Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska: köszi :D
Igen,végre Ő is tapasztalhatott valamit :)

Nem lehet könnyű a pasiknak ilyen szempontból :) Hallgattam már,hogy irigykedett,hogy bezzeg velem minden percben itt van Maja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Laptetőt nem akartam megint elhozni,így megint ugyanazoknak küldeném!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

sziasztok!

elmentünk színházba és bealudtam :D

Azért bírom kivárni, mert már annyiszor szembesültem az egy csíkkal, most hátha más lesz így, hogy megnézik helyettem.

Mielőtt elaludtam, nevettem is, hogy lehet hogy pirinyó első zenei élménye meg is volt a mai estével... 8)
Vendég

Sziasztok!!!!!!

Ann: Látod, mondtam hogy Zoli nem kannibál... örülök, hogy magától mondta, hogy menj be reggel vv-re!!! .... Ajj Te leányzó... hát kiesek a bugyimból úgy izgulok értetek Kahlan-nal együtt!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ugye tudsz valakinek majd sms-ezni, aki megírhatja hogy minél előbb megtudjuk a jóhírt???!!!! :wink:

BÉku: Ugye, hogy megmondtam, hogy fog mozogni a Kis Majácska... na készülj Anyám, mert vissza fogod sírni a nyugodt időszakot is ám!!! :) Iza 2 napja valami idegen ül vélhetően..... késszúrás szerű fájdalom érzés.. volt már 1-szer ilyen 1 hónapja kb. 2 napig.. hát most is várom, hogy elmúljon.... :wink: :wink:

Na és akkor a mi lényegünk: Megvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan !!!! :) Hú úgy lehet vele dzsasszézni a lakásban, hogy csak na!! :)
Ha nem haragszotok érte, csináltunk képeket a járgányról..... :wink: ..... Fejemen nem röhögni!!!..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Estrella,
a tömény cukor utáni rossz érték csak figyelmeztetés, hogy gond LEHET. nem azt jelenti hogy van is. tartsd a diétát és mérd meg étkezés után 1 órával a cukrod (reggeli, ebéd, vacsi), elsőre a diabetológus is ezt kérné valószínűleg. ha a normál kaják után 1 órával 7 alatt marad a cukrod, akkor nincs gond.
éppen abban az időszakban vagy, amikor romlani kezd a cukor, ez az időszak a 33 hétig eltarthat, szóval érdemes odafigyelni.
és ha tudsz ne stresszelj, mert az emeli a cukrot. drukkolok, hogy rendben legyetek.

Ann,
örülök hogy fel merted hívni Sz-t. remélem jóhírrel jössz.

Andikám,
járgányhoz gratula!!!!! :-)

Kahlan,
bíztató tünetek, drukk hogy zebrás teszt legyen holnap.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kukk,

tanulok :-( de a legfontosabb !

Ann, Kahlan,
csuriban mindenem.

Estrella,
vigyi Magatokra.

Andi,
wow wow wow csudajárgány !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

sajnos otthon a clearblue csak egy csíkot mutatott.úgyhogy itt a vége.köszönöm a sok drukkot.majd megírom mit mondott Tanár Úr.sziasztok
Vendég

Ann, Khalan nagyon drukkolok mára!
Várom majd a szuper jó híreket!

Andi, szupi a kocsi!
És nagyon csini vagy! :lol:

Én meg várom a vérvételnél a második szúrit. Utálom ezt a cukros lötyit.

Ja Estrella, tegnap beszéltem a dokival és ő mondta, hogy ha valaki sokáig nem eszik cukrot és diétázik, akkor ez a 75g-os lötyi nagyon meg tudja nyomni a terheléses értéket.
Megnéztük a régi leleteimet és találtunk egy olyat, amikor abbahagytam a met-et 7,8 volt a 120p cukrom (13.héten) utána viszont folyamatosan visszament és tökeletes volt a végéig, pedig csak diétáztam....
Tehát minden ok nálad, csak hirtelen volt ez a cukros lötyi, szerintem Andinál is ez volt a gond.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kahlan: nem próbálsz ki egy másik tesztet is?
Az se tévedhetetlen,és gondolom azóta se jött meg.... :roll:

Ann: drukkolok Neked is!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Andi: nagyon klassz!!!! :D
Jól áll a kocsi! Totál el tudom képzelni,ahogy már Izabellát tologatod benne ;) :D :D :D

húú,estére még egyszer beindult Maja,megnéztük a filmet,amit írtatok a minap (nem a kutyusosat,most nem szeretnék sírni :) ), szerintem a sok nevetés felkeltette,és ismét boksz-edzést tartott, apa megint jött,és persze akkor visszafogta magát,de küldött a tenyerébe megint némi üdvözletet :D :D :D

Úgyhogy naon boldog,hogy kap végre Ő is visszajelzést picilánytól :D
Vendég

Sziasztok,

most olvastam vissza 3 oldalt, tegnap nem bírtam jönni, napközben megbeszélések este meg álomkóros vagyok. Megvolt az első pici rosszullét is tegnap, bementünk egy Sony boltba és olyan levegőtlen volt, hogy teljesen készen lettem. Ki kellett jönni, aztán percek alatt minden OK volt, tehát semmi extra rosszullét csak egy pici. Ezt leszámítva nagyon jól vagyok, nálam is az van mint Kisborsónál, este kicsit fáradtabb, álmosabb vagyok de ennyi.

Ann, amit írtál az abszolút nem rossz, emlékeztek az eredmény hírdetés előtt én is írtam, hogy valami rózsaszínezés van a Crinonban, madj be cartam annyira megijedtem aztán Judit meg Ancsi megnyugtattak, hogy ez még nem jelent semmit sőt. És tényleg azóta is időnként egy pici ilyen rózsaszínezés van. Szóval Ann, ez nem jelent semmi rosszatt. Annyira nagyon-nagyon drukkolok mára, várom, hogy jöjjön a jó hír. Istenem add meg nekik a hcg növekedést.

Kahlan, látom teszteltél reggel, nagyon sajnálom. Már tényleg annyira úgy tünt, hogy ez most sikerült, kitartás és pozitív gondolatokat küldök meg hatalmas ölelést.

Kisborsó, amit küldött nekem Woody, ezzel nézd meg, egyelőre jó, aztán majd mondd a választott orvos valamit.
http://www.timmermann.hu/index.php?m=sz ... 86a0953744

Én ma töltöttem be az 5-ik hetet, Kisborsó, van olyan topic, hogy 2011 novemberben szülünk vagy valami ilyesmi, csak mondom :D beleolvasgattam olyan izgalmas. Te is november ugye? Orvosom nevét priviben elküldöm és melegszívvel ajánlom Őt.

Andi, babakocsi nagyon szép, színei formája, minden nagyon tetszik. grat hozzá.

Kubu, gyerkőc képek nagyon cukik, még nem volt időm írni, már van vagy 5 kérdés a fejemben, lassan megírom majd :)

Judit, megkaptad az én privimet a táblával?
annyit hozzá, hogy a harmadika azóta eszembe jutott, hogy nem jó nekem. a többi változatlanul jó.

Béku Maja mozgás csodálatos lehet, örülök, hogy apa is érezhette végre, tényleg nehéz lehet nekik, férjem tegnap úgy megijedt attól a pici rosszulléttől azt sem tudta mit csináljon még el is sápadt.

Ann nagyon várom, hogy gyere
pannik
Budapest

Pannik: én párom is mindig kikészül,ha valami van,de elég higgadtnak mutatja magát,mert nekem már nagyon sok rosszullétem volt baba előtt,így megtanulta kezelni.

Rendszerint rosszul vagyok a járműveken,az Árkádon belül konkrétan a játékboltban leszek MINDEN alkalommal rosszul,de vannak még ilyen helyek...

Nekem sajnos klausztrofóbiám van,amit nagyrészt tudok kezelni, kénytelen vagyok,de emiatt kerülöm is az olyan helyzeteket,ahol előre láthatóan megint rosszabbodik.. :?

A Vuk hiányától nem kell megijedni senkinek,én anyumat minden nap kísérte Vuk,nálam viszont nem járt. :)
Tehát ez se törvényszerű,az álomkór viszont maradt továbbra is,de ez nem para,legalább többet pihenek,azelőtt nagyon hajtottam magam.

Most erősen gondolkozom a kismama jógán,amit az a csaj tartana, aki a szerdai masszázsos felkészítőt is :D :D :D
Nagyon megnyerő volt! Kiderült,hogy dúla is :)
Vendég

Juj, a kismama jóga az nagyon jó lehet, én tuti fogok menni. Nekem nagyon hiányzik a mozgás, én már mennék most is. Sőt hétfőn rákérdezek Knál, hogy mit mondd, mikor lehetne egy kicsit már lájtosan mozogni, kis zumba kis jóga semmi lendületes mindent beleadok csak könnyedén.

