Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Drága Pannik, szeretnék szívből gratulálni, nagyon örülök nektek :D Engem petezsák kukucs után "kidobott" Z ügynök, Rád nagyon vigyáz Tanár úr, helyes :D :D :D Pihizzél, ha tudsz, és élvezd a napsütést :D

Juditkám, engem beírnál minden szombatra?

Puszi nektek

Kép
carla1227

andi: Tök jó, nem is tudtam. Ez nekem nagyon jó helyen lenne, mert csak egy busszal kéne át mennem. Persze akiknek az Örs esik útba, azoknak nem biztos, hogy jó helyen lenne. De a csajoknak nagyon tetszett, bár akkor még csak a sütik, a babák még pocakban voltak.
vicky79
Budapest III. kerület

Nekem tetszik a cuki is, nem tudom, IR-es cuccok vannak-e, mert ha nem, akkor ugye a csajok jó része sajnos csak a nyálát csorgatná :roll:
Persze, én ehetek 8)

Kép
judit0713

judit: Én úgy tudom vannak diabos cuccaik is, mert mikor úgy volt hogy megyek a kismamás találkára, akkor én már cukros voltam és megkérdezték nekem. De sajnos tapasztalatom nincs. Majd Csucsu megmondja a tutit. Ezek szerint tetszik az ötlet? Örülök, ha igen.
vicky79
Budapest III. kerület

Szerintem is jó ötlet.. max. Csucsukám csináltat nekünk IR-eseknek valami speckó személyreszabbott cuccot :) Ugye ???????? A többieknek meg ami a torkon lefér :)
Hú ha cukrászda lesz, akkor szerintem az én Rajómat se fogjátok megúszni..... !!! :)

Örs, igen közelebb lenne, de metróval gondolom ez is megközelíthető majd.... Na mostmár csak azt kéne kiközvéleménykutatni, hogy mindenkinek jó lenne-e ez a megoldás, illetve majd Csucsukám jön és mondja, hogy a 2 érintett hétvégére amire a legtöbben jelentkeztek szabad-e még a helyszín.... :wink:

Amúgy ha a 16-17-ét döntjük el, hogy akkor lesz, akkor átszervezem az ahétvégi elfoglaltságunkat húsvétra és akkor is elmegyünk... Egy fórumtalit már lemondtam anyósom szülinapja miatt annó.... most meg még látnálak Benneteket így tuinvanomban :)

Úgyhogy Juditkám, beírhatsz a 16-17-i hétvégére is..... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi, én megnéztem a metrótól 8 perc séta (Újpest-Központ vá). Persze a 4. kerületi üzlet. És ha ott van játszó rész is, nem nézik ki a gyerekeket. :)
franci

17-én nekem nem lesz jó,megyek temetőbe :?
és mivel iszonyat messze van,nem félórás program lesz.

egyelőre azt se tudom,hogy jutok majd oda,és még ott is el kell valahogy navigálni.

Az a cuki nagyon klassz!!!!! Én voltam párszor :D

Olyan hírű,hogy biztosan van diabetikus sütemény/torta,kizártnak tartom,hogy ne legyen....
Vendég

Babás lányok (a többiek fogják be a szemüket): ha valakit érdekel pedipedes cipő, akkor talán tudok szerezni olcsóbban, mint amennyiért a liliputiban van. Ha bárkit érdekel, írjon privit. Kb. féláron lenne.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönjük szépen a gratulációkat.

Helyszín ügyileg teljesen rugalmas vagyok amit dönt a többség oda megyek vagy megyünk.

Carla, köszi szépen, hát igen, vigyáz Ránk, hála istennek, de hát annyit küzdöttünk ezért a babáért, hogy nem is csoda ha még egy ideig látja akarja hogy alakulunk.

Vicky, autó vásárláshoz csak annyit, hogy a klíma ma már annyira alap, és azok a negyven fokos nyári hőségek, amikor élni sincs az embernek kedve, nemhogy egy felforrt autóba beülni, hú hát sajnos elpuhányodunk és hozzászokunk a jóhoz. otthon nincs nekünk de az autóba van és bizony szükség is van rá nyáron. A csomagtartó az már szerintem nem ennyire vészes, van egy barátnőm egy kicsike kis autója van és két gyerek, mégis mindent el tud pakolni mondjuk az igaz, hogy Ő fölösleges vigyük hátha kell dolgokat nem nagyon szokott magával hozni, előre kigondol mindent és nem csinál nagy ügyet belőle ha valami otthon marad, nem parázik miatta, ezt nagyon szeretem benne, hogy ilyen talpra esett és higgadt minden helyzetben. Szóval jó nézelődést, egy ilyen projekt mindig tartogat kihívásokat, mire megtalálja az ember az igazit.
pannik
Budapest

