Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
méry továbbra sincs...
létezne, hogy csak a crinone miatt nincs? hogy az tartja vissza?

28. nap a mai.
tüszőrepi utáni 15. nap.
mellfeszülés van továbbra is...főleg a bimbók környékén feszül,fáj...
Vendég

Béku,

Kép
Vendég

Hát én nagyon drukkolok ám!!!! :D

Éppenséggel visszatarthatná,de mivel annyi ellenkező sztorit hallottam,már kételkedek,és úgy gondolom,megjönne,ha akarna... :roll:

és összevetve a többi tünettel,nos biztató! :D
Vendég

Tudtok olyanról, aki abbahagyta a crinone-t és megjött?

mert másra nem tudok gondolni. Mármint hogy vagy emiatt nem jön meg, vagy azért mert a luxurgarzonom már nem üres :D
Vendég

Kahlan,
semmiképp ne hagyd abba, mert a tünetek is tök jók!
Mikor mész a bmc-be?

Kép
judit0713

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Csajok, elkezdtem vérezni....annyira szörnyen érzem magam el sem tudom mondani...leírhatatlan, megfogalmazhatatlan..
ann74

Ann.........

Kép
Vendég

Pontosabban elkezdtem vérezgetni, még csak a papíron látszik, de pontosan így kezdődik nálam a mensi. Annyira idegörlő ez az egész, mert még mindig kapaszkodom a gondolatba, hogy ez még nem az aminek gondolom. De mostanra már a fejem is belefájdult. Még a lombik sem megy egyszerűen, hogy oda megy az ember és azt mondják, szuper hcg hanem hát pozitív de nagyon pici, még egy hetet várjunk, még bármi lehet. Nem értem miért játsszák ezt velem innan fentről...
ann74

Teljesen átérzem, amit írsz...ilyenkor nincs aki segítene. Én vasárnap dühömben elmentem palacsintázni...van veled valaki otthon? egy mozi? vagy bármi, ami kicsit is elvonja a figyelmed?
Vendég

Ann: nem tudom,mi a teendő ilyenkor,de nem kéne felhívni a szülészetet,hogy mitévő légy?

Nekem minden alkalommal elmondják a választott dokimnál,hogy ha görcs van,azonnal oda,ha vérzés,azonnal a kórházba!

Terhesség alatt is előfordulhat vérzés,én mindenképp gyorsan orvoshoz mennék!
Vendég

Béku, most látom, már elhagytad félidőt!

Kép
Vendég

Béku először rögtön arra gondoltam, és hívtam is BMCt hogy mehetnék e holnap a hétfő helyett, de már 2 után volt, nem vette fel senki. Aztán arra gondoltam hátha csak vmi pecsételgetés vagy rosszul láttam és úgyis ilyenkor azt mondják hogy feküdjön az ember, ne rohangáljon. Aztán mostmár a természet eldönti mit akar. Ha még ma meg is jön, akkor is gondolom hétfőn kéne mennem...hogy rendben csökkent e a hcg. Amíg meg nem jön meg rendesen addig még reménykedek. Eddig csak picilás után volt vmi sötétebb vérszerű folt a papíron. Bár ha belegondolok, valóban így szokott kezdődni a mensim.
ann74

akartam írni:pisilés után (bocs)
ann74

Ann: nekem egyszer előfordult,hogy a Crinone feldugós végén (bocsi) maradt egy nagyon apró kiálló pöcök,és használatkor felsértettem vele odabent,és utána tapasztaltam pici vért,de az is csak annyi volt,ami a papíron...

Nem lehet,hogy így jártál esetleg?

Az jó ötlet,amit írsz,hogy pihenni!!!!!
hátha tényleg csak ilyesmi az ok!!

Kahlan: köszönöm! :D
Vendég

Kisbéka, igazából találgathatunk mindenfélét, de asszem a várakozés fogja meghozni mindenre a választ. Amúgy nem hiszem hogy felsértettem, mert tegnap este 9kor tettem fel, és ma 1 után jelentkezett. Várakozok türelmesen tovább, várom a CSODÁT, azt hiszem megnézek vmi filmet, akkor gyorsabban megy az idő.

