Új privát üzeneted érkezett!

Kétszer ment el.

kubu, lukacsne: Ti milyen cipőt adtok a nagyokra?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!!!

Egy ici-picit levagyok törve,a Férjecském elutazott, haza ment,most nem fogom látni kb. egy hétig. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem volt valami jó érzés 4,30-kor búcsút venni,úgy,hogy Én is úúúúúúúúgy mentem volna!!!!! :( :(

Judit:
Nekem valószinű az ápr.30 nem jó,mert ha jól müködök,akkor lehetséges,hogy kb. akkor lesz a beülti.Sajnos ezt igy előre nem tudom pontosan megmondani.

Majd késöbb még jövök!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

zsuzska: Sajnálom, én nem bírnék nagyon ennyit külön lenni tőle és már Barbustól sem.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
Elhiheted Nekem,hogy nem volt egyszerü ezt a döntést meghozni,főként úgy,hogy már 7 hónapja Én sem voltam otthon.Mérlegelnünk kellett,és ez volt a legjobb megoldás!!!!
Ez van,van a sorsnak humora!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

zsuzska: Gondolom, hogy nem volt könnyű döntés. Meló miatt kellett külön költöznötök? Biztosan írtad már, csak nem emlékszem.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
A fő probléma az volt,hogy Én már annyit hiányoztam a melóból a lombik miatt,hogy már megint nem akartam egy hetet lógni csak azért,hogy Én is haza mehessek és még május elején is a beültikor majdnem két hetet hiányozni fogok.Majd,ha minden jól alakul akkor nyár elején szeretnénk haza menni több időre,de akkor már remélem kismamaként feszíthetek otthon!!!
A melóhelyen mindenki megértő és jól tolerálják a dokis ügyet ezért nem szeretnék visszaélni a „felesleges” sétáimmal.

Megnéztem Barbus videót,nagyon ügyesen lépeget,igazi hercegnő!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Eszter:
Lacnak gyógyulást!!! Olvastam a blogodat,Lac egy igazi hős!!!!!!

Kispatak:
Virágaid gyönyörűek!!! Hajrá kertilak!!!!

Kubu:
Tegnap nem volt egyszerű a napod! :shock: :shock: Marcusnak gyógypuszi a sérüléseire!!!!

Estrella:
Nagyikádnak boldog szülinapot!!!!!

Breki:
Mikor láthassuk a babakocsidat? Olyan kíváncsi vagyok már!!!! :roll:

Pannik:
Holnapra drukkolok nagyon!!!!! Jó lehetett a Szlovákiai kirándulás!!!! :D

Andi:
A babakocsis dolgot nagyon szuperül megoldottad!!! Nagyon ügyi vagy!!!!

Judit:
Gratula a szüleid házvásárához!!! Gyorsan megoldottátok!!!!

Zsuzsó:
Nálatok kecó ügyben van valami változás?Drukkolok,hogy cukros néninél minden rendben legyen!!!!

Ann:
A sportolás meg hasonló dolgok biztos jót fog tenni a lelkecskédnek!!!Majd jön az a sírás,akkor amikor nem is számítasz rá és meg fogsz könnyebbülni!!!!!

Sajti:
De jó hogy jöttél!!!! :lol: :lol: Zuradnak,meg Neked is gyógyulást!!!!!Mi történt a kezeddel????

Kpn:
Milyen izgi,mindjárt itt van a legújabb fórum baba!!!! Könnyű és gyors szülést!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

