Új privát üzeneted érkezett!

mi kb. Husvet utan kezdunk, addig turelem rozsat terem.
majd en is rakerdezek erre a Clexanra a dokitol
puszi
babaszeretet

Tusi,

Hogy vagy? Mi újság van veled?

Ma én is nagyon magam alatt voltam, mert olyan érzésem van mint akinek meg fog jönni. Szúrkál a petefészkem, fáj a fejem.
Teljesen kivagyok én is, de bizakodom hátha mégis jó lesz.
jennko

Csajok!
Nagyon-nagyon drukkolok nektek!!!!!

Szúrásból már profi vagyok! :lol:

gigibp

Gigi,

Ügyi vagy!!!! :D
jennko

Drága Mniki,
végre hogy jelentkeztél.
Gratulálunk innen távolról is a formás fiatalemberhez. Óriási teljesítmény volt ezt végigcsinálni mindannyiotoknak. Gondolom gyorsan eltelnek a napok, élvezzétek minden percét, készítsetek sok fotót, videót.
Iwiwen ne vagyok az ismerősöd, légyszi vegyük fel a kapcsolatot. IWiw: Farkasné Magyar Judit (36 éves, Budapest)
Várom hogy írj.
Szia FArkasok

Kép
farkasok

Gigi, csak ügyesen!!! Mára már profi vagy az tuti. :wink:

Mniki, gratulálok és sok boldogságot, egészséget kívánok!!!

Nanikám, pussz (remélem csuklasz, mert sokat emlegetlek...)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Hello Lányok!
Farkasok, de irigy vagyok!!! Mit nem adnék most én is egy kis melegebb éghajlatért!!! :roll:
Dömi is jól érzi kint magát?

Niki, így ismeretlenül is gratulálok, most olvasom nektek sem volt könnyű dolgotok. Mindig külön örülök, amikor valaki olyanhoz pottyant már le a gólya, akik régi motorosok…

Jennko, csak semmi negatív gondolat!!! A szúrkálás igazán nem jelent semmit… nekem „csak” imszemem volt a 2. gyerkőccel, mégis úgy szúrtak a petefészkeim, görcsöltem szinte végig, puffadtam… aztán itt szundizik a kis manóm… Kitartás!!!!!

Tusi, ez nekem is furi, hogy nem kaptál semmi progeszteront… szinte mindig adnak lombiknál is, inszemnél is, vagy tévedek?

Gigi, majd ha szükségem lesz szúrási tanácsadásra, téged kereslek... :lol: Csak nézek, hogy itt mennyi mindent kaptok… nekem csak egy szurit írt fel a dokim per nap… és még erről a szuriról sem hallottam soha. PERGOVERIS Ismeri valaki??????????

Roni, miért kell peteérés ha fagyitok lesz??? Ilyenkor nem állítják le a saját ciklust?

Csajok!!!! Én már több mint egy hete szedem a fogigátlót, de amint elmúlt a mensim, két napra rá pecsételni kezdtem. Azóta is tart. Eddig nem nagyon foglalkoztam vele, már úgyis csak vasárnapig kell szedni. És 4 nap szünet, majd indul a szuri.
DE! Szöget ütött a fejemben, hogy ha vérzek, akkor az nem annak a jele, hogy nem elég a fogigátló??? Mi van ha sutyuban itt érnek a petesejtjeim????? Nem gáz? Járt már valaki így?
Barti
bartika31

Bartika,
nem tudom, hogy ez jó-e így, hogy közben pecsételgetsz, dokid nem kérdezted meg?! Nekem ez a gyógyszer után szokott lenni. Na akkor viszont normális mensi sosincs, csak barna-fekete cucc, ami most elég soká elhúzódott.
Én nem ismerem ezt a Pergoveris nevű szurit.
Az előzőnél és most is ugyanazokat kapom, plusz ez a vérhigító.

Jennko,
mizujs veled????

gigibp

Gigi,

Még eddig rendbe minden, csak fájdogál a hasam.
jennko

Kedves Topiklakók!

A Babanet kommentelői között, nyereményjátékunk keretében, a jövő héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat sorsolunk ki a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Érdemes hát elmondani a véleményeteket, például arról, hogy szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem!

Osszátok meg velünk (is), Ti milyen példát szeretnétek mutatni a gyereknek, és mi mindenben változtatok a gyereknevelés során.

Folytatódott Születésnaplónk is: K. már betöltötte a 30. hetet, most Á. naplójába kukkanthattok bele, ha kíváncsiak vagytok, mit él át egy férfiember várandós felesége mellett.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok Lányok!

