Új privát üzeneted érkezett!

Beszéltem a sógornőmmel és lehet hogy eladó sorba kerülne az anyukája picantoja. Na ezzel most megnehezítette a helyzetemet. Nincs benne klíma, 1000 cm3-is kicsi a csomagtartója. Viszont szép :D 2004-es és keveset fogyaszt. Szerintetek? Ha eladják, akkor megérné ez nekem? Napi 56 km-t mennék vele.Pótkerék tartályos gázt ebbe is lehetne rakatni, de ha még megtöltöm 40 liter gázzal, akkor már nem bírná szerintem. Nem mondták biztosra és még ott van az ismerősöm skoda fábiája is. Az 2002-es, nagyobb a motorja, de többet is fogyaszt kb. 1 literrel. Viszont az klímás. De nehéz a választás, most már végképp tanácstalan vagyok. Véleményeket kérek. Ti a kettő közül melyiket vennétek meg? Ezek közül valamelyiket vagy inkább egy thaliát vagy picassot kereskedőtől?

vikus: Én nem tudom van-e különbség, felváltva szúrtam.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát Vicky: Amilyen melegek vannak, a klímás kocsi egyre elengedhetetlenebb lesz, úgy gondolom... A Szentendrein közlekednél, ugye? Ott meg még dugók is szoktak lenni, ha jól rémlik... szóval nemmindegy... :shock:
Ha már veszel, akkor szerintem egy olyat, ami biztosan bírja azokat az elképzeléseket (gáz) amiket szeretnétek... nem?
Bár én abszolúte nem értek a kocsikhoz, tényleg csak a kényelmi szempontokat meg max. a színét szoktam figyelni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Béku: ha ezt tudtam volna, csak a bal oldalra nyomom! :-)

Vikus: és mekkora volt az a 3 tüsző? Emlékszel még a nagyságukra? Elérték a 2 centit?
És 3 érett tüszővel is megcsinálták neked az inszemet?

Lányok, szerintem nekem lehet, h tényleg sok ez a napi 1 Merional... már tojcsi van, és még csak kedden megyek vissza UH-ra. Mikor lesz még csütörtök?
Na nem baj, várok keddig és reménykedek a legjobbakban! :-)

Kép
lujzici

Béku!
köszi!

Lujzici!
húú nem tudom mekkorák voltak,de Sz külön megkérdezte,h a 3 tüszővel vállalom-e az inszemet!
Meddig szúrod még a Merionalt?
vikus82

andi: A kia szebb :) , ezért is nehéz a döntés (bár még nem is biztos hogy eladó a kia). A klíma nekem is szerintem hiányozna, de nem tudom hogy tényleg mennyit használnám, mert én sokat mennék vele egyedül és szerintem inkább a fogyasztást nézném. Nem biztos hogy azért megérné a klíma, hogy 10 perc alatt kihűtöm a kocsit és utána meg úgyis lehúzom az ablakot. És ebbe nem biztos, hogy kéne a gáz mert nem hozná vissza az árát.

lujzici: Szerintem menj vissza holnap, mond hogy nem tudnál kedden jönni. Nem hiszem, hogy gond lenne belőle. Azt hiszem én is mentem már vissza ilyen ciklus követéses uh-ra hamarabb (talán).
vicky79
Budapest III. kerület

CSajok, szeirntem ez inkább csak "bebeszélés".... a szurik az egész "nemző" berendezésünkre hatnak.. gondoljátok át, ha lenne jelentősége, hogy melyik oldalra nyomjuk, akkor ezt a dokik is szem előtt tartanák, főleg inszemeknél, ahol 1, max. 2 tüsző megérlelése a cél... és erre külön lenne orvosi utasítás is....... :wink:

Lujzikám, a tojcsiról annyit (megint a magam példája)... hogy augusztus végén már vagy 3 napja legalább volt a tojcsi nálunk is.. mire "rá tudtuk venni magunkat" az eksönre... már ezért b-tattam Rajót, hogy alakítsunk már valamit...... mert már lehet, el is múltak "azok a napok".. :shock: :shock: :shock: :shock: .. :wink: :wink: :wink: ... azt láthatjuk mi lett a vége..... :) .....szóval szerintem nem fogsz lemaradni semmiről se ne izgulj :wink:

andrea-1

Vicky: hááááát, a múltkor azt beszéltük ugye, hogy ha ott lesz a kocsi a popó alatt akkor azért az ki lesz használva bőven.... kinyílik a világ, a lehetőségek, mentek majd ide-oda Barbussal is gondolom.. a család... messzebbre is mint Szentendre..... Aztán feltételezem, hogy nem rövidtávra veszed a kocsit, szóval leszel Te még újra terhes is... ha nyáron, akkor ugye ott lesz a dögmeleg kérdése + egyéb komfort tényezők .... szóval.... jó kis dilemma ez... :wink:
Nekem fontos lenne az, hogy ha kint áll a kocsi a napon, akkor ne 3 perc alatt szaunázzon le majd, mire mondjuk beérek melózni, v. bárhova megyek..... hisz ott nem lehet zuhany-hajmosással kezdeni...(nálam a bkv-nál is ez a halál, hogy teljesen lepukkanok mire odaérek valahova).... szóval érted.... ha már kocsi, akkor az legyen minőségi előrelépés :wink: :wink: :wink: DE ez csak az én véleményem.... nem mindenki gondolkodik így!! :)

andrea-1

Vicky: gondoltam rá én is...meglátjuk. Köszi az ötletet!

Andi: ez biztató, köszi! Fura ez a tojcsi dolog... én azt vettem észre, hogy elkezdődik, aztán eltelik mindig legalább 2-3 nap, mire az lh teszt pozitív lesz, és elvileg csak azutáni nap van ovu. Hát nekem akkor a tojcsi már erősen múlóban... Lehet, hogy eddig elhamarkodtuk a dolgot??? Olyan fura, mert ugye tojcsinál érzi úgy az ember lánya, hogy "na, most kéne együtt lenni"!

Ez a tüszőrepesztő-szuri dolog is érdekes...azt nem értem, honnan tudják, hogy amikor beadják, nem indult-e még el az ovulációs folyamat? Emlékeztek, én múlt hónapban is úgy jártam, hogy Pregnyl beadása előtt már bika erőset teszteltem Lh teszttel. És még ahhoz képest kibírja 36 órát?

Hú, ha a BMC-ben több idejük lenne az orvosoknak, elárasztanám őket kérdésekkel! :-)

Kép
lujzici

Lujzika: Elméletileg a kiskatonák még napokig el tudnak kavirnyálni odabent, míg az Anyakirálynő fogadóképes lesz.... :wink: :wink: :wink: Szóval ez a tojcsi dolog a jelzésérték... a zöldlámpa talán... nem? :wink: :wink: :wink:

Ó, ha tudnánk legalább napra/napszakra pontosan, hogy mikor is kéne meglennie az eksönnek, akkor sokkal jobb helyzetben lennének sokan..... :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

andi: Igazad van, nagyon hiányozna belőle a klíma. Nem is tudom minek agyalok addig, amíg nem biztos hogy bármelyik is eladja, mert ha már kereskedőtől vennék, akkor inkább a thaliát vagy a picassot.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok

VASIKÁÉ
Először is hatalmas enyje-benyje!
Másodszor pedig.......

GRATULÁLOOOOOOOOOOOOK!!!!!!

Én már nagyon régóta nem tudom sajnos követni ezt a fórumot. De természetesen a régieknek - persze az újaknak ismeretlenül is- lélekben drukkoltam!
Most néztem a vonalzódat. Annyira örülök el sem hiszed.
Nagyon szeretném ha elmesélnéd az egész történetet, lehetőleg priviben vagy az iwiw-en vagy ahol szeretnéd, mert nagyon kíváncsi vagyok MINDENRE!!!!
Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!
Valakinek sikerült még a régiek közül??? Rony???
Heniről tudok hogy még várakozniuk kell, folyamatosan megy neki is a drukk és nagyon bízom benne hogy nem adja fel. Sikerülnie KELL!!!!

Ha nem jövök az üzleti ügyem miatt meg sem tudom a jó híreket!!!

A helyzet az hogy:

Miló és egy ismerősöm kinőtt ruháit kezdtük el feltölteni.
Már van fent pár kép, de még csak most jön majd a java.
Sem nekünk sem az ismerősömnek nincsenek állatai és nem is dohányzunk.
Aki erre jár és aktuális kukkantson be mert nagyon megéri.

50-400 közötti árak és játékok is vannak!!!