zsuzska: Köszi, hamar felnőnek. Még kicsit labilis, olyan édes mikor egyensúlyozik. Nem is a mostani hazamenetelt kérdeztem, hanem hogy egyáltalán miért kellett elköltöznöd ilyen messze az otthonodtól?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
Nem kellett elköltöznöm,hanem önként és dalolva jöttem.Annó (8 éve) a Férjecskémhez jöttem látogatóban (akkor még csak párocskám volt) és úgy alakult,hogy itt felejtettem magamat.De nem fogunk itt megöregedni,mert ha lesz min. 1 gyerek,akkor dalolva költözünk haza!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vicky,
Én caranya vagyok de engem nem készít ki a vérzés, csak az a fontos hogy ilyenkor végig tudjam tapogatni hogy pl a foga nem tört e ki, vagy ment vissza stb. stb. persze gyerek üvölt és a legkevésbé érti meg h az anyja pl miért akarja arra kényszeríteni hogy nyissa ki a száját. Sőt félve írom le, de mi mindig le is fotóztuk egy egy ilyen baleset után :-))
Legalább a fotó majd arra jó lesz ha Marcinak lesznek gyerekei és náluk is lesz ilyen, akkor tudja hogy a szülei milyen higgadtsággal viselkedtek ilyen helyzetben. :-)
Megírom priviben május 1-et.
cipő: ha kint olyan környezetben van, homok, fű stb. simán lehet mezítláb, bentre majd cipő (az kemény menet). Egyébként csakis supinált, Salus fanatik vagyok, ha érdekel miért és hogy, akkor van egy remek összefoglalom, szívesen elküldöm. Persze nem olcsó de mondjuk az elephanten vagy superfit cipők sem azok.
autóügyileg nyitva tartom a szemem.

Kispatak,
A pihenőszék legmagasabb pontja kb. 40 cm-re volt a parkettától, ezért is kapott a seggére, mert ez szántszándékos hülyeség volt, na ha etetőszékből csinál ilyet akkor tutira varrták volna.
Jó pihenést !

Zsuzska,
Léleksimik Neked.

Köszönöm mindenkinek jobbuláspuszikat !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

kubu: Köszi és a cipős összefoglalót is várom. Én a vérzéstől még kétségbe esem, de szerintem valamennyire én is hozzá fogok szokni. Csak én nem voltam olyan gyerek, aki mindenét összetörte volna. Eltörve sem volt semmim és varrni is a gátsebemet kellett csak. :lol: De Barbus nem az én vérmérsékletemet örökölte, igazából az apjáét sem. Zeke valami irtózatosan virgonc kis spermát fogott ki. Vagy a biológusunk volt túl buzgó és a nyugisabbakat kiválogatta. Kocsival kapcsolatban van esetleg ötleted, hogy milyen lenne még jó ebben az árban? Esetleg ezekről a típusokról tudsz valamit?

zsuzska: Értem. Azért nagyon rossz lehet ez a kétlaki élet. Milyen messze vagytok egymástól?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
Egyébként nem élünk kétlaki életet,csak most ez így alakult,hogy 1 hétig távol leszünk egymástól,de majd csak túl leszünk ezen is. Amúgy jelen helyzetben 750 km választ el minket (ha célba érnek)!!!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

zsuzska: Jaaaa, én azt hittem ez mindig így megy! Bocsi. Akkor kitartás, mindjárt itt a hét vége.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok!

Remélem jól telt a hétvége mindenkinek!

A negatív tesztelőknek én is egy halom ölelést küldök.

Kubu: én is fordítottam egész héten! Bár én szóban is...

Macsi: köszi a blogot! Olyan szépek vagytok!

Nekem már csak egy szuri van hátra, a holnapi, és kedden megyek vissza kontroll UH-ra. Remélem megértek a tüszők és meglesz a jövő héten az inszem.

Akartok hallani egy újabb hihetetlen történetet? A munkahelyemen mesélte az egyik lány, hogy egy nagyon közeli, kedves ismerősüknek a napokban kisfiuk született, de a nő is csak a szülés előtt 1 órával (!) tudta meg, hogy terhes, amikor bement a kórházba! Senki, ő maga sem vett észre semmit a terhességből! Az utolsó héten fájdogált a hasa, hányingere volt, volt házidokinál... ennyi volt az össz tünete. Ráadásul nagyon vékony a nőci, és ez már a 3. gyereke. Szóval nem volt kezdő...
Na, mindenesetre happy end a történet, nagyon örülnek a kiskrapeknak, igazi meglepetés baba! :)

Puszi mindenkinek!

Kép
lujzici

Sziasztok,

Vikus, igen megyek holnap, ezek szerint Te is, akkor ismét találkozunk. én kb fél 10-re megyek, Te mikorra tervezed az odaérést?

Zsuzska, hamar eltelik az a hét és ezek szerint megvannak a papírok is? drukkolok, hogy házügylet összejöjjön és legalább az lekerüljön a vállatokról a beütiig. Azt írtad április végén lesz a beültetés ha minden ha jól megy? az már nincs messze, azt hittem majd csak májusban lehet valamikor. drukk, hogy minden rendben legyen és április végén hajrá beültetés.