Sajnos továbbra is tart a vérzés,és már telsen slunggal jön,nagyon kivagyok,csalódott,mérges,dühös,tehát minden ami rossz.:-(
Utrot kaptam,de a dupot szerintem túl későn kaptam meg,próbálok nem arra gondolni,hogy ha előbb kapom meg,akkor megmenthető lett volna a dolog,de sajnos elég nehéz ezt elhitetni magammal.A Kováts doktornő sajnos azóta is szabin van,úgyhogy egy kicsit magamra is maradtam a bajban.De ahogy ismerem magam egy -két nap,és kiheverem,csak ne lett volna megint pozitív,könnyebb lenne.:-(

Jennko:Sokan szokták mondani,hogy éreztek szúrkálást és sokan babásan jöttek ki a dologból,úgyhogy ezt veheted jó jelnek is!:-)

Gigi:Hol tartassz?

Ne haragudjatok,ha a közeljövőben ritkábban leszek itt,de nekem most ez egy kicsit lelkileg sok,és kicsit felejtősre akarom venni a dolgot,mert sajnos az sem biztos,hogy neki tudunk futni a 4.-nek,mert anyagilag most patthelyzet van.

De természetesen mennek a drukkok és figyelemmel foglak titeket kísérni!:-)
tusi81
Budapest XXII. kerület

Tusi,
Nagyon sajnálom ami veled történik, de azért még ne ad fel, mert az jó jel ha pozitív. Ultrahangra nem lehet elmenni és akkor azt látják vagy még nem?
jennko

Tusikám,
annyira sajnálom!!! :( Megértem, hogy nem fogsz jönni, én is ugyanezt tettem, amikor nem sikerült!
Ki kell kapcsolódni és nem rágódni ezen! Tereld el a gondolataidat valahogy, mert csak így lehet túlélni és tovább lépni!
Sok-sok kitartást és gyönyörű nyarat kívánok neked!!!!

Mi holnap megyünk uh-ra. Remélem szépen növögetnek a petikék és van belőlük jó néhány. :D
Majd jövök a hírekkel!!!

gigibp

Tusi nagyon sajnalom es egyutterzek veled, bizonyara ha a drno itthon lenne tudna segiteni, de meg azert nem kell feladni.
amugy nalam is a sargatesttel problemak vannak en szeretnek Crinonet vagy progiszurit kerni a beutetes napjatol.
szep hetveget
baba
babaszeretet

Tusi: Nagyon sajnállak! Pihend ki magad, töltődj fel és utána fel kell állni és igen is el kell kezdeni előlről! Csak ezt teheted!!!!

MNiki: Szívből gratulálok Nektek a kis kukishoz:-)!

Nani anyuka! Hogy vagytok, hogy telnek a napok?

Gigi: ezek szerint most rajtad a világ szeme, ügyesen!

Mi sajnos újabb 1 hónap várakozáson vagyunk.
Valóba nem kellene most a psejt, de a sok egyéb hormon, ami egy rendes ciklussal termelődik, az nagyon kellene, hogy jó helyre feküdjenek be a picikéink! És mivel a 18.napon még éppen csak elindult bent vmi, ezért lefújtuk a márciust...
De következő hónapban tutira megyünk :wink: !

Lányok, kitartás aki ma dolgozik!
roni34

Sziasztok

Gigi,
Mi újság veled? Mit mondott a doki?

Tegnap csináltam egy tesztet, bár még korai volt, de elvileg ez az elmaradt menzesz után már kimutatja. Sajnos negatív lett és ma el is kezdtem vérezni, bár még nem rendesen de a hasam úgy fáj. Valószínű ebből már nem jövök ki jól.

Tudja valaki ha az egyik baba megmarad és a másik elmegy az vérzéssel jár? Hogy van ez?
jennko

Roni, hipp-hopp eltelik 1 hónap (semmi az eltelt évekhez képest...)
pusszancs!!!

Roni, mizujs?

Jennko, kell, kötelező a + hozzáállás!!!! Hidd el! (másban nem tudok segíteni)

Igen, kitartást minden ma is dolgozónak!!! Énis köztük vagyok.. :roll:

kalkata

Roni,
Kata jól mondja, ez az egy hónap pikk-pakk elrepül, mi ez az elmúlt évekhez képest!
Drukk a következő ciklushoz!!!

Jennko.
sajnálom a vérzést, de még ne add fel!!! Eltelt már a 14 nap???

Voltunk tegnap uh-n, de még csak 1-1 nagyobb petike volt, úh megy tovább a Gonal. Kedden megyünk megint!
Most kevesebb "anyagot" kapok, mint az előzőnél, szerintem azért indult be lassabban!

Kata,
kitartás, mindjárt vége a napnak! :)

gigibp

Sziasztok Lánykák!!!!

kb 2 perce érkezett a hír:

Ma, 10 óra 10 perckor megérkeztem, 3120 grammal, nagy hanggal, hajas babaként! Anya és én is jól vagyunk! Sok puszi: Somogyi Lelle

Meli, hatalmas gratula, sok puszi, sok tejcsi!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
mókica

Meli, hatalmas gratula!
Isten hozott kicsi Lelle ezen a csodálatos világon! Anyukádék gyönyörű nevet adtak neked!!! :D

gigibp

Meli, gratulálok és jó egészséget kívánok nektek!

