Sziasztok,
most olvastam vissza 3 oldalt, tegnap nem bírtam jönni, napközben megbeszélések este meg álomkóros vagyok. Megvolt az első pici rosszullét is tegnap, bementünk egy Sony boltba és olyan levegőtlen volt, hogy teljesen készen lettem. Ki kellett jönni, aztán percek alatt minden OK volt, tehát semmi extra rosszullét csak egy pici. Ezt leszámítva nagyon jól vagyok, nálam is az van mint Kisborsónál, este kicsit fáradtabb, álmosabb vagyok de ennyi.
Ann, amit írtál az abszolút nem rossz, emlékeztek az eredmény hírdetés előtt én is írtam, hogy valami rózsaszínezés van a Crinonban, madj be cartam annyira megijedtem aztán Judit meg Ancsi megnyugtattak, hogy ez még nem jelent semmit sőt. És tényleg azóta is időnként egy pici ilyen rózsaszínezés van. Szóval Ann, ez nem jelent semmi rosszatt. Annyira nagyon-nagyon drukkolok mára, várom, hogy jöjjön a jó hír. Istenem add meg nekik a hcg növekedést.
Kahlan, látom teszteltél reggel, nagyon sajnálom. Már tényleg annyira úgy tünt, hogy ez most sikerült, kitartás és pozitív gondolatokat küldök meg hatalmas ölelést.
Kisborsó, amit küldött nekem Woody, ezzel nézd meg, egyelőre jó, aztán majd mondd a választott orvos valamit.
http://www.timmermann.hu/index.php?m=sz ... 86a0953744
Én ma töltöttem be az 5-ik hetet, Kisborsó, van olyan topic, hogy 2011 novemberben szülünk vagy valami ilyesmi, csak mondom
beleolvasgattam olyan izgalmas. Te is november ugye? Orvosom nevét priviben elküldöm és melegszívvel ajánlom Őt.
Andi, babakocsi nagyon szép, színei formája, minden nagyon tetszik. grat hozzá.
Kubu, gyerkőc képek nagyon cukik, még nem volt időm írni, már van vagy 5 kérdés a fejemben, lassan megírom majd
Judit, megkaptad az én privimet a táblával?
annyit hozzá, hogy a harmadika azóta eszembe jutott, hogy nem jó nekem. a többi változatlanul jó.
Béku Maja mozgás csodálatos lehet, örülök, hogy apa is érezhette végre, tényleg nehéz lehet nekik, férjem tegnap úgy megijedt attól a pici rosszulléttől azt sem tudta mit csináljon még el is sápadt.
Ann nagyon várom, hogy gyere