Elkezdődött a Forma1 végre, fel is keltünk korán hogy megnézzük, előbb azt hittem én tudok aludni de nem, kíváncsi voltam rá. Hajrá Alonso :D :D :D

Egy-két szuri csúnyán puklis, a bőröm alatt össze van csomósodva, remélem eloszlik majd, de fáj is meg kellemetlen is feküdni rajtuk. Nem tudjátok mivel lehetne borogatni, hogy hamarabb gyógyuljanak ezek a tályogosodások???
pannik
Budapest

Lujzi, ez hogy lehet??? nem nőtt a hasa? és Mary? nem vette észre 9 hónapig, hogy nem a normál menetben mennek a dolgok? vagy normál menetben mentek a dolgok de ott volt a baba? ez tényleg hihetetlen történet, annyira az, hogy nehéz elhinni :D :D :D

Lujzi, szuper, hogy már itt tartasz, ismét inszem jövő héten hogy elment az idő, szorítok nagyon, hogy most ez a Ti hónapotok legyen.
pannik
Budapest

Ann, nem baj az a sírástalanság, majd jön ha jönnie kell, még eleged is lesz belőle. M-hez nagyon jól tetted, hogy bejelentkeztél, nagyon jól, örülök neki hogy ezt tetted, nekem ehhez hónapok kellettek, hogy ide eljussak, addig csak sajnáltam magamat, látod milyen ügyes vagy és milyen jól látod a dolgokat, ez a legjobb amit most tenni lehet. menni kell tovább keresni a lehetőségeket, hogy mit lehet változtatni, javítani a következő beültetésre. Tuti, hogy a lelki dolgokat kell még egy picit helyre billenteni, és akkor nem csak 19 lesz az a hcg hanem 119 lesz.
Ann, látlak a fórumtalis táblában? eljössz? nagyon örülnék ha jönnél.

Kisborsó, Te eljössz? Neked is örülnék, tudnánk beszélgetni kicsit személyesen is, ha tudsz gyere.
pannik
Budapest

Pannik, én is kaptam Agolutint. Nekem azt mondta a házidokker hogy minden nap borogassam és ha szükségét érzem akár jegelhetném is mert annyira olajos hogy nehezen szívódik fel.

Lujzici, én ebből a történetből egy szót sem hiszek el. Akármennyire is nem vette észre, de elmaradt a menzesze, azt már igen csak észre kellett volna vennie. A másik hogy bármilyen vékony és bármilyen pici is a terhessége, a has nő, ha nem is hamarabb legalább az utolsó két hónapban. A harmadik ok hogy mocorog és nem is akármennyire. Van olyan is amikor azt hiszi az anya mindjárt kibújik a bőrön keresztül. Én már szültem kétszer. Borzasztóan vékony voltam, 180 cm magasságomhoz alig voltam 62 kg. Az első terhességemmel hatalmas hasam volt és már a második hónapban látható volt. A másodikkal alig látszott mert mélyen feküdt a medencémben. Az utolsó előtti hónapban vették észre a szomszédaim is, addig nem látszott. De tudtam hogy terhes vagyok, pedig nem volt hányingerem sem és semmilyen rosszul létem. Ne haragudjatok hogy ennyire ..... de hát ez annyira, de annyira....

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Zsuzska: Ne szomorkodj, hamar eltellik ez a hét és mindjárt itt lesz a Drágád! :wink: Tudom szar egyedül (ez a hétvég nekem is nagyjából erről szól, R végigmelózza éjjelbe-hajnalba nyúlóan), de nagyon jó döntést hoztál, hisz nemsokára úgyis megint nem mész dolgozni és visszaélni sem szabad a helyzettel!!! :wink: Szóval erő-kitartás, midnjárt jön haza!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Ann kedves: Ügyes vagy hogy leszervezted azt a hétvégét, de jó lesz Nektek kikapcsolódni!!!! :lol:
A sírás meg ki fog jönni idővel, biztosan... nem kell erőltetni, majd minden történik ahogy kell.... :shock:
Fontosság... örülnitudás és az érzéseid, amiket írsz... nos igen, ezeket a hullámvölgyeket - asszem a többiek nevében is mondhatom - mind megjártuk/megjárjuk... ki tudja hányszor.... De nem szabad csüggedni, fel kell állni és továbbmenni, előszedni a rejtett erőtartalékokat, és igenis örülni tudni és hálát érezni... mert CSAK a jó érzések vonzzák be a további jó történéseket.... Tudod milyen hitetlen vagyok én, de ebben biztos vagyok...!!!!!!! Negatív érzésekkel csak a rosszat vonzottam én is mindig be, és még nagyobb lett a baj.... csak a szarkupac nőtt a fejem felett.... :? :?

