Sziasztok!
Csillag! Ha visít, akkor nem lehet, hogy fájdalma van? Dokihoz nem viszed el? Hátha tud valami okosat mondani! Lehet, hogy nem csak a foga!
Jobbulást Fanninak, Gergőnek, neked is!!! És tessék nem szomorkodni, nem vagy rossz anya!!!
Évi! Nagyon édes Tomika a képeken!
Nem csoda, hogy az vagy! Jaj, egyszer találkozunk élőben, akkor kicsit megdögönyözöm, jó?
Habtapi: szerintem is víz folyt be alá.
Woody! Gratulálok a jó eredményekhez!
Cicc Tej
minél több szilárd ételt kap, és minél kevesebbet szopizik, akkor csökken a tej, ez így törvényszerű, hiszen nem kap elég ingert. Sajnálom!
Ircsi! Jó ez a könyv!
Későn kelés: későn is fekszenek! Bence is újabban korábban fekszik le aludni, így korábban (fél 7 körül) ébred és 10-ig nem is alszik.
Napsi! Mi is kertből, piacról vesszük a gyümölcsöket, zöldségeket, (kivéve, amit nem lehet, pl. meggyet fagyasztottat vettem, de magyar terméket) és Bence nagyon szereti!
Kóstoltatás: hát Bencének nem lehet 2 kiskanállal adni, kb. úgy néz rám, hogy anya ne szórakozz velem!
Így 6-8 kiskanállal kap elsőre, másnap duplája már és így tovább. De olyan is van, hogy az általam készített kaja 1/3-át megeszi első nap, második nap a felét, harmadnapra már vagy 3/4-ét vagy az egészet. No, szereti a pocakját, hisz férfi.
Én is úgy tudom, hogy az üveges bébikajákban a málnából, eperből és társaiból kiszedik a magvakat, de én még nem adok.
Clárika! Az a recept nekem is tetszik! Ne küldessz belőle egy kicsit, ha marad?
Jó hármasban töltött hétvégét!!!
Limo! Milyen etetőszéketek van? Nem lehet bele venni esetleg újat? Szúnyog: már itt is van, és hol van még a nyár?
Claire! Nem üvegeset kap Bence, így nem tudom ml-re pontosan menyi lehet, de van, hogy megeszik egy körtét és egy almát, utána meg még szopizik jó erősen 10 percet!
Van olyan is, hogy csak 3-4 kanállal fogad el, mikor milyen kedve van...
Betti!Könnycsatorna nálunk is gondot okozott, kapott rá szemcseppet, mikor hazajöttünk a kórházból, attól elmúlt, de 3 hósan visszajött, újabb szemcsepp, nem akart múlni, kamillateával borogattuk (először nem akartam...) de kopp kopp kopp, azóta nem jött vissza, szépen elmúlt. Féltem, mert az én könnycsatornám is át kellett mosni fél évesen.
Ráadásul Vp-ben várnak vele 1 éves korig és altatásban csinálják...
Mares! Teljesen egyetértek, csak a legjobbat akarjuk a gyerekeinknek!
Nagyon ügyes Gergő!
Bence már nem lázas, dokinál voltunk, mindjárt írom, mit mondott.
Bévi, régen nem volt ám ennyi színezőanyag, tartósítószer meg mesterséges anyag az ételekben azt is hozzátenném... Ma már szinte csak azt eszünk, és ez nagyon nem egészséges, így amíg lehet, én óvni szeretném ettől Bencétől, nem akarom, hogy ilyen kicsiként ezzel találkozzon! És én inkább nem akarom elképzelni, mi mindent tesznek a gyártók a bébiételekbe, pl. a múltkori tápszer visszahívás, "véletlenül" több vitamint, ásványi anyagot raktak bele, ja persze véletlenül... Hogy fordulhat elő ilyen??? És ki tudja, mennyi minden van még, amit nem tudunk, hogy mi vagy a gyerekeink megesznek...
Ez elszomorító.
Régen legalább tudta az ember, hogy a saját szalonnájában, csirkehúsában, zöldségében, gyümölcsében mi van!
Ma éjjel óraátállítás 2ről 3ra!!! Remélem Bencét nem fogja megviselni, a téli átállítást megviselte, most megint borulnak a napjaink azt hiszem...