Gigi,
Most már tőled szeretnénk majd jó híreket hallani. Biztos beindul majd.

Tusi,
Mi újság veled?

Sajnos én már rendesen vérzek. Ma csináltam egy tesztet ami negatív lett. Hivatalosan szerdán kellene, de már biztos látszódna most is ha lenne valami. Majd jövő januárban fogom újrakezdeni, addig pihi és megyek vissza külföldre dolgozni. Azért itt leszek és drukkolok mindenkinek.
Olvastam valahol ha valaki nem TB-re csináltatja a lombikot akkor némely intézet garanciát vállal rá ha nem sikerül. Ez létezik? Gondolom ilyenkor törekszenek rá, hogy elsőre összejöjjön. Lehet olcsóbb lenne kifizetni?
jennko

Meli! Gratulálok!

Többieknek: kitartás!

Jennko: én ilyne garanciáról nem tudok, sztem ilyen nincs is...nem lenne ésszerű

babaimádó
Kép
babaimado

Isten hozott LELLE!!!!!!!!!
Sok örömet,egészséget, alvós éjszakákat kívánok a családnak!
nani72

Melikém: Szívből Gratulálok! Nagyon-nagyon sok örömöt és boldogságot kívánok a kis családodnak!

Baba: már 7 hónaposak vagytok?????? Atyám de repül az idő. Mi újság Veletek? Hogy vagytok?
roni34

Roni, köszi, megvagyunk. Nekem sok gondom volt, de haladunk. Már fogacskáink is vannak.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Jennko:Szörnyen sajnálom,hogy neked sem sikerült,mert nagyon reméltem,hogy csak én fogom rontani a statisztikát,ti meg majd kiegyensúlyozzátok a gigivel!:-(
Én 13 napig véreztem,barnáztam,mindenféle jött belőlem,most már csak valami olyasmi van,mint a gyermekágyi folyás,ami szülés után szokott lenni,de lelkileg sajnos egyre lejebb süllyedek,mert tegnap már azzal jött haza a párom,hogy lehet,megszűnik a munkahelye:-(
Erre szokták ugye azt mondani,hogy szegény embert az ág is huzza.

GIGI:Mindent bele,írd meg ,hogy mi van veled,és produkálj egy óriási pozitívat,mert rajtad a világ szeme!:-))))

Mikor tesztelsz?Hogy vagy?
tusi81
Budapest XXII. kerület

Tusi,
holnap megyünk a punkcióra, remélem szép számot produkálok, bár nem is ez a lényeg, hanem, hogy szépen megtermékenyüljön legalább kettő és visszaköltözzön a pocimba!
A környezetemben teljes a babaeső!!! Az egyik volt lombikos kolléganőm is, akinek ikrei vannak és azt mondta a doki neki, hogy nagyobb az esély a lottó ötösre, mint, hogy természetes úton gyereke legyen! Na tessék! Itt a főnyeremény! :)
Na meg két másik is babát vár!
Remélem a következő én leszek!
Sajna a bajok tényleg csőstül jönnek, de bízz benne, hogy ennél már csak jobb jöhet és jönni is fog!!!

Csajok, nagyon összeszedem magam, hogy ne rontsuk tovább a statisztikát! :)

Puszi mindenkinek!

gigibp

Tusi,

Teljes mértékben együtt érzek veled, mert nálunk is ez a helyzet áll fent. Az én férjem is elvesztette az állását tavaly. Én sem dolgoztam, úgyhogy teljesen kinulláztuk magunkat. Most örülök, hogy engem legalább visszavesznek dolgozni. Nagyon szomorú vagyok, hogy egyikünknek sem sikerült. Fel a fejjel, mert tényleg csak jobb jöhet. Mi jövő januárban próbálkozunk újra. Ti mikor próbálkoztok?

Gigi,

Hogyhogy ilyen gyorsan punkció van? Hány napig kaptad az injekciót? Majd írjál hogy sikerült. Drukkolok. :)
jennko

Jennko,
antagonista protokollom volt. Márc. 11-én kezdtem szúrni és ma volt punkció! 9 sejtem lett, pont annyi, mint az előzőnél! :D
Remélem most mindannyian szerelembe esnek!
Holnap délelőtt telefonálok majd!
Szorítsatok! :)

gigibp

Gigi,

Nagyon szorítok, majd gyere a hírekkel.
jennko

Jajjjjj annyira örülök!! :lol: Hat petesejt termékenyült meg!!!
Holnap kell még telóznom, hogy vasárnap vagy kedden mehetünk a babákért! :lol: :lol: :lol:

gigibp

sziasztok!
jártam már nálatok régebben, de most végre teljes jogú tag lehetek, ha befogadtok. :roll:

Pénteken jártunk a doktornéninknél és mivel minden stimmelt nálunk, így köv. ciklustól indul a lombikunk!!!!
Én annyira boldog vagyok, h el sem hiszitek!