Bocs, hogy megint a magam példájával jövök, de mi is mostanában döbbentünk rá:
Pár napja volt egy érdekes beszélgetésünk Rajóval... mert ugye mi még mindig "alig tudjuk felfogni ezt a csodát"... ami velünk történt... firtattuk, hogy de mégis mit-hogy csináltunk "másképp"???? MI lehetett az a "valami" ami miatt most mégis itt lesz már hamarosan Iza?
Lehet, hogy hülyén hangzik, de emlékeztek, augusztus 20-án elveszett a macskánk... volt 2 napunk amikor se éjjelünk-se nappalunk nem volt kerestünk, rengeteget sírtunk éjjel-nappal jártuk az utcákat, falragaszok, mindenkit leszólítottuk, kerestük ... borzalmas volt. Nálunk a macskák teljes jogú családtagok.... Ők a mi gyerekeink!!!... Aztán meg lett a kis hülyénk és én valami olyan végtelen nagy HÁLÁT éreztem, valami olyan katartikus eufória érzést, hogy megvan, hogy él, hogy itt van megint nekünk.... hogy az tényleg leírhatatlan... Nem akarok tényleg belemagyarázni dolgokat, de a Milike megtalálását követően 1 hét múlva megfogant a mi kisbabánk... :roll: :) :roll: :) Tényleg ne röhögjetek ki, de olyan mintha akkor azzal a nagy hála érzéssel felszakadt volna bennem valami gát... :?: :?: :?: :?: :?: Nem tudom, és sose fog már kiderülni...de nem zárhatom ki, hogy lehet benne valami... :shock:

Lujzikám: hát ez tényleg egy elég hihetetlen történet.... Ha abból indulok ki, hogy ez a mi kis candránk most már 8. hónapja napi szinten milyen tanúbizonyságát adja, hogy Ő bizony itt van (pozitív és negatív értelemben is!) .... nem tudom elképzelni, hogy hogy nem lehet ezt észrevenni?? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Főleg ha valaki vékony, ill. nem első babát váró... :shock: :shock:

Kubukám: Marcus horrorozott?? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hogy lehet ilyenkor majd nem megijedni??? Na majd gyorstalpalókat fogok asszem venni ebben a témakörben Tőled!! :)

Vicky: megnéztem Barbust, hihetetlen.... hát most született a kis Drágánk!!! :) Olyan szép kisbaba!! És milyen ügyes és nagy már!! :)
Kocsihoz drukkolok... bárcsak mi is itt tartanánk már.....de talán mire jön a 2. gyerkő már nekünk is lesz .... :wink:

Pannik: én szurit ugyan nem szúrtam, de többször láttam még a bmc-ben hogy néha lányok a hátsófertájt nagyon masszírozgatták körkörösen, miután kijöttek a kis vv-s szobából.... aztán egyikükkel beszéltem és mondta, hogy a progi szuri után kell így csinálnia, hogy ne "gyűljön be" a beadás helyén... Te szoktad így csinálni???

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Bocsi lányok, nem akartam kiakasztani senkit a történettel, én is érdekesnek és hihetetlennek találom... egyébként végig menstruált, és elég pici lett a gyerek, de akkor is... Hihetetlen!
A barátnőm még egy héttel a szülés előtt is találkozott vele, akkor sem látott semmit rajta.
Na mindegy, nehogy felkavarja itt a kedélyeket, csak érdekességképpen írtam. :)

Kép
lujzici

Lujzi: :) semmi gond.... időnként mindig előjön úgy általában egy-egy ilyen hihetetlen sztori... mondjuk én ezeket kétkedve szoktam fogadni.... Mert nálunk a családban is van olyan aki egész sokáig menstruált terhesen is... De tudta, hogy terhes... és az a mensi az nem is olyan volt, mint a rendes mensi... meg ugye a baba mozgása az azért egy elég - semmi mással össze nem keverhető - intenzív érzés... Na mindegy.. túl is tárgyaltuk szerintem...