pannik: Köszi, szerencsére a Miskolcra járkálás engem is megtanított, hogy ne vigyem magammal az egész házat. Most, mikor a háti hordozóban viszem Barbust, csak egy pár szem piskóta, az innivalója, egy pelenka, egy alátét, törlőkendő, fertőtlenítő, telefon, pénztárca, kulcs, zsepi van nálam. Ez egy kis táskában elfér. Persze a nyuszit meg a cumit Barbus hozza. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok,
így hogy Andikánk volt olyan jó, és hajlandó áttervezni a névnapozását, a 16. szombat tűnik befutónak:
fórumtali

De úgy gondoltam, hogy mivel 2-3-ra kevés a jelentkező, ez a hétvége valszeg kiesik, tehát PÉNTEKIG MÉG LEHET IDŐPONTRA SZAVAZNI, aztán zárjuk le, hogy lehessen intézni a helyet.
Hm?

Kép
judit0713

Judit: 16. nekem/nekünk jó :D
Vendég

Judit, ha mennék, a 16. nekem tökéletes lenne, párom ügyeletes, facér leszek a 7végén. A 9-e nem is lenne jó, mert ha minden okés lesz szerdán, lefoglalom arra a hosszú 7végére a szállásunkat a párommal. Úgyhogy a 04.09-et, illetve a 04.02-őt vedd is ki kérlek, mert egyik sem lenne nekem jó. Köszi!
ann74

Ann, nem vagy a gmailen bejelentkezve? írtam neked csevegésben.
pannik
Budapest

Pannik, már vagyok gmailen. Válaszoltam :)
ann74

Sziasztok Csajok!

Pannik!
annyira örülök Nektek!!!!!!! :D :D

Csucsukám!!!
de jó,h adtál jeelet magadról!!!!

Nálam egy tüsző és 6mm endo :? hát ez a stimu nagyon döcögös,még 2napig kell szúrni magam,szerdán vissza!
Sz most nagyon óvatos a Merional szúrival :shock:

Most úgy érzem semmi nem megy simán!
vikus82

Hát, a cukrászda jó nagy kínzás lesz nekünk :)
De ha csinálnak a kedvünkért kevés CH tartalmút... :)
Lányok, a marcipánt nem lehet valahogy cukormentesíteni? :)

Vagy menjünk az Ikeába :))))

Kép Kép
estrella22

Vikus: az nem baj, ha óvatos! Gondolom a mnyh-nak akar időt adni a vastagodásra! Ne aggódj, nemsokára a kétcsíkos teszteden fogunk itt örvendezni!!!! Ez lebegjen a szemed előtt!!! :wink:

Estrella: max 1 délutánra, 1 sütire meg egy habos kávéra felfüggesztjük azt a diétát :wink:
Marcipánt??? Háááát nemtom...de jó a kérdés, bár hála ég én annyira nem vagyok oda a marcipánért.... :lol: :lol:

andrea-1

Andi!
Köszi, :D

Lehet,h most nem megy olyan hipp-hopp minden mint múltkor msot talán sikerül!!!!
vikus82

Sziasztok!!!!

Pannik:
Szuper hír,nagyon örülök a petezsákocskátoknak!!!!

Sajnos a ház papírja még nincs kész,de a tulajjal azt beszélték,ha már úgy is dolga van otthon és haza megy,akkor előleget ad és majd amikor legközelebb hazamegyünk akkor intézzük a többi részét.Ez egy picit megnyugtat,mert mostanig azon aggódtunk,mivel hogy nem vagyunk otthon valaki lecsapja a kezünkről.

Fórumtali helyszíneként nagyon jól hangzik a cuki,de nekem bármi megfelel,alkalmazkodok,ahová mondjátok Én oda megyek és a 16-ka nekem is tökéletes. Valaki lesz még pár nélkül? Én egyedül megyek!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Csucsu:
De jó hogy jöttél!!!Örülök,hogy a lelkecskéd már jobb!!!!
Gyógyulást!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Hahó!

Egy gyors bekukk a Dunapartról.

A szálloda jó, kaja isteni, medence már kevésbé.

Fórumtali: helyszin mindegy, dátum kevésbé. 15-17 között én szintén elutazom, akkor sajna nélkülem találkoztok, nagyon sajnálnám (főleg, hogy más dátumról kellett egy utazást erre a dátumra tenni) Az ápr. 30 végképp nem jó?