Igyekszünk a többit is feltölteni de azokhoz valahogy nagyobb a ragaszkodás :)
Holnapra talán meglesznek a többiről is a képek, de nem ígérem.

www.picasaweb.google.com/rigorezsone

Privit vagy e-mailt írjatok érdeklődés esetén.
Köszönöm és bocsi az off-ért.

Babára vágyóknak gyors pocakosodást, kismamáknak jó egészséget, könnyű szülést, anyukáknak sok boldogságot!

Pusssz
Dita

dita75

sziasztok,

most inkább csak olvasó és háttérből mindenkinek drukkoló üzemmódban tudok jönni... bocsi hogy nem írok mindenkinek.
kisebb családi banzáj van hétvégén, apósom is itt van látogatóban. Apa ma lett 40 éves :-).
holnap megyünk 4D-re, csinálnak flowmetriát is, remélem minden oké lesz. aztán délután cukrosnéni, férjem meg este elutazik 2 napra.

Kubu,
én szeretnék egy olyan fényképezős, higgadtan a vérző testrészeket vizsgáló kiképzésre beiratkozni!!! :-) :-)

Vicky,
én a picassora vagy a skodára szavazok. légkondi kell szerintem, főleg egy nyári Miskolc-Bp vonalon. a thalia csomagtartója tényleg nagyon nagy, de babakocsi pakolásra nem a legjobb. nekünk 5 évig az volt és egyébként soha semmi gondunk nem volt vele.

Andi,
gmailre írtam.

Csajok,
Kpn-ről ugye valaki hozza majd a jóhírt?!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsókám: Nórikámnak a lelkére kötöttem, hogy azonnal szóljon ha bármi van, úgyhogy ha más nem, akkor fogjátok tudni, tőlem :wink:
Férjuradnak a legboldogabb születésnapot kívánjuk!!!! :) Asszem a legszebb ajándék már ottvan Nektek is!! :) :wink:
Holnap a 4d után ugye jössz majd beszámolni??? :wink:

Vicky: olyan vagy mint én.. már előre agyalsz :))))))))))))) Hú nagyon kíváncsi leszek milyen lesz majd a járgányotok!!! :)

andrea-1

zsuzsi: Nekünk pici babakocsink van, az befér Barbus lába alá is. De örülök, hogy jó a thalia, nekem tetszik.

andi: Hát igen, már jó régóta nézegetem ezeket, de most hogy elérhető közelségbe került, még inkább agyalok.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Sajna nem tudok most visszaolvasni, majd igyekszem pótolni.
DE lenne egy kérdés amit alaposan át kellene gondolnunk:
FÓRUMTALI HELYSZÍN KERESTETIK!!!

Ami eddig opcióként felmerült:
1. játszóház a Sugárnál - kérdés hogy ott van-e hely ennyi felnőttnek, hogy nyugisan leüljünk és trécseljünk, egyáltalán hány gyerkőc lesz velünk aki játszana, nem ciki-e odatódulni ennyien és elfoglalni családok helyét akik rendeltetésszerűen használnák ezt az intézményt

2. szerény nagymarosi családi házunk - mi szívesen látunk mindenkit, de ahhoz ide kell utazni! Kocsival, illetve a Nyugatitól vonattal kb. 45-50 perc alatt megközelíthetőek vagyunk, az állomásról szívesen felfuvarozzuk a népet a házig.
Nincs még minden fullosan kész (lehet hogy nem annyira csili-vili a kecó mint Miezáéké), de van elég hely, mosdó, wc, jó idő esetén a kertben is elférünk.

Ha valakinek van még jó ötlete, azt szívesen látnám!!!
Ha meg nincs több, akkor a két opció közül kellene megszavaznunk az ideálisabbat.

Most elrohanok dolgozni, de jövök még napközben az eddig összesített időpontos táblival is!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Ma már bent vagyok, de hogy minek.
Minden munka itt maradt az asztalomon, pedig 5-en vagyunk. Minek ide ennyi ember????
Jól fel is húztam magam. :evil:
Persze még mindig pocsékul vagyok. Fáj a hasam. Tuti nem vírusos. A fiúk jól vannak. Valószínűleg az antibiotikum miatt lett bajom. Most diétázok, nem eszek tejterméket.

Esélytelen vagyok mindenre reagálni. Bocsi….