SZóval uccsó szurid???? Hú nagyon gyorsan tellik az idő!!! Mindjárt tényleg itt lesz az inszemetek!!! :) Nagyon-nagyon drukkolok!!!! :wink:

andrea-1

Andi, nagyon érdekes a történeted az eltűnt előkerült Macsuszról. És valószínű az is benne lehetett a pakliba, hogy azokban a napokban hetekben teljesen lekapcsolt az agyad a gyermek utáni vágyódás témáról, hiszen mint ahogy írod éjt nappallá téve kerestétek őt és izgultatok érte.
De mondjuk ez a kikapcsolás nem minden esetben állja meg a helyét, hiszen egy lombik procedúra alatt hogy lehet kikapcsolni azt nem tudom. Mikor fél napokat ül az ember a bmc-ban és minden nap szúrogatja magát, aztán jön egy altatás, hány psejt, hány termékenyült meg majd a 10 napos várakozás. És mindezt mondjuk csak úgy mellékesen csinálni....nem görcsölve a témán...
Azért pl. mennyire jó lenne összeszedni, hogy sikeres lombiknál ki mit hogyan csinált, mit érzett, mit tett, mennyit feküdt vagy nem..pl. 1000 ilyen tapasztalat adna vajon vmilyen megfogható válaszokat, hogy mi lehet a titka?
Most végiggondolva és kombinálva ez a végtelen hálaérzet biztos sokat jelent, mert sztem pl Breki esetében vagy Judit esetében is vmi hasonló dolog működhetett. De pl. Vickynél meg a "nem érdekel" szndróma volt, a "lesz ami lesz" projekt, nem?
Hű remélem nem volt túl zagyva, csak hangosan gondolkodom.
ann74

Andikám, igen maszírozzuk mi is mindegyik beadás után, nekünk is elmodta a bmc-ben aki megmutatta az elsőt, hogy olajos és hogy maszírozni kell mert betályogosodhat, de hát sajna így is egyik-másik megkeményedik kicsit, meg hát lassan már egy hónapja szúrjuk és a nagyszámok törvénye ugye itt is igaz.

Vasikáé és Te mivel borogattad? hidegvizes borogatással vagy jeges borogatással? ezt lehet kipróbálom ma este, mert van egy-két nagyon csúnya és nem akarom, hogy még rondább legyen.

Lujzi, engem nem kavar fel semmi gond, hogy beírtad, de tényleg annyira hihetetlen, mert ahogy mondják lányok egyszerűen nehéz elképzelni, hogy nem érzett semmit sem.
pannik
Budapest

lujzici: Azért érdekes sztori. Milyen lehet már, hogy hasi fájdalmakkal mész az orvoshoz és gyerekkel jössz haza? A mensi nálam azért nem lett volna furcsa, mert én ritkán menstruálok. Meg ha esetleg az ember még szoptat, akkor meg egyáltalán nincs. Nekem is csak a mozgás lett volna furcsa, de talán van olyan baba aki ennyire nem aktív? Egyébként az egyik ismerősöm anyukája járt úgy, hogy mondta a dokinak,hogy ugyan menstruál, de ő terhes, mert már érzi a gyereket. Erre közölte vele a doki, hogy az csak bélmozgás! :lol: A csaj már elmúlt 25 éves. Jó kis bélmozgás.
vicky79
Budapest III. kerület

ann: Nekem tényleg olyan rutin szerűen mentek már a dolgok a 4. inszemnél. Egyáltalán nem bíztam benne, azok után meg pláne nem, hogy nem használt a puregon. Akkor azt mondtam, hogy ment ennél már sokkal simábban is inszem, azok sem sikerültek. Miért pont ez? Nem tudom rá a választ a mai napig sem.
vicky79
Budapest III. kerület

