Hello Lányok!
Farkasok, de irigy vagyok!!! Mit nem adnék most én is egy kis melegebb éghajlatért!!!
Dömi is jól érzi kint magát?
Niki, így ismeretlenül is gratulálok, most olvasom nektek sem volt könnyű dolgotok. Mindig külön örülök, amikor valaki olyanhoz pottyant már le a gólya, akik régi motorosok…
Jennko, csak semmi negatív gondolat!!! A szúrkálás igazán nem jelent semmit… nekem „csak” imszemem volt a 2. gyerkőccel, mégis úgy szúrtak a petefészkeim, görcsöltem szinte végig, puffadtam… aztán itt szundizik a kis manóm… Kitartás!!!!!
Tusi, ez nekem is furi, hogy nem kaptál semmi progeszteront… szinte mindig adnak lombiknál is, inszemnél is, vagy tévedek?
Gigi, majd ha szükségem lesz szúrási tanácsadásra, téged kereslek...
Csak nézek, hogy itt mennyi mindent kaptok… nekem csak egy szurit írt fel a dokim per nap… és még erről a szuriról sem hallottam soha. PERGOVERIS Ismeri valaki??????????
Roni, miért kell peteérés ha fagyitok lesz??? Ilyenkor nem állítják le a saját ciklust?
Csajok!!!! Én már több mint egy hete szedem a fogigátlót, de amint elmúlt a mensim, két napra rá pecsételni kezdtem. Azóta is tart. Eddig nem nagyon foglalkoztam vele, már úgyis csak vasárnapig kell szedni. És 4 nap szünet, majd indul a szuri.
DE! Szöget ütött a fejemben, hogy ha vérzek, akkor az nem annak a jele, hogy nem elég a fogigátló??? Mi van ha sutyuban itt érnek a petesejtjeim????? Nem gáz? Járt már valaki így?
Barti