Dita jó hogy titeket is látni! Irjál már mi van Milóval!

Szerdán majd jövök

üdv kispatak
Vendég

A kedvenc cukim. :lol: :lol: :lol:
Viszont én nem tudok menni 16-án, de remélem azért hamarosan lesz még tali, és akkor találkozunk! :wink:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Estrella: az Ikea nekem is eszembe jutott,akár az is egy lehetőség.

Nekem a cukrászda is bejön,de mivel nem vagyok IR-es,ezért nem én döntenék ebben a kérdésben :D

Én mindenre rávehető vagyok,feltéve ha ráérek aznap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Andikámmal értekeztünk a tali ügyében,és gyorsan utána nézettem a szabad kapacitás ügyében. :wink:

Sajnos úgy néz ki,hogy a szombatok nem szabadok,max 1-2 órára.a 9-ei szombat még függő,arra még holnap kapok választ.Tele lesznek szülinaposokkal.Vasárnap is injább délelőtt.De ez a hely nem nagy,mondjuk van 1 ovónéni a játszóházba + maga a cuki.
Lehet mondjuk az Ikeai is.De Én benne vagyok egy Marosi kiruccanásba is.

Juditom!!
Köszönjük előre a hely felajánlást!!!!!Kb mennyi idő Pesttől hozzátok eljutni???(autóval)

Zsuzska!!
Én is Apa nélkül megyek. :wink:
csucsu99
Budapest

sziasztok,
nekem jó fórumtalira a 16, a helyszín mindegy, remélem még mobilis leszek és bárhova elautózok. :-) ha meg nem, akkor talán Apa elvisz.
esélytelen vagyok mindenkinek írni, inkább teszek fel képet a Kisfiúnkról.
köszi mindenkinek a drukkokat, a flowmetria eredményünk jó lett és a cukros néni sem talált semmi kivetnivalót. :-)

ásít
Kép

mosolyog
Kép

Pannik,
gratulálok!!!

Eszter,
hogy van Lac? annyit jártok a fejemben. drukkolok nagyon.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi!
nagyon Édes! :D :D
vikus82

Zsuzsó!!

De édes a Kisfiatok!!!!!!!!!!!!!!!! Örülök,hogy mindenhol jó híreket kaptatok,így tovább!!!

Vikus!!
Nem csüggedni,ennek most már sikerűlnie kell.

Pannik!!
Ó,Neked még nem is gratuláltam!!!! :wink: Gratulálok szívből. :D

Tényleg!!
Mieza,Macs tud a taliról????

Ha Maroson lesz a tali,tuti autóval megyek,akkor + 4 emberkét tudok fuvarozni. :wink:
csucsu99
Budapest

Zsuzsó: tündéri a pici fiú! :)
Vendég

Csucsukám, ha Maroson lesz akkor Rajó+én beférnénk a fuvarba? Vidékre szerintem nem indulnék már neki egyedül:)

andrea-1

Zsuzsókám: Óh de szép a kisfiatok!!! :) Azt nézem melyiktekre hasonlíthat, de mintha Téged látnálak benne??? :) Örülök, hogy jó híreket kaptál minden mai állomásotokon! :)
HOlnap taláxunk.... cupp! :)

andrea-1

Zsuzsó:
Nagyon kis helyes a kisfiatok!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andikám!!
Persze,hogy befértek. :D :D ez nem kérdés.Én Apa sztem nem jön,bár ha meggondolná Magát,akkor is bőven elférünk,sőt még 1 fő akkor is elfér,ha meg nem jön akkor 2 embert tudok még vinni.

Klárikám!!
Te Apa nélkül jönnél???Mert akkor mehetünk együtt. :wink: Mondjuk amúgy is mehetünk együtt. :D
csucsu99
Budapest

Oké Csucsukám, akkor számítok rá :) Levelemet olvastad??

andrea-1

Sajnálom a cukit, de majd legközelebb.
vicky79
Budapest III. kerület

LÁnyok, kicsit készen vagyok. Ma du. csináltam egy tesztet kíváncsiságból, hogy már tuti nem fog mutatni semmit, mert már leesett a hcg. Hát ahhoz képest, hogy délután csináltam és előtte egy órával pisiltem, hát erősebb csík lett rajta mint pénteken. Ugyaniolyan teszttel csináltam mint pénteken. Azóta pénteken volt vérzésem olyan 11-és este 6 között, estére abbamaradt, szombaton viszonylag kevés volt, szombat este óta pedig mindig csak azután van, ha pisilek. Akkor piros vér, aztán semmi. Ilyen lassan ürülhet a hcg? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ann74

a rapidolvasás tegnap dél óta :-)