Ann, 1000 eset is csak hozzávetőleges eredményt mutatna és lehet, hogy Te lennél akinél egy egészen másik tapasztalat hozná az ugyanolyan jó hírt. Szerintem ezt annyira nem lehet, tudni, hogy mi az ami a biztos sikert hozza.
Abban abszolút egyetértek, hogy aki vágyik a gyermekre és nem jön össze, annak ez a pokol és lehetetlen ebben a mesterséges környezetben természetesen és lazán viselkedni mintha misem történne és higgadtan végig csinálni. Nekem ez nem ment, én ezt az engedd el és ne foglalkozz vele tanácsot nem tudtam megfogadni, csináltam ilyen gyakorlatot a pszicho doki tanácsára de az kézzelfogaható gyakorlat volt, nem ilyen levegőbe beszélés, hogy ne görcsölj rajta, én nem tudtam ezzel mit kezdeni, mert aki akarja az nem tudja nem akarni mert azt mondják ez valahogy nekem összeférhetetlen volt a vágyammal.
Az a gyakorlat ami az elengedést szorgalmazta nálunk, az lufikkal volt, venni kellett lufikat felfujni és megszemélyesítni, hogy ők a gyermekeink és kivinni a mezőre és elengedni őket egy mondattal, hogy az alkalmas pillanatban nagyon nagy szeretettel várjuk vissza őket. Na ennél a gyakorlatnál például a férjem teljesen kiborult, hogy de mi lesz velük ők a mi gyerekeink és stb, stb, stb. nem beszélek erről tovább, lehet valakit ez is kiakaszt, bocsánat.
pannik
Budapest

Ann: SEHOGY...!!!... nem lehet kikapcsolni... sehogy.... ebben is biztos vagyok.... :wink: Főleg egy lombikosnak nem.. én sem tudtam a beavatkozásokkor se, meg a köztes várakozós időkben se....
na jó, mikor kerestük a Milikét akkor persze nem a gyerekcsinálás járt az eszünkben...de abban a ciklusban - itt is jópárszor elmondtam - én végig csak azt vártam, hogy telljen már el az a hónap... jöjjön meg.... és szedhessem azt a kib...tt fogamzásgátlót majd... :shock: :shock: :shock: Tényleg... aztán, hogy ez a tellés gyorsabb legyen, mi belehúztunk volt pár buli amit írtam valamelyik nap is... mert már a tökünk tele volt, hogy így kicseszett velünk az élet??

Ehhez jött hozzá az az ominózus hála érzés amiről beszélek, mikor meglett a macska..... és mi tényleg Iza fogantatásakor, abban az időszakban csak 1-szer voltunk együtt.... azt is csak úgy "kelletlenül"... halogatva a peteéréses napokat.... egész egyszerűen "kivoltunk"... még "ahhoz se volt kedvünk", de komolyan... még nekem se!! Úgy kellett erőt venni magunkon, hogy legalább az a hónap is ki legyen pipálva egy pé környéki ákcióval.. :shock: :shock: :shock: ....... (előtte hónapban a fagyislombik nem sikerült, azelőttiben a rendes nem siekrült... szigeten egy nagyon kedvesnek hitt ezeréves barátunkról kiderült, hogy egy szaralak.. emiatt rendesen oda voltunk.... aztán a macska elveszése, majd hogy meglett..... cikáztak az érzelmek rendesen!!!!).. és akkor arról nem is beszélve, hogy a beágyazódási napokban én pont a vesztőhelyen voltam, útáltam az életet azért a bő 1 hétért, amit ott kellett helyettesítenem... :shock:

Na most akkor mondjam hogy nálunk ez volt a titkunk??? Elég hülyén hangzana...de nálunk ezek a történések voltak a háttérben... asszem ez minden, csak nem az "ideális"... :shock: :shock: :shock: :shock: Mert elbaszott egy hónap volt, az biztos.... :shock: :shock:

andrea-1

És ez a kis hülyegyerek pont így fészkelte ide be Magát......... :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry:

andrea-1

A sógornőméknél is ez volt. Ugye szúrta a lombik long protokollhoz a szurit, közben kiment a térde és fekvő gipszet kapott. Szerintetek hány szex volt náluk? És nem számított az elzáródott petevezeték és a nem túl jó spermakép. Lóri már lassan 1 éves lesz. El sem hitte, mikor gyanúsak kezdtek lenni a jelek.
vicky79
Budapest III. kerület

Szaisztok!