Andi, képzeld akárhányszor eszembe jut a Marley-s film, mindig bőgök:))) Nagyon tetszett..
ann74

De mindenesetre köszi Békus!
ann74

Ann: szerintem holnap reggel menj be Zolihoz és mondd el mivan éskérj egy kontroll vérvételt. :shock:
Szerintem indenképpen jobb a bizonyosság bármi is legyen az, mint az egész péntek-szombat-vasárnap 3 napot végigidegelni, mert 3 nap buzihosszú tud lenni ilyen idegállapotban. Ezt Ő is megérti, nem emberevős fajta, tudod....
Biztos emlékszel, de szegény Eszterkénk is mikor gyanús lett Neki, hogy nincs rendben valami, előbb ment be kontroll vv miatt, mint a megbeszélt időpont volt....
Nem szeretném megmondani mit csinálj, én ezt tenném talán.... :shock: :shock: :shock: :shock:
Nagyon drukkolok, hogy csak valami hajszálerecske v. felsértés v. ilyesmi legyen és ne az amire elsőre gondoltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valamennyire - tudom hogy nem lehet - de próbálj meg megnyugodni és pozitív gondolatokat előbányászni a fejed mélyéről!!!!!!!!
MI is ezt tesszük és küldjük Neked!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kahlan: amíg a bmc-ben mást nem mondanak, abba ne hagyd a progipótlást!!!! mert igenis bíztatóan alakulnak a dolgok a leírásod alapján..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Fú Lányok!!! Nagyon nagyon szorítok értetek!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi, ma fogyott el a crinone, úgyhogy holnap reggelre már nincs. Így írta fel Tanár úr...
Vendég

Andi megvárom a mai napot mi lesz. Utána este kitalálom. Talán lesz egy pont amikor végre elérem, hogy elengedem magam és azt mondom lesz ami lesz, ahogy lennie kell, ellene sokat nem tudok tenni. Amit a pozitív gondolkodással tudok megteszek, de nem tőlünk függ... És akkor úgy már ki tudom bekkelni a hétfőt, de mondom majd este kiderül. Ha megjön rendesen akkor bemennék, ha marad ez a semmi akkor pihenek és megvárom a hétfőt ezt gondoltam ki.
ann74

Ann,
csak támogatni tudom Andi véleményét!
Minden előzetes telefonálgatás előtt/helyett libbenj be holnap a bmc-be egy hcg-kontrolra!
Ne félj, nem fognak elküldeni, és legalább biztosat tudsz!
Nekem is volt pecsételés, barnázás, vérzés, aztán ugye kiderült hogy egy hematóma okozta, de a babszemnek nem lett baja, szépen nőtt tovább! Én azonnal mentem a János nőgyógy ügyletre (mert akkor már elengedtek a bmc-ből, 7 ill. 8 hetes voltam).

Kép
judit0713

Én is bemennék... :roll:
De persze Neked kell eldönteni!

Ha 7végén van valami,nehezebb egy ügyeletre beesni,és talán így hamarabb megnyugtatnának,mint ha hétfőig ezen őrlődsz.

Csak jót akarunk ezzel,hidd el!!
Én nagyon szorítok!!!!!
Vendég

Oké, ahogy gondolod, vagy B verzsönnek ott van, hogy hétvégén ha bármi van a János szülészet ügyeletre is bemehetsz. Azt hallottam attól akik már voltak, hogy nagyon segítőkészek és emberségesek ott is a bmc-s kismamákkal ha hétvégi "esemény" van....