Kisbéka, a klausztrofóbia borzasztó, nekem is volt, egyszer a fősulin bezártak egy szekrénybe a srácok és ott felejtettek. Utána sokáig küzdöttem ezzel a nyavalyával, de amikor elkezdődött a bmc-be járás, nekem minden ilyen félelmem megszűnt, komolyan nem félek már a pópóktól, nem félek a bezártságtól, nem félek a sötéttől valahogy olyan érzések jöttek helyette, hogy ezek semmik ahhoz képest amivel küzdeni kell a bmc-ben és elmaradtak. Hála istennek mára egy liftes utazás már nem több mint egy liftes utazás nincs rossz érzés, minden viszonylagos.

A hüllőktől való távolság tartás megmaradt de szerintem nem kóros, egyszerűen csak nem a kedvenceim de ennyi.
pannik
Budapest

Pannik: ez a szerencsém,hogy nekem se olyan durva fokú,hogy orvoshoz kellett volna fordulnom :)
valamennyire tudom kezelni,megnyugtatni magam :)
Vendég

Kismamajógára én is készülődtem,hogy megyek,kb.2hete fel is hívtam őket,hogy megtudakoljam,hogy melyik napokon van,erre kiderült,hogy jelenleg nincs és mostanában nem is várható, hogy indítanak!Úgyhogy a környéken esély sincs ilyenre! :cry:
Viszont neten találtam egy jógastúdiót Pesten,ahol szombatonként tartanak kismamajógát! :lol:
Megjöttek az ablakosok! 8:30-ra ígérték! :? Muki kutyu be van zsongva,ő is ott szeretne lenni köztük!Alig tudom visszatartani!Még jó hogy nem Bernáthegyink van! :)
Bababmozgásról annyit,hogy tegnap vmi biztos hogy volt a levegőben,mert tegnap nálunk is nagyon aktív volt a kisasszony!

Kahlan!Én még mindig bizakodok!!!!
Ann!Rengeteget gondolok Rátok!Várom, hogy gyere és megírd a megnyugtató jó híreket!!!

Kép
Kép
missancsi

Béku, az jó, akkor annyira tényleg nem vészes ha tudod kezelni; én is tudatosan sokszor koncentráltam rá és tényleg lehet kezelni ha az ember nagyon akarja, de volt, hogy olyan halálfélelmem volt a lift megállás miatt, hogy majdnem elájultam

Egy kérdés: mit szedtetek az elején a femibion mellett? szedett valaki plusz folsavat?
pannik
Budapest

Pannik,
nem jött pü :(
Csak a 3 nem jó?
Én az elejétől Gravidát szedtem, kb. a 20-21. hétig. Most meg pár hete szedek valami vastablettát amit s dokinő felírt, mert vérszegény vagyok.
Ezek mellett magneb6 napi 3*1.

Kép
judit0713

Ann
Tűkön ülök, gyere a jó hírekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
estrella22

Judit, még aztnap elküldtem mikor felraktad. A 2 és a 3 nem jó, a többi jó. akkor nem küldöm újra kérlek írjál be.

Gravida, megnézem mit tud. ezt orvos írta fel Neked?
pannik
Budapest

Szia Pannik!

Végre megérkezett a genetikai vizsgálat eredménye,miszerint nem vagyunk összeférhetetlenek a férjemmel.
Kaptam időpontot április 04-re konzultációra Konc Dr-hoz.
Egyébbként majdnem minden leletem jó,kivéve az Anti Müllerian Hormon eredménye nagyon alacsony,és a pajzsmirígy vizsgálat eredménye magasabb a ref értéknél.
Utána néztem a neten és azt olvastam,hogy ez pajzsmirigy alulműködésre utal,amit hál istennek lehet kezelni.
De azért kiváncsi vagyok nagyon,a doki véleményére is ,mert a neten elég sok egymásnak ellentmondó cikk van.
Jó lenne már elkezdeni a kezelést,mert áprilisban már 38-éves leszek,és sürget az idő.
Voltam már természetes úton is terhes,de sajnos mindegyik vetéléssel végződött,5-alkalom 1-2 hónaposan,1-alk.5-hónaposan ,ahol meghalt a baba,és egy méhen kivüli teljesen tönkretette a petevezetékemet,amit el kellett távolítani,a másik pedig nem átjárható.
Most röviden ennyi,írj magadról te is pár sort ha van hozzá kedved.