Bocsi az eltünésemért, de a netem az katasztrófális. Igaz próbáltalak követni benneteket több-kevesebb sikerrel.
Amiért ost írok, hogy szeretnénk Mi is menni a találkozóra, de sajnos a nevem nincs a tábliba. Ha mehetünk akkor nekünk bármelyik időpont jó lenne :)

Ann, Kahlan!
Sajnálom, hogy nem sikerült :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Akció előtt alatt, után állóknak: Drukkjaimat küldöm.

Kismamikank: Pocaksimi

Puszi

gyoreneildi

Vicky: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kb. annyi mint nálunk????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Ja, utolsó szuri... már nagyon várom a végét! Most jobb oldalt esedékes a tüszőérés, ami jobban stimulálható, mint a bal. Múlt hónapban, amikor a balban érett, akkor viszonylag sok Merional kellett 1 db-hoz is. Ebből kiindulva Sz. most sokat írt fel... majd szét szakad a jobb oldalam. Sőt, ma picit véreztem is... remélem nem repedt meg valamelyik.
Kedden minden kiderül! :-)

Andi: olyan jó volt visszaolvasni, amit Béku a múltkor bemásolt, h tényleg milyen teljesen esélytelennek érezted a spontánt... és nem sok bejegyzéssel később meg már rajzolta a csíkot a kis csodababa! :-)

Pannik: aranyos vagy!

Kép
lujzici

Csajok, nagyon érdekes amiket leírtatok az akkori körülményekről.

Pannik, ha majd lesz kedved, erről majd priviben szívesen beszélgetek veled, mert pl.pont ez az amit a párom is gondol, hogy valahogy úgy kell tenni képletesen, mint ahogyan a pszicho doki is mondta, hogy tegyétek. Ez irtó nehéz lehet.
Nekem volt már olyan történés az életemben, hogy úgy éreztem valamit sikerült teljes egészében elengedni, és attól a pillanattól kezdve éreztem azt is egyúttal, hogy meg fogom kapni azt amit elengedtem, azt még nem tudom mikor, hogyan, de vmikor biztosan. De hogy ezt a teljes elengedést hogyan miként tudtam megcsinálni, egyszerűen nem is tudom. Mert ez a legnehezebb, de egyszer már egy ilyen velem sikerült. Ezek szerint meg tudom csinálni:-)

Van egy kedves barátnőm, ott pl. az volt a történet, hogy iszonyat sok munka volt a melóhelyén, kiderült hogy a cicájuk cukros, és mindig kellett hazarohanni inzulinozni. Már mondta is bent a munkahelyén a kolléganőnek, hogy annyira sok meló van és annyira fáradt, hogy mostmár meg sem jön neki. Ráadásul kb. 1-szer voltak együtt abban a hónapban. És persze már nem véletlenül nem jött meg neki. Természetesen mondjuk neki nem volt semmi komoly baja, egy vetélése volt azelőtt talán fél évvel.
ann74

andi: Igen, egyszer volt valami kis maszatolás náluk. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Lujzi: Nekem mondod??? Még mindig csak ott tartunk, hogy csodállkozunk-természetesen örülünk-de azt kérdezzük ez tényleg velünk történt meg?? :lol: :lol: :lol: :lol:
ÉN tényleg 2 forintot nem adtam volna érte, hogy ez nekünk Zoli nélkül is sikerülhetne.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

andrea-1

Lujzi: nekem még csak 5 hónapos sincs a pocak,de mivel már 2 hónapja nem bírok hason aludni,mert iszonyúan nyom,el nem tudom képzelni,hogy akár csak ebből is ne lehetne rájönni,hogy valami van :D :D :D :D

ismertem olyan lányt,aki kb. félidősen jött rá,hogy terhes,mert MEGMOZDULT a baba!!! :D Addig végig menstruált,és elég hülye alkata volt szegénynek,nem sejtette,hogy valahol ott lapul a baba :D

Én 163 cm vagyok,47 kilóval,és iszonyúan látszik rajtam,Andi már 8 hetesen (!!!!) látta a fotómon ;)

Örülök,hogy örülnek neki,de főleg egy nem kezdő anyuka nem hiszem,hogy nem vette észre...... ahhoz legalább kómában kéne lenni,mert rengeteg árulkodó tünet van!!!!

Én pl. ma olyan rosszul lettem egy levegőtlen boltban (C&A)..
Aztán ott a kívánósság,ami nálam most rendesen kiéleződött az édes dolgokra...