Kahlan: ?????????????????? Ez érdekes... :shock: És mikor is kell menned?? Utrod esetleg nincs otthon, azt is lehetne nyomatni ha nem holnap van a visszamenetel napja.....

andrea-1

Közben látom, hogy a "tapasztaltabb öreg rókák" is a véleményemen vannak... Ann tényleg nem baszogatásból mondtam, remélem nem bántottalak meg, vagy ilyesmi..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Közben látom, hogy a "tapasztaltabb öreg rókák" is a véleményemen vannak... Ann tényleg nem baszogatásból mondtam, remélem nem bántottalak meg, vagy ilyesmi..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Dehogy bántottál meg Andi, ne hülyéskedj. Csak szerintetek tuti nem lesz mérges hogy előbb megyek be? Megmondom hogy csut du. elkezdtem vérezgetni, oszt kész? Mert ha esetleg még ott van a picuri, még talán adhat is mondjuk Agolutint hogy megtartsa a picit? Ha meg nincs ott akkor meg nem örlődök a 7végén. Hmm? Mert attól félek nem véletlen hívott vissza hétfőn, biztos akarta h. egy hét elteljen. Azt is mondta amugy ha közben bármi van hívjam. Csakhát ugye 2 után már senki nincs ott.
ann74

Figyelj, 100000000000000000000000000%, hogy nem lesz mérges!!!! Biztos vagyok benne!!! :wink:

andrea-1

Holnap reggel van jelenésem Tanár úrnál. Azért írta így fel a crinone-t 1 dobozzal.
Utrom nincs itthon.

Annyi, hogy több hónapja kenem a women's krémet és iszom a palástfüvet tüszőrepi óta. Ezek segítik a progit...

Holnap úgyis kiderül vizeletből a HCGm:-)

Milyen érzékenységű teszttel nézik meg majd holnap?
Vendég

Ann: már nem emlékszem miért,de nyáron én is bementem előbb,mint ahogy behívott...

Egyáltalán nem volt para,totál megértette Sz!!!

Akkor ki is derült azonnal,hogyan tovább,ezt én akartam,mert feleslegesen őrlődtem volna,és ahogy Eszternek,nekem is volt egy megérzésem,mindamellett,hogy a tüneteim is változtak.
Vendég

Kahlan: akkor no para,nekem volt,hogy elfogyott a Crinone,és a gyógyszertár nem hozta időben,és félve hívtam Sz-t,hogy nem lesz-e gáz,mert nekem azt mondta,hogy reggelente kell használni,és megnyugtatott,hogy ha délután 3-kor jutok hozzá,akkor se lesz para :D :D :D
Vendég

Ann
Én is azt mondom, hogy menj be holnap, tuti nem fognak haragudni!
nagyon-nagyon drukkolok továbbra is!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
estrella22

Kahlan: ha holnap mész akkor rendben van a dolog, kimutatják a hcg-t és kapsz újabb receptet egyből!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
10-es belemártogatós teszttel csinálják! :wink:

andrea-1

Ann,
ölelések.
mindenképpen menj be holnap vagy hívd reggel telefonon hogy mi legyen.
ha bármi lenne (de nem lesz) akkor este is mehetsz a kórházba, csupaszív dokkerok ambuláns ellátnak, sajna van benne tapasztalatom egy rakat.
ha tudok valamiben segíteni szólj kérlek !

Kahlan,
holnap mész ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

szerk.
közben olvasom, hát összes ujjam csuriban !

kubuspace

az érzékeny?a clearblue hanyas?
Vendég

clearblue az érzékeny úgy tudom!! :wink:

andrea-1

Judit,
bocsi hogy itt, Liza nem hagy emailt írni.

2,3: nem jó
9: 3-ig suliban vagyok
10: nem jó
16,17: okés

kubuspace

Sziasztok!!!!

Sajnos a héten nem igazán van idöm jönni,de azért gyors olasó üzemmódban időnként vagyok,próbálom követni az eseményeket!!!

Judit:
Fórumtalival kapcsolatban csak annyit,hogy elméletileg nekem bármelyik hétvége jó,amennyiben lehet Én alkalmazkodok,minden dátumra ikszelhetsz!!!Köszike!!!

Ann:
Hatalmas ölelés és továbra is drukkolok nagyon!!!!

Kahlan:
Holnapra neked is egy kalappal,drukkolok nagyon!!!!

