap meginterjúvoltam, de a ded köszöni szépen nagyon jól elvan odabent.... legalábbis a tennapi állapot szerint :wink: :wink:
Hú ne is mondd... egyre közelebb van már a "vég"... :lol: :lol: :lol: :lol:
Indultam....

andrea-1

Megint csak egy pillanatom van :?
Most értem be, dokinál voltam ma is :D

ZSUZSÓ!!!!
ANNYIRA ÉDES!!!!!!!
Nagyon kis szépséges a pici fiacskátok :D
Gratulálok!!!
Lac alakul, köszi, ma du beszélünk a dokival aki műtötte, hogy minden rendben van-e :) sebe szépen gyógyul!
Már csak azt várjuk, hogy csekkolhassuk az eredményt :D
Illetve ha magunktól nem tudnánk bizonyítékot gyártani a műtét sikerességére, akkor majd a lombik júniusban :D

Lányok!
Igyekszem mihamarabb jönni, de folyton dokik dokik dokik :D :D :D, és a meló :evil: :evil: :evil:

puszi Mindenkinek!

Ja, és a talira én is szeretnék menni nagyon, és 99%, hogy egyedül fogok!

eszter82
Budapest

Eszter: drukk mára a dokihoz,hogy jó hírekkel szolgáljon!!! :D
Vendég

Eszter,
de jó hogy benéztél, drukkolok mára hogy jóhírt kapjatok. Lacnak jobbulást, neked meg kitartást a fránya sok melóhoz!
babadicsit köszi. :-)

Breki,
edd csak a céklát, az jó a vasra. :-)
videófeltöltésben nem vagyok valami jó, de a képeket mind feltöltöm gmail-re, azt esetleg átküldöm a privát címedre majd, ha érdekel. :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok.

szivecske dobog, crl: 10mm a 8.dik hetet kezdtük legközelebb 3 hét múlva megyek

jövök majd

Üdv!
Andi
kisborso

Zsuzsó: köszi,persze hogy érdekelnek a képek!! :D

Kisborsó: gratula!!!!! :D :D :D :D :D
az olyan klassz,ahogy pulzál :)
Vendég

Borsó,
gratula!!!! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kisborsó, gratula, jaj de jó, gondoltam rátok délelőtt, olyan jó lehetett ezt látni, én 2 hét múlva fogom megtudni olyan messze van még.
mi az a crl: 10 mm. Borsó, legközelebb is K-hoz mész még ugye?
pannik
Budapest

Pannik: a crl a baba ülőmagassága,azt fogják majd mindig mérni a dokik :)
azaz a fenekétől a feje búbjáig ;)
Vendég

Sziasztok Csajok!

Pannik!
köszi!

Lujzici!
jaj de jó!én mindig annyira izgulok az uhunál,h egy vmit tudok megjegyezni :oops: :oops:
Most például az endo 6mm szóval most növesztem!!!!!
nagyon szoritok!

Kisborsó!
gratulálok!
vikus82

Kisborsó:
Hatalmas nagy gratulációóóóó!!!!

Pannik:
Mi is gondoltunk már arra,hogy valami van a háttérben és azért nem haladnak a papirral kapcsolatban,de a Férjem most utánna érdeklődőtt és kiderült,hogy más nincs csak annyi,hogy az önkormányzatnál dolgozoknak a lustaság fájna akkor már rég belehaltak volna.
Vissza küldték a papírokat az önkormányzathoz,mert valamit ki kellett javítani és Ők meg sz@rnak az egészre.Ezen múlik az egész dolog.A tulaj meg nem tud nagyon foglalkozni ezzel,mert Ő is 100 km-re lakik és volt egy hatalmas nagy balesete,azóta csak segitséggel tud járni.Hiába érdeklődtünk telefonon mindig az volt a válasz,hogy még semmit nem tudnak,majd szólnak,ha kész van.Na arra mi várhattunk volna!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?