És mennyiségeket bírok enni (szerencsés alkatom van,hízni nem igen hízok). :)

Nekem se volt rosszullétem,azaz Vuk nem,de mindenképp gyanakodtam volna valami betegségre,vagy komolyabbra. :D

Vikus: drága vagy,köszi az infót!!! :D

Zsuzska: aranyos,hogy érdeklődsz,de még egy hetet várni kell a babakocsis képre ;)
akkor hozzuk el kocsival,mert messzi van :D
Vendég

Pannik!
9re jön vendégem 10körül oda érek!

Lujzici!
de jó Én is ma még szúrok és holnap BMC talán vmikor a héten meglesz az inszem nekem is!
vikus82

Pannik, én jégzselével borogattam. Általában lefagyott a sejhajom, oszt hagytam egy kicsit kiengedni és folytattam. De nekem nem volt csomó mert szót fogadtam a dokinéninek.
Lujzici, bocsánat, lehet kicsit nyers voltam, nem akartam. Csak ez olyan .... ahogy már írtam. Nem neked szántam hanem a történetnek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vikus Lujzi, rajtatok a fórum szeme és minden erőnkkel drukk ezek szerint jövő héten kettőtökért nagyon nagyon kell izgulni.

Zsunak meg lassan indul a lombik mivel a vonalzót leszedte pontosan nem tudom mikor de talán jövő hét végén, Zsu ugye?

Vikus akkor holnap 10 körül nézlek majd.

Ann összeszedem Neked ha érdekel, az összes dolgot amit én most másként csináltam mint eddig és részletesen megírom ezt az elengedés gyakorlatot, ha párod nyitott rá csináljátok meg, ne most a napokban, hanem majd a hónap közepén amikor már inkább a készülődés lesz benned mint az előző okozta csalódottság.
holnap délután ha beérek vagy este ha nem leszek fáradt keresni foglak szívesen beszélek ezekről ha érdekel.
pannik
Budapest

Vikus: de jó, akkor együtt inszemezünk! Hátha ugyanaz nap lesz!

Vasika: semmi baj, tudom, hogy a történetnek szólt a megdöbbenés! :-)

Kép
lujzici

Lujzici!
Te mennyit Merionalt szúrsz?ÉN elsö 2napban 1 egészet azóta 2/3-ot!
vikus82

Pannik, köszi előre mindent, nagyon kedves Tőled! A gyakorlat az érdekel, azt gondolom párom is nyitott rá. De ténylegcsak akkor amikor nem vagy fáradt, és ha nem kavar fel.
ann74

Pannik, azóta csináltam új vonalzót, de azt hiszem, hogy még majd hozzá kell számolni 4 hetet a kezdésnek, mert hamarabb fog megjönni, mint ahogy számoltam. És akkor az április ugrik a levesbe... :roll:
Vendég

Vikus: én napi egyet szúrok, bár néha annyit bénázok a buborékokkal, hogy csak 9 egység lesz belőle!
Az első inszemnél én végig 2/3-ot szúrtam, és kettő is megérett tőle a jobb oldalon. Ugyanebből az adagból a másodiknál alig akart megérni az az egy a bal oldalon. Most megint a jobb oldal a "soros", picit félek, nehogy túl sok legyen neki ez az 1 ampulla végig. Már most nagyon fáj a jobb oldalam.

Kép
lujzici

Ildi,
naná hogy ott a helyed, már írlak is a tábliba!

Kép
judit0713

Lujzici!
az elözőnél én is egy egészet szúrtam,de csak 8napig és 3tüszőm lett!
Csajok!
lehet hülyeséget kérdezek,de az számit,h melyik oldalra szúrok?! :? :? :oops:
vikus82

Vikus: hát szerintem nem annyira hülye kérdés,mert nekem is eszembe jutott már,hogy mivel párom szinte mindig egyik oldalamra szúrt,a legtöbb tüsző ott nőtt,a másik odalt alig.... :D
Vendég

Ildi: én nagyon örülnék,ha jönnétek!!!! :D :D :D
Vendég

Béku!
Én is egy oldalt szúrom,mert az esik kézre....
vikus82

Vikus: nem értek hozzá,de nekem mindkét alkalommal úgy tűnt,van összefüggés :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?