Vicky, légkondi kell az autóba. Mi tavaly vettünk egyet. Először szerettük volna elhozni az anyósomékét, abba nincs légkondi. Anyagilag jól jártunk volna, meg jó autó is, de én nem engedtem a klíma miatt. Volt is belőle vita, szerencsére nem a férjemmel. De a gyerek miatt muszáj. Nem ülne az ülésébe, ha szét van izzadva. És nyáron az autóba mindig meleg van.

Sugár Játszóház linkje: http://www.sugarjatszohaz.hu/fooldal
Csak hogy mindenki tudjon gondolkodni.

Judit, jó korán keltél ma is. Én fél 7-kor indultam otthonról.

Panniktól várom a SMS-t. És nagyon drukkolok neki.
franci

Sziasztok Drágáim!!

Bocsánat az eltűnésért,lelkileg már jobban,testilag ramatyul. :cry: Nagyon lebetegettem,láz 39 alá alig ment,torokgyulladás,+ arcüreggyulladás. :oops: :cry:
Anyunál vagyok,holnap megyek haza,remélem aztán már minden oké lesz,és nem gyengülök tovább.Mondjuk már egész jól vagyok,kicsi köhögés még van,de ez már lófütty az eddigiekhez képest.

Köszi Csajok az aggódó sms-eseket,üziket,imádlak benneteket!!!

Igérem jövök majd,de most olyan távoli nekem még a lombik. :cry:
csucsu99
Budapest

Csucsu, végül is miben maradtatok Sz-szel? Mikor, hogyan tovább?
Mielőbbi gyógyulást!!!
ann74

Csucsu,
ha még távoli is a lombik, azért ha van keved/időd gyere csak, olvasni, kérdezni, lelkesíteni és lelkesedni :)

Vicky,
tényleg dilemma az autóvásárlás. Nekünk renault-nk van, igaz hogy Megane, de párom imádja (én ugye a cégessel járok még most, így nem nagyon használom a közöset).
Az tuti, hogy ha veszel, és franciát, akkor ne válaszd a citroen-t ha renault-t is kapsz azon az áron, mert az utóbbi sokkal megbízhatóbb márka!
Én anno thalian, tanultam, szerettem nagyon.
Egyébként érdemes a totalcar.hu-n megnézni a tulajdonosok véleményeit. Mi is ez alapján választottuk a mostanit, és nem csalódtunk :wink:

Lujzi,
nekem is mindig előbb volt tojcsi mint ahogy a tényleges érést számolta/mutatta S, szóval tudják ők szerintem hogy mikor kell ott akciózni 8)

Franci,
ma leltár van, én elvileg "csak" felügyelek most, de azért igyekeztem kezdésre itt lenni, ez fél ötös ébresztőt jelentett :?
Deee, a mostanival együtt már csak 4 hét!!!
Sőt, ha addigra nem tudják pontosan megmondani hogy keresőképtelennek kell lenni ápr. 30 előtt vagy már táppénzen (a kelltő között ugye ott a 15 nap betegszabi amit a munkáltató fizet), akkor lehet hogy még előbb lelépek!

És akkor itt a tábli kedveskéim, hogy eddig mikor mennyien érünk rá:
fórumtali

Kép
judit0713

Zsuzsóm,
mai napra drukkok mennek :arrow: :arrow: :arrow:
Gyere majd, hírekkel, képpel!

Kubu,
hááát, nagyon jól bírod anyám!!!
Máj. 1-el kapcsolatban, én lépnék amíg lehet...persze én már előre tudom, hogy nálam ez lesz a helyzet, így én erre tervezek, te meg ugye kicsit máshogy számoltál :roll:

Kispatak,
akkor már a kerti lakból jársz dolgozni? Ugye milyen jó madárcsicsergésre ébredni?
Ja, most látom, hogy most éppen nem is dolgozol, hanem láblógatás van...na az meg még jobb :)

Kép
judit0713

Csajok,
akit kifelejtettem a tábliból (mint pl.Ildi :oops: :oops: :oops: ), de jönne, az ne legyen szégyenlős, írjatok bátran!!!

Kép
judit0713

Ann!!
Különösképpen nem maradtunk Sz-el semmiben,IR-t akarom megcsináltatni,és sajnos húzódik a hülye betegség miatt.Jövőhét elején elakarom intézni mindenképpen,meg ugye lejárt minden vv-eles ereményünk,tehát ha megjön,akkor elkell arra is menni.

