Ann
Megkóstoltam a tortát férjéből, önfegyelem nélküli vagyok teljesen
A kevésbé édeset, az erdei gyümölcsöset. Hogy milyen finom volt
Somogy biztos szuper lesz, kicsit kikapcsoltok!
Sportolni még tényleg ne sportolj.
Kubu
Köszönöm, szülinap nagyon jól sikerült, mama még mindig tündéri, ilyen vitalitást és szellemi frissességet 90 évesen!
Azért Lizacica sem volt épp pici, nem?
Jutottál már előrébb május 1.-gyel?
Irígyellek, hogy ilyen higgadt vagy M sérüléseinél!
Salus összefoglaló engem érdekelne!
Unokatesóm Supy meg Szamos cipőket arról, arról vélemény? Meg talán Salust is... na majd jobban megnézem!
Zsuzska
Sajnálom, hogy egyedül maradtál
Megnézi most a házat is?
Remélem nyár elején te is hazajutsz már végre, nehéz lehet így...
lujzici
Ez tényleg elég hihetelen történet...
Nem tudom, mit szólna a férjem, ha hazatelefonálnék, hogy képzeld, apa lettél...
Andi
Ki tudja, mi játszott szerepet, simán lehet, hogy ez a macskás történet is...
Ilyeneken én is szoktam rágódni, amikor a mi babánk fogant, akkor született meg sógornő kislánya. Lehet, hogy bennem is átszakadt valami, mert szörnyű ilyet mondani, de nagyon megviselt, hogy gyerekük lesz. Amikor bejelentették, egész este vígasztalhatatlanul sírtam. Vagyis már hazafelé a kocsiban, addig tudtam türtőztetni magamat.
Mi akkor már több, 11 éve együtt voltunk, X éve házasok, készen álltak a gyerekszobák, tényleg azt éretem, hogy na már csak a pici hiányzik, ők meg alig 1-2 éve ismerték egymást, még alig éltek meg együtt valamit, sokkal rosszabb körülmények, stb., egyszerűen azt éreztem, hogy nekünk járna a baba, bármilyen szörnyen is hangzik. Aztán mikor megszületett, örültem neki és jó érzés volt.
Vicky
Nehéz ez az autókérdés... Mikor mi vettünk, egy hétig jártam a kollégáim nyakára, autós cégnél dolgozom, személygépkocsikba fejlesztünk dolgokat, így elég jól ismerik a mérnökeink a témát...
Volt egy kb 10 oldalas doksim erről, amiket összeírtak, de a sérült pendriveommal ez is elszállt
Mi végül Focust vettünk, a mi árkategóriánkban ezt hozták ki „győztesnek” a srácok, fejlesztettünk is a Fordnak, így elég jól ismerik.
De amúgy ha nem Focus, akkor valamilyen Skoda lett volna.
/Vagy Suzuki, de az főleg azért, mert olcsó, és mivel tömegautó, iszonyú könnyű hozzá alkatrészt venni/
De klíma nélkülit ne vegyetek! Nekünk az volt az első kocsink, soha többet!
Az 1000 cm3 szerintem nagyon kevés, városban rohangáláshoz még elmegy, de amúgy nem. Még egy autópályához is kevés... Arról nem is beszélve, hogy akkor a klíma is felejtős, mert vagy az autó fog menni, vagy a klíma
Esetleg még egy kis 1,2-es Opelt is nézhetnél...
Ha a Picanto és a Fabia közül kéne választani, akkor mindenképpen a Fabia!
Kereskedőtől meg csak akkor, ha valaki nagyon hozzáértő tud menni veled!
Zsuzsó
Apának gratulálok!!!
Szép ajándék lesz a 4D, majd hozz képeket!
Remélem minden rendben lesz a cukrosnéninél!
Judit
Hááát, most, hogy mondod, a játszóháznak lehet, hogy így nem lenne értelme, annyi gyerek nem lesz...
Meg drága is, nem?
Hétfő-szerda–csütörtök és pénteki napokon 16 Ft/perc gyermekenként, (960 Ft/óra), szombat-vasárnap és ünnepnapokon 20 Ft/perc gyermekenként, (1200 Ft/óra).A Játszóház látogatása egy fő kísérőnek ingyenes, további kísérő(k) díja 10 Ft/perc kísérőként, (600 Ft/óra).
Csucsu
Jaj, jobbulást kívánok!!! Jól összeszedtél minden nyavaját
Remélem lelkileg alakulgatsz...