Vicky,
na akkor hsz után megy a május 1 és cipő infó is.
autó: nehéz kérdés, én bármilyet választanék, ha tudom hogy jó helyről van és vigyáztak rá.
kia: most pl én a sportage-be vagyok beleszeretve, tecc hogy 7 év garancia van pl. thaliat nem ismerem:-) picasso volt céges autó, szerettem. apának oktija volt, dettó, skodák jók ! én mondjuk pözsófanatik vagyok :-) aztán terveink között nekem okti kombi, apának sima okti van betervezve :-)
és csakis klímásat, nálam télen nyáron megy a klíma, nélküle meghalnék :-) attól nem fogyaszt többet az autó.
mondtam, vagy akartam hogy Barbus tüneményes a videókon !
haha bélmozgás.
éljen sóginőéknél 1x-i maszatolás :-)

Zsuzska,
1 nap már el is telt :-)
örömmel olvasom hogy alakulnak a dolgok.

Lujzici,
üdv a fordítós csapatban, ma pl elaludtam nagy szótározás közben, remek látvány lehettem :-)
összes ujjam csuriban !
wow történet, döb döb ha igaz.

Pannik,
nálunk szomszédok nagy F1 fanatikok, olyankor se telefon, se kopogás, se segítségkérés, semmi :-)

Andi,
titkotok :-) olyan szép !
kezdetektől nem ijedtem meg soha, pedig volt hogy járóka legmagasabb pontjába belekapaszkodott (kívülről) és onnan hanyattvágta magát... mindig az van bennem hogy nem szabad hogy lássa hogy meg vagyok ijedve, meg hogy nekünk nem lehet semmi bajunk.... és egy kis vérzés arra "jó" hogy utána mutassa hol bibis és kaphassan még több puszit.
gyorstalpalóra beírtalak.
tündér vagy időpontváltozásilag !

Ildi, Carla,
tök jó ha jöttök !

Vikus,
drukkolok nagyon ! endo, hmmm.

Zsuzsó,
Isten éltesse Teapát !
jelentkezésedet felírtam :-)
gyönyörű !!!!!!!!!!!!!! teljesen elérzékenyültem !
szupi zukkeró is.

Franci,
normaflore-t szedsz ?
én Lizucit mindenképp el akarom vinni, ha ő jön akkor már jön Marci és és persze Apa is, aki az összes fórumos csajt imádja :-)
étterem, hááááát necces :-) max pórázra teszem mindkét gyermekemet.

Csucsu,
végre, nem mertelek zavarni, már úgy hiányoztál !
jól elkapott betiség !
Mieza nekem is eszembejutott, írok neki és megemlítem ezt is.

Judit,
május 1-et elmondom majd személyesen :-)
Maros simán ! Marcival vonatozunk egyet, apa meg Lizucival kiautózik. nekem mindegy h játszóház (habár akkor engem és Marcit nem láttok, vagy ikea vagy bármi vagy Maros vagy Maros :-))))))

Estrella,
irigylésre méltó nagyikád, nagyon szuper hogy így együtt lehettek !
na jó igazad van Liza 3940 gr volt :-)
május 1. hááát gyűjtöm a kérdéseimet, ezek megválaszolása fog hozzásegíteni a végleges döntésemhez :-)
tényleg higgadt vagyok, mert tudom hogy Marcinak egy olyan anyu kell aki nem ideges :-)
cipőinfót küldöm majd :-) ja és még lógok merjünk nagyot álmodni, életünk lehetőségéről infót :-)
"Nem tudom, mit szólna a férjem, ha hazatelefonálnék, hogy képzeld, apa lettél..." - ezt elképzeltem :-)
hova kell neked marcipán ? :-)

Pannik,
vigyorgok mint a tök :-))))))))))))))))))))))))
ne haragudj hogy nem válaszoltam még, ígérem ma éjszaka már nem marad el.

Ann,
nap mint nap "átnézek" hozzátok és integetek, ne tarts ezért bolondnak, borzasztó szomorú vagyok, úgy bíztam a csodában. nagyon drukkolok hogy mielőbb megtörténjen.

Kispatak,
jó pihenést.