Írok pü. :wink:
csucsu99
Budapest

Ann
Megkóstoltam a tortát férjéből, önfegyelem nélküli vagyok teljesen :( A kevésbé édeset, az erdei gyümölcsöset. Hogy milyen finom volt :(
Somogy biztos szuper lesz, kicsit kikapcsoltok!
Sportolni még tényleg ne sportolj.

Kubu
Köszönöm, szülinap nagyon jól sikerült, mama még mindig tündéri, ilyen vitalitást és szellemi frissességet 90 évesen!
Azért Lizacica sem volt épp pici, nem? :)
Jutottál már előrébb május 1.-gyel?
Irígyellek, hogy ilyen higgadt vagy M sérüléseinél!
Salus összefoglaló engem érdekelne!
Unokatesóm Supy meg Szamos cipőket arról, arról vélemény? Meg talán Salust is... na majd jobban megnézem!

Zsuzska
Sajnálom, hogy egyedül maradtál :(
Megnézi most a házat is?
Remélem nyár elején te is hazajutsz már végre, nehéz lehet így...

lujzici
Ez tényleg elég hihetelen történet...
Nem tudom, mit szólna a férjem, ha hazatelefonálnék, hogy képzeld, apa lettél...

Andi
Ki tudja, mi játszott szerepet, simán lehet, hogy ez a macskás történet is...
Ilyeneken én is szoktam rágódni, amikor a mi babánk fogant, akkor született meg sógornő kislánya. Lehet, hogy bennem is átszakadt valami, mert szörnyű ilyet mondani, de nagyon megviselt, hogy gyerekük lesz. Amikor bejelentették, egész este vígasztalhatatlanul sírtam. Vagyis már hazafelé a kocsiban, addig tudtam türtőztetni magamat.
Mi akkor már több, 11 éve együtt voltunk, X éve házasok, készen álltak a gyerekszobák, tényleg azt éretem, hogy na már csak a pici hiányzik, ők meg alig 1-2 éve ismerték egymást, még alig éltek meg együtt valamit, sokkal rosszabb körülmények, stb., egyszerűen azt éreztem, hogy nekünk járna a baba, bármilyen szörnyen is hangzik. Aztán mikor megszületett, örültem neki és jó érzés volt.

Vicky
Nehéz ez az autókérdés... Mikor mi vettünk, egy hétig jártam a kollégáim nyakára, autós cégnél dolgozom, személygépkocsikba fejlesztünk dolgokat, így elég jól ismerik a mérnökeink a témát...
Volt egy kb 10 oldalas doksim erről, amiket összeírtak, de a sérült pendriveommal ez is elszállt :(
Mi végül Focust vettünk, a mi árkategóriánkban ezt hozták ki „győztesnek” a srácok, fejlesztettünk is a Fordnak, így elég jól ismerik.
De amúgy ha nem Focus, akkor valamilyen Skoda lett volna.
/Vagy Suzuki, de az főleg azért, mert olcsó, és mivel tömegautó, iszonyú könnyű hozzá alkatrészt venni/
De klíma nélkülit ne vegyetek! Nekünk az volt az első kocsink, soha többet!
Az 1000 cm3 szerintem nagyon kevés, városban rohangáláshoz még elmegy, de amúgy nem. Még egy autópályához is kevés... Arról nem is beszélve, hogy akkor a klíma is felejtős, mert vagy az autó fog menni, vagy a klíma :)
Esetleg még egy kis 1,2-es Opelt is nézhetnél...
Ha a Picanto és a Fabia közül kéne választani, akkor mindenképpen a Fabia!
Kereskedőtől meg csak akkor, ha valaki nagyon hozzáértő tud menni veled!

Zsuzsó
Apának gratulálok!!! :)
Szép ajándék lesz a 4D, majd hozz képeket!
Remélem minden rendben lesz a cukrosnéninél!

Judit
Hááát, most, hogy mondod, a játszóháznak lehet, hogy így nem lenne értelme, annyi gyerek nem lesz...
Meg drága is, nem?
Hétfő-szerda–csütörtök és pénteki napokon 16 Ft/perc gyermekenként, (960 Ft/óra), szombat-vasárnap és ünnepnapokon 20 Ft/perc gyermekenként, (1200 Ft/óra).A Játszóház látogatása egy fő kísérőnek ingyenes, további kísérő(k) díja 10 Ft/perc kísérőként, (600 Ft/óra).