Gyönyörű napot mindenkinek!
darázs12

Pannik!Gravida olyan mint az Elevit!Van aki arra esküszik van aki az Elevitre!Én Elevitet szedek már a lombik kezdete óta+influenzás időszakban nagy mennyiségű C vitamint!A múltkori náthám amikor volt akkor drnő javaslatára:Calcium Sandoz+C vitamint nyomtam!Ártani nem árt!
Egyébként a terhesvitamint meddig kell szedni?Végig?Van aki még szoptatáskor is szedi!

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok!

Darázs, csak annyit szeretnék kérdezni hogy mennyi az az alacsony AMH? Persze ha nem titok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szia Zsuzsa!
Egyáltalán nem titok.
Ref érték :0,2-14,6

Enyém pedig:0,1
darázs12

Enyém is 0,1 volt és sajna emiatt nem akartak stimulálni. Azt mondták hogy tb nem állja a gyógyszer támogatást. Ezt meg kellett értenem.
Nem tudom hogy a tanár úr elvállalja-e így is a stimulációt, én szorítok neked nagyon, mert szerintem egy próbát azért megér.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Kedves Zsuzsa!

Eléggé elszomorító amit írtál.
A gyógyszereket teljes áron kellett megvenned,és mennyibe került,ha nem vagyok indiszkrét.
Amint látom neked sikerült ,hogyan ha nem stimulálhattak.
Akkor nálam még a petesejt adomány se jöhet létre?
Úgy tudom ahhoz is kell stimuláció,vagy hülyeségeket írok?
Légyszíves írd meg amit ezzel kapcsolatosan tudsz.

Válaszod előre is köszönöm!!!
darázs12

Ancsi: ha akarsz,gyere erre a kismama jógára,amit én néztem ki! :)
Ott a csaj sok minden mást is tanít,pl. masszázst,ill. megmutatta, hogyan "fordítsuk be" a babát,ha nem akar időben irányba fordulni, persze csak szelíd eszközökkel :D

Még nem tudom,mikor van,most fogom majd nézni a honlapon :)

Ann: remélem jössz hamar jó hírekkel!!!!
Vendég

Az én AMH-m 1,8 volt,így még határon belüli,de nagyon nehezen tudott stimulálni Sz...
De szerencsére még időben!!!
Vendég

Engem már nem stimuláltak. Petesejt donorral lehet csak. Nekem is azzal lett. És elsőre sikerült, pedig én már 44 éves vagyok. :wink: Nekem csak a méhnyálkahártyát vastagították estrofem nevű gyógyszerrel.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Béka!Majd ha megtudod,hogy milyen napokon van,írd meg!Mondjuk nekem a hétvégék jók,mert akkor apa elvisz,egyedül már nem nagyon enged el "messzebb"!Vigyáz rám mint a hímestojásra!(mindjárt Húsvét! :? )
Amit kinéztem,ott a 30-akárhányadik héttől van közös is(apával együtt),bár nem hinném,hogy együtt fogunk a szülőszobán vajúdni?!Minél jobban közeledik augusztus annál inkább azt látom az arcán, hogy nem fogja bírni!Szerintem az egyik barinőmet fogom behívni!Ő ápolónő,aztán ha jajgatni fogok legalább majd jól helyrerak!...este már azt álmodtam, hogy szülök,de valami nagyon elvont pózban! :?

Ann,hol vagy már!!!!!????

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: itt is lesz ápr. 12-én apával közös óra ;)
ezt az egyet tudom tutira,mondta a csaj a felkészítőn,hogy aznap tart majd ilyet :)
Vendég

Darázs, nagyon nagyon nagyon drukkkolok Neked. most nagyon rosszul vagyok csak ennyit akartam írni, majd később jövök, most beveszem magam a mosdóba. elkezdődött, de nem baj ennek is örülök mindenért hálát adok.
pannik
Budapest

Pannik: nekem csak émelygés volt,de nagyon jót tett egy kis fagyasztott gyümölcs (konkrétan ribizlit ettem).
próbáld ki,hátha Neked is enyhíti a tüneteket! :)

minden tünetért hálát adunk,ahogy mondod!!! :D
Vendég

Nálam most a banánturmix a No1.Töménytelen mennyiségben! :lol:

Kép
Kép
missancsi

sziasztok!

hazaértem...ugyan már 9 körül végeztem, de nem volt kedvem hazajönni. Nem sikerült. T Úr is megerősített. Májusban restart.