Kpn,
izgulunk nagyon !

lehet hogy van aki nem tudja hogy anno amikor újra elkezdtünk bmc járni, apa már túl volt katonaszámláláson, én meg vártam a ciklust hogy mehessek vv-re, és csak vártam és vártam és vártam és vártam, aztán mint később kiderült akkor már Liza befészkelte magát :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

kubu: Köszi, a Barbus dicséretet és az infókat is. Várom.
vicky79
Budapest III. kerület

pannik
gratulálok és örülök veletek együtt

ann
sajnálom hogy nem sikerült, de majd a következőnek már kell.

vicky
cipőre visszatérve, nekem Filipnek nem voltam márkafüggő kényelmes
legyen neki és ne izzadjon bele a lába, most per pilla szieszta cipője és szandija van egy megszűnő bababoltban vettem neki 1500Ft ért a 10 ezres cipőt ....... mennyit keresnek rajta a boltosok ha így is megérte nekik eladni, miden esetre én nagyon örültem neki.....
elephant-os is volt neki, meg volt még egy de nem jut eszembe...
ez a link amit küldtél jó nagyon majd estleg leírhatnád mennyiért tudnád beszerezni Hannának érdekelne, bár neki is van már vagy 6 pár cipője....
a kocsihoz hozzászólnék, mint akinek már volt vagy 8-10 autó a "feneke" alatt, én a skodára szavaznék jelenleg amit a férjem használ az octavia légkondis, első ilyen autónk, van mellette nekem peugeot nagyon szeretem megbízható és igaz enyém ősrégi de megkímélt két gyerekkel városban szaladgálósnak kaptam, de voltam már vele győrben és nyíregyházán is ,a távolság miatt írom , volt/van még egy Fiat Marea kombink is pakolás szempontjából ez a legtutibb, de naponta melóba járni elég egy kisebb is, de mindenképpen 1,2-1,3 motortól ajánlanám mert régi suzukim 1.0 volt és hát kell a nagyobb... citroenről sajnos nem jó tapasztalatok vannak az ismerősi köreimben , ha ford fókuszt kapsz megfizethető áron azt ajánlom sokan dicsérik.
kereskedőt nem ajánlok mert ott ver át ahol tud, mi ismerőstől vettük eddig a kocsikat soha nem bántuk meg mert az nem ver át, kereskedős történetet pedig tudnék párat mondani de most inkább nem....

zsuzsó
gratula a kisfiúhoz édes nagyon.

ha érdekel benneteket az utóbbi időben ezek a terméseim a tanfolyamot befejeztem Hannának lett egy takarója majd a 7végén rakok fel képeket most meg különböző méretű neszeszereket gyártok, ha esetleg érdekel vkit írjon.
16-i találka nekem is elvileg még jó időpont.
bár az utóbbi időszak eléggé húzós volt, most meg itt van az egyik uncsitesó Filipnek egész héten úgyhogy most hirtelen nagycsaládosok lettünk :) egy hétre....

Kép neszeszer

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kép .

Kép

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Hannáról képek

Kép Hanna

Kép

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

lukacsne: A liliputiban 8000 ez a cipő, a fórumos csajazi 3600-ért hozná. Elküldjem ennek a linkjét priviben? Kanadából jönne a cipő, szóval nem tudom mikorra lenne belőle valami. Nagyon szép dolgokat csinálsz, ügyes vagy. Kocsival kapcsolatban még mindig bizonytalan vagyok.
vicky79
Budapest III. kerület

Pannik hatalmas gratula!!! :D :D :D :D :D :D :D Engem is a 12. héten engedett el a K ügynök, ő ilyen, többi doki hamarabb kidob.

Lukácsné ezek nagyon klasszak, irtó ügyes vagy :lol:

Balucim 6 :shock: :shock: hónapos lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép

Csucsu pusszancs! :lol:

Maccs
vörösmacska

Vicky,
én kérek linket priviben.

Lukácsné,
huuuu de ügyi vagy, nekem pléd kellene, azzal is lehet zargatni ? :-)
Hanna dönörű !

Macs,
huh fél év, boldog félévest.

kubuspace

jóóóóóóóóó hajnalt :-)

Lukácsné,
akartam még kérdezni hogy milyen nagycsaládosnak lenni ?

Macs,
mindig nézem a képeket, Balázs olyan szép !

na akkor hajrá privik :-)

kubuspace

Heni,
nagyon boldog születésnapot kívánok !

kubuspace

Vicky, Estrella, Vicky, Estrella, Pannik

ebben a sorrendben privik mentek :-)

kubuspace

Juditkám,
a betegállomány nem egy évre az első 15 nap? vagy az mindig újra kezdődik? :shock: te is voltál már idén betegállományban, vagy rosszul emlékszem?
ha megtudod a választ, megírod majd? engem is érdekelne.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kubu: Elküldöm a linket délben, amikor lefeküdt Barbus aludni.
vicky79
Budapest III. kerület

Már megint. Megy kubunak, hogy jól alakuljanak a dolgok.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?