Háttérből mindenkinek drukkolok nagyon-nagyon!!!!Ha van egy kevés időm akkor jelentkezek!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Köszi a dokis infókat! Ha privibe megirnátok a nevét aki itt nem irta nagyon megköszönném:-)

Másik: most este úgy elkezdett az alhasam szúrkálni, pont ma mondtam milyen jó nekem semmi tünetem nincsen max egy pici fáradtság de azt ráfogom a tavaszra.
Ez mitől lehet szerintetek ?
Még egy ami aggaszt : honnan kell számolnom hogy hányadik hétben vagyok. A vélemények nagyon megoszlanak. febr.3 jött meg utoljára, a leszívás febr.21-én volt ha onnan vissza 2 hét akkor az febr 7 hétfő ?????? szívhang mikor lesz már ?? :-( eljesen magamalatt vagyok hogy nincs hányinger meg semmi :-( :-(

Ann ! menjél szépen be holnap :-)

puszika

Üdv!
Andi
kisborso

Borsó: persze hogy szúrkál az alhasad, hisz elkezdtek átalakulni odabent a dolgok..... :wink: :wink: :wink:

Számolás: nekem hosszabbak a ciklusok, úgyhogy nagyjából képben vagyok, hogy nem mindig eccerű :) .... Uccsó mensim augusztus 11 volt, a peteérésem pedig valamikor augusztus végén, amit ugye nem néztünk most annyira (lh teszttel pl. mert vártuk a köv. lombikot...) ... Az akkoriban történt egyetlen együttlétünket tudom pontosan (ami ugye kb. megfelelne a Te leszívásodnak) na nekünk az augusztus 28-án volt, vagyis a 18. ciklusnapon.... Maga a megtermékenyülés ugye onnan valamikor az elkövetkezendő 3 napig kb. bármikor.

Amikor a szülés várható időpontját számoltuk Zolival, akkor abban maradtunk, hogy az együttlétünk napját tekintjük irányadónak... tehát rendesen a szülésre kalkulált időpontnak május 18-nak kellene lenni...de az én esetemben ez május 21 körülre tehető.... mert nem a 14. napon volt az együttlét, ill. a peteérés az amúgy is mindig hosszabb ciklusok miatt.

Na és hogy bonyolítsam a témát.. .a 12. heti genetikán az Istenhegyin május 24-et mondtak már... most viszont a 30. héten a 4d uhun május 16-18-ra saccolták a bébink mérete alapján :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na remélem sikerült jól összezavarnom ??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Ja és Borsó, azóta mindenhol el kell magyaráznom, hogy miért május 21. a május 21... ugyanis mikor beírják az LMP adatot (ami természetesen nem ezek az ütődött politikusokat jelenti, hanem az uccsó mensi kezdetét) azonnal mást hoz ki mindenhol a számítógép és értetlenkednek... :lol: :lol: :lol: Ehhez szokj hozzá minél előbb....amúgy meg nem kell fogalkozni vele.... jelentősége a 12. hetesnél van ha kombináltra mész, illetve annál a szar afp vizsgálatnál.. vagy más időhöz kötöttnél..... egyébként úgyis a természet rendezi a dolgát... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Köszi :-)

A genetikai vizsgálat mitt kérdezem, meg hogy tudjam :-)
K szerint ez a 7.dik hét jövő héttől a 8.dik kezdődik. A nőgyógy szerint jajj ez még csak a 4.dik vagy az 5.dik

na mind1 nem foglalkozo vele majd késöbb biztos mondanak valamit.