Csucsu
Jaj, jobbulást kívánok!!! Jól összeszedtél minden nyavaját :(
Remélem lelkileg alakulgatsz...

Kép Kép
estrella22

Szisztok!

Judit :-)
Nekünk a 16-17-én kivül minden időpont jó :-) Ha minden kötél szakad még a 16-a du jó lehet. sajnos dolgozom :-( nyelvvizsga lesz :-(

Pannik :-) várom a híreket nagyon nagyon izgulok :-)

Csucsu :-) gyere többet hiányoztál

puszi nektek :-)

Üdv!
Andi
kisborso

Helyszín:

Ha Judit bevállal ennyi embert :-) nagyon nagyon kedves Tőle:-)
Nagymaros gyönyörű :-) :-)

Szerintem azt beszéljük majd meg ki mit visz ???
Férjek Apukák jöjjenek ??

Puszi

Üdv!
Andi
kisborso

És már megint „hatalmas” probléma, a 3. trimesztert mikortól számoljuk? A könyvemben 26. hét volt, szerintem az hülyeség, valahol 28-at olvastam, de elvileg ma van 28.-a és 28.-ra vagyok kiírva, akkor mostantól...?

Kép Kép
estrella22

Estrella,
én úgy tudom, hogy betöltött 27. héttől 3. trimeszter!

Borsó,
nem szokatlan nálunk a nagy jövés-menés, ha párom családját vendégül látjuk szülei, testvérei és uncsitesója családostól, az kb. 12-14 felnőtt plusz 7 gyerek 3 hónapostól 9 évesig szórásban :D
Éééés, mivel szép helyen lakunk és csak a mi házunk illetve az uncsitesóéké ekkora kapacitású, így évente pár alkalum tuti jut hogy jönnek :lol:

Kép
judit0713

Estrella: üsd be a kalkulátorba,napra pontosan megmondja,mikortól számold! :)

Azt tudom,hogy nekem május 11. :D

Ezt próbáld:
http://babafalva.hu/kalkulatorok/terhes ... alkulator/
Vendég

Pannik hírek:
„ Minden rendben van, egy 7,8 mm-es petezsák van, aki tökéletesen fejlődik. :) Nagyon boldog vagyok.”

Jaj, de örülök nekik. Már kezdem aggódni mért nem jön a SMS. :D
franci

Pannik,
ez nagggyon szuper!!!

Franci,
köszi a jóóó hírt!!!

Kép
judit0713

Sziasztok,

meg is érkeztem, hamar végeztem ahhoz képest, hogy csak negyed 11-re értünk oda.

Franci köszi a tolmácsolást :D

Vikus, remélem minden ok, és jössz hamar Te is a jó hírekkel, hogy akkor mikor kell a tüszőrepit adni és mikor lesz az inszem.

Huh, megnyugodtam minden Ok velünk, tegnapig biztos voltam benne, de ha ott ülök a bmc-ben akkor ez az izgalom egyszerűen rámtör és parázok ha kell ha nem.

Hát egy babánk van, de ez nem baj, örülünk Neki nagyon. Most már egyes számban beszélünk hozzá.

Tanár úr nagyon aranyos volt, azt mondta úgy izgul hogy lássuk azt a petezsákot, én meg majd elájultam mikor ezt mondta, hogy hát ezek szerint emiatt izgulni kell. De aztán másodpercek alatt megtalálta és megnyugodhattunk mind a ketten :D :D

12-én megyünk vissza a bmc-be szívhangot nézni, az több mint két hét, jaj de messze van, ezt nagyon nehéz lesz kivárni, de majd csak eltelik az idő szép lassan. Ja és a 12-ik héten enged el Tanár úr a választott orvoshoz, addig még bmc, úgyhogy Kubu drága ráérsz válaszolni a kérdéseimre, csak nyugodtan.