Az előző lombiknál más intézménybe jártam, más gyógyszert kaptam.

Most Gonal-F-et írt fel K. T. doktornő, és kérlek titeket, ha tudtok lelőhelyet (persze nem gyogyitárban), akkor írjatok privit, mert még nem váltottam ki :wink:

gigi!
átérzem az izgalmadat és boldogságodat!
remélem, minden ok azóta is!!!!!

Meli!
én is gratulálok és sok örömet!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Szia Babszi, üdv közöttünk!
Tök jó, hogy hamarosan kezdhettek, most már csak pár nap és jön a várva vár szuri! :D

Én sajna ramatyul vagyok. Feszül a hasam nem kicsit, gondolom felvizesedtem. Hiába iszok literszámra, egyszerűen nem akar távozni.
Lehet, hogy így nem is kapom vissza a babáimat... :cry:

gigibp

gigi!
sajnos én is eléggé vizesedni szoktam (már a terhességem 2. hetében is állandóan vizes voltam).
de reméljük, h nem lesz gond és megkapod a babákat!!!

babszika

Babszi!
És te hogyan szoktad gyógyítani ezt a vizesedést???
Így estére kicsit jobban lettem. Rájöttem, ha tornázok, utána sokkal jobb! :D

gigibp

sajnos nem igazán tudom gyógyítani.
ráadásul álló munkát végzek.... szóval, nem igazán van fegyverem ellene.
ha vizesedem, akkor nekem még a mozgás is iszonyúan fáj, de mivel napi 8-10 órát állva/rohangálva dolgozom, ezért nincs is mit tennem.

nekem csak az tett jót, h borogattam, felpolcoltam és pihentettem.

babszika

Gigi???????

kalkata

Szia Kata!
Már jól vagyok! Az elmúlt hétvégén olyan voltam, mint egy törpevízmű!!! :lol: 4 litert ittam naponta, plusz tornáztam, mint állat és meg is lett az eredménye! Mára már majdnem 100% vagyok!
Holnap megyünk a bébikért!!! :lol: :lol:
Puszillak!!!!

gigibp

Gigi,

Izgulok érted, hogy minden rendben legyen....és pozitív legyen a teszted.
Próbálj meg petrezselymet tenni a kajákra amit eszel, mert az is vízhajtó, én így csináltam. Én is nagyon vizesedem.
jennko

jennko!
én is kipróbálom majd az ötletedet, bár egyenlőre még nincs miért vizesednem... :roll:

gigi!
szuper, h jobban vagy!!!!!!!!!

babszika

Gigi drága, csuriban a kezeim érted!!!! Várlak....

kalkata

Jajj Csajok, annyira megható, hogy ti is ennyire szorítotok értünk!
KÖSZÖNÖM!!!!

Majd én is kipróbálom ezt a petrezselymes dolgot, bár már szinte teljesen lement a víz a pocimról! :D

Puszi nektek!!!!

gigibp

sziasztok!

gigi!
remélem, h minden ok!!!!!!!!!
Kép

babszika

Minden oké volt, visszakaptuk az 5 napos babáinkat!!! :lol: :lol:

13 nap múlva megyek vv-re! :D

Babszi,
ti mikor kezdtek???

gigibp

Gigi,
Örülök, hogy minden okés veled. :D Hány babát kaptál?
jennko

Kettőt kértünk vissza és a doki javaslata is ez volt!
4-en mentek a sítáborba! :lol:

gigibp

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulációkat!
Csütörtökön hazaengedtek már minket!Lelle egy tündérke!Sajna szopi egyáltalán nincs, fejem a tejemet, és anyatej-pótlással azt kapja!De már megemésztettük a dolgot, és kezdünk összeszokni!
Rakok pár képet!És majd jövök, ha lesz egy kis időm.
Kép
Kép
Kép
Kép

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli, meseszép!!!!!

Gigi, akkor indítom a ragacsszállítmányom +++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kalkata

Jajj Melcsi, annyira cuki!!!!! Nagyon aranyos!!!!

Köszi Kata!
Remélem most már te is inkább a gödör tetején leszel, mint alján! Itt ez a csodálatos tavasz, ami mindenre gyógyír!!!!!!! :)

gigibp

sziasztok!

Meli!
itt is gratula neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gigi!
miest megjön :lol: :lol: :lol:
remélem, h nem várakoztat meg túl sokáig.
de ha kicsit csúszik, akkor talán biztosabb lesz, h szülinapomon szüljek 8)

babszika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?