Panni :-) gondolok ám Rád ... lassan telnek a napok

Üdv!
Andi
kisborso

Lányok, nagyon köszi a tanácsokat. Olyan arik vagytok, még privit is kaptam Sz telszámával, de persze nem merem felhívni emiatt.
Azóta sem indult be vérzés, mindig csak pisi után van vmi, aztán ennyi. A mini betéten egy csepp barna és annyi. Igazából csak abban az egyben nem vagyok biztos ha ott a bébi, nem jobb e ilyenkor a pihi, mint elbumlizni a bmc-be. Viszont ha ott a baba, és esetleg lehetne azzal az injekcioval megerosíteni a terhességet akkor meg jo lenne. Ha meg nem lenne ott, akkor meg lehet hogy mindegy is mikor mennék pénteken-e vagy hétfön? Húúú lányok ne haragudjatok az agonizálásom miatt de még soha nem voltam ilyen helyzetben. Tényleg millio bocsánat, meg az ékezetekért is, de nem jo ez a billentyuzet. Amúgy nálam még az fura, hogy tegnap este éreztem szurkálást meg nyomást, meg húzódást, de ma meg semmit.
ann74

Ann!Nagyon szorítok Értetek!Én is bizonytalan lennék,hogy mit is csináljak!Holnapig még pihenj és én holnap bemennék a helyedben!Nem hinném, hogy egy vv-en problémáznának!!!Megcsinálják és legalább megnyugodhatsz,hogy ott van az a baby!A pecsételgetésre meg majd kapsz vmit!Ne aggódj!Gondolok Rád sokat!!!(nálam az elején amikor crinone furin jött vissza telóztam a Jánosba,mert ugyebár hétvége volt,és mivel telefonon keresztül nem láttak ezért azt tanácsolták,hogy pihizzek,Magne B6-ot illetve vérzéscsillapítót szedettek be velem,és megnyugtattak,hogy nem feltétlen a babyvel van vmi,lehet hogy "csak"egy hematóma!)

Kahlan!Húú de jól birod!!!Én amilyen türelmetlen vagyok nem bírnám ki,hogy ne teszteljek!Szorítok!!!De gyanus a dolog! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Ann,
hidd el, mindannyian természetesnek vettük hogy megijedtél, és nagyon is megértünk, ezért próbálunk itt okoskodni :oops:

Óóó, nagyon várom már a holnapot, amikor Annról és Kahlanról is megnyugtató, jóóó híreket kapunk!

Kubu, Zsuzska,
ikszeltelek (Kubu, téged 9-re is, megjegyzéssel hogy csak későn jó)!

Borsó,
nekem mindig az utsó mensi naptól számoltak mindent (bár az is igaz, hogy 27 napos ciklusok révén ez majdnem rímel is a leszívással), és az összes eddigi uhu (12 és 20 hetes genetikai is) pontosan ugyanannyit mutatott!

Kép
judit0713

Ann,
nem lehet hogy a cucc sértett fel és ami kijött az alvadt vér volt ? :-)

kubuspace

Lányok, felhívtam Sz-t nagyon normális volt, sürün elnézést kértem tőle, mondta hogy a vérzéssel nem tudunk sajnos mit csinálni, de menjek be holnap hcg nézésre. Úgyhogy most nagyon megnyugodtam. És holnap legalább minden kiderül, még sajna a negatív is rosszabb mint az egész 7végi bizonytalanság.

Andi, privi már storno, végül el is felejtettem mondani hogy honnan van a szám.

Kahlan, akkor holnap én leszek az első aki hallja tőled a jó hírt.

Lányok köszi mindent, mára lekapcs mert le vagyok fáradva nagyon.
ann74

Ann:
Holnapra drukkolok nagyon!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kubu: én is erre gondoltam,én is ezt produlkáltam 1X.... :roll:

Képzeljétek,Maja beindult!!! Apa épp 6-ig dolgozik,és akkor kezdett rá,de össze vissza bökdösött,meg mocorgott,én meg imádkoztam,hogy gyorsan jöjjön haza :D

sajna most késve tudott jönni,de azért pár percnyi türelmes kézrátételes várakozás meghozta a gyümölcsét,kapott egyet apa tenyere is odabentről,ahogy Ő nevezte, Alien-től :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem mázlim van,eddig a hólyagom sértetlen :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ann: akkor nagyon drukkolok holnapra,addig maradj ágyban,csak pihenj!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Breki:
Jujj,de jó lehetett Maját érezni!!!!Gondolom Apa is fellegegbe jár!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?