És ahogy hazaértem, láttam, hogy méry is bejelentkezett...hát nem tudtam elzavarni most a fene egye meg 8)

A tanulság: hiába vannak tüneteim és hiba nincs méry, nálam még ez nem jelent semmit.

Amúgy ma pont a buszról leszállba hallottam meg egy lakásból kiszűrődve a Bonanza nagy opusát: Valami véget ért...no mondom, van humora a sorsnak. :twisted:

Köszönöm a sok drukkot. :!: :!: :!: :!:
Vendég

Kahlan: jaj úgy sajnálom!! (((((((((((()))))))))))

bízom benne,hogy a május meghozza a sikert!!!
Az csodaszép hónap lesz!
Vendég

Kahlan :cry: :cry: :cry: :cry:
Kép

Már jobban vagyok, hányás nem volt, ebéd után hányinger hasfájás és ájulás környékezett, remélem ez nem lesz rendszeres ma még jól ki magyaráztam a kollégáknak, hogy utálom a paprikát és tele volt paprikával az ételen ami igaz is, de nap mint nap ezt nehéz lesz elhitetni :shock: azóta 10 percenként jön valaki, hogy jól vagyok e már, olyan aranyosak.

Darázs, ne keseredj el amig nem beszélsz K-val, Ő majd megmondja hogy hogyan tovább. A genetikai vizsgálat eredményének meg a többinek ami jó lett, örülök. De nem azt mondtad, hogy találtak 2 tüszikét? ha igen akkor őket stimulálni is lehet, az lehet, hogy többe fog kerülni meg több szuri kell de ha van remény az már jó. A vetélések borzasztóan lélek gyilkosak lehettek, a fenti ölelést Neked is küldöm, és nagyon sajnálom. Gyere majd és mesélj mi van.
pannik
Budapest

Pannik: aranyosak akkor a kollégák :)
húúú,én nem tudom a paprikát (fűszerpaprikát) elviselni mostanság,meg a hagymát,pedig eddig imádtam :D ...
Vendég

Kahlan,
sajnálom. nagyon drukkolok, hogy a május meghozza a sikert nektek!!!

Ann,
remélem hamarosan jóhírekkel érkezel. várlak nagyon én is.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kahlan!A fene egye meg!!!!!!!Annyira sajnálom és reménykedtem!
Kép

De májusban sikerülni fog!!!!

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok, végre itthon. A mai nap brutál volt a bmc-ben. Alig voltunk, de 4 órát kellett várnom a vv eredményére, volt aki fél órával elöttem ment és még utánam sem került sorra. Sz egyszer majd másfél órára eltünt 10-fél12 között.
Reggel nagy boldogsággal mentem, mert arra gondoltam ellövöm az utsó tesztet, mert soha nem csinálok, ha lesz újabb lombik. És képzeljétek első két csíkos tesztjét csináltam ma reggel. Ez azt jelentette hogy nem csökkent a hcg de valyon mennyit emelkedett. Este 8 után semmi vérzésem nem volt, regge is csak egy pici nyom a papíron.
Na aztán a várakozás közepette csak beköszöntött mary. Ekkor már feladtam, de még mindig élt egy icipici remény, mert akartam hogy éljen.
Hcg-m nőtt, 14 röl 35-re növekedett, azonban ez sajnos kicsi növekedés, min 50-60nak már lennie kellett volna. Mire hazaértem, már brutálul elkezdtem vérezni, így crinone-t abba is kell hagynom. Hétfőn kontroll, remélem hcg rendesen ürül, és ha rendesen van vérzés, remélem nem lesz méhenkívüli.
Fönökömnek megírtam mi a helyzet, és megköszöntem az eddigi támogatását és kértem, a továbbiakra is. Aranyos volt, azt válaszolta, mint amit mindig mond, hogy rajta, rajtuk, nem múlik.
Két könnycsepp csurgott le ma az arcomon, amikor vettem a kabátomat. Azóta sem tudok sírni. Nem vagyok letargikus hangulatban, nem bömbölök, inkább amolyan rezisztens vagyok, mint az inzulin ha csokit eszek... Szeretném magam jól kisírni, de nem megy. Az a baj, hogy ahogy ismerem magam, nem is akkor kattanok be amikor kiderülnek a dolgok, hanem napokkal utána bárhol, bármikor.
Az elmúlt napok alapvetően megviseltek, ez az iszonyat bizonytalanság, borzasztó... De majd lassan összekaparom magam, csak még nem tudom miből, aztán utána ahogy tudunk megyünk tovább, ez most fizetős volt, nem kell hozzá 3 hónapot várni, ha 1, 2 hónap múlva kezdeni fogunk, örülni fogunk neki. Persze ha belegondolok hogy újra elölről a procedúra....vagy ha abba gondolok bele, hogy nekem már soha nem lesz 2011-es babám..és még mindig nem leszek társ a babakocsi témában...hát végtelen szomorúság áraszt el.
Igyekszem majd ide keveset jönni, minél többet sportolni, friss levegőn lenni, rajzolni, nevetni.... most legalábbis ez a tervem.
Puszilok mindenkit. Nem tudom a fórumtalira képes leszek-e elmenni, de ha nem megyek, az nem miattatok van.