Judit a felajánlás nagyon szép Tőled, nekem a helyszínt tekintve annyi hozzászólásom van, hogy Nagymarosra csak a párommal együtt tudok menni, mert még nincs jogsim (még nem csináltattam meg mióta ellopták) az örsöt meg tudom oldani egyedül is. Szóval ha páros a buli akkor ok Nagymaros nekünk, de ha nem akkor én oda nem igen tudok eljutni, most vonatozni nem szeretnék még 4 hétig nagyon kell vigyáznom magamra.
pannik
Budapest

Pannik, nagyon örülök Nektek. Nem is találom a szavakat. Elmorzsoltam könnycseppeimet. Remélem nem lesz nagy korkülönbség majd a gyerkőceink között:)

Ma azért a biztonség kedvéért felhívtam bmc-t, mert ugy tipródtam mit mondhatott Sz, mert kiesett amit mondott, hogy ha van vérzés mikor menjek vissza, ha nincs akkor mikor. Irénke vette fel és rákérdezett és vissza is hívott. Annyira hihetetlenül aranyos, kedves az a nő. Szóval rendben a szerda, akkor nézik újra a hcg-t. Azért izgulok, hogy minden rendben legyen, most kivételesen szeretném, hogy csökkenjen az a hcg, és hogy még az mk. gondolata se merüljön fel.
ann74

Pannik,
jöhetnek párok is!

Amúgy még gondolkodtam ezen a hely-témán...
Nem tud valaki valmi jobb színvonaló Meki-szerű helyet? Merthogy ott van játszótér is, meg ha jól emlékszem általában pelekázó is van a wc-ben, és hát nyugodtan üldögélhetünk ott felnőttként is, nem gáz, hogy nem tartozik hozzánk visongó kiskölök :)
Csak asszem a Mekik többsége már kicsit le van lakva...bár amennyit én járok, lehet hogy csak rossz helyeken voltam :roll:

Kép
judit0713

Eleven Park
Árak
A belépőjegy árak egyszeri, egész napos ill. hétközben délutáni belépésre (zárásig) értendőek.

Fizetés: vendégeink készpénzel tudnak fizetni kasszáinknál

0-2 évesig a belépés ingyenes

Jegyárak
péntek-vasárnap
Nyitvatartás: 9-20 óráig

2-14 éves: 1800 ft
Felnőtt: 1000 ft

Cím:
Budapest XI. ker. Hengermalom u. 19-21. A Dunával párhuzamos Budafoki út és a XI. kerület központjába vezető Hengermalom út kereszteződésénél található, az Új Buda Center 2. emeletén.

Tömegközlekedéssel megközelíthető a 33-as és 103-as buszokkal a Budafoki útról, valamint a 114, 213, 214-es buszokkal és a 18, 41, 47-es villamosokkal a Fehérvári út felől.
franci

Csak hogy Juditot se terheljük. Az Eleven Park kicsit olcsóbb.
Vagy csak mi csajok talizunk valahol. Ahol nincsenek visogatók. :)
Bár ezeket ti tudjátok. Én megyek amerre ti.

Pannik, nagyon szívesen. 12-én a szép szívdobogást is szívesen tolmácsolom.

Ann, biztos csökkeni fog a HCG-d.
franci

Pannik: szuper hír!!! :) Nagyon örülök a zsákocskátoknak!! :) Hidd el hamar el fog tellni az a 2 hét és utána már majd a többi idő is... :))))))))))
Hogyhogy a 12. hétig tart ott a TanárÚr?? :shock:

Franci: klassz ez az eleven park is, csak "fajtájában" szerntem tök ugyanaz mint a sugáros játszóház... hogy a gyerekekről szól inkább, nem? :shock:

andrea-1

Köszi a drukkolásokat, meg Ránk gondolást :D

Ann, így lesz meglátod, rövidesen nekivágtok akkor már pörögnek a dolgok és a friss stimus beülti után átélheted ezek a pillanatokat személyesen is, kívánom hogy mielőbb jöjjön el ez a nap Neked.

Csucsu drága, jobbulást kívánok, most olvastam milyen betegségek gyötörnek. örülök, hogy lelkileg jobban, testileg is mielőbbi teljes egészséget kívánok.

Meci, hát vannak szépen felújítottak, pl a Gyáli úton nemrég fejezték be a felújítását és az nem is egy olyan forgalmas szakasz. De lehet bababarát vendéglőt is választani ahol esetleg kert vagy terasz is van és ha szép az idő akkor kint is lehetünk, attól függ mi lesz a végleges dátum és milyen idő lesz.
pannik
Budapest

Pannik, csini a vonalzó.

