a rapidolvasás tegnap dél óta
Vicky,
na akkor hsz után megy a május 1 és cipő infó is.
autó: nehéz kérdés, én bármilyet választanék, ha tudom hogy jó helyről van és vigyáztak rá.
kia: most pl én a sportage-be vagyok beleszeretve, tecc hogy 7 év garancia van pl. thaliat nem ismerem:-) picasso volt céges autó, szerettem. apának oktija volt, dettó, skodák jók ! én mondjuk pözsófanatik vagyok
aztán terveink között nekem okti kombi, apának sima okti van betervezve
és csakis klímásat, nálam télen nyáron megy a klíma, nélküle meghalnék
attól nem fogyaszt többet az autó.
mondtam, vagy akartam hogy Barbus tüneményes a videókon !
haha bélmozgás.
éljen sóginőéknél 1x-i maszatolás
Zsuzska,
1 nap már el is telt
örömmel olvasom hogy alakulnak a dolgok.
Lujzici,
üdv a fordítós csapatban, ma pl elaludtam nagy szótározás közben, remek látvány lehettem
összes ujjam csuriban !
wow történet, döb döb ha igaz.
Pannik,
nálunk szomszédok nagy F1 fanatikok, olyankor se telefon, se kopogás, se segítségkérés, semmi
Andi,
titkotok
olyan szép !
kezdetektől nem ijedtem meg soha, pedig volt hogy járóka legmagasabb pontjába belekapaszkodott (kívülről) és onnan hanyattvágta magát... mindig az van bennem hogy nem szabad hogy lássa hogy meg vagyok ijedve, meg hogy nekünk nem lehet semmi bajunk.... és egy kis vérzés arra "jó" hogy utána mutassa hol bibis és kaphassan még több puszit.
gyorstalpalóra beírtalak.
tündér vagy időpontváltozásilag !
Ildi, Carla,
tök jó ha jöttök !
Vikus,
drukkolok nagyon ! endo, hmmm.
Zsuzsó,
Isten éltesse Teapát !
jelentkezésedet felírtam
gyönyörű !!!!!!!!!!!!!! teljesen elérzékenyültem !
szupi zukkeró is.
Franci,
normaflore-t szedsz ?
én Lizucit mindenképp el akarom vinni, ha ő jön akkor már jön Marci és és persze Apa is, aki az összes fórumos csajt imádja
étterem, hááááát necces
max pórázra teszem mindkét gyermekemet.
Csucsu,
végre, nem mertelek zavarni, már úgy hiányoztál !
jól elkapott betiség !
Mieza nekem is eszembejutott, írok neki és megemlítem ezt is.
Judit,
május 1-et elmondom majd személyesen
Maros simán ! Marcival vonatozunk egyet, apa meg Lizucival kiautózik. nekem mindegy h játszóház (habár akkor engem és Marcit nem láttok, vagy ikea vagy bármi vagy Maros vagy Maros
)))))
Estrella,
irigylésre méltó nagyikád, nagyon szuper hogy így együtt lehettek !
na jó igazad van Liza 3940 gr volt
május 1. hááát gyűjtöm a kérdéseimet, ezek megválaszolása fog hozzásegíteni a végleges döntésemhez
tényleg higgadt vagyok, mert tudom hogy Marcinak egy olyan anyu kell aki nem ideges
cipőinfót küldöm majd
ja és még lógok merjünk nagyot álmodni, életünk lehetőségéről infót
"Nem tudom, mit szólna a férjem, ha hazatelefonálnék, hogy képzeld, apa lettél..." - ezt elképzeltem
hova kell neked marcipán ?
Pannik,
vigyorgok mint a tök
)))))))))))))))))))))))
ne haragudj hogy nem válaszoltam még, ígérem ma éjszaka már nem marad el.
Ann,
nap mint nap "átnézek" hozzátok és integetek, ne tarts ezért bolondnak, borzasztó szomorú vagyok, úgy bíztam a csodában. nagyon drukkolok hogy mielőbb megtörténjen.
Kispatak,
jó pihenést.
Kpn,
izgulunk nagyon !
lehet hogy van aki nem tudja hogy anno amikor újra elkezdtünk bmc járni, apa már túl volt katonaszámláláson, én meg vártam a ciklust hogy mehessek vv-re, és csak vártam és vártam és vártam és vártam, aztán mint később kiderült akkor már Liza befészkelte magát