Kahlan, nagyon sajnálom. Figyu, az élet nem áll meg, és túl rövid ahhoz hogy leálljunk keseregni. Fiatal vagy még, előbb utóbb össze fog jönni. HIDD EL!!

ÉS MINDENKINEK EGYTŐL EGYIG KÖSZÖNÖM A BÍZTATÁST, A SZERETETET, ÉS HOGY TARTOTTÁTOK BENNEM A LELKET!
ann74

Ann drága,úgy sajnálom,hogy nem nőtt rendesen az a fránya HCG!!! :( :( :(

a sírás,és vele együtt a megkönnyebbülés jönni fog idővel...!!!!
Nyáron én is csak ültem a kanapén,és meredtem magam elé, leginkább semmit se éreztem....
aztán jött a sírás is,és jól esett kisírni magamból párom vállán...

Nagyon szorítok,hogy ne legyen ezzel semmi kellemetlenség!!

A terveid nagyon jók,a sport sokat fog segíteni!!
És kérlek ne add fel,Jóisten megmutatta Neked is,hogy IGENIS sikerülhet!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Békus, de mit mutatott meg ezzel? Érted? Egy csomó mindenkivel elöfordul ilyen kezdeti terhesség. Ez miért jelentheti azt, hogy sikerülhet? Hiszen ha mégsem jön össze, akkor nem sikerült...Akkor ott vmi baj lehet, hogy mégsem sikerült?
ann74

Ann: mivel nem akartam firtatni,nem írtam,de a nyári esetem nagyon hasonlított a Tiedre...

14-es HCG,majd kontroll HCG-re hívtak be...
Nekem se nőtt rendesen,csak 19-ig,és akkor kellett abbahagynom a Crinone-t.

nagyon kész voltam,sírtam,dühöngtem.... és kérdezgettem,hogy MIÉRT???

Aztán elgondolkodtunk párommal Sz szavain,miszerint ez mind jó,mert látjuk,hogy meg tud tapadni a baba,csak valószínűleg most rossz helyen.

Bár utáltam a sorsot,meg mindent,és mindenki véleményét, felcsillant ez az aprócska remény!
Muszáj volt pozitívan hozzáállnom,és ezért voltam 100%-ig biztos a következő sikerében!

Óriási dolog,hogy megtapadt,és valószínűleg most csak picit rossz helyen,nekem se lett méhen kívüli a szó szoros értelmében,de a méh rossz helyére került,és nem tudott így jól fejlődni.

Tudom,hogy sok mindenkivel előfordul "kezdeti terhesség",ahogy írod,de legtöbbjük nem is tud róla,mert csak mi,meddőségisek nézegetjük magunkat nagyító alatt,folyamatos kontroll van,ezért derül ki...

De nekem ennek ellenére NAGY dolog volt ez is,mert azelőtt semmilyen terhességem se volt!!!
a tudat,hogy a testem képes rá,és küzdött is,mindennél többet jelentett!