Andi, ua. csak nagyba. Nincs korlátozás.
Itt biztos az én fiamat nem fogom látni, ha apa tud velünk jönni. Ha apa nem jön, engem se láttok. Ekkora helyen nem lehet még egyedül hagyni.
franci

Andikám, nem tudom, én is csodálkozom egy kicsit ezen, direkt rákérdeztem, hogy a választott szülész nőgyógyászt mikor kell felkeresni és azt mondta K, hogy a 12-ik hét után elengedjük magácskát. Nekem is egy kicsit fura, hogy akkor a dokim milyen előrehaladott állapotban fog "megkapni" de hát mit tegyek, örülök a dolgoknak, aztán lehet, hogy azért majd felhívom és elmondom a hírt, csak hogy tudjon róla és elmondom azt is, hogy Tanár úr a 12-ik hétig ott tart a bmc-ben.
pannik
Budapest

Az étteremmel csak az a baj, hogy az én gyerekem max addig ül a popóján míg eszik. Gondolom Kubu csemetéi se különbek.
Nyáron csoda hogy ki nem zavartak minket egy-két étteremből. Ha bejött egy vele egykorú gyerek már rohangálás volt. Gondolom azt a többi vendég nem díjazza.
franci

Juhuuuu Pannik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulálok!!!

Judit, nekem még április 30 jó, de Nagymarosra nem bizti, hogy le tudok menni, apával kell megbeszélnem (kocsi miatt).
De nagyon ari vagy, hogy ott is lehetne! :D

Franci, eleven park brutális hétvégén.... (sok ember van, beszélgetni nem nagyon lehet)

Nekünk bármilyen hely jó, egy kávézó, cuki stb...
Nem kell pelenkázó sem, ahol nincs ott a pelenkázó lapot (eldobható) lerakom a földre és pelenkázom. (engem nem azavar az ilyen). Gyerek meg jól elvan a babakocsiban v. kézben.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

A másik fórumunknak az első talija (amin én nem tudtam részt venni, mert éppen a kórházban voltam) Újpesten volt valami olyan cukrászdában, ahol valami játszóház is van. Majd megkérdezem ha gondoljátok. Nagymaros nekem is csak kocsival, de ki tudja, lehet hogy április végén már nekem is lesz. :)

Kocsis válaszokat nagyon köszönöm, még mindig nem tudom melyiket választanám. A kia szép, újabb és még nem volt vele gond, a skoda nagyobb, klímás, nagyobb a csomagtartója, de most a műszaki vizsga előtt már rá kellett költeni és félek mi van ha a nagyobb hibái nálam jönnek elő. Szóval tipródom, amíg ki nem derül, hogy eladó-e egyáltalán a kia.

pannik: Gratula a petezsákocskához. Várjuk a szívhangot.

franci: Nekem ez egy kicsit messze van, mármint hogy kiesik. Én szeretném, ha a gyerek is el tudna játszani, ha a többiek nem bánnák. Biztosan jól el lenne a többi gyerekkel.
vicky79
Budapest III. kerület

Mi játszóházba csak a Sugárba voltunk. Elevenparkot nem ismerem. :oops:
Egy cukrászdába mi is elvagyunk kb 15 percig. Addig kitart egy süti. :lol:

Vicky, a Skoda az jó autó!!!! Nem olyan hosszú mint a ford...
franci

Itt valami játszóház is volt, mint a Don pepékben.
vicky79
Budapest III. kerület

Megtaláltam a cukrászda honlapját:

http://www.horvathcukraszda.hu/index2.php

Azt írja, hogy a játszóház nem ingyenes, de megkérdezhetem hogy mennyibe kerülne, ha ez érdekelné a társaságot.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: Ez a Csucsukám cukrászdája asszem !!!!!!!!!!!!!! :)

andrea-1

andi: Mi? Csucsuéké???
vicky79
Budapest III. kerület

Na közben megértekeztem Vele telefonon, estére utánanéz van-e hely és milyen paraméterekkel lehetne és jön és majd mondja a részleteket.... :wink:

andrea-1

Itt dolgozik ebben a cukiban :)

andrea-1

Lapteteje Ann-é és Nórikámé!!! :) De ha még valakinek kellene, nyugodtan csippentsen :)

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?