Ne értsd félre kérlek a szavaimat,semmi rosszat nem akarok írni ezzel,csupán azt,hogy igaza van Sz-nek abban,hogy ez a reménysugár nagyon sokat ér!!!
Vendég

Ann!Nem találok szavakat!Lelkem szomorú!Ugyanezt éreztem amikor nekem sem sikerült!Egyszer Mindenki babás lesz!!!Meglátod!!!
Kép

Kép
Kép
missancsi

Ann, Kahlan,
vigaszölelések ((((o)))), sajnos ilyenkor sosem jönnek a szavak...valahogy nehéz elfogadnom hogy nem sikerült, még így is, hogy nem a mi babánkról van szó :oops: :oops: :oops:

Pannik,
jelöltelek. Rosszullétek még csak most indulnak be, és maradhatnak is a 12-14 hétig! Kollégák még nem tudják? Majd csak a 12. után akarod elmondani?

Andikám,
übercukker a kocsitok, főleg a pocival kombinált képen :wink:

Mi:
megvolt a nagy szerződéskötés, most már tuti hogy anyumék június első hétvégéjén költöznek Nagymarosra!

Kép
judit0713

Ann...ha hiszed ha nem, most ugyanúgy érzünk...mindenben.Mintha csak a saját gondolataim olvastam volna...főleg a 2011-el kapcsolatban...

Majd legközelebb...ha, az eszem talán felfogja, de a szívem...majd valamikor később, talán.

A találkozóra én sjanos eleve nem tudok menni, azért is nem írtam, minden hétvégére van más programunk...

Vikus, nem láttalak ma!Pedig sasoltam a jellemzőid :D
Ann, ezek szerint láttuk egymást biztosan...
Vendég

Judit: találkával kapcsolatban,nekem a szombatok jöhetnek!
azok közül bármelyik.

Gratula a szerződéshez!!! :)
Olyan szép hely Nagymaros :D
Vendég

Ann :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
elszorult a torkom, a sírás fojtogat. Nem mondok semmi bosszantó vígaszt, keress privátban ha jól esne beszélgetni ha nem azt is megértem, ha tudok bármiben segíteni keressél.

Ann, ha nekem az 5 sikertelen beültetésből bármelyiknél egy pici hcg emelkedés lett volna én is így éreztem volna mint Béku, hogy hát képes vagyok táplálni azt a babát és meg tud nálam tapadni csak még mindig van valami oka, hogy nem marad de maradni fog, tuti, ez egy jel, kértél az Istentől jelet adott Neked mégpedig azt, hogy lehet babád, jó uton vagy hogy várandós legyél. A következő friss stimu lesz és friss beültetés és babád lesz meglátod, és annyiszor elmondtam ezt amit most Te, hogy Nekem már nem lesz 2005-ös, 2006-os, 2007-es, 2008-as, 2009, 2010-es babám, annyira megértem ezt az érzést aki babát szeretne annak ez a pokol legmélyebb bugyra.

De Ann Drága, 1,5 hónap az alatt fel lehet töltődni lelkileg, ki lehet bogozni néhány blokkot meg lehet találni néhány okot ami hátráltat és akkor még nagyobb lesz az esély a sikerre. Ölellek Drága.

a fórum talit gondold meg, itt mindenki nagyon szeret Téged
pannik
Budapest

Judit, kollégák még nem tudják, csak a szűk családnak (szülők és férjem huga) 4 barátnőmnek akik végig szenvedék velem az elmúlt időszakot, valamint Nektek árultuk el.
pannik
Budapest

Judit,
gratula a szerződéshez!!! szuper gyorsak voltatok! :-)

Ann,
nagyon sajnálom és drukkolok a folytatáshoz, nem szabad feladni, a sport biztos hogy jót fog tenni, és ha ki akarod majd beszélni ez a csapat mindig itt lesz...

kérdezted, hogy mit mutatott meg az Élet.
szerintem is, amit Breki írt: hogy sikerülhet!!! most valami bibi volt, ami miatt sajnos nem tudott a baba tovább növögetni, de következő alkalommal reméljük hogy jó helyen, jó időben lesz minden és te is belépsz a kismamik táborába.
nekünk a sikeres inszem előtt volt egy ugyanilyen eset: pici hcg, kétesélyes volt a dolog, néhány nap múlva megjött. Sz. akkor azt mondta nézzük a jó oldalát, valami elindult. én igyekeztem így felfogni, nem mondom hogy mindig könnyű volt, de igyekeztem. és most itt a kisfiam. szóval ne add fel kérlek, hanem próbáld a jó oldalát nézni a dolognak!!!
léleksimiket küldöm ezerrel. :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

laptetőmből önző módon félretennék hétfőre, a cukros dokinénire és a flowmetria vizsgálatunkra, a többit pedig felajánlom Ann és Kahlan részére.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?